Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Unibet alternatív link

7.9/10

Előnyök:

 • Megbízható szolgáltató

 • 50 HUF minimumtét

 • Számos bónusz és promóció

 • Széles fogadási kínálat

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  6.5

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • A fogadások típusai

  8.5

 • Megbízhatóság

  8.5

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  9

Az Unibet az egyik legrégebbi motoros a szakmában. Egy piacvezető bukmékertől nem is lehet kevesebbet várni, minthogy teljes magyarítást, jelentős hazai meccsfelhozatalt, és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot kínáljon élő chaten keresztül is. Azok az idők pedig elmúltak, hogy egy külföldi fogadóoldalra trükközve, VPN-ek és alternatív linkek használatával kell fellépni. Mindent, a regisztrációt, a befizetést és a fogadást is egyenesen, közvetlen intézheted!

Az Unibet tulajdonképpen az egyik úttörője annak, hogy a külföldi bukmékerek az utóbbi időben elárasztották a magyar piacot. Ez a nagy múltú cég nem törődött bele abba, hogy kizárják Magyarországról, és bíróságon támadta azt a honi szabályozást, ami a sportfogadást állami monopóliumnak szánta.

A keresetük sikeresnek bizonyult, és 2017 óta az Unibet számos más szolgáltatóval együtt, az uniós jognak megfelelően ismét kínál sportfogadást magyarországi játékosoknak is. A teljes magyarításuk idén készült el. A fő oldalról egyből elérhető a kaszinó és élő kaszinó szolgáltatások is.

Használhatóság

8/10

Megbízható, stabil oldalakon szeretnél biztonságban sportfogadni?

Szereted a folyamatosan megújuló, változatos bónuszokat és promóciókat?

A nap 24 órájában szeretnél sportfogadni egy mobilappon?

Ezeken felül még a honlap szépsége is meghatározó?

Előnyök

Korlátozások

Az élő chat nem érhető el magyar nyelven, angol az ügyfélszolgálat

Az Unibet Magyarországon is piacvezető oldala ezt mind meg tudja adni neked! Az Unibet a sportfogadás oldalak között vezető helyen szerepel. Egy nagy múltú, megbízható szolgáltatóról beszélünk, ami kőbe véste a nevét a sportfogadás piacán!

Esélyek

8/10

Az Unibet magyar oldala nem csak azzal vált a játékosok kedvencévé, hogy hosszú évek óta elérhető Magyarországon is.

Akkor mégis miért választják olyan sokan itthonról is az Unibetet? Természetesen a jó szorzóik miatt.

A legnagyobb külföldi sportfogadási fórum, az OLBG felhasználói szerint iaz Unibet kiváló oddsokat kínál főleg a foci, a tenisz, az amerikai futball és az élő fogadások piacain.

De ha érdekel az e-sport világa, vagy éppen a darts, akkor ezekre a piacokra is jó szorzókat fogsz találni!

Fogadási margin

Labdarúgás

5.9%

Tenisz

6.05%

Kosárlabda

4.9%

Formula 1

7.8%

Röplabda

8%

MMA

5.1%

Átlagos fogadási margin:

6.3%

Mobil

6.5/10

Az Unibet fogadóiroda mobil appról is elérhető Magyarországon.

Az Unibetnek natív mobil applikációi vannak Androidon és iOS rendszerekre is. Az appokra a honlapon vagy az App Store-on keress rá, és egyszerűen töltsd le a sportfogadásosat.

A mobilapp ugyanazt a gazdaságot nyújtja neked a sportesemények terén, és az élő fogadásokat is tudni fogod a telefonodon követni.

Az Unibet letöltés nélkül, egyszerű böngészőből is teljes értékű mobileszközön.

Bónuszok és promóciók

7/10

Az Unibet sportfogadási oldal nem véletlenül olyan népszerű, mint amilyen.

A különféle vonzó Unibet bónuszok és promóciók nagyban hozzájárultak a sikeréhez! Minden új játékost egy számlanyitási Unibet bónusz vár. Ezen felül a régi játékosoknak is érdemes folyamatosan figyelni a megújuló promóciók miatt az oldalt.

Üdvözlő bónusz

Ez a csodafegyvere az online sportfogadás világának.

Új játékosként neked is jár ez az Unibet bónuszkód. Ez azt jelenti, hogy első befizetésed után, ha igénybe veszed ezt a bónuszt, akkor a vesztes téted egy 20.000 Ft-os határig visszatérítik.

Azonban ha teljesíted a megforgatási követelményt, ami a bónusz összegének hatszorosa sportfogadás esetén, ez a pénzösszeg saját pénzzé alakul.

A megtett tétnek minimum 3000 Ft-nak kell lenni a kockázatmentes fogadás esetén, és az összes megtett eseménynek el kell érnie az 1,4-es szorzót.

További promóciók

Az Unibeten beajánlhatsz egy barátot egy egyszeri, maximum 75.000 HUF bónuszért.

Ezen kívül hozzájuthatsz egy több millió Ft-os nyereményalapból kisorsolt részesedéshez is. Egyvalami garantált, olyan nem lesz, hogy az Unibeten legyen semmilyen promóció vagy bónuszkód.

Akár kezdő, akár veterán vagy az Unibetnél, érdemes minden alkalommal csekkolnod az új promókat!

A fogadások típusai

8.5/10

Az Unibet fogadási kínálat szempontjából nem marad le a többi nagy bukméker oldal mögött. Sőt, a közel 30.000-es fogadási kínálatával lehetetlen, hogy ne találd meg, amit keresel!

Van itt foci, NBA, NFL, jégkorong, darts, lóverseny, e-sportok. És ami a legfontosabb az, hogy itt nem csak a legnagyobb eseményeket követheted, hanem a kisebb bajnokságokat is.

Hogyha érdekelnek mondjuk az U21 mérkőzések, az Unibetnél ezekre is találsz oddsokat.

Amit mindenképp szem előtt kell még tartanod a kiválasztás előtt, azok a mérkőzésenként elérhető fogadási típusok. Az Unibet fogadási kínálata itt is kiválóan teljesít.

Minden létező fogadástípussal fogsz találkozni:

Nincs olyan opció, amit az Unibeten ne lehetne megtalálni!

Átigazolás Fogadás

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

Megbízhatóság

8.5/10

A megbízhatóság ma már az egyik legmeghatározóbb aspektus egy fogadóirodánál, hiszen a pénzedet kezelik.

Biztos akarsz lenni abban, hogy nem tűnik el egyik napról a másikra az iroda a tőkéddel együtt? A biztosíték, hogy Unibet Magyarországon is hosszú évek óta jelen van.

Magát a céget 1997-ben alapították, 1999 óta pedig az online térben is jelen vannak.

Ennyi év működés már eleve garanciát jelenthet, de ha ez nem elég, akkor megemlítjük, hogy az Unibet működését több erre szakosodott szerv is folyamatosan felügyeli. A társaság a Kindred Group tulajdonában áll, és Máltán van bejegyezve.

A UKGC (Brit Szerencsejáték Hivatal) és a gibraltári Platinum Gaming Limited licence is garantálja a megbízhatóságot. De ami ennél is fontosabb, hogy az Unibet nincs feketelistára téve hazánkban sem!

Ezenkívül az Unibet odafigyel a játékosaira. Játékvédelmi és függőségi problémákkal foglalkozó információkat is megoszt, és szükség esetén el tud irányítani a megfelelő segítségnyújtási csatornákhoz.

Fizetési lehetőségek

8/10

Az Unibetnél gyakorlatilag csak akkor nem tudsz pénzt befizetni, ha a tárcádat hozzávágod a képernyődhöz.

Az Unibet befizetés és kifizetés opciói között több olyan is van, ami hazánkban is ismert és népszerű.

Befizetés

Az Unibet befizetési módjai között megtalálod a szokásos banki átutalást és bankkártyás fizetést, de használhatod a Paypal, Paysafecard, Skrill, és a Neteller virtuális tárcáit is. A befizetés minimuma bankkártyával 3300 HUF, míg a virtuális számlákról 4000 HUF.

Ez alól kivétel a Paysafecard, ahol 3500 HUF a minimum. Banki átutalásnál nincs befizetési minimum.

Kifizetés

Az Unibet kifizetés rendszere esetén az egyetlen dolog, amit nagyon meg kell jegyezned, hogy amilyen opciót vettél igénybe befizetésre, azt a lehetőséget tudod kiválasztani kifizetésre is.

Bankkártyával fizettél be? Akkor ugyanazt a kártyát/számlát tudod használni a kifizetéshez is.

Kártyánál 3300 HUF a minimum, és a pénzed 1-3 munkanap alatt meg is fog érkezni. Banki utalásnál ez 2-3 munkanap lesz, és a minimum kivehető összeg 4050 HUF.

Elektronikus tárcáknál is 4050 HUF a minimum, viszont akár 12 óra alatt is megkaphatod a nyereményed.

AlkalomIdőDíj
AlkalomIdőDíj

MasterCard

Neteller

Skrill

Banki átutalással

limit nélkülAzonnali0
limit nélkülAzonnali0
limit nélkülAzonnali0
limit nélkül1-3 munkanap0
10€3-5 munkanap0
10€12 óra0
10€12 óra0
4.050 HUF2-3 munkanap0

Támogatás

9/10

Az Unibet sportfogadás ügyfélszolgálati kapcsolat terén jelesre vizsgázik.

Egy külön fül alatt tartják az összes támogató linket. E-mailben, chaten, telefonon és a GYIK-on keresztül is hozzájuthatsz a válaszhoz a kérdésedre.

Az élő chat magyar nyelven 11:00 és 19:00 óra között érhető el. De ha boldogulsz az angol nyelvvel is, ez esetben az operátorok 24/7 állnak a rendelkezésedre.

E-mailben is szinte azonnali válaszra számíthatsz. Telefonon is megkeresheted őket, ha úgy érzed, szóban szeretnéd elmagyarázni a problémád.

Ami rendkívül vonzó az Unibet kapcsolatban, hogy a legtöbb fontos kérdést és választ előre leírva, gyorsan és kereshető formában is megtalálhatod.

Telefon

E-mail

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási időazonnaliazonnaliazonnali

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
18.01.2021

Összegzés

7.9/10

Az Unibettel kapcsolatban szerencsére könnyű dolgunk van. A piacon az egyik legrégebbi sportfogadási oldalról van szó, ahol hatalmas a kínálat és folyton megújulnak a bónuszok.

Az Unibet sportfogadás azon kevés online fogadóoldalak egyike, ahol a kifizetés legalább olyan egyszerű, mint a befizetés.

Korlátozások

Nehéz feltételek az üdvözlő bónuszra

Az Unibet 2014-ben megnyerte a The International Gaming Awards – Best Online Sportsbook Operator díját, tehát abban az évben ő lett a legjobb online sportfogadó oldal a teljes piacon!

Az Unibet vélemények az interneten kivétel nélkül csak dicsérik ezt a platformot.

A díjnyertes Unibet az a bukméker, ahol minden megvan, mégis akár “apróban” is fogadhatsz egy magyar nyelvű felületen. A mobilosok saját appot kapnak, amik mindent tudnak, amit böngészős változat! A napi több tízezres eseményszám gyakorlatilag kimeríthetetlen, köztük niche ligákat és piacokat is megtalálasz! Az Unibet első ingyenes élő fogadással is köszönti az új felhasználóit!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Hogyan hitelesíthetem a számlám az Unibeten?
A számlád az Unibeten az első befizetéstől számított 30 napon belül hitelesíteni kell. Ezt a “Hitelesítsd a számlád” fül alatt fogod megtalálni. Itt egyszerűen kövesd a leírt utasításokat.
? Mennyi idő alatt hitelesítik a feltöltött dokumentumaimat?
Ha minden rendben van a feltöltéseddel, 1-3 munkanapon belül ennek meg kell történnie.
? Hogyan kell haladni egy bónusz forgatásában?
Minden bónusz másképp működik. Amit általánosságban tudnod kell, hogy mindig van egy megforgatási szorzó vagy minimum összeg, amit teljesítened kell, ami után a bónusz összege kivehető pénzzé válik. Ezekről minden bónusznál és promóciónál részletes leírást találsz.
? Állíthatok be magamnak befizetési limitet?
Igen, ez azonnal aktiválódni is fog. Az általad már beállított befizetési limit eltávolítása 7 nap múlva fog érvénybe lépni. A limitet a Befizetés menüpontban találod meg.
? Az Unibeten nyithatok számlát valaki másnak?
Nem, csak és kizárólag saját magadnak tudsz számlát nyitni. A hitelesítési folyamat is segít abban, hogy más ne férhessen a számládhoz.

Általános információ

Info_sidebar
CímUnibet
Hivatalos oldalhu1.unibet.com
TelefonNem
E-mailNem
Kifizetések MasterCard, Skrill, Neteller, PayPal, Banki átutalással, Ecopayz, Bankkártya

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Unibet ‒ vélemény a játékosoktól

Értékelés a játékosok által

alapján 2 értékelések

7 / 10

Megbízhatóság

6.3/10

Sor az előzetes meccsen

7.4/10

Esélyek

7.4/10

Sor az élőben

7.3/10

Kivétek

5.4/10

Támogatás

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.4/10

Mobil

8.3/10

vpro

3.4 / 10

El ne higgye senki ezt a maszlagot kamu lehúzós retek! A játékosmezőny tényleg szánalmas, de vajon miért?? Csupa balfax, csak az a gáz hogy 2 különböző gépről, 4 kül op rendszerről nem fut az alkalmazás!???? Az avast vírusnak látja! böngészöből amint fizetős helyre érsz körönként disconnect. A kamu promókról nem is szólva, akit érdekel elküldöm a live chat beszélgetést! Ha nem tudnám ki mit hogy már botrányt csináltam volna. ennyi, igy is sokat mondtam. a partner oldalak meg süllyedjenek el....

A fentiek. Azt hiszem így is túlrészleteztem.

pkpro

3 / 10

Maximum az első regisztációs bónuszt és a gyenge játékosmezőnyt, ami azéért nem véletlen...

A játékosok tényleg gyengék. De ez sajnos nem véletlen. 3 különböző számítógépről, win xp-win 10 ig az alkalmazás sehogy sem indul csak böngészőből, ahol linkek tucatja követ, megoszt(facebookgoogle ha akarod ha nem). ha letiltod el sem indul böngészővel. Fals kamu az egész nagy ívben kerülendő! Balfaxok a játékosok az tény de ez nem véletlen. Ha fizetős helyre kerülsz egy tournamenten amint jó lapot kapsz disconnectel.. Kamu ajánlatokkal kecsegtetnek, szánalmas humbuk. akit érdekel elkükdöm a kimásolt live chatet. megdöbbentő...

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x