Adatvédelmi nyilatkozat

Utoljára frissítve, 2020. augusztus 11

Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak és a magánélethez való jogainak a védelme a mellett. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya lenne a jelen adadtvédelmi nyilatkozattal vagy a személyes adataival kapcsolatos üzelmeinkkel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a info@mightytips.com címen.

Amikor meglátogatja a www.mightytips.hu weboldalt (a továbbiakban “Weboldal”), és általában véve bármely szolgáltatásunkat igénybe veszi, (a továbbiakban „Szolgáltatások”, mely magába foglalja a Weboldalt is), nagyra értékeljük, hogy megbíz bennünket a személyes adataival. Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmét. Ebben az adatvédelmi nyilatkozatban arra törekszünk, hogy a lehető legegyszerűbben elmagyarázzuk Önnek, milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk fel és Ön milyen jogokkal rendelkezik ezekkel kapcsolatban. Reméljük időt szán arra, hogy figyelmesen átolvassa, mivel fontos. Ha ebben az adatvédelmi nyilatkozatban vannak olyan feltételek, amelyekkel Ön nem ért egyet, kérjük, azonnal hagyjon fel a Szolgáltatásaink használatával.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat a Szolgáltatásainkon keresztül összegyűjtött minden információra vonatkozik (amely a fentebb leírtak szerint magába foglalja a Weboldalunkat is), valamint minden kapcsolódó szolgáltatásra, értékesítésre, marketingre vagy eseményre.

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, mert ez segít megérteni, mit csinálunk az összegyűjtött információkkal.

TARTALOMJEGYZÉK

 1. MILYEN INFORMÁCIÓKAT GYŰJTÜNK BE?
 2. HOGYAN HASZNÁLJUK FEL EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT?
 3. MEGOSZTJUK-E BÁRKIVEL EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT?
 4. KIVEL OSZTJUK MEG EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT?
 5. HASZNÁLUNK-E SÜTIKET ÉS EGYÉB NYOMKÖVETŐ TECHNOLÓGIÁT?
 6. MENNYI IDEIG TÁROLJUK AZ INFORMÁCIÓKAT?
 7. HOGYAN ŐRIZZÜK MEG BIZTONSÁGBAN AZ ADATAIT?
 8. GYŰJTÜNK-E ADATOKAT KISKORÚAKTÓL?
 9. MELYEK AZ ÖN ADATVÉDELMI JOGAI?
 10. A DO-NOT-TRACK FUNKCIÓK KEZELŐSZERVEI
 11. A KALIFORNIAI LAKOSOKNAK VANNAK-E SPECIFIKUS ADATVÉDELMI JOGAIK?
 12. FRISSÍTJÜK-E EZT AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZATOT?
 13. HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK EZT A NYILATKOZATOT ILLETŐEN?

1. MILYEN INFORMÁCIÓKAT GYŰJTÜNK BE?

Személyes információkat, melyeket Ön közöl velünk

Röviden: Olyan információkat gyűjtünk be, melyeket Ön átad nekünk.

Olyan személyes adatokat gyűjtünk be, amelyeket önként ad meg nekünk, amikor regisztrál a Weboldalra, kifejezi érdeklődését a rólunk vagy termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló információk megszerzése iránt, amikor Ön részt vesz a Weboldal tevékenységeiben (például üzenetek közzétételével fórumunkon vagy versenyek, vetélkedők, ajándékozásokban való részvétellel) vagy más módon, amikor kapcsolatba lép velünk.

Az általunk gyűjtött személyes adatok a velünk és Weboldallal való interakciójának kontextusától, az Ön választásaitól, valamint az Ön által használt termékektől és funkcióktól függenek. Az általunk gyűjtött személyes adatok a következőket tartalmazhatják:

Az Ön által szolgáltatott személyes adatok. Neveket; e-mail címeket; felhasználóneveket; jelszavakat; és egyéb hasonló információkat gyűjtünk.

Minden személyes adatnak, amelyet Ön átad nekünk, igaznak, teljesnek és pontosnak kell lennie és értesítenie kell minket az ilyen személyes adatok bármilyen változásáról.

Automatikusan begyűjtött információk

Röviden: Egyes információkat – mint például az internet protokol (IP) címet és/vagy a böngésző és eszköz jellemzőit – automatikusan begyűjtünk, amikor a Weboldalunkra látogat.

Bizonyos információkat automatikusan begyűjtünk, amikor Ön a Weboldalt meglátogatja, navigál rajta vagy használatba veszi. Ezek az információk nem fedik fel az Ön személyazonosságát (például nevét vagy elérhetőségét), de tartalmazhatnak eszköz- és használati információkat, például IP címet, böngésző és eszköz jellemzőket, operációs rendszerrel kapcsolatos információkat, nyelvi beállításokat, hivatkozó URL-eket, eszköznevet, országot, helyet, információkat arról, hogy ki és mikor használja a weboldalunkat és egyéb technikai információkat. Ezekre az információkra elsősorban a weboldalunk biztonságának és működésének fenntartásához, valamint belső elemzési és jelentés összeállítási célokból van szükség.

Sok vállalkozáshoz hasonlóan mi is sütiket és hasonló technológiákat használunk.

Az általunk begyűjtött információk a következőket tartalmazzák:

Napló és használati adatok. A napló és használati adatok a szolgáltatással kapcsolatos, diagnosztikai használati és teljesítményadatok, amelyeket szervereink automatikusan begyűjtenek, amikor Ön a Weboldalunkra lép vagy használja ezt, és amelyeket naplófájlokban rögzítünk. Attól függően, hogy miként lép velünk kapcsolatba, ezek a naplóadatok tartalmazhatják az IP címet, az eszköz adatait, a böngésző típusát és a beállításokat, valamint a webhelyen végzett tevékenységével kapcsolatos információkat (például a használathoz kapcsolódó dátum / idő bélyegzőket, a megtekintett oldalakat és fájlokat, kereséseket és egyéb végrehajtott műveleteket, például az Ön által használt funkciókat), az eszköz eseményeivel kapcsolatos információkat (például a rendszer aktivitása, hibajelentések (néha „ rendszer összeomlások”) és hardver beállítások.

Eszközadatok. Eszközadatokat gyűjtünk be, például információkat a számítógépéről, telefonjáról, tabletjéről vagy más eszközről, amelyet a Weboldal elérésére használ. A használt eszköztől függően ezek az eszközadatok tartalmazhatnak olyan információkat, mint például az Ön IP-címe (vagy proxykiszolgálója), az eszközalkalmazás azonosító száma, a hely, a böngésző típusa, a hardvermodell internetszolgáltatója és / vagy mobilszolgáltatója, az operációs rendszer konfigurációs adatai.

Helyadatok. Információs adatokat gyűjtünk például az eszköz helyéről, amelyek pontosak vagy pontatlanok lehetnek. Az, hogy mennyi információt gyűjtünk, attól függ, hogy milyen típusú beállításokat használ a Weboldal eléréséhez. Például GPS-t és más technológiákat használhatunk olyan geolokációs adatok gyűjtésére, amelyek megadják nekünk az Ön aktuális tartózkodási helyét (az Ön IP címe alapján). Az információkhoz való hozzáférés megtagadásával vagy az eszközén a Helybeállítások letiltásával letilthatja ezeket az adatokat. Ne feledje azonban, hogy ha a lemondás mellett dönt, előfordulhat, hogy nem fogja tudni használni a Szolgáltatások bizonyos aspektusait.

Egyéb forrásokból begyűjtött információk

Röviden: Korlátozott adatokat gyűjthetünk be nyilvános adatbázisokból, marketingpartnerektől és egyéb külső forrásokból.

A releváns marketing, ajánlatok és szolgáltatások nyújtásának és nyilvántartásunk frissítésének javítása érdekében információkat gyűjthetünk be Önről más forrásokból, például nyilvános adatbázisokból, közös marketingpartnerektől, társprogramokból, adatszolgáltatóktól valamint harmadik felektől. Ezek az információk tartalmazhatnak levelezési címeket, munkaköröket, e-mail címeket, telefonszámokat, szándékadatokat (vagy felhasználói magatartás adatokat), internet protokol (IP) címeket, közösségi média profilokat, közösségi média URL-ket és egyéni profilokat, célzott reklámozás és esemény promóció céljából.

2. HOGYAN HASZNÁLJUK FEL EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT?


Röviden: Az Ön adatait jogos üzleti érdekek, az Önnel kötött szerződésünk teljesítése, jogi kötelezettségeinknek való megfelelés és / vagy az Ön beleegyezése alapján dolgozzuk fel.

A Weboldalunkon keresztül gyűjtött személyes adatokat az alábbiakban ismertetett különféle üzleti célokra használjuk fel. Személyes adatait e célból, törvényes üzleti érdekeinkre támaszkodva kezeljük, hogy Önnel szerződést kössünk vagy teljesítsünk, az Ön beleegyezésével és / vagy jogi kötelezettségeinknek való megfelelés érdekében. Az alább felsorolt célok mellett feltüntetjük azokat a konkrét feldolgozási okokat, amelyekre támaszkodunk.

Az általunk kapott vagy begyűjtött információkat a következő célokból használjuk fel:

A fiók létrehozásának és a bejelentkezési folyamatnak a megkönnyítésére. Ha Ön úgy dönt, hogy fiókját összekapcsolja egy harmadik fél fiókjával (mint például a Google vagy Facebook fiók), akkor azokat az információkat használjuk fel, amelyeket engedélyezett nekünk begyűjteni ezektől a harmadik felektől, amivel megkönnyítjük a fiók létrehozását és bejelentkezési folyamatot, mindezt a szerződés teljesítéséhez.

Ajánlások létrehozására. Weboldalunkon olyan ajánlásokat teszünk közzé, melyek személyes információkat tartalmazhatnak. Az ajánlás közzététele előtt az Ön beleegyezését kérjük, hogy felhasználjuk az Ön nevét és jóváhagyja az ajánlást. Ha frissíteni vagy törölni szeretné ajánlását, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@mightytips.com címen és feltétlenül adja meg nevét, ajánlásának helyét és elérhetőségét.

Visszajelzés kérésére. Adatait felhasználhatjuk visszajelzés kérésére és kapcsolatfelvételre a weboldalunk használatával kapcsolatban.

A felhasználók közötti kommunikáció engedélyezésére. Adatait felhasználhatjuk a felhasználók közötti kommunikáció engedélyezéséhez minden felhasználó beleegyezésével.

Felhasználói fiókok kezelésére. Adatait felhasználhatjuk fiókunk kezelésére és működőképes állapotban tartására.

Adminisztratív információk küldésére az Ön számára. Személyes adatait felhasználhatjuk termékekkel, szolgáltatásokkal és új funkciókkal kapcsolatos információk és / vagy a felhasználási feltételek, irányelvek és szabályzat változásaira vonatkozó információk küldésére.

Szolgáltatásaink védelme érdekében. Adatait felhasználhatjuk Weboldalunk biztonságának megőrzésére irányuló erőfeszítéseink részeként (például a csalások nyomon követésére és megelőzésére).

Feltételeink, szabályzatunk és irányelveink üzleti célú érvényesítése, a törvényi és szabályozási követelményeknek való megfelelés, illetve szerződésünkkel kapcsolatban.

Jogi kérésekre való válaszadásra és a károk megelőzésére. Ha idézést vagy más jogi kérelmet kapunk, akkor lehet, hogy meg kell vizsgálnunk a birtokunkban lévő adatokat, hogy meghatározzuk a válaszadás módját.

Rendelései teljesítésére és kezelésére. Adatait felhasználhatjuk a Weboldalon keresztül végrehajtott megrendelések, kifizetések, visszatérítések és cserék teljesítésére és kezelésére.

Nyereményjátékok és versenyek adminisztrálására. Adatait felhasználhatjuk nyereményjátékok és versenyek adminisztrációjához, amikor úgy dönt, hogy részt vesz versenyeinkben.

Szolgáltatások megkönnyítésére és nyújtására a felhasználó számára. Adatait felhasználhatjuk a kért szolgáltatás nyújtására.

Válasz a felhasználói kérdésekre / támogatás nyújtása a felhasználóknak. Adatait felhasználhatjuk arra, hogy válaszoljunk kérdéseire és megoldjuk a Szolgáltatásaink használatával kapcsolatos esetleges problémákat.

Marketing és promóciós kommunikáció küldésére. Mi és / vagy harmadik fél marketingpartnereink felhasználhatják az Ön által nekünk küldött személyes adatokat marketing céljainkra, amennyiben ez összhangban áll az Ön marketing preferenciáival. Például, amikor kifejezi érdeklődését a rólunk vagy a weboldalunkról szerzett információk iránt, feliratkozik a marketingre vagy más módon kapcsolatba lép velünk, személyes adatokat gyűjtünk Öntől. Bármikor leiratkozhat marketing e-mailjeinkről (lásd az alábbi „MELYEK AZ ÖN ADATVÉDELMI JOGAI” szekciót).

Célzott hirdetések eljuttatásához Önnek. Az Ön adatait felhasználhatjuk személyre szabott tartalom és reklámok fejlesztésére és megjelenítésére (és az ilyenekkel rendelkező harmadik felekkel való együttműködésre), az Ön érdeklődéséhez és / vagy tartózkodási helyéhez igazítva, valamint annak hatékonyságának mérésére.

Egyéb üzleti célokra. Információit más üzleti célokra is felhasználhatjuk, például adatelemzésre, a használati trendek azonosítására, promóciós kampányaink hatékonyságának meghatározására, valamint weboldalunk, termékeink, marketingünk és tapasztalatainak értékelésére és fejlesztésére. Ezeket az információkat összesített és névtelen formában felhasználhatjuk és tárolhatjuk úgy, hogy az ne kapcsolódjon az egyes végfelhasználókhoz, és ne tartalmazzon személyes adatokat. Az Ön beleegyezése nélkül nem használunk azonosítható személyes adatokat.

3. MEGOSZTJUK-E BÁRKIVEL EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT?


Röviden: Csak az Ön beleegyezésével osztjuk meg az információkat, a törvények betartása, a szolgáltatások nyújtása, a jogok védelme vagy az üzleti kötelezettségek teljesítése érdekében.

Feldolgozhatjuk vagy megoszthatjuk a birtokunkban lévő adatait a következő jogalapok alapján:
Hozzájárulás: Akkor dolgozhatjuk fel az adatait, ha Ön kifejezett hozzájárulást adott személyes adatainak meghatározott célra történő felhasználásához.

Jogos érdekek: Akkor dolgozhatjuk fel az adatait, ha ez ésszerűen szükséges jogos üzleti érdekeink eléréséhez.

Szerződés teljesítése: Ha szerződést kötöttünk Önnel, akkor személyes adatait a szerződés feltételeinek teljesítése érdekében feldolgozhatjuk.

Jogi kötelezettségek: Nyilvánosságra hozhatjuk az Ön adatait, ha ez törvény szerint kötelességünk az alkalmazandó jogszabályok, kormányzati kérelmek, bírósági eljárás, bírósági végzés vagy jogi eljárás, például bírósági végzés vagy idézés ( többek között válaszként a hatóságok számára a nemzetbiztonsági vagy bűnüldözési követelmények teljesítésére) teljesítésére.

Létfontosságú érdekek: Nyilvánosságra hozhatjuk az Ön adatait, ha úgy gondoljuk, hogy az irányelveink lehetséges megsértése, a csalás gyanúja áll fenn, illetve a személyek biztonságát fenyegető potenciális fenyegetések és illegális tevékenységek kivizsgálása, megelőzése vagy cselekvése szükséges, vagy bizonyítékként. abban a perben, amelyben részt veszünk.

Pontosabban, előfordulhat, hogy az alábbi helyzetekben kell feldolgoznunk az adatait vagy meg kell osztanunk személyes adatait:

Üzleti transzferek. Megoszthatjuk vagy átadhatjuk az Ön adatait bármely egyesüléssel, a vállalati eszközök értékesítésével, finanszírozásával vagy üzleti tevékenységünk egészének vagy egy részének megszerzésével kapcsolatos tárgyalások során vagy azok tárgyalásai során egy másik vállalatnak.

Szállítók, tanácsadók és más, harmadik féltől származó szolgáltatók. Megoszthatjuk adatait harmadik fél szállítókkal, szolgáltatókkal, vállalkozókkal vagy ügynökökkel, akik nekünk vagy nevünkben végeznek szolgáltatásokat, és a munka elvégzéséhez hozzáférést igényelnek az ilyen információkhoz. Ilyenek például: adatelemzés, e-mail kézbesítés, tárhelyszolgáltatások, ügyfélszolgálat és marketingtevékenységek. Megengedhetjük, hogy a kiválasztott harmadik felek nyomonkövetési technológiát használjanak a Weboldalon, amely lehetővé teszi számukra, hogy nevünkben adatokat gyűjtsenek arról, hogy Ön idővel miként lép kapcsolatba Weboldalunkkall. Ez az információ felhasználható többek között adatok elemzésére és nyomon követésére, bizonyos tartalmak, oldalak vagy funkciók népszerűségének meghatározására és az online tevékenység jobb megértésére. Hacsak a jelen közlemény nem írja le, az Ön adatait nem osztjuk meg, nem adjuk el, nem adjuk bérbe és nem cseréljük azokat harmadik felekkel promóciós célokra. Adatfeldolgozóinkkal szerződéseket kötöttünk, amelyek célja az Ön személyes adatainak védelme. Ez azt jelenti, hogy nem tehetnek semmit az Ön személyes adataival, hacsak nem utasítottuk őket erre. Rajtunk kívül nem osztják meg személyes adatait egyetlen szervezettel sem. Kötelezik magukat arra is, hogy megvédik a nevünkben tárolt adatokat, és megőrzik azokat az általunk megadott időtartamra.

Harmadik fél hirdetői. Harmadik féltől származó reklámcégeket használhatunk hirdetések megjelenítésére, amikor Ön felkeresi vagy használja a Webhelyet. Ezek a vállalatok felhasználhatják a weboldal (ok) és más weboldalak látogatásaira vonatkozó információkat, amelyek a webes sütikben és más nyomkövetési technológiákban találhatók, hogy az Ön érdeklődésére számot tartó termékekről és szolgáltatásokról hirdetéseket közöljenek.
 

4. KIVEL OSZTJUK MEG EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT?


Röviden: Csak az alábbi harmadik felekkel osztunk meg információkat.

Csak az alábbi harmadik felekkel osztjuk meg és adjuk ki az Ön adatait. Minden felet kategorizáltunk, hogy Ön könnyen megérthesse adatgyűjtési és feldolgozási gyakorlatunk célját. Ha az Ön adatait az Ön beleegyezése alapján dolgoztuk fel, és Ön vissza kívánja vonni a beleegyezését, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi szakaszban megadott elérhetőségek használatával: “HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK EZT A NYILATKOZATOT ILLETŐEN?”.

 • Közösségi média megosztása és reklámozása
 • Facebook hirdetések
 • Internetes és mobil elemzés
 • A Google Analytics
 • Webhely-tárolás
 • WordPress.com

5. HASZNÁLUNK-E SÜTIKET ÉS EGYÉB NYOMKÖVETŐ TECHNOLÓGIÁT?

Röviden: Sütiket és más nyomkövetési technológiákat használhatunk az Ön adatainak gyűjtésére és tárolására.
Az információk eléréséhez vagy tárolásához sütiket és hasonló nyomkövetési technológiákat (például webjelzőket és képpontokat) használhatunk. Az ilyen technológiák használatának módjáról és bizonyos sütik megtagadásáról a sütikről szóló közleményünk tartalmaz konkrét információkat.

6. MENNYI IDEIG TÁROLJUK AZ INFORMÁCIÓKAT?

Röviden: Az adatait addig tároljuk, amíg ez a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott célok teljesítéséhez szükséges, hacsak a törvény másként nem rendelkezik.

Csak addig tároljuk az Ön személyes adatait, amíg ez az ebben az adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott célokhoz szükséges, kivéve, ha hosszabb megőrzési időt ír elő vagy engedélyez a törvény (például adó-, számviteli vagy egyéb jogi követelmények). A jelen nyilatkozat semmilyen célja nem követeli meg, hogy személyes adatait hosszabb ideig tároljuk, mint amennyi ideig a felhasználók fiókkal rendelkeznek az oldalunkon.

Ha nincs folyamatos törvényes üzleti igényünk az Ön személyes adatainak feldolgozására, akkor ezeket az adatokat töröljük vagy anonimizáljuk, vagy ha ez nem lehetséges (például azért, mert személyes adatait tartalék archívumokban tároltuk), akkor biztonságosan tároljuk személyes adatait, és elkülönítjük azokat a további feldolgozástól egészen addig amíg a törlés nem válik lehetségessé.

7. HOGYAN ŐRIZZÜK MEG BIZTONSÁGBAN AZ ADATAIT?

Röviden: Célunk az Ön személyes adatainak védelme a szervezeti és technikai biztonsági intézkedések rendszerén keresztül.

Megfelelő technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajtottunk végre az általunk kezelt személyes adatok biztonságának védelme érdekében. Mindazonáltal, az óvatosság és az információk biztonsága érdekében tett erőfeszítéseink ellenére, nem garantálható az elektronikus továbbítás az interneten vagy az adattárolási technológia 100% -os biztonsága, ezért nem ígérhetjük és nem garantálhatjuk, hogy hackerek, kiberbűnözők vagy más illetéktelen harmadik felek képesek legyőzni a biztonságunkat, és helytelenül begyűjteni, hozzáférni, ellopni vagy módosítani az adatait. Bár mindent megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében, a személyes adatok továbbítása a Weboldalunkra és onnan a saját felelősségére történik. A weboldalt csak biztonságos környezetben kellene használja.

8. GYŰJTÜNK-E ADATOKAT KISKORÚAKTÓL?

Röviden: Tudatosan nem gyűjtünk adatokat és nem értékesítünk 18 év alatti gyermekek számára.

Tudatosan nem kérünk adatokat és nem értékesítünk 18 év alatti gyermekek számára. A Weboldal használatával Ön kijelenti, hogy Ön legalább 18 éves, vagy hogy Ön egy ilyen kiskorú szülője vagy gondviselője, és a kiskorú eltartójaként hozzájárul ahhoz, hogy a kiskorú használja a Weboldalt. Ha megtudjuk, hogy 18 évesnél fiatalabb felhasználóktól gyűjtöttek be személyes adatokat, akkor deaktiváljuk a fiókot, és ésszerű intézkedéseket hozunk az ilyen adatok azonnali törlésére a nyilvántartásunkból. Ha tudomására jutnak olyan adatok, amelyeket 18 év alatti gyermekekről gyűjtöttünk, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@mightytips.com címen.

9. MELYEK AZ ÖN ADATVÉDELMI JOGAI?

Röviden: Bizonyos régiókban, például az Európai Gazdasági Térségben vannak olyan jogai, amelyek lehetővé teszik a személyes adatokhoz való jobb hozzáférést és azok ellenőrzését. Bármikor felülvizsgálhatja, módosíthatja vagy megszüntetheti fiókját.

Egyes régiókban (például az Európai Gazdasági Térségben) bizonyos jogokkal rendelkezik a hatályos adatvédelmi törvények alapján. Ezek magukba foglalhatják a jogot a (i) hozzáférés kérésére és személyes adatok másolatának megszerzésére, (ii) helyesbítés vagy törlés kérésére; (iii) személyes adatainak feldolgozásának korlátozására; és (iv) adott esetben az adatok hordozhatóságára. Bizonyos körülmények között joga lehet kifogásolni a személyes adatainak kezelését. Ilyen kérelem benyújtásához használja az alábbi elérhetőségeket. Bármely kérést megvizsgálunk és eljárunk az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően.

Ha személyes adatainak feldolgozásához az Ön beleegyezésére támaszkodunk, akkor Önnek joga van bármikor visszavonni beleegyezését. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy ez nem befolyásolja a feldolgozás jogszerűségét a visszavonás előtt, és nem fogja érinteni az Ön személyes adatainak feldolgozását sem a hozzájáruláson kívüli törvényes feldolgozási okok alapján.

Ha Ön az Európai Gazdasági Térség lakosa, és úgy gondolja, hogy törvénytelenül kezeljük az Ön személyes adatait, akkor joga van panaszt tenni a helyi adatvédelmi felügyeleti hatóságnál is. Elérhetőségüket itt találják: ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ha Svájcban lakik, akkor az adatvédelmi hatóságok elérhetőségei itt érhetők el: www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html

Ha kérdése vagy észrevétele van az adatvédelméhez fűződő jogaival kapcsolatban, küldjön nekünk e-mailt az info@mightytips.com e-mail címre.

Fiók információ

Ha bármikor át szeretné tekinteni vagy módosítani szeretné a fiókjában szereplő információkat, vagy megszüntetné a fiókját, akkor:

■ Jelentkezzen be fiókjába, a beállítások menüpont alatt és frissítse felhasználói fiókját.

■ Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken keresztül.

Fiókjának megszüntetésére irányuló kérésére deaktiváljuk vagy töröljük fiókját és adatait az aktív adatbázisunkból. Azonban fájljainkban megőrizhetünk néhány információt a csalás megelőzése, a problémák elhárítása, a nyomozásban való segítségnyújtás, a felhasználási feltételek betartatása és / vagy a vonatkozó jogi követelmények betartása érdekében.

Sütik és hasonló technológiák: A legtöbb webböngésző alapértelmezés szerint elfogadja a sütiket. Ha szeretné, általában kiválaszthatja azt, hogy beállítja-e böngészőjét a sütik eltávolítására és a sütik elutasítására. Ha a sütik eltávolítása vagy a sütik elutasítása mellett dönt, ez befolyásolhatja weboldalunk egyes szolgáltatásait vagy funkcióit. Webhelyünkön a hirdetők érdeklődésen alapuló hirdetéseinek kikapcsolásához látogasson el a http://www.aboutads.info/choices/ oldalra.

E-mailes marketingről való leiratkozás: Bármikor leiratkozhat marketing e-mail listánkról, ha rákattint a leiratkozás linkre az általunk küldött e-mailekben, vagy felveszi velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek segítségével. Ezután töröljük a marketing e-mail listáról – azonban továbbra is kommunikálhatunk Önnel, például azért, hogy szolgáltatással kapcsolatos e-maileket küldjünk, amelyek szükségesek a fiók adminisztrációjához és használatához, válaszolunk a szolgáltatási kérelmekre vagy egyéb nem marketing célokra. Ha leiratkozik:

■ Hozzáférhet a fiók beállításokhoz és frissítheti preferenciáit.

■ Kapcsolatba léphet velünk a megadott elérhetőségeken keresztül.

10. A NEM NYOMKÖVETŐ FUNKCIÓK KEZELŐSZERVEI

A legtöbb webböngésző, valamint néhány mobil operációs rendszer és mobilalkalmazás tartalmaz Do-Not-Track (“DNT”) funkciót vagy beállítást, amelyet aktiválhat, hogy jelezze az adatvédelmi preferenciáit, hogy ne figyeljék és gyűjtsenek be adatokat az online böngészési tevékenységeiről. Ebben a szakaszban még nem készült el egységes technológiai szabvány a DNT jelek felismerésére és megvalósítására. Mint ilyen, jelenleg nem reagálunk a DNT böngésző jeleire vagy más olyan mechanizmusra, amely automatikusan közli az Ön választását, hogy nem szeretné, ha nyomon követhető lenne online. Ha elfogadják az online nyomon követés szabványát, amelyet a jövőben be kell tartanunk, akkor erről a gyakorlatról a jelen adatvédelmi közlemény módosított változatában tájékoztatjuk Önt.

11. A KALIFORNIAI LAKOSOKNAK VANNAK-E SPECIFIKUS ADATVÉDELMI JOGAIK?

Röviden: Igen, ha Kaliforniában él, akkor különleges jogokat kap a személyes adataihoz való hozzáférésre vonatkozóan.

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83. paragrafusa, más néven „Shine The Light” törvény, lehetővé teszi a kaliforniai lakosú felhasználóink ​​számára, hogy évente egyszer és ingyenesen kérjenek és kapjanak tőlünk információkat a személyes adatok kategóriáiról (ha vannak ilyenek), melyeket közvetlen marketing célból harmadik feleknek adtunk ki, valamint azoknak a harmadik feleknek a nevét és címét kérelmezhetik, akikkel személyes adatait megosztottuk a közvetlenül megelőző naptári évben. Ha Ön kaliforniai lakos, és szeretne ilyen kérelmet benyújtani, kérjük, írásban nyújtsa be kérését az alábbi elérhetőségek egyikén.

Ha Ön 18 évesnél fiatalabb, Kaliforniában lakik és van regisztrált fiókja a Weboldalon, akkor joga van kérni a nem kívánt adatok eltávolítását, amelyeket nyilvánosan közzétesz a Weboldalon. Ha ilyen adatok eltávolítását szeretné kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alább megadott elérhetőségek egyikén, és adja meg a fiókjához társított e-mail címet és egy nyilatkozatot arról, hogy Ön Kaliforniában lakik. Gondoskodunk arról, hogy az adatok ne jelenjenek meg nyilvánosan a Weboldalon, de kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatokat nem lehet teljesen vagy átfogóan eltávolítani az összes rendszerünkből (pl. Biztonsági másolatok stb.).

12. FRISSÍTJÜK-E EZT AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZATOT?

Röviden: Igen, szükség szerint frissítjük ezt a nyilatkozatot, hogy megfeleljünk a vonatkozó törvényeknek.

Időnként frissíthetjük ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. A frissített verziót egy frissített „Felülvizsgált” dátum jelzi, és a frissített verzió azonnal hatályba lép, amint elérhetővé válik. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ebben az adatvédelmi közleményben, értesítést küldhetünk Önnek úgy, hogy jól láthatóan közzétesszük az ilyen változásokról szóló értesítést, vagy közvetlenül értesítést küldünk Önnek. Javasoljuk, hogy gyakran nézze át ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy tájékozódjon arról, hogyan védjük az adatait.