Paysafecard sportfogadás [2021. augusztus]

PAYSAFECARD SPORTFOGADÁS

A PaySafeCard az online fogadás egyik új kedvence, ezért cikkünkben annak rendszerét járjuk körbe. E fizetési eszköz Magyarországon egyre népszerűbb, különösen az online játékosok körében, és ahhoz, hogy ezt mindenki biztonsággal és körültekintően használhassa, segítségül az alábbi információkat gyűjtöttük össze:

 • Magyarországon elérhető online fogadóirodák
 • Két weboldal, ahol a legjobb a PaySafeCard sportfogadás
 • A PaySafeCard használatának előnyei és korlátai sportfogadások esetén
 • Biztonságos a PaySafeCard rendszere?
 • Milyen előfeltételei vannak a PaySafeCard rendszerével való fizetésnek?
 • Hogyan töltsük fel egyenlegünket és jussunk hozzá a nyereményünkhöz?
 • Költségek, időtartamok
 • Játsszon a legjobb sportfogadó oldalakon PaySafeCarddal!
 • Gyakran Ismételt Kérdések

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Paysafecard-ot

Találtunk: 6 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Revolut
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay
 • Google Pay

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

EnergyBet

7.3/10

 • Modern megjelenésű, mobilon is jól mutató weboldal
 • Egyszerű, gyors regisztráció
 • Különleges sportok a kínálatban, például a biatlon
 • Nagyon jó oddsok kosárlabdában és teniszben
 • Nincs magyarítás
 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • Paysafecard

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

EnergyBet ismertető

GYIK

? Mi szükséges a PaySafeCard vásárlásához?

Cikkünkben részletesen olvashat a PaySafeCard vásárlásának feltételeiről. Röviden: töltsük le az appot, vásároljunk online vagy a kijelölt eladóknál megfelelő értékű utalványokat, amelyeket aktiváljunk az applikációban és már használhatjuk is virtuális számlánkat.

? Mennyibe kerül a PaySafeCarddal való fizetés?

A PaySafeCarddal való fizetés a legtöbb fogadási oldalon ingyenes.

? Mennyi idő alatt zajlik le egy tranzakció?

A PaySafeCard egyik nagy előnye, hogy bank- és hitelkártyákhoz hasonlóan a tranzakciókra nem kell várni, azok azonnal megtörténnek.

? Hol vásárolhatok PaySafeCard feltöltő kupont?

A cég honlapján (link a cikkben) könnyen megtalálhatjuk az aktuális vásárlási pontokat, sőt online is feltölthető az egyenlegünk.

? Biztonságos sportfogadásra PaySafeCardot használni?

Az anonim vásárlás mellett a PaySafeCard legnagyobb előnye, hogy nincsen közvetlenül a bankszámlánkhoz kötve, ezért a teljes irányítás az Ön kezében van.

Hogyan lehet saját Paysafecardunk?

A PaySafeCard használatának előfeltétele, hogy vásároljunk ilyen utalványt egy vásárlási ponton, vagy pedig online töltsük fel a virtuális egyenlegünket. Ez utóbbihoz szükségünk van a PaySafeCard applikációjára, amely Androidra és iOS eszközökre is elérhető.

Ha letöltöttük a Wertkarten GmbH által fejlesztett applikációt, nyissuk meg és regisztráljunk be a rendszerbe. Ezt követően vagy egy PSC forgalmazó weboldalán keresztül tudunk online utalványt vásárolni, vagy a néhány vásárlási pont egyikén. Ha megterveztük, mennyit szeretnénk költeni, akkor 5, 10, 25, 50 vagy 100 eurós utalványokkal tölthetjük fel internetes egyenlegünket, legfeljebb 1000 euró értékig.

Biztonságos a fizetés Paysafecarddal?

paysafe Megbízhatóság és biztonság2013-ban a PaySafeCardot a brit Skrill digitális pénztárca szolgáltató megvásárolta, 2015-ben pedig a Skrill Group részeként az Optimal Payments Group vette meg, ők később Paysafe Group névre váltottak.

A PaySafeCard működése jellegéből adódóan anonimitást biztosít a használójának, különösen ha nem online vásároljuk.

A rendszer biztonságát az garantálja, hogy a PaySafeCard nincsen hozzákötve bankszámlánkhoz (szemben például a bank- vagy hitelkártyánkkal), azaz nem kockáztatunk a feltöltött összegnél több pénzt. Miután a PSC kifejezetten kis címletek online fizetésére szakosodott, ezért ez az internetes csalók számára sem kedvelt célpont. Segítségével jól kontrollálhatóak kifizetéseink, emiatt sokan az online játékok piacán használják. Szinte valamennyi internetes kaszinó és fogadóiroda elfogadja.

A fizetés egy speciális, külön az adott vásárláshoz generált, 16 számjegyű PIN-kód segítségével történik, ezért a tévedésből történő pénzutalás esélye kizárt. E megoldás segíti azt is, hogy elkerüljük a túlzott pénzköltést, hiszen csak kisebb címleteket, egyszerre legfeljebb 100 eurót (speciális esetben 175 eurót) tudunk vele befizetni.

Egyenlegfeltöltés Paysafecard segítségével

A 22Bet segítségével bemutatjuk, hogyan is működik a sportfogadási egyenleg feltöltése a PaySafeCardot használva. A regisztrációt követően az egyenleg feltöltése csupán néhány gombnyomás:

 1. A 22bet főoldalára lépünk és a jobb felső sarokban lévő “Bejelentkezés” gombra kattintva megkezdjük a folyamatot.

 2. A felugró ablakba beírjuk felhasználó nevünket és jelszavunkat.

 3. Belépést követően a jobb felső sarokban lévő három vízszintes vonalra kattintunk és a lenyíló menüből kiválasztjuk a zöld Befizetés gombot.

 4. A listából kiválasztjuk a PaySafeCard befizetést.

 5. A képen látható mezőbe beírjuk, hogy hány forintot szeretnénk virtuális egyenlegünkre feltölteni. (A helyzet némi számolást kíván, ugyanis sajnos a PaySafeCard csak euróban tud gondolkodni, míg a 22bet oldalán forintban adjuk meg az összegeket.) Utolsó lépésként a rendszer a PaySafeCard oldalára irányít bennünket, ahol a 16 számjegyből álló PIN kód beütésével elindíthatjuk a tranzakciót.

Sportfogadás befizetése Paysafecarddal a 22betnél

A 22Bet egy fiatal, de dinamikusan fejlődő fogadóiroda. Több, mint 400.000 regisztrált felhasználót szolgálnak ki, és közel 1000 sporteseményhez biztosítanak hozzáférést. Kedvünkre válogathatunk a legnépszerűbb sportágak és a leginkább várt rendezvények közül . Futball, tenisz, kosárlabda – ezek a fő irányok, azonban krikettre, snookerre, Forma 1-re, kerékpár versenyekre, síelésre és síugrásra, curlingre, floorballra, inline hokira és vízilabdára is megtehetjük tétjeinket.

Mobilon már mindenhol elérhető

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

A Mastercard kártyák mellett náluk is elérhető a PaySafeCard pénz küldés/fogadás lehetősége, amely a 22bet játékosainak körében kifejezetten népszerű. A PaySafeCard főként a kisebb tétekben gondolkodó játékosokat segíti, hiszen ugyan a 22bet csak egy 10 eurós alsó korlátot szab meg, a PSC egyenlegünkre legfeljebb 1000 eurót tölthetünk fel, így ennél magasabb összeget nem is tudunk kifizetni vele.

Bet365 egyenlegfeltöltés Paysafecarddal

A Bet365-öt Denise Coates hozta létre még 2000-ben, és az elmúlt 20 évben a világ egyik legnagyobb sportfogadásokkal és szerencsejátékkal foglalkozó cégévé nőtte ki magát. Az online kaszinó mellett lehetőség van többek között labdarúgás, lóverseny, tenisz, Forma-1, valamint további népszerű sportágakra való fogadásra is. Több sport esetében magyar találkozókra, rangadókra és meccsekre is köthetünk fogadásokat. Weboldaluk magyar nyelven is elérhető, valamint – és ez még ma is ritkaságnak számít – lehetőséget biztosítanak forint alapú elszámolásra.

A legnagyobb fogadóiroda

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

A Bet365 rendszere szinte valamennyi, Magyarországon kedvelt fizetési módot támogatja, így természetesen a szóban forgó dószerrel is lehetőségünk van náluk fizetni. A PaySafeCard fogadás előnye, hogy az így küldött pénz azonnal megjelenik Bet365 egyenlegünkön. Éppen ezért ennyire népszerű ez a megoldás. A feltölthető összeg 1.500 - 250.000 forint.

Fogadj most Ismertető

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

A Paysafecard előnyei és hátrányai

Előnyök

A PaySafeCard egy online feltöltőkártyához hasonlít a legjobban. Rendkívül biztonságos, hiszen nincs bankszámlánkhoz kötve, és nem is tudunk több pénzt elkölteni, mint amennyi a virtuális egyenlegünkre korábban rákerült. Ez segíthet azoknak is, akik szeretnék elkerülni a szerencsejáték-függőség kialakulását, illetve az azzal járó indokolatlanul nagy mértékű pénzköltést.

A rendszer működése pofonegyszerű: bankkártyánkkal 5, 10, 25, 50, vagy 100 eurós egységekkel tudjuk feltölteni a PaySafeCardunk virtuális egyenlegét. Sok országban újságos standoknál is tudunk ehhez való utalványokat vásárolni, Magyarországon főként online tölthetünk fel pénzt (de a PaySafeCard weboldalán megtaláljuk az aktuális listát a vásárlási pontokról). A bekifizetés utalványokra bontva történik meg a PaySafeCard weboldalán, ahol a megfelelő összeg melletti, 16 jegyű PIN-kódot használva rendezhetjük a számlát. Mind az egyenlegfeltöltés, mind a kifizetés azonnal megtörténik, ezért nem kell várakoznunk a játék előtt.

Hátrányok

Már a PaySafeCard nevében is benne van a biztonságos fizetés lehetősége, így nehéz is volna rajta fogást találni. Apróbb hátrányokról tudunk csak beszámolni. Az egyik ilyen a vásárlás nehézsége, hiszen míg sok európai országban újságárusoknál is kaphatóak a PaySafeCard utalványai, addig Magyarországon fizikai valójában csak néhány helyen szerezhető be. Emiatt valószínűleg online kell vásárolnunk, ami persze gyorsabb és egyszerűbb, de nem anonim.

A másik hátránya a korlátozott feltölthetősége, hiszen a legmagasabb összeg, amely PaySafe egyenlegünkön lehet, az 1000 euró. Emiatt ennél nagyobb összegű kifizetést nem is tehetünk vele.

Előnyök

Korlátozások

Egyszerre csak kisebb összegeket tölthetünk fel

Magyarországon csak online kapható

A befizetéssel kapcsolatos határidők, költségek és korlátok

A legjobb sportfogadási oldalak folyamatosan azon dolgoznak, hogy azokban az országokban, ahol jelen vannak, biztosítsák a gördülékeny egyenlegfeltöltést és a minél könnyebb kifizetéseket. Fenti listánkban megtalálhatóak azon online fogadási weboldalak, amelyek magyar nyelven is elérhetőek, és amelyek esetén megbízható PaySafeCard pénzküldésre is van lehetőség.

Az alábbi táblázatokban azt mutatjuk be, hogy a kiválasztott weboldalakon milyen határidők (Mikor jelenik meg a befizetésem a számlán?), költségek (Mekkora díjat vonnak le a befizetéseimből?) és korlátok (Mi a minimum és maximum befizetés?) mellett fizethetünk be pénzt a fogadási egyenlegünkre, valamint milyen feltételek (Mennyi idő alatt érkezik meg számlámra a nyereményem? Van-e díja a nyeremény kivételének? Mekkora a legkevesebb és legnagyobb nyeremény, amelyet a számlámra kérhetek?) mellett vehetjük ki nyereményeinket, vagy a számlánkon fennmaradó összeget.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

22bet

azonnal

Min. 250 Ft

Bwin

azonnal

Min. 1 EUR

Bet365

azonnal

Min. 1500 Ft

Unibet

azonnal

Min. 3500 Ft

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

22bet

15 percen belül

Min. 450 Ft

Bwin

15 percen belül

Min. 1,50 EUR

Bet365

15 percen belül

Min. 1500 Ft

Unibet

Csak befizetésre van lehetőség.

Csak befizetésre van lehetőség.

További fizetési módok

 • A VISA után a második legnagyobb fizetési szolgáltató, amelyet ügyfelek milliói használnak.

  Mutass többet
 • Saját hazai vagy külföldi bankunkon keresztül küldhetünk pénzt egyik bankszámlánkról egy megnevezett másik számlára, az elképzelhető legnagyobb biztonság mellett.

  Mutass többet
 • A PayPal ma már hazánkban is egyre népszerűbb, hiszen használata könnyű és biztonságos - az online fizetések specialistája.

  Mutass többet

Játsszon a legjobb fogadó oldalakon Paysafecarddal!

Összegzésül kiemeljük, hogy a PaySafeCard egy igazán egyedi, különleges fizetési megoldás. Rendszere hasonló elven működik a feltöltőkártyás telefonokéhoz, amelyet a magyar közönség már hosszú évek óta jól ismer és kedvel.

A működése egyszerű: letöltjük a telefonos applikációt, regisztrálunk, és egy online vagy fizikai értékesítési ponton (ez utóbbiból Magyarországon még kevés van) vásárolunk kellő mennyiségű feltöltést. Ezek alatt kuponokat vagy utalványokat értünk, amelyek 5, 10, 25, 50 vagy 100 eurós címletek lehetnek. A számlánk maximum összege nem haladhatja meg az ezer eurót, így ennél nagyobb tétet nem is tehetünk meg vele. Ha feltöltöttük az egyenlegünket, onnantól a fizetés már gyerekjáték. Fizetéskor a fogadóiroda honlapja átirányít bennünket a PaySafeCard weboldalára vagy applikációjára ahol a megfelelő összegű utalványunk felhasználásához egy 16 jegyű PIN kódot kell beütnünk. A biztonságot tovább erősíti, hogy ez a kód utalványonként más és más lesz.

A fentiek miatt a PaySafeCardot elsősorban a kisebb összegekben gondolkozó játékosok választják, akik számára fontos az anonimitás és a biztonság.

9 értékelés, átlag 4.6 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése