Ezt a cikket utoljára frissítették:

Olvassa el az ismertetőt

Betmaster Mobil Alkalmazás

A következőkben a Betmaster okostelefonos elérhetőségeiről olvashat egy teljeskörű útmutatót

Android APP

  • HUN, EN

  • 10,000+ Letöltés

  • 9.6 mB

Apple IOS

  • HUN, EN

  • 10,000+ Letöltés

  • 16.5 mB

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén

Betmaster Alkalmazás

Betmaster: ÚTMUTATÓ ÉS ÁTTEKINTÉS AZ IOS/ANDROID MOBIL ALKALMAZÁSOKHOZ

Az oldal háromféle lehetőséget kínál mobiltelefonos eléréshez.

Funkcionalitásukat tekintve ezek a platformok szinte a megszólalásig hasonlítanak a webes felülethez, bár használatuk hordozhatóságukból adódóan nyilvánvalóan kényelmesebb.

Hogyan tudja beszerezni a Betmaster mobil applikációját?

Mindenekelőtt engedje meg, hogy eláruljuk, hogy még mielőtt beléptünk volna az oldalra, körbenéztünk az online fórumokban, hogy kicsit bővebb képet kapjunk az oldal megítéléséről, és az első találataink rendre azt a kérdést feszegették, hogy a cég létező cég-e egyáltalán, vagy csak valami kétes hírnevű pénznyelő, sőt, még más hazai szakértők is azt mondták, hogy valószínűleg semmi sem fog működni az oldalon, és hogy ne is nagyon számítsunk magyar nyelvű felületekre.

Ezzel szemben viszont legnagyobb meglepetésünkre mindent nagyon is rendben találtunk a tesztjeink során, sőt.

Mivel már eleve némi prekoncepcióval indultunk, rögtön az asztali gépünkről indítottuk a nézelődést, de később azért nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy erre sem volt igazán szükség, hiszen akár a teljes műveletet kezdhettünk volna mobilunkon is.

A regisztráció – amelynek részleteire később még kitérünk – részeként kaptunk egy olyan visszaigazoló emailt, amelyben hitelesítenünk kellett a regisztrációnkat, és bizony már ez az email is felkínálta az applikációk letöltésének lehetőségét a levél alján található linkeken keresztül, és természetesen nem volt ez máshogyan a Betmaster főoldalán sem, úgyhogy összességében már most elmondható, hogy ez az iroda, mindehol jól feltüntetett és könnyen elérhető linkekkel támogatja a mobilos alkalmazások letöltését.

Nézzük is meg pontosan, hogy történik a letöltés Betmaster alkalmazás beszerzésekor.

A Betmaster Android app letöltése

A Betmaster Android alkalmazás letöltése rendkívül könnyedén kivitelezhető. Mindössze ráklikkeltünk a felkínált linkre, ahonnan eljutottunk a Google Play megfelelő felületére, ahol bár kissé meglepett, hogy egy CryptoBet néven futó egészen más kinézetű app fogadott, de amint rámentünk a letöltésre már minden úgy történt, ahogyan az elvárható volt, és a CryptoBet-ből rendesen Betmaster lett a végére.

A Betmaster iOS app letöltése

Szó szerint és pontosan ugyanazt kell tennia a Betmaster iOS alkalmazás eléréséhez is, mint amit az imént leírtunk az Android-os verzióval kapcsolatban.

Vagy a weboldalon, vagy a mobilbarát verzió bal felső sarkában található “hamburger gombja” alatt legalulra görgetve, vagy a kapott visszaigazoló emailt megnyitva csak rányomni a megfelelő képre, és már minden megy is, mint a karikacsapás.

Az App Store-ban felugrik az a bizonyos CryptoBet alkalmazás, amit nyugodtan figyelmen kívül is lehet hagyni, vagyis inkább csak úgy tenni vele, mintha postosan azt kerestük volna, és pillanatok alatt már nyithatjuk is meg a Betmaster iOS alkalmazást, ami pont ugyanúgy néz ki és működik, mint az Android-, vagy a mobilbarát verzió.

Egyszerűen és nagyszerűen.

Betmaster alkalmazás, iOS/Android és az asztali gépes elérés: Előnyök, hátrányok

Előfordul – bár egyre ritkábban, hiszen a legtöbb irodánál kifejezett cél, hogy a platformok közti különbségeket minimalizálja – hogy van értelmük ezeknek az összehasonlításoknak, de most újra csak önmagunkat tudjuk ismételni, vagy tényleg nincs semmi különbség a platformok között, sőt szinte már-már zavaróan ugyanaz minden, mintha valóban csak egyetlen program futna a különféle eszközökön.

Ugyanaz a design, ugyanaz a koncepció, ugyanott elhelyezkedő, ugyanolyan gombok.

Használhatóság

Használhatóság tekintetében sem más a helyzet, mint eddig, vagyis szinte csak olyan nyilvánvaló különbségekről beszélhetünk, minthogy a nagyobb képernyőt jobban látni, ha történetesen a játékosnak rosszak a szemei, vagy ha túl vastagok az ujjai ahhoz, hogy könnyedén kezelhessen egy kisebb, érintőképernyős okos telefont. Mivel a Betmaster minden platformján minden ugyanott van, így a kezelhetőség is inkább csak efféle gyakorlati kérdések felől megvilágítva értelmezhető.

A Betmaster amúgy teljes joggal büszke arra, hogy gyors, egyszerű, és könnyen kezelhető rendszert fejlesztett, amely valóban zökkenőmentes játékélményt biztosít minden szinten.

A regisztráció menete

Minden bizonnyal a Betmaster-é az egyik legsimább regisztrációs folyamat az egész online szerencsejáték-ágazatban, hiszen csak néhány alaplépést kell megtennünk ahhoz, hogy már fogadhassunk is.

Ja, és ami még szintén fontos, és eddig valahogyan még nem hangzott el, hogy az oldalra lépve már rögtön az elején kikereshetjük a “Nyelv megváltoztatása” opciót, ahol könnyedén átállíthatjuk a kommunikációt magyarra.

Innen pedig egyszerűen koppintson a „Csatlakozás most” elemre, válassza ki, hogy “Mobiltelefonnal” vagy “E-mailben” szeretne regisztrálni, majd írja be azt az adatot, amit kiválasztott, majd rendeljen ehhez egy jelszót. – Amennyiben rendelkezik bármilyen promóciós kóddal, itt a lehetőség annak megadására is a kis gombocska bekapcsolásával. – A kiválasztott módhoz képest vagy sms-, vagy e-mail üzenetet kap, amelyen keresztül meg kell erősítenie a regisztrációját, és ha ezzel megvan, tulajdonképpen már be is léphet az oldalra, ahol már csak ki kell választania a kívánt pénznemet, és a be-, illetve kifizetés módozatait a “Tőke hozzáadása”, illetve a “Tőke kivétele” gombok alatt, és ennyi.

Sportfogadás

A Betmaster-nél megtalálható sportok a futball, a kosárlabda, az amerikai futball, a tenisz, a röplabda, a kézilabda, a jégkorong, az asztalitenisz, a baseball, a snooker, a pool biliárd, a darts, a krikett, a golf, a rögbi, de van ott autóverseny, kerékpározás, MMA, boksz, póker, meg persze a manapság már kötelező eSport-ok is, azaz lényegében minden, ami szem-szájnak ingere.

Élő fogadás

Az élő játék nem éppen az erőssége az irodának, ami talán érthető is, hiszen egy egészen friss bukmékerről van szó. Eleve kevés mérkőzés van a kínálatban, bár azok legnagyobb része foci. Relatíve lassú a cash-in, cash-out is úgyhogy ezen a területen még bőven van mit fejlődnie a cégnek, viszont az kifejezetten érezhető, hogy próbálkozik.

Kifizetések

A Betmaster egyik legkülönösebb oldala, hogy talán ez a buki támogatja leginkább a Bitcoin-t, mint ki-, és befizetési eszközt. Ezen kriptovalután keresztül relatíve gyorsan meg is történnek a tranzakciók, de szerencsére nem ez az egyetlen módja annak, hogy pénzhez jussunk.

Természetesen működik az összes szokásos bank-, illetve hitelkártyás fizetési rendszer – sőt az oroszoknak még a MIR is – de nem árt odafigyelni, mert előfordulhat, hogy más és más fizetési módoknál, különböző kivonási limitek jelenhetnek meg, így nehéz meghatározni a napi minimum-, és maximum értékeket.

Az egyetlen maximum érték, amit találtunk a leírásokban az, hogy naponta €50.000-nál nem nyerhetünk többet a Betmaster-nél, amiben talán meg is egyezhetünk.

Példaként alább bemutatunk két Mastercard-kártyás fizetési módot:

  • BETÉT
  • KIVÉT

A mobilos befizetések és a készpénzfelvételek természetesen a Betmaster-nél is egyaránt ugyanolyan ellenőrzési irányelvek mentén történnek, mint a weboldal esetében.

Ügyfélszolgálat

A Betmaster ügyfélszolgálata sok nyelven beszél és hozza is a szokásos kötelezőt az email-es, meg telefonos kapcsolattal és persze a bármikor elérhető élő csevegéssel, amely mögött a kollégák gyorsak és hatékonyak, csak hát magyarul még nem tudnak, ami számunkra szomorú, főleg ha mi magunk meg a más idegen nyelvekkel vagyunk bajban.

Összegzés

Számunkra a Betmaster egy igazán kellemes meglepetés, főleg hogy mekkora mínuszból indult, de végül valóban úgy találtuk, hogy a bukméker igazán magas színvonalú szolgáltatást nyújt, méghozzá kifejezetten gyors és felhasználóbarát mobilos lehetőségek mellett, egy kvázi kezdő irodától elvárható maximális sportfogadási portfólióval, és nagylelkű promóciókkal.

Korlátozások

Magyar nyelvű ügyfélszolgálat hiánya

Kezdetleges élőzési lehetőségek

Speciális bónuszok

Nagy valószínűséggel a cég a jövőben mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kiköszörülje azt a csorbát, amit a gyenge “live streaming” szolgáltatása nyújt, de egy ennyire fiatal cég esetében talán nem is baj, ha nem tökéletes egyből minden.

Összegzés:

7.8/10

0 értékelés, átlagos 0 az 5 -ből

GYIK

? Van-e olyan bónusz, amit kizárólag csak a mobil applikáció ad?
Igen, van, ezért például kifejezetten érdemes figyelni a folyton felugró hirdetéseket.
? A Betmaster mobil applikációban elérhetőek az élő streaming szolgáltatások?
Korlátozottan, de azért igen.
? Mennyire könnyű pénzt feltenni-, illetve kivenni az alkalmazásokon keresztül?
Minden további nélkül lehet pénzt feltenni, illetve levenni, ugyanúgy, mint a weboldalon, főleg ha a játékos nem retteg az új kriptovalutáktól.
? Hol találok promóciókat a Betmaster alkalmazásban?
Hírlevélben, hirdetésekben, illetve értelemszerűen a promóciók között.
? Hol találok .apk fájlokat az iOS és/vagy Android alkalmazásokhoz?
Az oldal “hamburger gombján” belül, legalul.

Ajánlott mobil alkalmazások

Az áttekintés szerzője

István P. Szabó

István P. Szabó

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com