Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

18Bet Vélemények

7.4/10

Előnyök:

 • 100%-os üdvözlőbónusz 40000 Ft-ig

 • Versenyképes futball szorzók

 • Fogadási típusok gazdag kínálata

 • Extra díj nélküli be- és kifizetések

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással NETELLER Skrill Mastercard Maestro Revolut Visa MuchBetter

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  7

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  10

Alternatív oldalak és elérhetőségük

Ahogy az a külföldi fogadóirodák esetében ma már elvárható, a 18bet magyar felülettel is rendelkezik, de emellett több mint 15 nyelven is elérhető, ami jól bizonyítja népszerűségét.

Először az ázsiai piacot hódította meg, aztán fokozatosan indult globális terjedésnek. A magyar verzió és a többi 18bet alternatív link is kiválóan működik, így magyar játékosok számára VPN használata nem szükséges. A különböző nyelvű felületeket a jobb felső sarokban található, zászlót ábrázoló gombra kattintva tudod elérni. Ezen kívül beállíthatsz európai és ázsiai nézetet is.

Bónuszok és promóciók

7 / 10

A 18bet kevesebb bónuszt kínál a sportfogadás szekcióban, mint a kaszinó részlegen. A jól megszokott üdvözlőbónusz itt sem maradhat ki, mellette viszont csak kevés rendszeres bónuszt találhatunk. 

Ezek közül több bónusz is promóciós kódot igényel, vagy személyes jellegű. Ez azonban nem rontja az oldal minőségét, sőt sok játékosnak inkább az egyedi ajánlatok tetszenek. Ennek ellenére kicsit sajnálatos, hogy a kaszinójátékosok több elérhető bónusszal rendelkeznek.

A sportfogadási bónuszok nagy része több évig érvényes. Az üdvözlőbónusz aktiválása bónuszkóddal történik, amit a promóció oldalán érhetünk el. Aktiváld, és első befizetésed után máris megkapod a bónuszt. A maximális összeg, ami után 100%-os bónusz jár 40 000 Ft, ami egy elég magas összeg, hiszen sok oldalon 10-20 ezer Ft a felső határ. A jutalomösszeg megtartását viszont itt is kihasználási feltételek szabályozzák. Ezt figyelmesen el kell olvasni; és a bónusz megérkezésétől számítva 21 napod van teljesíteni őket.

A visszafizetési bónusz 20%-os visszatérítést tesz lehetővé, akár 200 000 Ft-ig. Így vesztes fogadás esetén is kapsz egy kis vigaszdíjat, bár a 20%-ot tekintve ez nem is olyan kicsi. 2024 után ezek a számok módosulhatnak. 

A 18bet nyitott az új játékosokra és ajánlatokra, így olyan bónuszt is találhatunk a promóciók között, amiket névre szólóan oszt ki az oldal. Személyes ajánlat igénylése esetén pedig keresd fel ügyfélszolgálatukat, és kiderül, hogy milyen meglepetéseket is tartogatnak számodra a személyes sportfogadási bónusz címszó alatt.

Esélyek

6 / 10

Ez a fogadóiroda meglehetősen magas szorzókat kínál, különösen a futballmérkőzések ázsiai hendikep és 1x2 fogadásai kimagaslóak. 

Az 1x2 az egyik legnépszerűbb fogadási típus, viszont a legtöbb sportfogadási tanács szerint az alacsonyabb szorzók esetében hendikepet érdemes használni, vagyis ahol az egyik fél győzelme az átlagnál sokkal valószínűbb. Az oldalon ez -2,5 és +2,5 között mozog. A szorzók formátuma szabadon változtatható.

A bukméker szolgáltatásai között természetesen a mérkőzés előtti (pre-match) és élő (live) fogadásokat is megtaláljuk. Minden egyes meccshez számtalan szorzó adat tartozik, amelyeket könnyen elérhetjük, ha a mérkőzésre kattintunk. Ekkor egy új oldal fog megjelenni, ami minden szükséges adatot tartalmaz. Élő események esetén természetesen a meccs aktuális állását is folyamatosan nyomon tudjuk követni.

Fogadási margin

 • Jégkorong

  Jégkorong

  6.9%

 • Kézilabda

  Kézilabda

  9.8%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  6%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  6.9%

 • Röplabda

  Röplabda

  8%

 • Tenisz

  Tenisz

  6.1%

Átlagos fogadási margin: 7.3%

Mobil

7 / 10

A 18bet Magyarországon is elérhető és telepíthető mobiltelefonos alkalmazással rendelkezik. 

Mindkettő kiváló élményt nyújt. Az oldal azonban nemcsak androidos, de iOS operációs rendszerre készült applikációt is kínál, viszont ezt egyelőre még nem sokan próbálták ki, és az App Store-ban olvasható visszajelzések sem pozitívak. Az Android alkalmazás viszont nagyszerűen működik. 

Ha Google- vagy Facebook-fiókkal szeretnéd létrehozni a 18bet fiókod, akkor a számítógépes vagy mobiltelefonos változaton keresztül érdemes regisztrálnod; az applikáció ugyanis nem teszi lehetővé ezt, ott ugyanis csak a hagyományos regisztrációs lehetőséget vehetjük igénybe. A be- és kifizetések, valamint a fogadások azonban már gond nélkül végrehajthatóak.

Játszhatsz iPhone appal

iPhone appal

Több
Játszhatsz Android appal

Android appal

Több
Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

7 / 10

A 18 bet minden sportfogadási funkciója könnyen hozzáférhető és használható. A különböző meccseket már a főoldalon is elérheted, a fizetést bármelyik aloldalról elindíthatod, ráadásul a bónuszajánlatok menüpontja is kiemelt színt kapott. De vajon mi a helyzet a részletekkel? Az alábbiakban részletesen is kifejtjük az oldal főbb funkcióit.

 • Korlátozások
 • A bal oldali oszlop Élő gombjára kattintva angol nyelven jelenik meg a megnyitott oldal
 • Nincs be- és kifizetési adatokat összefoglaló táblázat

A fogadások típusai

7 / 10

Az oldalon számtalan módon és rengeteg eseményre fogadhatunk. Egy élő futballmérkőzés esetén nemcsak a hagyományos 1x2, over/under vagy ázsiai hendikep található meg, hanem számos más dologra is megtehetjük fogadásunkat. Ilyen például a gólok, szögletek vagy bedobások száma, vagy az utolsó gólszerző csapat. Hasonlóan sok lehetőséget kínál a többi sportág is.

18bet Fogadások típusai:

Megbízhatóság

7 / 10

A 18bet fogadóirodát a Shark77 Limited cég üzemelteti. Jelenleg 2 MGA (Máltai Szerencsejáték Hatóság) által 2018-ban kiadott engedéllyel rendelkezik, és folyamatosan frissítik a szorzókat is, hogy minél jobb és pontosabb információkat tudjanak szolgáltatni a játékosok számára. A kifizetések és a személyazonosítás azonban megeshet, hogy nehézkes, és problémába ütközik.

Az interneten olvasható vélemények alapján a 18bet egy kiváló oldalnak tűnik akár a sportfogadás, akár a kaszinójátékok szempontjából. Az értékelések viszont elég megosztóak, tehát vagy nagyon jókat írnak róla, vagy nagyon rossz tapasztalatokról számolnak be. Az ügyfélszolgálatuk ugyan gyorsan válaszol, de a problémaelhárítás sok esetben nem működik még elég hatékonyan. Ilyen téren tehát van még mit fejlődni, hiszen egy játékos elvesztéséhez elég egy rossz tapasztalat..

Fizetési lehetőségek

8 / 10

Befizetések

Regisztráció, majd bejelentkezés után megtekintheted a Magyarországon elérhető befizetési lehetőségeket, ha a Deposit gombra kattintasz. 

A legtöbb esetben sajnos csak dollárban, euróban vagy fontban fizethetsz. Az aktuális forintárfolyamot akkor tudod megtekinteni, ha elkezdesz beírni egy összeget. Minden 18bet befizetés díjmentes, és a banki átutalások kivételével azonnal végbemegy. Az aktivált bónuszkód a befizetési ablak tetején jelenik meg.

Kifizetések

A kifizetési lehetőségek csak akkor válnak elérhetővé, ha minden szükséges személyes adatodat megadtad. 

E-pénztárcás fizetésre és banki átutalásra itt is egyaránt van lehetőség. A FAQ részleg Terms of Use részében a maximum nyerhető vagy kifizethető pénzösszegekről napi és heti lebontásban tájékozódhatsz.

A limitek kis mértékben módosulhatnak az árfolyam-ingadozások miatt.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

10 – 10 000€ Azonnali 0%

Mastercard

10 – 10 000€ Azonnali 0%

Rapid Transfer

10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0% 20€ – N/A 5 – 7 nap 0%

Skrill

10 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

NETELLER

10 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Revolut

10 – 2.000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Banki átutalással

10 – 2.000€ 1 – 3 nap 0% 20€ – N/A 5 – 7 nap 0%

Jeton

10 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

MuchBetter

10 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Maestro

10 – 10 000€ Azonnali 0%

Támogatás

10 / 10

Az oldalon élő chat, e-mail, telefonos, ráadásul Whatsapp-os és Viber-es elérhetőség is elérhető. Ez különösen azért kiemelendő, mert általában azonnali kapcsolatfelvételi lehetőségként nem szokott szóba jönni más a telefonhíváson vagy élő chaten kívül. 

Itt azonban két népszerű chatalkalmazáson keresztül is elérheted az oldalt, ha sürgősen segítségre lenne szükséged. 

Élő chaten azonnal válaszol valaki, és e-mailben sem kellett többet várni 1 és negyed óránál az üzenetre. A telefonhívásra szintén válaszolnak, szóval elérhetőség szempontjából nem lehet okunk panaszra. A válaszok illedelmesek és segítőkészek, de néha előfordul bizonyos rendszerproblémáknál, hogy nehézkesen sikerül csak megoldani őket.

Support contacts

Telefon

+44 750 616 7701

Email

csd@18bet.com

Élő chat

Hozzáértés 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő Néhány másodperc Kevesebb, mint 1,5 óra Néhány másodperc

Összegzés

7.4 / 10

A 18bet fogadóiroda egy nagyszerű sportfogadási oldal, hiszen több dologban is kiemelkedik a többi online fogadóiroda közül. 

Magas szorzókat kínál, melyeket többféle nézetben is megtekinthetsz, és minden egyes meccsnek külön információs oldala van. Az ügyfélszolgálat felkeresése esetén is gyorsan választ kaphatunk. Ez azonban el is várható, tekintve, hogy a GYIK szekció több fontos információt is kihagy, habár nem lehetünk vele nagyon elégedetlenek sem. 

 • Korlátozások
 • Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

A be- és kifizetésekre Magyarországon több lehetőségünk van, és ezek általában gyorsan végbemennek. Apróbb funkciók még javításra szorulnak, néhány esetben ugyanis az angol nyelvű verzióra visz át minket egy link a magyaron belül, akkor is, ha már rendelkezik magyar nyelvű alternatív oldallal.

Tudj meg mindent a 18bet fogadóirodáról, és légy te a legjobb

GYIK

?

Szükség van hivatalos dokumentumok benyújtására a személyazonosításhoz?

Probléma esetén mindenképpen, például ha nem érkezik meg számládra vagy elektronikus pénztárcádra az átutalt összeg, és felkeresed a 18bet ügyfélszolgálatát. A kifizetéshez elég megadni néhány személyes adatot.
?

Hogyan tudok fogadni a 18beten?

Csak kattints rá a megfelelő szorzóra a kiválasztott mérkőzésen belül, és a fogadás meg is fog jelenni a Fogadási szelvényben a jobb olali oszlopban. Ezután pedig beírhatod a tét összegét.
?

Magas szorzókat is kínál a 18bet?

Igen! Ezeket rögtön a főoldalon meg is tekintheted.
?

Mit tegyek, ha segítségre van szükségem?

Olvasd el a GYIK részleget, és ha nem találod a választ, akkor keresd fel az ügyfélszolgálatukat. A következő elérhetőségi lehetőségek közül választhatsz: telefon, email, élő chat, WhatsApp és Viber.
?

Rendelkezik az oldal mobil alkalmazással?

Igen, az Android és iOS applikációhoz vezető linkeket megtalálod az oldal alján.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével