PayPal Sportfogadás

Frissítve:

Ebben a cikkünkben azt fogjuk bemutatni neked, hogy miként tudod a lehető legjobban kiaknázni azokat a lehetőségeket, amelyeket online sportfogadás PayPal használata esetén biztosít. De mielőtt még rátérnénk a cikkünk lényegi részére, szeretnénk felhívni rá a figyelmed, hogy honlapunkon az egyéb tartalmak mellett számos olyan írást is találsz, amelyekben az online fogadáshoz használható fizetési módokat elemezzük ki (pl. bankkártyák használata – bankkártya fogadás). A következő fejezetben azokat a sportfogadási oldalakat soroljuk fel, amelyeknél a PayPal pénz fogadás és pénzküldés sem jelent problémát, vagyisez az e-pénztárca egyaránt használható egyenlegfeltöltésekhez és pénzkivételekhez is.

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a PayPalt

Találtunk: 1 Fogadóirodák

 1. 1

  Bwin

  Értékelése: 8.1/10

  • Igényes iOS és Android platform
  • Több mint 50 sportág
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható

  Sport bónusz 20.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Bwin Bwin Ismertető

Sportfogadás PayPallal Magyarországon – rövid áttekintő

Frissítve:

PayPal Sportfogadás

A PayPal fogadás már meglehetősen régóta, rendkívül népszerűnek számít hazánkban. A multimilliárdos Elon Musk nevéhez fűződő e-pénztárcát a magyar sportrajongók előszeretettel használják olyan bukmékereknél, amelyek ezt a bankolási módot a nyereményfelvételekhez is biztosítják.

Amikor az ember egy számára új fizetési móddal igyekszik „megbarátkozni”, úgy véljük, roppant fontos, hogy lehetőleg minden információ a rendelkezésére álljon. Éppen ezért – szokásunkhoz híven – ebben a cikkben teljes körűen bemutatjuk a PayPalt. Hiszen hiába rendelkezel egy ilyen típusú e-wallettel, ha nem tudod rendeltetésserűen használni, és kiaknázni az előnyeit online fogadások kötéséhez.

Általános tudnivalók, érdekességek sportfogadóknak a PayPal fizetési módról

Általános tudnivalók, érdekességek sportfogadóknak a PayPal fizetési módról

Ahogy azt már a bevezetőben is említettük, a PayPal e-wallet roppant népszerű Magyarországon. Ennek az egyik oka az, hogy a mögötte álló cég az elsők között volt, amely lehetővé tette, hogy a felhasználók biztonságos módon, a kártyaadataik megadása nélkül vásárolhassanak online a weben.

A kaliforniai székhelyű PayPal Holdings, Inc. tulajdonában lévő online fizetési rendszer az elmúlt években számos innovatív fejlesztésen esett át, és napjainkban az egyik legismertebb e-pénztárcaként tartják számon.

Négy érdekes tény a PayPalról

 1. 1999-ben a PayPalt a világ 10 legrosszabb üzleti ötletei közé szavazták.
 2. Ebay nagyon hamar lecsapott rá, majd 2002-ben fel is vásárolta és teljes mértékben integálta kereskedelmi platformjába. A tranzakció értéke 1.5 milliárd dollár volt.
 3. Ez a házasság sem tartott örökké, végül 2015-ben a PayPal újra önálló vállalkozássá vált. A szétválást követően a piac 49 milliárd dollárra árazta be a pénzügyi szolgáltatót.
 4. A PayPalt alapító eredeti gárda a későbbiekben sem bírt magával. Azt nagyjából mindenki tudja, hogy a Teslát is a PayPalnak köszönhetjük, hiszen Elon Musk az eladásból származó pénzből inditotta vállalkozásait. De szintén az alapító tagoknak és volt alkalmazottaknak köszönhetjük a YouTube-ot és a LinkedIn-t is.

Magyarországon a cég a luxemburgi székhelyű leányvállalata révén van jelen 2011 nyara óta. Már a hazai start idején is megoldott volt a PayPal pénzfogadás (pénzküldés PayPalos számlára) egy másik PayPalos fiókból, vagy magyarországi banknál nyitott lakossági bankszámláról is. Az angol nyelű kezelőfelületet néhány éve felváltotta a magyar, így manapság már azok a felhasználók is könnyedén használhatják a fizetési rendszert, akik nem beszélnek idegen nyelveket.

Az online fogadás PayPal révén akkor vált igazán populárissá, amikor a nevesebb bukmékerek – felismervén ennek az e-pénztárcának a közkedveltségét – egymás után felvették bankolási opcióik közé. Ennek köszönhetően pl. az Unibet PayPal befizetés / kifizetés metódusa lehetővé tette, hogy ügyfeleik bármikor kiutalhassák nyereményeiket a PayPalos fiókjukba, cirka két napos átfutási idővel, jutalékmentesen.

Általános tudnivalók, érdekességek sportfogadóknak a PayPal fizetési módról
🏙️ Alapítva 1998
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus eWallet
🗺️ Elfogadó országok az Egyesült Államokban és a legtöbb európai országban
📱 Saját alkalmazás Igen (Android / iOS)
💯 Feldolgozási költség Díjmentes
Tranzakciók gyorsasága Akár 24 óráig

Nézze meg a Paypal videót

PayPal-lal való fogadás biztonságos?

A PayPal az online fogadás egy kifejezetten biztonságos fizetési opciója. Ha valaha online használt hitelkártyáját vagy csekket adott át egy kereskedőnek, ugyanolyan kockázatot vállal, mint amit vállal, amikor ezt az információt megadja a PayPal-nak. Ha nem tudta, a tolvajok bármilyen személyes csekken megtalálhatják a bankszámláját és az útválasztási számokat, és felhasználhatják (megpróbálhatják) ezeket az információkat pénzt szerezni a számlájukról.

PAYPAL-LAL VALÓ FOGADÁS BIZTONSÁGOS
Lehet, hogy a PayPal használata még biztonságosabb is, mint ha hitelkártya-számát vagy bankszámlaadatait közvetlenül megadja a webhelyre a vásárláshoz.

Miért? Ezeket az információkat egy helyen — a PayPal-ban — tárolja, ahelyett, hogy mindenütt elterjeszti őket. Ha történik valami, akkor nem kell törölnie a kártyákat, és frissítenie kell az összes automatikus töltőt. A PayPal-fiókját csak a jelszó vagy a kártya számának megváltoztatásával biztosíthatja.

Sok helyen olvasni, hogy biztonsági okokból javasolják, az online pénzmozgáshoz tartson fent külön számlát, hogy elkerülje az egyszerűbb csalásokat. A PayPal sportfogadás pénzügyi transzfereinek teljesítésére is alkalmas rendszere erre is hatékony megoldást nyújt.

Egyszerűen és kényelmesen feltölthető a virtuális pénztárcánk egyenlege, illetve a kiutalás is csak néhány kattintás. Azok a fogadási oldalak, amelyek elfogadják a PayPal-t tudják, hogy a cég a regisztráció alkalmával megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, akárcsak a banki adatokat, valamint a kártyák adatait.

Hogyan nyithatsz PayPal-fiókot Magyarországról

Amióta a szolgáltatás magyar nyelvű felhasználói felületet kapott, jelentősen leegyszerűsödött a fióknyitás procedúrája. A hab a tortán pedig az, hogy a PayPalhoz már kiváló mobil app is elérhető, amivel nem csak a pénzügyeket lehet elintézni, hanem olyan fontos funkciókra is képes, mint a regisztráció.

Amennyiben nem mobilról, hanem asztali számítógépről vagy laptopról végzed a regisztrációt, akkor előfordulhat, hogy a lépések sorrendje eltér a fentitől (és egyebek mellett úgy indul a regisztrációt, hogy választanod kell a személyes vagy az üzleti számla között).

Az alábbiakban egy PayPalos felhasználó fiók okostelefonról történő nyitásának lépéseit fogjuk bemutatni neked, képekkel illusztrálva:

 1. Töltse le az alkalmazást

  Először is töltsd le a készülékeddel kompatibilis mobilalkalmazást (Android esetében Google Play, iOS esetében App Store), indítsd el, majd koppints a készüléked képernyőjén a „Regisztráció” gombra;
  Töltse le az alkalmazást
 2. Írja be a telefonszámát

  Add meg a telefonszámod, amit hozzá kívánsz kapcsolni a PayPalos fiókodhoz;
  Írja be a telefonszámát
 3. Írjon be egy e-mail címet

  Adj meg egy e-mailcímet (pl. gmail-est), és töltsd ki a regisztrációs űrlapot, megadva a személyes adataidat és lakcímedet;
  Írjon be egy e-mail címet
 4. Adja meg felhasználói fiókját a telefonszám igazolásához

  A telefonszámos és / vagy az e-mail-cím verifikációt követően már be tudsz lépni a felhasználói fiókodba, ahol egy magyarországi bankszámlát a PayPalos fiókodhoz csatolva fel tudod tölteni az egyenleged (finanszírozási forrásként a PayPal esetében akár pre-paid kártyát is beállíthatsz).
  Adja meg felhasználói fiókját a telefonszám igazolásához

Sportfogadás PayPal használatával

Arról ugyebár már szót ejtettünk, hogy a sportfogadás PayPal befizetés révén több bukmékernél is lehetséges.

A sikeres befizetést követően pedig a rendelkezésedre álló egyenleget gyakorlatilag bármilyen pre-match vagy in-play fogadásokhoz fel tudod használni az adott bukméker kínálatában lévő sportok sporteseményeihez: például foci fogadások vagy tenisz fogadások kötéséhez.

Ugyanis a bukmékereknek eszük ágában sincs olyan tekintetben lekorlátozni téged, hogy csak adott piacokon, és csak bizonyos sportokra fogadhass PayPalos befizetést követően (mondjuk a bwin PayPal befizetési opcióját használva, vagy esetleg a bet365 PayPal befizetés megoldását alkalmazva).

Az viszont előfordulhat (bár nem jellemező) hogy bizonyos bukmékereknél nem lehet igénybe venni a kezdő bónuszt abban az esetben, ha az első befizetésed valamilyen e-walletet használva végezed el. Emiatt például a Skrill / Skrill 1-TAP és a NETELLER esetében gyakran szembesülnek a magyar játékosok azzal, hogy egyes bukiknál csak akkor vehető igénybe a welcome bónusz, ha példának okáért hitel- vagy bankkártyával hajtják végre első befizetésüket.

Szerencsére azt tapasztaltuk, hogy a PayPalos befizetőket nem „szekálják” a bukmékerek, így a fogadóirodák döntő hányadánál akkor is elérhetőek a bónuszok, ha ezt az e-pénztárcát használod.

De, íme egy kis ízelítő, ami könnyen meghozhatja az „étvágyad”: megbízható bukmékerek által kínált fogadás bónuszok (kezdő / üdvözlő bónuszok).

Miért érdemes PayPalt használnod például az Unibetnél

A máltai székhelyű bukméker egyik erőssége, hogy az Unibet kifizetés PayPal révén is bármikor megoldható. De persze ez csak abban az esetben igaz, ha a regisztrációt követően a KYC program keretében elvégezted a számlaazonosítást. A PayPalos bankolás további előnye az Unibetnél, hogy elég egy befizetés a fiókodból, és a későbbiekben bármikor tudsz kezdeményezni kifizetési a PayPal-számládra, ráadásul jutalékmentesen. Végül, de nem utolsó sorban az Unibetnél magyar a felhasználói felület, így az Unibet PayPal bankolási megoldása is magyarul használható.

 1. 1

  100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig + 4000 Ft freebet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 130%-os sportfogadási bónusz 49,317 HUF promóciós kóddal MIGHTYTIPS

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  100% bónusz akár €150

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Hogyan történik a befizetés PayPalra

A PayPalra történő befizetés rendkívül könnyű, ami legfőképp a magyar nyelvű a felhasználói felületnek köszönhető. Így oldhatod meg a PayPalra történő befizetést egyszerűen és gyorsan:

 1. Lépj be a PayPal-fiókodba az email-címeddel és a felhasználói neveddel;
 2. Amennyiben beállítottad a kétlépcsős azonosítását, akkor add meg az SMS-ben kapott 6-jegyű kódot is;
 3. Válaszd ki a pénzátutalás menüt;
 4. Válaszd a „Bejövő pénz” menüt, és azon belül a „pénz hozzáadása egyenlegéhez” opciót (a Trustly-féle feltöltés a cikk megírásakor fel volt függesztve);
 5. Kövesd a rendszer utasításait, megadva a bankszámládról felölteni kívánt pénz összegét és az egyéb adatokat;

Az egyenlegfeltöltés sikerességéről e-mail-értesítést kapsz, amit követően rendszerint 1-2 munkanapon belül megérzékezik az átutalás a PayPal-számládra.

Biztonságos ez a fizetési mód?

A PayPal használata már több mint két évtizedes múltra tekint vissza, és ezen időszak alatt egyetlen alkalommal sem volt gond a rendszerrel sem biztonság, sem korrektség tekintetében. A cég rendkívül tőkeerős, piacvezetőnek számít az saját ágazatában, és éves szinten, átlagosan több, mint 20 milliárd dolláros árbevétel produkál. Mindebből pedig az következik, hogy szinte nulla az esélye annak, hogy az online fizetési szolgáltatás mögött álló cégnek belátható időn belül anyagi problémákkal kéne szembesülnie.

A PayPalt elfogadó bukmékerek rendszerei is rendkívül biztonságosnak számítanak, mivel 128 bites SSL titkosítást (esetleg 256 bitest) alkalmaznak a pénzügyi tranzakciók végrehajtásakor (így a PayPalos be- és kifizetések alkalmával is). Összegezve a fentieket arra a megállapításra jutottunk, hogy PayPalról elmondható, hogy a manapság „trendi” e-pénztárcák közül az egyik legbiztonságosabb megoldást nyújtja.

PayPalos bankolási útmutató – befizetés és kifizetés sportfogadás oldalra

A PayPal használata a bukmékerek oldalain is roppant egyszerű, ami kimondottan igaz azon szolgáltatók esetében, amelyek magyar nyelvi támogatással is rendelkeznek. A befizetésnél és a kifizetésnél is gyakorlatilag ugyanúgy kell eljárnod. A kétféle bankolási mód között a különbséget mindössze az jelenti, hogy a megfelelő menüpontot kell kiválasztanod a felhasználói fiókodban a bukmékered oldalára történő belépést követően.

Amint kiválasztottad, hogy befizetni szeretnél, vagy kifizetési kérelmet leadni, már csak annyi a teendő, hogy a PayPalt kijelölve megadod a pénzügyi tranzakciós adatokat (a rendszer átirányít a PayPalos fizetési felületre), illetve a befizetni / kiutalni kívánt összeget.

A Top 5 bukméker PayPalos fogadáshoz:

Az egyik legrégebbi szolgáltató, amely a weboldalon és mobilon is számos be- és kifizetési lehetőséget kínál

 • Számos fizetési mód használható, köztük a Paypal is
 • Nagy gondot fordítanak a biztonságos tranzakciókra
 • Remek ügyfélszolgálati támogatás be- és kifizetések esetén is
 • Folyamatos befizetéshez kapcsolódó bónuszok
 • Rendkívül megbízható, nagymúltú oldal
Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt-bukmeker---bwin-384x999w

PayPal Átfutási idő, díjak, limitek

Az alábbiakban összeállítottunk egy összehasonlító táblázatot annak érdekében, hogy láthasd, a PayPalos befizetések mindenhol azonnal végrehajtódnak, illetve, hogy rendszerint csak 2 napot kell várnod a kifizetésekre.

Alternatív fizetési módok

Igaz ugyan, hogy a PayPalt választva nem lesznek problémáid sem a biztonság, sem a tranzakciók sebessége terén, de meglehet, hogy számodra jobban megfelelne egy másik, alternatív fizetési megoldás. Ezért az alábbi táblázatban felsoroltunk pár olyan bankolási módot, amelyek ugyanolyan biztonságosak, mint a PayPal rendszere.

Alternatív fizetési módok
Bukméker MasterCard VISA Skrill Neteller
22Bet 2€ - 600 000€ 2€ - 600 000€ 2€ - 600 000€ 2€ - 600 000€
20Bet 3500 HUF - 3.5M HUF 3500 HUF - 3.5M HUF 3500 HUF - 3.5M HUF 3500 HUF - 3.5M HUF
Betinia 10€ - 10000€ 6000 HUF – 600 000 HUF 6000 HUF – 600 000 HUF 6000 HUF – 600 000 HUF
 • mastercard-logotype-100x100sa

  A világ egyik legismertebb és legelterjedtebb bankkártya-szolgáltatójaként a Mastercard szinte kivétel nélkül mindenhol közkedvelt és elfogadott fizetési módnak számít.

  Több
 • skrill-100x100sa

  Egyike az e-pénztárcák úttörőinek, amelyek elhozták az egyszerű online fizetési megoldások forradalmát. A legtöbb bukmékernél használhatod be- és kifizetéskre egyaránt.

  Több
 • neteller_1-100x100sa

  Ez az egyre népszerűbb, feltörekvő e-wallet mára teret hódított az online szerencsejáték piacán is. Sok bukmékernél támogatott, akik sokszor jókora bónuszokkal biztatják játékosaikat a használatára.

  Több
 • visa-100x100sa

  A másik nagy név a bankkártyák piacán, kéz a kézben a Mastercarddal. Ha volt valaha bank- vagy hitelkártyád, szinte biztos, hogy legalább egyszer volt Visád is.

  Több

PayPal fogadóirodák összehasonlítása

A Paypal különleges e-pénztárca, mivel csak bizonyos fogadóirodáknál lehet használni - éppen ezért, az egyszerűség kedvéért készítettünk számodra egy táblázatot, ahol hamar áttekinthető, hol és hogyan tudod igénybe venni ezt a fizetési szolgáltatót a befizetéseidhez és nyereményeid átvételéhez. Ezzel fontos perceket spórolhatsz meg, miközben hamar szükséges ismereteket szerezhetsz meg a legjobb befizetési lehetőségekhez.

Bukméker Látogatás
Unibet Látogatás
Bwin Látogatás
star Használhatóság Esélyek Mobil Bónuszok A fogadások típusai Megbízhatóság Fizetési lehetőségek Támogatás
8.3 8.00 0 0 0 8.50 8.00 9.00
8.1 9.00 0 0 0 8.50 8.50 9.00

A felsorolt fogadóirodákról készítettünk önálló cikkeket is, amelyeket bátran ajánlunk figyelmedbe, hogy még nagyobb nyerési esélyekkel indulj neki a fogadásaidnak. Ezeken a külön oldalakon megtudhatod, hogy melyik fogadóirodánál milyen lehetőségeid lehetnek, legyen szó a sport típusáról, a be- és kifizetési lehetőségekről, vagy akár a nyerési esélyekről.

GYIK

?

Csak magyarországi bankszámlára tudok PayPalról kiutalni?

Amennyiben hazánkból nyitottad a fiókod, akkor igen.

?

Van verifikáció a PayPalnál is?

Egy adott összeg elérését követően be kell nyújtanod bizonyos dokumentumokat (pl. személyi igazolvány másolata, lakcím igazolására szolgáló dokumentum).

?

Igényelhetek pre-paid kártyát a PayPalos számlámhoz?

Amennyire mi tudjuk ez a lehetőség csak a cég amerikai ügyfelei számára biztosított.

?

Több pénznemben is lehet pénz a PayPalos fiókomban?

Igen. Lehet EUR, USD, és akár HUF pénznemben is rajta pénzed.

?

Mi történik, ha pl. USD-t utalok ki egy magyar banknál vezetett HUF számlára?

Ilyenkor az online fizetési rendszer automatikusan átváltja az adott külföldi pénznemet HUF-ra (saját átváltási árfolyamot használva). De elvileg be tudod azt is állítani, hogy az átváltást a bankod végezze.

?

A 22bet PayPal esetén is engedélyezi a 2€-os minimális befizetést?

Igen, ennél a bankolási módnál is engedélyezett a 2€-es befizetés.

20 értékelés, átlag 4.1 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével