Kik vagyunk mi

Ha lelkes fogadó vagy, akkor ismerős, hogy mennyire nehéz megbízható forrásokhoz jutni amikor a fogadásról, bukmékerekről és egyéb releváns információról van szó. Olyan sok helytelen, a fogadással kapcsolatos tény van, hogy néha nem csak hogy nem segítenek, de frusztrálttá is tesznek. És mi ilyen helyzetekben veled vagyunk.

Éppen ezért, a MightyTips.hu a te megbízható forrásod a fogadási hírek terén. A mi szakértő értékelői csapatunk szolgálatodra áll. A bukmékerek és applikációik őszinte értékelései mellett a legújabb bónuszokkal és az iparággal kapcsolatos hírekkel szolgálunk neked.

Hosszú évek óta, a fogadás a kedvenc hobbink és a szakterületünk. És most elérkezett az ideje, hogy mindezt megosszuk veled itt, a MightyTips.hu oldalon.

Nos activités

 • Szakértői leírások

  A weboldalunkon szereplő minden bukmékert objektíven értékelünk, különböző területek és szigorú kritériumok alapján. Valljuk, hogy jogodban áll pontosan tudni, mire számíthatsz azoktól a sportfogadási irodáktól, akikhez befizeted a pénzed.

 • Bónuszok értékelései

  A sportfogadások értékelései mellett, a legrelevánsabb információkkal látunk el, ami a bukmékereknél elérhető bónuszokat illeti. Így sokkal megalapozottabb döntéseket tudsz hozni.

 • Sportágak értékelései

  A fogadások kontextusában a legnépszerűbb sportágakról fogsz információkhoz jutni. Értékeléseinkben kiemelt bukmékereket fogsz találni, akik érdekes tényekkel együtt fogadják a megadott sportágra tett fogadásokat.

 • A fizetési módszerek értékelései

  Értékeléseink leírják a legnépszerűbb fizetési módszerek mögötti bonyodalmakat és egy listát biztosít számodra azon bukmékerekkel, amelyek elfogadják ezeket a módszereket.

A csapatunk

Sportfogadási szakértők vagyunk.

Sportfogadók, tervezők, szerzők, tartalom kezelők, programozók – és mindenki más, aki egy kiemelkedő projektet valósít meg, ami a MightyTips. Számos országból származó emberek vagyunk, akiket a szenvedély és az akaraterő köt össze, hogy a sportfogadást sokkal elérhetőbbé tegyük a hasonló gondolkodású emberek számára.

Szerzőink és fogadási szakértőink

Adam Hahn Adam
Hahn

214 predictions

61% of pass

Kornél Palásti Kornél
Palásti

154 predictions

47% of pass

Aladár Kollár Aladár
Kollár

205 predictions

47% of pass

Lépj Kapcsolatba Velünk

Bármilyen jellegű kérdés, vagy javaslat esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése