Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

HOT.BET VÉLEMÉNYEK

8.6/10

Előnyök:

 • Rengeteg fogadható esemény és piac

 • Kiváló felhasználói felület

 • Saját fogadási lexikon

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással Mastercard Maestro Bitсoin Revolut Visa Jeton MiFinity

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  9

Hot.bet bónuszkód & promóciók

9 / 10

A hot.bet bónusz kódos rendszerű. A játékos ezt a saját fiókjában a „Kupon aktiválása“ gombra kattintva  teheti meg. Minden esetben letétet igényel, és az adott bónuszhoz kódot a befizetés során kell is meg lehet adni.

A Hotbet négy állandó sportfogadási ajánlattal várja a bónuszvadászokat! Egyszerre csak 1 hot.bet bónuszkód lehet aktív. A kapott bónuszt a rendszer egy külön (“freebet token”) egyenlegen vezeti majd.

Az üdvözlő/befizetési bónuszokhoz 5-16-szoros megforgatási feltétel tartozik, amit az aktiválástól számított 15-21 nap alatt kell teljesíteni. Egyszerre legfeljebb a bónuszösszeg felét tehetjük fel tétnek, hogy az még beleszámítson a megforgatásba. A minimum odds 1,80.

A bónuszos nyeremények konverziójához valódi pénzre szintén limitek tartoznak. Összességében a feltételek más sportfogadási oldalak ajánlataihoz képest kissé szigorúak, de nem kirívó nehézségűek. Sajnos a legtöbb bónuszhendikep, NHL fogadásra és bizonyos NBA piacokra nem használható.

100% üdvözlő bónusz akár 40,000 Ft-ig

Egy új felhasználó a HOTBET100 kóddal aktiválhatja a kezdő bónuszt, amivel a szolgáltató a befizetése arányában, a fenti limitig megduplázza a játékkeretét. Mivel ez egy hot.bet regisztráció bónusz, ezért csak egyszer használható fel.

50% befizetési bónusz akár 20,000 Ft-ig

A HOTBACK50 kódos bónuszhoz egy már regisztrált felhasználónak legalább 8000 Ft-ot le kell tennie és azt 5 fogadásban 3-szor megjátszania. Ezután a rendszer a befizetése felét a fenti limitig  fogadási kreditként (freebet token) automatikusan jóváírja.

Havi fogadási tokenek akár 20,000 Ft-ig

A FBMONTHLY01-03 bónuszkódokkal egy regisztrált felhasználó 1 hónapban 3-szor igényelhet kisebb összegű freebetet, a fenti limitig. A freebet minden alkalommal befizetéshez kötött, annak 10%-a. A minimális befizetési összeg 20,000 Ft.

A kapott tokeneket egy fogadás alkalmával csak magában, egy összegben lehet felhasználni. Ez a fogadási kredites bónusz csak egyes kötésű, mérkőzés előtti fogadásokra érvényes. A minimum-maximum odds 1,80-3,00.

Ingyen fogadás akár 10,000 Ft-ig

A Hotbet névre szóló bónuszajánlattal is keresheti a játékosokat. Ők ilyenkor a 25FREE hot.bet bónuszkód megadásával a legalább 4000 Ft-os, elvesztett tétjük 20%-át freebetként kapják vissza. Ezt a legfeljebb 25€-s freebetet csak 1-szer kell megforgatni, hogy a nyeremény kivehető valódi pénzzé váljon!

Hotbet odds-ok & marginok

7 / 10

Míg a labdarúgás odds-ok alacsonyabbak a nemzetközi átlagnál, az átlagos marginok itt kifejezetten magasak (6%felett). Ugyanez kisebb mértékben, de igaz a kosárlabdára is. A jégkorong margin is felfelé leng ki, de nem kiugróan magas, míg az odds-ok inkább megfelelnek a nagy bukmékerekének.

Összeségében a hot bet marginja, vagyis az oldal fix díja a letett fogadásokból drágább, mint sok más bevett bukmékeré ezen a piacon.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  3.03%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  6.41%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  7.55%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  7.25%

 • Röplabda

  Röplabda

  8.49%

 • Tenisz

  Tenisz

  6.5%

Átlagos fogadási margin: 6.5%

Hot.bet app és mobil

9 / 10

A hot.bet mobile változata egy percig sem fog gondot okozni még az online sportfogadásban járatlanoknak sem! A mobilböngészős oldal felépítése szinte teljesen megegyezik az asztalival, és minden funkció, így a live stream is ugyanúgy működik rajta.

A mobilos változat időnként ugyanazokat a (szerintünk nem indokolt) belassulásokat produkálja, mint az asztali. De ezt még tudjuk be jóindulatúan a projekt friss mivoltának.

Külön drága mobilalkalmazást az újabb bukmékerek már jellemzően nem fejlesztetnek, hanem megelégszenek egy-egy androidos/iOS-es mobilböngészős változattal. Ezért nem is gondoljuk, hogy a közeli vagy távoli jövőben várható lenne egy hot.bet app.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Hot.bet magyar oldal használhatóság & funkciók

9 / 10

A Hot.bet magyar felülvizsgálat fogadási oldalak programunk során ezt a bukmékert először felhasználói szemmel tekintettük át. Mivel egy egész új, 2022-es versenyzőnek számít ezen a piacon, a hot.bet magyar verziójára még nem is olyan egyszerű rábukkanni. A magyar még nem teljes, például hiányzott a fogadási kislexikon fordítása is.

Ugyanakkor az asztali böngészős és a mobiloldal kialakítása is egyszerű, átgondolt és tökéletesen funkcionális. Az asztali változat annyival tud többet, hogy a többlethelyet kaszinós ajánlatokkal és gyors, mini fogadási ablakokkal tölti ki.

 • Korlátozások
 • Még nem befejezett a magyarítás.
 • A böngészős és mobiloldal is belassul időnként.

Fogadási piacok

9 / 10

A hot.bet a fogadási kínálatot tekintve nagyon erősen indít! Abban ez a bukméker nem rendhagyó, hogy az élen a legnépszerűbb csapatsportok állnak. Az viszont már nem mindennapos, hogy akár 200 fogadható kimenetel is van egy eseményre, több tucat piacon! Ez a legerősebb piaci riválisok szintje!

Az egyes sportágakon belül is nagy a választék, sok a kisebb bajnokság és liga. Nagy pozitívum, hogy szinte minden sporthoz részletes eseménynaptárt és eredménylistát is találni!

A virtuális és e-sportok rajongója itt nagyon jól fogják magukat érezni, mert a bukméker ezen a területen is széles fogadási választékkal várja például a Counterstrike vagy a Starcraft 2 rajongóit!

Hot.bet Fogadások típusai:

Hot.bet regisztracio biztonság & megbízhatóság

8 / 10

A tulajdonos Bellona N.V. egy bevett szereplője az online szerencsejáték biznisznek. Ez a bukméker nem árul zsákbamacskát. A regisztrált felhasználók minden szükséges információt elérhetnek magán a szájton. Bírósági eljutó ügyekben viszont a Holland-Antillák joghatóságának szava lesz a döntő.

A technikai biztonságáról egy iparági sztendernek számító, SSL biztonságos csatlakozási réteg és 128-bites titkosításon alapuló adattovábbítási protokoll gondoskodik, ezért a hot.bet regisztracio és fogadás is biztonságosnak számít

Ugyan ez egy Curaçao-n bejegyzett vállalkozás, az EU-s felhasználókat ugyanazok az adatvédelemmel kapcsolatos jogok illetik meg, mint például egy Cipruson bejegyzett kaszinóban.

Fizetési módok & hot.bet kifizetés

9 / 10

Befizetés

A hot.bet befizetés gyors és egyszerű. Az esetek túlnyomó többségében a letétünk kevesebb mint 1 perc alatt megérkezik a játékosi egyenlegünkre. Kivételt jelent a nagy összegű, legalább 2000€-s befizetés, amihez jövedelemigazolást is bekérnek.

Befizetni számos gyors bankolási  szolgáltatóval és a legnépszerűbb kriptovalutákkal is lehet. A befizetés alapja mindig euró/angol font/USA dollár.

Kifizetés

Egy hot.bet kifizetés ugyanazzal a móddal kell, hogy történjen, mint a befizetés (kivéve Mastercard). Fontos, hogy a befizetésre ötszörös turnover vonatkozik, vagy 8%-os illetéket kell fizetnünk kivételkor. Banki átutalás havonta egyszer díjmentes, ezen felül az oldal 5-8% díjat számol fel. Kártyás kifizetésnél az ügyfélszolgálat kérheti a személyazonosság és lakhely igazolását.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Mastercard

10 – 2.000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 1 – 3 nap 0%

MiFinity

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Revolut

10 – 5.000€ Azonnali 0% 17€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Jeton

10 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Bitсoin

20 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 1 óra 0%

Litecoin

20 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 1 óra 0%

Tether

20 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 1 óra 0%

Ethereum

20 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 1 óra 0%

Ripple

20 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 1 óra 0%

Visa

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – N/A 1 – 3 nap 0%

Maestro

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – N/A 1 – 3 nap 0%

eZeeWallet

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Havi/heti limitek betartásával, kifizetés ezen felül 3-8% díjjal.

Ügyfélszolgálat

9 / 10

hot.bet ügyfélszolgálat magyar nyelvű válaszadás van élő chaten és e-mailben is, ugyanakkor látni, hogy az operátor a kérdésünket és a választ is egy fordítóprogramon keresztül dolgozta fel. A legjobb, ha angolul vázoljuk fel a problémátt, a leggyorsabb és legpontosabb választ így kapjuk.

A hot.bet bejelentkezés után is igazolnunk kell, hogy a regisztrált felhasználók vagyunk, vagyis be fogják kérni a felhasználói azonosítónkat és az e-mail címünket.

A GYIK vagy az ÁSZF magyarítása még nincs kész. Aki legalább középfokon ért angolul, az viszont tökéletesem értelmezni tudja az ott írtakat. A hot.bet ügyfélszolgálat keresése előtt tegyünk itt egy kört, ha bizonytalanok vagyunk.

Support contacts

Telefon

+44 20 4538 5060

Email

support@hot.bet

Élő chat

Hozzáértés 3 / 5 4 / 5 4 / 5
Udvariasság 3 / 5 5 / 5 4 / 5
Válaszadási idő legfeljebb 5 percig Munkaidőben 3-5 belül 1-2 percen belül

Összegzés

8.6 / 10

A hot bet kicsit még korai stádiumban van ahhoz, hogy minden hiányosságért leszedjük róla a keresztvizet. Ezért most csak a szigorú kifizetési feltételeket és a magas marginokat rójuk fel nekik, mint igazi hibát.

A hotbet kezdésnek nagyon ígéretes! A hot.bet belépés gyors és egyszerű. A fogadási kínálat igazán meggyőző, a bónuszok ötletesek és változatosak. Nekünk külön tetszett a fogadáskészítés, és az e- és virtuális sportok bősége. Aki egy kis változatosságra vágyik, két kattintással átléphet a játékplatform online kaszinójába egy kis rulettpörgetésre vagy nyerőgépezésre!

Gyakran ismételt kérdések GYIK

?

Működik ez a bukméker Magyarországról?

Igen, a hot.bet Magyarország területéről korlátlanul, VPN használata nélkül érhető el. Az összes fogadás és bónusz korlátlanul vonatkozik a magyarországi felhasználókra is.
?

Miért nem látom fizetési limiteket?

A be- és kifizetési módok és azok limitjei csak regisztrált felhasználók számára, hot.bet bejelentkezés után jelennek meg
?

Miért nem tudok bónuszt igényelni?

A hot.bet bónuszai néhány uniós országban nem elérhetőek, ilyen például Románia és Ukrajna. Ha innen nyitottál fiókot, akkor sajnos kimaradsz a bónuszokból.
?

Mi történik a hot.bet fiókommal, ha sokáig nem játszok?

A fiók inaktivitás esetén 6 hónap elteltével törlésre kerül, ilyenkor a  bennmaradt pénzük is törli a rendszer. Az ügyfélszolgálat visszaállíthatja a fiókot, benne az egyenleggel.
?

Tudok forintban befizetni és fogadni a hotbeten?

Igen, a hot.bet magyar felhasználóinak elérhető a forintos játék és bankolás. A forintalapú játékosi számlát a regisztráció során tudjuk beállítani.
?

Van hot.bet ingyen pénz fogadás?

Bármiféle befizetés nélkül a hotbet se ad bónuszokat. A freebetek feltétele is letét és/vagy előzetes saját pénzes játék.
?

Van saját hot.bet app?

Nincsen, ezt a bukmékert mobileszközön böngészőben tudod felkeresni.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

András Juhász

András Juhász

András - aki a MightyTips tippmestere, széleskörű ismeretekkel a labdarúgás minden területén.