Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Wazamba Vélemények

7.5/10

Előnyök:

 • FunID-vel is beléphetsz az oldalra

 • Folyamatosan megújuló promóciók

 • Játékpénze értékes díjakra váltható

 • Magas szorzók egyes eseményekre

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással Neteller Skrill MasterCard Bitсoin Paysafecard Revolut Google Pay

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  6

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  8

Alternatív linkek és az oldal elérhetősége

A Wazamba sportfogadás lehetővé teszi, hogy a sportrajongók is élvezhessék az oldal előnyeit. Ha a Wazamba oldalára tévedünk, akkor először egy vidám, színes, gyerekjátékokra emlékeztető kaszinóoldal fogad minket. Ez a hangulat még az oldal sportfogadási részlegén barangolva is megmarad, hiszen a Wazamba elsősorban kaszinószolgáltatásairól ismert. 

A Wazambát több mint 15 nyelven érhetjük el. Az oldal természetesen mindegyik verzióhoz közvetlen átirányítást is biztosít, amit a lap alján tudunk elérni. A Wazamba  oldalát Magyarországról is elérjük, így a magyar játékosok is szabadon hozzáférhetnek a bukméker szolgáltatásaihoz, anélkül, hogy VPN-t kellene használniuk. A sok különböző nyelvű Wazamba alternatív link mellett az oldal több ország számára még saját ügyfélszolgálati elérhetőséget is biztosít.

Bónuszok és promóciók

8 / 10

A Wazamba oldalán az Akciók menüpontra kattintva tekinthetjük meg a fogadási bónuszokat

Az üdvözlő bónusz 100%-os bónuszt ad 35 000 Ft-os befizetésig. A bónusz igényléséhez minimum 6 000 Ft összegben kell befizetnünk, és legalább egyszer meg kell játszanunk az első befizetés teljes összegét, legalább 1,50-es szorzójú eseményre fogadva. A bónuszt e-mailben vagy élő chaten keresztül kérhetjük le az ügyfélszolgálat közreműködésével. Skrill és Neteller fizetés esetén a bónusz nem igényelhető. A megforgatási követelményeket a Wazamba Magyarországon élő játékosai számára úgy állapította meg, hogy legalább hatszor annyi értékben kell rakniuk tétet minimum 2,00-es szorzójú egyéni eseményekre, vagy 1,50-es kombinált fogadásokra. 

A meglévő játékosok számára rendelkezésre álló bónuszok között több befizetési bónuszt találunk heti reload és cashback bónusz formájában. Virtuális sportokra tett fogadások esetén ingyenes fogadásokat kaphatunk, de ehhez legalább 60 000 Ft értékben kell fogadnunk, ami igencsak magas. Az igénylés ennél a bónusznál is úgy történik, hogy felvesszük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az Akkumulátor túltöltés nevű bónusz arra ösztönzi a játékosokat, hogy három eseményből álló kombinált fogadást tegyenek.

Esélyek

7 / 10

A sportfogadási oldalon a mérkőzés előtti, az élő és a virtuális fogadásokat külön menüpontokon keresztül érhetjük el. Először természetesen a legnépszerűbb fogadási sportág, a futball mérkőzései és azok szorzói fognak megjelenni. Ha vetünk egy pillantást a különböző meccsekhez feltüntetett szorzókra, akkor elég váratlan számokra bukkanhatunk. Egyes események kiugróan magas értékekkel rendelkeznek. 

Futball fogadások esetén a szorzók átlagosan 1-4 között mozognak az 1x2 fogadásoknál. Nem kell azonban sokáig keresnünk a 6-7, vagy akár 10 feletti értékeket sem. Az oddsok nem fedik le az egyes események valódi valószínűségét, hiszen valamennyi hasznot az oldalnak is kell termelnie. Minél nagyobb a ház haszna (a ,,margin”), annál többet veszíthetünk. Ezért a magas oddsok kis valószínűségű játékkimeneteleket jelentenek. A másik oldalról nézve elmondhatjuk, hogy ugyan ritkán, de a megszokottnál nagyobbat is nyerhetünk. 

Általánosságban az 5%-ot tekintik egyfajta vízválasztónak a marginok esetén. nmagában nem jelent az átlagosnál sokkal nagyobb hasznot a ház számára, ha valamelyik érték kiugró, hiszen az oddsok egymáshoz való viszonya határozza meg a ház átlagos hasznát. A Wazamba oldalán a focimeccseknél 4%-11% körül mozog a margin, szóval oda kell figyelni fogadás során, és érdemes lehet egy-egy mérkőzés szorzóit más sportfogadási oldalakéval is összehasonlítani, mert könnyen lehet, hogy máshol jobb ajánlatokat találunk.

Fogadási margin

 • Jégkorong

  Jégkorong

  8.69%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  8.4%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  9%

 • Tenisz

  Tenisz

  9.1%

Átlagos fogadási margin: 8.8%

A Wazamba mobil felülete

6 / 10

A mobiltelefonos verzió talán még jobb is, mint amit az asztali gépen meg tudunk nyitni. A navigálást itt sikerült egyszerűbben megoldaniuk, mégis minden fontos funkciót megtalálunk minimális keresgéléssel. Még a kifizetés is könnyedén kivitelezhető telefonon keresztül, nyereményeink átutalásához sem szükséges asztali géphez vagy laptophoz ülnünk. 

Az oldal nem rendelkezik saját mobil applikációval egyik operációs rendszerben sem, ami miatt meglehetősen hátrányba kerülhet a többi rangos sportfogadási oldallal szemben, hiszen egy mobiltelefonos alkalmazás ma már szinte elvárás. A Play Áruházban találunk ugyan egy olyan appot, amely ugyanezen a néven fut, de az csak ingyenes játékot kínál.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

7 / 10

A Wazamba sokat ad az oldal megjelenésére és az egyediségre, így több olyan funkcióval is találkozhatunk, amit korábban még nem láttunk más sportfogadási oldalon. A bukméker összességében elég gyermeteg hatást kelt, ami fogadóirodák esetében szokatlan.

Előnyök

Korlátozások

A le-fel görgetés sokszor nehézkes az oldalon

Nincs mobil applikációja

Azonban a kaszinó nem emészti fel az oldal fejlesztőinek minden energiáját, és egy meglepően jól használható sportfogadási oldalt hoztak létre a Wazambán belül.

A fogadások típusai

8 / 10

Általánosságban igaz, hogy a futball-mérkőzések rendelkeznek a legtöbb fogadási lehetőséggel, és ez a Wazamba esetében sincs másként. Alapértelmezettként az 1x2 fogadás jelenik meg minden mérkőzés előtti fogadásnál, élő fogadások esetén pedig még a gólok száma is kitüntetett szerepet kap. Azonban ha rákattintunk a meccsek nevére, akkor jóval több opcióval találkozhatunk, például a következőkkel:

 • Hendikep
 • Első gól
 • Második gól
 • Pontos végeredmény
 • Összesített
 • Páros / páratlan

Hogy mikor melyik fogadásra, és pontosan melyik eseményre fogadhatunk, abban oldalunk is segít saját futball tippjeivel

A kosárlabda- vagy teniszmérkőzéseknél szintén többféle fogadást tehetünk, a meccsek különböző eseményeit megtippelve. A kevésbé népszerű sportágak, például a krikett esetén már sokkal korlátozottabb a választék. Egyszerűen csak rá kell kattintani a megtippelt eredményre és annak szorzójára, és máris a fogadószelvényünkre kerül a fogadás. Az oldalon egyéni és kombinált fogadásokat is tehetünk.

Wazamba Fogadások típusai:

Megbízhatóság és a Wazamba magyar játékosainak értékelése

8 / 10

A Wazamba az AntillePhone N.V. engedélyével rendelkezik, és ciprusi központtal működik. Fontos számukra a pénzmosás megelőzése, gyanús műveletek esetében rögtön átvizsgálják a játékost, és igyekeznek minimálisra csökkenteni a csalások esélyét. Az ügyfélszolgálat szakértőkből áll, akik szívesen segítenek probléma vagy kérdés esetén. A pénzmozgás idejét is igyekeznek minimalizálni a feldolgozási idő csökkentésével, hogy pozitív felhasználói élményt nyújtsanak a fizetés során is.

A Wazamba sportfogadási oldaláról még nem igazán találunk értékeléseket. A Wazamba vélemények többségében pozitív élményről árulkodnak, és a magyar játékosok megítélése is inkább kedvező.

Wazamba kifizetés és befizetés

8 / 10

Magyarországról számos befizetési mód közül választhatunk. A hagyományos kártyás, e-pénztárcás fizetés (pl. Visa, Skrill, paysafecard) és banki átutalás mellett még kriptovalutás fizetés is a rendelkezésünkre áll nemcsak be-, hanem kifizetés esetén is. A minimum és maximum befizethető összegeket a befizetési lehetőségekre kattintva tekinthetjük meg (a minimumhoz írjunk be egy nagyon alacsony értéket, a maximumhoz pedig egy nagyon magasat, így a rendszer automatikus ki fogja írni hibaüzenetként, hogy milyen értékekig lehet elmenni).

Kifizetés esetén ugyan már kevesebb lehetőség közül választhatunk, de ez még mindig sokkal több, mint amennyit más oldalakon találunk. Ha van saját FunID-fiókod, akkor azon keresztül is végrehajthatod a kifizetéseidet.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj
Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj

Sofort

VISA

MasterCard

Revolut

Paysafecard

Skrill

Rapid Transfer

Neteller

Jeton

MiFinity

Google Pay

Bitcoin Cash

Tether

Bitсoin

Litecoin

Ethereum

Ripple

Banki átutalással

Befizetési idő & Kifizetési idő
5.000 – 1M Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 350 000 Ft Azonnali
5.000 – 1M Ft Azonnali
5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap
3.000 – 500 000 Ft Azonnali
5.000 – 1M Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 300 000 Ft Azonnali
5.000 – 1M Ft Azonnali
5.000 – 1M Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 600 000 Ft Azonnali
5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap
Befizetési idő & Kifizetési idő
5.000 – 600 000 Ft 1 – 3 nap
5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra
5.000 – 1M Ft 5 – 7 nap
3.000 – 200 000 Ft 0 – 24 óra
5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra
5.000 – 200 000 Ft 0 – 24 óra
5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra
5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra
5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra
5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra
5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra
5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra
4.000 – 750 000 Ft 5 – 7 nap

Támogatás

8 / 10

A Wazamba ügyfélszolgálata kiváló. Találunk az oldalon élő chatet, e-mail címet és több telefonszámot is. Magyarországon saját magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk is van. Az oldalon ugyan láthatunk egy GYIK részleget, ami elég hiányos, de az ügyfélszolgálatukra legalább számíthatunk. Nézzük is meg részletesebben az egyes elérhetőségeket:

Support contacts

Telefon

Email

support@wazamba.com

Élő chat

Hozzáértés 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő Néhány másodperc Kevesebb, mint 1 óra 8-10 másodperc

Összegzés

7.5 / 10

A játékos megjelenésű Wazamba nekünk nagy meglepetést okozott. M nem számítottunk arra, hogy egy offshore bukméker legjobb sportfogadási oldalak között is megállja a helyét. A külső gyakran megtévesztő, hiszen láthatjuk, hogy ebben az esetben sem egy komolytalan oldalról van szó.

 • Korlátozások
 • GYIK részlege bővítésre szorul

Ugyan oddsai, GYIK részlege és a fogadási kínálata még bővülhet, egészen ígéretesnek tűnik az oldal. Ha már ismered kaszinószolgáltatásait, akkor ezt is érdemes kipróbálnod.

GYIK

?

Engedélyezett az oldal használata Magyarországon?

Igen, magyar játékosok is regisztrálhatnak és játszhatnak a saját IP-címükkel.
?

A sportfogadási oldalhoz is tartozik üdvözlő bónusz?

Igen! 100%-os bónuszt kínál az első befizetéshez 35 000 Ft-ig! További információkért görgess feljebb, vagy látogass el a Wazamba oldalára.
?

Virtuális fogadásokat is tehetek az oldalon?

Igen, több sportágban is.
?

Milyen be- és kifizetési lehetőségek vannak?

Befizetés: VISA, Mastercard, Revolut, paysafecard, Skrill 1-Tap, Skrill, Rapid Transfer, NETELLER, MiFinity, BitCoin, LiteCoin, ethereum, ripple. Kifizetés: Skrill 1-Tap, Skrill, NETELLER, MiFinity, BitCoin, LiteCoin, ethereum, ripple.
?

Van az oldalon élő chat?

Igen, és ez az egyik leggyorsabb kapcsolatfelvételi mód.

Általános információ

Cím Wazamba
Hivatalos oldal www.wazamba.com
Alapítási év 2019
Telefon Nincs
Email support@wazamba.com
Kifizetések Banki átutalással, Neteller, Skrill, MasterCard, Bitсoin, Paysafecard, Revolut, Google Pay, VISA, Jeton, MiFinity, Rapid Transfer, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tether, Bitcoin Cash, Sofort
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély Curacao
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Wazamba - vélemény a játékosoktól

betöltés...