Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Betinia vélemények

7.4/10

Előnyök:

 • Több mint 30 fogadható sportág

 • Magas odds-okat találhatsz

 • Közéleti eseményekre is fogadhatsz

 • Több mint 1500 megjátszható esemény

Fizetési lehetőségek:

NETELLER Skrill Mastercard paysafecard Revolut Visa MuchBetter Jeton

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  5

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  8

Alternatív link

A 2010-es év komoly változásokat hozott a szerencsejáték piacon, hiszen a magyar kormány a korábban a piac jelentős részét lefogó külföldi szereplőket egy laza mozdulattal kitette onnan. Ez azt jelentette, hogy gyakorlatilag egyik napról a másikra nem csupán illegálisnak minősítették a legnagyobb fogadóirodák honlapjait, de a legtöbbet közülük blokkolták is a magyar internetről.

Ez mára annyiban változott, hogy bár még mindig külön magyar engedélyhez kötik ai szerencsejáték bizniszt, de a külföldi oldalakat legalább nem teszik elérhetetlenné a magyar játékosok felé. A mightytips csapata ezeket a külföldi bukmékereket követi és értékeli.

Kivételek persze mindig vannak, így jelenleg is tudunk olyan fogadóirodáról, amely honlapja még nem érhető el hazánkból. A Betinia online bukméker és kaszinó azonban nem tartozik ezek közé, így alternatív linket sem kell keresned ahhoz, hogy fellépj rá.

Bónuszok és promóciók

8 / 10

Ahogy korábban már említettük, a kisebb fogadóirodák elsősorban bónuszok segítségével inspirálják a játékosokat arra, hogy csatlakozzanak hozzájuk és kipróbálják a rendszerüket. Pontosan így tesz a Betinia is, amely jelenleg nyolc különböző bónuszt kínál. Ezek a promóciók alkalmazkodnak a piaci normákhoz, nagy meglepetés tehát itt nem vár.

Annyiban azért mégis, hogy a Betinia grafikusa messze ügyesebb a többiek dizájnereinél, így a szemet gyönyörködtető holnaphoz menő promóciós képek is társulnak.

A nagy klasszikus, az első befizetés bónusz akár 35 000 Ft-ot is elérhet. Az ezzel kapcsolatos feltételrendszer pedig szintén mindenkinek ismerős lesz: minimum 1,5-szörös odds-ok legalább hat visszaforgatással (vagyis hat alkalommal kell megjátszani a kapott összeget ahhoz, hogy a bónusz értéke és az azon szerzett nyeremények kifizethetővé váljanak). Fontos, hogy minderre 30 napod van, ezért a bónuszt csak akkor érdemes igénybe venned, ha már az első időszakban aktív játékossá fogsz válni. Jó hír, hogy a bónuszért nem kell külön levelezni az ügyfélszolgálattal.

Emellett olyan promóciók is várnak itt, mint:

 • EPL élő freebet (ingyen fogadási kredit, ami aztán levonódik a nyereményből)
 • Heti újratöltési/befizetési bónusz
 • Akkumulátor túltöltés
 • Cashback (pénzvisszafizetés, max. 150 000 Ft)
 • Sport jackpotok
 • Virtuális sport bónusz
 • Cashout (esemény vége előtt kivétel)

Szorzók

7 / 10

A fogadási játék interneten való terjedésével nagyon alacsonnyá váltak a piacra való belépés korlátai, így érthetően sokan próbálkoznak meg bukméker cég alapításával. Amíg azonban a vállalat kicsi és a játékosok száma kevés, addig két lehetőséged van arra, hogy több embert csábíts a platformodra. Egyrészt a bónuszokkal, másrészt a már a piacon lévő versenytársaidnál magasabb szorzók kínálatával.

Jelen esetben a Betinia rendre veri a nála jelentősen nagyobb fogadóirodák ajánlatait. Az odds-ai még a biztos befutók esetén is magasabbak az átlagnál.

Számtalan piacon köthetsz fogadást, melyek akár a befizetett összeg többszörösét is visszahozhatják akkor, ha nem a nyilvánvaló favorit nyeri az összecsapást!

Fogadási margin

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  5.67%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  9.55%

 • Röplabda

  Röplabda

  7.62%

 • Tenisz

  Tenisz

  8.35%

Átlagos fogadási margin: 7.8%

Mobilapplikáció

8 / 10

Ha már volt dolgod egy másik kisebb méretű fogadóirodával, vagy olvastad egy másik bemutató cikkünket, akkor tudod, hogy nem mindenki engedheti meg magának egy mobilos applikáció fejlesztését. Ugyanakkor erre ma már nincs is akkora szükség, mint néhány évvel ezelőtt volt.

Ennek az az oka, hogy a mai weboldalak tökéletesen optimalizálhatók mobil böngészőre, azaz a megjelenésük teljesen alkalmazkodik a használt eszköz képernyőméretéhez. Minden, ami egy mobilappban megtalálható lenne, az a funkcionalitás megvan böngészőben is, így játékosként semmilyen hátrány nem ér ezzel.

A Betiniának sincs saját szoftvere, de magyar játékosként ez biztosan nem is nagy érvágás, hiszen számunkra egyébként is csak kerülőúton érhetőek el a külföldi fogadóirodák applikációi.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

8 / 10

A Betinia Magyarország piacán 2021-ben kezdte meg a működését, így egy rendkívül friss bukmékerről beszélünk. A honlap a Rabobetet és a Zulabetet is üzemeltető csapat új szolgáltatása, amely elsősorban a látványával és a dizájnjával emelkedik a versenytársai fölé.

Komoly különbségeket ezért nem fogsz tapasztalni a böngészés során, hiszen ugyanarra a struktúrára épül, mint a fentebb már említett oldalak.

Előnyök

Korlátozások

Nincsenek mobilapplikációk.

Kevés magyarázat tartozik az oldalhoz.

Nem fogadnak el kriptovalutát.

A Betinia magyar változata korrekt iparosmunka, amely annak ellenére is könnyen olvasható, hogy gyakran ez szokott lenni a külföldi fogadóirodák egyik legnagyobb hátránya.

A Betinia fogadás típusai

9 / 10

A Betinia rendszere az Alternarral kötött partnerséget, így az elérhető sportágak száma magas (jelenleg 30), az események pedig minden esetben 1000 feletti számban fogadhatóak!

Minden hazánkban is közkedvelt sportot megtalálsz itt a Forma 1-től a futballig. Külön öröm, hogy a speciális kategóriában politikai, valamint zenei és más közéleti események, díjátadók is megjátszhatók.

Betinia Fogadások típusai:

A Betinia megbízhatósága

5 / 10

A cég megbízhatóságának meghatározásához több szempontot is figyelembe kell vennünk:

 • A Betinia máltai (EU-s) játékszervezési engedéllyel rendelkezik, amely jelentősen kiemeli a csapatot a kis fogadóirodák köréből, amelyeknél gyakori, hogy inkább csak a könnyebben beszerezhető Curacao-i licencet szerzik be. Így azonban az EU-s szervek is felügyelik a céget, ami a magyar játékosoknak is nagyobb biztonságot jelent.
 • A Betinia vélemények még nem számosak, hiszen friss cégként még kevés játékos fogad itt. Ugyanakkor van már néhány érdekes, összességében negatív eset a neten, amely mellett mi sem mehetünk el. A Trustpilot értékelésük átlag alatti, emiatt egyelőre mi is óvatosságra intünk minden magyar játékost.

A Betinia fogadóiroda az alacsony pontszámot a netes vélemények hiánya, illetve a neten olvasott problémák miatt kapta. Ezen később javíthat, ekkor cikkünket is frissítjük majd.

Betinia fizetési lehetőségek

6 / 10

A Betinia felajánlott befizetési lehetőségei szerényebbek, mint az máshol megszokott, ugyanakkor ez magyar játékosként nem akkora tragédia, hiszen sok e-pénztárca és más pénzügyi szolgáltatás eleve nem is működik Magyarországról.

A pénzkivételnél arra kell figyelned, hogy 20€ a minimum, illetve hogy a befizetéssel azonos formában kérd ki a nyereményed. Ha ugyanis eltérő módon kéred (például VISA-val fizettél be, de banki átutalással kérnéd vissza), az nagyon megnövelheti a fizetés idejét, valamint az ügyfélszolgálat extra azonosításra szólíthat fel. Az egyszerre kivehető legmagasabb összeg 10000€.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0%

Mastercard

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0%

paysafecard

5.000 – 350 000 Ft Azonnali 0% 10.000 Ft – N/A 0 – 24 óra 0%

Skrill

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 10 000 Ft – N/A 0 – 24 óra 0%

Rapid Transfer

5.000 – 10M Ft 1 – 3 nap 0% 10 000 Ft – N/A 5 – 7 nap 0%

NETELLER

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 10.000 Ft – N/A 0 – 24 óra 0%

Jeton

5.000 – 100 000 Ft Azonnali 0% 10 000 Ft – N/A 0 – 24 óra 0%

MiFinity

5.000 – 800 000 Ft Azonnali 0% 10 000 Ft – N/A 0 – 24 óra 0%

MuchBetter

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 10 000 Ft – N/A 0 – 24 óra 0%

Betinia kapcsolat

8 / 10

Az ügyfélszolgálattal három módon is kapcsolatba léphetsz:

 • a support@betinia.com e-mail címen;
 • a 24/7-ben elérhető élő chaten;
 • és a +36-8008-8233 magyar telefonszámon.

A Betinia igen korszerű módon úgy döntött, hogy a ügyfélszolgálatnál a várható várakozási időt közzéteszi a honlapján. Így előre tervezhetsz, ha felveszed velük a kapcsolatot.

Support contacts

Telefon

+356 2778 0669

Email

support@betinia.com

Élő chat

Hozzáértés 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő azonnali azonnali azonnali

Összegzés

7.4 / 10

Vizuálisan izgalmas kinézetű honlap, amely könnyen kezelhető, gyors, és mindenféle eszközről remekül működik. Megtalálsz rajta mindent, ami ma egy online fogadóirodánál alap: széleskörű fizetési lehetőségeket, bő sportágkínálatot, speciális fogadható eseményeket, átlagos és afeletti odds-okat, a megszokottnál bőkezűbb bónusz portfóliót.

 • Korlátozások
 • Nincs kriptovalutás fizetési lehetőség.

A Betinia természetesen hagyományos és élő fogadásokat is kínál, pedig – a nevéből már sejthető – a fő profil az online kaszinó és a póker.

GYIK

?

Biztonságos a Betinia rendszere?

A Betinia rendszere a 2021-es alapítás ellenére stabilnak mondható. A honlap hagyományos SSL-titkosítással védi a felhasználói adatokat. A cég máltai szerencsejáték licence pedig garancia arra, hogy a magyar játékosok is biztonságban legyenek.

Ugyanakkor a képet árnyalja, hogy még kevés játékosi vélemény érhető el online a cégről.
?

Miben jobb a Betinia a többi bukinál?

A dizájn tekintetében mindenképpen! Elképesztően vagány honlapot alkotott a Betinia csapata, amely magas szorzókkal és picivel átlag feletti bónuszokkal is társul. Mindenképpen ajánlott kipróbálásra, de azért a piacvezetői szereptől még messze van.
?

Miért nincsen Betinia mobilapp?

Sok játékos érzi azt, hogy az a bukméker, amelyik mobilapplikációt fejleszt, megbízhatóbb. De gondolj bele, te melyiket választanád: legyen app, vagy inkább abból a pénzből legyenek jobb bónuszok vagy magasabb szorzók? Mi az utóbbira voksolnánk.
?

Mit jelent az, hogy a bónuszok visszaforgatása?

Egy bukméker elemi érdeke, hogy a bónuszt ne adja ingyen. A sokszor igen komoly összegekért azt kéri cserébe, hogy több alkalommal is játszd meg a kapott összeget. A leggyakoribb az 5-6-szoros visszaforgatási követelmény.
?

A sportfogadásra létrehozott profilommal tudok kaszinózni is?

A Betinia mind a 32-féle kaszinós játékát, az élő kaszinót és az online nyerőgépeket is kipróbálhatod azzal a profiloddal, amelyet a fogadásokhoz hoztál létre.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Betinia - vélemény a játékosoktól

betöltés...