Mindkét Csapat Szerez Gólt Tippek

ember sikoltozik

Aki fogadott már focimeccsek eredményeire, az valószínűleg találkozott már ezzel a kifejezéssel is. Manapság egyre népszerűbb fogadási piaccá válik ez az ajánlat, ami főként az internetes sportfogadás, illetve azon belül is az élő fogadás egyre nagyobb térhódításának köszönhető.

De mi is teszi olyan különlegessé ezt a fogadási piacot? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy miért, kinek és főként, hogy hol és hogyan éri meg erre a piacra fogadni. Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni a Mindkét Csapat Szerez Gólt fogadási piacról!

Elérhető focifogadások

Sajnos a keresésedre nincsen találat. Próbálj egész szavakra rákeresni.

Három ok, amiért érdemes a Mightytips előrejelzéseit olvasni

 • Friss híreket és információkat szállítunk folyamatosan
 • Szakértők segítik elemzői munkánkat
 • Teljesen ingyenesen olvashatod sportfogadási tanácsainkat

Mi is a Mindkét Csapat Szerez Gólt fogadási piaclényege?

945

A Mindkét Csapat Szerez Gólt fogadási piac neve magáért beszél. Adott egy soron következő focimeccs, amin nem szeretnénk a győztes csapatra fogadni az 1X2 piacon, de mégis feltennénk pénzt a meccsre. Van egy megérzésünk, hiszen tanulmányoztuk a csapatok múltját és jelenét, követjük a statisztikáikat… A lehetséges végeredményen kívül mindent tudunk róluk. Tudjuk, hogy hogyan, milyen hatékonyan védekeznek és milyen sikeresen támadnak.

Nehéz lenne eldönteni, hogy melyik csapat az esélyesebb, ezért meghozzuk a döntést, hogy a Mindkét Csapat Szerez Gólt piacán fogadunk. Ez egy kétesélyes fogadás, nem úgy, mint az 1X2 piacé, így tehát sokkal jobbak a nyerési esélyeink. Ha bízunk a két csapat védelmének betlijében, akkor érdemes az Igenre fogadni, azaz arra, hogy mindkét csapat betalál. Ha egy szuper védelem kerül szembe egy gyenge támadó harmaddal, akkor a Nemre érdemes fogadni. Ez ilyen egyszerű.

Szakértők Mightytips

Aladár Kollár Aladár
Kollár

831 tippek

49% nyert

András Juhász András
Juhász

509 tippek

56% nyert

Balázs Hetei Balázs
Hetei

210 tippek

50% nyert

Így használd ki a Mindkét Csapat Szerez Gólt piacra vonatkozó előrejelzéseinket

A Mightytips olvasói napról napra kapnak fogadási tippeket. Nálunk találhatod a legjobb tanácsokat arra vonatkozóan is, hogy egy-egy meccsen fog-e gólt szerezni mindkét csapat. A folyamatot is megmutatjuk, hogy hogy tudsz pénzt csinálni abból, ha minket olvasol.

 • Olvass minket és képezd magad - folyamatosan!
 • Tudj meg mindent a mérkőzésről, amire fogadni akarsz
 • Tanulmányozd a statisztikákat, a gólokra koncentrálva
 • Tedd meg a tétedet arra, hogy lő-e gólt mindkét csapat!

Kell fizetni a Mightytips tanácsaiért?

Olvasóinktól természetesen semmilyen juttatást nem várunk. Nem kell fizetned azért, hogy rajtunk keresztül képezd magad, sőt, még a nyereményeid után sem kérünk jutalékot. A mi örömünket az szolgálja, ha hasznos tanácsokat adhatunk olvasóinknak, és segíthetünk nekik jobb és sikeresebb játékosokká válni. 

Közös célunk, hogy együtt győzzük le a házat. Fogadjunk okosan, taktikusan, működő stratégiákat alkalmazva. Ez legyen a hosszú távú célkitűzés. Ezt szeretnénk elérni - közösen, veletek.

Pénzt ezért nem kérünk tőletek. Örömmel osztjuk meg online sportfogadási tanácsainkat, tippjeinket, megérzéseinket és jövendöléseinket.

Így írunk mi - A Mightytips szakértői tanácsai

A Mindkét Csapat Szerez Gólt piacot elemezni egész szórakoztató mulatság. Meg kell nézni a csapatok legutóbbi meccseit, össze kell hasonlítani, hogy melyik csapatban kik a védők és hogyan teljesítenek. Ezt egyénileg és csapatszinten egyaránt fontos megtenni, hiszen egy-egy egyéni hiba bármikor benne van, akár még a legjobbtól is.

A statisztikák mellett komoly hangsúlyt fektetünk a csapatok körüli hírekre is. Vannak-e sérültek, vannak-e öltözői balhék, mennyire áll kifelé az edző rúdja? Minden hírt elolvasunk, hiszen fogadás előtt mindent tudni akarunk. Ezen információs háttér birtokában tesszük meg tippjeinket és osztjuk meg azokat a nagyérdeművel.

A sportfogadás szakértői vagyunk

Szakértelmünk és tapasztalatunk

bm-filter-anchor-info

Szakértőink

A Mightytips szerkesztősége profi sportfogadókból áll. Sikereinkkel te is tisztában lehetsz, hiszen folyamatosan előre megírjuk őket, könnyen ellenőrizhetők. Előrejelzéseink nem hasraütés-szerűen születnek, hanem komoly kutatómunka előzi meg őket. Mindezt ingyen osztjuk meg veletek, éljetek ezzel a lehetőséggel!

A legjobb focis fogadási piacok

types

 • Mindkét Csapat Szerez Gólt. Ez az egyik legjobb foci fogadási piac. Egyrészt remek nyerési esélyeink vannak, hiszen ez egy kétesélyes fogadás. A legtöbb foci fogadás háromesélyes. Azáltal, hogy a harmadik lehetőséget kizártuk, növeltük a saját esélyeinket. A szorzók természetesen alacsonyabbak ezen a piacon, de ha ez a siker ára, mi hajlandóak vagyunk elfogadni!
 • Alatt/fölött. Hasonlóan a Mindkét Csapat Szerez Gólt piachoz, ez is egy kétesélyes fogadási piac, így ezen is jobbak a nyerési esélyeink az átlagosnál. Itt is tudunk például a gólok pontos számára tippelni. A fogadási piac nagy előnye, hogy gyakran nem kell megvárni a meccs végét sem ahhoz, hogy nyerjünk. Ha például arra fogadunk, hogy 0,5 gól fölött lesz a meccsen, és a 2. percben betalál bármelyik csapat, már nyertünk is.
 • Dupla esély. Biztonsági játékosoknak az előző két piac mellé ezt tudjuk még leginkább javasolni. Ez ugyan azokkal ellentétben háromesélyes fogadás, viszont a nyerési esélyeid kiemelkedőek itt is. A három lehetséges kimenetelből (hazai győzelem, döntetlen, vendéggyőzelem) ugyanis kettővel is nyerhetsz. Így tehát még jobbak az esélyeid.
 • 1X2. Nem bánod a háromesélyes fogadásokat, és inkább a nagyobb szorzókra, ezáltal a még nagyobb nyereményekre hajtasz? Megveted a biztonsági játékot és a biztos nyeremények helyett inkább izgulni szeretnél az utolsó utáni másodpercekig? Ha magadra ismertél, akkor az 1X2 piacot ajánljuk neked, ahol a mérkőzés kimenetelére kell fogadni.

A legjobb fogadási tippek Magyarországon

Hogy miért érdemes a Mightytips tanácsait olvasni? Például azért, mert a fentiekhez hasonló tippeket kaphatsz a legfontosabb foci fogadási piacokkal kapcsolatban. Nekünk köszönhetően ingyenesen fejlesztheted a fogadási stratégiádat, és jobbnál jobb tanácsokat kaphatsz. Máshol ilyet nem találsz!

Ezen cikkünkben a Mindkét Csapat Szerez Gólt piacát igyekeztünk bemutatni. Bízunk benne, hogy ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor már sokkal többet tudsz róla, és te is bátrabban fogod használni ezt a piacot. És legfőképp azt reméljük, hogy rendszeresen olvasod tipjeinket és sikeresen tudod majd alkalmazni az itt szerzett tudást.

GYIK

? Megéri a Mindkét Csapat Szerez Gólt piacon fogadni?
Igen, hiszen ez egy kétesélyes fogadási piac, ami azt jelenti, hogy jobb esélyekkel indulsz.
? Melyik a legjobb bajnokság ehhez a fogadási piachoz?
Mi természetesen a legnagyobb ligákat ajánljuk (Premier League, La Liga, Bajnokok Ligája), hiszen ezekről van a legtöbb hírünk. Illetve Magyarországon természetesen kihagyhatatlan az NB1 is.
? Mikor érdemes az Igenre fogadni?
Ha két szörnyű védelemmel rendelkező, támadó felfogású csapat csap össze, akkor mindenképpen az Igen a helyes választás. Hogyha meccsek óta nem hozott le kapott gól nélküli meccset egyik csapat sem, akkor joggal várhatjuk, hogy egymás ellen sem állnak be bekkelni.
? Hol érdemes fogadni?
A Mightytips oldalán csak megbízható, korrekt online fogadóirodákat találhatsz, akik remek szorzókat kínálnak. Mi azon oldalakat tudjuk tehát jó szívvel ajánlani, melyeket nálunk megtalálsz. Róluk tudjuk, hogy korrekt partnerek!
? Meg lehet gazdagodni sportfogadásból?
Vannak, akiknek sikerül, azonban a sportfogadás nem tekinthető biztos bevételi forrásnak. Csak szórakozás céljából játssz és csak olyan pénzzel, amit nem okoz gondot elveszítened. Természetesen, ha okosan és megfelelő stratégiával játszol, ráadásul a szerencse is melléd szegődik, jó esélyed lehet rá, hogy sokat keress a sportfogadással. A szerencse dolgában nem tudunk segíteni, azonban nálunk mindig jó tippeket és kiváló stratégiákat találsz!

2 értékelés, átlag 5 / 5