Tollaslabda fogadás

Frissítve:

A tollaslabda fogadás kapcsán eddig meglehetősen kevés magyar nyelvű cikk született annak ellenére, hogy mind a sportág, mind a rá történő online sportfogadás egyre népszerűbb hazánkban. Írásunkkal igyekszünk betölteni az űrt, és az összes olyan információt a rendelkezésedre bocsájtani, amire szükséged lehet, ha ennek a sportnak a meccsire akarsz majd fogadni a neten.

Tollaslabda fogadási oldalak listája

Találtunk: 18 Fogadóirodák

Rang Bukméker Bónuszt Igényel
1

Rabona

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF + 4 000 Ft Free Bet

2

Betinia

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

3

Powbet

Sport bónusz 35,000 HUF

4

22bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf

5

Sportaza

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig + 4000 Ft freebet

6

Hot.bet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

7

Casinia

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

8

Bet365

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

9

Librabet

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

10

Zulabet

100% bónusz akár 35.000 HUF

11

Pribet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

12

CampoBet

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

13

Unibet

20.000 Ft Bónusz

14

Bwin

Sport bónusz 20.000 HUF

15

18Bet

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

16

Excitewin

Sport bónusz 35,000 HUF

17

GGBet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

18

Rokubet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 300€

Tollaslabda online fogadás – teljes útmutató

Frissítve:

Tollaslabda fogadás

Tollaslabdára fogadni nem olyan egyszerű, mint azt az ember laikus fejjel gondolná. Cikkünket végig olvasva választ kaphatsz minden idevágó kérdésedre, és szakértőinknek köszönhetően teljes rálátásod lehet az online sportfogadás ezen ágára. Írásunk keretében megismerheted a sportágra való fogadás rövid történetét, az általunk ajánlott top bukmékereket és új fogadóportálokat, a kiemelt tollaslabdás sporteseményeket, valamint az elérhető pre-match és in-play piacokat. Emellett bemutatjuk a legjobb sportfogadási appokat, és olyan témákat is kifejtünk, mint a fogadás pontos menete.

Tollaslabda fogadás rövid története érdekességekkel

tollaslabda fogadas rovid tortenete erdekessegekkel

A tollaslabdát már a 18. század közepe óta játsszák Magyarországon. Eleinte csak a felsőbb rétegek számára volt elérhető, de a 2. világháború után, mint játék ország-szerte népszerű lett. A sportág egy idő után bekerül a ráncfelvarráson átesett Tippmix kínálatba, és innentől kezdve már lehetett fogadni rá. Viszont tény, hogy csak az internetes bukmékerek megjelenésétől számítva vált széleskörűen elterjedté a tollaslabda fogadás.

Érdekes tények:

 1. A tollaslabda meccseken a labda akár több, mint 300 km/h sebességet is elérhet
 2. A világ legelső tollaslabdás klubját Angliában alapították a 18. század második felében
 3. Kínában még ma is játsszák a Ti cian-ji változatot, amihez nem használnak ütőket
 4. Az eddigi leghosszabb mérkőzés 161 percig tartott, a legrövidebb pedig 6 percig

A sikeres online tollaslabda fogadáshoz eléggé sok mindennel kell tisztában lenned, ezért az alábbiakban csokorba szedtük neked az összes fontos tudnivalót az alapvető dolgoktól kezdve a pro tippekig. Az olvasás közben szentelj kellő időt a tollaslabda bukméker listánkra is, hiszen csakis így tudhatod meg, hogy hol tudsz a legjobb körülmények között fogadni erre a sportra.

Tollaslabda fogadás rövid története érdekességekkel
🏛️ Első profi bajnokság 1873 (Anglia)
🏢 Felügyelőszervezet IBF, EBU
📶 Bukméker kínálat Közepes
Népszerű Kína, Dél-Korea, Indonézia, Dánia, Nagy Britannia
🌎 Világbajnokság Igen
🏅 Olimpiai sportág Igen

Hogyan fogadj online tollaslabda meccsekre

Ha követed a következő útmutatónkat a tollaslabda fogadás bármelyik bukmékernél faék egyszerűségű lesz.

 1. Válassz ki egy ajánlott bukmékert

  Azért a listánkról érdemes bukmékert választanod, mert csakis olyan sportfogadás oldalak találhatók rajta, amelyeket szakértőink több ízben is alaposan leteszteltek. Elég egy kattintás a neked tetsző nevére, és máris a kiválasztott bukméker weboldalán találod magad!

 2. Regisztrálj a kiválasztott sportfogadás oldalon

  Kattints a regisztráció/új fiók nyitás gombra, és töltsd ki a számlanyitási űrlapot ügyelve rá, hogy minden adatod pontosan add meg. Szükség esetén e-mailben vagy telefonon erősítsd meg a regisztrációs szándékod. Ezután töltsd ki a bukmékernél teljesen a felhasználói profilod a még szükséges információk megadásával.

 3. Verifikáld a számlád

  Szükség esetén végezd ez a KYC azonosítási procedúrát. Ennek során a lakcímed kell igazolnod például közüzemi számlával, ami rajta áll a neved is, valamint a személyazonosságod például autóvezető engedéllyel, vagy magyar személyivel. Mindenről jó minőségű fotót küldj be.

 4. Tedd meg az online fogadásod

  A tollaslabda bukméker fogadási ajánlatából vagy a sportmenün keresztül válaszd ki a megfogadni kívánt meccset úgy, hogy a nevére kattintasz. A betöltődő aloldalon klikkelj a kiszemelt fogadási, és azon belül a fogadási kimenetelre, ami az odds-ot is tartalmazza. Állítsd be a tétet a fogadószelvényeden, és ha mindennel elégedett vagy kattints a fogadás megtételre gombra.

 5. Ha nyertél, utald ki a nyereményed

  Ha jól tippeltél, és bejött az adott tollaslabda fogadás, akkor nincs más dolgod, mint felvenni a nyereményed, azután, hogy a bukmékernél rendezett státuszt kapott a fogadásod.

Top 5 mobil app tollaslabda fogadásokhoz

Ebben a fejezetben olyan mobil alkalmazásokra szeretnénk felhívni a figyelmed, amelyek a tollaslabda bukmékerek szolgáltatásit, funkciót érintő tesztjeink során a legjobbaknak bizonyultak.

 1. Tollaslabda fogadási app – 18bet

  A 18bet mobilalkalmazása iOS-es és Androidos változatban érhető el. Az app nagyjából arra képes funkcionalitás terén, mint a mobilbarát oldal – alkalmas a casino szekció használatára is, és a live streaming funkció is tökéletesen működik vele.

  18bet Magyarország mobil alkalmazás
 2. Tollaslabda fogadási app – Unibet

  Az Unibet natív mobilapplikációja kevés hellyel is beéri a készülékeden, kiváló felhasználói élményt nyújt úgy okostelefonon, mint tableten, és rendkívül gyors működés jellemzi. A máltai buki appja nem veszi túlzottan igénybe az akkumulátort sem, ezért a háttérben is nyugodtan futtatható.

  unibet Magyarország mobil alkalmazás
 3. Tollaslabda fogadási app – 22BET

  A 22BET mobil appjával a lehető legegyszerűbben tudsz tollaslabdára és más sportokra is fogadni, ráadásul mindezt magyar nyelven. A kis tárhelyigényű multifunkcionális app Android és iOS változatban érhető el, és kiválóan megfelel biztonságos bakoláshoz is.

  22bet Magyarország mobil alkalmazás
 4. Tollaslabda fogadási app – LV BET

  Az LV BET alkalmazásai mára már felküzdötték magukat az élvonalba. A tollaslabda fogadás és az egyéb sportokra történő sportfogadás játszi könnyedségű velük. Ráadásul még az aránylag régebbi okostelefonokon is gond nélkül elfutnak.

  lvbet Magyarország mobil alkalmazás
 5. Tollaslabda fogadási app – bet365

  A bet365 a sportfogadás alkalmazásai világszerte népszerűek a professzionális dizájnjuknak köszönhetően. Magyarországon hazánk anyanyelvén tudsz velük fogadásokat kötni, és sok más egyéb funkciót is tudnak, mint például az élő közvetítés.

  bet365 Magyarország mobil alkalmazás

Tollaslabda fogadás stratégia – online sportfogadás tippek és tanácsok

A ténylegesen hasznos, releváns tanácsok mindig jól jönnek az embernek – főként, ha online sportfogadásról van szó egy olyan sportág esetében, ami azért nem tartozik a major-sportok közé.

tollaslabda fogadas strategia online sportfogadas tippek es tanacsok

 1. Légy tisztában a szabályokkal

  Ez alatt nem csak a játékszabályok ismeretét értjük, ha nem azt is, hogy tisztában kell lenned teljes mértékben annak a tollaslabda (badminton) torna lebonyolításának szabályzatával, amire fogadni akarsz, mert ellenkező esetben kellemetlenségek érhetnek.

 2. Vedd figyelembe a külső tényezőket

  A tollaslabda rendkívül gyors, intenzív sport, ezért egyáltalán nem mellékes, hogy a torna, amire fogadni akarsz hol kerül megrendezésre. Ugyanis például egy ázsiai versenyen, amit hőségben, páradús környezetben tartanak, rendszerint jobb teljesítményre képesek az éghajlathoz akklimatizálódott ázsiai sportolók, mint mondjuk az hideg klímához szokott észak-európaiak.

 3. Folyamatosan figyelj minden információforrást

  A közösségi média platformok, mint a Facebook, Twitter manapság igen értékes információ forrásnak számítanak. Ugyanis gyakorlatilag minden élsportolónak van az említett oldalakon saját profilja, ami alatt tartalmakat, saját magával kapcsolatos híreket oszt meg. Ezért nagyon fontos, hogy azokat mindképp kövesd be, és olvasd, akik részt vesznek azokon a tornákon, amikre fogadni akarsz/szoktál.

 4. Csapj le azonnal a jó odds-okra

  Általában olyankor a legkedvezőbbek az oddsok, amikor a bukméker közzé teszi azokat az egyes tollaslabda piacok kapcsán. Ha biztos vagy a dolgodban, ilyenkor érdemes azonnal fogadnod, mert később, amikor már több információ áll a bukmékerek rendelkezésre, korrigálják a szorzókat.

 5. Kis tétekben fogadva teszteld a stratégiád

  Akkor is érdemes kicsiben, azaz kis összegű tétekben kezdened, ha más sportokban otthonosan mozogsz, és meg van már az a tollaslabda fogadás stratégia, ami alapján fogadni szeretnél. Mivel így alacsony kockázatot vállalva le tudod tesztelni, hogy az adott stratégia hosszú távon is profitos, vagy sem.

Legnépszerűbb piacok Tollaslabda fogadásokhoz

A legjobb tollaslabda fogadási oldalak nem csak 1-2 fő piacot biztosítanak tollaslabdás meccsekhez, hanem számos egyéb, speciálist is. Az alábbiakban a legnépszerűbbeket vesszük át.

Élő Tollaslabda online fogadás

elo tollaslabda online fogadas

Az élő tollaslabda fogadás is egyre népszerűbb, ami abból is leszűrhető, hogy ma már a bukmékerek egyre több live betting piacot kínálnak azoknak, akik valós időben, az éppen zajló mérkőzésekre kívánnak fogadni. Az élő fogadáshoz viszont értelemszerű valamilyen úton-módon követni kell az eseményeket, történéseket. Emiatt ajánlott még a regisztráció előtt ellenőrizni a kiszemelt bukmékernél, hogy biztosít-e live streaminget, vagy legalább animációs-alapú live video kommentár funkciót.

Top 10 weboldal Tollaslabda fogadásokhoz

Ebben a fejezetben egy rendkívül fontos témára térünk rá: bemutatjuk neked azt a 10 legjobb oldalt, ami leginkább ajánlott manapság online tollaslabda fogadás esetében.

 1. 1# website Tollaslabda fogadásokhoz – 18bet

  A 2010 környékén alapított 18bet-nek a weboldalán a sportág minden fontosabb eseményére fogadhatsz pre-match és in-play módon is. A kínálatban az ázsiai ligák meccsei vannak túlsúlyban, amikhez a remek bónuszokat is kínáló 18bet többféle piacot nyújt.

  18bet Magyarország kezdőlap
 2. 2# website Tollaslabda fogadásokhoz – bet365

  A bet365-nek a magyar nyelvű weboldalán szinte a sportág összes létező nevesebb eseményére tornájára fogadhatnak a brit bukméker ügyfelei. A bet365 oddsai kifejezetten jók, a piacok száma pont megfelelő, és a tudásbázis szekcióban pontos leírás található a tollaslabda fogadás szabályairól.

  bet365 Magyarország kezdőlap
 3. 3# website Tollaslabda fogadásokhoz – Unibet

  Az Unibetet választva felhasználóbarát, könnyen kezelhető, funkcionális felületen fogadhatsz. A kényelmes fogadásokhoz az Unibet mindent biztosít, és az in-play bettinghez még a Live Stream is elérhető. Ha pedig problémád támad, a bukméker ügyfélszolgálatos szakemberei bármikor örömmel állnak a rendelkezésedre.

  unibet Magyarország kezdőlap
 4. 4# websiteTollaslabda fogadásokhoz – bwin

  A bwin sportfogadás terméke is tartalmazza a tollaslabdát, aminek a mérkőzéseire, amikor épp versenyszezon van, szinte bármikor lehet online pre-match, valami élő piacokon fogadásokat tenni. A bwin oldalán remek GYIK részleg is segíti a játékosokat, és az ügyfélszolgálat munkatársai is a nap 24 órájában a rendelkezésedre állnak.

  bwin Magyarország kezdőlap
 5. 5# website Tollaslabda fogadásokhoz – CampoBet

  A CampoBet-nél napi szinten több tucatnyi sportesemény érhető el tollaslabdához olyankor, ha a sportág valamelyik komolyabb esemény zajlik. A kiváló reputációval bíró bukméker bónuszai is nagyon jók, ráadásul még tollaslabda fogadás révén is megforgathatók.

  campobet Magyarország kezdőlap
 6. 6# website Tollaslabda fogadásokhoz – Rabona

  A Rabona „családias” környezetben várja a webhelyére betérő magyar játékosokat. A jókora bónuszokat és izgalmas promóciókat nyújtó operátor desktopos és mobil weboldala is felhasználóbarát kivitelű, magyarosított, így bárki könnyedén tud fogadni a Rabona-nál.

  rabona Magyarország kezdőlap
 7. 7# website Tollaslabda fogadásokhoz – LibraBet

  A LibraBet is felkerült a tollaslabdás fogadásokhoz ajánlott bukmékereket tartalmazó listánkra, ugyanis ehhez a sporthoz relatíve alacsony margin biztosított, aminek köszönhetően – főként élő fogadásoknál – nagyon jó oddsokon lehet fogadni a bukmékernél.

  librabet Magyarország promóciós oldal
 8. 8# website Tollaslabda fogadásokhoz – 22BET

  A 22BET szinte bármilyen sporthoz ajánlható lenne, mivel gyakorlatilag minden fogadásra alkalmas sport megtalálható a fogadási ajánlatában. A 22BET a tollaslabdához rendkívül magas szorzókat nyújt időnként, ezért érdemes ezt a bukit folyamatosan monitorozni azoknak, akik valamilyen stratégia alapján szoktak fogadni.

  22bet Magyarország kezdőlap
 9. 9# website Tollaslabda fogadásokhoz – Zulabet

  A Máltán bejegyzett operátor rövid időn belül lett népszerű Magyarországon, mivel a bónuszait jó feltételek mellett nyújtja, és a fogadási ajánlatban mindig vannak olyan sportesemények, amelyeknél átlagon felüliek az oddsok bizonyos piacok esetében.

  zulabet Magyarország kezdőlap
 10. 10# website Tollaslabda fogadásokhoz – LV BET

  Az LV BET népszerűség ma már nem kérdéses. A megbízható bukméker fogadási ajánlata igazán remek, a szorzók a piaci átlagnak megfelelők, viszont élő fogadásoknál kifejezetten jónak mondhatók. Ráadásul manapság az LV BET nyújtja Magyarországon a legkedvezőbb megforgatási feltételű, 200%-os kezdő sportfogadás bónuszt.

  lvbet Magyarország kezdőlap

Népszerű Tollaslabda sportesemények

Ezt a sportot a versenyváltozatban játszhatják egyéniben, párosban, és még vegyes párosban is, így nem csoda, hogy relatíve sok olyan sportesemény kerül a tollaslabda fogadási oldalak kínálatába, amire fogadni lehet a neten.

Az 5 legjobb új Tollaslabda fogadási oldal

Ebben a fejezetben azok a tollaslabda bukmékerek kerülnek bemutatásra, amelyek ugyan nemrégiben lettek alapítva, viszont a szakértőink összes kiválasztási szempontjának megfeleltek.

 1. 1# új Tollaslabda fogadási oldal – Sportaza

  A Sportaza csillaga a közelmúltbéli alapítása óta felívelőben van. A remek fogadási ajánlatot nyújtó bukméker egyéb termékekkel is rendelkezik a sportfogadás, élő fogadás mellett, és olyan jó bónuszrendszere van, ami már-már egyedülálló a piacon.

  új bukméker Sportaza Magyarország kezdőlap
 2. 2# új Tollaslabda amerikaifutball fogadási oldal Powbet

  A powbetnél magas szorzókon tudsz fogadni a meccsek fő és speciális piacaira is. Ebből is látszik, hogy a bukméker igyekszik minél szebb arcát mutatni a felhasználók felé. Ugyanakkor az is tény, hogy a powbet megbízható, stabil céges háttérrel bír, így bátran ajánlható kezdő sportfogadóknak is.

  új bukméker Powbet Magyarország kezdőlap
 3. 3# új Tollaslabda fogadási oldal – Betinia

  A Betinia promóciós és bónuszkínálata példaértékű. A sportfogadás bukméker magyar nyelvű webhelyén és mobil-kompatibilis oldalán nagyszerű fogadási lehetőségek várnak, ha szívesen fogadsz pre-match piacokon, de az élő fogadásokhoz is aránylag sok opció biztosított.

  új bukméker Betinia Magyarország sportoldal
 4. 4# új Tollaslabda fogadási oldal Excitewin

  Az Excitwin nagyra értékeli az oldalhoz lojális felhasználókat, akik kedvező bónuszokra cserélhetik be a játék során szerzett pontjaikat. A bukmékerként és szerencsejáték szolgáltatóként is tevékenykedő operátor sportfogadás terméke kifejezetten jó, mivel mind a piacok, mind a sportesemények mennyisége megfelel a mai elvárásoknak.

  új bukméker Excitewin Magyarország kezdőlap
 5. 5# új Tollaslabda fogadási oldal Casinia

  Az Casinia-nál, egy helyen találsz sportfogadási lehetőségeket kiváló kaszinóval karöltve. Az élő fogadási ajánlata kimondottan figyelemreméltó az operátornak, mivel sok olyan in-play piac található benne, amelynél más bukmékerekhez képest lényegesen kedvezőbbek a szorzók.

  új bukméker Casinia Magyarország kezdőlap

Mindig ellenőrizd, milyen tollaslabda odds-okat kínál egy bukméker!

Az odds egy kimenetel valószínűségét jelzi, egyben a kiindulópontot a nyereményszorzó meghatározásához. Minél nagyobb, egy megfogadható kimenetelnek annál kisebb az esélye. Európában a decimális formátum azt jelenti, hogy például egy 2,5-ös odds 250% nyereményszorzót jelent, amiből 100% a saját tétünk, vagyis a megnyert fogadás 150% hasznot jelent. A teljes nyereményszorzóból még le kell vonni a bukméker 1 számjegyű, százalékos marginját.

Bukmékerek marginjai a top tollaslabda ligákhoz

Bukmékerek marginjai a top tollaslabda ligákhoz
Grand Prix World Championship Uber Cup Sudirman Cup Thomas Cup
8.1% 8.1% 8.3% 8.4% 8.4%
7.8% 7.9% 8.1% 8.1% 8%
7.8% 7.7% 8% 8.2% 8.1%
8% 8% 8.2% 8.3% 8.3%
7% 6.9% 7.2% 7.3% 7.2%

GYIK

?

Tollaslabda meccseken megforgatható kezdő bónusz?

Az általunk ajánlott tollaslabda fogadási oldalak esetében nincsenek olyan szabályok, amelyek korlátoznák a kezdő bónusz tollaslabdás piacokon történő megforgatását.
?

Mennyire fontos tényező az időjárás tollaslabda meccseknél?

Ha outdoor, azaz nem fedett pályás versenyről van szó, akkor bizonyos időjárási tényezők, mint például a szemerkélő eső, vagy akár a szél jelentősen befolyásolhatják az egyes meccsek kimenetelét.
?

Milyen fogadási típus ajánlott tollaslabdához?

Bármilyen módon fogadhatsz tollaslabdás meccsekre: single bet, kombi, vagy system bet formájában – azaz nincs kifejezetten ajánlott fogadási típus.

4 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.