TippmixPro Promóció és Bónusz

7.5 / 10

Promóciós kód másolva

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalással
  • PayPal
  • Mastercard
  • Maestro
  • Bankkártya
  • Visa

Utolsó frissítés:

TippmixPro bónuszkódok

Érdemes-e Tippmixpro Bónusz után kutatni? Az egyetlen teljes értékű magyar online bukméker, a TippmixPro sportfogadási kínálatában és az ajánlott extra funkciók (pl. live streaming) tekintetében is kezd felzárkózni a nemzetközi konkurenciához. Különösen impresszívre sikerült az e-sportokkal foglalkozó aloldala, és újabban a szolgálató ilyen bajnokságok házigazdájaként is szerepet vállal.

Hol vannak a bónuszajánlatok?

Sajnos ugyanez nem mondható el a bónuszok és promóciós ajánlatok kínálatáról. A tesztünk idején az egyetlen részletesen leírt TippmixPro promóció (a “Promó” fül alatt) egy már lezárult nyereményjáték volt. Ez a sorsolásos, többszakaszos játék is a minél többet fogadókat díjazta, vagyis az egyes szakaszokban bizonyos fogadási összegekért sorsolási “jelvények”, tokenek jártak. A főnyeremény természetesen valódi pénz volt.

És ezzel ki is fújt a TippmixPro promo listája. Nem érdemes például a máshol megszokott TippmixPro befizetési bónusz után kutakodni, mert ilyen nincs.

Hogy ez miért van így? A TippmixPro egy lassan negyed évszázados brand, aminek neve egybefort a sportfogadás fogalmával. A magyar online bukméker 2021 márciusában közel 2.5 millió látogatást regisztrált, négyből három felkeresés pedig közvetlenül történt. Ezzel összehasonlítva például a Spíler TV-n is “nyomott” svéd Unibet magyar nyitóoldala 1.3 millió látogatást tudott felmutatni ugyanebben az időszakban.

Kvázi monopolhelyzetben

A TippmixPro akció nélkül is nagyon szép számokat produkál. A COVID miatt rengeteg otthon ragadt fogyasztó fordult az online szerencsejátékok felé, és ebből az online bukméker is sokat profitált. A magyar játékosokat láthatóan nem zavarták a szünetelő ligák és az elmaradó focimeccsek, hanem a pandémiás időknek jobban ellenálló sportágak (pl. az asztalitenisz) és piacok felé fordultak. A bukméker a 2020-as évet 30%-os bevételnövekedéssel zárta az azt megelőző évhez képest, ami közel 27 millió regisztrált fogadást jelentett csak tavaly! Vagyis az egyre csak gyarapodó, magyar nyelven is szolgáltató nemzetközi konkurencia ellenére is fut a szekér.

A bónuszok hiányában természetesen az is szerepet játszik, hogy a jelenlegi (és meglepően tartós) jogi huzavonában a TippmixPro számít az egyetlen teljesen legális, Magyarországról is elérhető online bukmékernek, és az itt szerzett nyeremények már eleve adózottak. Számos magyar felhasználó jobban értékeli az ilyesfajta biztonságot és nyugalmat a külföldi bukmékerek számos, de gyakran nehezen kijátszható bónuszaival, a kissé jobb oddsaival és a gyengélkedő forint okozta veszteségekkel szemben.

tippmixpro-bonusz-kod-1000x800sa

GYIK

?

Hol található a TippmixPro regisztrációs bónusz?

A TippmixPro jelenleg nem ajánl regisztrációs bónuszt. Ilyen bónuszt jellemzően a külföldi bukmékereknél találsz.

?

Nincs TippmixPro befizetés bónusz sem?

Sajnos nincs, vélhetően a fent tárgyalt okok miatt. Befizetési és újratöltési bónuszokat jellemzően a külföldi bukmékerek ajánlanak. A megbízható oldalakat mi is bemutatjuk.

?

A Tippmixpro bónusz mikor fizet?

A legutolsó nyereményjátékon úgy lehetett nyerni, hogy bizonyos értékű fogadás után kaptál egy-egy szelvényt valamelyik sorsoláshoz. Más bónuszról vagy promóciós ajánlatról nincs tudomásunk.

?

Kell adóznom a TippmixPro-s nyereményem után?

Nem, a TippmixPro-s nyereményed már eleve nettó, adózott összeg. Itt lényegében az adómentességgel fizetsz a nemzetközi összehasonlításban kissé gyengébb oddsokért és kínálatért.

?

Legális és biztonságos a külföldi bukmékereknél a sportfogadás?

A több bírósági ítélet által létrehozott jelenlegi status quo-ban gyakorlatilag igen. Téged nem érhet retorzió azért, mert egy külföldi fogadóoldalon játszol, és egyre több ilyen szolgáltató lép be a magyar piacra.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével