Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt LVbet link

LVBet Mobil Alkalmazás

A következőkben az LV Bet bukméker okostelefonos elérhetőségeiről olvashat egy teljeskörű útmutatót

Android App

  • EN

  • 1000+ Letöltés

  • 8 / 10

Letöltés

Apple iOS

  • EN

  • 1000+ Letöltés

  • 7 / 10

Letöltés

LVBet Alkalmazás

LVbet: Útmutató és áttekintés az iOS/Android mobil alkalmazásokhoz

Az oldal háromféle lehetőséget kínál azoknak, akik nem az asztali gépükön szeretnének játszani, hanem inkább egy natív LVbet app kelleni nekik mobilra.

Funkcionalitásukat tekintve ezek a platformok megközelítőleg hasonlóak a webes felülethez, bár nyilvánvaló előnyük, hogy kényelmesebben kezelhetőek a mindennapi használat során, és természetesen érintőképernyős használatra lettek teremtve.

Hogyan tudja beszerezni az LV Bet mobil applikációját?

Az LVbet APK letöltéséhez először regisztrálnia kell, amit megtehet a bukméker asztali rendszerében, a főoldalról. A folyamatot lentebb később lépésről-lépésre is bemutatjuk.

Amint rendelkezik élő LVBet-es fiókkal, a cég sportfogadásra vonatkozó oldalán a “Mobil” szekcióra kattintva pontosan el is magyarázzák, hogyan történik a letöltés Lvbet alkalmazás megszerzésekor.

LV Bet Android app letöltési útmutató

Az Lvbet Android alkalmazás nincs feltüntetve a Google Play Webáruház választékában, ugyanakkor az LVBet saját weboldaláról el tudja indítani a letöltést.

Maga a telepítés felhasználóbarát és egyszerű. Mindössze annyi a dolga, hogy a sports.lvbet.com oldalon a bal felső sarokban megtalálható „Menu” elemre kattint, majd a legördülő lista tetején kiválasztja a „Mobile Application” lehetőséget.

Amennyiben a „Download for Android” gombra kattint, majd megerősíti a telepítést, az applikáció le is töltődik.

Az LV Bet iOS app letöltése

Az, hogy egyáltalán már létezik Lvbet iOS alkalmazás, kifejezetten nagy dolog, hiszen sokáig annyira csak az Android-okra koncentrált az iroda, hogy azt hittük, sosem fognak Apple termékekhez elérhető rendszereket fejleszteni.

De úgy tűnik, ez már tényleg csak a múlt, de olyannyira, hogy ma már minden ugyanúgy történik, mint az imént leírt Android-os elérés esetében, és semmilyen Apple ID-s machinációra nincs is szükség.

Azaz nem kell átállítania az országot, vagy új ID-t létrehozni, hanem egyszerűen csak rámenni a sports.lvbet.com oldalon a bal felső sarokban megtalálható Menu elemre, majd a lista tetején kiválasztani a Mobile Application szekciót, azon belül pedig a Download for iOS lehetőséget.

Ez a link átvezeti majd az App Store-ba, ahonnan simán csak le kell töltenie az alkalmazást, amibe ha bejelentkezik, már csinálhat is mindent majdnem ugyanúgy, mint ahogyan az eredeti oldalon tenné.

LVBet iOS/Android alkalmazás és az asztali gépes elérés: Előnyök, hátrányok

A mobilos verziók nem annyira szépek, mint az asztali, és bizony a tesztünk során még akadoztak is néha, bár előfordulhat, hogy ez valami készülékhiba lehetett, de ami a lényeg, hogy különbségekről nem nagyon van mit mondanunk, mert minden ugyanúgy fut a mobilokon, ahogy az asztali gépen is, de olyannyira, hogy még a kaszinók is simán elérhetőek.

Funkcionalitásukat tekintve a mobilos verziók tökéletesen követik a weboldal felépítési logikáját, úgyhogy aki már gyakorlottan kezeli az asztali gépet, ugyanolyan könnyedén el fog igazodni a telefonos felület használatában is.

Ha pedig valamiért nem sikerülne a megfelelő app telepítése, vagy a .apk fájlok kezelése túl komplikáltnak tűnik, akkor sem kell lemondani az okostelefonos elérésről, sőt még arról sincs szó, hogy meg kellene hozni bármilyen kompromisszumot, az alkalmazások vagy a weboldal kezelhetőségéhez képest, ugyanis minden amit itt elmondtunk egyaránt értendő az egyszerű mobilbarát verzióra is.

Használhatóság

Mint ahogyan már az imént említettem, használhatóság tekintetében többnyire azonosak a platformok, így szükségtelen külön kitérni működésük egyenként történő leírására.

LVbet: A regisztráció menete

A regisztrációval kapcsolatban annyi aprócska trükköt szeretnénk elárulni, hogy mivel az LV Bet sportfogadási része nincs (még) magyarosítva, a kaszinó szekció viszont nagyon is, szóval hogy ha esetleg nehézségei adódnának az idegen nyelvekkel, akkor legjobb, ha a kaszinós oldalon végzi el a regisztrációt, melynek a menete a következő:

Kattintson az oldal fejlécén látható „Regisztráció” linkre, majd a felugró űrlap első oldalán adja meg a felhasználói nevét, a jelszavát, az email címét, és amennyiben rendelkezik ilyesmivel, a bónusz kódját. Ezután be kell pipálnia a kis “checkbox-ot”, majd a “Folytatás” gombra kattintva jöhet a második kör, amelyben be kell írnia a nevét – amelynek ugye nem kell feltétlenül megegyeznie a felhasználónevével -, a lakcímét, a telefonszámát, a születési idejét, és a használni kívánt pénznemet. Ha pedig minderre rámondja az igent, azzal, hogy rákattint az „új fiók létrehozása” gombra, már majdnem készen is van az egésszel.

És azért mondom, hogy csak “majdnem”, mert mindezt később még meg kell, hogy erősítse, sőt verifikálnia is szükséges az adatait. Erről kap majd egy email-es értesítést, amely elvezet oda, ahol bizonyos bekért dokumentumok bemutatásával kell bizonyítania azok valóságtartalmát.

LVbet Sportág választék

Minden verzióban bármiféle korlátozás nélkül, egyszerűen elérhető a sportfogadási rendszer, amely amúgy tökéletesen hozza a szükséges alapokat.

Jó sok foci mellett, napi szinten több, mint 1500 sporteseményből szemezgethet, a kínálat pedig kifejezetten színes.

Az összes népszerű csapatsportok mellett fogadhatóak technikai sportok, eSportok, sőt még a sakk is, ami számomra például mindig egy üdítő plusz.

LVBet Élő fogadás

Az e-sportokon túl, úgy tűnik, hogy az LVBet nem igazán kínál nagy választékban élő videókat, ami a “Streaming” gombot majdnem feleslegessé teszi.

Ajánlatában inkább a népszerű sportokra fókuszál, de még annyira nincs a topon ebben sem, hogy például fociból is csak 40-50 mérkőzést lehet élőben követni, ami valljuk be, elég kezdetleges állapotnak számít.

A bukméker mentségére legyen mondva, hogy relatíve új iroda, hiszen csak 2016 óta van jelen a piacon, úgyhogy még van ideje fejlődni.

LVbet fizetési opciók

Az LV Bet befizetésre bankkártyás és úgynevezett prepaid kártyás lehetőségeket is kínál, ugyanakkor kifizetést csak banki átutalással lehet kérni, vagyis a lehetőségek erősen korlátozottak ezen a téren.

A minimális betét, meghatározatlan limitekkel együtt 2,000 Forint, a maximum pedig 1.6 millió, de legalább nem számítanak fel semmilyen tranzakciós költséget.

Példaként alább bemutatunk két Visa-kártyás fizetési módot:

  • BETÉT
  • KIVÉT

A mobilos befizetések és a készpénzfelvételek egyaránt ugyanolyan ellenőrzési irányelvek mentén történnek, mint a weboldal esetében.

LVbet Támogatás

Az LVBet ügyfélszolgálata elérhető telefonon 10.00 és 18.00 óra között, azonnali csevegésben, vagy email-en keresztül is.

Kifejezett hátrányuk, hogy jelen pillanatban még nem beszélnek magyarul, ám remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek a magyar nyelvű diszpécserek is.

Arról viszont sajnos eléggé megoszlanak a vélemények, hogy ezen ügyfélszolgálatos kollégák kompetenciája milyen. Sajnos nem sok jót találni a fórumokon a leírt tapasztalatok között.

Összegzés

Alapvetően azt gondoljuk, hogy ahhoz képest, hogy az LV Bet mindössze csak pár éve van a piacon, nem teljesít rosszul, és a mobilos elérések is folyamatosan bővülnek és javulnak, de azért van még mit tanulnia a cégnek, de bízunk benne, hogy megtesznek majd minden tőlük telhetőt a szolgáltatásuk javításának érdekében.

Korlátozások

Angol nyelvű alkalmazás

Élőképes közvetítések hiánya

GYIK

? Van-e olyan bónusz, amit kizárólag csak a mobil applikáció ad?
Pillanatnyilag nincs.
? Az LV Bet mobil applikációban elérhetőek az élő streaming szolgáltatások?
Csak az e-sportok esetében, azok is külső szolgáltatón keresztül (például Twich).
? Mennyire könnyű pénzt feltenni-, illetve kivenni az alkalmazásokon keresztül?
Minden további nélkül lehet pénzt feltenni, illetve levenni, ugyanúgy, mint a weboldalon.
? Hol találok promóciókat az LV Bet alkalmazásban?
A „Menu” fülre kattintva a „Promotions” almenüben.
? Hol találok .apk fájlokat az iOS és/vagy Android alkalmazásokhoz?
A weboldalon a „Menu” szekción belül.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése