Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

TippmixPro fogadás

7.4/10

Előnyök:

 • 100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

 • Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

 • 20-féle népszerű sportág

 • Kiváló oddsok fociban és teniszben

Fizetési:

Mutass többet

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  9

Ebben a véleményben

TippmixPro alternatív linkek és elérése

A TippmixPro az egyszavas válaszunk arra, miért nem szolgáltat több neves külföldi bukméker Magyarországon.

A rendszert a Szerencsejáték Zrt. hozta létre és üzemelteti, méghozzá a legnagyobb külföldi fogadóirodák mintájára. Online fogadásra korábban is volt már lehetőség hazánkban, azonban a TippMixPro az első, és máig egyetlen olyan hazai megoldás, ahol a teljes folyamat az interneten keresztül zajlik. A piacvezető bukik mintájára készült weboldal impozáns, és a rendszer jól használható. Egyedül a regisztráció folyamata nehézkes.

E cikkünk további részében részletesen bemutatjuk neked a magyar sportfogadó irodát.

Mi a Tippmix és a TippmixPro közötti különség?

Az avatatlan játékos számára a Tippmix és a TippmixPro között nagyon nehéz különbséget tenni. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy ez a magyar sportfogadás egyik leggyakrabban feltett kérdése. Az alábbiakban kísérletet teszünk arra, hogy a lehető legegyszerűbben magyarázzuk el a két weboldal, illetve rendszer közötti legfontosabb különbségeket.

Tippmix: Az 1997-es évben indított játék a Totó egy felturbózott változata. Megjelenésekor komoly újdonságnak számított, hiszen a futball és lóverseny világában már jól ismert sportfogadást további sportágakra is kiterjesztette. Az előtte csak helyszíni fogadásokban gondolkodók immáron a lottózókban is fogadhattak. Ezt a folyamatot digitalizálta félig-meddig a Szerencsejáték Zrt. azzal, hogy létrehozta a tippmix.hu weboldalt.

Elsőre kissé érthetetlennek tűnik, hogy miért nem lehet online fizetni a tippmix.hu felületén. Sajnos másodjára is. Ugyanis a jelenlegi rendszer a következő: a játékos az online rendszerben beállítja a fogadásait, amiről egy telefonon vagy kinyomtatva is használható digitális szelvényt kap. Ezt be kell vinnie egy lottózóba, ahol személyesen tudja feladni azt.

TippmixPro: Ezzel szemben a Pro utótaggal bővített nevű rendszer egy teljes értékű online bukméker. Az online sportfogadás a TippmixPro felületén hasonlóképpen zajlik, mint a Tippmix esetében, viszont itt a teljes folyamat netes lebonyolítására lehetőség nyílik, beleértve a be- és kifizetést is.

TippmixPro alternatív link

Bónuszok és promóciók

5.0/10

A külföldi fogadóirodákban évtizedek óta szinte “csodafegyvernek” számít az üdvözlőbónusz, viszont a TippmixPro sportfogadási oldalán ilyennel 2020 februárjáig nem igazán, maximum évi 1-2 alkalommal, és csakis átmeneti jelleggel találkozhattál.

Érdekes dolog ez, hiszen a mamutnak számító sportfogadó oldalak mindent megtesznek azért, hogy új játékosaikat “okosan” összeállított, magas összegű, de kötelezően megforgatandó üdvözlő ajánlatokkal húzzanak be.

A Tippmix online változatában ez egyelőre csak rendszertelenül jelenik meg, így ha a regisztrációs bónuszok között valaki TippmixPro bónuszkód ajánlgatásával foglalkozik, kezdj el komolyan gyanakodni!

Emellet viszont a Szerencsejáték Zrt. érdemel némi dícséretet is, mert évente több, milliós összértékű promócióval kedveskedik a magyar fogadóknak.

A TippmixPro bónuszok széles skálán mozognak. Nem csupán a nagyobb sporteseményekhez kapcsolódnak, több esetben fordult elő az elmúlt években, hogy az egyenlegfeltöltést honorálták, illetve egy-egy sporteseményre magasabb szorzót kínáltak fogadóknak.

tippmixpro bonusz

Esélyek

6.0/10

A TippmixPro magyar eseményekre általában jó oddsokat kínál, de a nemzetközi meccsekre főleg a nagyobb, külföldön bejegyzett oldalakon ennél jobb számokkal is találkozhatsz.

Ezt észlelve a TippmixPro 2020 februárjában komoly piaci offenzívába kezdett, és zászlójára tűzte, hogy fociban és teniszben is megszorongatja neves nemzetközi versenytársait.

Az akció sajnos a világjárvány miatti helyzetben nem teljesedhetett ki igazán, de mindenképpen biztató, hogy ilyen irányba indult az oldal.

A “Szuper oddsok” kampánnyal bizonyára jól fognak járni a rutinos tippmixelők, és ez alkalmas lehet arra is, hogy kezdő játékosokkal bővítsék a fogadói bázist.

Fogadási margin
Labdarúgás

Labdarúgás

9.73%

Kosárlabda

Kosárlabda

9.27%

Tenisz

Tenisz

8.02%

Kézilabda

Kézilabda

11.08%

Átlagos fogadási margin::

9.5%

Mobil

8.0/10

A TippmixPro magyar letöltés nélkül is remekül működik mobilos böngészőben.

A felület rendezett, az oldal reszponzív, a fejléc görgetésre is a kijelző tetején marad, így mindig csak egy érintésnyire vagy a fogadószelvénytől.

tippmix pro mobil

A menürendszer a főoldalról egy mozdulattal elérhető. A kezelésre ezáltal még a kisebb képernyős készülékeken sem lehet panasz, az oldal mindenütt teljes funkcionalitással dolgozik.

Fájdalom, de a TippmixPro mobile appot nem kínál a sportfogadók számára.

 

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Használhatóság

8.0/10

A jó öreg totószelvények töltögetése mellett a magyar sportfogadók túlnyomó része a Tippmixre esküszik.

Online fogadást viszont sokáig külföldi oldalakon játszottak a magyarok is. Némi fáziskéséssel ugyan, de 2013-ban útjára indult el a Szerencsejáték Zrt. internetes sportfogadó oldala, a TippmixPro fogadóiroda.

Előnyök

Korlátozások

A TippmixPro oldalak mobil böngészőkben is jól működnek, de azért elkéne még egy natív applikáció is

Nincs állandó üdvözlőbónusz

A kezdetekben még kissé fapadosnak számító kinézetet azóta többször is újrafazonírozták, mára pedig egy jól átlátható, egyszerű és gyors kezelőfelületettel találkozhatsz.

A fejlesztések láthatóan a közelmúltban sem álltak meg, ma már a hazai és külföldi lovis eseményekre is köthetsz fogadást.

A fogadások típusai

7.0/10

Ha azt gondolnád, hogy a TippmixPro sportfogadás szempontjából hátrányban van külföldi vetélytársaival szemben, akkor kellemesen fogsz csalódni. A hagyományos szelvényes kínálatnál jóval bővebb lehetőségek közül válogathatsz a közel 20 sportág 100-nál is több ligájában.

A sima 1X2 kimenetel mellett félidei eredményekre, góllövőkre, a gólszámra, a különféle statisztikai mutatókra, ázsiai hendikeppel is köthetsz fogadást.

A rutinos fogadóknak nem kell bemutatni, hogy az élő fogadás micsoda izgalmakkal járhat egy-egy szorosabb mérkőzés során.

Szerencsére erre a TippmixPro oldalán is lehetőség nyílik, ráadásul egyre több az élőképes fogadás is.

Egyébként az oldal egyik legnagyobb erőssége az élő fogadások képernyője, ami rendezett, jól követhető és azonnal megmutatja a legfrissebb statisztikai adatokat.

Sportágak tekintetében széles a paletta. A foci, kézi és egyéb népszerű csapatsportok mellett MMA-ra, sakkra, de még pesepallora is fogadhatsz – már ha tudod, hogy egyáltalán mi az.

Jégkorong

Darts

UFC

Tenisz

Kosárlabda

Lóverseny

F1

Foci

Megbízhatóság

10.0/10

A TippmixPro Magyarország egyetlen regisztrált, engedéllyel rendelkező, átlátható és ellenőrzött sportfogadó oldala.

Az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. üzemelteti, tehát a biztonság, az adatkezelés és a rendszeres ellenőrzés garantált. Az Szrt. állami szervként több komolyabb nemzetközi szerencsejáték-szervezet tagja is, amelynek tagjai célul tűzték ki a fair játékszervezést.

Itt nyilvánvalóan komolyan veszik a felelős játékszervezés követelményeit, 18 év alatti személyek nem regisztrálhatnak, lehetőség van a játékszenvedély elkerülését célzó önkorlátozó lehetőségek alkalmazására is.

A TippmixPron kaphatsz segítséget is, ha úgy érzed, hogy elkapott a játékszenvedély: tájékoztatók, segítő szervezetek elérhetőségei, sőt egy külön tematikus weboldal is megtalálható.

Hazánk és az EU között az elmúlt években komoly vita alakult ki arról, hogy ki lehet jogosult az unió területén szerencsejáték-szervezésre.

Bár a vita némiképpen nyugvópontra került, ha szeretsz biztosra menni és minden vonatkozó szabályt betartva játszani, akkor te oldalad egyértelműen a TippmixPro!

Az itt befolyó pénz nem a Macaotól-Gibraltárig bejegyzett külföldi magáncégek pénztárcáját, hanem a magyar állami költségvetést gyarapítja.

Ráadásul ennek a teljesen legális online sportfogadás szolgáltatásnak a használatához nem kell semmiféle speciális TippmixPro regisztrációs link sem. Hiszen bárhonnan, a Szrt. bármelyik egyéb termékének az oldaláról,vagy a cég főoldaláról is elérheted. 

Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

1BET

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Zulabet

Rabona

CampoBet

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Wazamba

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

9.0/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.5/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Mivel a TippmixPro főleg a magyar piacra dolgozik, ezért összegyűjtötték a mindennapokban leggyakrabban használt fizetési megoldásokat. Befizetés és kifizetés során a legkisebb mozgatható összeg 500 Ft.

Befizetés

A TippmixPro befizetés alapvetően nem jár semmilyen többletköltséggel.

Ha a régi vágású megoldásokat szereted, egyenlegedet az elektronikus terminálokkal rendelkező lottózókban saját, ún. Szerencsekártyáddal is feltöltheted. Emellett a tőkédet felduzzaszthatod banki átutalással, szinte az összes létező bankkártyával, valamint a telefonról a Telekom MCOM egyenlegfeltöltő szolgáltatásával is.

Az internetes banki megoldások közül TippmixPro egyedül a PayPal támogatja, így a szerencsejáték-piacon népszerűnek számító Skrill és Neteller e-tárcák tulajdonosainak más megoldást kell választaniuk.

A befizetések alkalmával jelentkező átfutási idők tekintetében jól áll az oldal, normál esetben egyedül a banki átutalásnál számíthatsz 1-4 nap várakozásra.

Kifizetés

A TippmixPro kifizetés szempontjából elég fapados: jelenleg egyedül a banki átutalást teszi elérhetővé a rendszer.

Kemény munkával “összefogadott” nyereményedet az oldal tájékoztatása szerint legkésőbb 8 munkanapon belül — a banki rendszerek nyitvatartását is figyelembe véve — kapod meg.

A tapasztalatok szerint egyébként ez az esetek túlnyomó részében jóval rövidebb időt vesz igénybe.

A kiutalást csak saját névre szóló, hazai bankban vezetett forintalapú számlára lehet elindítani, minden esetben díjmentesen, és az összegnek sincs felső határa. A TippmixPro kifizetés kapcsán azt is fontos megjegyezni, hogy amennyiben egy adott összegű nyereményt értél el, akkor fillérre pontosan annyit is fognak kiutálni neked, ugyanis ez esetben nincsenek országhatárokon átívelő járulékos költségek. 

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

500-1,000,000 HUF 1-4 nap 0
500-1,000,000 HUF 1-4 nap 0
500 - 1,000,000 HUF Legfeljebb 8 nap 0
500-1,000,000 HUF Legfeljebb 8 nap 0

Támogatás

9.0/10

A TippmixPro kapcsolat menüpontjában kérdés esetén többféle használati útmutatót, GYIK-et és tájékoztatót találhatsz, így jó eséllyel magad is rá tudsz lelni a problémád megoldására.

Itt a legtöbb külföldi oldallal ellentétben biztosan könnyű dolgod lesz, hiszen egy hazai bejegyzésű szervezetről van szó, ezért nyilvánvalóan magyar nyelven is teljes körű ügyintézést biztosítanak számodra a kapcsolatfelvételtől a panaszkezelésig.

Az ügyfélszolgálatot postai úton, e-mailben és telefonon is fel tudod keresni a hét minden napján. Az ügyfélszolgálat 7:00-től 23:00-ig érhető el és viszonylag gyorsan reagálnak a beérkező észrevételekre.

A teszt készítése során kapóra jött, hogy egy adatváltoztatást nem fogadott el számunkra a rendszer, ezért a telefonos ügyintézést választottuk.

A rövid (és kötelező) adatkezelési tájékoztatást követően egyből a kezelőhöz kapcsoltak, nem kellett fárasztó módon mindenféle menükben bogarászni.

Rövid zenebonát követően segítőkész hölgy, jelentkezett, aki pillanatok alatt beazonosított minket és átírta a kérdéses adatunkat a rendszerben.

Egy live chat funkció azért elférhetett volna még itt, hogy még telefonálni se kelljen.

Telefon

06 (1) 201-0580

Email

ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő Gyors Gyors Gyors

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
23.12.2020

Összegzés

7.4/10

Regős Bendegúz se “legeltethetett tilosban” az Indul a bakterházban, te se tedd, ha sportfogadsz!

Mindig válaszd a legális és szabályos módját a sportfogadásnak, hiszen a törvény ezáltal téged is véd majd!

A TippmixPro a legjobb ilyen oldal, ami ezen felül felvonultatja a hazánkban legnépszerűbb sportágakat is.

Korlátozások

Máshol erősebb a promóciós kínálat

Kifizetés csak banki átutalással lehetséges

Bizonyára lehet olyan külföldi fogadóirodát is választani, ahol kisebb-nagyobb Mekk Mester módszerekkel, alternatív linkekkel vagy VPN-nel (na ilyenen soha) jobb oddsokat találsz egy-egy eseményre, de semmilyen izgalom nem ér meg annyit, hogy éjszaka rosszul aludj!

Ráadásul a letisztult kezelőfelület és az egyre növekvő kínálat miatt itt is jól fogsz szórakozni!

Ha nekünk nem hiszel, más TippmixPro vélemények olvasgatása közben rájöhetsz arra, hogy ez valóban egy szerethető magyar oldal, amit feltétlenül érdemes kipróbálni.

Az egyetlen magyar átfogó és teljes értékű online sportfogadási szolgáltató – nem kis részben a külföldi konkurencia nyomására – rengeteget fejlődött az elmúlt pár évben. A bővülő kínálatba bekerült az élő közvetítés és fogadás, a közelmúltban az e-sportok, és a legnépszerűbb sportágak odds-ait tekintve is nagyrészt felzárkózott a TippmixPro! Csak a körülményes regisztrációt tudnánk feledni…

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Elérhető a mobilos APK az oldalhoz?
Nem, de a TippmixPro mobilos böngészőkből is könnyen kezelhető.
? Mekkora a minimális befizetési limit?
A legkisebb feltölthető összeg 500 HUF.
? Van élő chat és telefonos lehetőség segítség kérésére?
Élő chat nincs, telefonon és emailben viszont minden munkanapon 07-23:00-ig elérhető az ügyfélszolgálat.
? Lehet élőben fogadni az oldalon?
Igen, számos élő fogadási esemény érhető el a TippmixPron az Élő menüpont kiválasztása után.
? Legálisan működik ez a sportfogadó oldal?
Igen, a TippmixPro fogadóiroda a Szerencsejáték-felügyelet adatbázisában szerepel, Magyarországról ez az egyetlen licencelt sportfogadó szervezet. Az oldalt az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. üzemelteti.

TippmixPro - vélemény a játékosoktól

Értékelés a játékosok által

alapján 17 értékelések

5.6 / 10

Megbízhatóság

6/10

Sor az előzetes meccsen

5.4/10

Esélyek

5.9/10

Sor az élőben

5.9/10

Kivétek

5.7/10

Támogatás

5.5/10

Bónuszok és promóciók

5.2/10

Mobil

5/10

Páll Sándor

6.4 / 10

rendben időben kifizetés

megbízhatatlanság

Kati

1.8 / 10

Jól néz ki

Használhatlan, csiga lassú

Józsi

1.6 / 10

Nulla

Lassú néha 10 perc is kell 1 fogadáshoz

Géza

5.6 / 10

Hogy lassú, használhatatlan

Hogy 1 héten csak 1 napot működik rendesen

Odon

9.3 / 10

Én esküszöm, azért nem regisztráltam sokáig TippmixPro-ra, mert azt hittem, hogy ott csak ugyanúgy annyi piac van, mint a szelvényeken, meg hogy csak 1x2-ket lehet fogadni, erre egy barátom megmutatta, hogy mi minden más is van, és azóta ki is léptem más bukiktól, és csak itt játszom. Döbenet, hogy már élő játék is van. Nagyon el voltam tájolva...

Aurelian

1.6 / 10

-

Én egy oldalnál csak az odds-okat nézem, elvégre azokról szól ez az egész. Máshol még mindig jobban megéri a játék, mint itt.

Ratox

1.6 / 10

Köszönöm, de nem kezdek olyan oldallal, ami nem ajánl semmilyen üdvözlő bónuszt!

Arad

9.1 / 10

Nekem majdnem azt mondhatom, hogy szinte az egyetlen lehetőség a mobilos fogadásra a TippmixPro, mert én lovizom, és tudtommal azt csak itt érhetem el mobilról. Lehet, hogy más bukik is foglalkoznak a dologgal, de nekem ha már valami bevált, akkor inkább nem változtatok, meg keresek újat, mert minek?:)

-

István

9.4 / 10

Én a magyar ügyfélszolgálat miatt döntöttem a TippmixPro mellett. Nem vagyok valami profi játékos, úgyhogy mindig van valami "bajom", vagy kérdésem:) és itt minden ilyesmit magyarul tudok intézni telefonon. Tudom, hogy más bukinál is van magyar ügyfélszolgálat, csak itt ez annyira magától értetődő...

Sólyom

1.4 / 10

Csak a Neteller tárcámat használom fogadásra, mert jobb a békesség, úgyhogy addig amíg itt azt nem fogadják el, nem is regisztrálok. Bocsika!

Vencel

1.5 / 10

Semmi promó, csak banki utalás, és gyenge piacok. Van még kérdés?

Daniel

9.4 / 10

Magyarországon legtöbben ezt használják, mert vagy nem bíznak más irodákban, vagy nem beszélnek idegen nyelveket. Meg ugye ott a jó öreg megszokás.

Fredek

9.5 / 10

Számomra a TippmixPro Magyarország egyetlen olyan sportfogadási irodája, ahol tényleg biztonságos a fogadás, és amiben tényleg megbízom. Nem azt mondom, hogy a többiek csalnának vagy ellopnák a pénzem, csak manapság annyi rossz történetet hall az ember. Egyszerűen nyugodtabb vagyok úgy, hogy a TippmixPro is magyar.

-

Zsolt

9.4 / 10

Nálam a TippmixPro bejelentkezés feltétele az volt, hogy tudok-e mobilon játszani, vagy nem, mert nincs sem laptopom, sem asztali gépem. Mondjuk az app-okat hiányolom, de annyira jó a sima mobilos nézet, hogy minden gond nélkül megy a TippmixPro-hoz a belépés meg a játék is, a pénzemet meg ugyanúgy kifizetik, úgyhogy királyság van.

Csenger

9.8 / 10

Engem egyáltalán nem zavar, hogy csak banki átutalással kérhetem a nyereményem, sőt, részemről így sokkal nagyobb biztonságban érzem a pénzem, mint bármilyen más internetes bankban.

Rezsi Madaras

7.9 / 10

Végre legalább fociban normális odds-ok vannak. Én leginkább azért skippeltem eddig a TippmixPro regisztrációt, mert a versenytársakhoz képest Magyarország egyetlen hivatalos bukmékere nem volt éppen a topon odds-ok tekintetében, de végre észbekaptak, úgyhogy már minden frankó. Csak focira fogadok amúgy, úgyhogy nem zavar, hogy más sportoknál maradtak az alacsonyabb odds-ok.

Jónás Ármin

7.4 / 10

25 övé játszom, Totózni is szerettem, Tippmixezni is, mert megvolt a hangulata, de sokkal kényelmesebb így játszani... hogy már el sem kell sétálnom a Lottózóig.

Majd ha lesz live stream, talán belépek...

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése