Rabona Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • Jókora kezdő bónusz

 • Izgalmakban bővelkedő sportfogadás promóciók

 • Magas szorzók e-sportokhoz és csapatsportokhoz

 • 24/7 rendszerű, magyarul elérhető ügyfélszolgálat

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Banki átutalással
 • Skrill
 • Neteller
 • BitCoin
 • Ecopayz

Ezt a véleményt frissítették:

Üdvözlünk a Rabona, a 2019-es alapítású sportfogadó iroda bemutató oldalán. Íme, mivel segítjük a weboldalon való indulásodat:

 • Képekkel illusztrálva vezetünk végig a Rabona weboldalára való regisztráció folyamatán.
 • Bemutatjuk, mit érdemes tenned, ha a legismertebb problémák egyikével találkozol.

Az alig egy éves fogadóiroda, a Rabona mindent elkövet, hogy megragadja a figyelmet és könnyű, átlátható felületével csábítsa magához a játékosokat. Szerencsére nem szerették volna megtörni a trendet, így a regisztráció teljesen ingyenes. Ráadásul, miután külföldön bejegyzett cégről van szó, nem kötik őket a szigorú magyar jogszabályok az azonosítási folyamatot illetően. Így könnyű és gyors folyamatot tudunk majd bemutatni neked, amelyet néhány lépésben le is tudhatsz.

1. Lépés: mi kell a rabona sportfogadás indításához?

A Rabona rendszere 2019-ben indult, ami azt jelenti, hogy a weboldaluk a legmodernebb technológiákat alkalmazza és nem csupán jól néz ki és letisztult, de átlátható és gyors is. A fogadóiroda honlapja mobilra optimalizált, így asztali környezet mellett okostelefonon és tableten is elérhető. Tekintettel arra, hogy a legtöbben ma már a mobiljukon keresztül nézik meg a sportfogadó oldalakat, mi is erre a változatra szavazunk.

A honlapra érve érdemes elsőként elfogadni a sütik használatáról szóló nyilatkozatot.

rabona bonusz fooldal

 

2. Lépés: hogyan regisztrálhatok a rabona weboldalára?

A Rabona csapata nem bízta a véletlenre és egy igazán szembetűnő gombbal jelezte, hogy hova is kell kattintani a regisztráció megkezdéséhez.

Rabona bonusz

Látszik, hogy komoly munkát fektettek a feliratkozási folyamat összeállításába, hiszen közben mindig láthatjuk azt, hány lépésen vagyunk túl és még hány van hátra a négyből.

Először írd be az email címedet és körültekintő tájékozódás után fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót és a működési szabályzatot. Ha ezzel megvagy, kattints a Következő lépés feliratú sárga gombra.

Rabona Regisztracio

 

A második lépésben a következő személyes adataidat fogja elkérni a rendszer:

 • Felhasználónév (ezt mindenképpen jegyezd fel magadnak valahol)
 • Jelszó (tartalmaznia kell legalább egy kisbetűt, legalább egy nagybetűt, minimum egy számot és legalább 6 karakterből kell állnia)
 • Ország
 • Pénznem

Ha a beállításokkal megvagy, katt a következő lépésre.

Rabona regisztracio 1. lepes

A harmadik képernyőn a Név (keresztnév), Vezetéknév, Születési dátum, és a nemed megadására lesz szükséged.

Rabona Regisztracio 2. lepes

 

Az utolsó feladat a telefonszám, az irányítószám, a város és a cím (utca, házszám) megadása. Ha mindent kitöltöttél, akkor kattints a Regisztráció gombra.

Rabona Regisztracio 3. lepes

 

Ezzel készen is vagy a regisztráció folyamatával.

3. Lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Bár a legtöbb sportfogadó iroda ilyenkor kéri az email cím hitelesítését, a Rabona nem így döntött, azaz az aktiválás automatikusan megtörténik. Ennek előnye, hogy a regisztrációs gomb megnyomását követően azonnal feltöltheted az egyenleged és indulhat is az első fogadás.

4. Lépés: milyen úton léphetek be a profilomba?

A weboldal jobb felső sarkában található Belépés gombot megnyomva máris megadhatod a korábban beállított felhasználóneved és jelszavad. Előfordulhat, hogy a regisztráció során a böngésződ még nem jegyezte meg ezeket a beállításokat, így az első belépéskor valószínűleg fejből kell majd beírnod mindkét információt.

Ezzel regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat a lépéseket, melyek során hibákba ütközhetsz, illetve azt, hogyan kérhetsz segítséget a Rabona weboldalán.

Valami nem működik. Mi a megoldás?

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: Ha emlékszel, a regisztráció második lépéseként kellett megadnod egy felasználónevet, amelyet a belépéskor minden esetben újra be kell majd írnod. Erre a névre van szükséged – ha elfelejtetted, akkor az Elfelejtettem a jelszavam gombon keresztül kérhetsz segítséget.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Bár a legtöbb böngésző elmenti a beállított felhasználóneveket és jelszavakat, előfordulhat, hogy nem érzékeli a regisztrációs folyamatban, hogy erről van szó, és így nem kerül sor a mentésre. Ebben az esetben az első belépéskor történhet meg legközelebb az eltárolás. Ugyanakkor, ha ez nem történik meg vagy te nem szeretenéd, és mégis elfelejtetted volna a jelszót, akkor a belépési képernyőn az Elfelejtettem a jelszavam gombra kattintva tudsz segítséget kérni. Az email címed megadását követően egy automatikus levelet kapsz, amely tartalmazza az új jelszó készítéséhez szükséges instrukciókat.
 • Kötelezően kitöltendő mező: Ez egy olyan hibaüzenet, amelyet a belépéskor láthatsz, ha vagy a felhasználóneved vagy a jelszavad mezőjébe nem írtál be semmit. Mindkét mező kitöltése szükséges ahhoz, hogy be tudj lépni a Rabona felületére.
 • Code 2091 – Wrong user name or password: Magyar rossz felhasználónév vagy jelszó. A 2091-es hibaüzenet akkor jelenik meg, ha a rendszer hibás felhasználó/jelszó párost érzékel. Valószínűleg csak elgépeltél valamit, ami könnyen orvosolható. Ha viszont többszörre sem sikerül, akkor két megoldás lehet: egyrészt érdemes lecsekkolni, hogy vajon megfelelő-e a felhasználónév (ezt korábban már feljegyezted a regisztrációs folyamat során), illetve ha biztosan jóval próbálkozol, akkor inkább kattints az Elfelejtettem a jelszavam gombra, nehogy a többször sikertelen próbálkozás miatt kitiltson a rendszer.
 • Rabona regisztráció hiba vagy Rabona sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kötelező, amelyiknél nem látod az opcionális feliratot.
 • Rabona regisztráció egyedi adat szükséges: Ha nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a teljes neved vagy a lakcímed, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Miért van szükség azonosításra? Tekintettel arra, hogy a Rabona nem egy Magyarországon bejegyzett szerencsejáték vállalat, ezért a szigorú magyar szabályok helyett a székhelyén érvényes törvényeket kell elsősorban betartania. Emiatt a játékosok személyazonosságát sem kell olyan szigorúan ellenőriznie, mint ahogy más fogadóirodák megteszik. Ez egyfelől jelentős könnyítés, másfelől később, ha a Rabona mégis létrehoz egy hazai leányvállalatot, még átdolgozhatják a folyamatot is.
 • Nem akarom folytatni a játékot és törölném magam! A Rabona regisztráció törlése mindenki számára adott lehetőség. Ugyanakkor meglepő, de ők még nem dolgozták ki a legtöbb sportfogadó oldalra jellemző Önkontroll funkciókat, amelyek segítségével befizetési limitet vagy ideiglenes kizárást tudsz kérni magadra. A regisztráció törléséhez belépés után válaszd a Lépj kapcsolatba velünk gombot és akár telefonon, vagy a hét minden napján elérhető telefonos ügyfélszolgálattal kapcsolatba lépve kérd a felhasználói fiókod törlését.

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com