Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Tegye meg első befizetését, és szerezzen egy 100% bónuszt, akár 35000 HUF összegben

Kérem a bónuszt aller sur le site 22bet

Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt Fezbet link

Fezbet Mobil Alkalmazás

A Fezbet még nem dobott a piacra mobil appot, de a mobilra optimalizált webes felülete semmivel sem marad el a legjobb applikációktól. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan tudod okostelefonodon vagy tableteden elérni a Fezbet szolgáltatásait.

Android App

Letöltés

Apple iOS

Letöltés

Fezbet Alkalmazás

HOGYAN TUDOD BESZEREZNI A FEZBET MOBIL APPLIKÁCIÓJÁT?

Kezdjük mindjárt a jó hírrel: a Fezbetnek nincsen mobil applikációja, azaz nincsen sem Fezbet Android app, sem Fezbet iOS app. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges semmit az okostelefonodra vagy tabletedre letöltened.

Miért jó ez a helyzet a Fezbetnek?

Egy Fezbet app fejlesztése drága, különleges szakértelmet igénylő és hosszadalmas feladat. Ráadásul ahány féle telefon, annyiféle külön módon kell elvégezni a programozási munkát.

A fenntartáshoz pedig nem csupán az Android és az iOS App Store-jainak folyamatosan változó szabályaihoz kell alkalmazkodni, de a hibamentes működéshez további befektetésre is szükség van. Magyarul a Fezbet komoly összeget spórol meg azzal, hogy nem hoz létre egyelőre saját, önálló mobil alkalmazást.

Miért jó ez a helyzet neked?

Egyrészt megspórolod azt az időt, amelyet a – például a Fezbet iOS – letöltése és telepítése igényelne.

A szigorú magyar szabályok értelmében ezeket a szoftvereket a magyar appstore-okban nem is találod meg, többnyire így a lokációd beállításainak megváltoztatásával, illetve egyéb trükkökön keresztül tudsz hozzájuk jutni. Azaz röviden a folyamat sokkal egyszerűbb és biztonságosabb számodra.

Különbségek a mobilos és az asztali gépes elérés között: Előnyök, hátrányok

Fontos tudnod, hogy egy mobiltelefonos applikáció elsősorban inkább a fogadóiroda érdekeit szolgálja, mintsem a tiédet, ugyanis ma már egy mobilra optimalizált weboldal mindent tud, amire egy játékosnak szüksége lehet.

Az applikáció csupán azt a többletet biztosítja, hogy a jobb felhasználói élmény elérése érdekében extra adatot továbbít a használati tevékenységről. Az egyetlen érdemi különbség, hogy az okostelefonos app a lokáció birtokában speciális kedvezményeket vagy speciális eseményeket kínálhat fel.

Most hogy ezt már tudod, nézzük meg, hogy a mobiltelefonos és az asztali nézett között van-e bármilyen különbség. A Fezbet is jól tudja, hogy a játékosok nagy része – hozzávetőleg 70%-a – ma már mobilról űzi az ipart, ezért nagy energiákat fektettek abba, hogy a két felület nagyon hasonló, funkcionalitásában pedig teljesen egyenértékű legyen.

Míg korábban korlátozottak voltak a fizetési lehetőségek és a szolgáltatások, addig mára semmilyen hátrányt nem szenved el az, aki a mobiltelefonjáról vagy más okos eszközéről nyitja meg a fogadóiroda oldalát.

Használhatóság

Ahogy az előző részben is említettük nincs használhatóságbeli különbség az asztali és a mobil nézet között.

Fezbet sportfogadás

Talán ez az egyetlen pont, ahol az asztali felületnek van némi előnye: a nagyobb képernyőn több adat fér el, így egy hangyányit átláthatóbb felületet kapunk.

Ennek ellenére semmi probléma nincs a mobiltelefonos nézettel, az könnyen kezelhető és a kisebb képernyőn is jól fogod látni a fogadható eseményeket, a megtett sportfogadásaidat, illetve a virtuális egyenlegedet egyaránt.

Élő fogadás

A Fezbet felületén – jó néhány más szolgáltatóval egyetemben – nem találunk élő közvetítést, nincs tehát sport streaming.

Van viszont élő fogadás, amelynek lényege, hogy a már elindult mérkőzésekre, tornákra, és versenyekre teheted meg a tétjeidet. Ez a gyakorlatban azt jelent,i hogy például egy kosárlabda meccs esetén nem csak a végeredményre, de az egyes negyedek végi pontszámra is fogadhatsz. Sőt a meccs alakulásának függvényében változtathatsz a stratégiában.

Ha az első negyedben az egyik csapatra fogadtál, mert úgy érezted, hogy ők állnak jobban, azonban a közvetítésben egyértelműen kiderült, hogy nem ők az esélyesek, újabb fogadásokat tehetsz meccs közben is, mellyekkel kompenzálhatod az első alkalmat és a végén tiéd lesz a nyeremény. Ráadásul a Fezbet többféle bónusszal támogatja az élő fogadásokat.

Fezbet fizetési opciók

Könnyű belátni, hogy a fogadóirodák elemi érdeke, hogy a mobiltelefonon használatos rendszerükben pontosan ugyanazon feltételeket kínálják, mint a klasszikus weboldalon. Az asztali rendszerben és mobiltelefonon is egyaránt feltöltheted virtuális egyenlegedet a belépést követően.

A Mastercard, a Skrill, a Neteller, a PaySafeCard és a banki átutalás is mind-mind használhatóak, akárhonnan is nyitod meg a Fezbetet. Ehhez elsőként lépj be a weboldalra az alsó sáv “Bejelentkezés” gombjával. A korábban látott alsó gombok el is fognak tűnni, helyette az éppen aktuális virtuális egyenleged összege és a pénznem jelennek majd meg. A befizetéshez kattints a jobb felső sarokban lévő “Befizetés” gombra.

Itt válaszd ki, mely módon szeretnéd feltölteni a tervezett összeget. A banki átutalás néhány napos átfutása mellett a többi lehetőség azonnali feltöltést kínál.

Ezt követően add meg a tervezett összeget és nyomj rá a “Befizetés” gombra – ekkor a rendszer átirányít az üzemeltető weboldalára, ahol az általa kínált feltételrendszer mellett tudod jóváhagyni a tranzakciót.

Ügyfélszolgálat

A Fezbet ügyfélszolgálata a piaci átlaghoz képest felkészültebb és szerencsénkre magyar nyelven is elérhető. Ráadásul egy ingyenesen hívható nyolcvanas telefonszámuk +36 80 088 037 is van, amelyen keresztül a hét minden napján folyamatosan kaphatunk segítséget.

Ha azonnal szükséged van támogatásra, akkor a hívást javasoljuk, de egyéb esetben érdemesebb emailt írni nekik a következő címre. Bár itt is gyors ügyintézést ígérnek, a tapasztalatok szerint azért legalább egy napra szükségük van a teljeskörű válaszadáshoz.

Összegzés

Cikkünket olvasva is megmutatkozik, hogy a Fezbet mindent megtett annak érdekében, hogy a mobiltelefonos élmény semmivel ne legyen kevesebb, mintha asztalról használnád a rendszerüket.

A fogadások, bónuszok, a különleges játékok, az ügyféltámogatás is mind-mind elérhetőek. Emiatt összességében javasoljuk, hogy te is bátran csatlakozz a Fezbet egyre növekvő, mobilos játékos táborához.

Korlátozások

a Fezbet app értelmezhető hátrány ként is de a valóságban nem jelent semmilyen különbséget.

Fezbet GYIK

? Vannak kifejezetten mobil-specifikus bónuszok?
Applikáció hiányában ezeknek nem volna értelme, így nincsenek.
? Van élő közvetítés a Fezbeten?
Nincsen, de a következő években a játékos közösség növekedésével erre lehet számítani.
? Mennyire nehéz a mobilos egyenlegfeltöltés?
Az okostelefonos nézet ugyan azokat a funkciókat biztosítja, mint az asztali weboldal, így biztosan állíthatjuk, hogy könnyű a befizetés.
? Hol találom a bónuszokat a Fezbet mobilos nézetében?
A bal alsó sarokban lévő, vízszintes vonalakból álló ikonra kattintva jön elő a menü, amelyben a Sportpromóciókra kattintva láthatod az aktuális bónuszok listáját.
? Hol találhatom meg az iOS és/vagy Android apphoz szükséges .apk kiterjesztésű telepítő fájlt?
A Fezbet jelenleg nem fejleszt mobil applikációt, így ilyen fájlokra sem lesz szükséged.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése