1X2 Futball Tippek

Ezen cikkünkben az 1X2 tippek lesznek a legfontosabb szereplők. Bemutatjuk, miért érdemes a Mightytips szerkesztőinek foci előrejelzéseit olvasni, és hogyan néz ki egy jól megfogalmazott 1X2 foci tipp. Lássuk hát, mitől lesz nyereséges egy 1X2 foci fogadás!

Foci tippek és előrejelzések

A nap mérkőzése

564_564-25x25 La Liga

Mallorca vs Osasuna

Legjobb odds-ok 2.25

Értékelés: 100%

8_8-25x25 Premier League

Chelsea vs Aston Villa

Legjobb odds-ok 5.8

Értékelés: 100%

8_8-25x25 Premier League

Newcastle United vs Manchester United

Legjobb odds-ok 2.48

Értékelés: 100%

384_384-25x25 Serie A

Napoli vs Milan

Legjobb odds-ok 1.77

Értékelés: 100%

Három ok, amiért érdemes a MightyTips tanácsaira hagyatkozni

  1. Szakértők adnak profi tippeket.
  2. Előrejelzéseinket hosszas szakmai elemzés előzi meg.
  3. Remek sikerrátával dolgozunk sportfogadóként is!

Az 1X2 jóslatokról bővebben - Minden, amit tudni érdemes!

Az 1X2 előrejelzésekkel kapcsolatban azt kell tudni, hogy  ilyenkor az adott mérkőzés végeredményét tippeljük meg. Nálunk a legjobb 1x2 foci tippeket fogod találni, hiszen hatalmas kutatómunkát fektetünk a cikkeinkbe! Ennek látható eredménye is van, amiről bármikor meg is bizonyosodhatsz! 

1X2 fogadást érdemes játszani, akár gyűjtő fogadásban is. Így növelheted az odds-okat - azaz a nyereményedet is. Persze érdemes vigyázni, mert ilyenkor minden egyes újabb hozzáadott fogadás csökkenti a nyerési esélyeidet!

Szakértők Mightytips

Aladár Kollár Aladár
Kollár

831 tippek

49% nyert

András Juhász András
Juhász

509 tippek

56% nyert

Balázs Hetei Balázs
Hetei

210 tippek

50% nyert

A foci jövendölések előnyei

A foci jövendölések előnyei

A foci jövendöléseket azért is érdemes olvasni, mert tágítják a sportfogadási horizontodat, tágítja a látókörödet, és bővíti az információs hátteredet. Ez pedig előnyt ad neked a fogadóirodával szemben. Egyszóval növelheted a nyerési esélyeidet!

  • Minél nagyobb tudással rendelkezel, annál jobbak a győzelmi esélyeid!
  • Hogyha rendszeresen olvasod a foci előrejelzéseinket, sosem fogsz lemaradni a legjobb szorzókról és fogadási ajánlatokról!
  • Több szem többet lát! Mindig érdemes mások véleményét is meghallgatni, és összevetni azt a sajátoddal.

Ingyenes foci jövendölések a MightyTips szakértőitől

A MightyTips szerkesztősége számos sportfogadási szakértőből állt össze. Sokan vagyunk, és demokráciában élünk, azaz meghallgatjuk egymást, és adunk egymás véleményére.

Közösen hozunk meg stratégiai döntéseket, hiszen mindannyian nyerni szeretnénk. Sőt, azt szeretnénk, ha velünk együtt ti is nyernétek!

Ez a fő missziónk, és éppen ezért tesszük teljesen ingyenesen a számodra elérhetővé a szakértőink 1X2 foci tippjeit! Ne maradj le egy ilyen lehetőségről, így szakíthatsz igazán nagyokat!

A mi módszerünk - Ahogy a MightyTips jövendöl

A MightyTips szerkesztői csak a megfelelő szakértőket veszi fel. Olyanokat, akik már bizonyították, hogy értik a dolgukat, és remek tanácsokkal látnak el minket és olvasóinkat egyaránt. Ezt sokféle módon tehetik meg. A legalapvetőbb persze a sikerráta. Hogyha valakinek kiemelkedő eredményei vannak, az előnnyel indul.

Ahogy a MightyTips jövendöl

A mi stratégiánk alapját a belefektetett kutatómunka jelenti. Ebben emelkedünk ki igazán a többiektől. Minden egyes fogadási jövendölésünket hosszú órák folyamatos kutatása és tanulmányai előzik meg. Formákat és játékosokat elemzünk, teljesítményeket és odds-okat hasonlítunk össze. Olvasóink mindebből már csak annyit látnak, hogy már megint mi mutattuk meg a legjobb szorzókat egy - egy fontos eseményre. E mögött viszont hatalmas munka áll.!

A sportfogadás szakértői vagyunk!

Szakértelmünk és tapasztalatunk

bm-filter-anchor-info

Szakértőink

A csapatunknak együttvéve több évtizedes tapasztalata van az online sportfogadás terén. Játékosok és fogadók vagyunk mi is, akárcsak olvasóink. Évek óta kutatjuk a tökéletes oldalakat, a legjobb odds-okat és ajánlatokat. Ezeket szeretnénk megmutatni Nektek is!

Foci fogadási típusok - Melyik a legjobb, és miért?

Melyek a legjobb foci fogadási piacok

  • 1X2: Az 1X2 a foci fogadások legnépszerűbb formája. Ez annyit jelent, hogy a rendes játékidő végeredményét tippeled meg - azaz azt, hogy melyik csapat nyer. Az egyes rendre a hazai (bal oldalra írt) csapat, míg a kettes a vendég csapatot (jobb oldali) jelöli. Az X a döntetlen megfelelője. Kieséses szakaszban érdemes tudni hogy csak a rendes játékidőre vonatkozik ez, a 2 × 15 perces ráadás már nem számít bele az 1X2 fogadás eredményességébe.
  • Pontos eredmény: Az 1X2 továbbfejlesztett változata. Nem csak a győztes csapatot nevezzük meg (vagy azt, hogy döntetlen lesz), hanem mindkét csapat pontos gólszámát megadjuk. Természetesen ez sokkal nehezebb, de a győzelem mértéke is nagyobb így.
  • Dupla esély: Hasonlít az 1X2-höz, de alacsonyabb odds-kkal és nagyobb nyerési esélyekkel jellemezhető. Ilyenkor két eredménnyel is nyerhetünk. Ha például az 1X-re fogadunk, akkor a hazai csapat győzelme és a döntetlen is nyereséget jelent számunkra.

A MightyTips foci fogadási tippjei és jövendölései

Cikkünk végére érve még pár alapvető fontosságú kérdést szeretnénk még megválaszolni. Ha eddig követtél minket, akkor már tudod, mit takar az 1X2 fogadás, és hogy miért érdemes a MightyTips szakértőire bízni magad. Ingyen látunk el jobbnál jobb foci jövendölésekkel, melyeket nyugodt szívvel kamatoztathatsz! Légy tehát rendszeres olvasónk, hogy sose maradj le a legjobb foci fogadási tippekről!

GYIK

?

Mi az az 1X2 fogadás?

A legnépszerűbb fogadási piac, hiszen egyszerű, könnyen érthető, és mindenki szereti megtippelni egy adott mérkőzés győztesét vagy végeredményét.
?

Milyen egyéb fogadási piacok léteznek?

Csak néhány példát szeretnénk felhozni: 1X2, dupla esély, hendikep, ázsiai hendikep, Pontos eredmény, mindkét csapat lő gólt, alatt / fölött, gólszerzők, büntetők, speciális események… Ma már szinte mindenre fogadhatunk. Főleg, ha élőben tesszük!
?

Csak mérkőzés előtt lehet fogadni?

Ma már szerencsére nem. Fejlődött annyit az online sportfogadás iparága, hogy ma már élőben is tudsz fogadni. A legvéletlenszerűbb eseményekre is fogadhatsz akár azután is, hogy a mérkőzés már elkezdődött. Persze az 1X2 fogadási piac is szinte végig nyitva marad.
?

Van maximális nyerés online sportfogadás esetében?

Nincs, a nyerés mértéke szinte csak rajtad áll. Minél nagyobb téttel játszol minél nagyobb szorzókon, annál többet nyerhetsz! Persze bizonyos oldalak limitálják a kifizetés mértékét, ehhez azért érdemes átrágni magad az általános szerződési feltételeken.
?

Érdemes a MightyTips jövendöléseit olvasni?

Csak akkor, hogyha szeretnél minél sikeresebb sportfogadóvá válni. Mi mindenesetre szeretnénk segíteni az olvasóinknak!

értékelés, átlag 0 / 5