20bet Regisztráció és Belépés

8.6 / 10

Ezt a cikket frissítették:

100% bónusz akár 35,000 HUF

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Fogadj most

20bet regisztráció – lépésről lépésre

Ebben a cikkben bemutatjuk mennyire egyszerű is a 20bet regisztráció menete. A 20bet egy viszonylag új szereplő az online sportfogadás piacon. 2020-ban alapították, és Curacao-n van bejegyezve. A honlap számos csábító ajánlatot kínál, amelyek a fogadók számára vonzó alternatívaként tüntetik fel a 20bet szolgáltatásait. Fogadási piacok széles választéka mellett kimagasló szorzók is várják a felhasználókat. Mindez azért érdekes, mert a piacra betörni kívánó új szereplőktől valóban elvárható, hogy valamivel magukhoz csábítsák az új ügyfeleket. Kérdés, hogy mit teljesít mindebből a 20bet.

Amennyiben regisztrálni kívánunk, érdemes felkeresnünk a 20bet honlapját, ahol a „Regisztráció” fül alatt megtalálható a 20bet regisztráció link. A regisztráció során meg kell adnunk egy email címet és egy jelszót, amelyek a segítségével regisztrálhatunk. Elérése csaknem akadálymentes, hiszen valamennyi desktop vagy mobil böngészőn elérhető, alternatív link használata nélkül is, ráadásul a 20bet regisztráció ingyenes és magyar felhasználók számára is minden további nélkül megengedett. Nem kell tehát különösebb praktikákhoz folyamodni. 

A regisztráció szándékának megerősítését követően lehetőség van a 20bet magyar bejelentkezés opcióra. Ezután ki kell választani a számla pénznemét. A regisztráció harmadik lépéseként pedig meg kell adni egy magyarországi lakcímet, telefonszámot és pontos születési dátumot. Mint a legtöbb szolgáltató esetében, itt is kizárólag természetes személy regisztrálhat, ezért a 20bet-nek ellenőriznie kell a regisztráló ügyfelek személyazonosságát.

Hogyan regisztrálj a 20bet oldalán 4 könnyű lépésben

 1. Lépés 1

  A regisztráció első lépéseként nyissuk meg a honlapot valamelyik böngészőben. Tapasztalataink azt mutatták, hogy a regisztrációra ugyan használható a 20bet mobil felülete is, de lényegesen simábban ment a desktop honlapról. Fontos tudnivaló, hogy a 20bet saját mobilapplikációval nem rendelkezikt. Válasszunk egy email címeti, valamint egy 8-20 karakteres jelszót.

 2. Lépés 2

  Ezt követően fel kell tüntetnünk a teljes nevünket, valamint egy magyarországi lakcímet és pontos születési dátumot. Ezeket a 20bet, a hatályos EU adatvédelmi törvényeknek eleget téve, összeveti a szkennelt hivatalos iratainkkal, személyazonosságunk ellenőrzése érdekében.

 3. Lépés 3

  Válasszuk ki a számla pénznemét.

 4. Lépés 4

  Válasszunk fizetési módot amit használni fogunk a be- és kifizetések során. Szerencsére a 20bet számos népszerű online fizetési módot kínál. A Visa, Mastercard, Skrill, Jeton, Trustly, ecoPayz és az AstroPay mind szerepelnek a 20bet által elfogadott fizetési módok között, ahogy az online sportfogadóknál népszerű Netteller fizetési opció is.

 5. Lépés 5

  Továbbá a kriptovaluták közül a Bitcoin, Ethereum és a Litecoin is elérhető. Fájó pont azonban, hogy hiányzik a PayPal és az ApplePay is. Szintén furcsaság, hogy a Mastercard esetében nincsen kifizetési opció, így érdemesebb a Mastercard helyett más be- és kifizetési módot választani.

20bet-regisztracio-800x500sa 20bet-regisztracio-varos-800x500sa 20bet-fizetesi-modok-800x500sa

Mit érdemes tudni a 20bet regisztrációs követelményeiről

A 20bet regisztrációs feltétel részleteivel mindenképpen tisztában kell lennie minden új ügyfélnek. A befizetés kapcsán például szigorúan tilos más személy nevén lévő bankkártyát vagy e-pénztárcát igénybe venni. Kizárólag a saját nevünkre intézhetünk be- és kifizetéseket. Kifizetés csakis olyan ügyfél esetében van engedélyezve, aki átesett a hitelesítési folyamaton. 

Ennek során az ügyfélszolgálat ellenőrzi az új ügyfél személyazonosságát. A Know Your Customer (KCY) elv értelmében a 20bet minden új ügyféltől megkövetel személyi igazolványról vagy jogosítványról készült másolatot, valamint 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számlát és szintén három hónapnál nem régebbi bankszámla- vagy hitelkártya kivonatot. A számla hitelesítésének folyamata általában 2 munkanapot vesz igénybe.

Mit érdemes tudni a 20bet regisztrációs követelményeiről
📧 Kell email cím? ✔️ Mindenképpen szükség van egy email címre.
📲 Kell telefonszám? ✔️ Szükséges egy mobiltelefonszám, ez is hitelesítésre kerül.
🤳 Szükséges személyazonosságot igazoló hivatalos irat? ✔️ Személyigazolvány, lakcímkártya vagy jogosítvány mindenképpen szükséges.
🧾 Szükség van közüzemi számlára? ✔️ A 20bet minden új ügyféltől megkövetel egy három hónaposnál nem régebbi közüzemi számlát és bankszámla- vagy bankkártya kivonatot.
ℹ️ Ügyfélszolgálat   🆘 Élő Chat, telefonos ügyfélszolgálat és emailes ügyfélszolgálat egyaránt elérhetőek, azonban kifejezetten magyar nyelvű élő chat funkciót sajnos nem igazán találatunk.
🎁 Regisztrációs bónuszok  ✔️ Van üdvözlőbónusz és egyéb típusú bónuszok is rendelkezésre állnak az ügyfelek számára. Az Üdvözlőbónusz a regisztrációt követő 14. napon belül igényelhető.

Miért érdemes a 20bet szolgáltatását választani?

Új szolgáltató lévén, a 20bet igyekszik új ügyfeleket nyerni és ez ügyben valóban mindent meg is tesz. Noha nem áll rendelkezésre saját mobilapplikáció, a 20bet honlapja jól navigálható és könnyen betölt. A 20bet szolgáltatásán keresztül elérhető oddsok kifejezetten kedvezőnek mondhatóak, még viszonylag magas valószínűségű kimenetelek esetén sem ritkák az 1,7 feletti szorzók. 

A fogadási piacok széles választéka szintén a 20bet mellett szól. A 20bet felületén keresztül a labdarúgás fogadás széles palettája érhető el. A magas oddsokkal jó esély kínálkozik még tapasztalatlan ügyfelek számára is gyors nyeremények megszerzésére. A régebb óta működő nagy szolgáltatóknál mindenképpen jobbak az ügyfelek esélyei a 20betnél. 

Még figyelemreméltóbb azonban a bónuszok rendszere. Az iparágban mára szokványossá vált üdvözlőbónuszon kívül ugyanis a 20bet kínál egy Előrejelzési Bónuszt is, amelynek a keretén belül 8, 9 vagy 10 sikeres mérkőzési kimenetel előrejelzése után 17000, 35000 vagy akár 350000 HUF értékű nyereményre tehetünk szert. Minden játékosnak lehetősége van viszonylag alacsony kockázatot vállalva tippelniemérkőzések kimenetelére. Ehhez mindössze legalább 20 euróban kell fogadnunk, legalább 10 meccsre.

 • A honlap felülete letisztult és könnyen használható.
 • Az oddsok átláthatóak és kedvezőnek mondhatóak a nagyobb fogadóirodákhoz képest.
 • Az Üdvözlőbónusz keretén belül akár 35000 HUF értékű bónusz összeget is kaphatunk.
 • Az online sportfogadások piacán egyedülálló módon, az Előrejelzés Bónusz keretén belül, számottevő nyereményekre tehetünk szert ha sikerül megjósolnunk néhány mérkőzés kimenetelét. Akár 350 000 HUF értékű nyereményt tehetünk ezáltal zsebre, kockázatmentesen.

20bet üdvözlőbónusz magyar ügyfelek részére

A 20bet online regisztráció során regisztrációs bónusz áll az új játékosok rendelkezésére. Az új ügyfelek számára elérhető az Üdvözlőbónusz, aminek értelmében 35000 HUF értékig a 20bet az első befizetésünkkel megegyező bónusz összeget ad fiókunk egyenlegéhez. Feltétele az aktivált bónusz használatának, hogy először a játékos számláján a valódi pénzt forgassa vissza fogadásokra, majd ezt követően a bónusz összegét. 

Az 20bet regisztrációs bónusz igényléséhez a számlánknak át kell esnie a hitelesítés folyamatán, továbbá legalább 3500 HUF értékben be kell fizetnünk a számlánkra. Az Üdvözlőbónusz csak ezt követően kerül jóváírásra, az első befizetés után. 

Rossz hír a kriptovalutás befizetés opciót választók számára, hogy a bónusz kedvezmény nem vehető igénybe kriptovalutás feltöltés esetén. Mindazonáltal semmi akadálya annak, hogy eleinte hagyományos pénznemben, majd a bónusz igénylését követően kriptovalutákkal eszközöljünk újabb befizetéseket. 

Egy másik nagyon érdekes bónusszal is előrukkolt azonban a 20bet, ami csaknem példa nélkülinek tekinthető az online bukmékerek piacán. Ez az úgynevezett Előrejelzés Bónusz, ami lehetőséget kínál az ügyfelek számára hogy meccseredményeket jelezzenek előre.

Ha 8 mérkőzés kimenetelét sikeresen megjósoljuk, akkor 17000 HUF ütheti a markunkat. 9 sikeres előrejelzés esetén 35000 HUF-ra, 10 esetén pedig egészen csillagászati összegre, 350000 HUF-ra növekszik az elérhető bónusz. Ezt virtuális egyenlegként használhatjuk további fogadásokhoz, ám az ezekből származó nyeremények már valós pénzben történnek.

20bet üdvözlőbónusz magyar ügyfelek részére
🎯Bónusz elnevezés 💡Feltételek 🕜Lejárat időpontja
Üdvözlőbónusz Legalább 3500 HUF értékű befizetés és aktív fogadás 14 nappal a regisztrációt követően
Előrejelzés Bónusz 8, 9, vagy 10 mérkőzés kimenetelének a sikeres előrejelzése Nincsen
swipe circle blue

Hogyan tudom a 20bet számlámat megerősíteni?

A 20bet számla megerősítése a hitelesítés által történik. Ez a regisztrációnkat és a szkennelt hivatalos iratainknak az Ügyfélszolgálat számára való elküldését követően 1-2 munkanap alatt megvalósul.

Mit tegyek, ha segítségre van szükségem a regisztráció során?

A 20bet regisztráció hiba esetén érdemes felkeresnünk az ügyfélszogálat munkatársait a Live Chat funkción keresztül.

Az ügyfélszolgálaton kívül 20bet regisztráció segítség a honlapon található ’Gyakori Kérdések’ szekcióban is elérhető. Legjobb tudomásunk szerint magyar nyelvű támogatással nem rendelkezik a 20bet ügyfélszolgálata, így a magyar nyelvet preferáló ügyfelek számára marad az emailes levelezés. Ez talán a 20bet kevés hátrányainak egyike, a mobilapplikáció hiánya mellett.

A 20bet regisztráció törlése is természetesen lehetséges, ha nem voltunk megelégedve a szolgáltatóval vagy egyszerűen csak meggondoltuk magunkat. Erre két módszerrel van lehetőségünk. Először is kérhetjük az Ügyfélszolgálattól a fiókunk felfüggesztését. Ehhez meg kell adnunk a fiókszámunkat. A második opció az, hogy egyszerűen nem lépünk be a fiókunkba három hónapig. Ezt követően a 20bet automatikusan felfüggeszti a fiókunkat, ami nem jár semmilyen pluszköltséggel.

Lehetséges problémák a 20bet belépés során

Nem tapasztaltunk különösebb fennakadást a 20bet felületének tesztelése során. Mobilról is kiválóan működik a honlapjuk, mobil böngészőn keresztül. A regisztrációhoz mindazonáltal érdemesebb desktop számítógépet használni, ezen ugyanis a folyamat gyorsabbnak tűnt.

Összegzés: A Mightytips csapata javasolja a 20bet fogadóirodát magyar felhasználók számára?

A Mightytips mindenképpen javasolja a 20bet szolgáltatását magyar sportfogadóknak. 20bet mobil regisztráció, mobilapplikáció hiányában, csakis a böngészőn keresztül megnyitott honlap linken keresztül lehetséges. Emellett hátrányként említhető a támogatott fizetési módok viszonylag szűk kínálata. Ettől függetlenül mégis érdemes a 20bet szolgáltatót választani.

Tőlük kedvezőbb oddsok kevés helyen találhatóak, így sikeres fogadás esetén maximalizálni tudjuk a nyereményeinket. Az pedig igazán kedvező ajánlat, hogy a 20bet a sporttudásunkat is jutalmazza az Előrejelzés Bónusz révén elérhető extra nyereményeken keresztül. Ezutóbbi egy roppant innovatív húzás, ami újdonság az online sportfogadás piacán.

GYIK

?

Miért nem ékezett meg a bónuszom?

Ehhez a minimális összeg befizetése szükséges.
?

Meddig tart a kifizetés?

E-pénztárca esetén a kifizetés akár 12 órán keresztül megérkezik. Más módok esetén 2-3 munkanapot vehet igénybe a kifizetés lebonyolítása.
?

A kifizetéshez szükség van hitelesítésre?

Igen, a 20bet csakis hitelesített számlák után fizet ki nyereményeket.
?

Milyen feltételei vannak az Előrejelzés Bónusznak?

Az Előrejelzés Bónusz igénybevételéhez legalább €20 értékben kell fogadnunk mérkőzésekre. Ha 8, 9, vagy 10 kimenetelt eltalálunk, abban az esetben akár €1000, azaz, 350000 HUF értékű nyeremény kerül jóváírásra.
?

Az Előrejelzés Bónusz nyereménye készpénz vagy freebet?

Az Előrejelzés Bónusz keretén belül elérhető nyeremény úgynevezett freebet. Vagyis kreditet kapunk, amivel újabb fogadásokat tehetünk. Az ebből származó nyeremények azonban már valódi pénzben kerülnek kifizetésre a számlánkra.

2 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratégia szakértő

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével