Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

BANKOBET MAGYAR VÉLEMÉNYEK

8/10

Előnyök:

 • Egyszerre sportfogadási és kaszinóoldal

 • A sportfogadási és kaszinóoldalon egyaránt rendkívül nagy a kínálat

 • Magyar nyelven is elérhető

 • Könnyen kezelhető felhasználói felület

 • Logikus és áttekinthető struktúra

 • Megbízható hatósági engedéllyel rendelkezik

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással NETELLER Skrill Mastercard Bitсoin paysafecard Visa MuchBetter

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Élő sportok

  8

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  9

 • Mobil

  6

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  8

Bankonbet élő fogadások

8 / 10

Az élő fogadás lényege, hogy egy mérkőzés vagy egy esemény végső kimenetelére akkor is lehet fogadni, ha az adott mérkőzés vagy esemény már elkezdődött. Az élő fogadás célja, hogy időben meglássuk, hogy egy mérkőzés aktuális állása nem a végkimenetel lesz.

Ez természetesen igaz az ellenkező esetben is: ha úgy gondoljuk, hogy a mérkőzés aktuális állása lesz a végeredmény, akkor fogadhatunk erre is.

Bankonbet élőben fogadható sportágak

A Bankonbet többek között az alábbi, a fogadók között népszerű sportágakban biztosít lehetőséget az élő fogadásra:

 • Labdarúgás (több száz bajnokság mérkőzései hetente)
 • Tenisz (több száz mérkőzése hetente)
 • Kosárlabda (több tucat bajnokság mérkőzései hetente)
 • Jégkorong (több tucat bajnokság mérkőzései hetente)
 • Kézilabda (több tucat bajnokság mérkőzései hetente)

Pillanatkép az Bankonbet élő sport oldalról

Bankonbet kaszinó

8 / 10

A Bankonbet kitűnik az online fogadóirodák kínálatából azzal, hogy nemcsak a sportfogadás lehetőségét biztosítja, hanem teljes értékű kaszinóoldalként is funkcionál. A legnépszerűbb kaszinójátékok az alábbiak:

21, más néven blackjack

A játékos és az osztó felváltva kap lapot az 52 lapos francia kártyából. A játékos célja, hogy a lapjai összértéke közelebb legyen a 21-hez, mint az osztó lapjainak összértéke, de ne haladja meg azt.

Rulett

A rulett az egyik legrégebbi kaszinójáték. A játékos célja, hogy eltalálja a rulettkeréken kipörgetett szám valamilyen jellemzőjét (például hogy piros vagy fekete a szám, hogy páros vagy páratlan) vagy akár a pontos számot. Minél kisebb egy kimenetel valószínűsége, annál nagyobb szorzóval nyerhet a játékos. Ha azonban a 0-t pörgeti ki a kerék, az összes játékos veszít.

Baccara

A baccara vagy bakkara egy másik népszerű kártyajáték. Itt azonban nem kell az osztót megverni, hanem csak azt kell helyesen megtippelni, hogy a lapok kiosztása után az osztó nyer, a játékos nyer, vagy döntetlen lesz az eredmény.

Nyerőgépek

A Bankonbet oldalán több ezer nyerőgép található, többek között olyan fejlesztőktől, mint az Evolution Gaming vagy a Microgaming. Egyes nyerőgépekben a vesztes tétek halmozódnak, így akár kis összeg megtételével is hatalmas lehet a nyeremény.

Pillanatkép az Bankonbet nyerőgépek oldaláról

Bankonbet bónuszok és akciók

9 / 10

A Bankonbet csakúgy, mint a többi fogadóirodák, vonzó bónuszokkal várják a játékosaikat. A legelterjedtebb bónusz az üdvözlő bónusz, amivel az iroda a regisztrációt és az első befizetést díjazza. Az egyik üdvözlőbónusz esetében a játékos az első befizetésének 100%-át kapja meg bónuszként, a bónusz összege pedig akár 35.000 forint is lehet. A másik választható üdvözlőbónusz a veszteséges tétek egy részének visszafizetését biztosítja. A két üdvözlőbónusz közül az egyik választható, mindkettő nem.Pillanatkép az Bankonbet bónusz oldalról

A Bankonbet az üdvözlőbónusz felhasználása után sem feledkezik meg a játékosokról. Léteznek rendszeres akciók, mint például a heti pénzvisszafizetés (cashback), vagy a hét egy bizonyos napján vagy napjain bizonyos játékokhoz kapcsolódó akciók, és léteznek időszakos akciók is, mint például az egyes ünnepeket felvezető speciális akciók. Jelenleg a következők találhatók a kínálatban:

Húsvéti Eggstrák

40 ingyen pörgetés vagy 15.000 Ft bónusz választható 6.000 Ft befizetése esetén meghatározott nyerőgépeken.

Arany Húsvét

Akár 84.000 Ft bónusz blackjack asztalokon.

Heti Cashback

Akár 15% pénzvisszafizetés a vesztes tétekre akár 1.000.000-ig hetente, kaszinójátékokon.

Crazy Time keddek

3.000 Ft jutalom a Crazy Time játékon kizárólag keddenként.

Játékműsör Csütörtökök

3.000 Ft bónusz az Evolution Games kiválasztott játékain 90.000 Ft összértékű játék esetén, kizárólag keddenként.

Élő Cashback

25% pénzvisszafizetés az Élő Kaszinó részlegben akár 60.000 Ft értékben.

Pénteki Gold Blackjack

3.000 Ft bónusz Blackjack asztalokon bizonyos lapkombinációk megjelenése esetén, kizárólag péntekenként.

Rulett Hétvégék

3.000 Ft bónusz szombaton és vasárnap, ha a játékos a zöld színnel nyernek minimum 600 Ft-os tét esetén.

Drops & Wins Élő Kaszinó

Akár 10.000 EUR nyeremény a Mega Wheel játékon egy 52 napos bajnokság végén.

A bónuszok és az akciókban megszerezhető előnyök általános jellemzője, hogy az ezekből származó nyereményeket nem lehet azonnal kifizetésre igényelni; a kifizetés előtt a megnyert összeget bizonyos számú alkalommal újra fel kell tenni sportfogadásra, mielőtt a nyeremény kifizethetővé válik. A feltételek a kifizetésre való jogosultság megszerzéséhez az egyes bónuszok esetében eltérnek egymástól.

Bankonbet sportfogadás: szorzók és a fogadóiroda haszna

9 / 10

A sportfogadási oldalon különböző sportesemények különböző kimeneteleire lehet fogadni. Akárcsak a rulett esetében, itt is az az alapszabály, hogy minél kisebb egy kimenetel valószínűsége, annál nagyobb szorzóval nyerhet a játékos sikeres tipp esetén. A fogadóiroda azonban mindig saját haszonkulccsal dolgozik, ami minden alkalommal némileg különböző, nagyságrendileg azonban 5% körül mozog. Ez azt jelenti, hogy az iroda az összesen befizetett összegekből 95%-ot fizet ki a sikeresen tippelő játékosoknak, a maradék pedig a fogadóiroda haszna. A szorzók nagysága nagyon széles skálán mozog, a 1,01-es szorzótól (amikor majdnem 100% egy adott kimenetel megtörténésének a valószínűsége) akár a több százszoros szorzóig, az átlagos szorzó olyan sportágakban, ahol döntetlen is lehet a végeredmény, kb. 2-2,5 között van. Ezek a számok más fogadóirodáknál, például az Unibetnél vagy a 22Betnél is hasonlóak.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  6.53%

 • Biathlon

  Biathlon

  6.34%

 • Boxing

  Boxing

  6.01%

 • Cricket

  Cricket

  6.76%

 • Cybersport

  Cybersport

  6.09%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  6.81%

 • Kézilabda

  Kézilabda

  6.54%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  6.89%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  6.34%

 • MMA

  MMA

  6.15%

 • Röplabda

  Röplabda

  6.98%

 • Rugby

  Rugby

  6.78%

 • Tenisz

  Tenisz

  6.43%

Átlagos fogadási margin: 6.5%

Bankonbet mobilalkalmazás

6 / 10

Az okostelefonok elterjedésével és internet sebességének radikális növekedésével a játékosok a böngészős online sportfogadási oldalak használata mellett felfedezték a mobileszközön történő játék előnyeit, elsősorban a mobilitást és az ezzel járó kényelmet. A szolgáltatók ezzel párhuzamosan kezdték el a weboldalaikat mobilos használatra is alkalmassá tenni, illetve azok alkalmazásverzióit fejleszteni a különböző platformokra.

Bár a Bankonbet, amely egy meglehetősen új fogadóiroda, még nem jelentkezett dedikált mobilapplikációval, a weboldala teljes mértékben reszponzív, ami azt jelenti, hogy ha a mobileszköz böngészőjében nyitjuk meg a weboldalt, az felismeri az eszközt, az oldal pedig az eszköz és a böngésző jellemzőinek megfelelően rendeződik át a lehető leglogikusabb formába.

 • Android alkalmazás: nincs
 • iOS alkalmazás: nincs
Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

A Bankonbet használhatósága és jellemzői

7 / 10

A Bankonbet nem rendelkezik dedikált mobilalkalmazással, de a böngészőben elérhető verzió kényelmesen használható, és kiváló felhasználói élményt biztosít.

Előnyök

Korlátozások

A kezdőoldal viszonylag lassan töltődik be

Nincs dedikált mobilalkalmazás

Sportágak, amelyekre a Bankonbet oldalán fogadni lehet

8 / 10

A Bankonbet oldalán több tucat sportágra lehet fogadni, többek között magyar vonatkozásúakra is. Labdarúgás esetében pédául az NB I-es meccsek mellett az NB II és a magyar kupa összes mérkőzésének több tucat kimetenetele is fogadható. A Bankobet egyike a legjobb sakk szerencsejáték oldalaknak, valamint asztalitenisz szerencsejáték oldalaknak. A legismertebb fogadási platformok vízilabdához sem tudnak többet kínálni, mint a Bankobet. A top fogadóirodák e-sportra is nagy figyelmet szentelnek, nincs ez másképp a Bankobet esetében sem. A hagyományos játékok sokasága mellett tehát a bukméker a virtuális játékokra is odafigyel. A Bankobet és a hozzá hasonló fogadóirodák UFC fogadásra is használhatóak, vagy ha biztonságos golf fogadó weboldalakat keres, akkor is érdemes szétnéznie a Bankobet-nél.

A Magyarországon rendkívül népszerű lóverseny azonban sajnos nem érhető el a Bankonbet magyar oldalán. A legnépszerűbb sportágak, mint például a labdarúgás esetében gyakorlatilag a világ összes országának bajnokságaira lehet fogadni Dél-Amerikától Afrikán át Ázsiáig, a legnagyobb focinemzetek esetében pedig több bajnokságra is, Angliából például még az amatőr mérkőzések is megtalálhatók a kínálatban. Ahogy arról fentebb már volt szó, a Bankonbet haszonkulcsa körülbelül 5%, ami nagyjából megfelel az iparági sztenderdnek, a legtöbb sportfogadási oldal hasonló haszonkulccsal dolgozik. Jellemző, hogy a népszerűbb sportágak fogadási lehetőségei esetében a haszonkulcs valamivel alacsonyabb, míg a kevésbé népszerű sportágak vagy fogadási lehetőségek esetében valamivel magasabb.

A legnépszerűbb fogadási lehetőségek a Bankonbet oldalán

A bankonbet számtalan sportág eseményeire kínál különböző fogadási lehetőséget. Az angol első osztályú bajnokság mérkőzesein közel 500 különböző kimenetelre is lehet fogadni, és az a szám még a másodosztály mérkőzesei esetében is hasonló, akár több nappal a mérkőzés előtt.

Az egyes sportágak jellegéből adódóan ezek a lehetőségek sportáganként némileg eltérőek lehetnek, hiszen az UFC-ben vagy a tollaslabdában nem lehet döntetlen a végeredmény, a legnépszerűbb fogadási lehetőségek azonban minden sportág esetében ugyanazok:

 • Győztesre történő fogadás
 • Hendikepes fogadás
 • Gól- vagy pontszámra történő (alatt/felett) történő fogadás
 • Gól- vagy pontkülönbségre történő fogadás
 • Kombinált fogadás
 • Végeredményt nem befolyásoló fogadások

Ezeket a piacokat figyelembe véve, a Bankobet és a hozzá hasonló oldalak tollaslabda fogadásra is igénybe vehetőek, persze csak a futball, kosárlabda, tenisz, jégkorong, és még néhány további sportág mellett.

Megbízhatóság

8 / 10

A Rabidi N.V. tulajdonában lévő Bankonbet a Curaçao-i hatóságok játékengedélyével rendelkezik a 151791-es regisztrációs számon. Ez a játékengedély az egyik legmegbízhatóbb az összes közül, a legnépszerűbb és legnagyobb fogadóirodák szinte mindegyike rendelkezik Curaçao-i játékengedéllyel. Ez a tény önmagában is biztosítja a fogadóiroda megbízhatóságát, emellett pedig az is elmondható, hogy az interneten található vélemények is egyöntetűen megbízhatónak találják a Bankonbetet.

Fizetési lehetőségek: be- és kifizetés a Bankonbet fogadóirodánál

8 / 10

Befizetés

A Bankonbet meglehetősen sok befizetési módot kínál. A bankkártyákkal kompatibilis fogadóoldalak közé tartozik. Rengeteg digitális pénztárcát is lehet használni, de akár különböző kriptovalutákban, például bitcoinban is intézhetjük a befizetést, sőt a tétjeinket is megtehetjük kriptovalutában. A befizetés forintban is lehetséges, a minimális összege 3.000 Ft, míg a legkisebb feltehető tét 100 Ft. A befizetési mód kiválasztása és a befizetendő összeg megadása után csak a befizetés gombra kell kattintani, a befizetett összeg gyakorlatilag azonnal jóváírásra kerül a számlánkon, és már indulhat is a játék!

Kifizetés

A kifizetés a befizetéshez hasonlóan nagyon gyors és egyszerű folyamat, pusztán meg kell adni, hogy mekkora összeg kifizetését szeretnénk eszközölni, majd a gombra kattintva megerősíteni a kifizetés igényét. A Bankobet többek között a Wise-barát fogadási weboldalak és a Skrill-kompatibilis fogadóoldalak közé is tartozik. Ezeken kívül azonban még jóval több fizetési módot is kínál.

A kifizetés minimális összege 6.000 Ft, maximális összege pedig 1.200.000 Ft naponta. A Bankonbet csapata 3 napon belül folyósítja az összeget, ami olyan módon érkezik meg, ahogy a befizetés történt. Ez vonatkozik a kriptovalutákra is. A kifizetések mindenkori feltétele a befizetések legalább egyszeri megjátszása.

A kifizetések mindenkori feltétele a befizetések legalább egyszeri átjátszása.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

10 – 3.000€ 1 – 3 nap 0%

Mastercard

10 – 2.000€ Azonnali 0% 10 – 3.000€ 1 – 3 nap 0%

MuchBetter

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Skrill

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Jeton

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

paysafecard

10 – 1.000€ Azonnali 0%

MiFinity

10 – 2.500€ Azonnali 0% 10 – 2.500€ 1 – 3 nap 0%

NETELLER

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Bitсoin

30 – 5.000€ Azonnali 0% 40 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Ethereum

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Tether

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Litecoin

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Dogecoin

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

TRON

10 – 5.000€ Azonnali 0% 10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Banki átutalással

10 – 5.000€ 1 – 3 nap 0%

Ügyfélszolgálat

8 / 10

A sportfogadási irodák számára kiemelt jelentőségű az ügyfélelégedettség, és az, hogy a játékosok bármilyen probléma nélkül tudják az oldalt vagy az alkalmazást használni, hiszen profitjuk csak a játékosok által elköltött pénzből származhat. Ha mégis valamilyen probléma adódik vagy kérdés merül fel, a legtöbb fogadóiroda biztosít ügyfélszolgálatot a játékosok számára. Kétféleképpen lehet a kapcsolatot az irodával felvenni:

 • emailben és
 • élő chaten

Az élő chaten az oldal alján található bal oldali menüoszlop „Kapcsolat” linkjén keresztül lehet elérni, és perceken belül reagálnak. Magyarul is fel lehet tenni a kérdéseket, a válasz pillanatokon belül megérkezik.

Mielőtt azonban kapcsolatba lépnénk az ügyfélszolgálattal, érdemes átnézni a Gyakran Ismételt Kérdések részt, ahol gyakorlatilag minden kérdésre megtalálható a válasz, legyen az pénzügyekkel, technikai problémákkal vagy bejelentkezési problémákkal kapcsolatos, így saját magunknak és a Bankonbet ügyfélszolgálatának egyszerre spórolhatunk meg időt. Az ügyfélszolgálat napi 24 órában elérhető a hét minden napján.

Support contacts

Telefon

Email

support@bankonbet.com

Élő chat

Hozzáértés 0 / 5 4 / 5 5 / 5
Udvariasság 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő n/e akár 8 óra Azonnali

Fiók megerősítése

8 / 10

A Bankonbet oldalán a fiókot a regisztráció után nem kell külön megerősíteni. Az iroda e-mailben azonnal megerősíti a regisztrációt, és az első befizetés után azonnal el lehet kezdeni fogadni vagy a kaszinóoldalon játszani. A regisztrációról szóló részben említett adatokat azért kéri minden játékostól a Bankonbet, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a regisztráló játékos jogosult az oldalon való játékra (elmúlt 18 éves, és élő személy).

Bankonbet fogadási piacok: rövid útmutató

8 / 10

A sportfogadási oldalakon nemcsak különböző sportágak különböző bajnokságainak különböző mérkőzéseire lehet fogadni, de egy adott mérkőzésen belül is rengeteg fogadási lehetőséget kínálnak az irodák. Ez természetesen így van a Bankonbet esetében is. A legnépszerűbb fogadási piacok a következők:

Összesített (Total)

Azt kell megtippelni, hogy egy adott mérkőzésen a gólok vagy pontok száma meghalad-e egy bizonyos értéket vagy nem. Például egy focimeccs esetében a „2,5 gól fölött” azt jelenti, hogy legalább 3 gól születik a mérkőzésen, a „2,5 gól alatt” pedig értelemszerűen azt, hogy maximum 2 gól fog esni.

Hendikep (Handicap)

A hendikepes fogadás lényege, hogy az egyik csapat által elért gólok vagy pontok számából levonjuk a hendikep számát, -1 esetében például 1 gólt vagy pontot. A hendikepes fogadás esetében gyakran egy jóval esélyesebb csapat vagy játékos találkozik egy jóval esélytelenebbel.

Kombinált fogadás (System bet)

A kombinált fogadás lényege, hogy egy adott szelvényen több eseményre is fogadunk „kötésben”. A kimenetelek oddsai ekkor összeszorzódnak, így sikeres tippek esetén sokkal nagyobb lehet a nyeremény. Ha azonban egyetlen tipp is rossz a szelvényen, a sikeres tippek is vesztes tippnek számítanak.

Győzelem nagysága (Winning margin)

Ebben a fogadási fajtában azt kell megtippelni, hogy egy adott csapat vagy játékos minimum hány góllal vagy ponttal nyer az ellenfelével szemben.

1x2 (1x2)

Az egyik legegyszerűbb és legnépszerűbb fogadási forma: pusztán azt kell megtippelni, hogy melyik csapat vagy játékos nyer, esetleg döntetlen lesz-e az eredmény.

Végeredményt nem befolyásoló fogadások (Prop bets)

Ezek a fogadások olyan kimenetelekről szólnak, amelyek a végső végeredményt nem feltétlenül befolyásolják. Focis példánál maradva tipikusan ilyen az, hogy egy adott játékos szerez-e gólt a meccsen, vagy hogy lesz-e 11-es vagy kiállítás.

Bankonbet licenc és szabályozások

9 / 10

Egy sportfogadási iroda esetében kiemelt fontosságú kérdés, hogy mennyire biztonságos, hiszen az iroda kezeli a játékosok pénzét, nyeremény esetén pedig a kifizetéseket is, így mindenki biztosan szeretné tudni, hogy a pénze biztonságban van.

A Bankonbet a Curaçao-i hatóságok játékengedélyével rendelkezik a 151791-es regisztrációs számon. A Curaçao-i hatóságok játékengedélye az egyik legmegbízhatóbb az iparágban, amely védi a játékosokat, felelősségteljes játékot biztosít, a játékokat és a nyereményeket pedig legálissá teszi mindenki számára.

Fogadás a Bankonbet oldalán

8 / 10

A fogadás a Bankonbet oldalán ugyanolyan egyszerű, mint a regisztráció és a befizetés.

 1. A bal oldali menüben lehet kiválasztani először a sportágat, majd az országot és az országon belül a bajnokságot.
 2. A megjelenő listából lehet kiválasztani a mérkőzést, amelyre fogadni szeretnénk, ezután pedig ki lehet választani a tippelendő kimenetelt, illetve megadni a fogadásra szánt összeget.
 3. Ezután megjelenik a képernyőn jobb felső sarkában a szelvény, amelyhez igény szerint más mérkőzéseket is hozzáadhatunk.
 4. Miután a szelvényen a „fogadás” gombra kattintunk, a szelvény azonnal játékba kerül.

Regisztráció a Bankonbet oldalán

8 / 10

A befizetési folyamatról már volt szó a korábbiakban, arról azonban nem, hogy pénz befizetéséhez és a játék megkezdéséhez természetesen regisztrációra van szükség. Ez egy nagyon egyszerű, 4 gyors lépésből álló folyamat.

 1. Kattintás a „regisztráció” gombra

  Első lépésben a weboldalon a jobb felső sarokban található „regisztráció” gombra kell kattintani.

 2. A szükséges adatok megadása

  A felugró ablakban a következő adatokat kell megadni: email cím, választott felhasználónév és jelszó, cím, születési dátum és telefonszám.

 3. A fiók megerősítése

  Ezek után a „regisztráció” gombra való kattintással létre is jön a fiók, és egyúttal a fiók megerősítése is megtörténik.

 4. Kész is vagyunk!

  A regisztrációt a Bankonbet e-mailben azonnal megerősíti. Ebben az e-mailben az iroda legfőbb jellemzői mellett az összes aktuális bónusz listája is megtalálható az üdvözlőbónuszoktól kezdve a rendszeres és az időszakos akciókig. A befizetés több pénznemben, például euróban is lehetséges, de természetesen forintban is. Ebben az esetben a fogadássokat is forintban lehet megtenni.

Megbízható a Bankonbet sportfogadási oldal? Végső gondolatok

8 / 10

A Bankonbet egy meglehetősen új fogadási oldal, amely az iparág egyik legmegbízhatóbb engedélyével rendelkezik. Bár az oldal még nem rendelkezik mobilalkalmazással, a böngészőben elérhető verzió megbízhatóan működik, és kiváló játékélményt biztosít.

 • Korlátozások
 • Az oldal viszonylag lassan töltődik be
 • Nincs dedikált mobilalkalmazás
 • Az ügyfélszolgálat nem érhető el telefonon

Gyakran Ismételt Kérdések

?

Milyen hatósági engedéllyel rendelkezik a Bankonbet?

A Bankonbet a Curaçao-i hatóságok játékengedélyével rendelkezik a 151791-es regisztrációs számon. Ez a játékengedély az egyik legmegbízhatóbb.

?

Van a Bankonbetnek mobilalkalmazása?

Nincs. A mobileszköz böngészőjéből elérhető webes verzió azonban teljesen reszponzív, így ugyanazt a játékélményt nyújtja, mint tenné azt egy dedikált mobilalkalmazás.

?

Milyen bónuszokat kínál a Bankonbet?

A Bankonbet bónuszok és akciók széles skáláját kínálja. Az első befizetéshez kapcsolódó üdvözlőbónusz mellett a játékosok rendszeres és időszakos akciókban is igényelhetnek további bónuszokat.

?

Hogyan lehet befizetni a Bankonbetnél?

Sokféle befizetési mód áll rendelkezésre: a bankkártyás vagy digitális pénztárcából történő befizetés mellett különböző kriptovalutákkal, például bitcoinnal is lehet fizetni.

?

Milyen sportágakra lehet fizetni a Bankonbet oldalán?

A Bankonbet oldalán a sportágak igen széles választéka található. A legnépszerűbb sportágak a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong és a kézilabda.

?

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a Bankonbet ügyfélszolgálatával?

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén az ügyfélszolgálat e-mailben vagy élő chatben érhető el.

?

Elérhető a Bankonbet magyar nyelven is?

Igen, a Bankonbet magyar nyelven is elérhető.

?

Tudok forintban befizetni a Bankonbet oldalán?

Igen, a Bankonbet biztosítja a forintban történő befizetés lehetőségét. Ebben az esetben a kifizetés és forintban fog történni.

?

Vannak élő fogadási lehetőségek a Bankonbet oldalán?

Igen, a Bankonbet rendkívül széles skálán biztosít lehetőséget az élő fogadásokra.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével