Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Sportfogadási alkalmazás Magyarországon [2021. szeptember]

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Frissítve: 09.09.2021

Tudtad, hogy minden harmadik, Európában megtett fogadási tét már online születik meg, és hogy a mobil sportfogadás ennek már mintegy felét teszi ki? De mégis milyen lehetőségek várnak azokra Magyaroszágról, akik a mindig a kezük ügyében lévő mobilkészülékükkel szeretnének játszani és fogadni?

Nyújt-e bármilyen extrát egy sportfogadás app a böngészőkben történő játékhoz képest? Melyek a legjobb sportfogadás oldalak és milyen előnyöket kínálnak a magyar játékosok számára? Cikkünkből kiderül!

A legjobb sportfogadási appok

Találtunk: 5 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

Android APP

iPhone APP

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

William Hill

8.3/10

Android APP

iPhone APP

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

William Hill ismertető

1xBet

8.0/10

Android APP

iPhone APP

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

1xBet ismertető

Melbet

7.9/10

Android APP

iPhone APP

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • Astropay

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Melbet ismertető

Betmaster

6.8/10

Android APP

iPhone APP

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Bankkártya
 • Wise

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Betmaster ismertető

Sportfogadási alkalmazások: Teljes útmutató

Ebben a cikkünkben egy ezekben a nehéz időkben is helytállóhelyt álló területtel foglalkozunk részletesen, mégpedig a Magyarországról is elérhető sportfogadási alkalmazások világa.
A 2020-as év abból a szempontból is különleges volt, hogy míg a teljes fogadási piac elsősorban a kieső mérkőzések és az általános lezárások miatt mintegy 33%-os visszaesést volt kénytelen elkönyvelni, addig az online fogadások és egyéb szerencsejátékok piaca 7%-kal növekedni is tudott. A fogadás mobilról aránya várhatóan már jövőre meghaladja az 50%-ot. Ebből az apropóból vettük sorba a megbízható online bukmékereket és a mobilos fogadással kapcsolatos témákat az alábbi szempontok szerint

Sportfogadás mobilról Magyarországon

Sportfogadás mobilról Magyarországon

Aki ma hazánkban inkább a mobilját szeretné használni sportfogadásra annak alapvetően két választása van: 1. Megelégszik a Tippmixpro vagy a Lovi mobil fogadás (mobil)böngészős változatával. 2. Olyan megbízható külföldi szolgáltatót választ, amelyik szélesebb fogadási kínálat és a kedvezőbb odds-ok mellett különféle bónuszokat és promóciókat is kínál.

Az utóbbiak között is külön csoportot képeznek azok a fogadóoldalak, amelyeknél egy saját sportfogadás applikáció is a szolgáltatási csomag része. Egy ilyen appnak mindent tudnia kell, amit egy böngészős oldal ajánl, a regisztrációtól kezdve az élő fogadásig.

A jó hír, hogy amelyik bukméker rendelkezik saját alkalmazással, annak az oldala általában már magyarul is tud. Ha a bukméker magyar IP-ről valamiért mégis az angol változatot tölti be, a címben csak ki kell cserélni az “en” tagot “hu”-ra.

Érdekes módon egy natív sportfogadás app megléte leginkább a jól bejáratott és neves bukmékerirodákra jellemző. Az újhullámos fogadóoldalak a már szinte mindenhol elérhető mobilnet és Wi-Fi miatt megelégszenek egy eleve mobilra optimalizált weboldallal.

 1. Az egyetlen teljesen legális, átfogó magyar online sportfogadási oldalnak, a TippmixPro-nak nincs natív alkalmazása. Egy amúgy kiváló mobiloldala viszont igen.
 2. Mivel az életünk lassan minden mozzanatát behálózó szélessáv már adott, így egy app fejlesztésének és fenntartásának költségei azok, amik elsősorban visszatartják az újabb bukmékereket.
 3. A sportfogadási mobilalkalmazások egyik nagy előnye - a push-értesítések mellett - az odds-ok gyors, valós idejű frissítése volt, de ezt ma már a jobb asztali böngészős weboldalak is tudják. Viszont a számítógépünket nem cipelhetjük mindig magunkkal.
 4. Hivatalos (nem kémprogramokkal teletűzdelt) sportfogadási app nem a megszokott alkalmazás-lelőhelyeken lesz elérhető.

Mobil fogadási alkalmazások letöltése

Erről az utóbbiról egy kicsit bővebben: elakadhat, aki a Google Play-en vagy Apple App Store-ban keresi szolgáltatók saját alkalmazását. Ez amiatt van, hogy a mobilos alkalmazásáruházak nem szeretik, ha valódi pénzes szerencsejátékkal kerül a nevük egy lapra (mivel az ilyen alkamazásokat sajnos gyakran pénzmosásra is használják). Ezért mindig ajánlott felkeresni az adott bukméker oldalát, és onnan közvetlen letölteni és telepíteni az alkalmazásokat, vagyis Androidos készülékek esetében a fogadás app .apk kiterjesztésű fájlját.

Ennek a lépéseit kicsivel lejjebb, a 22Bet példáján keresztül be is mutatjuk Androidon. A 22Bet mobilos változatai kivételesek abból a szempontból, hogy az egyik tesztünk során a maximális 10-es pontszámot kapták!

A legjobb Androidos fogadási alkalmazások

Androidos mobialkalmazások aloldalaink értékelései alapján:

A legjobb iOS fogadási alkalmazások

Az iOS fogadási alkalmazások terén kissé más a sorrend:

 • Bet365
 • 22Bet
 • Unibet
 • Bwin
 • LVBet

GYIK

? Létezik megbízható Androidos sportfogadási app a Play Store-ban?

Azok az Androidos fogadási alkalmazások, amiket a Play Store-ban megtalálsz, általában egy harmadik fél kétes hitelű termékei, a Google Play Áruházból a Bet365-öt leszámítva natív online bukméker alkalmazást nem lehet letölteni.

? Találok-e mobilappon is fogadásszerkesztőt?

Igen, például a Bwinnek is van egy ilyen ajánlata.

? Melyik fogadás mobilon app tud magyarul?

Szerencsére az összes, ennyire fontos a legjobban menő online bukmékereknek a magyar piac!

? Melyik mobil fogadasi app a legjobb foci fogadásra?

Ha neked a top események/piacok kínálata és az odds-ok a legfontosabbak, akkor a Bet365 lesz a biztos választás. A streaming-szolgáltatás használatához (meccsnézéshez) viszont be kell fizetned az egyenlegedre.

? Ajánl a fenti bukmékerek közül ajánl bármelyik külön bónuszt mobilra?

Az összes desktopos bónuszt megigényelheted és használhatod mobilböngészőben és az alkalmazásokban is, de külön csak appos bónussszal mi nem találkoztunk. Azonban nem kizárt, hogy később lesz ilyen.

Hogyan kell fogadni a 22Bet appjával?

 1. Keresd meg, honnan lehet letölteni az alkalmazást

  Van, hogy már az asztali böngészős oldal is felajánlja az app telepítését. A 22Bet ilyen, keressük fel az oldalát egy tetszőleges mobilos böngészőben, majd görgessünk az oldal legaljára. Itt kiválaszthatjuk a mobilunk operációs rendszerének megfelelő appot.

 2. Nézd meg a telepítési útmutatót

  Az operációs rendszer kiválasztása után kattintva megjelenik a 22Bet saját videós/szöveges letöltési útmutatója is. Ezt érdemes a tényleges letöltés előtt áttanulmányozni. Sajnos iOS esetén nincs egyszerű megoldás, mivel a szerencsejáték-alkalmazásokat csupán néhány ország helyi App Store-jából lehetséges letölteni. A végiglapozható útmutató segítségével végigmehetünk a szükséges beállításokon és letölthetjük a 22bet saját alkalmazását. Az Androidos telepítés menetét a következő pontban találod.

 3. Menj végig a telepítés lépésein

  Ha lejött a sportfogadás app (32.52 MB lesz), nyissuk meg. Ehhez kattintsunk a Beállításokra, és ott engedélyezzük az alkalmazások ismeretlen forrásból történő telepítését. Ha ez megvan, visszalépés után a telepítés megtörténik, és az app indulásra kész.

 4. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot

  Ha nincs 22Bet-fiókod, hátravan még a regisztráció. Ezt mobilon, az appon keresztül is megteheted. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Itt azt is megadhatod, hogy kérsz-e sportfogadási kezdőbónuszt vagy kaszinós bónuszt, mivel a most létrehozott fiókod a 22Bet online kaszinóban is használhatod.

Legjobb sportfogadási alkalmazások focihoz

Akit a mobil sportfogadás kifejezetten a labdarúgás miatt érdekel, az könnyen a bőség zavarába eshet, hiszen több, fociban nagyon is erős bukméker ajánl fogadás alkalmazás mellett kedvező általános vagy kifejezetten erre a sportra kihegyezett bónuszokat. Ilyen promóciós ajánlatokat csak külföldi bukmékereknél találunk.

Formájukat tekintve ezek lehetnek a hagyományos sportágaknál kijátszható üdvözlő- és újratöltési bónuszok, gyűjtőfogadás (kötés) után járó extra nyereményszorzók, vagy különféle “cashback” (pénzvisszafizetési), “cashout” (korai kifizetés) és “freebet” ajánlatok.

Az ilyen bónuszokról általánosságban véve elmondható, hogy fiókon egy időben csak egy aktív bónusz engedélyezett. Egy üdvözlőbónuszt (általában +100%) a felhasználó első befizetése után írnak jóvá egy bizonyos összeghatárig. A bónuszösszegre (vagy a teljes játékkeretre) többszörös megforgatási követelmény vonatkozik, aminek időhatára is van. Akkor érdemes bónuszt választanod, ha gyakori és már gyakorlott játékos vagy, de minden esetben olvasd el a bónuszra vonatkozó és az általános felhasználási feltételeket!

De találkozhatunk nagy nyereményes kvíz- vagy sorsolásos játékokkal is, amikre fogadással lehet “szelvényeket” venni. A lenti lista azoknak a legjobb mobilos bukmékereknek focihoz köthető ajánlatait emeli ki, akiknek a szolgáltatási között szerepel egy saját mobil sportfogadás app is.

 1. 1

  200% sport bónusz 20.000 HUF

 2. 2

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 3. 3

  10.000 Ft Bónusz

 4. 4

  Sport bónusz 20.000 HUF

 5. 5

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Top 5 online fogadás app a legjobb bónuszokkal

A mobil sportfogadás alkalmazást is kínáló bukmékerek bónuszajánlatai értékeléseink szerint meglehetősen kiegyensúlyozottak. Kiugróan jó ajánlatot nehéz találni, mert ezek a külföldi piaci szereplők folyamatosan monitorozzák egymást.

A lenti listában mégis igyekeztünk kiemelni egy-egy megfontolandó akciót:

 1. 22Bet
 2. Bet365
 3. LVBet
 4. Unibet
 5. Bwin

ÚJRATÖLTÉSI BÓNUSZ MINDEN PÉNTEKEN!

A 22bet nemcsak a sportfogadás app kivitelezése, hanem a bónuszok terén is kimagasló. Ennél a bukmékernél egész kicsi a minimumtét, széles körűek a befizetési lehetőségek, a streamelés pedig a kis erőforrásigényű mobilappokon is jól használható A 22bet-et az alacsony marginok miatt külön ajánljuk a tenisz rajongóinak!

Top 3 sportfogadási app freebetekkel

A freebetről már volt szó korábban, de az online fogadás alkalmazás kapcsán most külön is foglalkozunk vele. Oldalanként változhat a free bet (vagy freebet) vagy fogadási kredit fogalma és felhasználási feltételei, de egy ilyen promóció többnyire egy olyan ajánlatot takar, ahol maga a bónusz nem kerül jóváírásra, csupán az azzal elért nyeremény lesz a miénk.

Tartozhat hozzá többszörös megforgatási követelmény, és általában a fogadható események/piacok köre is korlátozott. Freebet bónuszt kaphatunk külön befizetés nélkül is. A bónuszok megszerzésének a befizetés mellett gyakran fogadási feltételei is vannak.

A mobil sportfogadás “biztosítás” és “garancia” jellegű bónuszait is jellemzően freebetek vagy fogadási kreditek formájában kapjuk meg. A valódi pénzes visszafizetés a cashback (példa), ami akkor áll, ha a tét alapja is a befizetett keret.

A freebet vagy fogadási kredit felhasználását általában valamilyen módon jelölni kell, és azt a rendszer külön számolja el. Ha kredites vagy freebetes tétet szeretnél korai kifizetéssel egy fogadásból kivenni, az nem fog beleszámítani a pénzkifizetés előtti kötelező megforgatásba.

Az alábbiakban néhány appon keresztül is elérhető freebet és fogadási kredit ajánlatot emeltünk ki:

 1. Bet365
 2. LVBet
 3. 22Bet

TOP LIGÁK ESEMÉNYEINEK ÉS PIACAINAK LEGJOBB VÁLASZTÉKA!

Az egyik legrégebbi és legpatinásabb online bukméker. A Bet365 nemcsak a szerteágazó, nem csupán a sport területére kiterjedő fogadási kínálata, hanem az egyedi fogadáskészítő alkalmazása miatt is remek választás! A bukméker számos erőssége közül kiemelendő az élő fogadások és a saját élő közvetítések nagy száma is!

Fogadj most Ismertető

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Mobil fogadás - ajánlott fizetési módok

Ha mobilalkalmazáson keresztül akarsz játszani, érdemes telepíteni a választott pénzügyi szolgáltatód appját is, hogy ne kelljen a kelleténél több személyes adatot megadnod. Egy átirányítással és megerősítéssel a fizetés egyszerű és biztonságos marad, és a számlád állását bármikor le tudod ellenőrizni a telefonodon is.

A mobil sportfogadás esetében fontos szempont, hogy regisztrációkor el kell döntened, szertnél-e bónuszt igényelni. Ez ugyanis néhány fizetési móddal – jellemzően a kriptovaluták, vagy a Skrill e-tárca – több bukmékernél sem lehetséges. Ha mégis szeretnéd a sportfogadási ügyleteid minden mástól külön, diszkréten intézni, erre számos más e-pénztárca és virtuális/fizikai kártya áll a rendelkezése.

De a legtöbb esetben minden további nélkül bankolhatsz a lakossági számláddal, illetve az ahhoz tartozó kártyáddal is. Ez utóbbiak esetében hosszabb átfutási időre kell számítanod, ami több munkanap is lehet, de ez nem az adott bukmékeren, hanem a bankodon múlik.

Fontos, hogy minden esetben győződj meg róla, hogy az adott mobil sportfogadás app Magyarországról mely fizetési módokat fogadja el (külön a be- és a kifizetésre)! Ezek elsőre kevésnek tűnhetnek, de ha az e-pénztárcádhoz tartozik egy dombornyomott feltölthető (pl. Paysafecard) kártya is, azt a legtöbb helyen el szokták fogadni.

A bukmékerek maguk többnyire nem számolnak fel külön költséget a tranzakciókért. A kifizetést érdemes olyan fizetési móddal kezdeményezni, mint amivel a befizetést tetted, sőt, a legtöbb esetben ez csak így lehetséges.

Bukméker Bankkártya (VISA/MasterCard) Skrill Paysafecard Banki átutalás
Bet365 Min: 1500 Ft
Max: 6 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 1500 Ft
Max: 250.000 Ft
Idő: azonnali
Min: 35.000 Ft
Max: 40 millió Ft
Idő: 2-10 nap
Unibet Min: 4000 Ft
Max: 4 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 4000 Ft
Max: 4 millió Ft
Idő: azonnali
Bwin Min: 10€
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: állítható
Idő: 1-6 nap
22bet Min: 1€
Max: n/a
Idő: azonnali
Min: 2€
Max: n/a
Idő: azonnali
Min: 1€
Max: n/a
Idő: azonnali
LVBet Min: 2000 Ft
Max: 1.6 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 2000 Ft
Max: 1.6 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 2000 Ft
Max: 1.6 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 2000 Ft
Max: 1.6 millió Ft
Idő: n/a
 • Ez lehet szinte bármilyen lakossági számlához tartozó betét- és hitelkártya, de egy feltöltős Visa/Mastercard is.

  Mutass többet
 • E-pénztárca, amihez feltölthető, műanyag Mastercardot is igényelhetsz. Bónuszigénylés esetén néhány buki valamiért nem szokta szeretni.

  Mutass többet
 • Mastercardos e-tárca, ami fizikai viszonteladóknál vásárolható kóddal is feltölthető. Kifizetésre nem mindegyik bukmékernél lesz jó.

  Mutass többet
 • Erre vonatkozik a legkevesebb maximum limit, azonban néhány bank nem hajt végre szerencsejáték-szervezők felé tranzakciókat.

  Mutass többet

11 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése