Magyarországi 20bet bónusz kódok

Előnyök

 • Az egyik legmagasabb indulási bónusz

 • Egyedülálló módon Második befizetési bónusz is

 • Heti bónuszok

 • VIP fogadási program a visszatérő játékosoknak

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Ecopayz
 • BitCoin

Ezt a véleményt frissítették:

A 20bet találó neve két dolgot sejtet: egyrészt a tulajdonosok valószínűleg szerették volna meglovagolni a 22bet körüli ismertséget, másrészt utal a cég friss alapítására is, hiszen 2020-ban jelentek meg a piacon.

A cégháttér jellemző a klasszikus kis irodákra, a 20betet is az igen kedvező adózású, de EU-s tagállam Cipruson jegyezték be, licenszét azonban az egzotikus Curacaoban.

A Venezuela partjainál fekvő sziget azért népszerű offshore helyszín a kezdő vagy kisebb fogadóirodák között, mert nincsen ÁFA, és minimális az adófizetési kötelezettség. Egyszerre sajnos és persze szerencsére az üzemeltetőknek ki sem kell utazniuk a dél-amerikai kontinensre, mert nemzetközi ügynökök egész hálózata segíti az ottani cégalapítást és licensz igénylést.

A játékosok számára a curacaói licensz annyit tesz, hogy a valóságban nem élvezik az Európai Unió védelmét, cserébe anonimak maradhatnak a rendszer előtt.

A 20bet – friss alapítása okán – egyelőre nem árasztja el a játékosokat sportfogadási bónuszokkal, de listánkat folyamatosan frissítjük és arra számítunk, hogy a következő egy-két évben fel fognak zárkózni a konkurenciához. Ismertetőnkben bemutatjuk, mely bónuszokat kínálja a 20bet, és hogy azokról mit érdemes tudni.

Zárásként pedig a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is megválaszoljuk.

Első befizetési bónusz: akár 35.000 huf!

HozzáférésRegisztrációt követően az első befizetéssel
Bónusz típusaÜdvözlő bónusz
Bónusz időkereteAktiválást követően 14 nap
KaphatóÖsszesen egy alkalommal
HelyszínMin. 10 euró / Max 100 euró
Bónusz limitMagyarország

Első befizetési bónusz akár 35.000 huf – bónusz kód 20bet

Még a legnagyobb fogadóirodáknak is szükségük van új ügyfelekre, hát még a kisebbeknek.

Az ismertetőnk írásakor legújabbnak számító bukméker, a 20bet sem maradhat ki a trendből. Szerencsére ezt ők is látják és a piacon elérhető egyik legnagyobb összeget kínálják freebetként.

Az első befizetési bónusznak minimum és maximum keretet is szokás szabni, melyet a 20bet 10 és 100 euró értékben határozott meg.

Az aktuális forint árfolyamnak megfelelően ez nagyságrendileg 3.500 Ft, illetve a 20bet első befizetési bónusz teteje 35.000 forint környéke. A bónuszra minden új játékos jogosult, aki elvégezte az első befizetését, de még nem vette fel az érte járó bónuszt. Ennek összege a fent megadott kereten belül bármennyi lehet.

A 20bet bónusz lényege, hogy a befizetett pénz akár 100%-át is visszakaphatod, méghozzá freebet formájában.

A dolog hátulütője, hogy ez nincsen ingyen, ugyanis a megkapott összeg hatszorosát kell elköltened a rendszerben ahhoz, hogy a bónuszt ki is tudd venni. Ez teljesen általános kritérium, így talán már te sem lepődsz meg rajta.

Ami izgalmas, hogy nincsenek odds követelmények, melyek azért a legtöbb helyen minimum 1,4-1,5-től kezdődnek, így akár olyan fogadásokat is köthetsz, amelyekben szinte nulla a rizikó. Azonban ezen csak úgynevezett gyűjtőfogadások lehetnek, amelyek legalább három eseményből állnak.

Így juthatsz hozzá 20bet első befizetési bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj a 20bet magyar weboldalán,

 2. Lépés 2.

  Tölts fel minimum 10 euró összeget a virtuális számládra;

 3. Lépés 3.

  Fogadj legalább hat alkalommal (hármas gyűjtőkkel) az első befizetésed összegében;

 4. Lépés 4.

  A bónusz ekkor válik kifizethetővé.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt

“Előrejelzések” bónusz: maximum 1.000 euró!

HozzáférésPre-match fogadás a pontos eredményre
Bónusz típusa50, 100, vagy 1.000 euró ingyenes fogadás
Bónusz időkerete5 nap
Kapható5 naponta egy alkalommal
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMinimum 50 euró / maximum 1.000 euró

„Előrejelzések” freebet akár 1.000 eur-ig – 20bet bónusz kód

A 20bet elsősorban a kaszinós ügyfeleknek kínál változatos bónuszokat, de az Előrejelzések alapötlete izgalmasnak tűnik.

Lényege, hogy az 5 nap alatt legalább 20 euró értékben fogadj, 10 esemény kimenetelét tippeld meg. Ha helyesen jelezted előre, és legalább 8 esemény végkimenetelét találtad ki, akkor 50 euró ingyenesen elkölthető fogadási összeget kapsz.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a megkapott legfeljebb 1.000 eurót (mai árfolyamon nagyjából 350-360 ezer forint) felhasználhatod virtuális egyenlegként, majd a fogadásaid – ha nyernek – a nyeremény összegét fogod tudni majd felvenni, azaz a legfeljebb 1.000 eurót nem.

A 20bet a sportfogadási bónuszait tekintve a freebetek rendszerét követi, vagyis az eredeti bónusz összege a nyeremény lehívása előtt levonódik az utóbbiból. A bónuszos játékhoz komoly megjátszási feltételek is társulnak. Ez a szolgáltató inkább az online kaszinós promóciókban erős. Sportfogadásban az üdvözlőbónusz és egy heti freebet tippelős játék, ami jelentős.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

Így juthatsz hozzá 20bet első befizetési bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj a 20bet magyar weboldalán,

 2. Lépés 2.

  Fogadj minimum 20 euró összegben 5 nap alatt és tippeld meg 10 esemény végkimenetelét;

 3. Lépés 3.

  A bónuszod automatikusan megérkezik;

 4. Lépés 4.

  Költsd el a fogadási keretet és vedd fel a nyereményed.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt

GYIK

? A bónuszok feltételei bonyolultnak tűnnek. Muszáj élnem velük?

Természetesen egyáltalán nem muszáj. A 20bet rendszerében akkor is köthetsz fogadásokat, ha egyik felkínált bónuszt sem veszed igénybe.

Ha a feltételek elsőre bonyolultnak is tűnhetnek (ezt teljesen megértjük), párszor elolvasva könnyebben meg lehet őket emészteni.

Ekkor már biztosan látni fogod, hogy nem rossz ajánlatok, ráadásul az odds nélküli visszaforgatás nagyon barátságossá teszi az első befizetési bónuszt.

? Meddig élnek ezek a bónusz ajánlatok?

Ezt nem tudjuk előre, hiszen a határidőket a bukmékerek saját hatáskörben döntik el. Vannak olyan bónuszok, amelyeket kifejezetten egy-egy nagyobb, nemzetközi sporteseményre hoznak létre és emiatt csak néhány napig élnek. Az első befizetés bónuszt jellemzően a legtöbb fogadóiroda kínálatában megtalálod és ritkán szoktak rajta változtatni is.

? Hogyan igényelhetem a bónuszt?

A 20bet bónuszai automatikusan érkeznek, így nem szükséges hozzá semmilyen emailt írnod vagy más módon igényelned.

Előfordulhat azonban, hogy miután új bukmékerről beszélünk, egy-egy hiba folytán mégsem érkezik meg a bónuszt tartalmazó email, így ha biztos vagy benne, hogy teljesítetted a feltételeket, akkor érdemes beszélned az ügyfélszolgálat munkatársaival.

? Máshol többféle bónusszal is élhetek. A 20betnél miért ilyen kevés?

A helyzet az, hogy a promóciós ajánlatok száma teljesen változó.

Vannak olyan bukmékerek, például a magyar TippMixPro, amelyek legfeljebb alkalmanként kínálnak egy-egy jelképes összeget, míg a közepes külföldi bukik rendre elárasztják az ügyfeleket. A 20betnél jelenleg a kaszinón van a hangsúly, de később ez még változhat.

? Mi ez a visszaforgatás a bónuszoknál?

A visszaforgatás tulajdonképpen a bukmékerek igazi célja: a promóciókkal ugyanis azt szeretnék elérni, hogy minél többet játssz, tegyél téteket és fogadj.

Ha a nyereményed gyorsan kiveszed, az nekik nem akkora buli, mintha néhányszor még megpörgeted a rendszerben.

Értelemszerűen ezt alapból rád bízzák, de ha már bónuszt adnak, akkor jogos az elvárás.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com