Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Ivibet Magyarország: bónuszok és promóciós kód (2024)

8/10

Előnyök:

 • Kiváló, mobilos használatra tervezett oldal

 • Meggyőző sportfogadási kínálat

 • Egyben minőségi online kaszinó

 • Versenyképes oddsok

Fizetési lehetőségek:

NETELLER Skrill Mastercard Bitсoin paysafecard Revolut Bankkártya Visa

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  8

Ivibet magyar bónuszok & promóciós ajánlatok

9 / 10

Az Ivibet.com összes promóciós ajánlata nyitva áll a jövendő magyar felhasználók előtt is! Az Ivibet magyar felhasználói e mellett részt vehetnek a bukméker VIP programjában is, ahol a havi költéseid függvényében léphetsz szinteket, kaphatsz extra bónuszokat és növelheted meg a kifizetési limiteket.

Ennél a bukmékernél az összes megadott fizetési mód mellé igényelhetsz bónuszt! Az Ivibet sportfogadás bónuszokra az alábbi általános feltételek vonatkoznak:

 • Egy felhasználói fiókon egyszerre csak egy aktív bónusz lehet.
 • A felhasználónak először a saját befizetését kell egyszer megforgatnia, utána kezdhet el a bónuszból téteket tenni.
 • A bónuszból elért nyeremények kivehető felső határa 50€.
 • A bónuszból elért nyeremények kivételéhez teljes mértékben hitelesített fiókra lesz szükség.
 • Aktív bónusszal is van lehetséges a kifizetés, de ilyenkor a bónuszegyenles és az azzal szerzett nyeremények is törlődnek.

Ivibet első befizetési bónusz - 100%

Az új felhasználók vehetik igénye. Ha nem kéred, azt a befizetés során kell egy rubrikában jelezni. A minimum feljogosító befizetés értéke 10€, a befizetés után a bónuszt automatikusan jóváírják. A legnagyobb felvehető bónusz 150€.

Az 5X-ös visszaforgatási feltételt gyűjtőfogadásokkal, tippenként minimum 2,00-es oddsokkal kell teljesíteni. A teljesítésre 7 napod lesz. A befizetési bónuszból elért nyeremények kivehető felső határa nem haladhatja meg az eredeti befizetést.

Ivibet előrejelzések bónusz

Az “Előrejelzés” gombra kell az igényléséhez kattintanod. Naponta egyszer vehető igénybe. Azok a felhasználók élhetnek vele, akik azt azt megelőző 5 napban legalább 20€-t fizettek be. A rendszer ilyenkor felajánl 10 mérkőzést, amiknek ha helyesen tippeled meg a kimenetelét:

 • 10 bejött tippnél 1000€
 • 9 tippnél 100€
 • 8 tippnél 50€ ingyenes fogadási kreditet (freebet) kapsz!

Ezeket a krediteket aztán egyszerű fogadásoknál vagy kötésben is fel lehet használni. Visszaforgatási feltétel, oddsokra vagy sportágra/piacra vonatkozó korlátozás nincs! Ugyanakkor a fogadási kreditek később pénzkivételnél előbb levonódnak majd az egyenlegedből.

VIP sportfogadási bónusz:

Ahogy az online kaszinó, úgy az Ivibet fogadóiroda is saját VIP programmal, benne valódi pénzes bónuszokkal várja a visszatérő, magasabb szintű ügyfeleit! Ötszörös visszaforgatási követelmény érvényes rá, a fogadások minimum oddsa 1,80. A visszaforgatásba az egyedi fogadások számítanak bele.

Oddsok & marginok

7 / 10

A profik biztos ennél a fejezetnél kezdik az olvasást, mi is ezt tennénk. De mi is a helyzet az Ivibet marginokkal és oddsokkal?

Labdarúgásnál úgy találtuk, hogy a még mindig magasnak számító 6-7% körüli marginok kicsivel a piac legjobb ajánlatai alatt elhelyezkedő oddsokkal párosulnak. Sajnos a kevésbé ismert csapatoknál és bajnokságoknál a margin helyzet lényegesen romlik, és könnyen felmehet 10% fölé. A virtuális meccsek marginjai is igen magasak.

A kosárlabdára ugyanez igaz, az Ivibet a magas marginok (5-6%) mellé kicsivel gyengébb szorzókat ad, mint a legnagyobb bukmékerek. Tenisznél a ház haszna szintén a piac nem jó értelemben vett felső kategóriát jelenti, míg az oddsok jobb esetben versenyképesek.

Az Ivibet a jégkorong fogadás árát is nagyon megkéri, az oddsok itt is rendben vannak. Viszont a margin 8-9%-ot is eléri.

Megvizsgáltuk még a baseballt, és nagyon más híreink itt sincsenek. Akit csábítanak a kedvező oddsok, az vegye azt is figyelembe, hogy a 6%-os marginnál alacsonyabbat itt aligha fog találni, ami azért jóval a piaci átlag felett van.

Kíváncsiak voltunk még az amerikai focira, különösen az NFL-re. A szorzók itt is a nagy bukmékerek ajánlatai alá vannak kicsivel lőve. A marginokat tekintve az Ivibet ceruzája itt is vastagon fog, a legnézettebb eseményekre való fogadásért 6+%-ot is levonhatnak.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  6.02%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  6.44%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  5.32%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  6.77%

 • Röplabda

  Röplabda

  6.04%

 • Tenisz

  Tenisz

  5%

Átlagos fogadási margin: 5.9%

Mobil és mobilalkalmazás

7 / 10

Az Ivibet.com tökéletes fogadási élmény jelent mobilon is! Sportfogadási alkalmazás ugyan nincs, és vélhetőleg nem is lesz. Az ilyen kisebb sportfogadás oldalak esetében már nem jellemző, hogy több platformra drága pénzért ilyesmit rendeljenek egy alkalmazásfejlesztőtől.

Cserébe viszont a böngészős változatok kifogástalanul működnek Androidon és iOS-en is. Minden egyes olyan funkció megvan mobileszközön, ami az asztali böngészőben!

Az egyetlen dolog, ami nekünk nem tetszett, hogy a tálcán a központi menüt görgetéskor nincs rögzítve. Ettől még lehet boldogulni a bal felső sarokban található “háromvonalas” főmenün segítségével, de az nem áll annyira kézre-

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság & funkciók

8 / 10

Az Ivibet Magyarország területén mindennemű korlátozás nélkül érhető el. A belépés alternative link nélkül, közvetlenül történik. A bukméker az IP-d alapján automatikusan a lokalizált változatot nyitja majd meg.

A szájt egyszerű és egyben intuitív dizájnja gyors és könnyed navigációt tesz lehetővé.  Fontos megemlíteni, hogy a magyarítás teljes. Sajnos gyakran találkozunk olyannal, hogy a felhasználási feltételeket és/vagy az adatvédelmi nyilatkozatot meghagyják angolul. Itt minden egyből és egyértelműen kiolvasható magyarul is.

Aki netán úgy szokta meg, az az oddsokat angol/amerikai és ázsiai formátumokra is átállíthatja.

Az élő eredmények maguktól, sűrűn frissülnek, ahogy ez el is várható. Az egyetlen hiányosság itt, hogy az élő sportfogadáshoz nincsen live stream, csak a megszokott grafikus ábrázolás, amin az Ivibet eredmények még azért elég jól követhetők. De a videós megoldás tényleg csak a legnagyobb bukmékereknél számít bevett funkciónak.

 • Korlátozások
 • A sport élő közvetítés csak grafikus

Ivibet sportfogadás piacok: rövid ismertetés

8 / 10

Az Ivibet sportfogadás kínálata számszerűleg az erős középmezőnybe tartozik. A hét bármely napján több mint 2000, köztük 100+ élő sporteseményre fogadhatnak az Ivibet magyar felhasználói is! Ez a kínálat nagyon gyorsan felmérhető, és tényleg mindent meg lehet egy-két kattintással találni.

Az Ivibeten többek között az alábbi piacokra is fogadhatsz:

Megbízhatóság & biztonság

8 / 10

A tulajdonos TechOptions Group B.V. egy Curaçao-i licenc alapján üzemelteti az oldalt. Ez az engedély nem jelent olyan szintű fogyasztóvédelmet, mint egy európai játékszervezési engedély, mint amilyen az MGA licenc. Vitás kérdésekben végső fórumként a távoli Holland Antillák bírósága dönt.

Az Ivibet platformja technikai értelemben feltétlen megbízható. Az adatfolyam, köztük a személyes adataink biztonságáról az iparági normáknak megfelelően egy 128 bites SSL titkosítás gondoskodik.

Annyira új ez az oldal, hogy Ivibet vélemények száma a weben még elhanyagolható. Ez a cég csak pár éve lépett be ebbe a biszniszbe, de a többi szerencsejátékos-oldaluk eddig elég jó fogadtatásra lelt.

Ivibet befizetés & Ivibet kifizetés vélemény

9 / 10

Az Ivibet magyar forintos fogadási számlát is vezet neked, ha azt igényled. Számtalan más FIAT pénznemben is nyithatsz itt fiókot, de ez a bukméker mindenképpen euróalapon számol majd el, ezért érdemes olyan bankolási módot választanod, amire érkezik euróban jövedelmed, és akkor nem kényszerülsz a bukméker bankja által alkalmazott átváltási árfolyamok elfogadására.

Nagyon ügyelj még arra, hogy olyan fizetési módot válassz, aminél az annál a számlánál megadott személyes adataid megegyeznek a regisztráció során megadott adataiddal!

Befizetés

Az Ivibet minimum befizetés 10€ vagy annak megfelelő összeg. A bukméker által integrált, Magyarországról is elérhető pénzügyi szolgáltatók listája tulajdonképpen megfelelő, a legfontosabb szolgáltatók megvannak.

Az egyes szolgáltatókhoz tartozó  fizetési limitek megtekintéséhez regisztrálni kell. A “Bónuszkód” mező a kaszinós ajánlatoknál nyer értelmet, ott ugyanis az első befizetésit leszámítva a többi ajánlat aktiválása kódos.

Kifizetés

A zökkenőmentes Ivibet kifizetés érdekében előbb-utóbb egy fiókhitelesítési (KYC) eljárást is igényel majd. Erre főleg a nemzetközi pénzmosás elleni szabályozás miatt van szükség. Ha például az összes tranzakcióid meghaladta a 700 000 Ft-ot, akkor azt az ügyfélszolgálatnál feltétlen el kell végezned.

Szükséged lesz egy személyazonosításra alkalmas fényképes okmány kivehető fotójára, egy fotóra/képernyőképre az általad használni kívánt fizetési rendszerről, és egy 3 hónapnál nem régebbi dokumentumra, ami igazolja a lakcímed - erre a legjobb egy közüzemi számla. Ezeket a képeket bármikor feltöltheted a “Dokumentumok” fülnél.

 • Lehetőség szerint használd ugyanazt a fizetési módot be- és kifizetésre. Ha ez nem lehetséges, kérd az ügyfélszolgálat segítségét!
 • A legkisebb kifizetés összege 10€. A napi kifizetési limit alap fiókkal 4000€, a heti 16 000€, a havi pedig 50 000€.
 • A kifizetési igények feldolgozási ideje legfeljebb 3 munkanap.
 • Ha kártyával fizettél be, és többet akarsz kivenni, mint amit befizettél, a fennmaradó összeget a bukméker más módon fizetheti ki!
 • Az elektronikus (banki) átutalással feldolgozott egyszeri minimális kifizetés összege 500€.
Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

500 – 550 000 Ft azonnali 0%

Mastercard

500 – 550 000 Ft azonnali 0%

Skrill

1.700 – 40M Ft azonnali 0%

NETELLER

1.700 – 40M Ft azonnali 0%

paysafecard

450 – 40M Ft azonnali 0%

Jeton

400 – 100 000 Ft azonnali 0%

eZeeWallet

450 – 40M Ft azonnali 0%

MiFinity

4.000 – 900 000 Ft azonnali 0% 8.000 Ft – N/A 0 – 24 óra 0%

Bitсoin

50 000 – 8.5M Ft azonnali 0% 36 000 Ft – N/A 0 – 1 óra 0%

Ethereum

18 000 – 5.5M Ft azonnali 0% 36 000 Ft – N/A 0 – 1 óra 0%

Litecoin

2.500 – 8.5M Ft azonnali 0% 36 000 Ft – N/A 0 – 1 óra 0%

Tether

18 000 – 5.5M Ft azonnali 0% 36 000 Ft – N/A 0 – 1 óra 0%

Bankkártya

400 Ft - N/A 5 – 7 nap 0%

Revolut

4.500 – 600 000 Ft azonnali 0%

STICPAY

450 – 40M Ft azonnali 0%

Perfect Money

450 – 40M Ft azonnali 0%

LuxonPay

450 – 40M Ft azonnali 0%

Ripple

8.500 – 8.5M Ft azonnali 0%

Bitcoin Cash

8.500 – 8.5M Ft azonnali 0%

Ügyfélszolgálat

8 / 10

Az Ivibeten nincs magyar ügyfélszolgálat. A hét minden napjában és órájában elérhető élő chat angol, német, francia, spanyol, orosz és olasz nyelveken tud.

Ha mégis magyarul próbálkozol, nincs minden veszve, de az ügyeletes munkatárs minden bizonnyal egy fordítóprogram segítségével próbál majd megérteni, és a válaszait is annak a segítségével hozza majd létre. Ha már középszinten értesz angolul, érdemes inkább azt a nyelvet választani.

A support ezt leszámítva gyorsan reagál és kompetens. Ha kell, a chatbe további munkatársak is bekapcsolódnak. Magyar telefonszám elérhetőség sajnos itt nincs.

Support contacts

Telefon

Email

support@ivibet.com

Élő chat

Hozzáértés 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 0 – 24 óra 0 – 2 perc

Összegzés & Ivibet vélemények

8 / 10

Az Ivibet egy vadonatúj, komplett játékplatform, ahogy nemcsak fogadást, hanem egy nagyon dizájnos online kaszinót is találhatsz. Az Ivibet fogadás a tökéletesen megtervezett felületen mobilon és számítógépes böngészőben is gyors és egyszerű.

Az Ivibet online sportfogadás bónuszok közül a befizetési nekünk annyira nem, az előrejelzési inkább bejött. Nagyon magasnak találtuk viszont a marginokat. Hiányoltuk még a magyar focit a kínálatból.

Az újdonsága miatt felhasználói Ivibet vélemények gyakorlatilag még nem léteznek az interneten, de a szakmára ez a bukméker eddig jó benyomást tett. Minden Ivibet vélemény jól jön, ezért mindenkit biztatnánk a feedbackre!

Gyakori kérdések

? A sportfogadás befizetésem használhatom Ivibet játékokra is?
Igen, a platform közös egyenleget használ a kaszinóra és a fogadásra. A bónuszokat számítja külön.
? Van Ivibet élő foci közvetítés?
Videós live stream itt sajnos nincsen, csak e-sportokhoz van embedded Twitch TV.
? Fogadhatok Magyarországon az Ivibeten?
Igen, felhasználóként semmilyen retorziótól nem kell tartanod. A jövedelmeddel viszont el kell számolnod az adóhatóság felé.

Általános információ

Cím Ivibet
Hivatalos oldal www.ivibet.com/hu
Alapítási év 2020
Telefon Nincs
Email

support@ivibet.com

Kifizetések NETELLER, Skrill, Mastercard, Bitсoin, paysafecard, Revolut, Bankkártya, Visa, Jeton, MiFinity, Ethereum, Litecoin, eZeeWallet, Ripple, Tether, STICPAY, LuxonPay, Perfect Money, Bitcoin Cash
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély Curacao
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével