20bet bónusz kódok

8.6 / 10

Első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Promo-code copied

Szerezz Bónuszt & Játssz Most! Irány A 20bet

Fizetési lehetőségek

 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • Bitсoin
 • Paysafecard
 • Apple Pay
 • VISA
 • Jeton

Utolsó frissítés:

A 20bet találó neve két dolgot sejtet: egyrészt a tulajdonosok valószínűleg szerették volna meglovagolni a 22bet körüli ismertséget, másrészt utal a cég friss alapítására is, hiszen 2020-ban jelentek meg a piacon. 

A cégháttér jellemző a klasszikus kis irodákra, a 20betet is az igen kedvező adózású, de EU-s tagállam Cipruson jegyezték be, licenszét azonban az egzotikus Curacaoban. A Venezuela partjainál fekvő sziget azért népszerű offshore helyszín a kezdő vagy kisebb fogadóirodák között, mert nincsen ÁFA, és minimális az adófizetési kötelezettség. 

Egyszerre sajnos és persze szerencsére az üzemeltetőknek ki sem kell utazniuk a dél-amerikai kontinensre, mert nemzetközi ügynökök egész hálózata segíti az ottani cégalapítást és licensz igénylést. 

A játékosok számára a curacaói licensz annyit tesz, hogy a valóságban nem élvezik az Európai Unió védelmét, de cserébe anonimak maradhatnak a rendszer előtt. 

A 20bet - friss alapítása okán - egyelőre nem árasztja el a játékosokat sportfogadási bónuszokkal, de listánkat folyamatosan frissítjük és arra számítunk, hogy a következő egy-két évben fel fognak zárkózni a konkurenciához. Ismertetőnkben bemutatjuk, mely bónuszokat kínálja a 20bet, és hogy azokról mit érdemes tudni. Zárásként pedig a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is megválaszoljuk.

20bet-bonusz-kod-1000x800sa

Első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Hozzáférés Regisztrációt követően az első befizetéssel
Bónusz típusa Üdvözlő bónusz 100%-os akár 35.000 HUF
Bónusz időkerete Aktiválást követően 14 nap
Kapható Összesen egy alkalommal
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 3.500 forint / Max 35.000 forint

Első befizetési bónusz akár 35.000 huf – bónusz kód 20bet

Még a legnagyobb fogadóirodáknak is szükségük van új ügyfelekre, hát még a kisebbeknek. Az ismertetőnk írásakor legfrissebbnek számító fogadóiroda, a 20bet sem maradhat ki a trendből. Szerencsére ezt ők is látják és a piacon elérhető egyik legnagyobb összeget kínálják freebetként.

Az első befizetési bónusznak minimum és maximum keretet is szokás szabni, melyet a 20bet 3.500 és 35.000 forint értékben határozott meg. Az aktuális forint árfolyamnak megfelelően ez nagyságrendileg 3.500 Ft, illetve a 20bet első befizetési bónusz teteje 35.000 Ft környéke. A bónuszra minden új játékos jogosult, aki elvégezte az első befizetését, de még nem vette fel az érte járó bónuszt. Ennek összege a fent megadott sávon belül bármennyi lehet. 

A 20bet bónusz lényege, hogy a befizetett pénz akár 100%-át is visszakaphatod, méghozzá freebet formájában. A dolog hátulütője, hogy ez nincs ingyen, ugyanis a megkapott összeg hatszorosát kell a rendszerben elköltened ahhoz,, hogy a bónuszt ki is tudd venni.

Ez teljesen általános kritérium, így talán már te sem lepődsz meg rajta. Ami izgalmas, hogy nincsenek odds követelmények, melyek azért a legtöbb helyen minimum 1,4-1,5-től kezdődnek, így akár olyan fogadásokat is köthetsz, amelyekben szinte nulla a rizikó. Azonban ezen csak úgynevezett gyűjtőfogadások lehetnek, amelyek legalább három eseményből állnak.

Így juthatsz hozzá 20bet első befizetési bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj a 20bet magyar weboldalán

 2. Lépés 2.

  Tölts fel minimum 3.500 HUF összeget a virtuális számládra;

 3. Lépés 3.

  Fogadj legalább hat alkalommal (hármas gyűjtőkkel) az első befizetésed összegében;

 4. Lépés 4.

  A bónusz ekkor válik kifizethetővé.

Szombati újrafeltöltési bónusz 35.000 Ft-ig

Hozzáférés Minden szombat 0:01 és 23:59 között
Bónusz típusa Különleges bónusz 100%-os akár 35.000 HUF
Bónusz időkerete Aktiválást követően 14 nap
Kapható Korlátlan alkalommal
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min 1.700-35.000 HUF

Szombati újrafeltöltési bónusz akár 35.000 HUF – BÓNUSZ KÓD SRB

A 20bet oldalán az adott hét folyamán aktív játékosok akár minden szombaton jutalomban részesülhetnek. Ahhoz, hogy jogosult legyél a szombati bónuszra, a hét addig eltelt minden egyes napján legalább 1.700 HUF értékben fogadnod kell. Ezen kívül a bónusz igénylése előtt 6 órával nem igényelhetsz kifizetést. 
 
Ha minden feltételnek megfelelsz a szombati egyenleg feltötésed után a feltöltött egyenleged 100%-nak megfelelő extra ingyenes fogadási bónusz kerül jóváírásra a számládon. A maximális 35.000 HUF értékű bónusz megszerzéséhez neked is legalább 35.000 HUF értékű befizetést kell eszközölnöd. 
 
A jutalomként jóváírt összeg ingyenes fogadás formájában használható fel, a következő 2 napon belül. A jutalomfogadásokat csak gyűjtő fogadásokra érvényesítheted, minimum 3 különböző eseményre elosztva. 
 
Természetesen nem kell euróban fizetni, ha minimum 3.500 eurónyi forint befizetést eszközölsz, már azzal is jogosulttá válsz a szombati újrafeltöltési bónuszra. Mindig tájékozódj az aktuális deviza árfolyamokról, hogy ne számold el magad. 
 
A bónusz igénybevételéhez mindenképpen szükség van az SRB bónuszkód aktiválásához. Erről semmiképp nem szabad elfeledkezni, hiszen ennek elmulasztásával a jutalom nem kerül jóváírásra. Ezen esetben a játékosnak újabb befizetést kell végeznie a bónuszkód használatával, hogy hozzáférjen a jutalomhoz.

Így juthatsz hozzá 20bet szombati újratöltés bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Fogadj hétfőtől péntekig minden nap legalább 1.700 HUF értékben. A bónusz igénylése előtt 6 órával ne kezdeményezz kifizetést;

 2. Lépés 2.

  Töltsd fel az egyenleged minimum 1.700 HUF értékben szombat 0:01 és 23:59 között;

 3. Lépés 3.

  Használd az SRB bónuszkódot a befizetés során;

 4. Lépés 4.

  A kiválasztott bónusz ekkor válik kifizethetővé.

“Előrejelzések” bónusz

Hozzáférés Pre-match fogadás a pontos eredményre
Bónusz típusa Akár 350,000 HUF értékű ingyenes fogadás
Bónusz időkerete 5 nap
Kapható 5 naponta egy alkalommal
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Minimum 7.000 HUF / Maximum 350.000 HUF

„Előrejelzések” freebet akár 35.000 HUF – 20bet bónusz kód

A 20bet elsősorban a kaszinós ügyfeleknek kínál változatos bónuszokat, de az Előrejelzések alapötlete izgalmasnak tűnik. Lényege, hogy az 5 nap alatt legalább 7.000 HUF értékben fogadj és 10 esemény kimenetelét tippeld meg. Ha helyesen jelezted előre, és legalább 8 esemény végkimenetelét találtad ki, akkor 17.000 HUF ingyenesen elkölthető fogadási összeget kapsz. 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a megkapott legfeljebb 350.000 forintot felhasználhatod virtuális egyenlegként, majd a fogadásaid nyereményének összegét fogod tudni majd felvenni, azaz legfeljebb az 35.000 HUF nem.

Így juthatsz hozzá 20bet első befizetési bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj a 20bet magyar weboldalán;

 2. Lépés 2.

  Fogadj minimum 7.000 HUF összegben 5 nap alatt és tippeld meg 10 esemény végkimenetelét;

 3. Lépés 3.

  A bónuszod automatikusan megérkezik;

 4. Lépés 4.

  Költsd el a fogadási keretet és vedd fel a nyereményed.

GYIK

?

A bónuszok feltételei bonyolultnak tűnnek. Muszáj élnem velük?

Természetesen egyáltalán nem muszáj. A 20bet rendszerében akkor is köthetsz fogadásokat, ha egyik felkínált bónuszt sem veszed igénybe.

Ha a feltételek elsőre bonyolultnak is tűnhetnek (ezt teljesen megértjük), párszor elolvasva könnyebben meg lehet őket emészteni.

Ekkor már biztosan látni fogod, hogy nem rossz ajánlatok, ráadásul az odds nélküli visszaforgatás nagyon barátságossá teszi az első befizetési bónuszt.

?

Meddig élnek ezek a bónusz ajánlatok?

Ezt nem tudjuk előre, hiszen a határidőket a bukmékerek saját hatáskörben döntik el. Vannak olyan bónuszok, amelyeket kifejezetten egy-egy nagyobb, nemzetközi sporteseményre hoznak létre és emiatt csak néhány napig élnek. Az első befizetés bónuszt jellemzően a legtöbb fogadóiroda kínálatában megtalálod és ritkán szoktak rajta változtatni is.

?

Hogyan igényelhetem a bónuszt?

A 20bet bónuszai automatikusan érkeznek, így nem szükséges hozzá semmilyen emailt írnod vagy más módon igényelned.

Előfordulhat azonban, hogy miután új bukmékerről beszélünk, egy-egy hiba folytán mégsem érkezik meg a bónuszt tartalmazó email, így ha biztos vagy benne, hogy teljesítetted a feltételeket, akkor érdemes beszélned az ügyfélszolgálat munkatársaival.

?

Máshol többféle bónusszal is élhetek. A 20betnél miért ilyen kevés?

A helyzet az, hogy a promóciós ajánlatok száma teljesen változó.

Vannak olyan bukmékerek, például a magyar TippMixPro, amelyek legfeljebb alkalmanként kínálnak egy-egy jelképes összeget, míg a közepes külföldi bukik rendre elárasztják az ügyfeleket. A 20betnél jelenleg a kaszinón van a hangsúly, de később ez még változhat.

?

Mi ez a visszaforgatás a bónuszoknál?

A visszaforgatás tulajdonképpen a bukmékerek igazi célja: a promóciókkal ugyanis azt szeretnék elérni, hogy minél többet játssz, tegyél téteket és fogadj.

Ha a nyereményed gyorsan kiveszed, az nekik nem akkora buli, mintha néhányszor még megpörgeted a rendszerben.

Értelemszerűen ezt alapból rád bízzák, de ha már bónuszt adnak, akkor jogos az elvárás.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.