Maestro sportfogadás

Frissítve:

Az online sportfogadás egyre népszerűbb Magyarországon, és nap mint nap egyre többen teszik próbára a szerencséjüket valamelyik bukméker webhelyén. Jellemző azonban, hogy a játékosok a be- és kifizetéseket szeretnék a lehető legegyszerűbb, mégis biztonságos módon megoldani, amihez a Maestro pénz küldés/fogadás jelenti az egyik legkényelmesebb módot. A Maestro a Mastercard egyik házon belüli brandje. Egy Maestro kártya lehet betéti (debit) vagy előre fizetett (prepaid). Ez a cikk a betéti kártyákra vonatkozik, mert egy prepaid kártya nem bankszámlához kötött. Ezt a kártyatípust jellemzően a régóta szolgáltató, nagyobb online bukmékerek fogadják el fizetésre. Olvasd el a teljes útmutatónkat!

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Maestro kártyát

Találtunk: 9 Fogadóirodák

 1. Dreambet

  Értékelése: 8.6/10

  • Remekül megtervezett és gyors mobilböngészős oldal
  • Számos választható fizetési mód Magyarországról is.
  • Egyben online kaszinó

  100% bónusz akár 40.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Dreambet Dreambet Ismertető
 2. Hot.bet

  Értékelése: 8.5/10

  • Rengeteg fogadható esemény és piac
  • Kiváló felhasználói felület
  • Saját fogadási lexikon

  100%-OS ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ AKÁR 55,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Hot.bet Hot.bet Ismertető
 3. Betrophy

  Értékelése: 8.2/10

  • Szabad pénzmozgatás a kaszinó felé
  • Élvonalbeli sportesemény és piackínálat
  • Virtuális sportokban is nagyon erős
  • Első osztályú felhasználói felület
  • Magyar sportesemények is

  100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Betrophy Betrophy Ismertető
 4. Pribet

  Értékelése: 8.1/10

  • Számos opció be- és kifizetésre Magyarországról
  • Igen hatékony és reszponzív felhasználói felület
  • Kedvező jégkorong és amerikai foci oddsok

  100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Pribet Pribet Ismertető
 5. Weltbet

  Értékelése: 8.1/10

  • Számos népszerű fizetési mód
  • Hatalmas befizetési bónuszok
  • Kiváló oddsok népszerű sportokra

  350%-OS BÓNUSZ AZ ELSŐ 5 BEFIZETÉSEDRE, AKÁR 1.400.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Weltbet Weltbet Ismertető
 6. Bwin

  Értékelése: 8/10

  • Igényes applikáció és mobil böngészős oldal
  • 7 darab kedvező bónusz
  • Sok fizetési lehetőség
  • Magyar nyelven elérhető

  Sport bónusz 20.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Bwin Bwin Ismertető
 7. Cashalot

  Értékelése: 7.8/10

  • Az egyik legjobb felhasználói felület a piacon
  • Kiváló mobilböngészős oldal
  • Rengeteg fogadható esemény és piac

  100%-os üdvözlő bónusz

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Cashalot Cashalot Ismertető
 8. 18Bet

  Értékelése: 7.8/10

  • 100%-os üdvözlőbónusz akár 100 EUR-ig
  • Több mint 40 sportág
  • Fogadási piacok széles kínálata
  • 10 kedvező sportfogadási promóció

  100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a 18Bet 18Bet Ismertető
 9. TippmixPro

  Értékelése: 7.3/10

  • Legális, hazai bejegyzésű oldal
  • Évente többféle promóció
  • 20-féle népszerű sportág
  • Kiváló oddsok fociban és teniszben

  100%-ban legális

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a TippmixPro TippmixPro Ismertető

Maestro fogadás teljes útmutató

Frissítve:

Maestro sportfogadás

Mivel még külföldön és Magyarországon is számos bank kínál Maestro betéti kártyát, ezért mi is külön foglalkozunk vele, illetve a sportfogadásban betöltött szerepével. Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked a megbízható Maestro-bukmékereket, és elemezzük az ilyen kártya használatának előnyeit és hátrányait.

Segítünk megtudni, hogyan juthatsz ilyen kártyához és hogyan tudod azt használni egy sportfogadási oldalon. A cikk végén néhány egyéb, a sportfogadás világában elfogadott pénzügyi szolgáltatót is bemutatunk. A cikket egy GYIK-szekció zárja, ahol a Maestro fogadással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és azok válaszait szedtük össze.

Mit kell tudni a Maestro sportfogadásról?

Mit kell tudni a Maestro sportfogadásról?

A kék-piros kört formázó logójú Maestro a Mastercard egy kifutófélben lévő brandje. A Maestro kártyái elektronikus érintőkártyák, nem dombornyomottak, vagyis régebbi típusú kártyaolvasóknál, az un. imprinterekkel együtt már nem működnek. De mivel gyakorlatilag már mindenhol van érintéses POS-terminál vagy Paypass-os bankkártyás fizetés, ezért ennek a jelentősége minimális.

 1. Magyarországon a K&H és a TakarékBank szolgáltat még ilyen kártyát. Az OTP-nál a Maestro 2018-ban kifutott, de néhány érvényes kártya még használatban lehet.
 2. A Maestro kártyák ugyanazt a kétlépcsős hitelesítést és SecureCode-ot használják, mint a Mastercardok.
 3. A Maestro kártyákat a bankok idővel egyenértékű Mastercard termékekre cserélik. Több európai országban ez a folyamat már végbement.
 4. Az első Maestro kártyákat 1991-ben bocsátották ki.

Ezt leszámítva egy Maestro betéti kártyával ugyanolyan egyszerűen tudod a pénzügyeid intézni online és offline, itthon és külföldön, okostelefonon keresztül, mint egy hasonló Mastercard kártyával. És ez igaz az online sportfogadásra is.

A sportfogadási oldalakon jóval kisebb az elfogadottsága, mint a Mastercard kártyáké. Jellemzően a bukmékerszakma “régi motorosai” azok, amik még elfogadják. Ilyen nagy szolgáltatók például a Bet365, az Unibet vagy a Bwin.  Online vásárláskor a saját számládról a bukméker vagy annak megbízottja számlájára kerül a pénz és vissza.

Ha a kártyaadataidat semmiképpen nem szeretnéd egy online bukmékerrel megosztani, választhatsz olyan szolgáltatót is, ahol a rendszer fizetéskor átirányít egy megbízható harmadik fél fizetési kapujára. 

Ennek a fizetési megoldásnak a hátránya, hogy ugyan a befizetéseket gyorsan jóváírják és hamar elkezdhetsz fogadni, a kifizetési igények feldolgozása bankkártya esetén több banki munkanap is lehet. Cserébe közvetlenül a saját számládra kerülhet majd a nyereményed, és nem kell feltöltésekkel, újabb átutalásokkal és azok költségeivel bajlódni, mint néhány e-tárcánál. Ezen felül a bukmékerek bónuszajánlataihoz is korlátlan hozzáférhetsz.

Mit kell tudni a Maestro sportfogadásról
🏙️ Alapítva 1991
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus Betéti kártya/Prepaid kártya
🗺️ Elfogadó országok 93 ország
📱 Saját alkalmazás Nem
💯 Feldolgozási költség Banktól függ
Tranzakciók gyorsasága 1-5 munkanap

Hogyan zajlik a Maestro fizetés egy bukmékernél?

Egy Maestro kártyára is ugyanazok a szabályok érvényesek, mint egy Visa-vagy Mastercard-termékre. Ha van egy forintalapú bankszámlád és hozzá egy Maestro kártyád, a jó hír az, hogy a listán szereplő legtöbb bukmékernél tudsz forintalapú játékosszámlát is nyitni, a nyereményeidet pedig mindenféle konverziós költség nélkül utalhatod ki a saját számládra. Maga a bukméker nem fog külön kezelési költséget felszámolni a be- és kifizetésekre. Hogy a bankod az ilyen megbízásokra mit és mennyit számít majd fel, az már rajtuk áll.

 1. Hozzon létre egy fiókot

  Mivel a Bet365 egy Maestro-kártyákat elfogadó bukméker, ezért most rajta keresztül mutatjuk be a befizetés menetét. Először is kell, hogy legyen egy fiókod, amiben a regisztráció elején beállítottad a játékosszámlád pénznemét.
  Hozzon létre egy fiókot
 2. Kattintson a "Befizetés" gombra

  Befizetés előtt érdemes tájékozódni, hogy milyen fizetési módok állnak rendelkezésre, nem csak befizetésre, hanem kifizetésre is. Ezt a menüpontot a fizetési ablak fejlécében találod.
  Kattintson a "Befizetés" gombra
 3. Válassza a Maestro lehetőséget

  A sportfogadási oldalon kattints/koppints a fejlécben található “Befizetés” linkre. A rendszer az IP-címed alapján már előre leszűri a régiódból elérhető fizetési módokat. Ha ez az első befizetésed, még állíthatsz a belső egyenleged pénznemén.
  Válassza a Maestro lehetőséget
 4. Erősítse meg a tranzakciót

  Itt csupa olyan adatot kell megadni, amit máshol online vásárláskor is bekérnek. A kártyaszámod alapján a rendszer tudni fogja, hogy ez egy Maestro kártya. A befizetésnek lesz egy minimumösszege. Ha ezzel megvagy, akkor még beállíthatsz egy saját fizetési limitet, majd a “Befizetek” gombra kattintással indíthatod el a tranzakciót.
  Erősítse meg a tranzakciót

Biztonságos a Maestro használata?

A Maestro egy rendkívül biztonságos módja annak, hogy közvetlenül utalhassunk pénzt az online fogadóirodához. Először is, a bukmékereknél az adatok megadása, illetve küldése SSL titkosítás használatával történik. Ez egy online titkosítási protokoll, amely garantálja, hogy a beírt adatokat csak a kiválasztott fogadóiroda láthatja, és illetéktelen harmadik fél nem férhet hozzá.

Egy Maestro kártya használata esetén a tranzakciókat a Mastercard SecureCode segítségével dolgozzák fel. Ez egy kétlépcsős hitelesítési forma, amely során meg kell adni egy PIN-kódot vagy jelszót a tranzakció jóváhagyásához. Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy amennyiben a Maestro kártyádat használod a fogadásra, annak adatait ki kell adnod egy külső fél számára, amely minden online tranzakció során hordozhat minimális kockázatot.

Maestro online fogadás a bet365-ön

A bet365-öt 2000-ben alapították, azóta pedig az egyik legkedveltebb online fogadási oldallá vált világszerte. Egyedülálló mobilapplikációval rendelkezik, amely magyar nyelven is elérhető. Az operátor számos fizetési módot elfogad gyors átfutási idővel. Emellett az élőben közvetített sportmérkőzések számával is kiemelkedik.

Fogadni azonban nemcsak sporteseményekre lehet, hiszen akár közéleti események, vagy az éppen aktuális tehetségkutatók eredményére is tippelhetsz, és még a kaszinójátékokban is kipróbálhatod magad. A bet365 az egyik legjobb bónuszkínálattal rendelkezik, a különböző sportágakhoz pedig akár 8-10-féle promóciót is nyújt. A fogadást a folyamatosan frissülő híruniverzum statisztikákkal és tippajánlókkal is segíti.

Sportfogadás a legjobb bónuszkínálattal

A bet365-ön a Maestro kártyáddal gyorsan, átfutási idő nélkül fizethetsz be a számládra. A tranzakciók díjmentesek, legyen szó be- vagy kifizetésről. Emellett kényelmes is, hiszen elegendő a hétköznapokban is használt kártyádat regisztrálni, amelyhez mindössze néhány percre lesz szükséged.

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Maestro online fogadás az Unibeten

A több mint 20 éve működő Unibet közel 30.000 sporteseményt magába foglaló fogadási kínálattal várja a játékosokat. Különlegessége, hogy nemcsak a jelentősebb sporteseményekre lehet fogadni, hanem a kisebb bajnokságokra is. Széles fogadási kínálattal rendelkezik, a klasszikus sportágak mellett akár vitorlázásra és e-sportok eredményére is tippelhetsz.

Emellett nagy választékot biztosít a fogadási piacokból is. Az Unibet kiváló szorzókat kínál, leginkább a foci, a tenisz, az amerikai futball, és az élő fogadások esetében. A széles körű bónusz- és promóciós kínálat mellett pedig kiemelkedik a fogadási limitek alsó határával, hiszen itt akár 50 Ft-os téttel is lehet fogadni!

Az egyik legszélesebb körű fogadási lehetőségekkel

Az Unibet célja, hogy ne csak a fogadásokban, de a fizetési lehetőségben is többféle opciót tegyen elérhetővé az ügyfeleinek. Éppen ezért számos bankkártyával, így akár Maestro kártyával is lehet regisztrálni az oldalon. A be- és kifizetések ebben az esetben díjmentesek. A befizetések azonnal megjelennek a belső számlaegyenlegen, viszont a kifizetések átfutási ideje 3-5 munkanap.

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt-bukméker-unibet-384x999w

Előnyök és hátrányok

A Maestro az online fogadás egyik régi „szereplője”, ami a legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetést teszi lehetővé. Ezzel a kártyával a sportfogadás rendkívül egyszerű, hiszen a hétköznapokban használt bankkártyádat használhatod. A Maestro kártyák a Mastercard portfóliójába tartoznak, így ugyanúgy érvényesek rá a vállalat biztonsági intézkedései. A Maestro kártya egyik előnye emellett, hogy világszerte mintegy 11 millió helyen fogadják el.

Regisztrációja gyors, mindössze néhány adatot kell megadnod az online fogadási oldalon. Miután beállítottad a fogadásra szánt összeget, már meg is teheted tétjeidet. A befizetések ingyenesek, és azonnal a sportfogadási számlára kerülnek. A kártya használatáért ezek az oldalak nem számolnak fel plusz költségeket. A kifizetéseket is ugyanezen a kártyán írják díjmentesen jóvá. Ennek átfutási ideje azonban hosszabb, akár 3-7 nap is szükséges hozzá.

Maestro Határidők, díjak és költségek

A cikkünk elején megtalálhatod, mely bukmékereknél van lehetőség Maestro fogadásra. Most pedig adunk egy kis segítséget a döntéshez, és bemutatjuk, melyik oldalnál mennyire gyors a letét kezelése, milyen díjakra számíthatsz, és melyek azok a minimum és maximum összegek, amelyekre Maestro használatakor számíthatsz.

A Maestro azonnali befizetést tesz lehetővé, ami a legtöbb esetben díjmentes, és minden esetben van egy minimumlimit. Kifizetések esetén legalább 3-7 munkanapos átfutási idővel kell számolni. A jó hír azonban az, hogy ez is díjmentes. Sokszor azonban előfordul, hogy egy-egy bukméker csak abban az esetben engedélyez kifizetést egy adott kártyára, ha arról korábban már történt befizetés.

Előnyök

Korlátozások

A kifizetések akár 3-7 napot is igénybe vehetnek.

Nem mindegyik online fogadási oldalon fogadják el.

Alternatív fizetési módok

Ha már van bankszámlád és ahhoz tartozó másfajta kártyád, esetleg inkább az e-tárcádat használnád fogadásra, vagy még nem döntöttél e téren, akkor olvasd el, milyen egyéb fizetési megoldásokat javaslunk. Egy online bukmékernél ma már befizethetsz banki átutalással, a bank és az ország függvényében Mastercard kártyákkal, és van, ahol még elfogadják a PayPal-t is. Egyes szolgáltatók kriptovalutát is elfogadnak, sőt, új kategóriaként megjelentek a dedikált kripto-bukmékerek, ahol kimondottan Bitcoinnal és egyéb kriptovalutákkal lehet játszani.
 

 • payment icon

  A banki utalás egy mindenki által jól ismert fizetési mód, amelynek átfutási ideje az azonnali utalásoknak köszönhetően jelentősen lerövidült.

  Több
 • payment icon

  A PayPal az egyik legismertebb e-pénztárca, amely széles körben elterjedt, és szinte bármilyen online tranzakcióhoz használható, így sportfogadáshoz is.

  Több
 • payment icon

  Kártyáit világszerte bárhol használhatod, legyen szó akár offline, akár online vásárlásokról. Használata rendkívül egyszerű és biztonságos bármilyen tranzakció esetén.

  Több
 • payment icon

  A legismertebb kriptovaluta, ami gyors és kényelmes online fogadást tesz lehetővé. Már léteznek dedikált játékterek, amik többféle kriptovalutát is elfogadnak.

  Több

Maestro fogadóirodák összehasonlítása

A Maestro kártya az egyik leggyakrabban alkalmazott fizetési eszköz a fogadások során - ugyanakkor a felhasználási feltételek eltérhetnek a különböző online fogadóirodák között. Emiatt készítettünk számodra egy táblázatot, melyben átnézheted, hogy van-e bármi különbség vagy egyezés a Maestro kártya alkalmazásában, és gyors döntést hozhatsz a számodra legideálisabb verzió kiválasztásában.

star Használhatóság Esélyek Mobil Bónuszok A fogadások típusai Megbízhatóság Fizetési lehetőségek Támogatás
7.4 8.00 0 0 0 5.00 6.00 8.00
8.3 8.00 0 0 0 8.50 8.00 9.00
8.3 8.00 0 0 0 9.00 9.00 8.00
8.1 9.00 0 0 0 8.50 8.50 9.00
8.7 8.50 0 0 0 9.00 9.00 8.00
8.1 7.00 0 0 0 8.00 8.00 8.00

Érdekel, hogy az adott online fogadóiroda milyen további információkkal rendelkezik? Gyere és olvasd el összefoglaló cikkeinket, amelyekből még nagyobb tudást szerezhetsz! Ezzel a bónusz ismerettel pedig megnövelheted a nyerési esélyeidet, hiszen megtudhatod, milyen további lehetőségeket biztosít számodra az adott buki, ha őket választod!

GYIK

? Mi a különbség a Maestro és a Mastercard között?

A Maestro a Mastercard egyik márkája, tehát ugyanaz a Mastercard rendszer áll a fizetések mögött. A Maestro egy betéti kártya, amelyet a számládon található összeg erejéig használhatsz.

? Igényelhetek-e bárhol Maestro kártyát?

Maestro igénylésére az azt forgalmazó bankoknál van lehetőség. Minden esetben az adott banknál tudsz érdeklődni, hogy milyen bankkártyák közül választhatsz.

? Használhatom-e a Maestro kártyát sportfogadásra?

Igen, számos sportfogadási oldal elfogadja a Maestrot, azonban tudni kell, hogy ez kevésbé elterjedt, mint a többi bankkártya. A cikkünk elején megtalálod, mely bukmékerek fogadják el ezt a fizetési módot.

? Van-e bármilyen biztonsági kockázata az online használatnak?

A Maestro is a Mastercard SecureCode-ot használja, amely kétlépcsős hitelesítéssel növeli a biztonságot. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy minden online tranzakció jár egy minimális kockázattal.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével