Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

TippmixPro

7.5/10

Előnyök:

 • Legális, hazai bejegyzésű oldal

 • Évente többféle promóció

 • 20-féle népszerű sportág

 • Kiváló oddsok fociban és teniszben

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással PayPal Mastercard Maestro Bankkártya Visa

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  9

Mi az a tippmixpro

Az online sportfogadás Magyarországon eredetileg állami monopólium volt. A TippmixPro az egyetlen olyan legális fogadóiroda, amely magyarországi engedéllyel rendelkezik.

A rendszert a Szerencsejáték Zrt. hozta létre és üzemelteti, méghozzá a legnagyobb külföldi fogadóirodák mintájára. Online fogadásra korábban is volt már lehetőség hazánkban, azonban ez az első, és máig egyetlen olyan hazai megoldás, ahol a teljes folyamat az interneten keresztül zajlik. A piacvezető bukik mintájára készült weboldal impozáns, és a rendszer jól használható. Egyedül a regisztráció folyamata nehézkes.

E cikkünk további részében részletesen bemutatjuk neked a magyar sportfogadó irodát.

Miben különbözik a Tippmixtől?

Az avatatlan játékos számára a két szolgáltatás között nagyon nehéz különbséget tenni. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy ez a magyar sportfogadás egyik leggyakrabban feltett kérdése. Az alábbiakban kísérletet teszünk arra, hogy a lehető legegyszerűbben magyarázzuk el a két weboldal, illetve rendszer közötti legfontosabb különbségeket.

Az 1997-es évben indított Tippmix a Totó egy felturbózott változata. Megjelenésekor komoly újdonságnak számított, hiszen a futball és lóverseny világában már jól ismert sportfogadást további sportágakra is kiterjesztette. Az előtte csak helyszíni fogadásokban gondolkodók immáron a lottózókban is fogadhattak. Ezt a folyamatot digitalizálta félig-meddig a Szerencsejáték Zrt. azzal, hogy létrehozta a tippmix.hu weboldalt.

Elsőre kissé érthetetlennek tűnik, hogy miért nem lehet online fizetni a tippmix.hu felületén. Sajnos másodjára is. Ugyanis a jelenlegi rendszer a következő: a játékos az online rendszerben beállítja a fogadásait, amiről egy telefonon vagy kinyomtatva is használható digitális szelvényt kap. Ezt be kell vinnie egy lottózóba, ahol személyesen tudja feladni azt.

Ezzel szemben a Pro utótaggal bővített nevű rendszer egy teljes értékű online bukméker. Az online sportfogadás ezen a felületen is hasonlóképpen zajlik, mint a Tippmix esetében, viszont itt a teljes folyamat netes lebonyolítására lehetőség nyílik, beleértve a be- és kifizetést is.

Bónuszok és promóciók

5 / 10

A külföldi fogadóirodákban évtizedek óta szinte “csodafegyvernek” számít az üdvözlőbónusz, viszont a TippmixPro sportfogadási oldalán ilyennel 2024 nem igazán, maximum évi 1-2 alkalommal, és csakis átmeneti jelleggel találkozhattál.

Érdekes dolog ez, hiszen a mamutnak számító sportfogadó oldalak mindent megtesznek azért, hogy új játékosaikat “okosan” összeállított, magas összegű, de kötelezően megforgatandó üdvözlő ajánlatokkal húzzanak be.

A Tippmix online változatában ez egyelőre csak rendszertelenül jelenik meg, így ha a regisztrációs bónuszok között valaki TippmixPro bónuszkód ajánlgatásával foglalkozik, kezdj el komolyan gyanakodni!

Emellet viszont a Szerencsejáték Zrt. érdemel némi dícséretet is, mert évente több, milliós összértékű promócióval kedveskedik a magyar fogadóknak.

A TippmixPro bónuszok széles skálán mozognak. Nem csupán a nagyobb sporteseményekhez kapcsolódnak, több esetben fordult elő az elmúlt években, hogy az egyenlegfeltöltést honorálták, illetve egy-egy sporteseményre magasabb szorzót kínáltak fogadóknak.

Esélyek

7 / 10

A TippmixPro magyar eseményekre általában jó oddsokat kínál, de a nemzetközi meccsekre főleg a nagyobb, külföldön bejegyzett oldalakon ennél jobb számokkal is találkozhatsz.

Ezt észlelve a szolgáltató 2024 komoly piaci offenzívába kezdett, és zászlójára tűzte, hogy fociban és teniszben is megszorongatja neves nemzetközi versenytársait.

Az akció sajnos a világjárvány miatti helyzetben nem teljesedhetett ki igazán, de mindenképpen biztató, hogy ilyen irányba indult az oldal.

A “Szuper oddsok” kampánnyal bizonyára jól fognak járni a rutinos tippmixelők, és ez alkalmas lehet arra is, hogy kezdő játékosokkal bővítsék a fogadói bázist.

Fogadási margin

 • Kézilabda

  Kézilabda

  11.08%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  9.27%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  9.73%

 • Tenisz

  Tenisz

  8.02%

Átlagos fogadási margin: 9.5%

Mobil

8 / 10

A TippmixPro magyar letöltés nélkül is remekül működik mobilos böngészőben.

A felület rendezett, az oldal reszponzív, a fejléc görgetésre is a kijelző tetején marad, így mindig csak egy érintésnyire vagy a fogadószelvénytől.

A menürendszer a főoldalról egy mozdulattal elérhető. A kezelésre ezáltal még a kisebb képernyős készülékeken sem lehet panasz, az oldal mindenütt teljes funkcionalitással dolgozik.

Fájdalom, de a TippmixPro mobile appot nem kínál a sportfogadók számára.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

8 / 10

A jó öreg totószelvények töltögetése mellett a magyar sportfogadók túlnyomó része a Tippmixre esküszik.

Online fogadást viszont sokáig külföldi oldalakon játszottak a magyarok is. Némi fáziskéséssel ugyan, de 2013-ban útjára indult el a Szerencsejáték Zrt. internetes sportfogadó oldala, fogadóiroda.

 • Korlátozások
 • A TippmixPro oldalak mobil böngészőkben is jól működnek, de azért elkéne még egy natív applikáció is
 • Nincs állandó üdvözlőbónusz

A kezdetekben még kissé fapadosnak számító kinézetet azóta többször is újrafazonírozták, mára pedig egy jól átlátható, egyszerű és gyors kezelőfelületettel találkozhatsz.

A fejlesztések láthatóan a közelmúltban sem álltak meg, ma már a hazai és külföldi lovis eseményekre is köthetsz fogadást.

A fogadások típusai

7 / 10

Ha azt gondolnád, hogy a TippmixPro sportfogadás szempontjából hátrányban van külföldi vetélytársaival szemben, akkor kellemesen fogsz csalódni. A hagyományos szelvényes kínálatnál jóval bővebb lehetőségek közül válogathatsz a közel 20 sportág 100-nál is több ligájában.

A sima 1X2 kimenetel mellett félidei eredményekre, góllövőkre, a gólszámra, a különféle statisztikai mutatókra, ázsiai hendikeppel is köthetsz fogadást.

A rutinos fogadóknak nem kell bemutatni, hogy az élő fogadás micsoda izgalmakkal járhat egy-egy szorosabb mérkőzés során.

Szerencsére erre itt is lehetőség nyílik, ráadásul egyre több az élőképes fogadás is.

Egyébként az oldal egyik legnagyobb erőssége az élő fogadások képernyője, ami rendezett, jól követhető és azonnal megmutatja a legfrissebb statisztikai adatokat.

Sportágak tekintetében széles a paletta. A foci, kézi és egyéb népszerű csapatsportok mellett MMA-ra, sakkra, de még pesepallora is fogadhatsz – már ha tudod, hogy egyáltalán mi az.

TippmixPro Fogadások típusai:

Megbízhatóság

10 / 10

A TippmixPro Magyarország egyetlen regisztrált, engedéllyel rendelkező, átlátható és ellenőrzött sportfogadó oldala.

Az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. üzemelteti, tehát a biztonság, az adatkezelés és a rendszeres ellenőrzés garantált. Az Szrt. állami szervként több komolyabb nemzetközi szerencsejáték-szervezet tagja is, amelynek tagjai célul tűzték ki a fair játékszervezést.

Itt nyilvánvalóan komolyan veszik a felelős játékszervezés követelményeit, 18 év alatti személyek nem regisztrálhatnak, lehetőség van a játékszenvedély elkerülését célzó önkorlátozó lehetőségek alkalmazására is.

Természetesen kaphatsz segítséget is, ha úgy érzed, hogy elkapott a játékszenvedély: tájékoztatók, segítő szervezetek elérhetőségei, sőt egy külön tematikus weboldal is megtalálható.

Hazánk és az EU között az elmúlt években komoly vita alakult ki arról, hogy ki lehet jogosult az unió területén szerencsejáték-szervezésre.

Bár a vita némiképpen nyugvópontra került, ha szeretsz biztosra menni és minden vonatkozó szabályt betartva játszani, akkor egyértelműen itt a helyed!

Az itt befolyó pénz nem a Macaotól-Gibraltárig bejegyzett külföldi magáncégek pénztárcáját, hanem a magyar állami költségvetést gyarapítja.

Ráadásul ennek a teljesen legális online sportfogadás szolgáltatásnak a használatához nem kell semmiféle speciális regisztrációs link sem. Hiszen bárhonnan, a Szrt. bármelyik egyéb termékének az oldaláról,vagy a cég főoldaláról is elérheted.

Fizetési lehetőségek

6 / 10

Mivel az oldal főleg a magyar piacra dolgozik, ezért összegyűjtötték a mindennapokban leggyakrabban használt fizetési megoldásokat. Befizetés és kifizetés során a legkisebb mozgatható összeg 500 Ft.

Befizetés

A TippmixPro befizetés alapvetően nem jár semmilyen többletköltséggel.

Ha a régi vágású megoldásokat szereted, egyenlegedet az elektronikus terminálokkal rendelkező lottózókban saját, ún. Szerencsekártyáddal is feltöltheted. Emellett a tőkédet felduzzaszthatod banki átutalással, szinte az összes létező bankkártyával, valamint a telefonról a Telekom MCOM egyenlegfeltöltő szolgáltatásával is.

Az internetes banki megoldások közül az oldal egyedül a PayPal támogatja, így a szerencsejáték-piacon népszerűnek számító Skrill és Neteller e-tárcák tulajdonosainak más megoldást kell választaniuk.

A befizetések alkalmával jelentkező átfutási idők tekintetében jól áll az oldal, normál esetben egyedül a banki átutalásnál számíthatsz 1-4 nap várakozásra.

Kifizetés

A TippmixPro kifizetés szempontjából elég fapados: jelenleg egyedül a banki átutalást teszi elérhetővé a rendszer.

Kemény munkával “összefogadott” nyereményedet az oldal tájékoztatása szerint legkésőbb 8 munkanapon belül — a banki rendszerek nyitvatartását is figyelembe véve — kapod meg.

A tapasztalatok szerint egyébként ez az esetek túlnyomó részében jóval rövidebb időt vesz igénybe.

A kiutalást csak saját névre szóló, hazai bankban vezetett forintalapú számlára lehet elindítani, minden esetben díjmentesen, és az összegnek sincs felső határa. A kifizetés kapcsán azt is fontos megjegyezni, hogy amennyiben egy adott összegű nyereményt értél el, akkor fillérre pontosan annyit is fognak kiutálni neked, ugyanis ez esetben nincsenek országhatárokon átívelő járulékos költségek. 

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

500 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Mastercard

500 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Maestro

500 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Banki átutalással

500 – 1M Ft 1 – 4 nap 0% 500 – 1M Ft 4 – 8 nap 0%

Bankkártya

3.000 – 9.000 Ft 0 – 24 óra 0%

PayPal

500 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Támogatás

9 / 10

A TippmixPro kapcsolat menüpontjában kérdés esetén többféle használati útmutatót, GYIK-et és tájékoztatót találhatsz, így jó eséllyel magad is rá tudsz lelni a problémád megoldására.

Itt a legtöbb külföldi oldallal ellentétben biztosan könnyű dolgod lesz, hiszen egy hazai bejegyzésű szervezetről van szó, ezért nyilvánvalóan magyar nyelven is teljes körű ügyintézést biztosítanak számodra a kapcsolatfelvételtől a panaszkezelésig.

Az ügyfélszolgálatot postai úton, e-mailben és telefonon is fel tudod keresni a hét minden napján. Az ügyfélszolgálat 7:00-től 23:00-ig érhető el és viszonylag gyorsan reagálnak a beérkező észrevételekre.

A teszt készítése során kapóra jött, hogy egy adatváltoztatást nem fogadott el számunkra a rendszer, ezért a telefonos ügyintézést választottuk.

A rövid (és kötelező) adatkezelési tájékoztatást követően egyből a kezelőhöz kapcsoltak, nem kellett fárasztó módon mindenféle menükben bogarászni.

Rövid zenebonát követően segítőkész hölgy, jelentkezett, aki pillanatok alatt beazonosított minket és átírta a kérdéses adatunkat a rendszerben.

Egy live chat funkció azért elférhetett volna még itt, hogy még telefonálni se kelljen.

Support contacts

Telefon

06 (1) 201-0580

Email

ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

Élő chat

Hozzáértés 5 / 5 4 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 4 / 5
Válaszadási idő Gyors Gyors Gyors

Összegzés

7.5 / 10

Regős Bendegúz se “legeltethetett tilosban” az Indul a bakterházban, te se tedd, ha sportfogadsz!

Mindig válaszd a legális és szabályos módját a sportfogadásnak, hiszen a törvény ezáltal téged is véd majd!

Erre a célra ez a legjobb ilyen oldal, ami ezen felül felvonultatja a hazánkban legnépszerűbb sportágakat is.

 • Korlátozások
 • Máshol erősebb a promóciós kínálat
 • Kifizetés csak banki átutalással lehetséges

Bizonyára lehet olyan külföldi fogadóirodát is választani, ahol kisebb-nagyobb Mekk Mester módszerekkel, alternatív linkekkel vagy VPN-nel (na ilyenen soha) jobb oddsokat találsz egy-egy eseményre, de semmilyen izgalom nem ér meg annyit, hogy éjszaka rosszul aludj!

Ráadásul a letisztult kezelőfelület és az egyre növekvő kínálat miatt itt is jól fogsz szórakozni!

Ha nekünk nem hiszel, más TippmixPro vélemények olvasgatása közben rájöhetsz arra, hogy ez valóban egy szerethető magyar oldal, amit feltétlenül érdemes kipróbálni.

Az egyetlen magyar átfogó és teljes értékű online sportfogadási szolgáltató – nem kis részben a külföldi konkurencia nyomására – rengeteget fejlődött az elmúlt pár évben. A bővülő kínálatba bekerült az élő közvetítés és fogadás, a közelmúltban az e-sportok, és a legnépszerűbb sportágak odds-ait tekintve is nagyrészt felzárkózott a TippmixPro! Csak a körülményes regisztrációt tudnánk feledni…

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Elérhető a mobilos APK az oldalhoz?
Nem, de a fogadási felület mobilos böngészőkből is könnyen kezelhető.
? Mekkora a minimális befizetési limit?
A legkisebb feltölthető összeg 500 HUF.
? Van élő chat és telefonos lehetőség segítség kérésére?
Élő chat nincs, telefonon és emailben viszont minden munkanapon 07-23:00-ig elérhető az ügyfélszolgálat.
? Lehet élőben fogadni az oldalon?
Igen, számos élő fogadási eseményre fogadhatsz az Élő menüpont kiválasztása után.
? Legálisan működik ez a sportfogadó oldal?
Igen, a fogadóiroda szerepel fogadóiroda a Szerencsejáték-felügyelet adatbázisában, Magyarországról ez az egyetlen licencelt sportfogadó szervezet. Az oldalt az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. üzemelteti.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével