PayPal Sportfogadás

PAYPAL SPORTFOGADÁS

A PayPal napjainkban a legnagyobb online fizetőfelület, ennek megfelelően dinamikusan fejlődik.

Nem csoda hát, hogy a közelmúltban új kapukat nyitott, mégpedig PayPal az online fogadás világa felé.

Sok népszerű online kaszinó kapott az alkalmon, és kidolgoztak egy PayPal alapú fizetési rendszert, melynek segítségével egyszerűbb a fogadás, mint valaha. Ha eddig nem ismerte a PayPal szolgáltatásait, érdemes megismerkednie velük.

A PayPal egy közismert fizetési rendszer, és legelterjedtebb ezek alapján:

 • PayPal-t elfogadó fogadóirodák
 • A legjobb bukmékerek PayPal fogadásra
 • Előnyök/hátrányok
 • PayPal-lal való fogadás biztonságos?
 • Hogy igényeljen PayPal kártyát?
 • Hogyan kell befizetni?
 • Időtartamok, díjak, korlátozások
 • Egyéb fizetési lehetőségek
 • Összegzés
 • Gyakran ismételt kérdések

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Paypal-t

6 bukmékert találtunk

A legjobb bukmékerek PayPal fogadására

Ha körbenéz a neten, nagyon könnyen találhat olyan online kaszinót, ahol működik a PayPal fogadás. Első ránézésre pontosan úgy működik, mint bármelyik másik fizetési mód, könnyedén feltölthető az egyenleg, illetve a kifizetés is hasonlóképp, gyorsan, egyszerűen intézhető, legyen szó akár sportfogadásról, akár hagyományos kaszinó játékokról, akár nyerőgépekről.

Maximáisan befizethető összeg: 99.000 £

William Hill egy vezető online sportfogadási iroda. A cég csaknem 80 éves 1934-es alapítása óta rengeteg éves tapasztalattal rendelkeznek. Élő fogadás a legjobb szorzókkal különféle sporteseményekre akár telefonon keresztül is. Kaszinó szegmens mellett nyílt élő kaszinó is amelyben valós időben valós személyekkel tehetünk szert szerencsénkre. Az oldalon természetesen lehetőségünk van PayPal használatára. Az oldalon részletes segítség van arra hogy hogyan kell befizetni és kivenni pénzt. Saját pénztárcánkra rákattintva kiválasszuk a PayPal fizetési módot és összekapcsoljuk a két fiókot, onnantól már szabadon vihetünk át összegeket a két fiók között.

100% bónusz 150€-ig az első befizetésre!

A Betmaster meglehetősen új bukméker, 2018-ban alakult, és kelet-európai háttérrel jön. A Betmaster.com engedéllyel rendelkezik Curacaóban, székhelye Tallinnban, Észtországban található. A márka óriási megnyitást tett az afrikai piac felé, a helyi engedélyek megszerzésével Kenyában és Mozambikban, és innen származik legnagyobb ügyfélkörük. Egy közelgő sportkönyv, és termék szempontból 3 pontban hangsúlyozták őket. A lehető legjobb, a leggyorsabb fogadással és a legegyszerűbb navigációval. Ez egy kattintással történő regisztrációval is elérhető, a gyors házon belüli asztali és mobil oldalak révén. Összességében kijelenthetjük, hogy sok bukméker kifejezetten támogatja a PayPal fogadás tételeinek befizetésére alkalmas rendszerének használatát.

Előnyök/Hátrányok

Ha a felhasználókat kérdezi, a legtöbben valószínűleg a gyorsaságot és a megbízhatóságot emelik ki. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos működésre. Többféle valutát is stabilan kezel, így nem kell deviza számlákat nyitnia akkor sem, ha több ország fogadóirodáival is játszana.

ELŐNYÖK HÁTRÁNYOK paypal
Illetve ehhez az egész rendszerhez ingyenes regisztrációval juthat hozzá. Csak az email címe kell ehhez, és már van is egy PayPal számlája.

Külön ki kell emelni a telefonos applikációk ujjlenyomatos biztonsági beléptetőjét. Ez az újítás garantálja, hogy ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe a pénzügyei.

A PayPal nem csak a magánszemélyekre gondolt, hanem üzleti ügyfelek számára is rendelkezik kedvező konstrukciókkal. Külön vállalati számla létrehozásával egyszerűbb és professzionálisabb lehet a pénzkezelés, mint valaha – mindezt külön számlák, kivonatok, és jelentős költségek nélkül. Az online fogadás PayPal üzleti fiókkal is lehetséges.

A PayPal valószínűleg minden olyasmit tud, amire átlag felhasználóként szüksége lehet. Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy a pénznemek közti átváltás automatikus és zavartalan – bár az árfolyam nem a legjobb. Nem elhanyagolható az sem, hogy bár megbízható rendszerről van szó, időről időre előfordulnak technikai zavarok, melyek egy időre megbénítják a folyamatokat.

 • Árfolyam

Hogyan kell befizetni?

Ha már van PayPal fiókunk nincs sok teendőnk, hogy befizessünk bármelyik online fogadási iroda pénztárcájába. Keressünk PayPal-t elfogadó bukmékert avagy az előbb említettek. Az oldalakon részletes segítség van arra hogy hogyan működik a PayPal pénz küldés/fogadás.

1. Saját pénztárcánkra rákattintva kiválasszuk a PayPal fizetési módot

2. Összekapcsoljuk a két fiókot

3. Hitelesítenünk kell a személyazonosságunk

4. Szükséges valamilyen azonosító kártya képünkkel

5. Néhány óra avagy nap után az oldal leellenőrizni

6. Onnantól már szabadon vihetünk át összegeket a két fiók között.

PayPal-lal való fogadás biztonságos?

A PayPal az online fogadás egy kifejezetten biztonságos fizetési opciója. Ha valaha online használt hitelkártyáját vagy csekket adott át egy kereskedőnek, ugyanolyan kockázatot vállal, mint amit vállal, amikor ezt az információt megadja a PayPal-nak. Ha nem tudta, a tolvajok bármilyen személyes csekken megtalálhatják a bankszámláját és az útválasztási számokat, és felhasználhatják (megpróbálhatják) ezeket az információkat pénzt szerezni a számlájukról.
PAYPAL-LAL VALÓ FOGADÁS BIZTONSÁGOS
Lehet, hogy a PayPal használata még biztonságosabb is, mint ha hitelkártya-számát vagy bankszámlaadatait közvetlenül megadja a webhelyre a vásárláshoz. Miért? Ezeket az információkat egy helyen — a PayPal-ban — tárolja, ahelyett, hogy mindenütt elterjeszti őket. Ha történik valami, akkor nem kell törölnie a kártyákat, és frissítenie kell az összes automatikus töltőt. A PayPal-fiókját csak a jelszó vagy a kártya számának megváltoztatásával biztosíthatja.

Sok helyen olvasni, hogy biztonsági okokból javasolják, az online pénzmozgáshoz tartson fent külön számlát, hogy elkerülje az egyszerűbb csalásokat. A PayPal sportfogadás pénzügyi transzfereinek teljesítésére is alkalmas rendszere erre is hatékony megoldást nyújt. Egyszerűen és kényelmesen feltölthető a virtuális pénztárcánk egyenlege, illetve a kiutalás is csak néhány kattintás. Azok a fogadási oldalak, amelyek elfogadják a PayPal-t tudják, hogy a cég a regisztráció alkalmával megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, akárcsak a banki adatokat, valamint a kártyák adatait.

A befizetéssel kapcsolatos határidők, költségek és korlátok

Befizetések

FogadóirodaLetét gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

Bet365

azonnali

€15 / €8,000

Bwin

azonnali

€10

Betfred

azonnali

€5 / €5,000

William Hill

24 óra

£10

Kifizetések

FogadóirodaLetét gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

Bet365

24 óra

€15 / €8,000

Bwin

2-6 óra

€20 / €8,000

Betfred

24 óra

€5 / €5,000

William Hill

24 óra

£20 / £5,500

Egyéb fizetési lehetőségek

 • MasterCard kártyánkat használva a legegyszerűbb módon fogadhatunk. Megadjuk a kártya adatait majd csak telefonnal meg kell erősíteni. Ilyen egyszerű az egész.

  Több
 • Mindenki által jól ismert és használt módja a fizetésnek. Online sem kell aggódnunk ha ezt a módszert választjuk fogadásaink során.

  Több
 • A modern feltörekvő online pénztárcák egyike, ami bármely funkciót ellátja amit kérhet. Sőt rengeteg oldalon bónuszokat is garantálnak, ezzel a fizetési móddal.

  Több
 • Egy másik feltörekvő online pénztárca. Mivel szeretnék populárisabbá tenni ezt a fizetési lehetőséget, sport fogadásirodák különböző bónuszokkal teszik csábítóbbá Neteller-rel való fizetést.

  Több

Összegzés

A PayPal, titok nélkül a leghasználtabb online pénztárca rendszer. Mint minden mást, az online fogadási rendszert is tökélyre fejlesztette az évek során.

A megbízhatóságra fekteti a legnagyobb hangsúlyt de emellett a gyorsaság is a legmeghatározóbb faktor. Tehát, ha mondjuk egy élő sporteseményre akar fogadni azt gond nélkül megteheti. Aki eddig tartott a kártyás csalásoktól, hekkerektől, ezután biztonságosan élvezheti az online kaszinók kényelmét, és élményeit, mivel a PayPal a saját rendszerén belül tartja az összes információt a felhasználóról.

Egyszerűen kezelhető felület ahol pár kattintással megoldható a pénz fogadás, igénylés valamint küldés. Egyszerűen email címe és jelszava megadásával bejelentkezhet egy megerősítés után bármelyik oldalra.

Valamint a telefonos applikáció sem elhanyagolható, ami rendkívül sokat segít pénzügyei intezésével.

GYIK

? Mennyire biztonságos az online fogadás PayPallal?

Teljes mértékben az!

 • Kizárólag a PayPal egyenlege keretéig tud fogadni, a rendszer nem engedi, hogy mínuszba menjen, és kvázi eladósodjon.
 • A biztonsági rendszer rendszeresen kéri a jelszót, illetve ha inaktivitást észlel, automatikusan kilépteti, így elkerülhető, hogy esetleg egy belépve felejtett fiók kellemetlen perceket okozzon.
 • Nem kell minden alkalommal minden egyes kártyaadatot megadni, egy email cím segítségével egyszerűen intézhető a befizetés.
? Mi a jelentősége annak, hogy milyen pénznemben nyit PayPal számlát?

Érdemes abban a devizában számlát nyitni, amely a leggyakrabban használt pénznem a tranzakciója során. Ha például szeret dollárban játszani, ez lesz a jó választás. Szerencsére a PayPal több pénznemet is hatékonyan tud kezelni és átváltani, így elég csupán egy fő devizát kiválasztani, a többit a rendszer automatikusan intézi.

? Mi a jelentősége az e-mail címnek PayPal számlanyitáskor?

Az email cím tulajdonképpen a PayPal számla azonosítója, érdemes olyan email címmel regisztrálni, amely egyértelműen a tulajdonoshoz köthető, így elkerülheti a jövőben a félreértéseket.

? Kell-e valamilyen díjjal számolni az egyenlegfeltöltésnél?

Nem, a PayPal ingyenesen használható magánszemélyek részére.