20bet Regisztráció és Belépés

 • Több mint 20-féle sportág

 • Átlag feletti értékű bónuszok

 • Kriptovalutával is fizethetsz

 • Egyszerű és gyors a regisztráció

modes de paiement

 • Ecopayz
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • BitCoin
 • OTP junior kártya

Ezt a véleményt frissítették:

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük neked a 20BET regisztrációs folyamatával kapcsolatos valamennyi fontos tudnivalót. Ha kipróbálnád ezt a friss, hazánkban még kevésbé ismert fogadóirodát, mindenképpen tartsd a kezed ügyében az írásunkat róla!

A 20BET egy 2018-as alapítású, de valójában csak 2020-tól üzemelő, Curacaóban bejegyzett fogadóiroda, amely - a versenytársaihoz hasonlóan - egyaránt kínál fogadásokat és kaszinós játékokat. Bár az oldal átláthatóságban nem tűnik világbajnoknak, ha szánsz rá néhány percet, utána már könnyebb lesz meglátni a főoldalon azt, amit keresel.

A cikkünkben az alábbiakat találod:

 • Pontokba szedve, képernyőfotók segítségével vezetünk végig a mobiltelefonos regisztrációs folyamaton.
 • Az esetleg felmerülő regisztráció probléma, hibaüzenetek, akadályok is górcső alá kerülnek, hogy mihamarabb hozzákezdhess a játékhoz!

Ahogy fentebb is írtuk, a 20BET rendszere ugyan elsőre nem valami átlátható, de a regisztráció a piacon tapasztaltak közül az egyszerűbbek közé tartozik. A külföldi bejegyzés miatt sokkal rugalmasabbak tudnak lenni a feliratkozáskor a kért adatok kapcsán, így a személyes dokumentumaid hosszas fotózására és feltöltésére itt nem lesz szükséged.i Kivételes esetben később kérhetik, azonban a regisztrációkor bizonyosan nem kerül elő a téma.

A fogadóirodák ma már nem engedhetik meg maguknak, hogy ne tegyék ingyenessé a regisztrációs folyamatot, különben senki nem játszana náluk, így a feliratkozás a 20BEThez is teljesen ingyenes.

A következő pontban arról lesz szó, mire is van szükséged a regisztráció megkezdéséhez. Spoiler: nem sok mindenre!

A regisztráció menete

1. lépés - Mik a 20BET-en való regisztráció előfeltételei?

A 20BET az elmúlt években létrehozott fogadóirodák mintájára jött létre. Engedélye ugyan 2018-tól datálódik, de valójában csak 2020-ban kezdte meg működését. Azt gondolná az ember, hogy ezt az időt egy minőségi weboldal kialakítására szánták, és a konkurencia oldalaiból inspirálódva és tanulva egy olyan platformot építenek fel, amely rendkívül intuitív és megfelel a legfrissebb elvárásoknak. De sajnos nem ez a helyzet, ez a főoldal rendkívül kaotikus lett. Emiatt első blikkre azt mondanánk, hogy a 20BET nem lesz a kezdők kedvence.

Öröm az ürömben, hogy a regisztráció azért rendben van, egy egyszerű folyamat. A kezdéshez töltsd be a 20BET com oldalt. Sajnos a főoldal magától nem érzékeli, hogy Magyarországról nézed, így a konkurenciához képest itt is van némi hátránya. Ugyanakkor valószínűleg nagyon kevés még az itteni játékosuk, azaz ha ez a szám nőni fog, akkor korrekt lokalizációra számíthatunk.

A bukméker honlapja elérhető asztali és mobileszközön keresztül is, ezért mi ez utóbbit preferáljuk, hiszen a játékosok nagyobb hányada (ma már több mint háromnegyede) mobileszközön: böngészőn vagy applikáción keresztül érkezik.

A főoldalra lépve kattints a sütik elfogadásához az ELFOGADOM gombra.

20bet udvozlo bonus

2. lépés - Hogy néz ki a 20BET regisztráció folyamata?

A 20BET tényleg szeretné, hogy náluk regisztrálj, így a folyamatot elindító gombot azért annyira nem rejtették el. A felső sávban egy narancssárga színű REGISZTRÁCIÓ feliratú gombot találsz, nehéz lenne eltéveszteni.

20bet regisztracio

A fiókod létrehozása három egyszerű lépésből fog állni, amelyet a rendszer egy folyamatábra segítségével jelez is neked. Elsőként az országod (praktikusan ez Hungary, azaz Magyarország lesz), az e-mail címed és egy jelszó beállítására lesz szükséged. Javasoljuk, hogy mind a használt e-mailt, mind a beállított jelszót mentsd el a böngésződben, illetve ha azt nem kínálja fel az első belépésnél, akkor írd őket fel egy papírra. Később még jól jöhet!

20bet 1 lepes regisztracio

A személyes adataid beállításakor, azaz a regisztrációs folyamat második lépésében, az alábbi információkat kell majd megadnod:

 • Pénznem (alapból felkínálja a forintot, melyet igény esetén természetesen megváltoztathatsz)
 • Név (keresztnév)
 • Vezetéknév
 • Nemed
 • Születési dátumod

20bet regisztracio 2 lepes

Bár az adatokat szerintünk rendezhették volna logikusabban is, a harmadik lépcsőben a következőkre lesz szükséged:

 • Lakcím
 • Telefonszám
 • Kérsz-e hírlevelet?

Ezen a ponton felhívnánk a figyelmed, hogy bár a rendszer valóban nem erőlteti különösebben az adatellenőrzést, azért nem érdemes ezzel visszaélni, ugyanis később bekérhetik - például ha egy nagyobb összegű nyeremény kifizetését kéred. Ha valamilyen fiktív infót adtál meg, akkor igen nehéz lesz azt igazolnod. Egyedül a telefonszám az, amelynél van lehetőség rugalmasságra.

A KÜLDÉS gomb megnyomásával tulajdonképpen be is fejezed a regisztráció folyamatát.

20bet regisztracio 3 lepes

A feliratkozás végén a rendszer felkínálja, hogy rögtön fizess is be a számládra, hogy ne kelljen újból belépned.

20bet-nel regisztracio

3. lépés - Hogyan aktiválhatom a fiókom?

Ha a személyes adataid igazolását most még nem is kérte a rendszer, a 20bet az e-mail címedet szeretné biztosra ismerni, így a regisztráció végeztével egy e-mailt fogsz kapni. Nekünk a Gmail Promóciók részében kötött ki, így ha nem látod a leveleid között, érdemes ott, illetve a Spam mappában is körülnézned.

Ha ezt a szöveget olvasod a levélben: “Gratulálunk! A fiókodat (fiók sorszáma) létrehoztuk. Aktiváld most a legjobb sportfogadási odds-okhoz és több ezer ÉLŐ eseményhez való teljes hozzáférésért! Felejthetetlen szerencsejáték-élményt keresel? Vegyél részt a foci Totónkban, és nyerd meg a jackpotot!”, akkor kattints a FIÓK AKTIVÁLÁSA gombra, és már kész is vagy!

4. lépés - Hogyan működik a 20bet belépés?

A korábban is megadott 20bet.com/hu linken keresztül tudsz fellépni az oldalra, amelynek tetején megtalálhatod a BEJELENTKEZÉS gombot. Erre kattintva kell beírnod a regisztrációkor megadott felhasználóneved és a jelszavad. Az oldal alján lévő BEJELENTKEZÉS gomb mindaddig szürke marad, amíg ki nem töltöd mindkét mezőt.

20bet regisztráció gyakori hibák

Elfelejtettem a felhasználónevemet

Szerencsére a 20BET nem kér egzotikus felhasználóneveket, a bejelentkezéshez csak az e-mail címedet kell megadnod. Ha ezt felejtetted el, az már nehezebb ügy. Először azt javasoljuk, hogy keress rá a 20bet kifejezésre az e-mailjeid között, hátha megtalálod valamelyik fiókban/profilban, és akkor tudni fogod, hogy milyen néven regisztráltál. Ha ez nem működik, akkor az marad, hogy kapcsolatba lépsz az ügyfélszolgálattal, akik segítenek neked a hozzáférésed helyreállításában.

Elfelejtettem a jelszavam

Ha a regisztrációs folyamat közben hallgattál a tanácsunkra, akkor most érdemes előkapni azt a papírt, amire leírtad a kiválasztott jelszót. Ha ez valamiért nincs meg, akkor szerencsére a 20BET rendszere is hamar segítségedre lehet. Kattints az Elfelejtettem a jelszavam gombra a bejelentkezési képernyőn, ahol az e-mail címed megadása után kapni fogsz egy üzenetet, benne minden fontos teendővel, amellyel egy új jelszót hozhatsz létre magadnak. Arra azért majd vigyázz jobban!

Helytelen e-mail cím vagy jelszó?

Két lehetőségvan: vagy elgépeltél valamit, vagy nemrég megváltoztattad a jelszavadat, de a régivel próbáltál belépni. Semmi gond, ez mindannyiunkkal előfordult már. Próbáld meg újra begépelni mindkét mező tartalmát. Ha pedig nem megy így sem a bejelentkezés, akkor kérj új jelszót.

20bet regisztráció hiba vagy 20bet sikertelen regisztráció?

A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kötelező, amelyiknél nem látod az opcionális feliratot.

20bet regisztráció egyedi adat szükséges?

Ha nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a teljes neved vagy a lakcímed, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.

Hogyan működik a 20BET regisztráció törlése?

Bármilyen okból is szeretnéd lezárni a 20BET-profilod, fontos tudnod, hogy ez a te döntésed, és mi ebben is támogatunk! Sajnos a platform még nem ajánl olyan funkciókat, mint az önkizárás vagy az önkorlátozás, így csak az ügyfélszolgálat tud az ilyesmiben segíteni.

A bal felső sarokban kattints a három vízszintes vonalból álló ikonra, megnyitva ezzel a menüt, és a TÁMOGATÁS aloldalon vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat munkatársaival.

3 értékelés, átlag 4.7 / 5

GYIK

? Kell-e adót fizetnem a fogadásokból nyert összegek után?
A 20BET nem számít fel külön díjakat a játékosainak a fogadások után. Az országod helyi adóhatósága azonban alkalmazhat olyan törvényeket, amelyek kifejezetten a szerencsejátékból származó nyereményeket vagy általában a tőkenyereséget érintik. Ezek pedig előírhatják, hogy a nyeremény után adót kell fizetned.

Felhívjuk a figyelmed, hogy kizárólag a te felelősséged annak biztosítása, hogy betartod a helyben érvényes adózási előírásokat, melyek a nyereményekhez vagy az általad felvett pénzeszközökhöz kapcsolódnak.
? Nyert a csapat, amire fogadtam. Miért nem kaptam még meg a nyereményem?
A fogadás megtétele előtt érdemes egyértelműen megyőződnöd arról, hogy pontosan érted-e, hogy mire fogadsz. Ellenkező esetben a fogadásod akkor is vesztes lehet, ha éppen a győztes csapatra fogadtál. Vegyünk egy példát. Ha arra fogadsz, hogy egy csapat a rendes játékidőben nyer, de csak hosszabbításban vagy büntetőpárbajban sikerül továbbjutniuk, akkor a fogadásod vesztett.
? Végezhetek befizetést, egyenlegfeltöltést egy ismerősöm bankkártyájáról?
Teljes mértékben tiltott az, ha valaki más fizetőeszközével, online tárcájáról próbálbefizetni. Csak olyan számláról kezdeményezz befizetést, melynek tulajdonosa a 20Bet számlád tulajdonosa is egyben. Ha már elutaltad az összeget, akkor az összeg nagy valószínűség szerint vissza lesz utalva hamarosan az eredeti számlára.
? Megváltozott a telefonszámom. Hogyan tudom megváltoztatni a fiókomban?
Ha megvan még a korábbi telefonszámod, akkor minden további nélkül módosíthatod a telefonszámot a fiókod beállításaiban. Ha már nincs hozzáférésed a korábbi számodhoz, akkor e-mailben vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Csatold a személyazonosságodat igazoló dokumentumokat, melyet majd kér az aktuális munkatárs. Ezután segíteni fognak a fiókodhoz hozzárendelt szám megváltoztatásában és a friss számod aktiválásában.
? Letilthatom a pénteki újratöltési bónuszt?
A Pénteki újratöltési bónuszt módodban áll letiltani, mégpedig úgy, hogy bejelölöd a "Nem akarok semmilyen bónuszt" jelölőnégyzetet a fiókod beállításaiban. Azt azonban érdemes tudni, hogy ez a funkció letiltja az összes fel nem használt sportfogadási és kaszinóbónuszodat, továbbá az ezekből származó bónuszfogadásokat és potenciális nyereményeidet is. Ezzel a külön vezetett bónuszszámlád is elérhetetlenné válik.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése