Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt aller sur le site LVbet

Maestro sportfogadás

Az online sportfogadás egyre népszerűbb Magyarországon, és nap mint nap egyre többen teszik próbára a szerencséjüket valamelyik bukméker webhelyén. Jellemző azonban, hogy a játékosok a be- és kifizetéseket szeretnék a lehető legegyszerűbb, mégis biztonságos módon megoldani, amihez a Maestro pénz küldés/fogadás jelenti az egyik legkényelmesebb módot.

Cikkünkben megtalálhatod a Maestro kártyák használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

 • A Maestro kártyát elfogadó online fogadási oldalak listája;
 • A legjobb bukmékerek, ahol Maestrot használhatsz;
 • A Maestro kártya előnyei és hátrányai;
 • A biztonsággal kapcsolatos információk;
 • A Maestro kártyák igénylésének a menete;
 • A befizetések és visszaigénylések folyamata;
 • Időtartamok, díjak és korlátozások;
 • Alternatív fizetési módok;
 • Összegzés;
 • Gyakran ismételt kérdések.

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Maestro kártyát

Találtunk: 4 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Revolut
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay
 • Google Pay

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

GYIK

? Mi a különbség a Maestro és a Mastercard között?

A Maestro a Mastercard egyik márkája, tehát ugyanaz a Mastercard rendszer áll a fizetések mögött. A Maestro egy betéti kártya, amelyet a számládon található összeg erejéig használhatsz.

? Igényelhetek-e bárhol Maestro kártyát?

Maestro igénylésére az azt forgalmazó bankoknál van lehetőség. Minden esetben az adott banknál tudsz érdeklődni, hogy milyen bankkártyák közül választhatsz.

? Használhatom-e a Maestro kártyát sportfogadásra?

Igen, számos sportfogadási oldal elfogadja a Maestrot, azonban tudni kell, hogy ez kevésbé elterjedt, mint a többi bankkártya. A cikkünk elején megtalálod, mely bukmékerek fogadják el ezt a fizetési módot.

? Van-e bármilyen biztonsági kockázata az online használatnak?

A Maestro is a Mastercard SecureCode-ot használja, amely kétlépcsős hitelesítéssel növeli a biztonságot. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy minden online tranzakció jár egy minimális kockázattal.

Biztonságos a Maestro használata?

A Maestro egy rendkívül biztonságos módja annak, hogy közvetlenül utalhassunk pénzt az online fogadóirodához. Először is, a bukmékereknél az adatok megadása, illetve küldése SSL titkosítás használatával történik. Ez egy online titkosítási protokoll, amely garantálja, hogy a beírt adatokat csak a kiválasztott fogadóiroda láthatja, és illetéktelen harmadik fél nem férhet hozzá.

Egy Maestro kártya használata esetén a tranzakciókat a Mastercard SecureCode segítségével dolgozzák fel. Ez egy kétlépcsős hitelesítési forma, amely során meg kell adni egy PIN-kódot vagy jelszót a tranzakció jóváhagyásához. Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy amennyiben a Maestro kártyádat használod a fogadásra, annak adatait ki kell adnod egy külső fél számára, amely minden online tranzakció során hordozhat minimális kockázatot.

Hogyan lehet Maestro kártyát igényelni?

Maestro kártyát a számlavezető banknál a folyószámlához lehet igényelni. Mindenképpen nézz utána előzetesen, hogy a bankod kínálatában megtalálható-e ez a kártyatípus, mivel az utóbbi időben számos bank megszüntette a forgalmazását. A legtöbb banknál, amelynél elérhető, az igénylés menete ugyanaz, mint bármely más bankkártya esetén.

Amennyiben Maestro kártyát szeretnél használni, a következőket tartsd szem előtt:

 • Először is nézz utána a bankodnál, akár személyesen, akár online, hogy választhatsz-e Maestro kártyát.
 • Az igénylési és használati feltételek eltérhetnek, ezeknek is járj utána alaposan.
 • Az igénylés menetéről, a felmerülő díjakról és minden gyakorlati tudnivalóról a bankodban tudsz tájékoztatást kérni.
 • A kártya használatáért éves díjat számolhatnak fel, amely bankonként eltérhet.
 • A bankkártyát 10-14 napon belül megkapod, ezt követően mindössze aktiválnod kell, és már használhatod is.

Be- és kifizetések Maestroval a sportfogadási oldalakon

Egy Maestro kártyával a befizetések gyorsan és egyszerűen elintézhetők a sportfogadás oldalakon. Mindössze arra kell figyelned, hogy megfelelő fedezet legyen a kártyádon, ezután egy néhány perces regisztrációt követően már kezdődhet is a fogadás.

A befizetések menete a következő:

 • Az oldalon történő regisztrációt követően válaszd a „Befizetések” menüpontot, majd a bankkártyás módot.
 • Itt tájékoztatást kapsz a legkisebb és legnagyobb befizethető összegről.
 • Add meg a szükséges adatokat – a kártyán szereplő nevet, a kártyaszámot, a lejárati dátumot és a CVV-kódot.
 • Írd be az összeget, amit fel szeretnél tölteni a játékegyenlegedre.
 • Ezután már nincs más teendőd, mint jóváhagyni a folyamatot. Ezt követően elérhető lesz az összeg az online sportfogadási számládon, és azt természetesen egyből használhatod is.

Maestro kártyával a kifizetések is zökkenőmentesek, és ugyanarra a kártyára érkeznek, amelyről a befizetés történt. Ehhez mindössze igényelned kell a kifizetést a felhasználói felületen, és meg kell adnod, hogy mekkora összeg kifizetését szeretnéd kezdeményezni, majd kiválasztani a Maestro kártya lehetőséget. Ezek elfogadása után elindul a folyamat, és néhány nap múlva meg is kapod a pénzed!

Maestro online fogadás a bet365-ön

A bet365-öt 2000-ben alapították, azóta pedig az egyik legkedveltebb online fogadási oldallá vált világszerte. Egyedülálló mobilapplikációval rendelkezik, amely magyar nyelven is elérhető. Az operátor számos fizetési módot elfogad gyors átfutási idővel. Emellett az élőben közvetített sportmérkőzések számával is kiemelkedik.

Fogadni azonban nemcsak sporteseményekre lehet, hiszen akár közéleti események, vagy az éppen aktuális tehetségkutatók eredményére is tippelhetsz, és még a kaszinójátékokban is kipróbálhatod magad. A bet365 az egyik legjobb bónuszkínálattal rendelkezik, a különböző sportágakhoz pedig akár 8-10-féle promóciót is nyújt. A fogadást a folyamatosan frissülő híruniverzum statisztikákkal és tippajánlókkal is segíti.

Sportfogadás a legjobb bónuszkínálattal

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

A bet365-ön a Maestro kártyáddal gyorsan, átfutási idő nélkül fizethetsz be a számládra. A tranzakciók díjmentesek, legyen szó be- vagy kifizetésről. Emellett kényelmes is, hiszen elegendő a hétköznapokban is használt kártyádat regisztrálni, amelyhez mindössze néhány percre lesz szükséged.
Fogadj most Ismertető

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Maestro online fogadás az Unibeten

A több mint 20 éve működő Unibet közel 30.000 sporteseményt magába foglaló fogadási kínálattal várja a játékosokat. Különlegessége, hogy nemcsak a jelentősebb sporteseményekre lehet fogadni, hanem a kisebb bajnokságokra is. Széles fogadási kínálattal rendelkezik, a klasszikus sportágak mellett akár vitorlázásra és e-sportok eredményére is tippelhetsz.

Emellett nagy választékot biztosít a fogadási piacokból is. Az Unibet kiváló szorzókat kínál, leginkább a foci, a tenisz, az amerikai futball, és az élő fogadások esetében. A széles körű bónusz- és promóciós kínálat mellett pedig kiemelkedik a fogadási limitek alsó határával, hiszen itt akár 50 Ft-os téttel is lehet fogadni!

Az egyik legszélesebb körű fogadási lehetőségekkel

10.000 Ft Bónusz

Az Unibet célja, hogy ne csak a fogadásokban, de a fizetési lehetőségben is többféle opciót tegyen elérhetővé az ügyfeleinek. Éppen ezért számos bankkártyával, így akár Maestro kártyával is lehet regisztrálni az oldalon. A be- és kifizetések ebben az esetben díjmentesek. A befizetések azonnal megjelennek a belső számlaegyenlegen, viszont a kifizetések átfutási ideje 3-5 munkanap.

Előnyök és hátrányok

A Maestro az online fogadás egyik régi „szereplője”, ami a legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetést teszi lehetővé. Ezzel a kártyával a sportfogadás rendkívül egyszerű, hiszen a hétköznapokban használt bankkártyádat használhatod. A Maestro kártyák a Mastercard portfóliójába tartoznak, így ugyanúgy érvényesek rá a vállalat biztonsági intézkedései. A Maestro kártya egyik előnye emellett, hogy világszerte mintegy 11 millió helyen fogadják el.

Regisztrációja gyors, mindössze néhány adatot kell megadnod az online fogadási oldalon. Miután beállítottad a fogadásra szánt összeget, már meg is teheted tétjeidet. A befizetések ingyenesek, és azonnal a sportfogadási számlára kerülnek. A kártya használatáért ezek az oldalak nem számolnak fel plusz költségeket. A kifizetéseket is ugyanezen a kártyán írják díjmentesen jóvá. Ennek átfutási ideje azonban hosszabb, akár 3-7 nap is szükséges hozzá.

Advantages

Limitations

A kifizetések akár 3-7 napot is igénybe vehetnek.

Nem mindegyik online fogadási oldalon fogadják el.

Határidők, díjak és költségek

A cikkünk elején megtalálhatod, mely bukmékereknél van lehetőség Maestro fogadásra. Most pedig adunk egy kis segítséget a döntéshez, és bemutatjuk, melyik oldalnál mennyire gyors a letét kezelése, milyen díjakra számíthatsz, és melyek azok a minimum és maximum összegek, amelyekre Maestro használatakor számíthatsz.

A Maestro azonnali befizetést tesz lehetővé, ami a legtöbb esetben díjmentes, és minden esetben van egy minimumlimit. Kifizetések esetén legalább 3-7 munkanapos átfutási idővel kell számolni. A jó hír azonban az, hogy ez is díjmentes. Sokszor azonban előfordul, hogy egy-egy bukméker csak abban az esetben engedélyez kifizetést egy adott kártyára, ha arról korábban már történt befizetés.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Bet365

Azonnali

1.500 Ft / 6.000.000 Ft

Unibet

Azonnali

3.300 Ft / 4.000.000 Ft

22bet

Azonnali

min. 1€

Bwin

Azonnali

-

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Bet365

1-5 banki munkanap

1.500 Ft / 6.000.000 Ft

Unibet

1-3 munkanap

3.300 Ft / 800.000 Ft

22bet

Max. 7 nap

min. 1,5€

Bwin

3-5 munkanap

min. 10€

Alternatív fizetési módok

 • A banki utalás egy mindenki által jól ismert fizetési mód, amelynek átfutási ideje az azonnali utalásoknak köszönhetően jelentősen lerövidült.

  Mutass többet
 • A PayPal az egyik legismertebb e-pénztárca, amely széles körben elterjedt, és szinte bármilyen online tranzakcióhoz használható, így sportfogadáshoz is.

  Mutass többet
 • Kártyáit világszerte bárhol használhatod, legyen szó akár offline, akár online vásárlásokról. Használata rendkívül egyszerű és biztonságos bármilyen tranzakció esetén.

  Mutass többet
 • A legismertebb kriptovaluta, ami gyors és kényelmes online fogadást tesz lehetővé. Már léteznek dedikált játékterek, amik többféle kriptovalutát is elfogadnak.

  Mutass többet

Összegzés

Összefoglalva elmondható, hogy a Maestro sportfogadás egy gyors és kényelmes módja a netes szerencsejátéknak. A Maestro egyike a legnépszerűbb bankkártyáknak, amelyet világszerte ismernek és elfogadnak, legyen szó akár offline, akár online vásárlásról. Számos fogadóoldal is biztosít arra lehetőséget, hogy Maestro kártyával intézd a pénzügyeket.

Használata egyszerű, a regisztrációt követően a kívánt összeg azonnal megjelenik a számlán, és már kezdheted is a fogadást. A kifizetések szintén nem okozhatnak problémát – ugyanúgy kell igényelni, mint bármilyen bankkártya használata esetén.

Ha rendelkezel Maestro kártyával, akár ma is fogadhatsz kedvenc a csapatodra vagy sportolódra! A használata rendkívül biztonságos, és a kétlépcsős hitelesítésnek köszönhetően nincs nagyobb kockázata, mint bármilyen más online tranzakciónak.

8 értékelés, átlag 4.8 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése