Kik vagyunk mi

Ha lelkes fogadó vagy, akkor ismerős, hogy mennyire nehéz megbízható forrásokhoz jutni amikor a fogadásról, bukmékerekről és egyéb releváns információról van szó. Olyan sok helytelen, a fogadással kapcsolatos tény van, hogy néha nem csak hogy nem segítenek, de frusztrálttá is tesznek. És mi ilyen helyzetekben veled vagyunk.

Éppen ezért, a MightyTips.hu a te megbízható forrásod a fogadási hírek terén. A mi szakértő értékelői csapatunk szolgálatodra áll. A bukmékerek és applikációik őszinte értékelései mellett a legújabb bónuszokkal és az iparággal kapcsolatos hírekkel szolgálunk neked.

Hosszú évek óta, a fogadás a kedvenc hobbink és a szakterületünk. És most elérkezett az ideje, hogy mindezt megosszuk veled itt, a MightyTips.hu oldalon.

Mit csinálunk

 • Becsületes sportfogadás értékelések

  A weboldalunkon szereplő minden bukmékert objektíven és alaposan értékelünk, különböző kritériumok és területek alapján. Úgy hisszük, hogy jogodban áll tudni mindent egy olyan helyről, ahol elköltheted a pénzed.

 • Bónuszok értékelései

  A sportfogadások értékelései mellett, a legrelevánsabb információkkal látunk el, ami a bukmékereknél elérhető bónuszokat illeti. Így sokkal megalapozottabb döntéseket tudsz hozni.

 • Sportágak értékelései

  A fogadások kontextusában a legnépszerűbb sportágakról fogsz információkhoz jutni. Értékeléseinkben kiemelt bukmékereket fogsz találni, akik érdekes tényekkel együtt fogadják a megadott sportágra tett fogadásokat.

 • A fizetési módszerek értékelései

  Értékeléseink leírják a legnépszerűbb fizetési módszerek mögötti bonyodalmakat és egy listát biztosít számodra azon bukmékerekkel, amelyek elfogadják ezeket a módszereket.

A csapatunk

Sportfogadási szakértők vagyunk.

Sportfogadók, tervezők, szerzők, tartalom kezelők, programozók – és mindenki más, aki egy kiemelkedő projektet valósít meg, ami a MightyTips. Számos országból származó emberek vagyunk, akiket a szenvedély és az akaraterő köt össze, hogy a sportfogadást sokkal elérhetőbbé tegyük a hasonló gondolkodású emberek számára.

Szerzőink

 • Attila Ferencz

  Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal. Magyarországon születtem, és jelenleg is itt élek a főváros – Budapest – tőszomszédságában. Kábé 10 éves korom óta aktívan sportolok: dzsúdóztam cirka 7 éven át, emellett…
 • Balazs Monos

  Sziasztok! Balázs vagyok és egész gyermekkoromtól kedvelem a sportokat. Elsősorban a tenisz és a Forma-1 vonzottak, előbbit magam is gyakoroltam. Az újságírással már 14 éves korom óta foglalkozom, bár akkor még inkább aranyos cikkeket írtam, mint jókat 🙂 2012 óta főszerkesztőként vezetem a Szinkronjunkie blogot, amely a magyar szinkron izgalmas…
 • István P. Szabó

  Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is. Írói pályám kezdetén leginkább a művészet vonzott. Írtam dalszövegeket, megjelent két fikciós regényem (Újra meg újra, Arcok a sötétből), műsoron volt két színdarabom (Délután, Panelninja), sőt két nagyjátékfilmem is a mozikba került (Halálkeringő, Indián). Ám…

Lépj kapcsolatba velünk

Bármilyen jellegű kérdés, vagy javaslat esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!