Lóverseny fogadás

A lóverseny fogadás az online sportfogadás egyik legnépszerűbb formája. A világ néhány legnagyobb sporteseménye, mint például a Kentucky Derby, a Grand National és a Dubai World Cup, évente több millió nézőt vonz világszerte.

Más sportágakkal ellentétben – mint pl. a labdarúgás vagy a kosárlabda – nem sok olyan ember létezik, aki pusztán kedvtelésből követi a lóversenyeket. A sport nehezen maradna fenn lóversenyfogadás nélkül, melynek az egyik legvonzóbb jellemzője az, hogy meglehetősen egyszerű akár még kezdő fogadók számára is.

Íme egy rövid áttekintés a cikkben érintett témákról:

 • Online Lóverseny Bukmékerek
 • A Lóverseny Sportfogadás Története
 • GYIK a Lóverseny Fogadásról
 • A Legjobb óverseny Fogadási Oldalak a Legjobb Bónuszokkal
 • A Legjobb Lóverseny Bukmékerek az Egyesült Királyságban
 • A Legjobb Lóverseny Sportfogadás Oldalak
 • Online Lóverseny Fogadás Tippek
 • Ajánlott Fizetési Módok a Lóverseny Sportfogadó Oldalakon

Online Lóverseny Bukmékerek

16 bukmékert találtunk

22Bet

8/10

 • 100% -os kezdő bónusz
 • Számos fizetési lehetőség
 • Akár €10 tét a nemzetközi mérkőzésekre
 • Pénteki bónusz
 • Előfordulhat, hogy hétvégén csúsznak a kifizetések
Melbet

7.9/10

 • Kifejezetten előnyös oddsok az élő fogadásokra
 • Már 450 Ft-os befizetéshez is jár az üdvözlő bónusz
 • Nincsen tranzakciós díj a kifizetésekhez
 • E-sportok nagy választéka
 • Viszonylag kevés az információ a fogadóirodát ellenőrző testületekről
Rabona

7.1/10

 • Jókora kezdő bónusz
 • Izgalmakban bővelkedő sportfogadás promóciók
 • Magas szorzók e-sportokhoz és csapatsportokhoz
 • 24/7 rendszerű, magyarul elérhető ügyfélszolgálat
 • Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

A Lóverseny Sportfogadás Története

A sportfogadás lóverseny rajongók számára lényegében egyidős magával a sporttal, sőt lóversenyekre jóval régebb óta lehet fogadni, mint a többi hagyományos sportágra. Az Egyesült Királyságban már az 1600-as évek elején volt lehetőség a végső sorrendre fogadni.

A sportág kialakulásának kezdetén, amelyre szinte a kezdetek óta mindig lehetett fogadásokat kötni, királyok és királynők versenyeztették saját lovaikat.
A loverseny sport fogadas tortenete
I. Jakab angol király a sportág nagy rajongójaként maga is tartott lovakat. Uralkodása idejn az elit törzshelye Newmarket városa lett. Newmarket-ben került sor elsőként szervezett lóverseny megrendezésére, és kezdetét vette a brit lóverseny fogadás.

A sportág később további versenypályákat hódított meg, mint például a Royal Ascot-ot, és a közönség egyre inkább a versenyek részévé vált, ugyanúgy, mint a lóversenyfogadás, amely népszerűvé tette a bukmékereket is.

Íme néhány érdekes információ a lóverseny fogadásról:

 • 1

  Évente több mint 72 milliárd angol fontot tesznek meg lóverseny fogadásokra világszerte

 • 2

  Az első, aki mindhárom Triple Crown futamot (Kentucky Derby, Preakness, Belmont Stakes) megnyerte, Sir Barton volt 1919-ben

 • 3

  2016-ban több mint 10 millió ember nézte a Grand National-t világszerte

 • 4

  A Grand National-t tartják az egyik legnehezebb és legösszetettebb futamnak négy mérföldes pályája és 30 kerítése és akadálya miatt

Mire a lóversenyfogadás az Egyesült Államokba is átterjedt, a pari-mutuel fogadás volt a legnépszerűbb forma. A pari-mutuel fogadásokban a közönség nagy mértékben irányítja a játékot, hiszen az egyes lovakra kínált odds-ok nagysága az emberek fogadásaitól függ.

A pari-mutuel fogadási módszernek köszönhetően a lóverseny sportfogadás a legtöbb USA-beli államban legális lett, mivel a fogadás egy tisztességes formájának tekintik. Ennek az az oka, hogy a fogadók önmagukkal szemben fogadnak, és nem a házra vagy a pályára.

Az elmúlt néhány évtizedben a lóverseny sport drasztikus változásokon esett át, és az egész világon modernizálódott. Az internet térhódításának köszönhetően bármely lóversenyre köthetünk már fogadásokat anélkül, hogy részt vennénk rajta.

Mindegy, hogy épp egy verseny az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Japánban, Dubaiban, Ausztráliában vagy Szaúd-Arábiában fut – csak hogy a lóverseny fogadások tekintetében legnépszerűbb országokat említsük -, az internet több millió ember számára nyújt hozzáférést.

Lóversenyfogadás Magyarországon nem csak hogy lehetséges, de kijelenthetjük. hogy a magyar lóversenyfogadás rajongótábora kifejezetten széles.

GYIK

? Melyek a legnépszerűbb fogadások a lóversenyben?

A fogadások neve változhat attól függően, hogy melyik országban fogad, de a leggyakoribb lóverseny fogadások az Egyesült Királyságban a következők: Win, Place, Show, Forecast, Tricast és Superfecta.

? Mennyi a minimális tét?

Ez függhet a pálya, illetve a lóversenyfogadás típusától és az online bukmékertől. 1 pennytől 1 angol fontig változhat.

? Mit jelent a ló nevezésének visszavonása?

Akkor történik visszavonás, amikor a ló eredetileg regisztrált a versenybe, de nem versenyezhet. Ez történhet akár a versenynap reggelén, vagy csak percekkela kapunyitás előtt. A hátterében állhat sérülés és számos egyébok.

? Lehet-e fogadni közvetlenül a verseny kezdete előtt?

A legtöbb online lóverseny fogadóiroda egy perccel a futam közzétett időpontja előtt zár, de vannak olyan esetek is, amikor addig a pillanatig lehet fogadni, amíg a legelső ló befut. Emiatt nem is érdemes túl korán fogadni.

? Melyik fogadás nyújtja a legjobb kifizetéseket?

A nyeremény nagysága erősen függ a ló odds-ától, de általánosságban elmondható, hogy a legnagyobb kifizetések a Tricast és a Superfecta fogadások esetén fordulnak elő.

? Hogyan követhetem a versenyt, amelyre fogadok?

Ha nagy eseményről van szó, mint például a Kentucky Derby vagy a Grand National, akkor azt közvetíti a televízió is. isebb futamok esetén a legtöbb online bukméker élő közvetítést kínál.

Online Lóverseny Fogadás - Tippek

A lóverseny fogadásokat is kínáló új oldalak számtalan lehetőséget kínálnak a fogadásokra. Bármelyik weboldalon is fogad, a következő tippek és stratégiák bármelyikének jó hasznát veheti majd.

LÓVERSENY FOGADÁSI TIPPEK

Legutóbbi Nyertesek Stratégiája
A Legutóbbi Nyertesek stratégia az egyik legegyszerűbb megközelítés a lóversenyekre való fogadáshoz. Miután eldöntötte, hogy melyik futamon fogad, tekintse meg a versenykiírást, hogy lássa, az indulók valamelyike nyert-e már korábban.

Ennek a stratégiának az a lényege, hogy ha valamelyik ló korábban már nyert, akkor valószínűbb, hogy most is jobban teljesít majd, mint a többiek. Ez egy egyszerű stratégia, azzal a hátránnyal, hogy a közelmúlt nyerteseire gyakran kevesebbet fizetnek, amely alacsony potenciálú stratégiát eredményez.

Vissza a Legyőzött Favorithoz
A Vissza a Legyőzött Favorithoz stratégia arra támaszkodik, hogy a nyilvánosság kételkedjen egy magasan teljesítő lóban, miután nemrégiben legyőzték. A vereség után a fogadások valószínűleg a vesztes versenyló ellenében történnek, bár nem mindig. Emiatt a legyőzött favorit szorzója növekszik.

Még ha le is győznek egy magasan teljesítő lovat, ez még nem jelenti azt, hogy a következő verseny ugyanazzal a kimenetellel zárul. Néhány fogadó tehát valószínűleg úgy dönt majd, hogy erre a lóra fogad, és mivel a szorzó valószínűleg magasabb lesz, mint a normál, jó bevételi lehetőségre lehet számítani.

Figyeljen a zsokéra
Fontos figyelmet fordítani arra is a fogadáskor, hogy melyik zsoké ül a lovon. Visszanézhetjük a zsoké korábbi teljesítményeit, és azt is, hogy lovagolt-e már egy bizonyos ló hátán. Sok lónak állandó a zsokéja, s ez szoros futamok során eldöntheti a verseny kimenetét.

Lóverseny élő fogadások
Mivel a lóversenyre való élő fogadások pillanatokon belül drasztikusan változhatnak, fontos, hogy a verseny kezdete előtt kísérjük figyelemmel a fejleményeket. Gyakran találni információkat a lovakról, zsokékról, trénerekről és sok egyébről még a futam indulása előtt. Egy ló, amely esélytelennek tűnt eleinte, mindenkit meglephet, és ennek nagy része megjósolható a verseny előtti fejleményekből.

A Legjobb Lóverseny Fogadási Oldalak a Legjobb Bónuszokkal

A legjobb sportfogadási weboldalak közül sokan kínálnak bónuszokat a regisztrációkor. Amikor eldönti, hogy melyik online szerencsejáték oldal használja, akkor érdemes kicsit ‘bevásárolnia’. Ha pénzt fizet be, akkor valószínűleg valamilyen bónuszban is részesedhet.

Számos fogadóiroda és a legjobb lóverseny fogadási weboldalak, mint például a Betway, a Betsafe és a 22Bet regisztrációs bónuszokat kínál. A különféle bónuszok magukban foglalhatják a kockázatmentes fogadásokat, a befizetéssel 100%-ban megegyező bónuszokat, a hűség jutalmakat és a visszatérítéseket.

 1. 1

  Üdvözlőcsomag akár €1500 + 150 fs értékben

 2. 2

  100% bónusz 150€-ig az első befizetésre!

 3. 3

  100% üdvözlőbónusz 200€-ig az első befizetés után!

 4. 4

  Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf összegben

 5. 5

  Magas oddsok

A Legjobb Lóverseny Bukmékerek Magyarországon

A lóverseny-fogadási oldalak az Egyesült Királyságban megszámlálhatatlan opciót kínálnak. Mielőtt regisztrálna valamelyikükre, néhány dolgot érdemes figyelembe vennie, hogy megbizonyosodjon, minőségi bukmékerrel van dolga. Magyar lóverseny fogadás esetén is van néhány fontos jellemző, amelyre érdemes figyelni: az üdvözlő bónuszok, a futam választék és az, hogy kínálnak-e élő közvetítéseket.

Itt találhatóak Magyarországon legjobb lóverseny bukmékerei.

 • Melbet
 • 22Bet
 • Bet365
 • Betmaster
 • EnergyBet

A Legjobb Lóverseny Fogadóirodák

A legnagyobb lóverseny rendezvényekre fogadni manapság minden eddiginél könnyebb. Ha a Kentucky Derby, a Grand National vagy a Melbourne Cup futamaira szeretne fogadni, akkor csak ki kell választania valamelyik népszerű lóverseny fogadóirodát.

Mivel valódi pénzre fogad, a megfelelő lóverseny sportfogadás kiválasztása az egyik legfontosabb kérdés. Számos olyan rossz fogadóiroda létezik, amelyek könnyen kihasználják a gyanútlan fogadókat. Íme egy lista a legjobb oldalak közül:

 • 22Bet
 • 1xBet
 • Bet365
 • Melbet
 • LVbet

22Bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf összegben

22Bet például 100%-os üdvözlőbónuszt kínál akár 122 euróig az első befizetésekor.

Ajánlott Fizetési Módok a Lóverseny Sportfogadó Oldalakon

Napjainkban, 2020-ban a lóversenyek fogadóirodák számtalan fizetési opciót kínálnak létezik. Általában jóval többet sorakoztatnak fel ügyfeleiknek, mint a két hagyományos fizetési mód. A fizetési opciók sokfélesége miatt sokkal szélesebb hozzáférés érhető el azok számára is, akik az alternatív fizetési módokat részesítik előnyben.

Mindegy, hogy kriptovalutát, PayPal-t, vagy a klasszikus bankkártyát / hitelkártyát használja – talál Önnek való fogadóirodát. A fizetési mód kiválasztásakor ügyeljen a feldolgozási időre és a kapcsolódó díjakra, ez megóvhatja a nem kívánt meglepetésektől.

Megjegyzendő, hogy az Egyesült Királyságban a játékosok az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által elfogadott rendeletek miatt nem tudnak hitelkártyát használni az online szerencsejáték oldalakon.

 • A hitelkártyák egy másik népszerű fizetési mód azokban az országokban, ahol elfogadják, de sok esetben csak akkora összeget tud lehívni hitelkártyájával,amennyit befizetett. A két leggyakoribb kártyatípus a Visa és a Mastercard, de egyes fogadóirodák elfogadják az American Express és a Maestro kártyákat is.

  Több
 • A PayPal gyors növekedéssel mára az egyik legnépszerűbb befizetési opció lett az online fogadóirodáknál , mivel kényelmes és biztonságos opciónak tekintik. A befizetések és a pénz lehívások azonnaliak, és a nyeremények azonnal hozzáférhetők.

  Több
 • A banki utalás nem a legnépszerűbb fizetési mód, viszont az egyik legbiztonságosabb. Feltételei függhetnek az ön országánakbanki szabályaitól. A nagyobb összegű egyenlegek esetén a legjobb opció.

  Több
 • A Skrill egy eWallet (ePénztárca), amely a sportfogadások körében egyre népszerűbb fizetési mód. Csakúgy, mint a PayPal esetén, a befizetések és a pénz lehívások azonnal feldolgozásra kerülnek, és a Skrill szolgáltatást használó ügyfelek számára számos fogadóiroda külön ajánlatokat és bónuszokat kínál.

  Több
A legjobb ingyenes fogadások & ajánlatok itt Magyarország hungary

Best free bet

22Bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 HUF összegben

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

Betmaster

100% bónusz 150€-ig az első befizetésre!

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

LVbet

Magas oddsok

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

EnergyBet

100% üdvözlőbónusz 200€-ig az első befizetés után!

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

Bwin

£10 ingyen fogadás

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

1xBet

Üdvözlőcsomag akár 1500€ + 150 FS értékben

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Mutasd mindet