Sportfogadás bónuszok

Az új ügyfelek számára nyújtott ingyenes fogadások és sportfogadási regisztrációs bónuszok fantasztikus lehetőséget jelentenek az új játékosoknak, hogy a weboldalra érkezésük pillanatától kezdve jelentős összegekre tehessenek szert.

Az online fogadóirodák regisztrációkor járó ajánlatai számos formát ölthetnek az ingyenes fogadásoktól az ingyenes egyenleg-feltöltésig. Javasoljuk, hogy ragadj meg minden egyes lehetőséget!

Az alábbiakban körüljárjuk a legjobb online fogadóirodák bónuszajánlatait:

  • megnézzük, hogy milyen sportfogadási bónuszokkal találkozhatsz, valamint
  • arról is szót ejtünk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a sportfogadási bónuszok kijátszására!

Ennek az összefoglalónak az elolvasása után tényleg mindent tudni fogsz, amit csak tudnod kell a legjobb internetes sportfogadási oldalak új felhasználók számára elérhető ingyenes fogadási lehetőségeiről.

9 Bónuszt Találtunk

NFL: Ingyenes Élő Fogadás akár 3500 Ft!

Az amerikai futball egy elképesztően taktikus és rövid akcióidejű sport! A ligák legnagyobbika pedig az amerikai NFL! Az Unibet NFL: Ingyenes Élő Fogadás különleges ajánlata ezzel a világgal akar minket megismertetni. Az amerikai futball freebethez minimum 3500 Ft értékben kell legalább egy NFL-es mérkőzésre fogadni.

Melyek a bónuszok főbb formái?

Az online fogadóirodákban rendkívül sokféle bónusszal találkozhatsz, azonban megállapíthatjuk, hogy a bónuszoknak három fő típusa van:

  • ingyenes sportfogadási lehetőség,
  • befizetési bónusz, és
  • sportfogadás bónusz pénz befizetés nélkül.

Mindhárom forma eléggé különbözik a többitől, és bármelyikük jelentős összegű bónuszpénzt jelenthet az online sportfogadás-számládon.

Mindhárom forma eléggé különbözik a többitől, de bármelyikük igazi, ténylegesen felhasználható bónuszpénzt juttathat a számládra. Érthető okokból persze az egyik legjobb online sportfogadási bónusz típus az, amelyikhez még csak elő sem kell venned a pénztárcádat.

Az ingyenes fogadási ajánlatok alapvetően így működnek: ha az első fogadásod az oldalon sikertelen, akkor az oldal lehetővé teszi, hogy egy további, azonos értékű fogadást köss egy másik eseményre. Ez lényegében megduplázza az esélyedet az első fogadásod megnyerésére.

A legjobb ingyenes fogadási ajánlatok nem tartalmaznak túl sok korlátozást, ha felajánlják a lehetőséget, egyből fogadhatsz is.

Az ingyen sportfogadás pénz befizetés nélkül egy remek lehetőség arra, hogy tapasztalatokat szerezz a játékról, kipróbálhasd a szerencsédet, és megtudd, mennyire jönnek be a számításaid. Mindezt minimális befektetéssel.

Következő lépésként az első befizetéssel járó bónuszokat nézd meg! Ezek rendkívül népszerűek az online kaszinókban, azonban az online fogadóirodákban nem találkozni velük túl gyakran.

Mivel ezek a fogadási bónuszok akár elképesztően magas összeget is jelenthetnek, érdemes figyelemmel követni őket.

Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az oldal az első befizetésedhez egy sportfogadási kezdő bónuszt ajánl, azaz meghatározott összeghatárig bizonyos százalékban további pénzt ad. Tehát, ha rábukkantál egy 200%-os kezdő bónuszra és befizettél 15 ezer Ft-ot, akkor máris jár neked egy 30 ezer Ft értékű sportfogadási kezdő bónusz!

Tehát a befizetési bónuszok azok a bónuszajánlatok, melyeket akkor érdemes keresned, ha nagyobb összeget szeretnél befizetni.

Végül, de nem utolsósorban találkozhatsz pénz befizetése nélküli sportfogadási bónuszokkal is. Ezeket az oldalra történő regisztráció során kaphatod meg anélkül, hogy bármikor is befizettél volna az oldalra, vagy fogadtál volna.

Sokan ezt tartják a legjobb bónusz típusnak a sportfogadási oldalakon fellelhető bónuszajánlatok közül , mivel egyáltalán nem jár kockázattal. Ezen bónusznak köszönhetően időnként bónuszpénzhez jutsz, máskor pedig ingyenes fogadási lehetőséget kapsz.

Ha bármikor hozzájutsz egy ilyen lehetőséghez, azt biztos imádni fogod, mivel ingyenpénzt ad az online fogadási számládhoz!

Ingyenes fogadási bónuszok és ajánlatok igénybevétele

Betclic bonusz Magyarország

Az ingyenes fogadási ajánlatok és egyéb bónuszok igénybevétele rendkívül egyszerű. Az első, hogy ellenőrizd, hogy van-e bónuszkód, amelyet használnod kell. Ez ma már ritkábban fordul elő, azonban továbbra is látni elvétve1-2 bónuszkódot.

Ha esetleg ráleltél egy ilyen kódra, azt mindenképp jegyezd fel valahová, mert később szükséged lehet rá!

Ezután regisztrálni kell a kaszinóban, ami a legtöbb helyen csupán néhány percet vesz igénybe. A regisztrációt követően már meg is kapod a befizetés nélküli bónuszodat!

Ezután, ha szeretnél, fizethetsz be pénzt a sportfogadási számládra, hogy megkaphasd a befizetéssel járó bónuszt is. Ha ehelyett az oldalon inkább ingyenes fogadást kínálnak, akkor egyszerűen fizess be és fogadj! Ha netán a fogadást elbuktad, bezsebelheted a bónuszpénzt.

Ha szükséges, a fenti lépések során feltétlenül pötyögd be a kért bónuszkódot, ellenkező esetben előfordulhat, hogy egyáltalán nem jutsz hozzá a kiszemelt bónuszhoz vagy az ingyenes fogadási ajánlathoz.

Találd meg a legjobb fogadóoldalak bónusz ajánlatait!

Tehát a kérdés: hogyan találhatod meg a legjobb sportfogadás regisztrációs bónuszt és ingyenes fogadásokat kínáló oldalakat?

A válasz egyszerű: böngészd át a weboldalunkon található értékeléseket! Minden egyes általunk készített értékelésben kiemelten foglalkozunk ingyenes fogadási lehetőségekkel és az oldal által nyújtott egyéb bónuszokkal, így viszonylag gyorsan megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb sportfogadási bónuszt.

22bet bonusz

A bónuszok és promóciók akár egyik percről a másikra is változhatnak a különféle fogadó oldalakon, azonban oldalunkat folyamatosan frissítjük.

Ez azt jelenti, hogy oldalunkon mindig a jelenleg is elérhető sportfogadási bónuszajánlatokat találhatod meg, nem az előző havit, vagy tavalyit. Természetesen, ha mégis úgy tűnik számodra, hogy elmulasztottunk valamit, kérjük, jelezd nekünk, mert ez segít, hogy oldalunkat naprakészen tartsuk.

Nézzük a bónusz szabályzatok apróbetűs részeit!

Mit ér a sportfogadás bónuszok nélkül, igaz? Sőt, mit érnek maguk a bónuszok, ha valamilyen okból mégsem veheted őket igénybe? Erről lesz most szó.

Bár az apróbetűs szabályok bizonyára nem az online fogadóirodák bónuszajánlatainak legizgalmasabb része, mégis kivételesen fontos, hogy ezekkel tisztában legyél.

Szerencsére neked valamivel könnyebb dolgod lesz e téren, mivel értékeléseink során mindig igyekszünk bemutatni a különböző sportfogadó portálok apróbetűs szabályait, így nem kell majd oldalakon át az Általános Szerződési Feltételek böngészésével foglalkoznod.

Az online fogadóirodák bónuszajánlatainak apróbetűs részeinek áttekintése során a legfontosabb dolog, amit keresünk, az a kötelező megforgatásra vonatkozó követelmény.

Ez megmutatja, hányszor kell kockáztatni a bónuszban kapott összegeket, mielőtt azokat kivennéd a számládról.

Példa: ha 3000 Ft bónuszt kaptál, és annál a bónusznál 20-szoros szorzót írtak elő, akkor összesen 60 ezer Ft értékű fogadást kell kötnöd, mielőtt kifizetést indítasz meg.

Minél alacsonyabb tehát a kötelező forgatásra vonatkozó szabály, annál jövedelmezőbb lesz számodra az online sportfogadó oldal bónusza. Ritkán, de előfordulhat olyan ingyenes fogadási ajánlat és bónusz is, ahol egyáltalán nincs kötelező megforgatási követelmény!

A fentieken túl sokak számára a fogadási szabályok áttekintése is hosszadalmasnak és nehézkesnek tűnhet. Ráadásul megtörténhet, hogy a különböző bónusz- és befizetés nélküli fogadási ajánlatoknál előírják, hogy minimális odds-szal fogadd meg őket.

Ha mégsem ezek szerint fogadnál az eseményre, akkor előfordulhat, hogy már nem leszel jogosult pl. az üdvözlő bónuszra.

Ezen túl az oldal azt is kikötheti, hogy legalább a 6/5-ös vagy annál magasabb szorzójú kimenetelre kell fogadást tenned, különben akkor sem igényelheted meg az ingyenes sportfogadásodat, ha az adott fogadásod bukó.

Végül meg kell nézned azt is, hogy meddig érvényes a bónusz. A legjobb, kezdő bónusszal csalogató fogadóoldalak általában egy hónapos időtartamra ajánlják fel a bónuszpénzt, azonban van néhány olyan oldal is, amely csupán néhány napot ad erre.

Tudnod kell a lejárat dátumát, különben arra eszmélhetsz, hogy elvesztetted az összes megigényelt bónuszpénzt.

Szóval elég sok fontos infót találhatsz az apróbetűs részekben. Mivel az oldalak időről-időre új vagy szokatlan megoldásokat is előhúzhatnak a kalapból, biztosíthatunk arról, hogy ezeket mindig ellenőrizzük az online fogadóirodák regisztrációs (kezdő) bónusz értékelésének publikálása előtt.

Tarts velünk, hogy mindig a legjobb sportfogadási bónuszokat kínáló oldalakon játszhass!

Több ingyenes fogadási ajánlat igénylése

Ha először kötsz sportfogadásokat, valószínűleg ragaszkodni fogsz egy adott oldalhoz. Viszont ahogy haladsz előre, törvényszerű, hogy egynél több oldalon is játékba kezdesz, mivel több különféle online fogadóiroda regisztrációs bónusz ajánlatát is megigényelheted.

Ez azt jelenti, hogy rengeteg bónuszpénzed lesz elosztva a különböző számláid között, így nagyobb esélyed nyílik arra, hogy pénzt nyerj ezekkel.

Unibet bonusz

Tehát, ha egy nagy online fogadóiroda új, komoly összegű bónusszal rukkol elő, miért ne igényelnéd meg azt, még akkor is, ha már van sportfogadási számlád máshol?

Oldalunkon mindig tájékoztatunk a legújabb és legizgalmasabb ingyenes fogadási és üdvözlő ajánlatokról és bónuszokról, hogy azonnal igénybe is vehesd azokat.

Találd meg a legjobb ingyenes fogadási ajánlatokat még ma!

Most, hogy végigolvastad ezt az összefoglalót, tudsz mindent, amit csak lehet a legszuperebb és legmenőbb ingyenes fogadási ajánlatokról és az online fogadóirodák regisztrációs bónuszairól, ill. azok felhasználásáról.

A következő lépés tehát a számodra legmegfelelőbb online fogadóiroda megtalálása – ami egy olyan oldal lesz, amely fantasztikus fogadási bónuszokat kínál minden új játékos számára.

A legjobb üdvözlő bónuszt kínáló fogadási oldalakért nézd át az online fogadóirodákról szóló értékeléseinket, amelyeket rutinos és hozzáértő online szerencsejátékosok írtak.

Ezután már csak néhány perc választ el attól, hogy fantasztikus bónuszokat igényelhess az általad választott online fogadóirodában!

Emlékeztető: még akkor sem, ha bónuszokért játszik, ne tegyen be többet, mint amennyit megengedhet magának. Ha bármilyen kérdése van az online fogadással kapcsolatban, keresse fel ezt a kormányzati forrást, hogy megkapja válaszait. Ha aggódik a fogadóirodalom törvényessége miatt, ellenőrizheti a szerencsejáték-felügyelet forrását.

Bónusszal vagy anélkül? Ha még új vagy a sportfogadás világában, akkor érdemes megismerned az online bukmékerek által ajánlott bónuszok és promóciók lehetőségeit és feltételeit. Itt többek között megtudhatod, mi az üdvözlőbónusz, a freebet, vagy a cashback. Felkészítünk majd az átjátszási feltételekre és más korlátokra is, amikról jó, ha tudsz, mikor bejelölöd a bónusz négyzetet az első befizetésedkor.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Mennyi lehet a bónusz ajánlatok értéke?

A legjobb befizetési bónusz ajánlatok gyakran 20 ezer forint fölé is mehetnek, míg a legjobb ingyenes fogadási ajánlatok általában 10 ezer forint körül járnak. A befizetés nélküli bónuszok általában lényegesen alacsonyabb összegűek, ám nem panaszkodhatsz, mert teljesen ingyenesek! A különböző oldalak bónuszainak maximális értékét megtalálhatod az összes általunk készített sportfogadási oldal értékelésében.

? Miért kínálnak bónuszokat az online fogadóirodák a játékosoknak?

Elsőre furcsának tűnhet, ha szembetalálkozol egy bónuszpénzt kínáló fogadóiroda ajánlattal, mert úgy tűnhet, mintha az oldal ingyen pénzt kínálna számodra. Ezt azért teszik, hogy rávegyék az embereket, hogy számlát nyissanak náluk, mert azzal számolnak, hogy sokan további összegeket fognak befizetni az oldalra, miután elkoptak a számlájáról a mindenféle regisztrációs bónuszok. Az új oldalak gyakran különösen nagy bónuszokat kínálnak, mivel a lehető leggyorsabban szeretnék gyarapítani a regisztrált játékosaik számát.

? Hogyan választhatom ki a legjobb fogadási bónuszt?

A kérdésre a válasz egyszerű: a legjobb ingyenes fogadási ajánlatokat és egyéb bónuszokat megtalálhatod online fogadóiroda értékeléseinkben. Minden értékelésben  olvashatsz a felajánlott üdvözlőbónuszról, amit rendszeresen frissítünk, hogy mindig pontos információkat találhass. Az értékelések elolvasása csupán pár perc, így hamar megtalálhatod a számodra legjobb sportfogadási oldal bónuszt.

? Mi történik, ha elfelejtem használni a bónuszkódot?

Bosszantó lehet, ha elfelejted beírni a bónuszkódot. Sajnos, ha ez bekövetkezik, akkor szinte biztosan elveszted az esélyt a bónuszpénz igénybevételére. Az egyetlen esélyed a sportfogadási bónuszok visszaszerzésére, ha közvetlenül kapcsolatba lépsz az oldallal, és reménykedsz, hogy az egyik ügyfélszolgálati munkatárs jóváírja a bónuszpénzt a számládon.

? Hányszor használhatom fel a regisztrációs (üdvözlő) bónuszt?

A helyzet az, hogy szinte az összes online bukméker sportfogadás kezdőbónusz ajánlata csak egyszer használható fel. Azokat, akiket többször próbálták ezt felhasználni, hamar kirakják az oldalról. A legjobb fogadási bónuszokat kínáló oldalak számos bónuszt és promóciót ajánlanak, melyeket az első regisztrációs bónuszod felhasználása után igényelhetsz.