Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az áttekintést Látogatás Librabet

Librabet Mobil Alkalmazás

A LibraBet magyar oldala már egy ideje megtalálható a magyar fogadási felhozatalban: 2018 vannak jelen és azóta is egyre nagyobb hírnévre tett szert a fogadók között. A Librabet jelenleg a Tranello Ltd. és az Araxio Development N.V tulajdonában van.

Android alkalmazás

 • HU, EN

 • 7 / 10

Letöltés

iOS alkalmazás

 • HU, EN

 • 7 / 10

Letöltés

LibraBet Alkalmazás

Librabet Mobil Alkalmazás: áttekintő

Az alábbi ismertetővel a Librabet fogadási app előnyeit szeretnénk bemutatni. Felvázoljuk az összes fontos funkciót, bemutatjuk a sportkínálatot és azt is, milyen fogadási piacok közül válogathatsz. Végignézheted a teljes folyamatot a regisztrációtól az új fogadási esemény megtételén keresztül addig, hogyan is vedd fel a nyereményed! Útközben pedig elejtünk pár gyakorlati tippet arról, hol találod meg a bónuszainkat.

Hogyan töltsd le a Librabet alkalmazást?

Librabet Android app

A Librabet android alkalmazás a Google Play Áruházból tölthető le. Elég rákeresni arra, hogy „Librabet” és máris az elsők között listázza. Erre a linkre kattintva el tudod érni.

Librabet iOs app

Előbbihez hasonlóan az App Store-ból is le tudod tölteni a Librabet iOS alkalmazást. Link a letöltéshez.

Androidos, iOS-es okostelefonos verzió, vagy asztali verzió: előnyök és hátrányok

Nagyjából mindkét platform (Android és iOS) esetében elmondható, hogy ugyanazokkal az előnyökkel és hátrányokkal működik. Az Androidos verzió letölthető magyar nyelven, mindkét app esetén léteznek különleges ajánlatok, bónuszok és a sportfogadás mellett a kaszinó és élő funkció is megtalálható. A hátrányok közé sorolható, hogy az élő fogadás ajánlata lehetne egy kicsit gyorsabb és összességében a kínálat sem látványosan szélesebb, mint más versenytársnál.

Az asztali verzió már kicsit más tészta. A felbontása alapvetően áttekinthetőbb, mint a telefonos kis képernyő. Néhány apró bug ugyan felugrik, ha vissza akarnánk lépni a menüben, de semmi olyan komoly, ami merőben rontaná a játékélményt.

Használat

A regisztráció pofon egyszerű. A LibraBetnél a kezelhetőségre törekedtek és már ezzel is kitűnik a versenytársak közül. Nincs többféle belépési mód, hanem egyetlen egy. Ide belépve csak meg kell adnod a megszokott általános regisztrációs adatokat (e-mail cím, jelszó) és ha készen állsz, csak egy hitelesítés van hátra.

Belépés

Számlát nyitni az alábbi módon tudsz. Először be kell regisztrálnod, ahol megadod a profilodhoz szükséges alapadatokat. A második lépésben pedig a személyes adataidat fogja kikérni a rendszer (név, keresztnév, cím, állampolgárság). A teljes regisztrációhoz el kell fogadni az Adatkezelési irányelveket, a Felhasználási feltételeket és azt, hogy elmúltál 18 éves. Ha végigkattintottad és jóváhagytad, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt. Kattints arra, majd add át magad az új fiókod puha lakhelyének!

Érdemes megemlíteni, hogy a Librabet rendszere nem szereti az ékezetes betűket, de ez nem akadályoz meg abban, hogy azonosítani tudjanak. Ha elakadnál, szerencsére a rendszer egyértelműen jelzi neked: piros jelölővel mutatja, melyik adat nem stimmel.

Sportfogadás

A kínálatot tekintve a Librabet hozza azt, amit a többi oldal is. Igaz, a verseny nagy és ebben nehéz újat mutatni. A legnépszerűbb és az átlag fogadónak vonzó sportok egyből megtalálhatók. Választani a következő népszerűbb sportok közül lehet: foci, kézilabda, boksz, vízilabda, tenisz, kosárlabda, kézilabda. Akadnak rétegebb sportágnak számító lehetőségek is, úgy mint az e-sport, a síugrás vagy a súlyemelés, de a kínálatot tekintve igazából ugyanaz a felhozatal található meg, mint mindenhol máshol. Az oddsok terén viszont már nagyobb a szórás.

Élő sportfogadás

Élő sportfogadásra is van lehetőség az alkalmazáson belül. Csak ki kell választani az opciót és máris kilistázza azt a sok-sok eseményt, amit ilyenkor választani lehet. Az élő fogadás alapvetően népszerű opció, a meccs közbeni fogadásnak megvan a maga izgalma. Ilyenkor mindig kérdés, hogy mennyire frissül gyorsan a rendszer. Egy focimeccs esetén 15-20 esemény (szögletek, bedobások) közül lehet választani.

Akadnak támogató funkciók is, úgy mint a statisztikák és eredmények listája. Ezek az élő stream alatti panelnél találhatók meg. Több nézet közül lehet választani, létezik 2D-s nézet, idővonalas nézet, alapvetően növelik a játékélményt. A felvillantott mutatók közül néha kimaradnak a fontosabbak (labdabirtoklás), de megtalálhatóak köztük érdekesek is.

Ki- és befizetések

A LibraBet applikációjában nincs ezerféle ki- és befizetési lehetőség, de valószínűleg elég opció érhető el egy átlag sportfogadó számára. Az alább bemutatott fizetési módok használata már a modern követelményeknek megfelelően működik.

A rendelkezésre álló módok közül érdemes olyan választanod, melynek használata a leggyorsabb és legkényelmesebb számodra. Érdemes a be- és kifizetési módokat ugyanazzal a rendszerrel végrehajtani, hogy ne legyenek elcsúszások a különböző rendszerek között. Értsd: ha van egy virtuális pénztárcád, érdemes mindig ugyanarra be- és kifizetni, nem pedig az egyikről kifizetni és egy másikra a befizetéseket gyűjteni.
Az alábbiakban itt egy lista, ami megmutatja, hogy a LibraBet rendszerében milyen fizetési opciók közül tudsz választani:

LibraBet befizetés

 • Bankkártya – Mastercard
 • E-pénztárca – Skrill, Skril 1-Tap
 • Fizetési rendszerek – Neteller
 • Pre-paid kártyák – paysafecard
 • Banki átutalás

LibraBet kifizetés

 • Bankkártya – Mastercard
 • E-pénztárca – Skrill, Skril 1-Tap
 • Fizetési rendszerek – Neteller

Ügyfélszolgálat

A LibraBet is rendelkezik ügyfélszolgálattal, melyben az élő-chat az egyik legjobb elérhető funkció. Hamar válaszoltak, minden kérdésre tudták a választ és nagyon kedves stílusban lehetett velük csevegni. A chat ablakának menüje angol nyelven jelenik meg, de ne zavarjon össze, így is tökéletesen és flottul tud zajlani a beszélgetés.

Az ügyfélszolgálat egyébként 0-24-ben elérhető, így nem kell attól tartanunk, hogy egy éjszakai problémát nem fogunk tudni megoldani. Telefonos elérhetőséget is megadnak.

Általános összefoglaló

Általánosságban elmondható, hogy a LibraBet applikációi hozzák a kötelezőt. A megjelenés inverz színű (fekete alapon fehér), ami kicsit összezavarhatja a szemeket, de a menürendszer felépítése tiszta és logikus. Az ügyfélszolgálat gyorsan és készségesen válaszol. Az élő-chat ablakon keresztül a kollégák általában maradéktalanul megválaszolnak minden kérdést. A kapcsolati űrlap egy kicsit ugyan el van dugva, de az is elérhető – az oldal is arra terel, hogy magad oldd meg a problémát, de ha minden kötél szakad, ők is segítenek.

A sportágak kínálata széleskörű, igaz, nem rendkívülien széles. Itt a tömeg számára népszerű és elérhető sportágak kerülnek előtérbe, ahol viszont a sportágon belül sokkal érdekesebb fogadási módokat lehet találni. A piacok kínálata is elég széles körű, több olyan is megtalálható köztük, ami nem minden irodánál található meg.

Összességében elmondható, hogy az applikációk jól dolgoztak: az alapfunkciókat ellátják, kényelmes felületet biztosítanak és változatos piacok közül lehet választani.

Korlátozások

Inverz színösszetétel

Kicsit lassú reakcióidő

3 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

?

Léteznek mobil alkalmazás-sepcifikus bónuszok?

Igen, léteznek, még hozzá itt. Csak kattints ide és akkor megkapod ez.
?

Nézhető élő-közvetítés a Librabet mobil alkalmazásán?

Igen, ehhez elég belépni az Élő fogadás ablakba. Ott kattints a Streaming-opcióra, ami listázza, mely események tekinthetők meg aktuálisan.
?

Mennyire egyszerű fel- és letölteni pénzt az applikáción?

Meglehetősen egyszerű – a bőség zavara! A Librabeten összesen 7 féle befizetés és 5 féle kifizetési mód közül tudsz választani.
?

Hol találhatok Librabet ajánlatokat az alkalmazáson belül?

Az alkalmazáson belül már a főoldalon megtlaálod.
?

Hol találhatom meg az .apk fájlokat az iOS / Android alkalmazásokban?

A Librabet apk fájlokat az iOS verzióban itt találod. Az Androidos vezióban pedig itt tudod előkeresni.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.