Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Librabet Magyar Sportfogadás: vélemények, bónuszok, kifizetések

8.1/10

Előnyök:

 • Igen hatékony mobilos felhasználói felület

 • Átláthatóság a pénzügyi lehetőségek terén

 • Változatos fogadható sportágak

 • Különösen széles világfoci kínálat

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással NETELLER Skrill Mastercard Bitсoin paysafecard Revolut Visa

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Élő sportok

  9

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  6

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  10

Librabet ismertető: Librabet ÉLŐ fogadás és ÉLŐ közvetítés

9 / 10

A Mightytips Librabet ismertetőjét az élő fogadás elemzésével kezdjük. Az élő fogadásnak kiemelt szerepe van ennél a bukmékernél. A mobilos használatra szánt főoldalról egyből szűrhetsz az összes éppen élőben fogadható eseményre, és rögtön tovább szűkítheted a találatokat sportág szerint.

A Librabet élő közvetítés a hagyományos sportoknál megmarad grafikus megoldásúnak, valódi videós live stream itt nincsen. A legfontosabb élő statisztikákat azonban így is meg lehet találni. Az élő e-sportoknál viszont bekerült egy-egy releváns, de nem feltétlen angol nyelvű Twitch csatorna.

Élőben fogadható sportágak a Librabetnél

A legnépszerűbb élőben fogadható sportágak listáját természetesen a labdarúgás vezeti. De szezonális okokból előfordulhat, hogy éppen a tenisz vezeti a listát. Bőséges élő sportfogadási lehetőségeket találhatnak itt még az asztalitenisz, a kosárlabda, a röplabda, sőt, a még a krikett rajongói is. A különféle e-sportok összesített, mindenkoron fogadható eseményeinek száma rögtön a labdarúgás után következik.

 • Labdarúgás
 • E-sportok
 • Tenisz
 • Asztalitenisz
 • Kosárlabda

librabet live

Librabet kaszinó

8 / 10

A Librabet egyben online kaszinó is, vagyis ugyanazzal a fiókkal tudod használni az oldal nyerőgépes és asztali játékait is. A saját pénzes egyenleged éppúgy szabadon használhatod sportfogadásra és kaszinójátékra is, feltéve, ha azok éppen nincsenek egy bónusz feltételeinek teljesítéséhez kötve. Ha éppen nem sportfogadáshoz támad kedved, Librabet kaszinóban az alábbi játékokat is megtalálhatod.

Blackjack

A legnépszerűbb kaszinós kártyajáték itthon inkább 21 néven ismert. A Librabeten is az igazi kaszinós Blackjack-élményt az élő osztós játék jelenti. Sajnos az élő kaszinóban ömlesztve szerepelnek a különféle asztali játékok, de azért itt is lehet többféle Blackjacket találni.

Rulett

A vezető kaszinójáték online is a rulett! A Librabet kaszinóban az amerikai, az európai rulett is több verzióban lelhető fel. Az igazán rámenős játékosok gyors és kétgolyós rulettel is játszhatnak itt.

Bakkara

A Bakkara kártyajáték népszerűsége egy online kaszinóban túlszárnyalja a pókerét! A játék célja, hogy a nyertes közelebb kerüljön két lapból a kilences összeghez. Bakkara játékból nincs sok a Librabeten, de a kártyajátékok kedvelőinek ez is megfelelő változatosságot jelenthet.

Nyerőgépek

Egy online kaszinóban mindig a “félkarú” nyerőgépekből van a legtöbb. Sajnos itt is fennáll az, hogy nem lehet népszerű kategóriák szerint böngészni a kínálatot, pedig olyan minőségi játékokat is lehet találni itt, mint a netflixes sorozatot feldolgozó Narcos, az ókori Egyiptom ihlette Hand of Anubis, a horgászós témájú Big Bass Splash, vagy a kalózos, igen látványos és hangulatos Cursed Seas.

librabet casino

Librabet bónuszok & és promóciók

8 / 10

A Librabet bónuszokat a magyarországi felhasználók is korlátok nélkül igénybe vehetik. A cikkünk írása idején a sportfogadás bónuszok száma hat volt, ami egy átlagos szám.

A Librabet sport bónuszok felhasználása feltételei megegyeznek a többi Rabidi bukméker feltételeivel. Egy felhasználónak egyszerre csak egy aktív bónusza lehet. A bónuszfeltételek teljesítése során a játékosnak először a feljogosító befizetését/tétjét kell a megforgatási számnak megfelelően, akár többszörösen feltennie, és ha ezek a feltételek teljesültek, akkor kezdheti el a többszörös megforgatást a kapott bónuszpénzekkel.

Visszaélésnek számít, amennyiben aktív bónusz mellett egy játékos sikeres nagy kockázatú fogadás után alacsonyabb kockázatú fogadásokra tér át. Végül pedig, kifizetés aktív, még nem teljesített bónusz mellett is lehetséges, de ez esetben a bónuszpénz és az általa szerzett nyeremények is elvesznek.

100%-os első befizetési bónusz

A legfeljebb 35 000 Ft-os első befizetési vagy üdvözlő bónusz az újonnan regisztrált felhasználóknak van fenntartva. A 100%-os bónuszhoz a legkisebb feljogosító befizetés 5000 Ft. Mielőtt megkapod a bónuszt, a befizetésed legaláb egyszer, 1,50-es minimum oddsok mellett át kell játszanod, utána tudod a bónuszpénzt az ügyfélszolgálatnál vagy a bónuszlapon a megfelelő ikonra kattintva megigényelni.

A többi Rabidi oldalhoz hasonlóan a Skrill és Neteller befizetések után itt sem tudsz bónuszt igényelni!

A megkapott bónuszpénzre hatszoros megforgatási feltételek vonatkoznak, vagyis ennyiszer kell a feljogosító befizetést (még egyszer) és a bónuszpénzt is átjátszani, mielőtt az utóbbiból kivehető nyeremény válhat. A megforgatást rendszerfogadásokkal és a virtuális sportokra tett fogadásokkal nem lehet teljesíteni. A megforgatásokba beleszámítható legmagasabb egyszeri tét 16 000 Ft. Ugyanannál az eseménynél csak az első fogadás számít majd bele a megforgatásba. Minderre a játékosnak 30 napja lesz.

librabet bonus

50%-os heti újratöltési bónusz

Ez olyan befizetési bónusz, amit hetente egyszer lehet igénybe venni. A befizetés 50%-ának megfelelő bónusz legkisebb feljogosító befizetése 5000 Ft. A megforgatási és odds feltételek is megegyeznek az üdvözlő bónuszéval. A bónuszt megigénylését ugyanúgy meg kell előznie a befizetés legalább egyszeri megforgatásának.

Gyűjtőfogadások extra nyeremény

Ez egy extra nyereményszorzó bónusz, ami egy darab gyűjtőfogadásra lesz érvényes. Az acca fogadásnak legalább három eseményt/kimenetelt kell tartalmaznia, meccsenként 1,40-es minimum oddsok mellett. Egy nyertes hármas gyűjtő 3%, egy ötös 8%, egy 21-es már 100% valódi pénzes extra nyereményt jelent majd, további megforgatási követelmények nélkül.

10% cashback bónusz

Ez egy részleges tétvisszafizetési bónusz, ami a promóciós időszakban (minden hétfőtől péntekig) megtett összes tét 10%-át jelenti. A legkisebb kiadható cashback 6000 Ft, vagyis a jogosultsághoz egy hét alatt legalább 60 000 Ft-ot kell a játékosnak fogadásokban efeltennie. A bónuszt előre kell kérni. A megadott bónuszösszegre még háromszoros megforgatási feltétel is vonatkozik majd.

Tétvisszafizetés 0:0-ás döntetlenre

Csak a legfontosabb európai ligák labdarúgó mérkőzéseire tett meccs előtti fogadásokra érvényes a helyes pontszám, a félidő pontszáma és félidő/teljes játékidő piacokon. A feljogosító piacoknál a “Bore Draw” felirat jelzi ezt a funkciót. A feltétel teljesülése esetén a visszafizetett tétre további követelmények nincsenek.

Korai kifizetés kétgólos előnynél

Csak a mérkőzés előtti, 1X2 piacokon megtett fogadásokra érvényes promóció. A feljogosító sportágak: labdarúgás, baseball, amerikai futball, kosárlabda, tenisz és jégkorong. A foci esetében az érvényes bajnokságok: Premier Liga, Bundesliga, Seria A, La Liga, és a francia Ligue 1.

Focinál, ha a győztesnek megtett csapatod a rendes játékidőben kétgólos előnyre tesz szert, aktív bónusz mellett a fogadásod automatikusan győztesnek lesz tekintve. Más sportágaknál az előírt pontkülönbség eltérő lehet: a kifizetés feltétele baseballnál 5 futásnyi, amerikai focinál 17 gólos, kosárlabdánál 20 pont, tenisznél 2 szett, végül jégkorongnál 3 gólos vezetés.

Librabet oddsok & marginok: oddsok a végső győztesre és Librabet vb oddsok a legtöbb gólt szerző játékosra

8 / 10

A Librabet magyar elemzésünk során igyekeztünk átfogó képet kapni a bukméker oddsairól és azok marginjairól. A Librabet tapasztalatok, hogy a kiemelt ligák labdarúgás oddsai egész kiválóak, közelítik a híresebb oldalak szorzóinak a minőségét, az élő oddsok és marginok esetében alkalmanként felül is múlják azokat!

A nagy európai ligákban a foci oddsok a végső győztesre felveszik a versenyt a top bukmékerek ajánlataival is, miközben a marginok 5-6% körül alakulnak. Egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen a margin 3% alá is lecsúszhat. Ez alapján nyugodtan állíthatjuk, a Librabet vb oddsok a legtöbb gólt szerző játékosra is a legkedvezőbbek közé tartoznak majd!

De ha te nem akarsz addig várni, addig is mai foci tippek ingyen rovatunkat, és ha tetszik, amit látsz, tedd meg az ajánlott meccset akár a Librabeten!

A Librabet más sportágak esetében is elég kedvező számokat produkál.  Például baseball, a kosárlabda, az amerikai foci vagy a jégkorong oddsok még mindig átlag felettiek. A tenisz marginok viszont kifejezetten magasak itt, noha azt kompenzálja valamennyire, hogy gyakorlatilag minden fontos meccsre lehet itt fogadni.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  6.22%

 • Boxing

  Boxing

  6.88%

 • Cricket

  Cricket

  7.54%

 • Cybersport

  Cybersport

  7.25%

 • Formula 1

  Formula 1

  8.16%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  7.16%

 • Kézilabda

  Kézilabda

  6.01%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  7.14%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  5.05%

 • MMA

  MMA

  8.92%

 • Rugby

  Rugby

  9.02%

 • Tenisz

  Tenisz

  5.66%

Átlagos fogadási margin: 7.1%

Librabet mobilalkalmazás: Librabet app letöltés

6 / 10

A Librabet külön sportfogadási alkalmazást nem kínál, hanem a többi Rabidi bukmékerhez hasonlóan megelégszik egy mobilböngészős változattal, tehát hiába is keresünk Librabet app letöltést. Ez a mobilos változat viszont kellően optimalizált. Az egyhasábos kialakítás ellenére a navigáció a bal felső sarokban található háromvonalas és a vízszintesen gördülő menük segítségével egyszerű és hatékony marad.

A választható sportágak balról-jobbra gördülő menüjét viszont rögzíthették volna a képernyőn. A görgetés és az oldalváltás kissé akadozhat, de ennek a mértéke szerintünk még nem zavaró. A kaszinóban a játékok ömlesztett jellege sajnos a mobilos verzióra is jellemző.

Ha te mégis inkább appon keresztül szeretnél fogadni, a legjobb sportfogadási alkalmazásoknak külön cikket szenteltünk!

 • Android app: -
 • iOS app: -
Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Librabet használhatóság & funkciók: Librabet cash out

8 / 10

A Librabet Magyarországon egy majdnem teljes magyarítással van jelen. Más oldalaknál gyakori hiba, hogy a felhasználási feltételek vagy az egyes sportfogadási piacok nevei a magyar oldalon is csak angolul vannak meg - a Librabet magyar verziójában csak néhány sportág nevénél találtunk ilyet.

A Librabet sportfogadási funkciók között érdekes és hasznos lehet a fogadáskészítő alkalmazás. Ezzel a felhasználó egy mérkőzés több piacára kérhet egy szelvényen egy oddsot. A Librabet cash out vagy korai kifizetés bónusz formájában érhető el.

Amit nem értettünk, hogy asztali böngészőben miért nem működik a kulcsszavas keresés, mobilon pedig miért csak kaszinójátékokra lehet még a sport oldalról is rákeresni. Ez egy olyan hiányosság, amit feltétlen orvosolni kell.

A kisebb malőröket leszámítva a a Librabeten igazán kellemes élmény lehet a sportfogadás. Az előttünk lévő információk soha nem hatnak kaotikusnak vagy felesleges zsúfoltságnak. Mindent nagyon gyorsan meg lehet találni. Nekünk nagyon tetszett, hogy egy sportágon belül külön időintervallum fülek alapján is lehet szűkíteni a rákövetkező eseményekre.

 • Korlátozások
 • Nincs videós live stream
 • Következetlen keresési funkció
 • Hiányoznak a böngészést segítő alkategóriák a kaszinóoldalon

Librabet fogadható sportágak: Librabet foci vb fogadás

8 / 10

A kedvező Librabet vélemények egyik alapja a rendkívül részletes és kiterjedt foci fogadás. A bukméker élvonalbeli európai ligák mellett részletesen feldolgozza a nagy focinemzetek több osztályát is. De egy Argentína, Brazília vagy az USA esetében sem csak az első osztályra lehet itt fogadni, hanem mindig van legalább négy-öt alsóbb liga. A 2026-ös észak-amerikai vébé során a Librabet foci vb fogadás a lehetőségek és ajánlatok számát tekintve biztos az élvonalban lesz!

A Librabeten éppúgy tehetsz spanyol, olasz, török, vagy éppen izraeli kosárlabdára. Röplabdánál viszont a nemzetközi események mellett csak az orosz bajnokság meccsei vannak meg.

Az élő fogadási fejezetben már említett egyéb sportágak mellett a Librabeten nagy figyelmet kaptak a motorsportok, a Forma-1-től a MotoGP-ig minden nagy verseny megtalálható itt, ami csak számít. Az MMA felhozatal az UFC mellett kiterjed a Bellator és Professional Fighters League küzdelmekre is, noha a részletes piacokra a következő Fight Nightig azért várni kell.

A Librabet az e-sportok terén a bevált, stabilan nagy közönséget vonzó címekre koncentrál: ezek a CS:GO, a Dota 2, a Valorant, az Overwatch, a Call of Duty-széria, és az RTS-ek királya, a Starcraft 2.

Lóverseny fogadás sajnos nincs a Librabeten.

A legnépszerűbb sportágak a Librabeten

Hitelesség

8 / 10

A 2018-ban indult Librabet Magyarországon az egyik legnépszerűbb külföldi fogadási oldal. A bukméker saját profillal jelen van a TrustPiloton is, ahol rendszeresen reagál a negatív Librabet véleményekre. De ezek túlnyomó többsége egyszerű tájékozatlanságból és türelmetlenségből fakad. A bukméker nevével a csaló szereplőkre figyelmeztető oldalakon nem találkoztunk.

Fizetési módok: Librabet befizetés & Librabet kifizetés

6 / 10

A Librabet a többi Rabidi bukmékerhez hasonlóan Magyarországról forintos vagy euróalapú játékosi számla nyitását teszi lehetővé. Ha tehát te bármilyen más pénznemben - ideértve a kriptovalutákat is - fizetnél be itt, az átváltási költségek téged terhelnek majd.

Befizetések

A Librabet befizetés Magyarországról is számos módon lehetséges. A megszokott bankkártyás és banki átutalásos megoldások mellett itt felhasználhatod a legtöbb alternatív pénzügyi szolgáltatót is. A Paysafe Csoport termékei (Skrill, Neteller, paysafecard) termékei mellett elérhetőek a Jeton, a MiFinity és a MuchBetter e-tárcák, valamint a népszerűbb kriptovaluták: Bitcoin, a Bitcoin Cash, a Litecon, a Tether, az ETH, a USD Coin, a Ripple és a Dai. PayPal fizetés itt sajnos nincsen.

A legkisebb befizetés a Librabeten 3-6000 Ft,  a legnagyobb 600 000 Ft. A legolcsóbb befizetés Skrill-lel lehetséges. Aki akar, itt használhatja befizetésre az Apple Payt és vele az itt elfogadott fizetési módokat is.

Visa kártyákat sajnos a Librabet nem fogad el.

Kifizetések

A Librabet kifizetés majdnem ugyanannyi módon lehetséges, mint a befizetés. Kivételt a paysafecard jelent, ami anonim befizetéseket is lehetővé tesz, kifizetést viszont egy online bukméker csak igazolt természetes személy felé teljesíthet. Kifizetést ugyanúgy kérhetsz itt kriptovalutában, mint fiat pénzben. Viszont mivel csak egyetlen fiat pénznemben lehet itt játékosi egyenleged, ezért a tranzakciók (amit a kriptotárcádnak fizetsz) feldolgozási költsége mellett rád hárított konverziós költségekkel is számolnod kell.

A Lirabeten a legkisebb kifizetés éppúgy 3-6000 Ft, mint befizetésnél. Skrill esetében az egyszeri felső kifizetési limit 200 ezer Ft, bankkártyával 1 millió Ft, banki átutalással 750 ezer Ft a Bitcoin esetében 600 ezer Ft. Egy felhasználónak egyszerre három fizetési igénye lehet.

A kifizetésekre ezen felül napi és havi limitek tartoznak. Ezek mértéke a felhasználó a VIP-szintjétől is függ: alap fiókkal a napi/havi limit 160 ezer és 2 100 000 Ft.

A kifizetés feltétele a befizetett összegek legalább egyszeri megforgatása, feltevése tétekben. Ez egy teljesen normális eljárás, aminek a célja elsősorban az, hogy a bukméker szolgáltatásait ne használják pénzmosásra. Kifizetés a kötelező megforgatás nélkül is lehetséges, de az csak a befizetett összegre lesz érvényes, és jutalékok is terhelhetik majd.

Fontos még, hogy a játékos ne igényeljen bónuszt aktív kifizetési kérelem mellett, mert az utóbbi akkor automatikusan visszavonásra kerül. A fiókhitelesítésről bővebben lesz szó a megfelelő fejezetben.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

paysafecard

5.000 – 350 000 Ft Azonnali 0%

Visa

5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Mastercard

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 1 – 3 nap 0%

Revolut

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0%

Skrill

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 200 000 Ft 0 – 24 óra 0%

NETELLER

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 200 000 Ft 0 – 24 óra 0%

Jeton

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

MiFinity

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 200 000 Ft 0 – 24 óra 0%

Tether

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Bitсoin

9.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra 0%

Litecoin

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra 0%

Ethereum

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 1 óra 0%

Banki átutalással

4.000 – 750 000 Ft 5 – 7 nap 0%

MuchBetter

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Librabet magyar elemzés: támogatás

10 / 10

A Librabet Magyarország esetében is ugyanazt a magas színvonalú támogatást nyújtja, mint máshol a világon. Mi úgy véljük, az ügyfélszolgálat csapat a tulajdonos egyszerre több bukmékerét és kaszinóját kiszolgálja, de ez nem ront a minőségen. Az operátorok nagyon alaposak és udvariasak.

Viszont egy ilyen nemzetközi oldalon a gyorsan jelentkező hús-vér operátor nagy eséllyel nem magyar anyanyelvű lesz, ezért érdemes a kérdésünket angol nyelven feltenni. Vagy ha magyar nyelven keressük őket, tisztán, egész mondatokban fogalmazzuk meg a problémánkat, mert úgy a fordítóprogramok számára is értelmezhetőbbek lesznek.

A Librabet ügyfélszolgálat elérhetőségei:

 • Élő chat: 24/7
 • E-mail: support@librabet.com
Support contacts

Telefon

+356 2778 0669

Email

support@librabet.com

Élő chat

Hozzáértés 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 1-2 percen belül 2 órán belül 1 percen belül

Fiókhitelesítés

8 / 10

A Librabet nem köti automatikusan hitelesített fiókhoz a kifizetéseket, viszont fenntartja a jogot arra (ÁSZF 6.16), hogy bármikor bekérhesse olyan személyes iratok jól kivehető felvételeit, amikkel a felhasználó igazolni tudja, hogy ő az a nagykorú valós természetes személy, amit a regisztráció során állított magáról. A lehetséges szükséges iratok: fényképes igazolvány, lakcímkártya, a használt pénzügyi szolgáltatónál lévő számla tulajdonjogának igazolása, és esetleg banki, pénzforgalmi kivonatok.

Ha fiókhitelesítési eljárásra (KYC) van szükség, a felhasználónak 30 napja van a kért dokumentumok benyújtására.

Librabet sportfogadás piacok: rövid ismertető

9 / 10

Az alábbi főbb fogadási piacokkal minden népszerű hagyományos sportágnál találkozhatsz a Librabeten is. A piacok választéka itt nem olyan széles, mint a legnagyobb fogadási oldalaknál, viszont cserébe rengeteg a fogadható esemény.

Felette/alatta

Egy meccsen a gólok/pontok számát jelzi, ami lehet egy bizonyos szám alatt vagy felett. A pontos egyezés elkerülése érdekében a fogadható szám formátuma tizedesjegy, például 2.5.

Ázsiai hendikep

A kevésbé esélyesnek tartott csapat extra gólokat/pontokat kap, és a fogadás kiértékelésekor ezt az összesített, fiktív eredményt veszik tekintetbe. Ázsiai hendikepnél a téted döntetlennél egészben vagy felerészben visszajárhat.

Gyűjtőfogadások

A Librabeten ezt kombinált fogadásnak nevezik. Egy ilyen szelvényen az összes tippednek nyernie kell a kifizetéshez. A nyeremény ilyenkor az egyes eredő oddsok szorzata lesz.

Point Spread

Arra tippelsz, az adott csapat nagyobb pontkülönbséggel nyer, mint amit a bukméker hendikepként meghatározott. Egy +2.5-ös favorit point spread akkor nyertes, ha a csapatod legalább 3 ponttal nyer. Ha az underdogra teszel, ugyanez a fogadás kétgólos vereségtől nyertes.

Fogadás győztesre:

Money line fogadáskor a győztes kilétét kell eltalálnod. Ez a legegyszerűbb piac, amivel minden egyes sportágnál és minden eseménynél találkozni fogsz.

Különleges fogadások:

Ezek olyan fogadások, amiknek nincs hatása a végeredményre. Ilyen lehet páros vagy páratlan számú gólok, szögletek száma, ki és mikor lövi az első gól. De olyan egyéni teljesítményre is fogadhatsz, hogy egy játékos kap-e sárga lapot.

librabet sports

Librabet magyar licensz és szabályozás: a Librabet Magyarországon

8 / 10

Az EU szolgáltatások szabad áramlása irányelvének megfelelően a külföldi sportfogadás oldalak Magyarországon 2023 január 1-étől már megszerezhetik a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának licencét. A licenc megszerzésének feltétele többek között az EGT területén bejegyzett tulajdonos, a helyi adatok helyi szerveren történő feldolgozása és tárolása, és a helyi adózás.

Mivel a Librabet Magyarországon egy offshore, a Holland-Antillákhoz tartozó Curaçao-on kiadott licenc alapján működik, már az első feltételnek sem felel meg. Ezért valószínűtlen, hogy a többi Rabidi bukmékerhez hasonlóan valaha is megszerzi a magyar licencet. A Librabetet esetleg ezért szankcionálhatják a jövőben, de a regisztrált felhasználói addig is legálisan fogadhatnak itt. Vitás ügyek esetén persze a hazai fogyasztóvédelem széttárja majd a kezeit, és a nyertes fogadásokból származó jövedelem is adóköteles marad.

A Librabet érdekességek és Librabet alapadatok közé tartozik, hogy a domain látogatóinak 98%-a Magyarországról keresi fel az oldalt.

Hogyan kell fogadást kötni a Librabeten?

9 / 10

A hogyan fogadj az Librabetnél kérdésre a válasz az, hogy ha tudod milyen sportágat és sporteseményt keresel, akkor nagyon egyszerű dolgod lesz. A Librabet sportfogadás mindössze néhány kattintás. A fogadás előzetes feltétele itt is a legalább egyszeri befizetés. Ha már van pénz a játékosi egyenlegeden, a virtuális fogadási szelvényed az alábbi egyszerű lépésekkel érvényesítheted.

 1. Legyen most a példa kedvéért foci fogadás online:
 2. Legyen nyitva a sportfogadási oldal. A Librabet egyben online kaszinó is, a foci fogadáshoz főoldalon a “Sport” fülre kattints!
 3. A középső hasáb vízszintesen gördülő menüjében keresd meg a “Labdarúgás” fület. De használhatod a “Népszerű Ligák” ablakot is a bal felső sarokban.
 4. Kattints a “Bajnokságok” fülre, ez lehet országonként vagy nemzetközi. Az országon belül további bajnokságokat is kiválaszthatsz.
 5. Válassz ki a bajnokságból egy meccset, kattints arra, és megjelennek a meccs fogadási piacai
 6. Kattints a neked szimpatikus oddsra, ami ezzel automatikusan felkerül a fogadási szelvényedre!
 7. A szelvényeden add meg az oddsra vonatkozó téted, és erősítsd meg azt! Innentől kezdve a fogadásod megkötött és érvényes!

Hogyan kell regisztrálni a Librabeten?

9 / 10

A Librabet fogadás feltétele az előzetes regisztráció és a legalább egyszeri befizetés. A Librabet regisztráció pár perc alatt elvégezhető, és mindössze olyan személyes és kapcsolati adatokra lesz szükség, mint egy bármely más online vásárlásnál.

A regisztrációs űrlapok és a szükséges információk végig magyarul lesznek. Mielőtt rátérünk arra, hogyan fogadj az Librabetnél, a rend kedvéért vegyük sorba a regisztráció lépéseit.

 1. Kattints a Csatlakozás gombra!

  A regisztráció ikonját asztali gépen és telefonon is a jobb felső sarokban találod. Erre kattintva megjelennek a regisztrációs űrlapok.

 2. Add meg a szükséges információkat!

  A Librabeten két űrlapon kell az olyan személyes és kapcsolattartási adatokat megadni, mint a teljes név és születési dátum, lakcím, e-mail cím és telefonszám. A felhasználónév szabadon választott, a jelszó lehet automatikusan generált is.

 3. És készen is vagy!

  Ha megadtad a szükséges adatokat és elfogadtad a felhasználási feltételeket, a regisztráció automatikusan végbemegy, további megerősítésre a regisztrált e-mail címeden nem lesz szükség.

A Librabet megbízható? Librabet tapasztalatok és Librabet vélemények

8.1 / 10

A Librabet a magyarországi népszerűségét egész biztosan az itthon is népszerű csapatsportok legjobb oddsainak és a sportesemények globálisan széles kínálatának köszönheti.

Vég nélkül lehet az eurázsiai és amerikai csapatsportok különféle osztályai, vagy akár a cseh, orosz, ukrán, vagy éppen moldovai asztalitenisz-események között böngészni. Ránk nagyon jó benyomást tett a számos fogadható motorsport és a több MMA-bajnokság is. A Librabet az e-sportok terén inkább a kötelezőt hozza, de azt minőségben.

A Librabet megbízhatóság terén nálunk “nem jelzett be”, hogy netán egy rosszindulatú piaci szereplőről lenne szó. Mi úgy találtuk, az offshore licenc ellenére ez egy megbízható oldal. A tulajdonos Rabidi N.V. egyébként több más, a magyar piacon évek óta jelen lévő sportfogadási oldal és kaszinó hátterét is jelenti.

 • Korlátozások
 • A piacok mérkőzésenként nem olyan számosak, mint a legnagyobb online bukmékereknél.
 • Bosszantó hibák is becsúsztak a felhasználói felületbe.

Librabet fogadás GYIK

? Biztonságos oldal a Librabet ahhoz, hogy regisztráljak?

A Librabet regisztráció teljes mértékben biztonságos. Egy nagy múltú szerencsejátékos cég áll mögötte. Azt is megválaszthatod, hogy akarsz-e hírlevelet.

? Hogyan tudok befizetni a Librabet számlámra?

A Librabet befizetéshez rendelkezned kell legalább egy saját neveden lévő bankszámlával, kártyával, vagy más fizetési móddal.

? Hogyan tudok kifizetni a Librabet számlámról?

A Librabet kifizetést ugyanott tudod kezdeményezni, ahol a befizetést. A kifizetés alapértelmezetten ugyanarra a módra indul el, amivel előzőleg befizettél.

? Mennyi idő, amíg teljesül a Librabet kifizetése?

A Librabet egy hitelesített fiók kifizetési kérelmére 3 munkanap feldolgozási időt vállal, a többi átfutási idő már az általad választott pénzügyi szolgáltatón múlik.

? Vannak Librabet ki- és befizetési limitek?

Igen, ezeket regisztrált fiókkal, a jobb felső sarokban található menüben meg is tekintheted.

? Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Librabet ügyfélszolgálattal?

A Librabet ügyfélszolgálatát regisztrált fiókkal élő chaten és e-mailben is felkeresheted.

? Bónuszok nélkül is tudok játszani a Librabeten?

Természetesen tudsz. Noha a pénzfelvételhez a befizetésed legalább egyszer át kell majd játszanod.

? Mik a legjobb Librabet fogadási funkciók?

A Librabet sportfogadási funkciók közül a cashout funkció, a korai kifizetés és a tétvisszafizetés bónuszok mind nagyon hasznosak lehetnek.

? Hogyan lehet elérni a Librabet ügyfélszolgálatát?

Az ügyfélszolgálat elérése Librabet regisztrációhoz kötött. A Librabet ügyfélszolgálat ezután élő chaten és e-mailben is áll a rendelkezésedre.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével