Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Betmaster sportfogadás - magyar alternatív link

6.8/10

Előnyök:

 • Jól áttekinthető, letisztult honlap

 • Magyarországról is megnyíló, gyors oldal

 • Bónusz jutalom a rendszeres játékért

 • Telefonon is szép

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  7

 • Esélyek

  5

 • Mobil

  9

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • A fogadások típusai

  6

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  4

A Betmaster online fogadóoldal és kaszinó mindenféle kerülőutak nélkül is szabadon nyitva áll a magyar játékosok előtt is. A fellépéshez, regisztrációhoz, be- és kifizetéshez nem lesz szükséged sem alternatív linkre, sem VPN-re. Ez utóbbi használatát egy online játéktér esetében mi nem is ajánljuk.

Az online szerencsejáték és fogadás piaca nagyot változott az elmúlt pár évben azzal, hogy immár külföldi oldalak is szabadon szolgáltathatnak Magyarországon is. Egy magyar játékosnak itt semmilyen szankcióval nem kell számolnia sem a honi hatóságok, sem az adott bukméker részéről. Éppen ellenkezőleg, a szolgáltatók között komoly verseny folyik, hogy a megbízhatóságukkal és a szolgáltatásaik minőségével minél több magyarországi fizetős felhasználót vonzanak magukhoz.

A cikk írása idején a Betmasternek még nem volt teljes magyarítása vagy magyarul is értő ügyfélszolgálata, de láthatóan ebbe az irányba haladtak a dolgok. Ez egy globális szerencsejáték-szolgáltató, ami mindenhonnan fogad játékosokat, ahol a sportfogadás és a szerencsejáték legális.

Használhatóság

7/10

Öröm, hogy a Betmaster Magyarországra is gondolt a honlapja lokalizációjánál, már magyarul is lehet fogadást kötni és ügyet intézni. Ahogy az is, hogy ez a bukméker kis hazánkból már alternatív link nélkül is elérhető!

A magyarítás persze néhol hagy némi kívánnivalót maga után, de szerencsére ezen hamar túl lehet lendülni, hiszen a felület annyira letisztult, hogy a kezdő játékosok is probléma nélkül eligazodnak majd rajta!

A Betmaster fogadóiroda egyébként nem csak sportfogadást kínál, játszhatsz az operátor online kaszinójában is. A Betmaster oldalak között találhatsz egy külön e-sport, illetve virtuális sport rovatot is.

Ha egy nyugodt környezetben szeretnél kikapcsolódni és kényelmesnek találod, ha egy helyen találsz meg minden szerencsejátékot, akkor ez az oldal megnyeri a tetszésed!

Előnyök

Korlátozások

Az oldalak egy része nem érhető el magyar nyelven, vagy csak rosszabb minőségű, gépi fordítást találni.

Elérése

Esélyek

5/10

Sajnos a Betmaster magyar oldala nem a legerősebb az oddsok terén, sőt, valójában viszonylag gyengének mondható. Fájó pont, hogy az egyik legnépszerűbb sportágban, a teniszben gyakran járnak 90% alattiak az oddsok, de fociban is jó pár százalékkal elmaradnak a magyar átlagtól.

Virtuális sportokban egy kicsit erősebb, bár jóval körülményesebb e-sportra fogadni, mint sok más bukméker oldalon.

Összességében nem a jó marginok fognak a Betmaster sportfogadási oldalra csábítani, inkább az, hogy itt nyugodt és könnyű a játék, ráadásul a hűségedet is jutalmazzák.

Fogadási margin

Labdarúgás

8.2%

Tenisz

6.7%

Kosárlabda

9.7%

Röplabda

9.95%

MMA

4.9%

Cybersport

4.95%

Átlagos fogadási margin:

7.4%

Mobil

9/10

Na, itt viszont nem nagyon tudunk belekötni a Betmasterbe. Olyan, mintha ezt az online fogadóirodát kifejezetten mobilra optimalizálták volna. A Betmaster mobile app iOS-re és Androidra is elérhető. Mind a két verzió nagyon igényes a megjelenését és abszolút igénytelen az erőforrás-felhasználását tekintve.

betmaster mobil
A Betmaster Magyar letöltés nélkül, mobil böngészőből is remekül használható. A kezelőfelület szép nagy betűket kapott, nem jellemző rá a más bukmékereknél megszokott zsúfoltság. Az oldal gyorsan betöltődik, ráadásul remekül szinkronizál a natív appok és a különböző böngészők között.

A mobilos szolgáltatás tényleg csillagos ötös, vagyis könnyedén fogadhatsz útközben is!

Játszhatsz iOS appal

iOS appal

Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz mobil böngészővel

mobil böngészővel

Több

Bónuszok és promóciók

7/10

Sajnos Betmaster bónuszkódot nem nagyon találtunk. Ez talán azért van, mert ez az oldal inkább a visszatérő játékosokkal bőkezű. Itt az a szabály, hogy játssz sokat és segítünk!

betmaster bónuszok és promóciók (4)
Szerencsére azért az újonnan érkezőknek sem kell lemondania a Betmaster bónuszokról. Új játékosként akár 150 eurónyi bónuszt is kaphatsz, ha elfogadod a letét és fogadási feltételeket (legfeljebb 150€ első feltöltés szükséges hozzá).

20€ freebet mindenkinek jár, aki egy héten át naponta bejelentkezik az oldalra. A freebet kockázat nélküli fogadást jelent.

Ha 2€ tétet teszel és ezzel 8€ nyersz, a 2€ kezdőtétet nem kapod meg, tehát csak 6€ leszel gazdagabb.

Ha viszont veszítesz, a 2€ nem vonódik le a játékosi egyenlegedbőll.

A fogadások típusai

6/10

A Betmaster sportfogadás jó móka, de itt sajnos az átlagosnál jóval kevesebb fogadási fajtából választhatsz, mint más irodáknál.

Van viszont néhány ötletes fogadási mód: teniszben például arra is tehetsz tétet, végződik-e majd meccs 6:0-ra vagy 0:6-ra. De sajnos többnyire csak a klasszikusokkal találkozhatsz.

Tippelhetsz:

 • egy meccs végeredményére,
 • egy játékrész eredményére,
 • arra, hogy páros vagy páratlan lesz-e az eredmény,
 • hogy ki lesz a következő gólszerző.

A kínálat tehát masszív, de máshol jobb.

Ez és a nem egetverő oddsok miatt a Betmaster talán nem válik a magyar profi sportfogadók kedvencévé.

Átigazolás Fogadás

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

link

Megbízhatóság

9/10

Ha megbízhatóságról van szó, a Betmaster Magyarország egyik legjobbra értékelt bukmékere.

Szinte nem is találtunk panaszt arra, hogy ezen a platformon ne lehetne biztonságosan fogadni. Ez annak a fényében érdekes, hogy az oldal bitcoint is elfogad, pedig az ilyen operátorok ritkán kapnak igazán biztonságos minősítést.

Megbízhatóság és biztonság
Annak ellenére, hogy kriptovalutát is elfogad, a Betmaster sportfogadás rendelkezik a PCI DSS adatvédelmi tanúsítványával és SSL tanúsítvánnyal is, adatvédelmi szempontból tehát nehéz belekötni a rendszerbe.

Ha mégis tökéletes biztonságot szeretnél, érdemes valamelyik fizetési szolgáltató felületén keresztül bankolnod.

Ez egy plusz biztonsági kapu a bukméker és a bankszámlád között.

Fizetési lehetőségek

7/10

A Betmasteren szép a felhozatal a fizetési lehetőségekből.

Több, itthon még nem is igazán ismert rendszert is használhatsz.

Ezek egy része valószínűleg azért került a kínálatba, mert magas szinten tudja biztosítani a felhasználók anonimitását. Ha nem szeretnéd, hogy a hobbidra otthon vagy a munkahelyeden fény derüljön, érdemes lehet ezek közül választani.

Befizetés

A Betmaster befizetés gyors és egyszerű. Változatos fizetési módok közül lehet választani. MasterCard, VPay, Skrill és Neteller segítségével is feltöltheted a játékosi egyenleged.

Ezen kívül Walmart és 7-eleven kupont is elfogad az oldal, bár ilyet Magyarországon nem nagyon lehet szerezni.

A minimálisan befizetendő összeg 10 euró, vagyis nagyjából 3.500 Ft-ért kezdheted meg a játékot. Magyarként talán az eurót a legcélszerűbb választani, de akár hrivnyában vagy orosz rubelben is fogadhatsz.

A legjobb, ha van egy euróalapú számád vagy e-tárcád.

Kifizetés

A kifizetés viszonylag gördülékenyen zajlik.

A legtöbb esetben minimum 20€ kifizetését kell kérvényezni. Ez csak a kriptovaluták esetében más, itt legalább 50€ van szükség. Ahhoz, hogy ki lehessen venni az összegeket, a befizetett tétet legalább egyszer meg kell forgatni valamelyik eseményen.

A Betmaster kifizetés során a legnagyobb egy napon felvehető összeg 2000 euró. Kriptovalutával egészen 4000 euróig kérhetünk fizetést. Ez a legtöbb esetben ingyenes, illeték nélkül megtehető.

AlkalomIdőDíj
AlkalomIdőDíj

MasterCard

Neteller

Skrill

Banki átutalással

10€Azonnali0
10€Azonnali0
10€Azonnali0
10€Azonnali0
20-2.000€0-6 óra0
20-2.000€0-6 óra0
20-2.000€0-6 óra0
20-2.000€0-6 óra0

Támogatás

4/10

A Betmaster kapcsolat az egyik leggyengébb pont.

Sajnos nincsen sem élő chat, sem telefonos elérhetőség. Az egyetlen lehetséges módja az ügyfélszolgálattal való kapcsolatteremtésnek, ha e-mailt írsz.

betmaster Támogatás
Célszerű angolul próbálkozni, különben csak valamilyen rossz gépi fordítást tartalmazó válasz érkezik.

Ez a hiányosság elég fájó. Ma már szinte minden online fogadóiroda kínálja az azonnali kapcsolatfelvétel lehetőségét élő csevegés vagy telefonhívás formájában.

Telefon

E-mail

support@betmaster.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási időTöbb nap

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

link

Összegzés

6.8/10

A Betmaster vélemények a nyilvánvaló hiányosságok ellenére is nagyon pozitívak.

Úgy tűnik, a hűséget jutalmazó bónusz nagyon bejött, a rendszeres játékosok szeretik ezt a bukmékert. Aki kitartó, az tényleg szenvedélyesen tud játszani itt.

Korlátozások

Hiányzó élő ügyfélszolgálat

Ha a nemzetközi véleményekre hagyatkozol, egy kicsi, de feltörekvő sportfogadó iroda képe rajzolódhat ki.

A kritikusai egyetértenek abban, hogy nem itt a legjobbak az oddsok. Ennek ellenére a Betmaster egy magát komolyan vevő új versenyző a fogadóirodák piacán.

Összegzés:

6.8/10

GYIK

? Biztonságos a Betmaster oldalán fogadni?
Igen, a Betmaster a véleményünk szerint egy biztonságos fogadóiroda, ami SSL tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ráadásul ha valamelyik anonim fizetési szolgáltatót, például a Netellert használod, szinte biztos, hogy nem lesz gond.
? Van lehetőség a Betmasternél élő fogadásra is?
Igen. Az élő fogadáshoz az oldalon az “in-play” gombot kell megnyomni. Ezzel kilistázhatod azokat az éppen zajló mérkőzéseket, ahol lehetőséged van élőben fogadni.
? Okostelefonon is használható a Betmaster oldala?
Igen, a Betmaster weboldala nagyon szépen mutat a kisebb képernyőkön is. De ha igazán jó játékélményre vágysz, érdemes a natív Betmaster Android vagy iOS appot letölteni.
? Elérhető a Betmaster oldala Magyarországról?
Igen, minden gond nélkül. Az SSL tanúsítvánnyal rendelkező laphoz nem kell alternatív link sem. Sajnos az oldal csak részben érhető el magyar nyelven, de fogadni, regisztrálni, belépni szinte végig magyar felületen is lehet.
? Hogyan kereshetem meg a Betmaster ügyfélszolgálatát?
Sajnos ez egy gyenge pont a Betmasternél, hogy nincsen élő, 24/7 ügyfélszolgálat. Sajnos az ügyfélszolgálatot csak e-mailben lehet elérni, angol nyelven.


Általános információ

Info_sidebar

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Betmaster ‒ vélemény a játékosoktól

Értékelés a játékosok által

alapján 11 értékelések

7.4 / 10

Megbízhatóság

7.9/10

Sor az előzetes meccsen

6.8/10

Esélyek

7.6/10

Sor az élőben

7.6/10

Kivétek

7.3/10

Támogatás

7.3/10

Bónuszok és promóciók

7.7/10

Mobil

7.2/10

Elek

9.4 / 10

Megbízható, szép oldal. Nekem bevált.

Alek

1.8 / 10

Csak harmadik nekifutásra sikerült e-sportra fogadnom, annyira bonyi volt a dolog, pedig nem vagyok kezdő.

Bodi

9.3 / 10

A Betmaster sportfogadás az egyik legletisztultabb magyar oldal szerintem, amin csak itthon játszani lehet, nekem legalábbis az volt az egyik dolog, ami megfogott. Mondjuk amúgy weblapokat tervezek, úgyhogy ez szakmába is vág:)

-

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x