Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

TippmixPro magyar legális online sportfogadás

7.4/10

Előnyök:

 • 100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

 • Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

 • 20-féle népszerű sportág

 • Kiváló oddsok fociban és teniszben

Kifizetések:

VISA MasterCard PayPal Banki átutalással
Összeset

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  8

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  9

Próbáld ki inkább ezeket a fogadóirodákat:
7.4/10
Skrill VISA Neteller Banki átutalással +2 további
Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 HUF összegben
7.4/10
VISA MasterCard Skrill Neteller +3 további
100% üdvözlő bónusz 200€-ig
7.4/10
VISA MasterCard Neteller Banki átutalással +1 további
100% bónusz akár 30.000 HUF

Tippmixpro sportfogadás platform

8/10

A jó öreg totószelvények töltögetése mellett a magyar sportfogadók túlnyomó része a Tippmixre esküszik.

Online fogadást viszont sokáig külföldi oldalakon játszottak a magyarok is. Némi fáziskéséssel ugyan, de 2013-ban útjára indult el a Szerencsejáték Zrt. internetes sportfogadó oldala, a TippmixPro fogadóiroda.

Előnyök

Korlátozások

A TippmixPro Magyarország egyetlen engedéllyel rendelkező sportfogadási oldala

Folyamatosan bővülő sportág- és ligakínálat

Több promóció a regisztrált játékosoknak

Könnyen kezelhető felület

A kezdetekben még kissé fapadosnak számító kinézetet azóta többször is újrafazonírozták, mára pedig egy jól átlátható, egyszerű és gyors kezelőfelületettel találkozhatsz.

A fejlesztések láthatóan a közelmúltban sem álltak meg, ma már a hazai és külföldi lovis eseményekre is köthetsz fogadást.

Esélyek

6/10

A TippmixPro magyar eseményekre általában jó oddsokat kínál, de a nemzetközi meccsekre főleg a nagyobb, külföldön bejegyzett oldalakon ennél jobb számokkal is találkozhatsz.

Ezt észlelve a TippmixPro 2020 februárjában komoly piaci offenzívába kezdett, és zászlójára tűzte, hogy fociban és teniszben is megszorongatja neves nemzetközi versenytársait.

Az akció sajnos a világjárvány miatti helyzetben nem teljesedhetett ki igazán, de mindenképpen biztató, hogy ilyen irányba indult az oldal.

A “Szuper oddsok” kampánnyal bizonyára jól fognak járni a rutinos tippmixelők, és ez alkalmas lehet arra is, hogy kezdő játékosokkal bővítsék a fogadói bázist.

Fogadási margin

Labdarúgás

9.73%

Kosárlabda

9.27%

Tenisz

8.02%

Kézilabda

11.08%

Átlagos fogadási margin:

9.5%

Tippmixpro mobil

8/10

A TippmixPro magyar letöltés nélkül is remekül működik mobilos böngészőben.

A felület rendezett, az oldal reszponzív, a fejléc görgetésre is a kijelző tetején marad, így mindig csak egy érintésnyire vagy a fogadószelvénytől.

tippmix pro mobil

A menürendszer a főoldalról egy mozdulattal elérhető. A kezelésre ezáltal még a kisebb képernyős készülékeken sem lehet panasz, az oldal mindenütt teljes funkcionalitással dolgozik.

Fájdalom, de a TippmixPro mobile appot nem kínál a sportfogadók számára.

 

Nagyszerű Betmaster akciók

5/10

A külföldi fogadóirodákban évtizedek óta szinte “csodafegyvernek” számít az üdvözlőbónusz, viszont a TippmixPro sportfogadási oldalán ilyennel 2020 februárjáig nem igazán, maximum évi 1-2 alkalommal, és csakis átmeneti jelleggel találkozhattál.

Érdekes dolog ez, hiszen a mamutnak számító sportfogadó oldalak mindent megtesznek azért, hogy új játékosaikat “okosan” összeállított, magas összegű, de kötelezően megforgatandó üdvözlő ajánlatokkal húzzanak be.

A Tippmix online változatában ez egyelőre csak rendszertelenül jelenik meg, így ha a regisztrációs bónuszok között valaki TippmixPro bónuszkód ajánlgatásával foglalkozik, kezdj el komolyan gyanakodni!

Emellet viszont a Szerencsejáték Zrt. érdemel némi dícséretet is, mert évente több, milliós összértékű promócióval kedveskedik a magyar fogadóknak.

A TippmixPro bónuszok széles skálán mozognak. Nem csupán a nagyobb sporteseményekhez kapcsolódnak, több esetben fordult elő az elmúlt években, hogy az egyenlegfeltöltést honorálták, illetve egy-egy sporteseményre magasabb szorzót kínáltak fogadóknak.

tippmixpro bonusz

Sportág választék

7/10

Ha azt gondolnád, hogy a TippmixPro sportfogadás szempontjából hátrányban van külföldi vetélytársaival szemben, akkor kellemesen fogsz csalódni. A hagyományos szelvényes kínálatnál jóval bővebb lehetőségek közül válogathatsz a közel 20 sportág 100-nál is több ligájában.

A sima 1X2 kimenetel mellett félidei eredményekre, góllövőkre, a gólszámra, a különféle statisztikai mutatókra, ázsiai hendikeppel is köthetsz fogadást.

A rutinos fogadóknak nem kell bemutatni, hogy az élő fogadás micsoda izgalmakkal járhat egy-egy szorosabb mérkőzés során.

Szerencsére erre a TippmixPro oldalán is lehetőség nyílik, ráadásul egyre több az élőképes fogadás is.

Egyébként az oldal egyik legnagyobb erőssége az élő fogadások képernyője, ami rendezett, jól követhető és azonnal megmutatja a legfrissebb statisztikai adatokat.

Sportágak tekintetében széles a paletta. A foci, kézi és egyéb népszerű csapatsportok mellett MMA-ra, sakkra, de még pesepallora is fogadhatsz – már ha tudod, hogy egyáltalán mi az.

Megbízhatóság és biztonság

10/10

A TippmixPro Magyarország egyetlen regisztrált, engedéllyel rendelkező, átlátható és ellenőrzött sportfogadó oldala.

Az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. üzemelteti, tehát a biztonság, az adatkezelés és a rendszeres ellenőrzés garantált. Az Szrt. állami szervként több komolyabb nemzetközi szerencsejáték-szervezet tagja is, amelynek tagjai célul tűzték ki a fair játékszervezést.

Itt nyilvánvalóan komolyan veszik a felelős játékszervezés követelményeit, 18 év alatti személyek nem regisztrálhatnak, lehetőség van a játékszenvedély elkerülését célzó önkorlátozó lehetőségek alkalmazására is.

A TippmixPron kaphatsz segítséget is, ha úgy érzed, hogy elkapott a játékszenvedély: tájékoztatók, segítő szervezetek elérhetőségei, sőt egy külön tematikus weboldal is megtalálható.

Hazánk és az EU között az elmúlt években komoly vita alakult ki arról, hogy ki lehet jogosult az unió területén szerencsejáték-szervezésre.

Bár a vita némiképpen nyugvópontra került, ha szeretsz biztosra menni és minden vonatkozó szabályt betartva játszani, akkor te oldalad egyértelműen a TippmixPro!

Az itt befolyó pénz nem a Macaotól-Gibraltárig bejegyzett külföldi magáncégek pénztárcáját, hanem a magyar állami költségvetést gyarapítja.

Tippmixpro fizetési opciók

6/10

Mivel a TippmixPro főleg a magyar piacra dolgozik, ezért összegyűjtötték a mindennapokban leggyakrabban használt fizetési megoldásokat. Befizetés és kifizetés során a legkisebb mozgatható összeg 500 Ft.

Befizetés

A TippmixPro befizetés alapvetően nem jár semmilyen többletköltséggel.

Ha a régi vágású megoldásokat szereted, egyenlegedet az elektronikus terminálokkal rendelkező lottózókban saját, ún. Szerencsekártyáddal is feltöltheted. Emellett a tőkédet felduzzaszthatod banki átutalással, szinte az összes létező bankkártyával, valamint a telefonról a Telekom MCOM egyenlegfeltöltő szolgáltatásával is.

Az internetes banki megoldások közül TippmixPro egyedül a PayPalt támogatja, így a szerencsejáték-piacon népszerűnek számító Skrill és Neteller e-tárcák tulajdonosainak más megoldást kell választaniuk.

A befizetések alkalmával jelentkező átfutási idők tekintetében jól áll az oldal, normál esetben egyedül a banki átutalásnál számíthatsz 1-4 nap várakozásra.

Kifizetés

A TippmixPro kifizetés szempontjából elég fapados: jelenleg egyedül a banki átutalást teszi elérhetővé a rendszer.

Kemény munkával “összefogadott” nyereményedet az oldal tájékoztatása szerint legkésőbb 8 munkanapon belül — a banki rendszerek nyitvatartását is figyelembe véve — kapod meg.

A tapasztalatok szerint egyébként ez az esetek túlnyomó részében jóval rövidebb időt vesz igénybe.

A kiutalást csak saját névre szóló, hazai bankban vezetett forintalapú számlára lehet elindítani, minden esetben díjmentesen, és az összegnek sincs felső határa.

Befizetési idő
Befizetési idő
Kifizetési idő
Kifizetési idő
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
VISA
500-1,000,000 HUF1-4 nap0500-1,000,000 HUFLegfeljebb 8 nap0
MasterCard
500-1,000,000 HUF1-4 nap0500-1,000,000 HUFLegfeljebb 8 nap0
PayPal
500-1,000,000 HUF1-4 nap0500 - 1,000,000 HUFLegfeljebb 8 nap0

Támogatás

9/10

A TippmixPro kapcsolat menüpontjában kérdés esetén többféle használati útmutatót, GYIK-et és tájékoztatót találhatsz, így jó eséllyel magad is rá tudsz lelni a problémád megoldására.

Itt a legtöbb külföldi oldallal ellentétben biztosan könnyű dolgod lesz, hiszen egy hazai bejegyzésű szervezetről van szó, ezért nyilvánvalóan magyar nyelven is teljes körű ügyintézést biztosítanak számodra a kapcsolatfelvételtől a panaszkezelésig.

Az ügyfélszolgálatot postai úton, e-mailben és telefonon is fel tudod keresni a hét minden napján. Az ügyfélszolgálat 7:00-től 23:00-ig érhető el és viszonylag gyorsan reagálnak a beérkező észrevételekre.

A teszt készítése során kapóra jött, hogy egy adatváltoztatást nem fogadott el számunkra a rendszer, ezért a telefonos ügyintézést választottuk.

A rövid (és kötelező) adatkezelési tájékoztatást követően egyből a kezelőhöz kapcsoltak, nem kellett fárasztó módon mindenféle menükben bogarászni.

Rövid zenebonát követően segítőkész hölgy, jelentkezett, aki pillanatok alatt beazonosított minket és átírta a kérdéses adatunkat a rendszerben.

Egy live chat funkció azért elférhetett volna még itt, hogy még telefonálni se kelljen.

Telefon
06 (1) 201-0580
E-mail
ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
Élő chat
Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási időGyorsGyorsGyors

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve: 10.09.2020

Összegzés

7.4/10

Regős Bendegúz se “legeltethetett tilosban” az Indul a bakterházban, te se tedd, ha sportfogadsz!

Mindig válaszd a legális és szabályos módját a sportfogadásnak, hiszen a törvény ezáltal téged is véd majd!

A TippmixPro a legjobb ilyen oldal, ami ezen felül felvonultatja a hazánkban legnépszerűbb sportágakat is.

Korlátozások

Máshol erősebb a promóciós kínálat

Kifizetés csak banki átutalással lehetséges

Bizonyára lehet olyan külföldi fogadóirodát is választani, ahol kisebb-nagyobb Mekk Mester módszerekkel, alternatív linkekkel vagy VPN-nel (na ilyenen soha) jobb oddsokat találsz egy-egy eseményre, de semmilyen izgalom nem ér meg annyit, hogy éjszaka rosszul aludj!

Ráadásul a letisztult kezelőfelület és az egyre növekvő kínálat miatt itt is jól fogsz szórakozni!

Ha nekünk nem hiszel, más TippmixPro vélemények olvasgatása közben rájöhetsz arra, hogy ez valóban egy szerethető magyar oldal, amit feltétlenül érdemes kipróbálni.

Összegzés:

7.4/10

Tippmixpro GYIK

? Elérhető a mobilos APK az oldalhoz?
Nem, de a TippmixPro mobilos böngészőkből is könnyen kezelhető.
? Mekkora a minimális befizetési limit?
A legkisebb feltölthető összeg 500 HUF.
? Van élő chat és telefonos lehetőség segítség kérésére?
Élő chat nincs, telefonon és emailben viszont minden munkanapon 07-23:00-ig elérhető az ügyfélszolgálat.
? Lehet élőben fogadni az oldalon?
Igen, számos élő fogadási esemény érhető el a TippmixPron az Élő menüpont kiválasztása után.
? Legálisan működik ez a sportfogadó oldal?
Igen, a TippmixPro fogadóiroda a Szerencsejáték-felügyelet adatbázisában szerepel, Magyarországról ez az egyetlen licencelt sportfogadó szervezet. Az oldalt az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. üzemelteti.TippmixPro Vélemények

Értékelés a játékosok által

alapján 2 értékelések

8.4 / 10

Megbízhatóság

8.4/10

Sor az előzetes meccsen

7.9/10

Esélyek

8.9/10

Sor az élőben

9.6/10

Kivétek

8.1/10

Támogatás

8.3/10

Bónuszok és promóciók

8/10

Mobil

8.3/10

usul.svandis

Többet fogadok, mint  €1000

9 / 10

Nagyon megnyugtató, hogy végre van egy rendes magyar, internetes fogadóiroda, hogy a TippmixPro-nál a sportfogadáshoz nem kell mindenféle idegen nyelveket beszélni, és a teljes regisztráció, meg a belépés, minden magyar nyelven történik, ráadásul törvényesen.

Jónás Ármin

Többet fogadok, mint €100

7.4 / 10

25 övé játszom, Totózni is szerettem, Tippmixezni is, mert megvolt a hangulata, de sokkal kényelmesebb így játszani... hogy már el sem kell sétálnom a Lottózóig.

Majd ha lesz live stream, talán belépek...

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Visszajelzés küldése regisztrálnia kell

Általános információ
Képernyőképek