Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

1BET Vélemények

8.4/10

Előnyök:

 • Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

 • Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

 • Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

 • E-sportban is erős.

Fizetési:

Mutass többet

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  9

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  10

Ebben a véleményben

1BET alternatív linkek és elérése

Az online bukmékerek egyre zsúfoltabb piacán egyre nehezebb nagyot dobi és kitűnni. Mivel a versenytársak is figyelik egymást, az odds-ok és a bónuszfeltételek is korrelálnak. A felhasználókat viszont egy kellemes interfésszel is meg lehet nyerni, a 2010 óta szolgáltató 1BET pedig ilyen Cikkünk apropója, hogy a 1BET Magyarországon, immár magyar nyelven is szolgáltat sportfogadást, különféle kaszinó- és TV-játékokat.

A 1BET alternatív link nélkül, közvetlen nyílik meg, ha magyarországi IP-címről keresed fel az oldalt. A 1BET elérés nem igényel VPN-t vagy alternatív linket. Ugyanakkor ha az Egyesült Királyságból vagy az USA-ból játszanál, a 1BET az oda tartozó IP-címekre nem szolgáltat, azonban ezt megoldó alternatív linknek még nem leltük nyomát.

A 1BET link felkeresésekor az IP-cím ellenére a szolgáltató nem vált automatikusan magyar nyelvre, így először az angol változat fog betöltődni, de a jobb felső sarokban lévő zászlócskáknál gyorsan át lehet állítani. Ha a magyar verziót könyvjelzőzöd le, a nyelvvel több dolgod nem lesz.

E cikk írása idején még több aloldal fordítása hiányzott. Ez különösen a Felhasználási Feltételek és Fogadási Szabályok esetében volt kellemetlen.

Bónuszok és promóciók

7.5/10

A 1BET bónuszkínálata külön cikk témája is lesz, de annyit azért megjegyeznénk, hogy az ajánlataikat inkább inkább a sokat fogadók fogják tudni kihasználni. A bónuszok száma nem túl magas, de az Euro 2020 közeledtével joggal lehet számítani arra, hogy újabbak is felkerülnek majd.

E sorok írása idején magyarországi játékosok három sportfogadási promóciót vehettek igénybe: egy első befizetési, egy heti újratöltési és egy vesztes fogadás tétje után igényelhető, 20% “free bet” bónuszt.

A negyedik, 20%-os pénzvisszafizetési ajánlat hazai játékosokra már nem érvényes. Ha valaki pedig például Romániából vagy Ukrajnából fogadna, ők sajnos az első három ajánlattal sem élhetnek.

Első befizetési bónusz

A legfeljebb 40 000 Ft értékű első befizetési bónusz akár nagyvonalúnak is tűnhet elsőre, de a bónuszfeltételek és az – egyelőre angol nyelvű – általános fogadási feltételek elolvasása nélkül azért ne vágjunk bele. Először is: az üdvözlő bónusz megforgatási feltétele nagyon magas, 16-szoros, és ennek teljesítésére az átlagosnál rövidebb idő, mindössze 21 nap áll rendelkezésre. A szorzókra vonatkozó feltételek nem túl magasak, de például a bónusszal nem lehet NHL-meccsekre fogadni, és több NBA-s fogadási piac is kiesik.

Heti újratöltési bónusz

A heti egyszer igénybe vehető, 50%-os újratöltési (befizetési) bónusz értéke legfeljebb 20 000 Ft, de csak közel nullás számlára történő befizetésnél lehet igényelni. Erre is hasonló sportági, liga- és piaci korlátozások vonatkoznak, mint az első befizetési bónuszra.

Freebet vesztes fogadás után

A vesztes fogadás után igényelhető, 20%-os free bet bónusz értéke legfeljebb 25€. Egyes kötésű, mérkőzés előtti fogadás esetében használható fel meghatározott piacokra.

A felsorolt három fogadási bónusz közül egyszerre csak egy lehet aktív. Az aktiválásuk egy, az oldalon megadott, nyilvános bónuszkóddal történik – ami egy szokatlan megoldás, de nem zavaró.

Odds-ok és marginok

8.5/10

A 1BET a benyomásaink alapján inkább középre céloz az odds-ok terén, és nem az új bukmékerekre jellemző módon próbálja magához csábítani a puntereket. Az UEFA Euro 2020-as meccseket tekintve a labdarúgás-szorzóik inkább az e téren a középmezőnyt jelentő Unibetével vagy 22Bet-ével vethetők össze, de egy Bet365-től azért már elmaradnak (igaz, ez utóbbinál a margin magasabb). Az oddsok mozgásának feltüntetése viszont hiányzik.

A 1Bet átlagos fogadási marginja (a bukméker fix árrése a tétből) 6.5%, ami viszonylag magas. Foci esetében a margin leginkább a 22Bet és az Unibet marginjaival mérhető össze. Igaz, vannak ennél drágábban dolgozó szolgáltatók is, a TippmixPro vagy a Bwin futballmarginjai rendszeresen megütik a 7-8%-ot.

Fogadási margin
Labdarúgás

Labdarúgás

5.2%

Kosárlabda

Kosárlabda

5.6%

Jégkorong

Jégkorong

7.5%

Röplabda

Röplabda

7.6%

Boxing

Boxing

5.8%

Kézilabda

Kézilabda

6.4%

Átlagos fogadási margin::

6.4%

Mobil

9.0/10

Részben a költségek, részben a szélessáv és a megbízható mobilinternet miatt az újhullámos bukmékerek ma már inkább lemondanak a saját mobilalkalmazás fejlesztéséről. A 1BET sem tervez ilyet, viszont a mobil böngészős verzió mindent tud, amit az asztali.

A mobiloldal az asztalival szemben egyből magyarul indít. A sportágak közötti gyors választás még jobban is meg van oldva, mint asztali böngészőben. Ami zavaró, hogy a magyar nyitóoldal a fordítása még enyhén szólva is félkész állapotban van, és az asztali változathoz hasonlóan az információs aloldalak is csupán angolul voltak elérhetők. Az oldal működése és a navigáció viszont gyors és problémamentes. Reméljük, a hiányzó magyar részek mihamarabb felkerülnek.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

8.5/10

Amiben a 1BET magyar oldala is feltétlen erős, az a felhasználói felület. Ugyan nem saját fejlesztés, de a készítők nagyon jól választottak sablont. Átláthatóbb és praktikusabb, mint sok nagy bukméker saját oldala, de lehetne még javítani rajta. Ami nekünk különösen tetszett, az a mindig jelen lévő fogadási szelvény és gyorsfogadási menü, valamint hogy párhuzamos oszlopokban egyszerre több élő fogadást is nyomon követhetünk, bár nem videókon.

Előnyök

Korlátozások

Az asztali oldal időnként lassul.

Nincs live stream élő fogadáshoz

A cikk írása idején még hiányzó magyar információs oldalak

A videós élő közvetítés hiánya a kisebb, “feltörekvő” bukikra jellemző, helyette egy grafikus/szöveges megvalósításon keresztül követhetjük a megtett eseményt.

Fogadástípusok

8.5/10

A 1BET sportfogadás kínálata az események száma, választéka és a fogadási piacok terén az erős középmezőnybe tartozik. A focit leszámítva ez a változatosság és kínálat persze nem vethető össze egy Bet365-ével vagy 22Bet-ével mögött is. De egy feltörekvő bukmékertől azért nem számít rossznak a felhozatal, főleg, ha a játékost elsősorban a labdarúgás érdekli.

A 1BET láthatóan elsősorban az európai piacot célozza. Kiemelt figyelmet kapott a labdarúgás és annak fogadási piacai: itt a megszokott jeles nemzeti ligák és nemzetközi tornák eseményei mellett több tucatnyi kisebb bajnokság több osztályában is fogadhatsz, gyakorlatilag minden kontinensről. Még magyar U19-es meccsre is bukkantunk!

A 27 sportág közül a foci mellett jónak tekinthető még a kosárlabda-, a tenisz-, és a röplabdameccsek és piacok kínálata. A 1BET halad a korral, hiszen fogadhatunk virtuális sportokra is, naponta több száz e-sport esemény közül válogathatunk!

Golf

Snooker

Kézilabda

motoGP

Agárverseny

CS:GO

Jégkorong

Darts

UFC

Tenisz

Kosárlabda

Lóverseny

F1

Foci

Megbízhatóság

7.5/10

A 1BET vélemények nagyrészt pozitívak. A negatív vagy akár dühös kommentek mögött állhat egyszerű félreértés vagy az online szerencsejátékban való járatlanság is. Viszont azt is látni, hogy az ügyfélszolgálat itt, a nyilvánosság előtt is megpróbálják tisztázni az eseteket.

Az 1BET egy Curaçao-i játékhatóság által kibocsátott licencet tud felmutatni. Az un. 8048/JAZ-t elég könnyű megszerezni ebben a Holland-Antillákon található cégfiók- és adóparadicsomban.

Mi általában nagyobb bizalommal közelítünk az olyan külföldi bukmékerek felé, amiknek UKGC vagy EU-s MGA licence van. Ez utóbbi szakmai szervezetek komolyan veszik magukat, és közvetlenül is érdemes őket felkeresned vitás ügyek esetén. Ennek azért van jelentősége, hiszen a magyar fogyasztóvédelem egy szalmaszálat nem fog azért keresztbe tenni, ha netán vitád támad egy külföldi bukmékerrel.

Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Zulabet

Rabona

CampoBet

TippmixPro

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Wazamba

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

355 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 100€ értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

6.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

10.0/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

Fizetési módok

7.5/10

A 1BET-en regisztráció nélkül is egyértelműen látható, hogy Magyarországról milyen bankolási módokat fogad el be- és kifizetésre. A fizetési módokat rögtön a főoldalról le tudod ellenőrizni; sokszor az ennél sokkal patinásabb bukmékereknél is külön turkálni vagy regisztrálni kell ezért az infóért. A 1BET-nél nyithatsz forintalapú játékosszámlát is.

Befizetési:

A minimális letét mindössze 10 euró. Sajnos magyarországi IP-címről jóval kevesebb be- és kifizetési mód érhető el, mint amire a nyitóoldal alján található logók alapján számítani lehet. Kevés az alternatív fizetési mód. Mindössze két – amúgy elég népszerű – e-pénztárca közül lehet választani: ez régi jó Neteller, és a Skrill/Skrill egyérintéses fizetés.

Hiányzik például a Magyarországon is elérhető paysafecard, ami azért más külföldi bukmékereknél általában meg szokott lenni. Nincs továbbá PayPal, ecoPayz, vagy Wise sem. Ha netán az OTP vagy az Oberbank ügyfele vagy, itt használhatod a Rapid! Klarna nyílt bankolási fiókod is.

Kifizetési:

A kifizetések esetében is hasonló a helyzet, de még a Skrill egyérintéses és a Klarna is hiányzik. Általánosságban is azt javasoljuk, hogy lehetőleg ugyanazzal az eszközzel fizess be, amire aztán a kifizetést is akarod intézni. A megadott felső kifizetési határ egész magas, 15 000€.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

3000 Ft Azonnali Nincs
3000 Ft Azonnali Nincs
3000 Ft Azonnali Nincs
3000 Ft Azonnali Nincs
3000 Ft Azonnali Nincs
3000 Ft Azonnali Nincs
4000 Ft Azonnali Nincs
4000 Ft Azonnali Nincs
4000 Ft Azonnali Nincs
4000 Ft Azonnali Nincs
4000 Ft Azonnali Nincs
4000 Ft Azonnali Nincs

Ügyfélszolgálat

10.0/10

A cikkünk írása idején még a “Kapcsolat” oldal is angol nyelvű volt, de azért ki lehetett venni a lényeget. Kérdés-kérés-észrevétel esetén az ügyfélszolgálattal a legegyszerűbben és leggyorsabban az élő chaten keresztül veheted fel a kapcsolatot. Ennek a fekete alapon fehér szövegbuborék ikonja mindig jelen van a jobb alsó sarokban.

Az ügyfélszolgálat sajnos csak angol nyelvű. Az élő chatet névvel és egy akármilyen e-mail címmel tudod igénybe venni. Egy legördülő menüben előre megadhatod nagyjából a témát. Egy vasárnapi napon tesztelük a chatet, kérdésünre az operátor másodperceken belül, az elvárt udvariassággal reagált. Itt megpróbáltuk az egyik addig homályos pontot tisztázni, és ez sikerült is.

Az élő chates ablak tudja az összes itt elvárt funkciót: automatikusan e-mailbe szerkesztheted a leiratot, fájlt csatolhatsz, visszacsatolást adhatsz az operátor munkájáról. A másik lehetőség a hasonlóan gyors e-mail, ami a regisztrált felhasználók számára van fenntartva. A kapcsolatok között egy telefonszám is szerepel, de itt nincs ügyelet, és csak akkor fanyalodjunk rá, ha tökéletesen ki tudjuk fejezni magunkat angolul.

Telefon

+ 44 7399 007302

Email

support@1bet.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő 2 min 10 min 10

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
09.06.2021

Összegzés

8.4/10

Most, hogy közeleg az Euro 2020 és a nyári szabadságok, ez egy remek alkalom arra, hogy a 1BET képében egy kellemes, jól összerakott online játékplatformot ismerjünk meg. A foci Eb alatt, az élő fogadási felületen több mérkőzést is nyomon követhetünk egyszerre, míg a szünetekben gyorsjátékokkal üthetjük el az időt. De két kattintással mindig átugorhatunk egy kis nyerőgépezésre vagy élő pókerezésre a kaszinószekcióba.

Korlátozások

Még hiányos magyarítás.

Kevés fizetési mód

A 1BET-nek persze még van hova fejlődnie, de gyaníthatóan a hiányzó magyarítások is elkészülnek a közeljövőben. Ha saját mobilalkalmazást nem is várunk el, de a live stream funkciót jó lenne bevezetni, mert élő fogadás közben mégiscsak kényelmetlen egyszerre különféle csatornákat követni. Egy szűk felhasználói rétegetet érint csak a magyar nyelvű ügyfélszolgálat hiánya, de ha minden kötél szakad, ezt az elmúlt években rengeteget fejlődött Google Fordítóval nagyrészt ki lehet küszöbölni.

Az elérhető bankolási lehetőségek mindenképpen korlátozottnak tekintendők, de a bukméker legalább jól kereshetővé teszi ezeket az információkat. Külön cikk témája, de a 1BET mobilos felhasználói felülete még jobban sikerült, mint az asztali böngészős.

1BET GYIK

? A 1BET Magyarország területéről is elérhető?
Igen, játszhatsz a 1BET-en Magyarországról is, de több nyugati országból, például az USA-ból vagy Kanadából nem.
? Nyithatok a 1BET-en forintalapú számlát?
Igen, de nemcsak forintot, hanem szinte minden jelentősebb fiat pénznemet beállíthatsz számlanyitáskor.
? Tudok bankolni és fogadni a 1BET-en kriptoban?
Nem, sajnos a 1BET egyelőre nem fogad el semmilyen kriptopénzt.
? Tudok játszani és fogadni magyarul az 1BEt-en?
Magyarul játszani és fogadni is tudsz itt, ugyanakkor a teszt idején egy sor információs és kapcsolati oldal még csak angolul volt elérhető.
? Belassul a 1BET asztali gépen, mit lehet tenni?
Elakadás esetén frissítsd az oldalt, vagy zárd be és nyisd meg újra a könyvjelzőt. De mobilon jobb a 1BET.

Általános információ

Info_sidebar
Cím 1BET
Hivatalos oldal www.1bet.com/sports
Telefon + 44 7399 007302
Email support@1bet.com
Kifizetések Neteller, Skrill, MasterCard, Paysafecard, Bankkártya, Jeton
No 8048/JAZ
Az áttekintés szerzője

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

Játékos vélemények a 1BET fogadóirodáról

Játékos vélemények a 1BET fogadóirodáról

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése