Revolut sportfogadás [2021. augusztus]

Az online fogadás terjedésével egyre nagyobb az igény az olyan innovatív pénzügyi szolgáltatók megoldásaira, amelyek megkönnyítik a be- és kifizetési folyamatokat. A Revolut pénz küldés/fogadás is ezek közé tartozik. A legtöbb bukméker sajnos nem fogadja el ezt a fizetési módot, de akad azonban néhány, ahol a Revolut kártyával is gond nélkül fogadhatsz.

Cikkünkben megtalálhatod a Revolut használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

 • A Revolutot elfogadó online fogadási oldalak listája;
 • A legjobb bukmékerek, ahol Revolutot használhatsz;
 • A Revolut előnyei és hátrányai;
 • A biztonsággal kapcsolatos információk;
 • A Revolut számlanyitás és kártyaigénylés menete;
 • A befizetések és kifizetések folyamata;
 • Időtartamok, díjak és korlátozások;
 • Az alternatív fizetési módok;
 • Összegzés;
 • Gyakran ismételt kérdések.

Mielőtt elkezdenénk, tájékoztatnunk kell, hogy a Revolut jelenleg nem támogatja a szerencsejátékot. A fizetési rendszer 2020 április elején számos bukméker támogatását megszüntette. Találtunk egy kerülőutat a probléma megoldására, de előfordulhat, hogy a megoldás nem elérhető az Ön tartózkodási helyén.

A megoldás maga viszonylag egyszerű: gyakorlatunk azt mutatja, hogy a különböző fogadási oldalakon nem magával a fizetési rendszerrel, hanem a Revolut bankkártyával fogadhat. Így a szokásos módon befizethet pénzt a számlájára, majd a kibocsátott kártyával a pénz egy részét átutalhatja a fogadási számlájára.

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Revolut kártyát

Találtunk: 3 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Revolut
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay
 • Google Pay

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

GYIK

? Használhatom-e fogadásra a Revolutot?

Ha Revoluttal szeretnél egy fogadóoldalon befizetni, jelenleg a kártyás fizetési módot kell választanod.

? Melyik fogadóirodáknál fogadják el a Revolutot?

A Revolut kártyát elfogadó oldalak listáját a cikkünk elején találod.

? Igényelhetek Magyarországon Revolut kártyát?

Igen, a Revolut elérhető Magyarországon. Érdemes euróalapon számlát nyitni, mert a legtöbb fogadóoldal is ebben számol el.

? Biztonságos a Revolut számla és kártya használata?

Igen, a Revolut számos intézkedést hozott ennek érdekében, és folyamatosan dolgoznak újabb fejlesztéseken a lehető legnagyobb biztonság érdekében.

? Használhatom a Revolutot valutaváltásra?

Igen, a Revolut app segítségével kényelmesen átválthatod magadnakaz összegeket.

Hogyan igényelhetsz Revolutot

A Revoluton történő regisztráció rendkívül egyszerű. Első lépésként a Revolut weboldalán a kiválasztott számlacsomagnál meg kell adnod a telefonszámod. Ezt követően egy SMS-ben kapsz egy hivatkozást, amelynek segítségével le tudod tölteni az applikációt a telefonodra. Emellett az applikáció beszerezhető a Google Play áruházban és az App Store-ban is. Az alkalmazás elindítása után ismét meg kell adnod a telefonszámod, mivel ide kapod majd a regisztráció során szükséges ellenőrző kódokat.

Revolut fizikai kártya igénylése

Ezután ki kell töltened a személyes adatokat, majd egy kisebb összeget (minimum 3500 Ft) szükséges utalnod Revolut rendszerébe annak érdekében, hogy a számládat megnyithasd és megigényelhesd a prepaid bankkártyát. Ez a pénz természetesen a számládon lesz, és a későbbiekben elköltheted. Ezután igazolnod kell a személyazonosságod, majd néhány kattintással igényelheted a bankkártyád is, amelyet egy héten belül postáznak.

Biztonságos a Revolut?

A Revolut egy biztonságos fizetési módnak minősül. Online szolgáltatóként számos olyan funkciója van, amellyel a lehető legnagyobb védelmet biztosítják ügyfeleiknek. Többek között lehetőség van arra, hogy ujjlenyomat azonosítással jelentkezz be az alkalmazásba. A bankkártyádon pedig kikapcsolhatsz bizonyos funkciókat. Így letilthatod például az elektronikus kereskedelmi fizetést, a bankautomatából történő készpénzfelvételt, vagy az érintéses fizetést.

Emellett a fizikai kártya mellett egyszer használatos virtuális kártyákat is hozzáadhatsz a számládhoz. Ezek egyszeri online használat után megsemmisülnek, a számuk lecserélődik, így nem használhatók újra. A Sherlock fantázianevet kapott csalásmegelőző rendszerük valós időben tájékoztatja a vállalatot a csalásokról, így időben felléphetnek ellenük. Arra is érdemes figyelni, hogy a Revolut számlákhoz nem jár betétbiztosítás, mint a klasszikus bankok esetén, ezért nagyobb összeget nem érdemes rajta tartani.

Revolut be- és kifizetésa sportfogadási oldalakon

Abban az esetben, ha Revolutot szeretnél használni az online fogadáshoz, alaposan nézz utána a lehetőségeknek. A legtöbb oldalon ugyanis nem fogadják el a Revolut-számlát. Könnyebb a helyzet akkor, ha bankkártyát is igényeltél, ezzel ugyanis néhány oldalon van lehetőség regisztrálni. Ebben az esetben a befizetéseknél mindössze a bankkártyás lehetőséget kell kiválasztanod, a folyamat pedig ugyanaz, mint bármely más bank vagy fizetési szolgáltató által kibocsátott kártya esetén!

A befizetések menete a következő:

 • A regisztráció során a „Befizetések” menüpontnál válaszd a bankkártyás lehetőséget.
 • Írd be a szükséges adatokat – a kártyán szereplő nevet, a kártyaszámot, a lejárati dátumot és a CVV kódot.
 • Add meg az összeget, amit fel szeretnél tölteni az online fogadóiroda számlájára.
 • Ezután hagyd jóvá a tranzakciót, és az összeg máris az online fogadási számládon lesz.

A kifizetések menete is megegyezik a bankkártyák esetén használt folyamattal. Amennyiben használhatod a Revolut kártyádat, akkor a felhasználói felületen kell igényelned a kifizetést, amelyet néhány napon belül megkapsz.

Revolut online fogadás a bwinen

A bwin az egyik legismertebb online fogadási oldal Magyarországon. Alapvetően a sportfogadásokra koncentrál, de kaszinójátékok is találhatók a kínálatában. Legnagyobb előnye a hatalmas sportfogadási kínálat. Ez a buki fociban a „legerősebb”, és ennél a csapatsportnál akár meccsek előtti, és élő fogadások közül is választhatsz. Emellett az e-sportok és olyan, az internetes sportfogadás világában gyakran előforduló sportágak is megtalálhatók itt, mint a Forma-1, a sakk és az ökölvívás.

Az oldal használata rendkívül egyszerű, mindössze három lépést követően már fogadhatsz is. A bwin ismert arról, hogy rengetegféle be- és kifizetési lehetőséget elfogad. Emellett hatalmas előnye a könnyen elérhető, magyar nyelvű ügyfélszolgálat, amellyel e-mailen, telefonon és chaten keresztül is felveheted a kapcsolatot.

A legismertebb sportfogási oldal

Sport bónusz 20.000 HUF

A bwin a fizetési módok tekintetében az egyik legrugalmasabb szolgáltató. Lehetőség van e-pénztárcák használatára, de akár kripotvalutával is fizethetsz. Bár a Revolut online fogadás külön nem jelenik meg a magyar oldalon, de a szolgáltató által kibocsátott műanyag vagy virtuális kártyát itt is használhatod.

Revolut online fogadás a 22BET-en

A 22BET az egyik legújabb fogadóiroda, és egyúttal az egyik legjobban használható is a magyar játékosok esetében. Az élő fogadásokhoz live streaming lehetőséget is biztosít, a fogadásokat pedig számos statisztika segíti. Az egyik legnagyobb eredő odds-okat biztosítja, különösen a tenisz esetén, és mindezt alacsony margin mellett. Az oldal felülete könnyen áttekinthető, mobilalkalmazása pedig kiemelkedik az átláthatóság és kezelhetőség tekintetében. A 22BET bónuszok a piac legjobbjai közé sorolhatók. Figyelj azonban a felhasználási és megforgatási feltételekre, amelyek sokszor elég szigorúak.

A legszélesebb kínálat e-sportokban

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

A 22BET szinte az összes lehetséges fizetési módot elfogadja a befizetések esetén. A befizetési limit nagyon alacsony, mindössze 450 Ft függetlenül a választott fizetési módtól. Emellett az összes fizetési móddal kifizetések is igényelhetők, ráadásul tranzakciós díj nélkül. Arra kell csupán figyelni, hogy a valutaváltás során az kifizetett összeg eltérhet az árfolyamváltozás miatt.

Előnyök és hátrányok

A Revolutnak számos előnye van, de az online fogadás esetén jó néhány hátrányt is megemlíthetünk. A legfontosabb pozitívuma, hogy egy gyors és biztonságos fizetési lehetőségnek számít. Ugyanúgy használhatod, mint egy folyószámlát, és akár 30-féle devizában is tarthatod itt a pénzed, amelyhez minimális átváltási árfolyam társul. További előnye, hogy a Revolut kártyáját (Visa vagy Mastercard) számos helyen elfogadják, így több online bukméker oldalon is használhatod.

Legnagyobb hátránya az online fogadás esetén, hogy egy 2020-ban az Egyesült Királyságban hatályba lépett rendelet szerint a játékosok nem használhatják szerencsejáték kifizetésekre a szigetországban. Ennek eredményeként számos online oldal nem fogadja el ezt a fizetési módot. A Revolut másik hátránya a lassú ügyfélszolgálat és ügyintézés.

Előnyök

Korlátozások

Sok esetben nem használható online fogadásra.

Lassú ügyintézés.

Határidők, díjak és költségek

Ahogy az látható, Revolut fogadásra bankkártya használata nélkül nincs lehetőség. A Revolut által forgalmazott bankkártyát azonban néhány oldalon elfogadják. Ebben az esetben a feltételek ugyanazok, mint a bankkártyás be- és kifizetések esetén.

Az alábbi táblázatban megtalálhatod, hogy mely bukmékereknél milyen díjakkal, költségekkel, határidőkkel és limitekkel számolhatsz. Általában elmondható azonban, hogy mivel a bankkártyákéval megegyezőek a feltételek, így a be- és kifizetések díjmentesek. És míg a befizetések azonnal megjelennek a számlán, a kifizetésekre (a feldolgozási idő miatt) néhány napot várni kell. Minden esetben van befizetési limit, amely oldalanként eltérő lehet.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

22bet

Azonnali

min. 1€

Bwin

Azonnali

-

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

22bet

Legfeljebb 7 munkanap

min. 1,5€

Bwin

3-5 munkanap

min. 10€

További fizetési módok

 • A Paal az egyik legnépszerűbb online pénztárca, amely nemcsak könnyen használható, de biztonságos, gyors és kényelmes is.

  Mutass többet
 • A NETELLER egy megbízható online virtuális számla, amellyel gyorsan és biztonságosan mozgatható a pénz az egyes számlák között.

  Mutass többet
 • Egy Mastercard kártyával a Revolut online fogadás rendkívül egyszerű. Mindössze néhány adat megadását követően már kezdheted is a játékot.

  Mutass többet
 • Jól ismert megoldás, amely senki számára nem okoz problémát, miközben a legmagasabb biztonságot is jelenti. Emellett azonban a legdrágább is.

  Mutass többet

Összegzés

Összefoglalva elmondható, hogy a Revolut az egyik leggyorsabban fejlődő pénzügyi szolgáltató, amely megváltoztatta az online bankolásról alkotott korábbi véleményeket. Olyan innovatív, díjmentes vagy alacsony díjjal rendelkező szolgáltatásokat biztosít, amelyeket mindenki használ a hétköznapokban. A Revolut számla megnyitása gyors, mindössze néhány percre van szükség hozzá, pénzügyeidet pedig ingyenesen, vagy nagyon alacsony költséggel intézheted. Emellett a boltban is használható kártyádat is néhány napon belül megkapod.

Online fogadásra azonban nem a legjobb választás. Például a Unibet vagy a Bet365 Revolut számláról nem fogad el befizetést Magyarországról. Egy Revolut-számlát nem lehet használni a bukmékereknél, azonban néhány online fogadóiroda elfogadja a bank által kibocsátott betéti kártyát. Ezzel ugyanazon a módon fogadhatsz, mint bármilyen más bankkártyával, gyors befizetési idővel, díjmentesen. Amennyiben adott a lehetőség a használatára, akkor biztos lehetsz benne, hogy a pénzed biztonságos módon jut el a szolgáltatóhoz. A Revolut ugyanis nagy figyelmet fordít arra, hogy megelőzze a csalásokat, visszaéléseket, és ennek érdekében számos intézkedést foganatosított.

Amennyiben Revolut sportfogadás a célod, alaposan járj utána, hogy melyik fogadóirodáknál használhatod a kártyád. Az sem árt, ha a regisztrációt követően is figyelemmel kíséred az egyenleged, hogy biztos lehess benne, hogy később sem ér majd kellemetlen meglepetés a választott fizetési mód miatt. Arra viszont akár mérget is vehetsz, hogy a Revolut esetében a nyereményfelvételre nem kell olyan sokat várnod, mint a például a Tippmix-nél, ahol a TippmixPro kifizetés ideje (a banki átutalás miatt) több munkanapig is simán eltarthat.

13 értékelés, átlag 4.8 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése