Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

E-sport fogadási oldalak [2021. szeptember]

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Frissítve: 20.09.2021

Ha komolyan érdekel az e-sportok világa, és szívesen próbára tennéd a tudásod – no meg a szerencséd – az online sportfogadás ezen területén is, akkor olvasd el a cikkünket! Itt egyebek mellett megtudhatod, hogy melyek a legjobb esport bukmékerek, miként fogadhatsz e-sportokra, és számos hasznos tippet is kaphatsz ahhoz, hogy profittal záruló fogadásokat köthess.

E-sport fogadás

E-sport fogadási oldalak listája

Találtunk: 7 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Fogadások az e-sportokra – Teljes körű útmutató

Online sportfogadás e-sportokra Magyarországon

A cikkünkben bemutatjuk neked azokat a bukmékereket, amelyeknél valóban érdemes e-sportokra fogadni. Emellett számos egyéb hasznos információval is gazdagodhatsz, ami jól jöhet a sikeres online fogadáshoz. 

Ennek a cikknek alapvetően a célja, hogy bevezessen az e-sportokra történő fogadás világába és megismertessen azokkal az alapvető tudnivalókkal, amelyek hiányában az ember – ha nincs szerencséje – komoly „pofonokba” is beleszaladhat. Írásunkat abban az esetben is hasznosnak fogod találni, ha már régóta otthon vagy az online sportfogadásban, és az e-sportokra való netes fogadás terén is rendelkezel némi tapasztalattal.

Alegjobb e-sportos bukmékerek mellett a fizetési módokról, bónuszokról is fontos dolgokat tudhatsz meg, és mindezeken felül olyan kérdésekre is választ kaphatsz, amelyek meglehetősen gyakran felmerülnek még a tapasztalt online sportfogadók körben is a digitális sportágak kapcsán.  

 

Az e-sport fogadás popularitása az elmúlt évek alatt világszerte gigászi méreteket öltött, és napjainkban  a rangosabb e-sport bajnokságok, tornák népszerűsége már a „hagyományos” sportok nemzetközi eseményeivel (Eb, Vb) vetekszik !Az esport sportfogadás hazánkban is egyre több játékost vonz.

Ugyanis a hagyományos sportok esetében használt fogadási stratégiák a digitális sportoknál is „működnek”. Ráadásul a bukmékerek legtöbbje kedvező szorzókat kínál a legnépszerűbb e-sportoknál (CS:GO, Dota 2, StarCraft 2, LoL stb.) a fő fogadási piacokra (végeredmény, térkép nyertese, over/under piacok stb.). 

Hasznos tudnivalók az esport fogadás világáról

Az esport fogadási oldalak – azaz azok a bukmékerek, amelyeknél lehetőséged van digitális sportokra fogadni – szinten mindegyike nem csak a meccsek előtti fogadást kínál. Akkor is tudsz fogadásokat kötni, amikor épp zajlik egy adott StarCraft 2 vagy League of Legends összecsapás (live / in-play fogadás). 

Az e-sportok esetében a fogadási piacok száma lényegesen alacsonyabb, mint például egy labdarúgó-mérkőzésnél. Viszont a legnépszerűbb, tömegeket vonzó digitális sportoknál azért a torna végeredménye (végső győztes) piac mellett olyan piacokon is tudsz fogadásokat kötni, mint például a részeredmény (adott játékszakasz aktuális eredményére / állására vonatkozó piacok), pontos eredmény (pl. CS:GO esetében a „fejlövések számára”). 

Hasznos tudnivalók az esport fogadás világáról

Természetesen a piacok száma mellett a fogadási opciók (kimenetelek) mennyisége is számít, valamint az is, hogy az egyes kimenetelekhez mennyire kínál kedvező / versenyképes szorzót az adott bukméker. Ezért még mielőtt fogadást tennél, érdemes alaposan körülnézed az esetedben szóba jöhető sportfogadás oldalakon, az általad kiszemelt e-sportos meccs / összecsapás kapcsán.

Ugyanis könnyen meglehet, hogy például egy kétopciós végkimenetel piacon („A” vagy a „B” csapat nyer) lényegesen kedvezőbb feltételekkel (alacsony margin mellett) tudsz fogadni egy Curacao-i licences kelet-európai bukinál, mint egy nyugat-európainál.  

Érdekességek az e-sportok világából:

 1. Egyesek még mostanság is úgy vélik, hogy az e-sportoka piaca csekély, és mindössze egy parányi szegmensét jelentik az online sportfogadásnak, valamint, hogy eltúlzottak a rajongóik számáról olvasható adatok. Az igazság viszont az, hogy a Twitch platformon a jelentősebb eseményeknek napi szinten világszerte akár 30-40 millió online nézője is lehet !
 2. Az olyan e-sportoknak, mint a CS:GO, vagy a League of Legends több százmilliós rajongói táboruk van globális szinten.
 3. Egy érdekes tény: a nagy volumenű eseményeken tényleg nem “bagóért” játszanak a „sportolók”: a 2019-es Dota 2 International teljes nyereményalapja 30 millió amerikai dollár volt!
 4. Hazánkban a Honvédelmi Sportszövetség égisze alatt megtartott CS:GO-bajnokság 2021 tavaszának végén hatalmas sikert aratott A torna temérdek versenyző részvételével zajlott „kadét” és „profi” kategóriában. A hazai szinten nagyszabásúnak számító eseményt követően jelentősen megugrott a CS:GO-ra fogadó online játékosok száma!

Amit mindenképp érdemes tudnod az élő e-sport fogadásról

Mint említettük, az e-sportra is lehet élőben fogadni. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy az adott bukméker ehhez milyen feltételeket biztosít.

A következőket kell szem előtt tartanod, ha e-sportokra akarsz élőben fogadni:

 • milyen az e-sportág kínálat (hányféle e-sport szerepel a megfogadhatók listáján);
 • kellően széles körű-e a felhozatal fogadási piacokból és opciókból (piacok száma, kimenetelek mennyisége);
 • szorzók (fő piacoknál mekkora marginnal kínálja a fogadásokat a bukméker);
 • lehet-e élőben fogadni (egyes bukmékereknél a fogadási kínálatban kevés az élőben megtehető e-sportos esemény);
 • nyomon tudod-e követni valós időben a megfogadni kívánt eseményeket (van-e a live stream funkció, vagy sem);
 • a kezdő bónusz (welcome bonus) megforgatható-e e-sportokon is, vagy csak hagyományos sportok jöhetnek szóba;
 • biztosít-e az adott bukméker rendszeres időközönként e-sport promóciókat, speciális ajánlatokat.

GYIK

? Melyik E-sporthoz kínálják a bukmékerek a legtöbb fogadási piacot?
Több olyan e-sport is van, ahol relatíve sok piacon tudsz fogadásokat tenni. De ha egyet ki kéne ragadnunk, akkor a CS:GO-nál meglehetősen sok statisztikai piacon, részeredmény és pontos eredmény piacon, valamint speciális piacokon is fogadhatsz.
? Megéri komolyabb összegben fogadni e-sportokra?
Ezt neked kell eldöntened, mérlegelve a saját anyagi lehetőségeid és a tudásszinted. Ha kezdő vagy, azt tanácsoljuk, hogy eleinte csakis kis összegekben játssz, így még abban az esetben sem érnek komoly anyagi veszteségek, ha egy stratégia nem válna be.
? Milyen rendszerfogadást érdemes használni e-sportokhoz?
Gyakorlatilag bármelyik megfelel a célra. De minél nagyobb „szelvényszámmal” – azaz fogadással – játszol, annál nagyobb az esélye annak, hogy nyereményt érsz el. Viszont egy rendszer fogadásnál 3-4 esemény kimenetelének eltalálása sem jelent garantált profitot.Hogy az adott fogadás nyereséges lesz-e nem csak a jó tippek számától, hanem az egyes szorzók mértékétől is függ.
? Miért fontos élő esport fogadásnál a live stream?
Az élő fogadási piacokon az adott sportesemény alakulásának függvényében a szorzók rendkívül gyorsan megváltozhatnakt. Ha nem követed folyamatosan, élőben figyelemmel az adott meccset, akkor nem fogsz tudni időben reagálni az összecsapás történéseire.
? Vannak olyan e-sportok is, amelyek igazi sportokon alapszanak?
Igen, vannak. Ilyen egyebek mellett a labdarúgáson alapuló FIFA-széria is.

Hogyan fogadj e-sportokra bukmékernél – Fogadási útmutató

A mai világban nincs olyan online bukméker, amelynél ne szerepelnének a fogadási ajánlatban a legnépszerűbb e-sportok eseményei. Az alábbiakban azt fogjuk bemutatni néhány egyszerű lépésben, hogy miként tudsz fogadást elhelyezni egy e-sport esemény (torna, összecsapás) valamelyik piacának az egyik kimenetelére. 

 1. Válassz ki egyet a megbízható fogadási oldalak közül

  Válassz ki egyet a megbízható fogadási oldalak közül – lehetőleg olyat, amit jelentős üdvözlő bónuszt is nyújt: pl. 20Bet, 22bet, Rabona stb. Majd ezt követően nyiss számlát (felhasználói fiókot) az adott bukinál, és helyezz el némi pénzt az egyenlegeden.

  Válassz ki egyet a megbízható fogadási oldalak közül
 2. Keress e-sportokra a bukméker sportágkínálatában

  Asztali vagy mobilplatformon (mobile webszájt, natív app) keress rá az e-sportokra a bukméker sportágkínálatában, és válaszd ki közülük azt az e-sportot, amire fogadni szeretnél (pl. CS:GO)

  keress e-sportokra a bukméker sportágkínálatában
 3. Válaszd ki magát a sporteseményt

  Válaszd ki magát a sporteseményt (a nevére kattintva / koppintva) és azt a piacot, amire fogadni kívánsz, majd azon belül a fogadási opciót (kimenetelt) is.

  Válaszd ki magát a sporteseményt
 4. Állítsd be a tétet

  Miután a szükséges dolgok felkerültek a fogadási szelvényre (betslip), állítsd be a tétet, és ha minden stimmel, akkor küldd játékba a szelvényed

  Állítsd be a tétet

Fogadási tippek – Néhány tanács, ami még jól jöhet

Az e-sportok meccseire sem csak 1-es kötésben (single bet) lehet fogadni, hanem kombináltan is: pl. 4-5 esemény kimenetelére fogadva (ilyenkor az egyes választások szorzója egymással összeszorozva képezik az eredő odds-ot). 

Természetesen e-sportokra való fogadásoknál is használhatsz system (rendszer) fogadásokat, de csak abban az esetben, ha erre az adott bukméker rendszere lehetőséget biztosít. Ilyen közkedvelt system bet például a relatíve mérséklet bankroll igényű Lucky, a Patent, vagy a Trixie.

Ha élőben szeretnél fogadni egy e-sport eseményre – például egy olyan meccsre, amiben két full profi CS:GO csapat méri össze egymással a tudását – ellenőrizd, hogy az adott bukméker oldalán élőben is streamelik-e a meccset. A CS:GO azon e-sportok közé tartozik, amelyeknél meglepően sok élő piac és temérdek fogadási opció van.

Abban az esetben, ha tutira akarsz menni, és jól alakul a fogadásod, viszont a megtett csapat erős ellenfél ellen játszik, akkor meglehet, hogy érdemes a cash out révén kiszállni a fogadásból, realizálva a lehetséges profitodnak egy adott hányadát. Ugyanis az e-sportok világában gyakran megesik, hogy fordul a kocka, és a vesztésre álló csapat „megrázza magát”, majd egy kőkemény hajrával megnyeri a meccset.

A profi sportfogadók rendszerint csak egy (maximum kettő) sportágra „specializálódnak” (pl. Dota 2, CS:GO), és folyamatosan figyelik az adott e-sporttal (csapatokkal, versenyekkel, versenyzőkkel stb.) kapcsolatos híreket, érdekességet, valamint a az online statisztikák alakulását is. Ezért azt tanácsoljuk, hogy eleinte csak egy, téged igazán érdeklő e-sportba „ásd bele magad” komolyabban, és csak azt követően kezdj el rá élesben fogadni.

A leginkább ajánlott megbízható bukmékerek e-sport fogadásokhoz

Ha az eddig olvasottak meghozták az étvágyad, akkor itt az ideje, hogy a figyelmedbe ajánljunk néhányat azon sportfogadó oldalak közül, amelyek – a véleményünk alapján – minden szempontból a lehető legjobbak az e-sportokra való fogadások megtételéhez. 

Ezek a bukmékerek a fogadási kínálatuk mellett olyan téren is kiemelkedők, mint a rendszeres sportfogadás promóciók, a magyar nyelvű felhasználói felület, a kiváló minőségű ügyfél-támogatási rendszer (live chattel kiegészítve), a rendkívül széleskörű fogadási választék, a folyamatosan elérhető élő fogadás (in-play betting) funkció, és a versenyképes odds-ok. 
 

 1. 1

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

 2. 2

  Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

 3. 3

  100% bónusz akár 35,000 HUF

 4. 4

  Sport bónusz 20.000 HUF

 5. 5

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

A legjobb e-sport bónuszokat kínáló bukmékerek

Az oldalunkon található összes bukméker megfelelő választás lehet számodra, ha e-sport fogadásra adod a fejed. Viszont tény, hogy a sportfogadási oldalak szolgáltatásai  között azért akadnak olyan árnyalatnyi különbségek, amelyek egyes cégek oldalait alkalmasabbá teszik az e-sportfogadásra. Természetesen ez a bónuszokra is igaz.

Öt bukmékert, amelyek úgy gondoljuk, hogy a bónuszok tekintetében a legjobb választás jelentik a fogadni kívánó e-sport rajongóknak:

 

üdvözlő bónuszt

A 22Bet nem ma kezdte a szakmát, és igen komoly hazai felhasználói bázist mondhat magáénak. A komoly összegű üdvözlő bónuszt (35 000 Ft / 100%-os) kínáló  fogadóiroda magyarosított felhasználói felülettel is várja a hazai játékosokat. A 22Bet-nél napi szinten több száz piacon lehet fogadni a legkülönfélébb e-sportos eseményekre, és az összes nagy verseny meccsét live stream-en keresztül is követhetjük. A 22Bet-nél a bankolás sem jelent gondot, mivel nagyon sok befizetési és kifizetési mód áll a magyar ügyfelek rendelkezésére is A cég egyebek mellett még kétféle mobilappot is kínál (iOS-es, Androidos).

Kiemelt bukmeker 22bet

Ajánlott fizetési módok - kifizetésekhez

Manapság már a bukmékereknél számos megoldás áll a rendelkezésedre a bankoláshoz. Ezek egytől egyig biztonságosak, mivel az operátorok a tranzakciók során SSL-titkosítást alkalmaznak (általában 128 bitest).

Az alábbiakban néhány olyan fizetési módot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyek még napjainkban is rendkívül népszerűek hazánkban a sportfogadók körében

Bukméker Banki átutalás Skrill Neteller Visa
Rabona Min: 4000
Max: 750,000
Idő: 2-5 munkanap
Min: 3000
Max: 200,000
idő: -
Min: 5000
Max: 900,000
Idő: -
Min: 5000
Max: 200,000
Idő: 2-5 nap
20Bet Min: 3500
Max: 1,400,000
Idő: 24 óra
Min: 3500
Max: 1,400,000
Idő: 24 óra
Min: 4000
Max: 200,000
Idő: 2-5 nap
22Bet Min: 3000
Max: 1,200,000
Idő: 4-7 munkanap
Min: 3000
Max: 1,200,000
Idő: 24-72 óra
Min: 3000
Max: 1,200,000
Idő: 24-72 óra
Min: 3000
Max: 200,000
Idő: 2-5 nap

2 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése