Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt TippmixPro link

TippmixPro Mobil Alkalmazás

A következőkben egy átfogó leírást olvashat a TippMixPro online fogadóiroda okostelefonos elérhetőségeiről:

Android App

 • HU

 • 6 / 10

Letöltés

Apple iOS

 • HU

 • 6 / 10

Letöltés

TippmixPro Alkalmazás

Hogyan tudja beszerezni a tippmixpro mobil applikációját?

Már az elején fontos leszögezni, hogy sajnos a Szerencsejáték Zrt. tesztünk elvégzéséig még volt semmiféle TippMixPro applikáció, így természetesen nem is tudunk mit írni róla.

Annyit viszont nagy örömmel kijelenthetünk, hogy a bukméker mobilbarát verziója remek, és könnyedén elérhető akár egyszerűen egy webes keresőn keresztül a www.tippmixpro.hu címen, illetve a főoldal menüjéből.

Amennyiben a főoldalról történő elérést választja, keresse meg ott a “Segítünk” fület, majd azon belül bal oldalon a nagybetűs “Használati útmutatók” rész alatt a “Mobil útmutató” sort, és klikkeljen rá!

A megnyíló oldalon talál majd egy rövid útmutatót, és látni fog egy QR kódot is, amelyre irányítsa rá a mobiltelefonja kameráját pont úgy, mintha le szeretné azt fotózni, majd lépjen a felkínált lehetőségre!

Tippmixpro Android app letöltési útmutató

Sajnos bármilyen nagy lelkesedéssel is írja be mondjuk a keresőbe azon kulcsszavakat, hogy “letöltés TippmixPro alkalmazás” vagy “TippmixPro app”, nem kap rájuk egyetlen találatot sem. Ha mindenáron mobilon szeretne fogadni, kénytelen lesz az iménti szakaszban leírt módon elérni a bukméker mobilbarát verzióját.

Tippmixpro iOS app letöltési útmutató

Ahogy Androidra sincs, úgy sajnos nem létezik TippMixPro iOS vagy TippmixPro iPhone alkalmazás sem, hiába is görget megszállottan az App Store bélyegképei között. Ismét csak azt tudjuk javasolni, hogy nincs más megoldás, mint elérni a mobilbarát verziót, és közben reményteljesen várni, hátha egy napon az egyetlen hivatalos hazai sportfogadási oldal megkönyörül a mobilozókon, és végre kihozza a megfelelő natív TippMixPro appokat.

Különbségek az ios/android alkalmazások: előnyök, hátrányok

Sajnos nincs tehát sem TippMixPro apk, sem semmilyen iOS, illetve Android alkalmazás, ám végre itt az alkalom, hogy azokról a lehetőségekről beszéljünk, amelyek viszont elérhetőek.

Kezdjük is rögtön az desktop oldallal, amely tapasztalataink szerint könnyen átlátható, letisztult, és felhasználóbarát, ráadásul folyamatosan fejlődik.

A mobilbarát verzió lényegében hozza ugyanazokat az előnyöket amelyeket a weboldal. Rendezett, reszponzív felület jellemzi. A fejléc fix pozícióban marad akármennyit is görgetünk, így a komplett menürendszer bármikor egyetlen érintéssel elérhető, ami nagyban javítja a kezelhetőséget akár még kisebb méretű készülékek esetében is.

Az okostelefonos verzió egyetlen hátránya, hogy bár a fogadások megtételéhez minden lehetőség adott, a statisztikákat, az élőben közvetített mérkőzések eredményeit, és a lejárt promóciók leírásait továbbra is csak az asztali oldalon érheti el.

Használhatóság

Látható, hogy TippmixPro mobilra készült. Használhatósági szempontból a mobilbarát felület egyik legnagyobb erőssége az a bizonyos fix fejléc, amely mindig a szemünk előtt marad. Véleményünk szerint ez egy komoly fegyvertény, hiszen ezen a fejlécen nagyon okosan három gomb található. Az egyik egy lenyíló menü, amelyen keresztül bármit egyetlen kattintással elérhetünk, a másik maga a szelvényünk, a harmadikkal pedig leginkább visszaugorhatunk a főoldal elejére.

Ezzel lényegében össze is foglaltuk, hogy milyen könnyedén használható TippmixPro mobil verzió ezen az aprócska felületen is.

TippmixPro regisztráció

A TippMixPro regisztráció egyik érdekessége, hogy akár ráérünk megtenni azután is, hogy kitöltöttük a szelvényünket.

Maga a folyamat – miután elfogadtuk a szokásos “sütiket” – két részből áll, de az oldal már jó előre figyelmeztet, és felsorolja, milyen dokumentumokra lesz szükségünk ahhoz, hogy valóban fogadásokat köthessünk az bukinál:

Személyi igazolvány, VAGY vezetői engedély, VAGY útlevél
Lakcímkártya

Ha minden szükséges okmányunkat magunk mellé készítettünk, az első oldalon a belépési adatainkat kell megadnunk, úgy mint:

 • Felhasználónév
 • Jelszó
 • E-mail cím
 • E-mail cím újra

Majd egyrészt nyilatkoznunk kell arról, hogy átolvastuk és elfogadjuk a részvételi szabályzatot és az adatvédelmi tájékoztatót, másrészt hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a Szerencsejáték Zrt. mindenféle ajánlatokkal bombázza a postafiókunkat.

Ha mindezzel megvagyunk, jöhet a következő oldal, ami már némileg komolyabb, és amelyen azon személyes adatainkat vagyunk kénytelenek megosztani az irodával, mint:

 • Az igazolásul szolgáló okmány típusa és száma
 • Okmányon szereplő családi név
 • Okmányon szereplő utónév
 • (Nyilatkozhatunk a közszereplői státuszunkról, ha azok vagyunk)
 • Születési hely
 • Születési idő
 • Neme
 • Állampolgárság országa
 • Bankszámlaszám
 • Telefonszám
 • Anyja születési családi neve
 • Anyja születési utóneve
 • Lakcím
 • Lakcímkártya száma
 • Irányítószám és település
 • Közterület neve
 • Közterület jellege
 • Házszám

Ezután valószínűsíthetően a NAV rendszere jól leellenőrzi, hogy a megadott adatok helytállóak-e, mi pedig nemsokkal később kapunk egy aktiváló email-t, amelyre rákattintva végre teljes jogú játékosokká válunk.

Nos igen, ilyen az amikor az ember az ország egyetlen hivatalosan elfogadott és legálisan működő sportfogadási irodájánál kíván “szerencsejátszani”…

TippmixPro sportfogadás

Az én saját telefonomon kissé kuszán viselkedtek a “menü gombok”, de a lényeg, hogy a TippMixPro sportfogadási szekcióját konkrétan lehetetlen elkerülni. Bármit is szeretne megnyitni az ember valahogy mindig előkerül a sportfogadás oldal, méghozzá rögtön a legelején sárgával elkülönítve az “Élő fogadás” sáv, amelyre később még részletesebben kitérünk.

Kifejezetten ügyes, hogy időrendben kapjuk a dolgokat, azaz választhatunk, hogy azonnal becsatlakozunk valamibe az “Élő események most” oldalon, vagy inkább kicsit megfontoltabban a “Hamarosan következik” fül alatt molyolunk egy jövőbeli mérkőzés ügyein.

Mindezeket természetesen sportokra szedve kapjuk. Sőt, ha nem az idő a legfőbb faktor az életünkben hanem a piacok, átléphetünk egyenesen a “Sportágak” oldalra, ahol kikereshetjük azt a műfajt, amely leginkább izgatja a fantáziánkat.

A folyamatosan bővülő kínálatban természetesen mindenhol a labdarúgás szerepel az első helyen.

Töredelmesen bevallom, én jelentősen kevesebbet vártam ettől az oldaltól választékban, mint amit találtam, és szerintem nyugodtan szólhatok a kollégáim nevében is, ugyanis nemcsak a nálunk népszerű sportágak fogadhatóak, hanem sok más egyéb is.

Tehát túl azon, hogy foci, tenisz, kosárlabda, jégkorong, kézilabda, vízilabda, röplabda van, téteket pakolhatunk még olyan ínyencségekre is, mint a baseball, amerikai foci, futsal, darts, rögbi, MMA, sakk, golf, krikett, forma-1, NASCAR, továbbá különféle e-sportok, .

Legnagyobb meglepetésünkre, a fogadási piacok tekintetében TippmixPro mobilon is jobban teljesít, mint az egyszerű kötelezők, és abszolút hozza a nemzetközi átlagot!

 

Élő fogadás

Mint azt az imént már megemlítettük, az oldal egy sárgával jól elkülönített szekción keresztül azonnal az éppen abban a pillanatban zajló eseményekhez kalauzol minket. Sőt újabban már nem csak azt tehetjük meg, hogy valós időben fogadunk egy remek grafikus bemutatót sasolva, hanem lehetőségünk van egyre több élő közvetítés megtekintésére már a mobilunkon is.

TippmixPro fizetési opciók

Befizetés

Egyenlegét a következő módokon töltheti fel a TippMixPro-nál:

 • Bankkártya (MasterCard, Visa)
 • Banki átutalás
 • Ügyfélkártya
 • PayPal
 • MCOM (Telekom)

A legalacsonyabb feltölthető összeg 500-, a legmagasabb pedig 1.000.000 forint.

Kifizetés

Nyereményeinek felvételére mindössze egyetlen módot vehet igénybe a TippMixPro-nál, ami nem más, mint a banki átutalás, egy a regisztrációkor megadott, magyar banknál vezetett, forint alapú bankszámlaszámra. A bukméker ígérete szerint az ily módon igényelt összeg 8 napon belül meg is érkezik, a valóságban persze ez az idő általában nem több 2-3 napnál.

Ügyféltámogatás

Amennyiben bármilyen kérdése, problémája akadna, a magától értetődően magyar nyelven beszélő ügyfélszolgálattal telefonon, e-mailen, illetve levélben veheti fel a kapcsolatot.

A telefonos kollégák a hét minden napján, reggel 7.00 és éjjel 23.00 óra között fogadják a hívásokat.

Az ügyfélszolgálatos diszpécserek tapasztalataink szerint gyorsak, hatékonyak, és esetünkben a hölgy még kifejezetten kedves is volt, de ez nyilván nagyban múlik azon, hogy kihez kapcsol minket a rendszer.

Összegzés

Egybehangzó véleményünk szerint a TippMixPro mobil egy igazán kellemes csalódás, hiszen mind külsejében, mind használhatóságában, mind pedig tartalmában tudja azt, amit ma 2020-ban egy komoly bukméker okostelefonos elérhetőségének tudnia kell.

Korlátozások

iOS/Android natív app-ok hiánya

Kifizetés csak magyar bankszámlára

Valószínűnek tartom, hogy amilyen ütemben a TippMixPro fejlődik, hamarosan meg fognak jelenni, a most még nagyon hiányzó alkalmazások is. Addig viszont javaslom, hogy használjuk ki és élvezzük a mobilbarát verzió minden előnyét!

Az egyetlen teljes értékű magyar online sportfogadási oldal még nem adott ki saját mobilappot, és már valószínűleg nem is fog. Ennek oka, hogy a mobilnetes lefedettség már kellően kiszolgálja a böngészős játékot is. A kérdés ez esetben az, hogy a mobilböngészős változat mennyiben nyújt többet vagy kevesebbet az asztalinál. A TippmixPro mobileszközön igen korrektül lett megvalósítva. Megvan a regisztráció, az összes sportág és piac, valamint az élő közvetítés is. ami hiányozhat mobilon, azok a részletes mérkőzésstatisztikák, amik asztali gépen elérhetőek.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Elérhető-e valamilyen mobil-specifikus bónusz?
Tesztünk elvégzésekor nem találtunk egyetlen olyan bónuszt sem, amely kifejezetten csak mobilra szólt volna.
? Nézhetőek a TippMixPro mobil verziójában élő közvetítések?
Igen, az “Élő fogadás” > “Élő események most” füleken belül, a kis kör alakú “Lejátszás” gombra kattintva, a “Nézd élőben a meccset!” oldalon.
? Mennyire könnyű pénzt befizetni vagy felvenni a mobilos elérésen keresztül?
Pont annyira, mint desktopon. Részletes leírás a tranzakciós lehetőségekről fentebb a “TippMixPro fizetési opciók” szakaszban.
? Hol találom a TippMixPro promóciókat mobilon?
A “Menü” hamburger-gomb alatt a “Promóciók” sávban.
? Hol találok .apk fájlokat iOS/Android rendszerekhez?
Sehol. Sajnos pillanatnyilag a TippMixPro nem rendelkezik semmilyen natív alkalmazással. Az viszont ezer százalék, hogyha a TippmixPro app használatával teszi meg a fogadásait, akkor nem kell az említettek miatt aggódnia. Ugyanis ez a mobilalkalmazás maximálisan biztonságos, és szintén teljesen legális is.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése