Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

MuchBetter fogadási oldalak [2021. szeptember]

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Frissítve: 09.09.2021

A MuchBetter pénzküldés fogadás egy okoskészülékes alkalmazás, amelyet manapság egyre növekvő számban fogadnak el befizetések és kifizetések elintézéséhez a sportfogadás oldalak. A 2017-ben alapított, mobilapplikációs megoldásokra épülő MuchBetter mögött a MIR Limited vállalat áll, amely a Man-szigeten van bejegyezve.

A MuchBetter tőlünk nyugatra a sokak által ismert és használt sportfogadási alkalmazások közé tartozik. Viszont tény, hogy hazánkban jóval kevesebben használják, mint például a Skrillt, a Netellert, vagy a PayPal-t. Cikkünk elsődleges célkitűzése, hogy bemutassuk olvasóinknak a MuchBetter használatát az online sportfogadás oldalakon. De emellett olyan témákat is érintünk, mint a pár lépéses gyors egyenlegfeltöltés a különböző sportokra történő online fogadásokat – pl. labdarúgás fogadás – megelőzően. Szót ejtünk még arról is, hogy a MuchBetter fogadás mellett még milyen egyéb dolgokra használható.

MuchBetter Sportfogadás

A MuchBetter-t elfogadó fogadási oldalak listája

Találtunk: 1 Fogadóirodák

MuchBetter fogadás – teljeskörű útmutató

Online sportfogadás MuchBetter révén Magyarországon

A MuchBetter díjnyertes appja révén napjainkban már egyre több sportfogadás és szerencsejáték oldalon tudsz pénzt befizetni és kifizetéseket indítani. A cikkünkben az összes olyan témát feldolgozunk, ami a MuchBetter-es fogadás kapcsán szóba jöhet hazánkban.

Természtesen jól tudjuk, hogy a MuchBetter nem tartozik még országunkban a sokak által használt és kedvelt e-pénztárcák közé. És az is könnyen meglehet, hogy jelentős azok száma, akik még csak nem is hallottak róla. De meglátásunk szerint ez hamarosan megváltozik majd, és a MuchBetter-nek a használata révén történő pénz be- és kifizetés szerencsejáték és sportfogadás oldalakra Magyarországon is elterjedtté válik.

 

Ezért ebben az összefoglaló típusú cikkünkben igyekszünk, hogy minden megtudj erről, a főként okostelefon révén használható fizetési módról, amihez még pre-paid (Mastercard) kártyát is igényelhetsz, amivel országszerte bárhol pénzt vehetsz fel, valamint fizethetsz hagyományos áruházakban, boltokban. Kíváncsi vagy, hogy megfelel-e neked ez a fizetés mód internetes fogadáshoz? Tarts velünk, és tudj meg mindent arról, miként működik az online szerencsejáték és sportfogadás MuchBetter fizetési mód alkalmazás esetében.

MuchBetter fogadás – alapvető fontosságú tudnivalók

Megafon

Mivel a MuchBetter szolgáltatásai jmég csak kevesek előtt ismertek hazánkban, ezért úgy gondoljuk, hogy megosztunk pár hasznos információt  erről a fizetési rendszerről. Ezek alapján is el tudod dönteni, hogy ez az e-wallet neked való, vagy sem.

 1. Bár a MuchBetter elérhető a hazai felhasználók számára is, azaz magyarországi IP-címmel is lehet regisztrálni az appba, magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Emiatt fontos, hogy legalább társalgási szinten beszélj angolul.
 2. A MuchBetternek van ugyan klasszikus webszájtja is, de csupán informatív szerepet tölt be. Sajnos sem regisztrálni, sem egy már meglévő fiókba belépni nem lehet a böngésző alapú webhelyen.
 3. A MuchBetter relatíve új „játékosnak” számít az e-pénztárcák világában, de ennek ellenére számos szakmai díjat söpört be: SBC AWARDS (2020), EGR B2B AWARDS (2020), The Card & Payment Awards (2019), MPE AWARDS (2019) – hogy csak néhányat említsünk.
 4. A MuchBetter appot ingyen lehet letölteni, és a pár perces regisztrációt követően az egyenlegedet feltöltve azonnal használhatod azt fizetéshez olyan sportfogadási oldalakon, amelyek elfogadják.

Amit a MuchBetteről mindképpp tudnod kell:

Alapítva:

2017

Alapító vállalat:

MIR Limited

Székhely:

Man-sziget, Burleigh Manor, Peel Road, Douglas, IM1 5EP

Lefedettség: 

Nemzetközi 

Típus: 

Mobilapplikáció alapú e-pénztárca, pre-paid kártyával kiegészítve

Támogatott országok: 

🇮🇪 🇭🇺 🇧🇬 🇷🇴

Rendelkezik dedikált appal? (Igen / Nem) 

✔️

GYIK

? Több pénznemben is lehet számlám a MuchBetternél?
Nem, csak egyben, ezért alaposan gondold át a választásod a regisztrációnál.
? Hogyan tudom feltölteni a számlámat?
VISA és Mastercard hitel- és bankkártyákkal, banki átutalással, Sofort révén, valamint kriptopénzekkel (BTC, ETH, LTC, XRP).
? Ingyenes a számlafeltöltés?
Nem. A számlafeltöltés csak banki átutalás használata esetében ingyenes magyar ügyfelek részére. Az aktuális díjakat / költségeket az appban találod az egyenleg feltöltési menüben.
? Milyen követelményei vannak a pre-paid kártyához jutásnak?
Teljesen kitöltött profillal kell rendelkezned, legalább 100€-nak kell lennie az egyenlegeden, és természetesen verifikálnod kell a kártyaigénylés előtt a számládat.
? Külföldön is használhatom a MuchBetter-féle Mastercardot?
Ezt a típusú kártyát az összes olyan helyen (boltban, áruházban stb.) használhatod külföldön is, ahol a Mastercardot egyébként is elfogadják.

MuchBetter regisztráció – részletes ismertető

Ebben a fejezetben azt fogjuk bemutatni lépésről lépésre – képekkel illusztrálva –, hogy miként tudsz regisztrálni a MuchBetter-nél, valamint azt, hogy hogyan használhatod az appot sportfogadáshoz online szerencsejátékhoz.

 1. Töltsd le az alkalmazást

  Először is töltsd le a készülékeddel kompatibilis változatát a MuchBetter mobilalkalmazásnak. Az iOS-es változatot az App Store-ból, az androidos verziót pedig az Google Play áruházból tudod beszerezni.

  A MuchBetter alkalmazást letöltő nő
 2. Hozz létre saját fiókot

  Amennyiben úgy döntesz, hogy belevágsz a MuchBetter-es számlanyitásba, koppints a mobilkészüléked kijelzőjén a „SIGN UP” gombra.

  A felhasználó elindítja a MuchBetter regisztrációt
 3. Erősítsd meg a telefonszámod

  Ezt követően be kell pipálnod a magyar zászló ikonja alatti jelölő négyzetet (Privacy Policy & Terms of Use elfogadása – mielőtt ezt megtennéd, kérjük, a saját érdekedben nézd át mindkét dokumentumot). Azután a mobiltelefonszámod kell megadnod, amire a rendszer küldeni fog SMS-ben egy hatjegyű verifikációs kódot. A kód beírásakor eléggé gyorsnak kell lenned, mivel mindössze kábé 30 másodpercig érvényes.

  MuchBetter telefonszám megerősítés
 4. Add meg a kért további adatokat

  A regisztrációs procedúra következő körében személyes adatokat kell megadnod, úgymint keresztnév, vezetéknév, születési dátum (ezt a naptár funkció használata helyett érdemes közvetlenül bepötyögni, máskülönben percekig „eljátszhat” vele az ember).

  A MuchBetter további információkat kér
 5. A limitekhez másold le egy fényképes okmányod

  A regisztráció végeztével az applikációba belépve az az üzenet fogad, hogy végezd el a felhasználói fiókod verifikációját (a személyidről / útleveledről kell fényképet készítened úgy, hogy azt az applikációt használva fotózod le). Amennyiben ezt nem kívánod megtenni, akkor 230€-os (125 £) maximum összegűre lesz limitálva addig a számláda, amíg el nem végzed a verifikációt. Viszont ha megejted az ID-alapú azonosítást, akkor a limited 38 500 £-ra nő / év. A slusszpoén pedig az, hogy a verifikációt követően igényelhetsz pre-paid kártyát.

  A felhasználó fényképes dokumentumokat küld

A MuchBetter előnyei és hátrányai a sportfogadás világában

Mint azt már korábban is említettük, a MuchBetter fizetési módot egyre növekvő számban fogadják el a világhálón. Ez viszontz nem jelenti azt, hogy bármelyik sportfogadási oldalon tudsz majd bankolni vele. Ezért mielőtt számlát nyitnál egy adott bukmékernél, járj utána, hogy lehet-e használni ezt a fizetési megoldást nemcsak befizetések, hanem kifizetésekhez is. Az alábbiakban egy tökéletesen megbízható MuchBetter bukmékerre, a Bwinre szeretnénk felhívni a figyelmed!

A Bwin abban is kiemelkedő, hogy számos népszerű fizetési módot, köztük a MuchBetter rendszerét is felkínálja a magyarországi játékosoknak! Ez az osztrák bukméker ezt a kiváló e-tárcát be- és kifizetésre is elérhetővé tette. A Bwint már csak a kiváló mobilappok miatt is érdemes kipróbálni!


Bwin – Zökkenőmentes bankolás MuchBetter révén

 • Ha a Bwinnél nyitsz számlát, akkor az ágazat egyik legmegbízhatóbb bukmékerének ügyfele leszel, amely MGA-s licenccel rendelkezik, és olyan, rendkívül szigorú követelményeket támasztó szervezeteknek is tagja, mint az EGBA, valamint IBIA, és emellett még eCOGRA tanúsítványt is fel tud mutatni.
 • A Bwin magyar nyelvű felhasználói felületén játszi könnyedséggel tudsz mérkőzéskezdet előtti és meccs közbeni fogadásokat kötni számos sport nagyon sok eseményére versenyképes szorzókon.
 • A Bwinnél a bankolás nagyon könnyű legyen szó akár befizetések, akár kifizetések elintézéséről. Természetesen a MuchBettert is használhatod, ha ezzel a megoldással kívánsz pénzt elhelyezni az egyenlegeden, vagy nyereményt/nyereményeket kiutalni róla.
 • Ha a Bwinnél pénzkivételhez használod a MuchBetter-t, akkor az esetek döntő többségében mindössze 24 órának kell eltelnie ahhoz, hogy a bukmékernél lévő számládról átkerüljön a kiutalt összeg a MuchBetter-es egyenlegedre.
 • A Bwin kiváló mobilalkalmazásokkal is rendelkezik, amelyek révén nem csak az online/ élő fogadás gyerekjáték, hanem a bankolás is, ha ehhez a MucBetter rendszerét használod.
 1. 1

  Sport bónusz 20.000 HUF

 2. 2

  10.000 Ft Bónusz

 3. 3

  200% sport bónusz 20.000 HUF

 4. 4

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

 5. 5

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Top bukmékerek MuchBetter fogadáshoz

Ahogy már említettük, a MuchBetter pénzügyi rendszere magyarországi ügyfelek számára is elérhető. Az alábbi listában az általunk a legjobb értékeléseket kapott, MuchBetter-t is elfogadó online bukmékerek listáját találod. Az élre csak olyan szolgáltató kerülhetett, ahol ezt az e-tárcát nemcsak letétre, hanem a nyereményed lehívására is felhasználhatod. Az is szempont volt, hogy a MuchBetter rendszerét az adott bukmékernél bónuszigénylésre is fel lehet-e használni.

 1. Unibet – 1500 Ft freebet élő foci fogadásokra!
 2. Bwin – Az idehaza is jól ismert Bwin-nél is van lehetőség MuchBetter bnakolásra.
 3. LVbet – Az egyik legjobb MuchBetter bukméker e-sport fogadáshoz! Befizetés 2000 Ft-tól!
 4. 1Bet – Teljes körű bankolás appon keresztül a MuchBetter hivatalos partnerénél!

MuchBetter pénzfelvétel már 3500 Ft-tól!

Ezt az e-tárcát az Unibetnél kifizetésre is használhatod! A bukméker a MuchBetter-es pénzfelvételre sem számít fel külön díjat. A Unibet bónuszok MuchBetter befizetéssel is igényelhetők. A minimális befizetés után már járhat az 1500 Ft freebet! Az egyetlen dolog, amit az Unibet kifizetéssel kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy feltétlen ugyanazt a pénzügyi rendszert alkalmazd letét létrehozására és a nyereményed kivételére is. A MuchBetter-számlád a saját valós személyes adataiddal hozd létre, és ezek az adatok is egyezzenek a játékosi számlád adataival!

Unibet weboldal

Biztonságos a MuchBetter?

A tucatnyi díjat nyert pénzügyi szolgáltatás a kifejezetten biztonságos fizetési megoldások közé tartozik. A tranzakciók lebonyolításakor az alkalmazás fejlett titkosítási technológiákat alkalmaz. A MuchBetter-pre-paid Mastercard kártya az egyike azoknak, amelyek dinamikus CVV kódot használnak, ami rendkívüli mértékben megnöveli az kártya révén történő online vásárlások biztonsági szintjét.

Bankolás sportfogadás oldalon MuchBetter használatával

Amennyiben ezt a fizetési módot választod bankoláshoz egy bukmékernél, mindössze annyit kell tenned, hogy követed az alábbi instrukciókat:

 1. Lépj be a felhasználói fiókodba az adott sportfogadás oldalon. 
 2. Választ ki a befizetés (Deposit) opciót vagy a kifizetést (withdraw).
 3. A felkínált fizetés megoldások közül válaszd ki a MuchBettert.
 4. Add meg a befizetni / kivenni kívánt összeget.
 5. Hagyd jóvá a tranzakciót.

Átfutási idő, díjak, limitek

Ebben a fejezetben táblázatba foglaltuk az egyes bukmékerek jellemzőit a MuchBetter módra vonatkozóan, mind a befizetések, mind a kifizetések esetében. Az előbbiekről általánosságban megállapítható, hogy azonnal végrehajtásra kerülnek, míg az utóbbiak rendszerint 24-48 órát igényelnek.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Bwin

Azonnali

10$ (10€)

22bet

Azonnali

1 USD/EUR

LVbet

Azonnali

10-15€

Unibet

Azonnali

-

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Bwin

24 óra

10$ (10€)

22bet

24-36 óra

10 USD/EUR

LVbet

24-48 óra

10-15€

Unibet

Azonnali

-

Alternatív fizetési megoldások

Ha az anonim bankolás híve vagy, könnyen előfordulhat, hogy a BTC / Bitcoin a leginkább megfelelő fizetőeszköz a számodra. Viszont, ha a hagyományos bankolást kedveled, akkor lehet, akkor ideális lehet neked az átutalásos fizetés vagy akár a VISA / Mastercard révén történő fizetés.

Bookmaker

VISA

Skrill

NETELLER

Mastercard

Bwin 

Min:  3000 HUF

Max: 600 000 HUF

Time: azonnali

Min: 3000 HUF

Max: 1 500 000 HUF

Time: azonnali

Min: 3000 HUF

Max: 1 500 000 HUF

Time: azonnali

Min: 3000 HUF

Max: 600 000 HUF

Time: azonnali

22Bet

Min: 1$ / 1€

Max: nincs limit

Time: azonnali

Min: 1$ / 1€

Max: nincs limit

Time: azonnali

Min: 1$ / 1€

Max: nincs limit

Time: azonnali

Min: 1$ / 1€

Max: nincs limit

Time: azonnali

LVBET 

Min: 10€ 

Max: 5000€

Time: azonnali

Min: 10€

Max: 5000€

Time: azonnali

Min: 10€

Max:5000€

Time: azonnali

Min: 10€

Max: 5000€

Time: azonnali

2 értékelés, átlag 4.5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése