Dupla Esély Futball Tippek

Hogyha érdekelnek a Dupla esély tippek, akkor a legjobb oldalon jársz! A MightyTips csapata folyamatosan szállítja neked ezeket, napi rendszerességgel! Az alábbiakban bemutatjuk neked a Dupla esély fogadási piac legfontosabb ismertetőjegyeit, legnagyobb előnyeit, és hátrányait. Olvass tovább a Dupla esély fogadás alapjaiért!

Foci tippek és előrejelzések

Sajnos a keresésedre nincsen találat. Próbálj egész szavakra rákeresni.

Három ok, amiért érdemes a MightyTips tanácsaira hagyatkozni

  1. A Mightytips.hu szakértői tényleg tudják a dolgukat.
  2. Javaslataink és jóslataink komoly kutatómunka eredménye.
  3. Sikereinket te is visszakeresheted! 

Minden, amit a Dupla esély fogadási piacáról tudni érdemes

Dupla esély fogadási

A Dupla esély fogadás lényege, hogy a mérkőzés végeredményére tippelsz, akárcsak az 1X2 piacon. Azzal ellentétben itt egy kimenetel helyett kettővel is nyerhetsz. A Dupla esély fogadás tehát azt ígéri, amit a neve mutat: kétszer annyi esélyed van nyerni, mint veszíteni, hiszen a három lehetséges kimenetelből kettővel nyersz, és csak a harmadik veszít! 

Ez természetesen az odds-okon is megmutatkozik. Az 1X2 piacon magasabbak a szorzók, de a nyerési esélyek ezzel arányosan alacsonyabbak. Ez a legfontosabb tudnivaló a Dupla esély fogadási piacról.

Szakértők Mightytips

Aladár Kollár Aladár
Kollár

831 tippek

49% nyert

András Juhász András
Juhász

509 tippek

56% nyert

Balázs Hetei Balázs
Hetei

210 tippek

50% nyert

A Dupla Esély fogadás előnyei - Avagy miért érdemes

A Dupla esélyt azoknak a biztonsági játékosoknak találták ki, akik szeretnek ugyan fogadni, de leginkább nyerni szeretnek. Akik a tőzsdén nem az 1000%-os profitra mennek rá, hanem megelégszenek a 15%-kal is. Inkább nyerj kisebbet, mint semmit - Ez a Dupla esély fogadás alapja, és ezért éri meg ezen a fogadási piacon játszani!

  • Kétszer annyi esélyed van nyerni, mint veszíteni, hiszen a három lehetséges kimenetelből kettő nyertes.
  • Megjósolhatatlannak igérkező rangadókra is magabiztosabban fogadhatsz így.
  • Kevesebb kockázatot vállalsz, de nyerni így is tudsz kiváló összegeket.

Ingyenes foci jövendölések a MightyTips szakértőitől

Ingyenes foci jövendölések

Szeretnél napi szinten tisztában lenni a legjobb dupla esély tippekkel kapcsolatban? Akkor azt tudjuk javasolni, hogy légy rendszeres olvasója a Mightytips.hu oldalának! Nálunk naponta olvashatsz a legjobb internetes fogadóirodák legjövedelmezőbb ajánlatairól, és persze a legjobb Dupla esély tippek is nálunk vannak!

Mindezt ráadásul teljesen ingyenesen szállítjuk olvasóinknak, hiszen az Ő sikereik a Mi sikereink is.

Ebben hiszünk, ez a missziónk, ezért dolgozunk nap mint nap. Használd ki bátran a dupla esély és egyéb foci előrejelzéseinket is!

A mi módszerünk - Ahogy a MightyTips jövendöl

A MightyTips szerkesztői maguk is tapasztalt sportfogadók. Fő profilunk a foci fogadás, az évek során a legnépszerűbb fogadási piacok szakértőivé nőttük ki magunkat. Az oldalunkon is visszakeresheted korábbi tanácsainkat, és az alapján dönthetsz, hogy megbízol-e bennünk! 

Mielőtt leírunk nektek egy foci fogadással kapcsolatos tanácsot, több órán keresztül kutatunk az adatok, korábbi eredmények, hírek és statisztikák után, hogy mindenképpen hiteles adatokkal lássuk el olvasóinkat! Szakértelem, kutatómunka, hitelesség, megbízhatóság - zek a Mightytips.hu csapatának közös az alapkövei!

A sportfogadás szakértői vagyunk!

Szakértelmünk és tapasztalatunk

bm-filter-anchor-info

Szakértőink

A MightyTips szerkesztői sokéves múltra tekinthetnek vissza. Gyakorlatilag együtt nőttünk fel az internetes sportfogadással, és együtt is fejlődünk! A szakértelmünkben megbízhatnak olvasóink is. Tanácsainkat büszkén és boldogan osztjuk meg közönségünkkel, akik reményeink szerint ugyanúgy fognak profitálni fogadási tanácsainkból, ahogy mi magunk tesszük évek óta!

Foci fogadási típusok - Melyik a legjobb, és miért?

Foci fogadási típusok

  • Dupla esély. A Dupla esély fogadás kifejezetten ajánlatos azoknak, akik nem ragaszkodnak a hatalmas nyereményekhez, hanem inkább a biztosra mennének. Nagyjából erről szól a dupla esély fogadás. A három lehetséges kimenetelből kettő nyer, így tehát remek esélyekkel vághatsz neki a meccseknek. A dupla esély fogadással jól lehet profitálni.
  • 1X2. A Dupla esélyhez hasonló fogadási piac. A nyerési esélyeink alacsonyabbak, hiszen kevesebb nyertes kimenetel létezik. Az odds-ok viszont magasabbak, így a nyereményünk is magasabb lehet. Ez az egyik legnépszerűbb foci fogadási piac mind a mai napig.
  • Alatt / Fölött. Ha nem végeredményre szeretnél tippelni, hanem mondjuk a gólok vagy a sárga lapok számára, akkor ajánljuk az Alatt / Fölött piacot. Ha például két remekül védekező csapat csap össze, akkor egy 2.5 gól alatti fogadás szinte garantáltan nyer. Ha két védekezni képtelen csapat játszik, akkor a 3.5 gól fölött lehet a nyertes tipp.

A MightyTips foci fogadási tippjei és jövendölései

A fentebbi sorokban bemutattuk a Dupla esély fogadás legnagyobb előnyeit és hátrányait egyaránt. Mi hisszük, hogy a MightyTips rendszeres olvasói valóságos szakértőivé válhatnak a Dupla esélyes foci fogadásoknak. E cikkünket alaposan áttanulmányozva megtanulhattad ennek a piacnak az alapjait. Tovább az - ingyenes - foci erőjelzéseinket  olvasva és megfogadva pedig remek nyereményekre tehetsz szert!

GYIK

? Mi az a dupla esély fogadás?
Mint a neve is mutatja, a dupla esély fogadással megduplázhatod a nyerési esélyeidet. Egy-egy focimeccsnek három lehetséges kimenetele van: vagy győz a hazai csapat, vagy győz a vendég csapat, vagy döntetlen lesz. Ebből a háromból kettővel is nyersz a Dupla esély fogadási piacon.
? Megéri a Dupla esély piacon fogadni?
Igen is, meg nem is. Hogyha csak vaktában dobálózol a tétekkel, akkor nem, de akkor másra sem éri meg fogadni. Ha komolyan vetted a felkészülést, elolvastál minden hírt és statisztikát, és arra jutottál, hogy a Dupla esély a lehető legjobb ajánlat az adott eseményre, akkor biztos megéri!
? Biztosan nyerek a Dupla esély fogadással?
Nem létezik olyan, hogy biztosan nyersz egy adott fogadással. Mindig olyan pénzzel fogadj, amit nem sajnálsz elveszteni. Ha létezne biztos fogadás, akkor nem léteznének anyagi problémák a Földön. Nem fog tehát minden fogadásod nyerni, de az esélyeid sokkal jobbak ezzel a módszerrel.
? Mit jelentenek at 1X, 12, X2 kódok?
A fogadás kimenetelét jelentik. Az 1X azt jelenti, hogy vagy döntetlen vagy a hazai csapat nyer. Az X2 döntetlent vagy vendég győzelmet jelent, míg az 12 pedig azt, hogy valamelyik csapat győzni fog - mindegy, hogy melyik, csak döntetlen ne legyen.
? Hol érdemes dupla esély piacon fogadni?
A legjobb fogadóirodáknál, akik a legmagasabb odds-okat kínálják. A legjobb fogadóirodákat nálunk találod, mi pedig igyekszünk mindig bemutatni, hogy melyik eseményre melyik oldal kínálja a legjobb szorzókat.

értékelés, átlag 0 / 5