Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt 22bet link

22Bet Mobil Alkalmazás

Az oldal háromféle lehetőséget kínál azoknak, akik nem az asztali gépükön szeretnének játszani, hanem a mobiltelefonjuk képernyőjén keresztül.

Android App

  • EN

  • 500+ Letöltés

  • 15.76 Mb

  • 8 / 10

Letöltés

Apple iOS

  • EN, RU

  • 500+ Letöltés

  • 122.4 Mb

  • 9 / 10

Letöltés

22bet Alkalmazás

A következőkben a 22bet online fogadóiroda okostelefonos elérhetőségeiről olvashat teljeskörű útmutatót:

Hogyan tudja beszerezni a 22bet mobil applikációját?

A 22bet APK biztonságos letöltéséhez először regisztrálnia kell. Ha még tapasztalatlan e téren, a folyamat teljes menetét le fogjuk írni néhány sorral lejjebb.

Ha viszont már túl van a regisztráción, a 22bet weboldala minden bizonnyal fel fogja ajánlani önnek azokat a lehetőségeket – linkeket – amelyeken keresztül telepítheti a készülékével kompatibilis, azaz az önnek legmegfelelőbb alkalmazásokat, legyen szó Android-ról, iOS-ról, vagy akár az úgynevezett “.apk” telepítő-fájlokról.

Most pedig lássuk, milyen lépésekben történik a letöltés 22bet alkalmazás megszerzésekor.

22bet Android app letöltési útmutató

Két dologról jó, ha tud, mielőtt belekezd a 22bet android alkalmazás telepítésébe.

Az egyik, hogy a weboldalon is megtalálható egy, az alábbihoz hasonló rövid leírás, sőt még egy kis videós bemutató is a telepítés folyamatáról és lépéseiről.

A másik, hogy előfordulhat, hogy a 22bet alkalmazást nem találja meg a Google Play Webáruház választékában, azaz legjobb, ha valóban a 22bet saját weboldaláról indítja a letöltést.

Természetesen maga a telepítés a lehető legfelhasználóbarátabb módon egyszerű. Mindössze annyi a dolga, hogy a telefonja képernyőjén a “Telepítés” gombra kattint, majd a következő lehetőségnél kiválasztja az “Android alkalmazást”. Amennyiben megerősíti a telepítést, az 22bet applikáció le is töltődik.

Ezután pedig már nincs más hátra, mint megnyitni a frissen beszerzett app-ot, és elvégezni a szükséges regisztrációt, illetve belépést.

A folyamat egyetlen helyen akadhat el, amennyiben a telefonja beállításai nem engedélyezik az “ismeretlen forrásból” származó fájlok telepítését.

Ezt a problémát azzal lehet orvosolni, ha a mobilja biztonsági beállításaiban rányom az “engedélyezés” gombra.

Amint mindez megtörtént, elérhetővé válik a teljes fogadási paletta és a piacok.

22bet iOS app

Sajnos azt kell mondjam, hogy az Apple-felhasználók némileg hátrányban vannak, amennyiben szeretnék beszerezni a 22bet mobil applikációját.

Az ugyanis a kegyetlen igazság, hogy Magyarországról, magyar Apple ID-vel, a magyar App Store-ba bejelentkezve a 22bet iOS alkalmazás sajnos nem érhető el – legalábbis e pillanatban – mert sajnos korlátozások állnak fenn az országgal kapcsolatban, de ugyanúgy, mint az Android-os verzió esetében, a letöltés menete megtalálható a weboldal mobil szekciójában, méghozzá egy fotókkal is megspékelt, lépésről-lépésre szóló leírással az egész procedúráról.

Ha és amennyiben mégis szeretné beszerezni az iOS verziót, a 22bet a következő hivatalos útmutató szerinti lépéseket javasolja:

Kattintson a mobil oldalon a képernyője jobb felső sarkában található „Telepítés” gombra.

Válassza ki a „Töltse le az iOS alkalmazást” lehetőséget.

A Beállítások menüben keresse meg az „iTunes és App Store” oldalt.

Írja be a személyes Apple azonosítóját (“Apple ID”)

Lépjen az „Ország / Régió” menüpont alá és jelölje ki Ciprust.

Fogadja el az Apple Media Service Általános Szerződési Feltételeit.

Ne engedélyezze a fizetési módokat.

A számlázási cím mezőbe pedig írja be a következőket:

Utca: Georgiou

Irányítószám: 4050

Város: Limassol

Telefon: 95000111

Amint ez megtörtént, térjen vissza az App Store-ba és keresse meg a 22bet alkalmazását. Ha esetleg még mindig nem találná ott, akkor egyszerűen használja az alkalmazásra mutató linket.

Ha „A jelenlegi fizetési mód nem érvényes ebben az áruházban…” hibaüzenet érkezik, jelentkezzen ki a fiókjából, hozzon létre egy új Apple ID-t, majd ismételje meg a 9. lépést.

Ne feledje, hogy amennyiben a telepítés sikeresen megtörtént, visszatérhet az eredeti azonosítójához! Erre a procedúrára csak az alkalmazás telepítése miatt van szükség.

iOS/Android - és az asztali gépes elérés között: Előnyök, hátrányok

Sok hazai felhasználó véleménye szerint a 22bet annyira komolyan vette a modernizálást, hogy a mobilbarát felület jobb lett, mint az asztali verzió.

Persze ezt nyilván embere válogatja, minden esetre ami igazán lényeges, hogy funkcionalitását tekintve valóban tökéletesen követi a weboldal felépítési logikáját, a többi applikációhoz hasonlítva pedig leginkább az iOS verzióra hajaz. Így aki már gyakorlottan kezeli az asztali gépet, ugyanolyan könnyedén el fog igazodni a telefonos felület használatában is.

Persze a mobilbarát rendszeren érződik, hogy nem egy applikáció, úgyhogy hozza ugyanazokat a korlátozásokat is.

Jó pont viszont, hogy az alkalmazásokkal ellentétben – amelyeken csakis a sportfogadás működik – elérhetők általa a kaszinók is.

A lényeg, hogy ha valamiért nem sikerülne a megfelelő app telepítése, vagy a .apk fájlok kezelése túl komplikáltnak tűnik, akkor sem kell lemondani az okostelefonos elérésről, sőt még arról sincs szó, hogy meg kellene hozni bármilyen kompromisszumot, az alkalmazások vagy a weboldal kezelhetőségéhez képest.

Használhatóság

Mint ahogyan már az imént említettem, használhatóság tekintetében többnyire azonosak a platformok, így szükségtelen külön kitérni működésük egyenként történő leírására.

22bet regisztráció

Android-on nyomja meg a három vízszintes vonalat – azaz az úgynevezett “hamburger” gombot a bal felső sarokban, válassza a „Bejelentkezés” lehetőséget, majd írja be az adatait.

Úgy ellenőrizheti, hogy sikeres volt-e a bejelentkezés, hogy amikor visszatér a menübe, látja-e a nevét, az azonosítóját, és a számlaösszesítőjét.

A mobilbarát felületen és iOS-on keresse meg a jobb felső sarokban a „Bejelentkezés” gombot, majd írja be a kért információkat.

Ha minden rendben megtörténik, akkor ezek után elméletileg visszakerül a főoldalra, azzal a különbséggel, hogy a felhasználói profilja jelenik meg a “Bejelentkezés” gomb helyén.

22bet sportfogadás

Minden verzióban bármiféle korlátozás nélkül, egyszerűen elérhető a sportfogadási rendszer.

Mindössze annyit kell tennie, hogy a főoldalon vagy a ligákban kikeresi a kívánt mérkőzést és kiválasztja azt. Minden fogadás egy nyereményszelvényen megy végbe, a nyereménytáblán pedig egyszerre megtalálhatja az ön számára lényeges információkat.

A mérkőzés kiválasztása és a fogadások során a mobilos-, és az iOS verziók kicsit jobban kézre állnak, mint az Android, mivel az általában kissé megbonyolítja a kívánt mérkőzéshez, ill. a fogadás megtételéhez való eljutást.

Ez amúgy önmagában egyszerű folyamat, de azért bosszantó tud lenni, főleg ha egyszerre öt, vagy akár több tétről van szó.

Élő fogadás

Az e-sportokon túl, úgy tűnik, hogy a 22bet nem igazán kínál élő videókat, ami a “Streaming” gombot majdnem feleslegessé teszi.

Ajánlatában inkább a népszerű sportokra fókuszál, lehetőséget nyújtva azok számára, akik behatóbb ismeretekkel rendelkeznek a csapatokról és a mérkőzésekről.

Az élőben zajló eseményekről természetesen megkapjuk a szükséges “frissítéseket” — beleértve a pályákon zajló történések vizuális megjelenítését – és persze megtalálhatunk mindenféle kapcsolódó statisztikát is.

22bet fizetési opciók

A 22bet meglepően sokféle be-, illetve kifizetési lehetőséget biztosít a játékosoknak, a banki átutalástól a kripto-valutákon keresztül egészen a pre-paid kártyákig, melyek nagy része használható hazánkban is, és természetesen minden elérhető az okostelefonos platformokon.

Nem árt viszont lehetőség szerint ugyanazzal a metódussal megejtenie a befizetést, amellyel majd a nyereménye kifizetését is várja, így ugyanis gyorsabban juthat hozzá a pénzéhez.

A mobilos tranzakciók időkerete pontosan ugyanaz, mint az asztali gépes elérhetőségnél:

A minimális befizetés, meg nem határozott limitekkel együtt €1, ami természetesen azonnal jóváírásra kerül.

A kifizetést viszont a kiválasztott fizetési rendszer szolgáltatója határozza meg, melyek feldolgozása néhány perctől (e-pénztárcák), akár napokig (banki átutalások) is eltarthat.

A fizetési módok tekintetében a navigáció amúgy kifejezetten egyszerű és persze minden platformon megegyezik. A fizetési lehetőségek ablakba belépve mindössze ki kell választania a kívánt fizetési módot, és beírnia a szükséges adatokat.

Példaként alább bemutatunk két Mastercard-kártyás fizetési módot:

BEFIZETÉS-KIFIZETÉS

A mobilos befizetések és a készpénz lehívások ugyanolyan ellenőrzési irányelvek mentén történnek, mint a weboldal esetében.

Ügyféltámogatás

A 22bet ügyfélszolgálata elérhető telefonon, “élő beszélgetésben” (chat), üzenetküldő űrlap segítségével, vagy email-en keresztül is, bár az utóbbi kettőnél legalább 24 órát kell várni a válaszra.

Kifejezett hátránya viszont, hogy jelen pillanatban még nem beszélnek magyarul, ám remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek magyar nyelvű diszpécserek is.

Bármely, a témával kapcsolatos részletesebb információhoz klikkeljen a kifejezetten az ügyfélszolgálatról szóló cikkünkre.

Összegzés

Alapvetően kijelenthetjük, hogy a 22bet mobilos felületei elérik a weboldal színvonalát, ami azt jelenti, hogy semmiféle hátrányba nem kerül az, aki a mobilfelületet vagy az applikációkat használja, bár azt azért megjegyezhetjük, hogy az Android-os verzió kicsit talán nehézkesebb a többinél.

Korlátozások

Esetenként nehézkes telepítési folyamat

A kaszinók hiánya

Nagy valószínűséggel a cég a jövőben mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy könnyítse az applikációk elérhetőségét, mert jelen pillanatban azért legtöbben még mindig inkább az egyszerű mobilbarát verzió mellett teszik le a voksukat, de azért ne felejtsük el, hogy egy relatíve új vállalkozásról van szó, hiszen a 22bet mindössze 2017 óta van a piacon.

A nagy online fogadóirodákat általában az különbözteti meg az újabbaktól, hogy kínálnak saját mobilappot. A 22Bet viszont az újszerűsége ellenére is ajánl ilyet! Ebben a cikkkben részletesen bemutatjuk, honnan és hogyan töltheted the a 22Bet appját Magyarországról, Androidra vagy iOS-rendszerű telefonra. A 22Bet appjai a sportfogadást tekintve mindent tudnak, amit a böngészős weboldal! Egyedül az online kaszinóra való gyors átlépés hiányzik.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Van-e olyan bónusz, amit kizárólag csak a mobil applikáció ad?
Igen, van, ezért például kifejezetten érdemes feliratkoznia a hírlevélre, hogy értesülhessen a speciális mobilos ajánlatokról.
? A 22bet mobil applikációban elérhetők-e az élő streaming szolgáltatások?
Korlátozottan, de igen.
? Mennyire könnyű pénzt feltölteni, illetve kivenni az alkalmazásokon keresztül?
Minden további nélkül lehet pénzt feltölteni, illetve levenni, ugyanúgy, mint a weboldalon.
? Hol találok promóciókat a 22bet alkalmazásban?
Hírlevélben, hirdetésekben, illetve értelemszerűen a promóciók között.
? Hol találok .apk fájlokat az iOS és/vagy Android alkalmazásokhoz?
A weboldalon a mobil szekcióban.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése