Easy money stratégia - teljes körű útmutató

Aladár Kollár

Aladár Kollár

grafikák a 'Könnyű pénz stratégia - mi ez és hogyan működik' bekezdéshez'

Az Easy Money stratégia arra összpontosít, hogy alacsony kockázatú lehetőségeket kihasználva sokszor nyerjünk egymás után. Vagyis kisebb odds-okra fogadunk, így például a Martingale fogadással ellentétben, egy hosszútávú nyerő széria elérése a cél.

Ennek az a vonzereje, hogy olyan fogadók számára ideális, akik viszonylag stabil, bár mérsékelt profitokat keresnek. Az Easy Money stratégia alapvetően arra összpontosít, hogy olyan fogadásokat válasszunk, ahol a nyerési esélyek magasak és a kockázat alacsony. Ez általában alacsonyabb kifizetéseket eredményez egy-egy fogadásonként, de hosszú távon folyamatos profitot hozhat, mivel a sikeres fogadások gyakrabban fordulnak elő.

Az Easy Money Stratégia alapjai

Az Easy Money stratégia arra épül, hogy az alacsony kockázatú fogadásokra összpontosítva hosszú távon stabilabb nyereségeket lehessen elérni. Ehhez az szükséges, hogy olyan eseményekre fogadjunk, amelyek valószínűleg bekövetkeznek, ezért a veszteség valószínűsége alacsony lesz. Vagyis kisebb szorzókra fogadunk.

Az Easy Money stratégiát alkalmazó játékosoknak elengedhetetlen tulajdonsága a türelem. A stratégia általában kisebb nyereségeket hoz egy-egy fogadásonként, de hosszú távon stabilabb profitot jelent. Fontos, hogy előzetesen meghatározzuk, hogy mennyi pénzt szánunk a játékra, és ehhez igazítsuk a tétek összegét is.

Az Easy Money Stratégia megvalósítása

grafikák az 'Az Easy Money Stratégia megvalósítása' bekezdéshez'

Ahhoz, hogy az Easy Money fogadásod sikeres legyen, érdemes néhány tanácsot megfogadni. Először is, alaposan kutassuk és elemezzük a versenyzők statisztikáit és korábbi eredményeit, hogy így alacsony kockáztatú eseményeket találjunk. Persze az alacsony odds általában magas valószínűséget mutat. Azonban nem mindig győz a csapat csak azért, mert alacsony a szorzó.

Lássunk egy gyakorlati példát! Tegyük fel, hogy egy foci bajnokságra fogadunk. Ismerjük meg a bajnokságot, az adott mérkőzést, a csapatokat. Először felkészülünk azzal, hogy utánanézünk a csapatoknak, és tisztában vagyunk a főbb versenyzőkkel. Utána nézzük át a bukméker kínálatát az adott bajnokságra. Keressünk minél alacsonyabb szorzót, lehetőleg 1.5 alattiakat.

Ellenőrizzük statisztikák segítségével, hogy valóban annyira esélyes-e a csapat győzelme. Ha igen, akkor fogadjunk. A célunk lesz megtenni minél több ilyen tippeket. Így sok kis hozamú nyereségünk lesz. Például megteszünk 1000 forintot 1,3 odds mellett. Ha nyerünk, akkor 1300 forintot kapunk. Ezt tíz eseménnyel megtéve már 13000 Ft lenne a bankroll.

Az Easy Money stratégia kihívásai közé tartozik a kísértés, hogy eltérjünk a stratégiától nagyobb nyereségek reményében. Fontos, hogy a maradjunk fegyelmezettek, tartsuk magunkat a stratégiához, és ne fogadjunk érzelmi alapon, hirtelen felindulásból. Válasszunk alacsony odds-okat, de közben vegyük számításba a statisztikákat is.

Fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt a hosszú távú célokat, és ne impulzív módon fogadjunk. A szerencsejátékhoz higgadt gondolkodás szükséges, az érzelmeinket ilyenkkor tegyük félre. Az Easy Money stratégia sikere a türelemben, a fegyelemben és a következetességben rejlik. Ezek nélkül nem lesz sikeres a stratégia használata.

Előnyök és korlátok

Az Easy Money stratégia felelős használat mellett előnyös stratégia lehet a sportfogadók számára. A segítségével nagyjából folyamatos, de alacsony összegű nyereségeket és viszonylagos biztonságot érhetünk el. A stratégiát használva bár hosszútávban kell gondolkodunk, de stabil és fenntartható nyereségeket érhetünk így el vele. Vagyis nagy kockázat nélkül növelhetjük a bankroll-unkat.

Az Easy Money stratégiának persze hátrányai is akadnak. A legfőbb ezek közül a korlátozott nyereség potenciál. Mivel kicsi szorzókra fogadunk, így kicsi lesz a nyereség is egy-egy fogadáson. Persze ezek a kis összegek összeadódnak, és idővel nyereségessé válhatnak, de ehhez kitartó sportfogadó munka szükséges. Ha valódi nyereséget akarunk, akkor ki kell tartanunk a stratégia mellett.

Fontos tisztázni, hogy aki Easy Money stratégiát használ, szintén előfordulhat, hogy veszít. Bár a kisebb szorzók miatt általában a veszteség is kisebb, ezek összeadva jelentős összegeket is jelenthetnek. Érdemes mindig összeadni az eddigi nyereségeket és veszteségeket, így elkerülhető, hogy ne vegyük észre, ha már túl sokat veszítettünk.

Ezt elkerülendő, kulcsfontosságú az, hogy a fogadók megfelelő kockázatkezelést alkalmazzanak.Így csökkenthető a potenciális veszteség.

Összegzés

Az Easy Money stratégia lényege az, hogy kis kockázatú fogadásokra épít, amik bár kis nyereséget hoznak, de azt viszonylag stabilan és állandóan, így a nyerő széria hosszabb távon is fenntartható marad. A kisebb nyereségek kitartó munka árán nagyobb összegekké adódnak össze, így nyereségessé válik a játék.

Persze az online sportfogadás mindig jár kockázattal, még egy jó stratégia sem tudja kiiktatni a veszteségeket. Ezért érdemes mérlegelni, hogy mekkora kockázatot vagyunk hajlandóak elfogadni. Bár egy-egy fogadás során kisebb kockázatot vállal az, aki a stratégiát alkalmazza, hosszú távon több fogadást kell tennie, így újra és újra kockára teszi a bankrollt.