Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Mifinity fogadási oldalak

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Frissítve: 15.09.2021

A Mifinity fogadás (Mifinity betting) külföldön egy egyre elterjedtebb kifejezés. A fizetési rendszer globális terjedése és folyamatosan bővülő szolgáltatáshálózata miatt ugyanis a Mifinity a sportfogadási és kaszinóoldalak jelentős részénél felhasználható a be- és kifizetésekhez. Elterjedtsége, hatékonysága és folyamatos innovációja következtében egyre többen használják. Ugyan Magyarországon még kevés ember számára cseng ismerősen ez a név, a Mifinity e-tárcája  napjainkban a globális fizetések egyik legkiválóbb eszköze. 

Mi az a Mifinity? Miben különbözik más fizetési módszerektől, és mely oldalakon érhető el? Írásunkban mind erre a kérdésre választ kapsz. Ismerd meg hát, milyen lehetőségeket kínál a szolgáltató az online sportfogadás területén.

Mifinity Sportfogadás

Fogadási oldalak listája, ahol elfogadják a Mifinityt

Találtunk: 5 Fogadóirodák

Mifinityvel fogadás - Teljes útmutató

Írásunk segíteni fog eligazodni a Mifinity világában. Minthogy minden fizetési módszer legfontosabb kérdése a biztonság és megbízhatóság, erre is nagy hangsúlyt fektetünk. A virtuális tér folyamatos fejlődése a globális fizetésekre is nagy hatással van, így nem árt tisztában lenni lehetőségeinkkel, főleg ha nagy sportrajongók vagyunk. Több sportfogadási iroda is lehetővé teszi már a Mifinity-vel történő fizetést, ami általában magyar játékosok számára is elérhető. A saját Mifinity e-pénztárca létrehozása ingyenes, és legtöbb esetben a bukmékerek sem számítanak fel extra díjat, ha ezt a fizetési lehetőséget vesszük igénybe oldalukon. Megbízhatóságát SSL-titkosítás és a megfelelő engedélyek biztosítják.

Amit tudni érdemes a Mifinity fogadásról

A Mifinity sportfogadás népszerűsége az utóbbi 1-2 évben gyorsult fel igazán, ami egyrészt a szerencsejátékosok növekvő számának, másrészt viszont a Mifinity hatékony e-pénztárcájának köszönhető. Ez az online fizetési rendszer a világ számos pontját képes összekötni, és biztosítja az ügyfelek pénzének biztonságos kezelését.

Amit tudni érdemes a Mifinity fogadásról

 1. A Mifinity több mint 170 országban érhető el.
 2. Alkalmazásai több mint 17 nyelven tölthetőek le.
 3. 2020-tól Bitcoinnal is lehet fizetni a Mifinity rendszerében(BitPay).
 4. Akár kilenc e-pénztárcát is létrehozhatsz egy felhasználói fiókban

A Mifinity 2002-ben alakult meg, így 19 évnyi tapasztalat rejlik a háttérben. Számos külföldi online kaszinó és sportfogadási oldal vette már fel a fizetései módszerei közé a szolgáltatót, főleg amióta több fizetési átjáró, például a PaymentIQ, az easy Payment Gateway, és a Trustly használói számára is elérhetővé, illetve ezáltal korszerűbbé tette elektronikus pénztárcáját. 2020-ban a Máltai Pénzügyi Szolgáltatási Hatóság engedélyét is megszerezte, aminek következtében előreláthatólag még több bukméker fogja támogatni a Mifinity szolgáltatását.

📅 Alapítás éve 2002
💼 Alapító cég MiFinity UK Limited
🏢 Székhely Belfast (Észak-Írország)
🌎 Elterjedés Nemzetközi
💳 Típus E-pénztárca
🧑‍🤝‍🧑 Támogatott országok Magyarország, Kanada, Ausztria, Svédország és még számos más ország
📱 Saját applikáció ✔️ Van

A Magyarországon elérhető sportfogadási oldalak közül több is lehetőséget ad a Mifinity fizetésre. A népszerű oldalak közül a Librabet, a Rabona, a Betinia, a 1BET és a Casinia is megbízik ebben a pénzügyi szolgáltatóban. A Mifinity országunkban is igénybe vehető, és az alkalmazásukat is letöltheted.

GYIK

? Biztonságos a Mifinityvel történő fizetés?
Igen! Nemcsak SSl-titkosítást biztosít, hanem a Máltai Pénzügyi Szolgáltatási Hatóság engedélyét is magáénak tudhatja. A többiről bővebben feljebb olvashatsz.
? Van korlátja a Mifinityvel történő fizetésnek?
Szinte mindig van, de ez fogadási oldalanként változhat, azokon megtekintheted őket részletesen, illetve fent is találsz egy kisebb áttekintő táblázatot.
? Magyarországon is elérhető a Mifinity e-tárcája?
Elérhető internetes és mobilverzióban is. Ahol engedélyezik, ott a sportfogadási oldalakon is fizethetsz ezen keresztül.
? Gyorsan végbemegy egy Mifinity tranzakció?
E-pénztárcaként nagyon rövid a feldolgozási idő, tehát gyors a fizetés.
? Ha Mifinityvel fizettem be, utalhatom magamnak a nyereményt egy másik fizetés módszerrel?
Általában igen, de ezt nem minden fogadási oldal engedi meg. Erről az adott oldalon tudsz tájékozódni.

Hogyan nyissak saját Mifinity-fiókot és e-pénztárcát?

Akár a befizetés kezdeményezése közben is nyithatsz saját Mifinity-fiókot, a sportfogadási oldalak sokszor át is irányítanak a regisztrációhoz. Ha viszont már előtte létre szeretnéd hozni, akkor megmutatjuk, hogy ezt hogyan teheted meg:

 1. Bejegyzés

  Indítsd el a regisztrációt a mifinity főoldal a Regisztráció (Sign Up) gombra kattintva.

  Bejegyzés
 2. Töltsd ki az űrlapot

  Folytasd a regisztráció folyamatát a további személyes adatok megadásával. Először az e-mail címedet kell beírnod egy kiválasztott jelszóval. Ha ezzel megvagy, akkor lépj be az e-mail fiókodba, keresd meg a Mifinity levelét, ami tartalmaz egy aktiválási linket, majd arra rákattintva hitelesítsd a regisztrációdat. Ezután már beléphetsz a fiókodba, ahol további személyes adatokat kell megadnod.

  Töltsd ki az űrlapot
 3. Válasszon pénznemet vagy országot

  Add meg az országod, illetve a pénznemet, amiben tartani szeretnéd a pénzed, illetve amiben fizetni szeretnél. Magyar forint sajnos nem áll rendelkezésre, de dollárt és eurót választhatsz. Ezzel létre is hoztad a saját e-pénztárcádat.

  Válasszon pénznemet vagy országot
 4. Fejezze be a folyamatot

  Már csak néhány hiányzó adatot kell megadnod: név, születési dátum, lakcím, állampolgárság, telefonszám. Ha mindegyiket elfogadta a rendszer, akkor továbbléphetsz az utolsó oldalra, ahol majd két biztonsági kérdést-választ kell megadnod. És készen is vagyunk!

  Fejezze be a folyamatot

Az 5 legjobb sportfogadási oldal

A Mifinity sportfogadási oldalak mind nagy népszerűségnek örvendenek. Fantasztikus regisztrációs bónuszok igényelhetőek, és kiváló ügyfélszolgálattal rendelkeznek. A folyamatosan újuló bónuszok és az oldalt dinamikussá tevő sportfogadási táblázatok nagyszerű élményt nyújtanak a sportkedvelőknek. 

 1. 1

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 2. 2

  Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

 3. 3

  Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

 4. 4

  355 HUF Első Befizetés bónusz

 5. 5

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Biztonságos ez a fizetési módszer?

Igen, a Mifinity pénzküldés fogadás esetén isteljes biztonsággal alkalmazható. Mivel a Máltai Pénzügyi Szolgáltatási Hatóság engedélyével rendelkezik, és SSL-titkosítással hajt végre minden tranzakciót, egyre több sportfogadási oldal veszi fel fizetési lehetőségei közé. Emellett 1. szintű PCI DSS-tanúsítvánnyal bír, és erős ügyfélhitelesítést használ az átutalásokhoz. 

A Mifinity használata viszont plusz egy lépést jelent, és csak közvetítő szerepet tölt be a bankfiókod és egy harmadik fél között, így nagyobb az esély arra, hogy valami hiba történik. A Mifinity éppen ezért nagyon ügyel a rendszer zökkenőmentes működésére és biztonságára. Ha mégis adódna valamilyen probléma, csak keresd fel a Mifinity vagy a fogadási oldal ügyfélszolgálatát.

Az 5 legmegbízhatóbb sportfogadási oldal, ami elfogadja a Mifinity-t:

35000 ezer forintos első befizetési LibraBet bónusz!

LibraBet 10%-os cashback bónuszát 150,000 Ft-ig, egy héten egyszer, hétfőnként lehet igényelni. Az 50%-os heti újratöltési bónuszhoz minimum 6000 Ft befizetésre van szükség, és maximum 150,000 Ft-ot kaphatsz meg extra játékkeretként. Egy érdekes lehetőség, hogy amennyiben egy futballmérkőzésre tett mérkőzés előtti fogadásod helyes, 50% freebetben is részesülhetsz!

A LibraBet-en összesen 13-féle befizetési lehetőség van: fizethetsz bankkártyával, prepaid kártyával, valamely fizetési rendszerrel és még kriptovalutával is. Ha elakadsz, bármikor kérhetsz segítséget. Az oldalon állandó ügyfélszolgálat működik élő chat, valamint e-mail formájában.

Kiemelt bukmeker Librabet

Mifinity befizetés és pénzfelvétel a sportfogadási oldalakon

Hogyan indíthatsz befizetést a Mifinity e-pénztárcájáról, illetve hogyan utalhatod oda a nyereményed?

Ezt fogjuk most bemutatni néhány lépésben:

 1. Kattints az oldalon a neved mellett található be- és kifizetést indító gombra, majd válaszd ki a Mifinity logóját, és azon belül add meg a befizetni kívánt összeget.
 2. Menj tovább a Befizetésre. Az utalásért nem számítanak fel díjat.
 3. A kifizetés hasonló módon történik. Válts át a Kifizetésre, és a Mifinity kiválasztása után add meg az utalni kívánt pénzösszeget.

A Mifinity előnyei és hátrányai

A  sportfogadás Minifity e-pénztárcán keresztül már egyre több oldalon valósítható meg. De nézzük is meg a LibraBet példáján, hogy milyen előnyökkel jár, ha ezt a fizetési módot választjuk:

 • Díjmentes befizetés: Regisztráció után bármikor megteheted az első befizetésedet. Ha rendelkezel Mifinity-fiókkal, és onnan szeretnél befizetni, akkor azért nem fognak felszámítani külön díjat.
 • Biztonságos fizetés: Minden tranzakció SSL-titkosítással megy végbe. Emellett a Mifinity 2020 óta a Máltai Pénzügyi Szolgáltatási Hatóság engedélyével is rendelkezik.
 • Gyors pénzfeldolgozás: Az e-pénztárcákkal történő fizetés során hamarabb érkezik be az oldalra vagy számládra a be-, illetve kifizetett összeg, mint banki átutalás során.
 • Nem kell megosztani a bukmékerrel bankkártya- vagy számlaadatokat: Mivel a bankfiókod az elektronikus pénztárcával van összekötve, itt fizetés során elég annak az adatait megadni.
 • Be- és kifizetés egyaránt: A LibraBet, illetve még számos más  sportfogadási oldal is lehetővé teszi, hogy befizetést és kifizetést egyaránt lehessen kezdeményezni a Mifinity-vel.

Sok dolgot ugyan nem lehet kifogásolni a Mifinity jó minőségű szolgáltatásával kapcsolatban, egy-két dolgot azért meg kell említenünk:

 • Díjak a Mifinity szolgáltatásán belül: A legtöbb sportfogadási iroda nem, de a Mifinity virtuális pénztárcáján belül történő műveletek során a szolgáltatás számíthat fel valamennyi díjat.
 • Pénz nem közvetlenül a bankszámlára kerül kifizetés esetén: Ugyan ez több feljebb említett előnnyel is jár, hiszen nem kell megadni kényes adatokat, és gyorsabban kerül hozzád a kifizetett összeg, de legalább két lépésben tudod csak személyes bankszámládra juttatni, ami bankközi költséggel jár.

Előnyök

Korlátozások

Díjak a Mifinity szolgáltatásán belül

Pénz nem közvetlenül a bankszámlára kerül kifizetés esetén

Feldolgozási idő, díjak és limitek

Az alábbiakban bemutatjuk néhány sportfogadási oldal legfontosabb adatait a Mifinity be- és kifizetéshez.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Librabet

Azonnal

5000 Ft - tól

Rabona

Azonnal

5000 Ft - 600,000 Ft

Betinia

Azonnal

5000 Ft - tól

Casinia

Azonnal

5000 Ft - tól

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Librabet

24 órán belül

5000 Ft - 200,000 Ft

Rabona

24 órán belül

5000 Ft - 200,000 Ft

Betinia

24 órán belül

5000 Ft-tól

Casinia

24 órán belül

5000 Ft-tól

Alternatív fizetési módok

A fogadási oldalak természetesen rengeteg más fizetési módot kínálnak még a játékosok számára, hogy minél jobban ki tudják elégíteni a sportfogadás kedvelőinek igényeit. Általában hasonló alternatívákat kínál mindegyik oldal, de apróbb különbségek adódhatnak ilyen téren. Ritkább fizetési módok közé tartozik például az OTP Junior Kártya vagy az Apple Pay.

Bukméker MasterCard Skrill Bitcoin Paysafecard
LibraBet Min: 5000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: 3000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: 10,000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: 3000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Rabona Min: 5000 Ft
Max: 600,000 Ft
Idő: Azonnal
Min: 3000 Ft
Max: 1,000,000 Ft
Idő: Azonnal
Min: 10.000 Ft
Max: 600,000 Ft
Idő: Azonnal
Min: 3000 Ft
Max: 100,000 Ft
Idő: Azonnal
Casinia Min: 5000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: 3000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: 10,000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: 3000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
 • Biztonságos és hatékony fizetés pillanatok alatt!

  Mutass többet
 • Megbízható és széles körben használt virtuális pénztárca a tranzakciók megfelelő lebonyolításához.

  Mutass többet
 • A legtöbb oldal lehetővé teszi a kriptovalutás fizetést. A Bitcoin a legnépszerűbb ezek közül.

  Mutass többet
 • Egy 16 karakteres PIN-kóddal gyorsan és biztonságosan fizethetsz világszerte.

  Mutass többet

2 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése