Online sportfogadás euróban

Frissítve:

Ma már bárki nyithat euró alapú számlát egy kereskedelmi banknál Magyarországon is. Az eurós sportfogadás Magyarországon egyidős az internetes fogadóoldalak megjelenésével. A külföldi online bukmékereknél szinte kivétel nélkül lehet játékegyenleged a közösségi pénznemben. 

Az igazi kérdés ez esetben az, hogy kinek éri meg euróban fogadni, melyek ehhez a megbízható külföldi bukmékerek, és hogy mely befizetési módok a legkedvezőbbek az euró alapú online sportfogadáshoz. Már csak azért is érdemes ezzel a témával foglalkozni, mert egyre többen kapják valamilyen Fiat pénzben, főleg euróban vagy dollárban a fizetésüket.

Online sportfogadási oldalak euróban (EUR)

Találtunk: 8 Fogadóirodák

 1. 1

  22bet

  Értékelése: 8.7/10

  • 100% -os kezdő bónusz
  • Számos fizetési lehetőség
  • Játék akár €10 téttől
  • Pénteki bónusz

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

  Fogadj most Irány a 22bet 22bet Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  Bet365

  Értékelése: 8.5/10

  • Piacvezető oddsok és marginok
  • Élő fogadáshoz live stream
  • Lóversenyhez Tote fogadás
  • Fogadáskészítő

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

  Fogadj most Irány a Bet365 Bet365 Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
  Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

 3. 3

  Unibet

  Értékelése: 8.3/10

  • Rengeteg live stream
  • Kedvező gyűjtőfogadási bónusz focira
  • Külön sport és kaszinó appok
  • Magyar ügyfélszolgálat

  20.000 Ft Bónusz

  Fogadj most Irány a Unibet Unibet Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  Bwin

  Értékelése: 8.1/10

  • Igényes iOS és Android platform
  • Több mint 50 sportág
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható

  Sport bónusz 20.000 HUF

  Fogadj most Irány a Bwin Bwin Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  Casinia

  Értékelése: 7.5/10

  • Több, mint 25 féle sportág
  • Átlag feletti értékű bónuszok
  • Fogadható közéleti események
  • Több, mint 1000 fogadható esemény

  35.000 HUF Első Befizetés bónusz

  Fogadj most Irány a Casinia Casinia Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 6. 6

  Betinia

  Értékelése: 7.4/10

  • Több mint 30 fogadható sportág
  • Magas odds-okat találhatsz
  • Közéleti eseményekre is fogadhatsz
  • Több mint 1500 megjátszható esemény

  Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

  Fogadj most Irány a Betinia Betinia Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 7. 7

  Fezbet

  Értékelése: 7.3/10

  • 32 féle sportágra fogadhatsz
  • Átlag feletti mennyiségű bónuszok
  • Speciális promóciók bajnokságokra
  • Átlátható, könnyen kezelhető felület

  100% bónusz akár 30,000 HUF

  Fogadj most Irány a Fezbet Fezbet Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 8. 8

  Zulabet

  Értékelése: 6.6/10

  • Magyarul elérhető webhely
  • Számos bónusz és verseny
  • Magas szorzós élő fogadá
  • MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

  100% bónusz akár 35.000 HUF

  Fogadj most Irány a Zulabet Zulabet Ismertető

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Eurós sportfogadás Magyarországon – Teljes útmutató

Frissítve:

A külföldi fogadóirodákban Magyarországról is lehetséges az euróban történő fogadás.

Ez optimális megoldás lehet a számodra, ha már eleve van egy eurós bevételi forrásod és számlád, mert így nem kell átváltási költségekkel számolnod. Ebben a cikkben:

euroban sportfogadas

Euróalapú számla esetén érdemes olyan pénzügyi szolgáltatót választani, amely nem számít fel külön tranzakciós költséget sem. De még számos, ehhez hasonló tippet osztunk meg veled ebben a cikkben, amiben az euróalapú sportfogadás Magyarországról lehetőségeit járjuk körbe.

Szó lesz az online sportfogadás legalitásáról. Többek között elkészítettük az eurós játékosi számlát és fogadást lehetővé tevő legjobb online bukmékerek listáját. Kiemeltük a magyar játékosok számára is elérhető legjobb bónuszaikat.

Az online bankolásban kevésbé járatosak számára egy mobilos befizetési, lépésről lépésre útmutatót is összeállítottunk. Felhívjuk a figyelmed a bankkártyás mellett több alternatív és gyors fizetési rendszerre is. A cikket egy, az euróalapú sportfogadással kapcsolatos gyakori kérdések szekcióval zárjuk.

Eurót elfogadó online bukmékerek Magyarországon

Eurót elfogadó online bukmékerek Magyarországon

A Tippmixpro, az egyetlen átfogó kínálattal rendelkező magyar sportfogadási oldal,  egyelőr nem kínál eurós fogadási lehetőséget. Ez elég sajnálatos, ugyanis honfitársaink százezrei élnek valahol Nyugat-Európában az eurózónában, és sokan közülük biztosan szívesen fogadnának olyan magyar eseményekre, amik más játékszervezőknél nem találhatók meg. Másrészt egyre többen élnek online távmunkából, és munkájukért jellemzően USA dollárban vagy euróban kapnak fizetséget.

 1. Az első eurós bankjegyeket és pénzérméket 2002. január 1-jén vezették be.
 2. Jelenleg Magyarországnak - annak ellenére, hogy 2001 óta napirenden van - nincs csatlakozási céldátuma az euróövezethez.
 3. A magyarok többsége 10 éven belül számít a pénzcserére. A közös valutát támogatók aránya itthon egy 2024-es felmérés szerint 69%.
 4. Euróalapú számlát a legtöbb internetes fizetési (mint a Wise) és e-tárca szolgáltatónál Magyarországról is költségmentesen nyithatsz.

Megbízható külföldi bukmékerek

Ugyan már többször megemlítettünk ezen az oldalon, de nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy az általunk bemutatott külföldi bukmékereknél a sportfogadás biztonságos és (majdnem) teljesen legális. A 2017-es Sporting Odds és Unibet döntéseket követően a Kúria és az Európai Bíróság is kimondta, hogy a sportfogadás állami monopolizálására törekvő magyar joggyakorlat uniós alapjogot sért. Azt megelőzően külföldi szolgáltatók tucatjainak webcímeit blokkolták hatóságilag. 

Mára ez a gyakorlat megszűnt, és nem is várható, hogy az illetékes hatóságok visszatérnek hozzá. Ami még ennél is biztosabb, hogy egy magyar lakcímkártyával rendelkező játékost semmilyen retorzió nem érhet amiatt, hogy egy külföldi bukmékernél fogad és játszik, tegye azt akár euróban! 

Sportfogadás választható valutában 

Ma már az sem számít rendkívülinek, ha egy külföldi bukméker nem csupán magyar felhasználói felülettel várja játékosait, de mellette magyar forintban is  lehetővé teszi a játékot. Ilyenkor a befizetés, a fogadás és a nyeremény befizetése is HUF-ban történik, így kettős átváltástól (forint-euró-forint) egy EU-ban bejegyzett bukitól nem kell tartani. De ez majd egy másik cikk témája lesz. 

Ha viszont olyan pénznemben fizetnél be, amilyen játékegyenleget az adott bukmékernél nem vezethetsz, az árfolyam a bukméker pénzügyi szolgáltatóján áll, de jobb esetben a mindenkori középárfolyam körüli értéken történik majd (ilyen például az angol Bet365). Magyarországról számítani kell arra is, hogy bukmékeres bankoláshoz sajnos sokkal kevesebb a be- és kifizetési mód használható, mint más országokból.

Hogyan fizessek be és fogadjak euróban külföldi bukmékereknél?

Az eurós bankolás egy külföldi fogadóoldalon nem bonyolultabb, mint ugyanez bármelyik más pénznemben. 

Az alábbiakban a Bwin mobil regisztrációjának és befizetésének menetén keresztül mutatjuk be a folyamatot.

 1. E-mail-cím és jelszó megadása

  Kattints a jobb felső sarokban található regisztrációs gombra. Ha a lakhelyed mégsem Magyarország, itt módosíthatsz az automatikusan kitöltött mezőn. A regisztrációhoz először is egy e-mail-címre lesz szükséged. Ha ezt megadtad, kattints a folytatásra. Ha netán valamilyen promóció keretén belül regisztrálsz, és van promóciós kódod vagy aktív tokened, az is itt lesz feltüntetve. Az e-mail után egy tetszőleges jelszót kell bevinned.
  E-mail-cím és jelszó megadása
 2. Személyes adatok megadása

  Mivel az online sportfogadáshoz és szerencsejátékhoz a nagykorúságod mellett a személyazonosságod és az állandó lakcímed is igazolnod kell, itt meg kell adnod a teljes neved, a születési időd (formátum: nap-hónap-év), és a lakcímed. Trükközni már csak azért sem érdemes, mert legkésőbb kifizetéskor bekérhetik egy fényképes igazolványod és a lakcímkártyád jól olvasható fényképét ellenőrzés céljából.
  Személyes adatok megadása
 3. Adj meg egy elérhetőséget

  A szükséges adatok megadása megválaszthatod, hogy a Bwin milyen úton-módon érhet el a bónusz- és más ajánlataival. Egyet mindenképpen választanod kell, de nincs tétje, mert akármikor leiratkozhatsz.
  Adj meg egy elérhetőséget
 4. Add meg a számlád pénznemét

  És itt jön a lényeg, ennek a cikknek az apropója. A Bwin nagyon korrekt módon már a regisztráció során felajánlja a játékegyenled (“számla”) pénznemének beállítását. Fontos, hogy egy természetes személynek csak egy fiókja lehet, azon pedig egy pénznemet állíthat be. Jelen esetben 13 pénznem közül választhatsz, köztük van az euró (EUR), az angol font, az orosz rubel és a magyar forint (HUF) is.
  Add meg a számlád pénznemét
 5. A zöld gombra kattintás után már egyenesben vagy

  Az eurós fiókod mostantól aktív. A következő lépés a befizetés. A Bwin itt egyből megmutatja, hogy a megadott címedről milyen befizetési módok érhetők el, illetve beállíthatsz magadnak egy befizetési helyet és limitet. Innentől kezdve szabadon válogathatsz a fogadási események és piacok között, a számlád és a tétjeid euróban fognak megjelenni, illetve abban lesznek elkönyvelve.
  A zöld gombra kattintás után már egyenesben vagy
 6. Keresd fel a Bwin sportfogadási oldalát

  Ez az oldal hazai IP-címről lekérve eleve magyarul fog megnyílni.
  Keresd fel a Bwin sportfogadási oldalát

Ki fizethet be és fogadhat euróban a külföldi bukmékereknél?

Itt nem kell bonyolult dolgokra dolgokra gondolni. Bármely nagykorú, természetes személy, aki rendelkezik igazolható lakcímmel, szabadon játszhat euróban is az azt elfogadó bukmékernél. A lakcím megkövetelése általános gyakorlat az online bukmékereknél, mivel a pénzmosás visszaszorítását célzó törvények kötelezik rá őket. 

Eurós játékhoz érdemes olyan bukmékert keresni és választani, amely van eurózónás játékszervezési engedélye, például a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) licence pont ilyen. Az ilyen engedélyek meglétét gyorsan le lehet ellenőrizni a bukmékerek nyitóoldalainak alján. Azért is szerencsés uniós bukmékert választani, mert azok komolyan veszik az európai adatvédelmi irányelvet, a GDPR-t.

Visszakanyarodva kicsit az előző lépésekhez: Bónuszt a Bwinen a mobil weboldal “Promóciók” füle alatt tudsz igényelni. Ugyanez az eurós Bwin-fiók a szolgáltató online kaszinójában is érvényes lesz! A sportfogadáshoz és a kaszinóhóz viszont külön-külön alkalmazást kell letöltened, ha applikáción keresztül szeretnél játszani.

Eurós befizetésre és sportfogadásra a Bwinen kívül természetes más, EU-s licencet is birtokló bukmékernél is lehetőséged van. Az alábbi listában néhány ilyen szolgáltatót emeltünk ki egy-egy, a teszt idején aktív bónuszajánlatukkal együtt. Itt igyekeztünk olyan oldalakat - a teljesség igénye nélkül -  összeválogatni, akiknél az eurós számládat magyarul is kezelheted.

Top 5 bukméker a legjobb eurós bónuszokkal

A bónuszok terén szektor ismert nevei mellett már más, kisebb szolgáltatók is labdába rúgnak. Az újabb online bukmékerek elsősorban kedvezőbb bónuszajánlataikkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. Ha viszont euróban akarsz befizetni és fogadni, itt is ajánlott szem előtt tartani az EU-ban kiállított licenc meglétét. 

Ez például a három éve Magyarországot is kiszolgáló ZulaBet-en megvan, azonban a magyarul szintén használható CampoBet-nél és több más kisebb bukinál az egyébként figyelemfelkeltő bónuszajánlataik ellenére sem áll. Egy Curacao-ban bejegyzett online kaszinó és sportsbook, aminek csupán a pénzügyeit kezeli egy másik cég egy ciprusi irodából, az a mi szemünkben ebből a szempontból kevésbé kívánatos.

Ha euróalapú játékosszámlát nyitottál, akkor a tétjeid és a nyereményed mellett a bónuszok is ebben a pénznemben lesznek elszámolva. Az alábbi rövid lista az eurós számlát is ajánló, legjobb bónuszokat ajánló és megbízható bukmékerekről készült.

A legjobb eurós bónuszok!

Az MGA licencet és eCOGRa tanúsítványt is birtokló ZulaBet-nél euróban is játszhatsz! Ez a viszonylag új online bukméker és kaszinó a letisztult, magyar felhasználói felületével, korrekt odds-aival, az események és piacok nagy választékával is kiemelkedik az újhullámos fogadóoldalak tömegéből. Amiben még némi lemaradása van, az az élő fogadások grafikus úton megvalósított követése. 

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt-bukméker-zulabet-384x999w

Legjobb bukmékerek eurós befizetésre

Vannak olyan pénzügyi szolgáltatók, főleg a bankok, amelyek a fogadóoldalas befizetésekre “készpénzes” tranzakcióként díjat számolnak fel. Tehát még ha maga a bukméker nem is von le külön tranzakciós illetéket, a bankod részéről számíthatsz ilyesmire. Szerencsére ezt egy jó e-tárcával és annak kártyájával (pl. az expatok kedvenc hazautalási eszközével, a Wise dombornyomott Mastercardjával) ki lehet védeni. 

Az inaktív játékegyenlegekre - pénznemtől függetlenül - a bukméker viszont kivethet havi néhány eurós adminisztrációs díjat. Sajnos nem ritka az sem, hogy egyik-másik e-tárcával történő befizetés (pl. Skrill vagy Neteller) után nem igényelhető bónusz.

Ezúttal az eurós bukmékereket a Magyarországon is elérhető fizetési módok száma alapján helyeztük sorrendbe. Szempont volt az e-tárcák és másfajta gyors bankolást lehetővé tevő pénzügyi szolgáltatók elérhetősége is.

Az egyik legjobb buki egyenest a szomszédból!

A Bwinnél akár már 10€ befizetéstől játszhatsz! Ez a bukméker PayPalon, Netelleren és Skrillen keresztül is elfogad be- és kifizetéseket! Nem számol fel külön díjat a tranzakcióért, és a befizetések szinte azonnal megjelennek a játékosszámládon! A kifizetések feldolgozása többnyire csak pár óra.

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt-bukméker-bwin-384x999w

Ajánlott fizetési módok magyar sportfogadók számára

Teljesen a bankja válogatja, hogy a kártyájával befizethetünk-e. Az időközben rendes banki licencet szerzett, feltölthető Mastercardot kínáló Payoneer például nem használható szerencsejátékra. A K&H csak a Szerencsejáték Zrt. felé teljesít ilyen megbízásokat. Ugyanakkor viszont egy OTP Visa Electron nem szokott problémázni, a magyarországi bankolás viszont azzal együtt is drága, hogy 20.000 Ft-ig az átutalás illetékmentes.

Aki az e-tárcák által ajánlott diszkréciót és gyorsaságot részesíti előnyben, azok számára alighanem a Skrill, a Neteller, esetleg a Revolut lesz a legjobb választás, de egy Wise Mastercard kártya is kiválóan beválhat. Ha euróban akarsz játszani, az ezeknél a szolgáltatóknál vezetett számlád legyen minden esetben euróalapú. 

Persze ezekre a számlákra is rá kell kerülnie a pénznek valahogy. Hagyományos bankszámláról az e-tárcák feltöltése esetén a devizaváltás jó eséllyel  a bank eladási árfolyamán, vagy ahhoz közel történik, és egy 5%-os bankközi tranzakciós illetékkel is számolni kell. A bankod vagy a PayPal nem érdekelt abban, hogy máshova hordd a pénzed. De ha játszol és nyersz is, akkor ezt a feltöltősdit csak egyszer kell megcsinálni.

Sokan szokták kérdezni, mi a helyzet a PayPallal. Sajnos kevés az olyan online bukméker, ami lehetővé teszi a PayPalos be- és kifizetést, vagy ha mégis, akkor a magyarországi ügyfelek számára nem feltétlenül érhető el. További bökkenő, hogy befizetésnél a PayPal váltási árfolyama az alapértelmezett beállítás (ha nem eurós kártyádhoz van kötve a PP fiókod). Erről a problémáról és a megoldásáról többet itt olvashatsz.

Az alábbi táblázatban található fizetési módok mind elérhetők euróalapon is. A közös még bennük, hogy Magyarországon is szolgáltatnak, illetve a külföldi bukmékerek jellemzően el is fogadják őket hazai IP-címről, be- és kifizetésre egyaránt.

Ajánlott fizetési módok magyar sportfogadók számára
Bukméker befizetés Bankkártya (Visa/Mastercard) Skrill Paysafecard* Neteller
FEZBet Min: 1€
Max: 3000€
Idő: azonnali
Min: 1€
Max: 3000€
Idő: azonnali
Min: 1€
Max: 3000€
Idő: azonnali
Min: 1€
Max: 3000€
Idő: azonnali
Bwin Min: 10€
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: állítható
Idő: azonnali
2Bet Min: 1€
Max: n/a
Idő: azonnali
Min: 2€
Max: n/a
Idő: azonnali
Min: 1€
Max: n/a
Idő: azonnali

*FEZbet csak befizetésre

 • payment icon

  A nagy brandek dombornyomott debit vagy hitelkártyáival nagyon egyszerű a bankolás. A kifizetés átfutása hosszabb.

  Több
 • payment icon

  Ha külön akarod kezelni a fogadási pénzügyeid, erre a célra a Skrill az egyik legelfogadottabb és legnépszerűbb e-tárca.

  Több
 • payment icon

  Egy Paysafecard virtuális vagy fizikai kártyát név nélkül, viszonteladónál vásárolt kódokkal is feltölthetsz.

  Több
 • payment icon

  Az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb e-tárca sportfogadáshoz. Viszont csak egyetlen pénznemben tudod igényelni

  Több

GYIK

?

Kiknek éri meg jobban fogadni euróban?

Az eurós befizetés és sportfogadás azok számára ideális választás, akiknek már eleve van egy eurós bevételi forrásuk és számlájuk.
?

Euró esetében a bankkártyás vagy e-pénztárcás befizetés célszerűbb?

A jobb e-pénztárcákhoz (Revolut, Skrill, Wise, Paysafecard stb.) kérhetsz feltölthető, dombornyomott kártyát is, amelyek jobb átutalási és váltási feltételeket kínálnak a bankoknál. Ezeknél külön számlát vezethetsz többféle devizákban, bónuszt viszont nem mindig lehet velük igényelni.
?

Ha euróban fizetek be és euróban játszok, milyen pénznemben kapom a nyereményem?

A nyereményed ugyanabban a pénznemben és fizetési formán keresztül fog megérkezni, amiben befizettél, illetve amiben játszottál. E tekintetben az e-tárcák a leggyorsabbak.
?

Befizethetek és játszhatok a TippmixPro-n euróban?

Sajnos nem. Jelen állás szerint a TippmixPro-n csak magyar forintban lehet befizetni és játszani.
?

Mi az a “Fiat currency”?

Ezzel a kifejezéssel gyakran lehet a felhasználási feltételekben, a pénzügyi szabályoknál találkozni. A “Fiat” pénznem nem más, mint bármely hagyományos, valamely kormányzat által felügyelt, konvertibilis pénznem, ami nem kriptovaluta.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével