Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Wazamba Vélemények

8.4/10

Előnyök:

 • FunID-vel is beléphetsz az oldalra

 • Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

 • Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

 • Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

Fizetési:

Mutass többet

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  6

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  10

 • Támogatás

  10

Ebben a véleményben

Alternatív linkek és az oldal elérhetősége

A Wazamba sportfogadás lehetővé teszi, hogy a sportrajongók is élvezhessék az oldal előnyeit. Ha a Wazamba oldalára tévedünk, akkor először egy vidám, színes, gyerekjátékokra emlékeztető kaszinóoldal fogad minket. Ez a hangulat még az oldal sportfogadási részlegén barangolva is megmarad, hiszen a Wazamba elsősorban kaszinószolgáltatásairól ismert. 

A Wazambát több mint 15 nyelven érhetjük el. Az oldal természetesen mindegyik verzióhoz közvetlen átirányítást is biztosít, amit a lap alján tudunk elérni. A Wazamba  oldalát Magyarországról is elérjük, így a magyar játékosok is szabadon hozzáférhetnek a bukméker szolgáltatásaihoz, anélkül, hogy VPN-t kellene használniuk. A sok különböző nyelvű Wazamba alternatív link mellett az oldal több ország számára még saját ügyfélszolgálati elérhetőséget is biztosít.

Bónuszok és promóciók

8.5/10

A Wazamba oldalán az Akciók menüpontra kattintva tekinthetjük meg a fogadási bónuszokat

Az üdvözlő bónusz 100%-os bónuszt ad 35 000 Ft-os befizetésig. A bónusz igényléséhez minimum 6 000 Ft összegben kell befizetnünk, és legalább egyszer meg kell játszanunk az első befizetés teljes összegét, legalább 1,50-es szorzójú eseményre fogadva. A bónuszt e-mailben vagy élő chaten keresztül kérhetjük le az ügyfélszolgálat közreműködésével. Skrill és Neteller fizetés esetén a bónusz nem igényelhető. A megforgatási követelményeket a Wazamba Magyarországon élő játékosai számára úgy állapította meg, hogy legalább hatszor annyi értékben kell rakniuk tétet minimum 2,00-es szorzójú egyéni eseményekre, vagy 1,50-es kombinált fogadásokra. 

A meglévő játékosok számára rendelkezésre álló bónuszok között több befizetési bónuszt találunk heti reload és cashback bónusz formájában. Virtuális sportokra tett fogadások esetén ingyenes fogadásokat kaphatunk, de ehhez legalább 60 000 Ft értékben kell fogadnunk, ami igencsak magas. Az igénylés ennél a bónusznál is úgy történik, hogy felvesszük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az Akkumulátor túltöltés nevű bónusz arra ösztönzi a játékosokat, hogy három eseményből álló kombinált fogadást tegyenek.

Esélyek

6.5/10

A sportfogadási oldalon a mérkőzés előtti, az élő és a virtuális fogadásokat külön menüpontokon keresztül érhetjük el. Először természetesen a legnépszerűbb fogadási sportág, a futball mérkőzései és azok szorzói fognak megjelenni. Ha vetünk egy pillantást a különböző meccsekhez feltüntetett szorzókra, akkor elég váratlan számokra bukkanhatunk. Egyes események kiugróan magas értékekkel rendelkeznek. 

Futball fogadások esetén a szorzók átlagosan 1-4 között mozognak az 1x2 fogadásoknál. Nem kell azonban sokáig keresnünk a 6-7, vagy akár 10 feletti értékeket sem. Az oddsok nem fedik le az egyes események valódi valószínűségét, hiszen valamennyi hasznot az oldalnak is kell termelnie. Minél nagyobb a ház haszna (a ,,margin”), annál többet veszíthetünk. Ezért a magas oddsok kis valószínűségű játékkimeneteleket jelentenek. A másik oldalról nézve elmondhatjuk, hogy ugyan ritkán, de a megszokottnál nagyobbat is nyerhetünk. 

Általánosságban az 5%-ot tekintik egyfajta vízválasztónak a marginok esetén. nmagában nem jelent az átlagosnál sokkal nagyobb hasznot a ház számára, ha valamelyik érték kiugró, hiszen az oddsok egymáshoz való viszonya határozza meg a ház átlagos hasznát. A Wazamba oldalán a focimeccseknél 4%-11% körül mozog a margin, szóval oda kell figyelni fogadás során, és érdemes lehet egy-egy mérkőzés szorzóit más sportfogadási oldalakéval is összehasonlítani, mert könnyen lehet, hogy máshol jobb ajánlatokat találunk.

Fogadási margin
Labdarúgás

Labdarúgás

9%

Kosárlabda

Kosárlabda

8.4%

Jégkorong

Jégkorong

8.69%

Tenisz

Tenisz

9.1%

Átlagos fogadási margin::

8.8%

A Wazamba mobil felülete

6.0/10

A mobiltelefonos verzió talán még jobb is, mint amit az asztali gépen meg tudunk nyitni. A navigálást itt sikerült egyszerűbben megoldaniuk, mégis minden fontos funkciót megtalálunk minimális keresgéléssel. Még a kifizetés is könnyedén kivitelezhető telefonon keresztül, nyereményeink átutalásához sem szükséges asztali géphez vagy laptophoz ülnünk. 

Az oldal nem rendelkezik saját mobil applikációval egyik operációs rendszerben sem, ami miatt meglehetősen hátrányba kerülhet a többi rangos sportfogadási oldallal szemben, hiszen egy mobiltelefonos alkalmazás ma már szinte elvárás. A Play Áruházban találunk ugyan egy olyan appot, amely ugyanezen a néven fut, de az csak ingyenes játékot kínál.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Használhatóság

7.5/10

A Wazamba sokat ad az oldal megjelenésére és az egyediségre, így több olyan funkcióval is találkozhatunk, amit korábban még nem láttunk más sportfogadási oldalon. A bukméker összességében elég gyermeteg hatást kelt, ami fogadóirodák esetében szokatlan.

Előnyök

Korlátozások

A le-fel görgetés sokszor nehézkes az oldalon

Nincs mobil applikációja

Azonban a kaszinó nem emészti fel az oldal fejlesztőinek minden energiáját, és egy meglepően jól használható sportfogadási oldalt hoztak létre a Wazambán belül.

A fogadások típusai

9.0/10

Általánosságban igaz, hogy a futball-mérkőzések rendelkeznek a legtöbb fogadási lehetőséggel, és ez a Wazamba esetében sincs másként. Alapértelmezettként az 1x2 fogadás jelenik meg minden mérkőzés előtti fogadásnál, élő fogadások esetén pedig még a gólok száma is kitüntetett szerepet kap. Azonban ha rákattintunk a meccsek nevére, akkor jóval több opcióval találkozhatunk, például a következőkkel:

 • Hendikep
 • Első gól
 • Második gól
 • Pontos végeredmény
 • Összesített
 • Páros / páratlan

Hogy mikor melyik fogadásra, és pontosan melyik eseményre fogadhatunk, abban oldalunk is segít saját futball tippjeivel

A kosárlabda- vagy teniszmérkőzéseknél szintén többféle fogadást tehetünk, a meccsek különböző eseményeit megtippelve. A kevésbé népszerű sportágak, például a krikett esetén már sokkal korlátozottabb a választék. Egyszerűen csak rá kell kattintani a megtippelt eredményre és annak szorzójára, és máris a fogadószelvényünkre kerül a fogadás. Az oldalon egyéni és kombinált fogadásokat is tehetünk.

Golf

Snooker

Kézilabda

CS:GO

Jégkorong

Darts

UFC

Tenisz

Kosárlabda

Foci

eSport

Megbízhatóság és a Wazamba magyar játékosainak értékelése

9.5/10

A Wazamba az AntillePhone N.V. engedélyével rendelkezik, és ciprusi központtal működik. Fontos számukra a pénzmosás megelőzése, gyanús műveletek esetében rögtön átvizsgálják a játékost, és igyekeznek minimálisra csökkenteni a csalások esélyét. Az ügyfélszolgálat szakértőkből áll, akik szívesen segítenek probléma vagy kérdés esetén. A pénzmozgás idejét is igyekeznek minimalizálni a feldolgozási idő csökkentésével, hogy pozitív felhasználói élményt nyújtsanak a fizetés során is.

A Wazamba sportfogadási oldaláról még nem igazán találunk értékeléseket. A Wazamba vélemények többségében pozitív élményről árulkodnak, és a magyar játékosok megítélése is inkább kedvező.

Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

1BET

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Zulabet

Rabona

CampoBet

TippmixPro

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

10.0/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

355 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 100€ értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

6.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Wazamba kifizetés és befizetés

10.0/10

Magyarországról számos befizetési mód közül választhatunk. A hagyományos kártyás, e-pénztárcás fizetés (pl. Visa, Skrill, paysafecard) és banki átutalás mellett még kriptovalutás fizetés is a rendelkezésünkre áll nemcsak be-, hanem kifizetés esetén is. A minimum és maximum befizethető összegeket a befizetési lehetőségekre kattintva tekinthetjük meg (a minimumhoz írjunk be egy nagyon alacsony értéket, a maximumhoz pedig egy nagyon magasat, így a rendszer automatikus ki fogja írni hibaüzenetként, hogy milyen értékekig lehet elmenni).

Kifizetés esetén ugyan már kevesebb lehetőség közül választhatunk, de ez még mindig sokkal több, mint amennyit más oldalakon találunk. Ha van saját FunID-fiókod, akkor azon keresztül is végrehajthatod a kifizetéseidet.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

5 000 - 600 000 Ft Azonnal Nincs
5 000 - 1 000 000 Ft Azonnal Nincs
10 000 - 600 000 Ft Azonnal Nincs
5 000 - 600 000 Ft Azonnal Nincs
5 000 - 200 000 Ft 1 napon belül Nincs
5 000 - 1 000 000 Ft 1 napon belül Nincs
10 000 - 200 000 Ft 1 napon belül Nincs

Támogatás

10.0/10

A Wazamba ügyfélszolgálata kiváló. Találunk az oldalon élő chatet, e-mail címet és több telefonszámot is. Magyarországon saját magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk is van. Az oldalon ugyan láthatunk egy GYIK részleget, ami elég hiányos, de az ügyfélszolgálatukra legalább számíthatunk. Nézzük is meg részletesebben az egyes elérhetőségeket:

Telefon

Email

support@wazamba.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő Néhány másodperc Kevesebb, mint 1 óra 8-10 másodperc

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
02.09.2021

Összegzés

8.4/10

A Wazamba nagy meglepetést okozott, nem számítottunk arra, hogy ilyen jó sportfogadási szolgáltatást képes biztosítani. A külső gyakran megtévesztő, hiszen láthatjuk, hogy ebben az esetben sem egy komolytalan oldalról van szó.

Korlátozások

GYIK részlege bővítésre szorul

Ugyan oddsai, GYIK részlege és a fogadási kínálata még bővülhet, egészen ígéretesnek tűnik az oldal. Ha már ismered kaszinószolgáltatásait, akkor ezt is érdemes kipróbálnod.

Wazamba GYIK

? Engedélyezett az oldal használata Magyarországon?
Igen, magyar játékosok is regisztrálhatnak és játszhatnak a saját IP-címükkel.
? A sportfogadási oldalhoz is tartozik üdvözlő bónusz?
Igen! 100%-os bónuszt kínál az első befizetéshez 35 000 Ft-ig! További információkért görgess feljebb, vagy látogass el a Wazamba oldalára.
? Virtuális fogadásokat is tehetek az oldalon?
Igen, több sportágban is.
? Milyen be- és kifizetési lehetőségek vannak?
Befizetés: VISA, Mastercard, Revolut, paysafecard, Skrill 1-Tap, Skrill, Rapid Transfer, NETELLER, MiFinity, BitCoin, LiteCoin, ethereum, ripple. Kifizetés: Skrill 1-Tap, Skrill, NETELLER, MiFinity, BitCoin, LiteCoin, ethereum, ripple.
? Van az oldalon élő chat?
Igen, és ez az egyik leggyorsabb kapcsolatfelvételi mód.

Általános információ

Info_sidebar
Cím Wazamba
Hivatalos oldal wazamba.com
Alapítási év 2019
Telefon None
Email support@wazamba.com
Kifizetések Banki átutalással, Ecopayz, Neteller, Skrill, MasterCard, BitCoin, Paysafecard, VISA, MiFinity, Astropay, Ethereum, Litecoin
Curacao eGaming 8048/JAZ2016-064
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Játékos vélemények a Wazamba fogadóirodáról

Játékos vélemények a Wazamba fogadóirodáról

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése