Kik vagyunk mi

Ha lelkes fogadó vagy, akkor ismerős, hogy mennyire nehéz megbízható forrásokhoz jutni amikor a fogadásról, bukmékerekről és egyéb releváns információról van szó. Olyan sok helytelen, a fogadással kapcsolatos tény van, hogy néha nem csak hogy nem segítenek, de frusztrálttá is tesznek. És mi ilyen helyzetekben veled vagyunk.

Éppen ezért, a MightyTips.hu a te megbízható forrásod a fogadási hírek terén. A mi szakértő értékelői csapatunk szolgálatodra áll. A bukmékerek és applikációik őszinte értékelései mellett a legújabb bónuszokkal és az iparággal kapcsolatos hírekkel szolgálunk neked.

Hosszú évek óta, a fogadás a kedvenc hobbink és a szakterületünk. És most elérkezett az ideje, hogy mindezt megosszuk veled itt, a MightyTips.hu oldalon.

Mit csinálunk

 • Szakértői leírások

  A weboldalunkon szereplő minden bukmékert objektíven értékelünk, különböző területek és szigorú kritériumok alapján. Valljuk, hogy jogodban áll pontosan tudni, mire számíthatsz azoktól a sportfogadási irodáktól, akikhez befizeted a pénzed.

 • Bónuszok értékelései

  A sportfogadások értékelései mellett, a legrelevánsabb információkkal látunk el, ami a bukmékereknél elérhető bónuszokat illeti. Így sokkal megalapozottabb döntéseket tudsz hozni.

 • Sportágak értékelései

  A fogadások kontextusában a legnépszerűbb sportágakról fogsz információkhoz jutni. Értékeléseinkben kiemelt bukmékereket fogsz találni, akik érdekes tényekkel együtt fogadják a megadott sportágra tett fogadásokat.

 • A fizetési módszerek értékelései

  Értékeléseink leírják a legnépszerűbb fizetési módszerek mögötti bonyodalmakat és egy listát biztosít számodra azon bukmékerekkel, amelyek elfogadják ezeket a módszereket.

A csapatunk

Sportfogadási szakértők vagyunk.

Sportfogadók, tervezők, szerzők, tartalom kezelők, programozók – és mindenki más, aki egy kiemelkedő projektet valósít meg, ami a MightyTips. Számos országból származó emberek vagyunk, akiket a szenvedély és az akaraterő köt össze, hogy a sportfogadást sokkal elérhetőbbé tegyük a hasonló gondolkodású emberek számára.

Szerzőink

 • Attila Ferencz

  Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal. Magyarországon születtem, és jelenleg is itt élek a főváros – Budapest – tőszomszédságában. Kábé 10 éves korom óta aktívan sportolok: dzsúdóztam cirka 7 éven át, emellett…

 • István P. Szabó

  Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is. Írói pályám kezdetén leginkább a művészet vonzott. Írtam dalszövegeket, megjelent két fikciós regényem (Újra meg újra, Arcok a sötétből), műsoron volt két színdarabom (Délután, Panelninja), sőt két nagyjátékfilmem is a mozikba került (Halálkeringő, Indián). Ám…

 • Aladár Kollár

  Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek. Kiváló kommunikációs képességeim vannak, és örömmel dolgozom együtt másokkal. Már az egyetem ideje alatt rájöttem, hogy a hobbim, azaz a sport tippek, előrejelzések, elemzések amellett, hogy örömet nyújt, pénzt is hozhat a konyhára. Jelenleg a…

 • Attila Bálint

  Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró. Sportfogadóként a világ legnagyobb játékosközösségénekis a tagja vagyok. Az ő felhőtlen szórakozásukat támogatom azzal, hogy segítek eligazodni a sportfogadás jogi hátterében és a fintech világában. Pályám során volt alkalmam írni sokat és sokfélét, gyerekkönyvek szövegétől kezdve…

Lépj Kapcsolatba Velünk

Bármilyen jellegű kérdés, vagy javaslat esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!