Bandy fogadás online

Frissítve:

A bandy egy meglehetősen régi sportnak számít, és amennyire a korabeli feljegyzéseknek hinni lehet, a 19. század vége felé Angliában és néhány skandináv országban a bandy fogadás is relatíve népszerű volt. A bandy a 20. század első felében jelent meg Magyarországon, és „jéglabda” néven vált ismeretté. A II. világháborút követően teljesen a feledés homályába merült, és csak a rendszerváltást követő években jelent meg ismét. 

Viszont az erőfeszítések ellenére sem sikerült idáig elérni, hogy hazánkban szélesebb körökben ismertté váljon, és az igazat megvallva, a legtöbb magyar sportfogadó még csak nem is hallott róla. Ha komolyan érdeklődsz a bandy online fogadás iránt, ebből a cikkből megtudhatod, hogy hol és hogyan érdemes rá fogadni. Számos, a sportággal kapcsolatos érdekességről is fellebbentjük a fátylat, illetve választ adunk néhány igen gyakori „jéglabdás” kérdésre is.

Bandy sportfogadási oldalak listája

Találtunk: 5 Fogadóirodák

 1. 1

  20bet

  Értékelése: 8.7/10

  • Több mint 20-féle sportág
  • Átlag feletti értékű bónuszok
  • Kriptovalutával is fizethetsz
  • Egyszerű és gyors a regisztráció

  100% bónusz akár 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a 20bet 20bet Ismertető
 2. 2

  1BET

  Értékelése: 8.7/10

  • Valódi live stream élő fogadáshoz
  • Számos használható fizetési mód
  • Profi fogadási app

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a 1BET 1BET Ismertető
 3. 3

  Rabona

  Értékelése: 8.6/10

  • Rengeteg feldolgozott sportág globális fókusszal
  • Versenyképes oddsok a legnépszerűbb sportágakra
  • E-sport fogadásokban kiemelkedő
  • Számos érdekes bónuszajánlat

  100% akár 30.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Rabona Rabona Ismertető
 4. 4

  22bet

  Értékelése: 8.5/10

  • 100% -os kezdő bónusz
  • Számos fizetési lehetőség
  • Játék akár €10 téttől
  • Pénteki bónusz

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a 22bet 22bet Ismertető
 5. 5

  Bet365

  Értékelése: 7.9/10

  • Piacvezető oddsok és marginok
  • Élő fogadáshoz live stream
  • Lóversenyhez Tote fogadás
  • Fogadáskészítő

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
  Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

  Fogadj most Irány a Bet365 Bet365 Ismertető

Online fogadás bandyre – Teljes útmutató

Frissítve:

Online sportfogadás bandyre Magyarországon

Ennek a cikknek a célja, hogy elkalauzoljon az online bandy sportfogadásnak az izgalmas világába, ahol, ha megfelelő stratégiát használsz és a „megfelelő helyen” fogadsz, akkor némi szerencsével akár még szépen is profitálhatsz!

Bandy fogadás online

A bandy  hazánkban nem tartozik a népszerű, sőt még sokak által ismert sportok közé sem. Viszont kétség sem fér ahhoz, hogy abban az esetben, ha kellően „kikupálódsz” a rá történő fogadás mikéntjét illetően, azért elég jól hozhat a konyhára! Feltéve, ha pontosan tudod, hogy melyek jelenleg a top bandy fogadási oldalak. Emellett az is fontos tényező, hogy tisztában legyél vele, hogy manapság melyek a legjobb mobil fogadási appok (mobilos sportfogadás esetére), valamint, hogy hol kaphatod meg a legkedvezőbb sportfogadási bónuszokat

Az sem árt, ha annak tekintetében is képben vagy, hogy hol kínálnak igazán kedvező szorzókat, piacokat, és megfelelő színvonalú ügyféltámogatást arra az esetre, ha problémád adódna. Jelen írásunk az említett témák mindegyikét lefedi. Ha végigolvasod, biztosíthatunk róla, hogy tisztában leszel a bandy fogadáshoz szükséges alapvető dolgokkal!

Online bandy sportfogadás – Alapvető tudnivalók

Online bandy sportfogadás – Alapvető tudnivalók

A bandy hallatán a magyar Totó és Tippmix / TippmixPro játékokon „szocializálódott” hazai sportfogadóknak valószínűleg nem lesz egyértelmű, hogy ez a furcsa szó egy komoly hagyományokkal bíró sportot takar.

Ezért kitérünk a sportág eredetére – némi történeti áttekintő keretében – és megosztunk minden olyan, általános jellegű tudnivalót róla, ami létfontosságú ahhoz, hogy sikeres lehess, ha bandy-meccsekre akarsz igazi pénzben fogadni számítógépen vagy mobilon. 

Érdekességek a bandy történetéből:

 1. A bandy azon sportok közé tartozik, amit több nemzet is magáénak vall: Oroszország, a skandináv országok , Anglia.
 2. Bár kevesen tudják, de a bandyt már sok évszázaddal ezelőtt űzték szórakozásból az észak-amerikai őslakosok. Több mint 1 km-es hosszúságú füves területen játszották fából készült ütőeszközökkel és különböző, természetes anyagokból készül labdával.
 3. Annak ellenére, hogy a bandy a globális nagyközönség előtt is debütált a 1952-es téli olimpiai játékokon, ez idáig még egyetlen alkalommal sem került fel a hivatalos olimpiai programba. Ez annak fényében meglepő, hogy mind a skandináv országok, mind az olimpiai nagyhatalomnak számító Nagy-Britannia és Oroszország keményen lobbiztak a bandy elfogadásának az érdekében.
 4. Napjainkban a bandyt már olyan, nem kifejezetten a téli sportokról ismertté vált országokban is játsszák, mint Kirgizisztán, Kazahsztán, és az Egyesült Arab Emirátusok.

A bandys fogadás lényege – Induljunk a startvonaltól

A bandynek a mai változatát a jégkoronghoz hasonlóan jéggel fedett pályán játsszák. Viszont a játékosok nem korongot, hanem egy speciális labdát igyekeznek az ellenfél kapujába juttatni. A bandy játékszabályok, bár egy „jeges” sportról van szó, inkább hasonlítanak a gyeplabdára, mint a jéghokra. 

A bandy fogadásoknál a piacok és a fogadási lehetőségek száma nagyjából annyi, mint a jégkorongmérkőzések esetében. A szorzók viszont időnként meglepően jók szoktak lenni elsősorban a fő fogadási piacokon, nemzetközi szintű tornák összecsapásainál. Mivel a bandys bukmékerek odds-mesterei gyakran csak kínkeservesen tudják meghatározni a tényleges esélyeket, ami egy komolyabb versenysorozat elején a fogadóknak kedvezhet. 

A magyar sportfogadási és szerencsejáték-piacon meghatározó cégek közül nem mindegyik vonultatja fel a kínálatában ezt a sportot, aminek hátterében az lehet, hogy csekély az igény a felhasználók részéről a bandys meccsekre való kártyás, utalásos vagy épp paypal pénz fogadás lehetőségeire.

Ezért ha bandyre szeretnél fogadni a legelső feladatod az, hogy olyan bukmékert találj, ahol, ha szezonálisan is, de tudsz fogadni erre a sportágra, és megfelelő számodra az egyéb feltételek (piacok száma, meccsek mennyisége, ügyfélszolgálat kompetenciája, bónuszok és promóciók, szorzók, és a többi) is.

Online bandy sportfogadás – Alapvető tudnivalók
🏛️ Első profi bajnokság 1882
🏢 Felügyelőszervezet FIB
📶 Bukméker kínálat Közepes
Népszerű Európa
🌎 Világbajnokság Igen
🏅 Olimpiai sportág Igen

Hogyan fogadj bandyre egy online bukmékernél – Fogadási ismertető

Mivel a teljesen kezdő sportfogadóknak ez a téma is fontos lehet, ezért úgy fair, ha arról is szólunk néhány szót, hogy miként lehet bandyre fogadni egy sportfogadási oldalon. Mint azt látni fogod, a fogadások megkötése cseppet sem bonyolult.

 1. Nyiss számlát

  Nyiss számlát, azaz regisztrálj a kiválasztott bukmékernél, és hajtsd végre az első befizetésed egy neked megfelelő módon: például banki átutalás, e-pénztárca, Revolut, vagy Apple Pay révén.
  Nyiss számlát
 2. Küldd játékba a szelvényed

  A fogadási ajánlatból választ ki ennek a sportnak az egyik neked megfelelő meccsét, majd a fogadási piacok és opciók közül azt, amire fogadni akarsz. Miután megadtad a téted, küldd játékba a szelvényed.
  Küldd játékba a szelvényed
 3. Válassz ki egy megbízható bukmékert

  Válassz ki egy megbízható bukmékert. lehetőleg azok közül, amelyek fent vannak a listánkon, így korábban már ellenőrizve lettek, és minden téren megfeleltek a szigorú követelménynek.
  Válassz ki egy megbízható bukmékert
 4. Ellenőrizd, hogy a bandy szerepel-e a kiválasztott bukméker

  Ellenőrizd, hogy a bandy szerepel-e a kiválasztott bukméker sportkínálatában. Ha nem, akkor válassz egy másik megbízható bukmékert.
  Ellenőrizd, hogy a bandy szerepel-e a kiválasztott bukméker

Fogadási tippek – Pár tanács, ami kimondottan jól jöhet bandy fogadáshoz

Ahhoz, hogy az ember hosszú távon is sikeres tudjon lenne a sportfogadásban több követelménynek is meg kell felelnie mind anyagi, mind mentális téren. Bármilyen sportra fogadsz – a bandyt is beleértve – módfelett fontos, hogy megfelelő módon tedd azt!

Pre-match fogadás és piacok

A bandy (jéglabda) egy rendkívül dinamikus, pörgős sport, aminek a játékideje alatt (2 x 45 perc) igen gyakran 10 gólnál is több esik. Emiatt igen jó szorzókkal lehet fogadni az alatta / felette pontszám (gólszám) piacokon. De az is tény, hogy az elért gólok nagy száma miatt a döntetlenek lényegesen ritkábban fordulnak elő, mint például egy labdarúgó-mérkőzésen. Ezért a bukmékerek elég jó odds-okat kínálnak a döntetlenekre az (1X2 piacon). 

Élő fogadás bandyre

Ahol a bandy szerepel a fogadási ajánlatban, élőben is lehet fogadni bandy-mérkőzésekre (például a svédországi nemzeti bajnokság esetében jó pár izgalmakkal kecsegtető rangadóra). Ehhez a sporthoz csak a bukmékerek nagyon kis hányada nyújt élő közvetítést (a magyar piacon lévők közül egyik sem). Ezért ha élőben szeretnél fogadni, akkor kénytelen leszel keresni a világhálón egy olyan streaming szolgáltatót, ami vagy ingyenesen vagy fizetősen biztosítja a komolyabb meccsek valós idejű megtekintését. 

Legjobb kezdő bónuszokat adó bandy bukmékerek

Számos fogadóiroda kínál jókora kezdő bónuszokat a sportfogadás termékéhez önmagában, vagy egy komplex üdvözlő ajánlat részeként. Az ilyen típusú bónuszok egy része a Freebet (ingyenes fogadás) kategóriába tartozik, viszont tény, hogy az utóbbi időben az ilyen típusú speciális akciók ritkábbak. 

A legjobb sportfogadás oldalak rendszerint már nem Freebet-et kínálnak fel az új ügyfeleiknek üdvözlő bónuszként, hanem nagyobb mértékű, az első befizetéssel megegyező összegű bónuszokat (rendszerint 100%). Ezeknek a bónuszoknak van ugyan egy értékhatáruk, viszont már kisebb összeggel is lehívhatók. gy bukmékereknél már 3000 Ft-os első befizetéssel is kezdő bónuszhoz juthatsz).

Az első befizetési bónuszok megforgatási követelményeit általában jóval könnyebb teljesíteni, mint a jóval nagyobb kaszinós bónuszokét, és a megforgatást követően az ember szabadon rendelkezhet a bónusz + a vele megnyert pénzeszközök felett. A listánkon szereplő bukmékerek mindegyike engedélyezi a kezdő bónusz bandy fogadásokon történő megforgatását. Így, ha úgy tartja kedved, úgy is kijátszhatod a bónuszt, ha kimondottan csak bandymeccsekre teszel pre-match vagy / és live fogadásokat.
 

 1. 1

  100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig + 4000 Ft freebet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 130%-os sportfogadási bónusz 49,317 HUF promóciós kóddal MIGHTYTIPS

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  100% bónusz akár €150

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

A legjobb odds-okat & a legtöbb piacot nyújtó bukmékerek

A legjobb sportfogadás oldalakon általában lehetőség van bandyre fogadni. Viszont az már nem mindegy, hogy milyen szorzókon fogad az ember, és hány fogadási piac érhető el egy-egy meccshez.

Míg egyes bukmékerek ajánlatában még a legjelentősebb jéglabda rangadóknál is csak a végeredmény (1X2) piacon fogadhatsz, másoknál ennél jóval több választásod van, még a kisebb ligák mérkőzéseinél is!

Ezért úgy gondoljuk, érdemes felhívunk a figyelmed öt olyan bukmékerre, ami minden szempontból megfelel a fogadás terén támasztott kívánalmaknak. 

 • Bet365:
  A Bet365 már olyan régóta aktív szereplője a magyar webes sportfogadási piacnak, hogy szinte nincs olyan hazai játékos, akinek ne csengene ismerősen. Az ügyfeleknek jókora üdvözlő ajánlatot nyújtó, angliai székhelyű bukmékernél olyan „Súgó” szekció is található, amiben még a bandy játékszabályok is megtalálhatók (rendkívül részletesen leírva). A Bet365 piackínálata remek, és a bandyhez nyújtott szorzók már jó ideje a legjobbak közé tartoznak.
 • Rabona:
  A Rabona is már hosszú ideje szélesre tárt karokkal várja a magyar játékosokat, napi több száz sporteseménnyel, amelyek között – ha épp „szezon” van – igen sok bandy meccs is található. A Rabona odds-ai az élő piacok esetében kimondottan jók , főként akkor, ha olyan piacokon köt az ember fogadást, mint a „melyik csapat szerzi” a következő gólt, illetve a „melyik csapat szerzi az első / vagy az utolsó gólt”.
 • 1BET:
  A 40,000 Ft kezdő bónuszt felkínáló 1BET bukméker nem rendelkezik több évtizedes múlttal sem a nemzetközi, sem a magyar sportfogadás piac esetében. A „versenyhátrányt” a buki olyan eszközökkel igyekszik elsősorban ledolgozni, hogy a piaci átlaghoz képes kedvezőbb szorzókat nyújt (nemcsak bandyhez, hanem más sportokhoz is), és sok fogadási piacot  is kínál (over / under, pontos eredmény és részeredmény piacok, hendikepesek, végkimenetel piacok). 
 • 20Bet:
  A 20bet sem tartozik az „ismertebb nevek” közé, mivel csak nemrégiben jelent meg hazánkban. Viszont látszik, hogy mindent megtesz a felzárkózás érdekében, ami nem csak a 35,000 Ft értékű első befizetési bónuszban mutatkozik meg, hanem abban is, hogy az olyan kis sportokhoz, mint a bandy, relatíve jó pre-match fogadás szorzókat és többféle fogadási piacot nyújt. 
 • LVBet:
  A LVBet megújult felhasználói felületen, magyar nyelvi támogatással várja a hazai játékosokat, és az új tagok számára rendhagyó módon 200%-os, legfeljebb 20,000 Ft értékű bónusz nyújt. A szorzók főként a skandináv ligák meccseinél mondhatók jónak. Ami pedig a piackínálatot illeti, elég sok statisztikai piacon lehet fogadni.

Ajánlott fizetési módok - Befizetések

Szinte nap mint nap olvashat, hallhat az ember olyan híreket, hogy a hackerek egy komolyabb cég rendszerét feltörték, hozzáférve például e-mail címekhez, jelszavakhoz, és egyéb érzékeny adatokhoz. Így aztán knem meglepő, hogy sokan nem akarják megadni egy bukmékernek a kártya- vagy bankszámlaadataikat, és helyette inkább valamilyen alternatív fizetési módot használva töltik fel a játékosi számlájuk egyenlegét.

Lássunk néhány olyan fizetési módot, amely az alternatív opciók közé tartoznak ugyan, de teljességgel biztonságosnak tekinthetők.

Ajánlott fizetési módok - Befizetések
Bukméker Skrill MuchBetter Neteller Jeton
LVBet Min: 2000
Max: 1,600,000
Idő: azonnali
Min: 2000
Max: 1,600,000
Idő: 1-15 perc
Min: 2000
Max: 1,600,000
Idő: 1-15 perc
Min: 2000
Max: 1,600,000
Idő: 1-15 perc
Rabona Min: 3000
Max: 1,000,000
Idő: azonnali
Min: 3000
Max: 500,000
Idő: azonnali
20Bet Min: 3500
Max: 175,000
Idő: 1-15 perc
Min: 3500
Max: 175,000
Idő: 1-15 perc
Min: 3500
Max: 175,000
Idő: 1-15 perc
Min: 3500
Max: 175,000
Idő: 1-15 perc
 • skrill-100x100sa

  A Skrill még manapság is az egyik legnépszerűbb, online fogadáshoz és szerencsejátékhoz használt e-pénztárca, ami maximálisan biztonságos.

  Több
 • neteller_1-100x100sa

  A NETELLER az online szerencsejáték és sportfogadás világában globális szintű elfogadottsággal bír, így gyakorlatilag bármelyik oldalon megy vele a bankolás!

  Több

GYIK

?

Melyik a legjobb bandy fogadási oldal?

Mivel több ilyen is van, nem tudunkk egyet kiragadni közülük. Rajtad áll, hogy melyik bukmékert választod a kínálatunkból.
?

Magyar csapatra is lehet fogadni ennél a sportnál?

Amióta a magyar nemzeti csapat megnyerte az Irkutszkban (Oroszország) megrendezett bandy vb „B” divízióját, hazánk is felkerült végre a sportág „térképére”. A nemzetközi tornákon már a magyar csapatra is köthetsz fogadás bitcoin vagy épp kártyás fogadási lehetőséget..
?

Hogyan tudok élőben bandy-meccseket nézni?

Hacsak nem jön be nálatok valamelyik skandináv sport TV-csatorna, akkor televízión keresztül nem igazán. így maradnak a netes streaming szolgáltatók. A bukmékerek az alacsony nézettség miatt (sem) közvetítik élőben e sportágat.
?

Bandy esetében használható a cashout funkció?

Ezt az adott bukméker ügyfélszolgálatának munkatársaitól kell megkérdezned. Ha nincs külön említve a bónuszfeltételek között, akkor jó eséllyel igen.
?

Van olyan bukméker, ami nem engedi a kezdő bónuszt megforgatni bandyn?

Inkább az a jellemző, hogy bizonyos piacokat (például alatta/felette, hendikep) zárnak ki,, valamint az, hogy csak egy adott összegű maximális tétben fogadhatsz. Ha betartod a bónusz felhasználási feltételeit, akkor elvileg semmi akadálya nem lehet annak, hogy bandys fogadások révén forgasd meg azt.

4 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével