Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

GGBET Magyarország: Bónuszok és Promóciós Kód (2023)

9/10

Előnyök:

 • Foci oddsok a legjobbak között

 • Az egyik vezető e-sport bukméker

 • Bizonyított, megbízható brand

 • Meggyőző sportfogadási kínálat

 • Külön e-sport bónuszok

Fizetési lehetőségek:

Neteller Skrill MasterCard Bitсoin Paysafecard Bankkártya VISA MiFinity

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  10

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  10

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  8

GGBET magyar bónuszok & promóciók

10 / 10

A GGBET magyar felhasználói ugyanazokat a GGBET sportfogadás és esport fogadási ajánlatokat élvezhetik, mint a más országokból érkezett látogatók. A tesztünk idején az érvényes bukmékeri ajánlatok körülbelül fele-fele arányban oszlottak meg a hagyományos és e-sportok között. A bónuszokat általában a Profil menüben (Promóciók-Sportbónuszok-Aktiválás) tudod majd igényelni.

Más online sportfogadás oldalak ajánlataihoz képest itt rengeteg az időszakos promóció, ezért érdemes időnként visszanézni, mert az alábbiaknál jobb ajánlatokat is ki lehet fogni, főleg, ha kibersportokra is fogadnál!

A GGBET bónuszajánlatok hétfőnként és csütörtökönként frissülnek.

A jellemző bónuszfeltételek az alábbiak:

 • A bónuszalapot csak akkor használja a rendszer fogadásokra, ha a saját pénzes egyenlegen nincs fedezet.
 • A bónusszal szerzett kivehető nyereményekre limit van: ez betéti bónusz esetében max 40 000 Ft, a tétbiztosításra 4000 Ft!
 • A bónuszok átjátszására csak a legalább 1,75-ös oddsú fogadások számítanak be.

150%-os első befizetési bónusz és fogadásbiztosítás

A GGBET újonnan regisztrált felhasználói számára fenntartott ajánlat. A legkisebb feljogosító befizetés 2000 Ft, ami után 3000 Ft bónusz játékkeretet kaphatsz! A bónusz legmagasabb összege 40 000 Ft.

Ahhoz, hogy ebből bónuszból kivehető valódi pénz legyen, a kapott bónuszösszeget 14 nap alatt 22-szer kell átjátszani, vagyis ekkora összértékben fogadásokat tenni.

Az ajánlat része még egy fogadásbiztosítás, ami a legelső feltett tétre érvényes 4000 Ft-ig Az esetleg elvesztett fogadásért visszakapott pénz a bónuszegyenlegen kerül jóváírásra, ahol kétszeres átjátszási feltétel és 14 napos teljesítési időhatár vonatkozik majd rá.

Szerencse hétfő ajánlat

Ez is egy befizetési ajánlat, amit augusztus hónapban háromszor lehetett kihasználni. A kapott bónuszokra minden esetben 15-szörös átjátszási követelmény vonatkozik, amit 14 nap alatt kell teljesíteni.

100%-os első bónusz

Legalább 2000 Ft-os feljogosító befizetés mellett, 20 000 Ft-ig.

125%-os második bónusz

Legalább 20 400 Ft-os feljogosító befizetés mellett, 80 000 Ft-ig.

150%-os harmadik bónusz

Legalább 80 500 Ft-os feljogosító befizetés mellett, 400 000 Ft-ig.

Sportfogadás 20% pénzvisszatérítés

Foci- és teniszfogadásokra érvényes. Legalább 4000 Ft-os befizetés szükséges hozzá. A legnagyobb cashback összege 80 000 Ft. Legalább hármas gyűjtőfogadásra is érvényes 2,60. összesített odds mellett.

Nem automatikusan jár a promóciós időszak alatt az összes elvesztett fogadásra, hanem a rendszer előbb a megnyert fogadások összegéből kivonja az elvesztettekét!

Amennyiben bónuszpénzes fogadást vesztesz el (mert a saját pénzes egyenleged közben kifogyott), a cashback a bónuszalapba kerül vissza, ahol 4-szeres átjátszási feltétel vonatkozik majd rá.

E-sport 20% pénzvisszatérítés

Amikor a cikket állítottuk össze, a cashback bónusz a PGL Dota 2 Major Arlington 2022 meccseire volt érvényes. Az odds és átjátszási feltételek megegyeztek a hagyományos sportos bónuszával, leszámítva, hogy itt a maximális cashback 60 000 Ft volt.

E-sport biztosítás

Szintén egy heti ajánlat volt a PGL Dota 2 Major Arlington 2022 alatt. Tétbiztosítási bónusz legfeljebb három darab fogadásra (nem egyszerre), egyenként 2000 Ft-ig. A megelőző feljogosító minimum befizetés 10 000 Ft.

Oddsok & marginok

7 / 10

A GGBET labdarúgás átlagos oddsai  felveszik a versenyt legnépszerűbb hazai vagy az ismertebb online sportfogadás oldalak ajánlataival. A 2-3% foci marginok is kifejezetten kedvezőek.

Hasonlóan kedvezőek a kosárlabda szorzói is, igaz itt a marginok alkalmanként jóval magasabbak (6%+) lehetnek a megszokottnál. A tenisz oddsok is maximálisan versenyképesek, melléjük pedig kedvező, tehát alacsony (3-5%-os) margin ajánlatok is párosulnak!

Nagyon jól lehet még itt például orosz jégkorongra fogadni, de viszonylag magas, 7-8% körüli marginok mellett. A baseball ezzel szemben kedvezőbb marginok mellett ajánl a piac legjobb ajánlatainál valamivel gyengébb oddsokat.

Az NFL fogadás ajánlatai megfelelnek a legnagyobb európai bázisú bukmékerekének, és a 4-5% körüli marginok is inkább a jobb ajánlatok közé tartoznak!

Fogadási margin

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  2.82%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  4.88%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  6.39%

 • Tenisz

  Tenisz

  5.01%

 • Baseball

  Baseball

  4.96%

 • Röplabda

  Röplabda

  6.74%

Átlagos fogadási margin: 5.09%

Mobil és alkalmazás

10 / 10

A GGBET magyar elérhetősége természetesen kiterjed a mobileszközös változatokra is. Natív alkalmazások is vannak a legelterjedtebb mobilos operációs rendszerekre, de azokat sajnos Magyarországon nem tették elérhetővé.

De a mobilböngészős megoldás is több mint kielégítő. A mobilos oldal felépítése igen egyszerű, de pont emiatt jól átlátható. Megfelelő netkapcsolat mellett minden funkció ugyanúgy működik, így GGBET eredmények frissítése élőben, mint asztali számítógépen.

Játszhatsz iPhone appal

iPhone appal

Több
Játszhatsz Android appal

Android appal

Több
Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság & funkciók

9 / 10

A GG.BET Magyarországon korlátozás nélkül érhető el. A belépés alternatív link nélkül történik. A magyar nyelvű regisztrációs űrlapok kitöltése és a megerősítés nem fog tovább tartani pár percnél.

A GGBET online sportfogadás egy magyar nyelvű felületen történik, de azért még jócskán találni beragadt angol részeket, például a főmenü vagy a fogadási piacok neveit. Ezt leszámítva az elsősorban mobileszközös használatra tervezett oldal jól áttekinthető. Igaz, mi itt szívesen vettük volna, ha már a fejlécnél azonnal válthatnánk a hagyományos és e-sportok között.

A GGBet-en az élő eredmények az elvárt gyorsasággal frissülnek. Sajnos az élő fogadás mellé a videós élő közvetítés az e-sportokra korlátozódik. A hagyományos sportoknál meg kell elégednünk egy felülnézeti grafikus és szöveges eseménykövetéssel.

Előnyök

Korlátozások

Itt-ott hiányos magyarítás

Fogadási piacok & GGBET e-sport

9 / 10

A GGBET a többi középbukihoz hasonlóan elsősorban a népszerű csapatsportokra koncentrál: labdarúgás, kosárlabda, tenisz, jégkorong , baseball és amerikai foci. Ezek kidolgozottsága a fogadható piacok számát tekintve igen alapos, és számtalan lehetőséget rejt magában. Kevésnek találtuk viszont a kosárlabda piacok számát.

Sajnos magyar csapatokkal csak akkor találkozni a fogadási kínálatukban, ha az esemény nemzetközi. A számtalan feldolgozott kisebb-nagyobb liga és bajnokság közé hazánk már nem fért be.

Ugyanakkor különféle nemzeti bajnokságokra és nagy érdeklődést kiváltó nemzetközi focieseményekre jó előre több outright piacon is fogadást köthetsz!

De olyan érdekességekkel is találkozni itt, mint a futsal, a krikett, vagy a sznúker. Sakk, darts vagy lóverseny itt sajnos nincs.

Néhány példa a GGBET fogadás piacokra.

GGBet Fogadások típusai:

Megbízhatóság & biztonság

10 / 10

A 2016 óta a piacon szerepet vállaló Brivio Limitednek sportfogadás terén még nincs annyi tapasztalata, mint például online kaszinóknál, de ez a platform ránk mégis jó benyomást tett.

Ugyan a játékszervezési licencük csak Curaçao-i, de az oldal mégis több független szakmai szervezet támogatását is elnyerte. A GGBET-nek érvényes eCOGRA-tanúsítványa van, vagyis a játékok tiszta és manipulációmentes működése felől nem lehetnek kétségeink!

A bukméker egyben a PGL (AMD Professional Gamers League) hivatalos fogadási partnere. Ez az 1997-ben alapított verseny a világ első profi e-sport ligája!

A GGBET platformja technikai értelemben feltétlen megbízható. Az adatfolyam, köztük a személyes adataink biztonságáról az iparági normáknak megfelelően egy 128 bites SSL titkosítás gondoskodik.

Fizetési módok: GGBET befizetések & GGBET kifizetés vélemény

9 / 10

Fontos, hogy a GGBET ugyan több FIAT - köztük forintban - is lehetővé teszi a számlanyitást és a játékot, az elszámolás USA dollárban történik. Ezért ha csak teheted, válassz a bankoláshoz dolláralapú fizetési módot és saját számlát, hogy elkerüld a kedvezőtlen devizaváltási árfolyamokat. A játékosi számlád pénznemét később nem változtathatod meg!

Befizetések

A GGBET minimum befizetés 7000 Ft. PayPal fizetés nincsen, ez a veterán pénzügyi szolgáltató már nem szereti, ha a online szerencsejátékhoz használják a termékét.

Tudod viszont majd használni a Visa, Maestro és Mastercard kártyáid, paysafecard és MiFINITY vouchereket, a Skrill és Neteller e-tárcákat, valamint a Sofort/Karna és Rapid Transfer gyors e-bankolási rendszereket.

A  bukméker a fentiek mellett lehetővé teszi a kriptopénzes bankolást is. Az elfogadott kriptopénzek: BTC, ETH, LTC, Tether.

Kifizetések

A GGBET kifizetés a regisztrációval szemben már több adatot igényel. Meg kell majd adnod a saját neved, a születési és a lakcímadataid, valamint egy SMS-ben kapott kóddal meg kell erősítened a telefonszámod.

 • A paysafecard nem működik kifizetésre is.
 • Nem teljesítenek Mastercard kifizetést hitelkártyára. Amennyiben Mastercarddal fizettél be, a pénzkivételhez egy másik módot kell igénybe venned.
 • 1000$ feletti kifizetésnél át kell esni a játékosazonosítási eljáráson. Ehhez legalább egy személyi igazolvány vagy útlevél jól kivehető fotója szükséges.
 • A max. 300$-os kifizetések feldolgozását egy munkanapon belül elvégzik. 2000$-ig a feldolgozási idő öt, e fölött 14 munkanap A többi átfutási idő a pénzügyi szolgáltató függvénye.
 • A mobilos fizetés feldolgozása 2-3 héttel is tovább tarthat. Ezt nem igazán értjük, miért.
 • Egy felhasználó havonta max 20 000$ értékben kérhet kifizetést.
 • Amennyiben egy szerencsés kezű játékos kifizetés igénye meghaladja az összes befizetése 20-szorosát, a havi kifizetés limitje 5000$-ra csökken.
 • Egy tranzakció értéke 9000$-ban van limitálva.
Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

VISA

MasterCard

MiFinity

Neteller

Paysafecard

Litecoin

Ethereum

Bitсoin

Rapid Transfer

Tether

Skrill

Bankkártya

330 – 2.2M Ft azonnali
330 – 2.2M Ft azonnali
4.100 – 920 000 Ft azonnali
330 – 3.6M Ft azonnali
2.000 – 1 471 450 Ft azonnali
410 – 32 905 295 Ft azonnali
410 – 1 471 450 Ft azonnali
410 – 1 471 450 Ft azonnali
410 – 1 471 450 Ft azonnali
410 – 1 471 450 Ft azonnali
330 – 3.6M Ft azonnali
8.200 Ft – N/A azonnali
820 Ft – N/A azonnali
820 Ft – N/A azonnali
820 Ft – N/A azonnali
660 Ft – N/A azonnali
660 Ft – N/A 3 – 5 nap

Ügyfélszolgálat

8 / 10

A GGBET Magyarország esetében is egy teljes értékű supportot üzemeltet. Az élő chat bármikor nyitva áll a kérdéseid előtt. A tesztünk során a bónuszokkal kapcsolatban tettünk fel egy kérdést magyarul, az operátor először pár perc türelmet kért, majd a megfelelő részek bemásolásával és egy rövid, de egyértelmű válasszal jelentkezett.

Egyébként a chat felületén is vannak előre bekészített kérdések és válaszok, ha a GYIK-ban esetleg nem találtad meg, amit kerestél.

Magyar telefonszám nincsen, de ez egy külföldi fogadóoldal esetén nem akkora hiányosság. Az e-mailes válaszadás munkanap 24 órán belül várható.

Telefon

44 (203) 769-19-62

E-mail

support@gg.bet

Élő chat

Hozzáértés 3 / 5 4 / 5 5 / 5
Udvariasság 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 0 – 5 perc 0 – 24 óra 0 – 2 perc

Összegzés & GGBET vélemények

9 / 10

A GGBET fogadóiroda 2016 óta egy megbízható brandé nőtte ki magát! Ez egy meggyőző sport- és kibersport fogadási kínálatot felvonultató, online kaszinóval is felvértezett, komplett játékplatform! A szakmai és felhasználói GGBET vélemények is ezt a benyomásunkat tükrözték.

A foci fogadás oddsai és marginja kiválóak. Különösen impresszív az GGBET esport fogadási oldala!

A GBET magyar változatának ugyan még vannak kisebb hiányosságai, de bízunk benne, hogy idővel ezeket is orvosolják. Ha van saját GGBET véleményed, azt feltétlen oszd meg velünk és a közösségünkkel!

Gyakran ismételt kérdések

? A GGBet élő foci fogadáshoz van live stream?
Sajnos nincsen, csak egy felülnézeti, grafikus illusztráción keresztül történik a közvetítés.
? A GGBet játékokhoz kell külön fiók?
Nem, a betétek a teljes domainre érvényesek Viszont a fogadási és kaszinóbónuszok egyenlegét a rendszer külön vezeti.
? Milyen GGBET vélemények találhatók a neten?
Például a trustpilotos GGBET vélemények igen kiegyensúlyozottak. Külön pozitív, hogy az ügyfélszolgálat ott is jelen van, és válaszol a kérdésekre.

Általános információ

Cím GGBet
Hivatalos oldal www.gg.bet/hu
Alapítási év 2016
Telefon 44 (203) 769-19-62
E-mail support@gg.bet
Kifizetések Neteller, Skrill, MasterCard, Bitсoin, Paysafecard, Bankkártya, VISA, MiFinity, Rapid Transfer, Ethereum, Litecoin, Tether
A fogadások típusai Snooker, Kézilabda, motoGP, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, eSport, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Tollaslabda, Krikett
Engedély Curacao
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

GGBet - vélemény a játékosoktól

betöltés...