Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Tegye meg első befizetését, és szerezzen egy 100% bónuszt, akár 35000 HUF összegben

Kérem a bónuszt aller sur le site 22bet

Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt Betinia link

Betinia: Mobil útmutató és iOS-Android értékelés

Android App

Letöltés

Apple iOS

Letöltés

Betinia Alkalmazás

A Betinia az egyik legfiatalabb fogadóiroda, így nem is csodálkozunk azon, hogy a 2021-es megjelenésbe még nem fért bele egy mobilapplikáció fejlesztése. A jó hír, hogy a weboldaluk teljesen mobilkompatibilis, így egyelőre nem is hiányzik egy újabb app. Ebben az ismertetőnkben kivesézzük a Betinia mobilra optimalizált weboldalát, és bemutatjuk neked, miért érdemes azt használnod.

Hogyan tudod beszerezni a betinia mobilapplikációját?

Amikor az iPhone megjelenésével az okostelefonok kinyitották az internet világát a mobilok irányába, akkor ezek a készülékek még nagyon kis méretűek voltak, így egy böngészőben nehézkes volt rajtuk a hagyományos weboldalak olvasása és böngészése. Alapvetően ez az oka annak, hogy gyorsan és széles körben terjedtek el a különböző applikációk, és nem volt ez másképp a fogadóirodák piacán sem. Ha egy-két évvel ezelőtt egy magára valamit is adó bukméker érvényesülni akart, a legkönnyebben ezt egy saját mobiltelefonos applikáció fejlesztésével tehette meg.

Mára azonban a helyzet drasztikusan megváltozott, hiszen az akár több 10 millió forintot is felemésztő appfejlesztési projektek helyett elég, ha a fogadóiroda weboldala kellően mobilra optimalizált lesz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a weboldalt úgy készítik el, hogy az asztali monitorunknál kisebb képernyőn nézve is érthető, átlátható, és könnyen vezérelhető legyen.

A 2021-ben startolt Betinia már nem is fáradt egy natívapp fejlesztésével, helyette inkább egy látványos és valóban menő weboldalt pakoltak össze. A Betinia honlapja tehát minden olyan funkciót tartalmaz, amelyet egy Betinia Android app vagy Betinia iOS app tudna nyújtani!

Miért jó ez a helyzet a Betinia számára?

Az induláshoz nagy könnyebbség, hogy nem kell egy kvázi felesleges befektetéssel kezdeniük. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha felfutnak, akkor később ne lehetne majd egy külön Betinia app.

Miért jó ez a helyzet neked?

Sajnos a hazai törvényi szabályozás miatt a különböző fogadóirodák applikációi nem érhetőek el a magyar app store-okban, így csak bonyolult folyamatokon keresztül lehet feltenni azokat a telefonra. Így egyrészt megsprórolsz akár egy órás bíbelődést, míg a Betinia iOS a telefonodra kerül. Másrészt az így megspórolt pénzt a Betinia a jobb odds-okba, és egy reaktívabb ügyfélszolgálatba tudja fektetni, ami már rövid távon is komoly előny lehet.

Különbségek a mobilos és az asztali gépes elérés között - Előnyök, hátrányok

Egy mobilra optimalizált weboldal lényege, hogy pontosan ugyanazt az élményt nyújtja minden készüléken függetlenül attól, hogy asztali számítógépen vagy tableten, esetleg a mobiltelefonodon futtatod. A honlap elrendezése aszerint változik, hogy az adott készülék képernyője mekkora felbontású és milyen alakú. Azon túlmenően, hogy egyes gombok a felső menüsor helyett oldalra kerülnek, igazából nagy különbséget nem fogsz tapasztalni.

A mobilos elérés legnagyobb előnye, hogy az okostelefonodat bárhová elviheted, és ahol térerő van, ott a fogadást is tudod használni.

Egy applikáció és egy böngészős változat között amúgy is egyetlenegy kiemelhető különbség szokott lenni Míg egy applikáció folyamatosan tud veled kommunikálni, addig a mobilos weboldal nem küld úgynevezett push notificationt, azaz a telefonod nem fog külön pittyegni, ha csak e-mailben nem értesít a rendszer.

Használhatóság

Ahogy az előző részben is említettük, nincs a használhatóságot tekintve érdemi különbség az asztali és a mobilos nézet között. A Betinia rendszere pedig könnyen kezelhető, átlátható és így mindenkinek bátran ajánljuk!

Betinia regisztráció

A Betinia honlapjára egy könnyed, négylépcsős folyamat során iratkozhatsz fel. Elsőként nyisd meg a magyar honlapot az okostelefonodon vagy a tableteden, majd kattints a “Fiók létrehozása” gombra. Válaszd ki a megfelelő bónuszt (sportfogadáshoz rögtön az elsőt – vagy ha nem szeretnél bónuszt, akkor az utolsó opciót), és lépj tovább. A regisztráció során az alábbi információkat fogja elkérni tőled a rendszer:

  • az e-mail címedet;
  • egy felhasználónevet és egy jelszót, melyeket javaslunk elmenteni, illetve feljegyezni is;
  • az életkorod;
  • a nemed;
  • a lakcímed;
  • a telefonszámod;
  • és el kell fogadnod a felhasználási feltételeket is.

A legtöbb külföldi fogadóiroda egyáltalán nem erőlteti a személyes okmányokon keresztül a személyazonosság igazolást. Ennek értelme alapvetően az volna, hogy ily módon kiszűrhető lenne a rendszerből az összes 18 év alatti játékos, valamint a törvényi kereteket feszegető megoldások, mint például a pénzmosás.

A külföldi bukmékereknél általában az a szokás, hogy akkor kérik el a személyes okmányaid fényképét, ha vagy nagyobb összegű nyereményt szeretnél felvenni – ennek határértékét nem jelzik előre -, vagy pedig más módon szeretnéd a pénzt felvenni, mint ahogy befizetted. Ez utóbbi egyébként ismert pénzmosási trükk, így fokozottan javasoljuk, ha teheted, ugyanazt a pénz be- és kifizetési megoldást válaszd.

Betinia sportfogadás

A Betinia sportfogadás egyaránt jól működik mobilon és asztali környezetben is, így bármilyen eszközt használsz, egy könnyen átlátható és használható rendszert kapsz!látni.

Élő fogadás

A hagyományos fogadások során a sporteseményt megelőzően teszed meg a tétjeidet és tippeled meg a győztest, illetve az esemény különböző más eseményeit. Ezzel szemben az élő fogadás azt jelenti, hogy a sportmérkőzés kezdetétől egészen a lefújásig folyamatosan fogadhatsz, tehetsz meg újabb és újabb téteket. Így lehetőséged adódik arra, hogy reagálj az egyes történésekre – például új fogadást tehetsz, akkor ha a favorit csapatod vezető játékosa kiesik vagy kispadra kerül.

A Betinia rendszerében minden élőben közvetített sporteseményt egy sematikus ábrán és másodpercre pontos eseménylistában követhetsz le. A futball esetében látni fogod felülről a focipályát, a rendszer pedig folyamatosan tájékoztat arról, éppen kinél van a labda, illetve nyomon tudod követni a büntetéseket, kiállításokat, és minden más fontos eseményt is. Ez egy elterjedt módszer a fogadóirodák között, ugyanakkor nem váltja ki az élő televíziós közvetítés izgalmait és információbőségét.

Betinia fizetési opciók

Ahogy arról korábban már szó volt, a Betinia mobilra optimalizált weboldala és a hagyományos honlapja között szinte nincs érdemi különbség. Ennek megfelelően a be- és kifizetési lehetőségek tárháza pontosan ugyanolyan széles mindkét esetben. Nézzük, hogy a Betinia rendszere milyen bankolási lehetőségeket kínál:

  • Bank- és hitelkártyák (Visa és Mastercard)
  • E-pénztárcák (ecoPayz, Neteller, Skrill)
  • Banki átutalás

A befizetést rögtön a feliratkozás után el tudod végezni, de a Betinia ezen kívül is bármikor lehetőséget biztosít számodra, hogy feltöltsd a játékegyenleged.

Ügyfélszolgálat

A Betinia ügyfélszolgálatára nem lehet panasz, hiszen majdnem egyedüliként nem csupán háromféle lehetőséget biztosítanak a kapcsolatfelvételre, de mindegyik esetében fel is tüntetik a várható várakozási időt! Így előre fel tudsz készülni arra, hogy mikor fognak reagálni a másik oldalon, és ezzel megspórolsz egy csomó stresszt.

Elérheted őket telefonon (a belföldről ingyenesen hívható +36-8008-8233-as telefonszámon), a honlapon keresztül élő chaten, valamint a support@betinia.com e-mail címen is.

Összegzés

A Betinia egy izgalmas, új, üde színfoltja a fogadóirodák piacának, így mindenképpen érdemes kipróbálnod! Ráadásul máltai engedéllyel rendelkezik, amely a szigorúbb EU-s elvárásoknak való megfelelést is jelenti.

Korlátozások

Az app és a push értesítések hiánya értelmezhető hátrányként is

Betinia GYIK

? Vannak kifejezetten mobil-specifikus bónuszok?
A Betinia jelenleg hét különböző sportfogadási bónuszt kínál, azonban egyik sem érinti a felhasznált eszközöket, azaz mindegy, mivel lépsz be, tudod őket kérvényezni.
? Van élő közvetítés a Betinia oldalán?
A megszokott, sematikus élő közvetítés elérhető a rendszerben.
? Mennyire nehéz a mobilos egyenlegfeltöltés?
A mobilra optimalizált weboldalnak köszönhetően könnyedén hozzáférsz bármilyen egyenlegfeltöltési módszerhez az okostelefonodon is.
? Hol találom a bónuszokat a Betinia mobilos nézetében?
Keresd a “Promóciók” menüpontot, és azon belül a sportfogadás részleget.
? Hol találhatom meg az iOS és/vagy Android apphoz szükséges .apk kiterjesztésű telepítő fájlt?
A Betinia jelenleg nem kínál saját mobilapplikációt, így ilyen fájlokra sem lesz szükséged.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése