Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Fezbet vélemények

7.3/10

Előnyök:

 • 32 féle sportágra fogadhatsz

 • Átlag feletti mennyiségű bónuszok

 • Speciális promóciók bajnokságokra

 • Átlátható, könnyen kezelhető felület

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással NETELLER Skrill Mastercard Bitсoin paysafecard Visa MuchBetter

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  6

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  6

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  8

Fezbet alternatív linkek és elérése

A Fezbet egy olyan új versenyő az online sportfogadás és szerencsejáték-piacon, ami egyelőre a hitelességhez és megbízhatósághoz szükséges minimumot hozza. Ám azt javukra kell írni, hogy a magyar játékosokhoz azok anyanyelvén szól, de ez mára szinte alapnak számít. De mivel még nem árasztották az értékelő oldalakat a felháborodott felhasználói vélemények a platform korrektségéről, ezért a mightytips hu is megelőlegezi nekik a bizalmat.

A Fezbethez nem fog kelleni alternatív link. Már akkor kezdett el szolgáltatni, amikor a külföldi online játéktereknek ilyesmire már nem volt szükségük ahhoz, hogy retorziók nélkül érjék el a magyarországi játékosokat. Már csak ezért sem érdemes VPN-el próbálkozni, mert ha kiderül, hogy nem az vagy, akinek mondod magad, akkor jó eséllyel buktad a berakott pénzed és a nyereményed.

A sportfogadási oldal a teszt idején még nem érzékelte az IP alapján, hogy Magyarországról érkeztünk, ezért a bal alsó sarokban beállítható magyar aloldalt könyvjelzőzd le.

Bónuszok és promóciók

9 / 10

Bónuszok rendszere

A Fezbet elképesztő mennyiségű bónuszt kínál, amelyek végigkísérik a játékost egészen az első alkalomtól a legnagyobb bajnokságokig. Jó hír, hogy nem csupán a mindenhol elérhető megszokott promóciókkal találkozhatsz, hanem személyre szabott ajánlatokat is kaphatsz, illetve a legizgalmasabb mérkőzésekre, bajnokságokra, eseményekre külön speciális Fezbet bónuszok is járnak.

A bónuszok összegét tekintve a piac egyik leggálánsabb szereplőjéről beszélünk, akinél akár korlátlan bónuszt is elérhetsz. Persze, az átlag inkább a 6.000 forint és 45.000 forint körüli összegek környékén keresendő. A legnépszerűbb ajánlataik az induláshoz adott 100%-os bónusz, az esportokat népszerűsítő freebet, illetve az ötös kombinált fogadások rizikóját csökkentő veszteségvisszatérítés.

A Fezbet bónuszkód helyett általában a nyereség vagy a veszteség egy részét adja vissza freebet formájában, így nem szükséges az interneten a kódokat vadásznod, minden elérhető a weboldalukon.
bonusz

Esélyek

7 / 10

A Fezbet magyar szorzói sportáganként és természetesen mérkőzésenként is változnak.

A legegyszerűbb esetben, egy pre-match, azaz kezdés előtti fogadáskor 1,08 – 1,4-es szorzó van a valószínűsíthető nyerteseken (azaz külön jó hír, hogy ha csak nem történik valami nagyon váratlan, a biztosabbra való tippeléssel is nyerhetsz). Ha top csapattal vagy sportolóval áll szemben valaki, annak a szorzója (odds-a) hatványozottan magasabb lesz, akár 10 fölé is mehet. A mögöttes számítás alapja, hogy minél kisebb valószínűséget nyilvánít egy-egy esemény megtörténtének a fogadóiroda, annál magasabb a szorzó.

A másik tényező, amely az odds-ot emeli, ha nem a legnépszerűbb sportokra fogadsz. Minél ritkább a sport, annál magasabbak a szorzók. Ezeknél a sportágaknál a Fezbet különösen jól teljesít és kimagasló nyereményeket kínál.

Fogadási margin

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  7.29%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  8.6%

 • Röplabda

  Röplabda

  8.05%

 • Tenisz

  Tenisz

  6.09%

Átlagos fogadási margin: 7.5%

Mobil

7 / 10

A Fezbet mobil app még fejlesztés alatt van, bár konkrét információink még nincsenek a megjelenés dátumáról. Szerencsére azonban kifejezetten olyan honlapot készített a csapat, amelyhez nem kell Fezbet letöltés. A böngészőbe beírva a címet azonnal teljeskörű élménnyel szolgál, semmivel nem tud kevesebbet, mint egy “rendes” honlap.

Bejelentkezés után eléred rajta a virtuális egyenlegedet, amelyet fel is tölthetsz vagy éppen kiveheted róla a nyereményeidet. A fogadások 100%-át megteheted mobilról is, amelynek előnye, hogy folyamatosan kontroll alatt tarthatod a játékod.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

6 / 10

A Fezbet Magyarország sokoldalú rendszere friss, jól átgondolt designnal készült, így az egyik legkönnyebben kezelhető internetes fogadó felület. A Fezbet oldalak regisztrációja egyszerű és gyors, szerencsére a hivatalos okmányaid igazolásával sem kell vesződni.

Előnyök

Korlátozások

A bónuszok igénybevételéhez az ügyfélszolgálattal külön fel kell venni a kapcsolatot.

A regisztrációs folyamatban erőltetik a hírlevél küldés elfogadását.

Ugyanakkor ez amiatt van, hogy nincsen EU-s licensze a cégnek, azaz az EU-n kívüli – sokkal kevésbé szigorú – szabályok szerint ellenőrzik.

A fogadások típusai

7 / 10

Átlagosan több, mint ezer tételre teheted meg a fogadásod, így kimondhatjuk, hogy a piaci átlag felett van azoknak az eseményeknek a száma, amelyek megjátszhatóak. Bár a hazai sportokban a többi külföldi fogadóirodához hasonlóan szintén nem túlzottan erős, valamennyi olyan sportágat meg fogsz itt találni, amelyre érdemes fogadást kötnöd.

Emellett számtalan speciális eseményre, politikai vagy televíziós történésekre, különleges sportokra, és természetesen a legnagyobb – a világ minden táján követett – sporteseményre is megteheted a tétedet.

A fogadás rendszere azért is izgalmas, mert nem csupán a meccsek, mérkőzések végeredményére köthetsz fogadást, de a hendikepekre, negyed- vagy félidős eredményekre is.

Fezbet Fogadások típusai:

Megbízhatóság

6 / 10

A Fezbet Magyarország teljes területéről elérhető a honlap rendelkezik a megfelelő titkosítással és ssl tanúsítvánnyal is melyet legutóbb 2020 augusztusában szerzett meg.

a hitelességet erősíti hogy magyar nyelven szól a játékosok hoz de hiába van Ciprusi üzemeltetője európai uniós ellenőrző szervek nem felügyelik a működését hiszen a tulajdonos cég cura szóban került bejegyzésre.

A regisztráció során azért rákérdeznek az életkorra illetve alak helyre is így kiszűrhető ek a kiskorúak illetve az olyan játékosok akik már más fogadóirodák bizalmával visszaéltek.

Fizetési lehetőségek

8 / 10

Befizetés

Ahhoz, hogy játszani tudj, a virtuális egyenlegedre pénzt kell feltöltened. Ezt már a regisztrációs folyamat végén, a következő lépésként automatikusan felkínálja a rendszer, sőt az első egyenlegfeltöltéshez százszázalékos bónuszt is adnak. Itt fontos tudnod azt, hogy bár több fizetési megoldást is választhatsz, elsőként érdemes a bankkártyádat használva feltölteni az egyenleget (Skrill és Neteller esetén ugyanis nem jár a bónusz).

A Fezbet befizetés rendszere gyorsan használható és az elküldött pénz azonnal megjelenik a honlapon is.

Kifizetés

Szuper dolog nyerni, így természetes, hogy a helyesen megtippelt események után járó nyereményt szeretnék kivenni. A Fezbet kifizetés szintén azonnali megoldásokat kínál: a legtöbb esetben néhány perc múlva máris a bankszámládon vagy a virtuális a pénztárcádban találhatod a nyereményed összegét.

Mind a ki- és a befizetések esetén tudnod kell, hogy vannak minimum összegek, amelyek a piacon teljesen átlagosak, azaz minden sportfogadó irodában ezzel fogsz majd találkozni. Befizetés esetén ez egy eurónak megfelelő forint, míg kifizetés esetén másfél euró. A jelenlegi helyzetben azonban nem vállalkoznánk ennek az átszámítására, javasoljuk hogy inkább a számlavezető bankod vagy az e-pénztárcád honlapján tájékozódj az aktuális átváltási árfolyamokról.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

paysafecard

5.000 – 1M Ft Azonnali 0%

Sofort

5.000 – 1M Ft Azonnali 0%

Mastercard

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Skrill

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

NETELLER

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Jeton

5.000 – 100 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 100 000 Ft 0 – 24 óra 0%

MiFinity

5.000 – 800 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 200 000 Ft 0 – 24 óra 0%

Bitcoin Cash

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Tether

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Bitсoin

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra 0%

Litecoin

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra 0%

Ethereum

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra 0%

Ripple

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra 0%

Banki átutalással

4.000 – 750 000 Ft 5 – 7 nap 0%

MuchBetter

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 0%

Támogatás

8 / 10

Igen pozitív, hogy a fogadóiroda támogató részlege a hét minden napján, folyamatosan elérhető, méghozzá időzónától függetlenül. Három módon is kapcsolatba léphetsz velük:

 • a +36 80 088 037-es ingyenes telefonszámon
 • a support@fezbet.com email címen
 • a 24/7-ben elérhető élő chaten keresztül.

A fogadóirodák jellemzően angol nyelvű ügyfélszolgálatot tartanak fent, és ugyan a Fezbetet elérheted magyarul, de jellemzően erre telefonon sokat kell majd várnod. Ha magyarul beszélnél velük, inkább emailt küldj. Ugyanakkor, ha azonnali segítségre van szükséged, inkább válts angolra, úgy sokkal hamarabb fognak tudni megoldást találni a problémádra.

Support contacts

Telefon

+36 80 088 037

Email

support@fezbet.com

Élő chat

Hozzáértés 4 / 5 5 / 5 4 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő azonnali azonnali azonnali

Összegzés

7.3 / 10

Ahhoz képest, hogy a Fezbet új és egy kisebb cégcsoport áll mögötte, nem egy kaszinó-multi, egész korrekt rendszert raktak össze. A Fezbet vélemények száma viszonylag alacsony még, de azt már most látni, hogy az ügyfelek elégedettek és a bizalom korrektül épül.

A regisztráció gyors, a legismertebb fizetési lehetőségek adottak és azonnal használhatóak, a cég pedig sokat tesz azért, hogy zsíros bónuszokkal tegye izgalmasabbá a játékot.

 • Korlátozások
 • Az ínycsiklandó bónuszok mögött ugyanakkor komplex, sokszor elsőre nehezen érthető feltételrendszer húzódik meg. Egyes bónuszokat nagyon sokszor kell megforgatni a rendszerben.

A piacvezető fogadóirodáktól még tartalomban elmarad, hiszen nincsen például streaming, de a sportágak száma már ott van, sőt a marginok igazán inspirálóak.

A csapat kaszinót és egyéb játékokat is üzemeltet, így egy platformon és egy regisztrációval többféle szerencsejátékban is kipróbálhatod magad.

GYIK

?

Biztonságos a Fezbet rendszere?

Ugyan nem rendelkezik EU-s országbeli licensszel, helyette Curacaóban van a székhelye és ott is felügyelik, ugyanakkor korrekt és biztonságos arculatot igyekszik kiépíteni, amelybe nem fér bele semmilyen hiba.
?

Miért jobb a Fezbet a többi bukinál?

Ezt csak te tudod eldönteni. A játékosaik azt dícsérik, hogy magas bónuszokat és jó marginokat kínál.
?

Miért nincsen mobil app?

Egy mobil applikáció fejlesztése nem csupán komoly befektetés, de fenntartása is speciális szakértelmet igényel. Azzal, hogy nincsen applikáció, a cég munkaerő költségeket spórol meg, és ezáltal magasabb szorzókat tud biztosítani.
?

Mit jelent az, hogy a bónuszok visszaforgatása?

A bukmékerek által kidolgozott standard bónuszrendszer promóciós célokat szolgált, azaz azt remélik tőle, hogy te többet játszol. Ennek érdekében, ha nagy pénzt osztanak ki, akkor azt kérik tőled, hogy többször játszd meg a kapott összeget újra.
?

A sportfogadásra létrehozott profilommal tudok kaszinózni is?

Röviden: igen. Szerencsére nem kell több profilt létrehoznod ahhoz, hogy a különböző Fezbet részlegek játékait igénybe tudd venni.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével