Magyar kézilabda fogadási oldalak [2021. augusztus]

A kézilabda azon csapatsportok közé tartozik, amelyek Európa-szerte és az „öreg kontinensen” kívül is rendkívül népszerűnek számítanak. A kézilabdázásnak Magyarországon igen komoly hagyományai vannak. A magyar klubcsapatok az elmúlt évtizedek során nemzetközi szinten komoly eredményeket értek el. De ugyanez elmondható a magyarországi női és férfi kézilabda-válogatott kapcsán is, melyek több alkalommal is remekül szerepeltek úgy az Európa- és a Világbajnokságokon, mind a nyári olimpiai játékokon!

Ebből a cikkből az alábbiakat tudhatod meg:

 • a sportág hazai története, érdekességek;
 • melyek a legjobb oldalak kézilabda sportfogadáshoz;
 • gyakran ismételt kérdések (GYIK) a kézilabdás fogadások kapcsán;
 • mely bukmékerek nyújtják a legjobb sportfogadás bónuszokat és promóciókat;
 • hol érdemes manapság élőben kézilabdás meccsekre fogadni;
 • kézilabda fogadási piacok leírásaés mobil sportfogadás;
 • és végül milyen fizetési módok érhetők el az online bukmékereknél.

Kézilabda bukmékerek listája

Találtunk: 7 Fogadóirodák

GYIK

? Bármelyik bukmékernél fogadhatok kézilabdára?

Mivel a kézilabdát gyakorlatilag a világ összes kontinensén profi szinten űzik, ezért a népszerűsége kifejezetten magas, aminek köszönhetően napjainkban nincs olyan online bukméker, amelynél ne tudnál (akár live betting módon is) ennek a sportnak a meccseire fogadni, akár élőben is.

? Érdemes döntetlenre fogadni a kézilabdánál?

A kézilabdameccseken relatíve sok gól esik. Ezért a döntetlenek előfordulásának valószínűség jóval kisebb, mint a többi végkimeneteleké (hazai vagy vendégcsapat győzelem). Viszont tény, hogy emiatt az online bukmékerek kimondottan magas szorzókat (10,00 – 15,00 közöttieket) kínálnak a döntetlen végkimenetelekre. Ezért ha például valamilyen system fogadást használsz (pl. Patent, Trixie, esetleg Canadian), akkor az egyik kimenetelt a magas odds-a miatt érdemes megtenned egy kézilabdameccs döntetlenre!

? A kezdő bónuszt megforgathatom kézilabdán is?

Hacsak az nincs külön kizárva az adott kezdő (welcome) bónusz felhasználási feltételeiben, akkor elvileg semmi akadálya annak, hogy kizárólag kézis meccsekre fogadva teljesítsd a bónusz megforgatási követelményeit.

? Szoktak lenni kifejezetten kézilabdára vonatkozó promóciók?

Bár ez nem túl gyakori, de a rangos nemzetközi tornák esetében bizonyos online sportfogadás oldalakon rendszeres jelleggel futnak ilyen típusú promóciók is.

? Élőben is nézhetek kézis meccseket az online fogadóirodáknál?

A legjobb sportfogadás oldalak az élő fogadás mellett rendszerint olyan live streaming szolgáltatást is nyújtanak, amely révén kézilabdás meccseket is lehet nézni rajtuk élőben. Viszont ehhez általában pozitív számlaegyenleggel kell rendelkezned.

Kézilabda fogadás – a legjobb bónuszokat nyújtó bukmékerek

A következőkben azon online sportfogadási szolgáltatók közül szeretnénk néhányat a figyelmedbe ajánlani, amelyek jelenleg a piac legjobb üdvözlő bónuszait nyújtják úgy a megforgatási követelmények, mind az összeg terén. Természetesen csakis olyan bukmékereket mutatunk be, amelyek esetében a bónusz a kézilabda sportfogadás kapcsán is szabadon felhasználható!

A fenti fogadóirodák kapcsán az is elmondható, hogy nem csak egy nagy összegű kezdő bónusz nyújtanak az új ügyfeleiknek, hanem egyéb remek sportfogadás promóciókat is kínálnak! Az üdvözlő bónuszok megforgatási feltételeit könnyű teljesíteni, és a bónuszokat nem csupán meccs előtti, hanem élő kézilabda fogadásokkal révén is kijátszhatod.

 1. 1

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 2. 2

  Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

 3. 3

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 4. 4

  100% bónusz akár 35.000 HUF

Kézilabda fogadási piacok az online bukmékereknél

Akik már nem kezdők az online sportfogadás világában, jól tudják, hogy a csapatsportokra való fogadás esetében nem csak a bónuszok és a megtehető sportesemények mennyisége számít, hanem az is, hogy milyen piacokon lehet fogadni egy adott bukmékernél.

Mivel a kézilabda egy világszerte népszerű csapatsport, ezért az online sportfogadás oldalak is aránylag sokféle fogadási piacot kínálnak esportág különböző eseményeihez. Egy-egy rangos kézilabdatorna esetében például biztos, hogy elérhető – a fogadóoldaltól függetlenül – a „végső győztes” piac (hosszú távú fogadási piac). Természetesen a meccsek tekintetében nem kell beérned pusztán az 1X2 (HDV) piaccal, mivel sok más egyéb fogadási mód is elérhető mind a pre-match, mind a live fogadások megtételéhez.

Általában többféle „normál” hendikepes és ázsiai hendikepes piac közül tudsz választani, és meglepően magas az úgynevezett „alatta / felette” piacok száma is (pl. gólok számára játékszakaszonként). De mindezek mellett több „pontos eredmény” piacon is tehetsz fogadásokat (rendszerint nagyon magas szorzókkal), és a bukmékerek mindegyike felkínálja a „dupla esély” piacot is.

A már említetteken kívül egyes bukinál még arra is fogadhatsz, hogy páros vagy páratlan végeredmény születik, valamint adott a lehetőség arra, hogy megtippeld, hogy az egyik vagy a másik csapat pontosan hány gólt fog szerezni az adott mérkőzésen.

Hol érdemes mobilon kézilabdára fogadni?

Napjainkban a mobilos sportfogadás napról-napra egyre népszerűbb, és az is igaz, hogy manapság már a magyar sportfogadók is kezdenek ráérezni a telefonos játék ízére. Ugyanakkor az is tény, hogy a világhálón hazánkból is elérhető bukmékerek egy része külön mobilappot nem, csupán böngésző-alapú mobil webszájtot nyújt. Ráadásul még a piacon elérhető sportfogadás mobilalkalmazások között is jelentős különbség tapasztalható.

Ezért a következőkben azokra a sportfogadás-appokra szeretnénk felhívni a figyelmed, melyek meglátásunk szerint a legjobbak kézilabdás (és más) fogadások megtételére!

 • Bet365 – garantáltan nem teszel rossz lóra, ha a bet365 díjnyertes mobilappja mellett teszed le a voksod, amely rendkívül könnyen használható, magyar nyelvű, és egy maximálisan felhasználóbarát dizájnnal büszkélkedhet!
 • Unibet – az Unibet a magyar sportfogadók egyik nagy kedvencének számít, és tény, hogy az operátor a mobilappok (iOS-es & Androidos) terén is eléggé magasra tette azt a bizonyos lécet.
 • Bwin – amennyiben az egyszerűség híve vagy, és a lehető leggyorsabban szeretnél mobilon élőben kézilabdára fogadni, akkor a bwin mobilappja biztos, hogy el fogja nyerni a tetszésedet!
 • 22bet – a 22bet mobilos platformhoz készült applikációja ugyanazt tudja, mint az asztali gépes fogadási felület, amivel pofonegyszerűen tudsz majd fogadni a kedvenc okostelefonoddal, vagy tableteddel!

Hazánkból is használható fizetési módok kézilabdás fogadáshoz

A kézilabdás fogadást lehetővé tévő online fogadóirodák szerencsére több bankolási módot is biztosítanak a magyar ügyfeleiknek mind a befizetések, mind a kifizetések lebonyolításához. Ennek köszönhetően az alábbi fizetési módok szinte biztos, hogy bármelyik bukinál a rendelkezésedre állnak:

 • Maximálisan biztonságos módok, amelyek egyik fő előnye, hogy bármelyik bukméker üdvözlő bónusza igénybe vehető.

  Mutass többet
 • A Skrillt már eléggé régóta elfogadja a bukmékerek közel 99%-a, és kártyát is igényelhetsz a számládhoz.

  Mutass többet
 • Biztonságos módon tudsz befizetni az egyenlegedre, viszont a használatáért 1-2 buki minimális jutalékot számít fel.

  Mutass többet
 • A legfejlettebb titkosítási megoldásoknak hála ez is teljesen biztonságos, viszont az átfutási idő több nap is lehet.

  Mutass többet
 • Világszerte egyre népszerűbb. Minimális a fenntartási költsége, és virtuális/fizikai feltöltött kártyát is kérhetsz.

  Mutass többet

6 értékelés, átlag 4.7 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése