UFC fogadás

Az online sportfogadások népszerűségének növekedése miatt egy aranybányává vált ez a korábban még ki nem használt piac. Több kiváló fogadóiroda is arra törekszik, hogy ők nyújtsák a legjobb lehetőséget online sportfogadásra.

Ennek a népszerűségnek köszönhetően talán ön is kíváncsi arra, melyik weboldalon a legjobb az online fogadás. Az UFC gyors ütemű, adrenalinnal teli sport, amire sokan szeretnek fogadni. Ez az átfogó útmutató segít megtalálni a legjobb UFC sportfogadás-, illetve MMA sportfogadás irodákat.

Az útmutató tartalma:

 • UFC bukmékerek listája
 • Az UFC fogadások története
 • A legjobb UFC bukmékerek a legjobb bónuszokkal
 • Az 5 leggyorsabb kifizetéseket ajánló bukméker
 • A legjobb UFC bukmékerek mobilos fogadáshoz
 • UFC sportfogadási tippek és stratégiák
 • Ajánlott fizetési módok UFC fogadáshoz

UFC bukmékerek listája

17 bukmékert találtunk

22Bet

8/10

 • 100% -os kezdő bónusz
 • Számos fizetési lehetőség
 • Akár €10 tét a nemzetközi mérkőzésekre
 • Pénteki bónusz
 • Előfordulhat, hogy hétvégén csúsznak a kifizetések
Melbet

7.9/10

 • Kifejezetten előnyös oddsok az élő fogadásokra
 • Már 450 Ft-os befizetéshez is jár az üdvözlő bónusz
 • Nincsen tranzakciós díj a kifizetésekhez
 • E-sportok nagy választéka
 • Viszonylag kevés az információ a fogadóirodát ellenőrző testületekről

Az UFC fogadások története

Az Ultimate Fighting Championship napjaink egyik legelterjedtebb sportágává vált. 20 évvel ezelőtti indulása óta számtalan változáson ment keresztül, hogy jelenlegi formáját elnyerje.
 class=
Az UFC edzett atlétái a Föld legjobb harcosaiként versenyeznek azért, hogy ki fogja dominálni és kiütni a másikat. Az UFC az egyik legizgalmasabb TV-n követhető sportesemény, melyet természetes a kapcsolódó UFC fogadás – vagy MMA fogadás – még inkább azzá teszi.

1996-ban még az volt az elterjedt nézet, hogy az UFC csak emberi kakasharc. Pedig már időszámításunk előtt 648-ban is létezett a sportág elődje az olimpián, Pankration néven. A sportnak viszont sok változáson kellett átmennie ahhoz, hogy barbárharcból tiszteletreméltó sportággá váljon.

 • 1

  2017 óta csak három harcos volt, akik különböző súlycsoportokban is megmérettették magukat. Ez a szám évenként lassan növekszik.

 • 2

  Az UFC egyesült a WEC-kel, a Strikeforce-szal és a Pride-dal

 • 3

  Nem mindegyikőjük, de sok harcos azért kezdett el UFC-vel foglalkozni, hogy véget vessen az őt ért zaklatásoknak

 • 4

  A női UFC 2016-ban vált népszerűvé Ronda Rousey-nak köszönhetően

 • 5

  Conor McGregor nevéhez fűződik 4 meccs az 5 legnagyobb bevételű és nézettségű UFC meccsekből

Hosszú ideig azonban nem lehetett UFC eseményekre fogadni. Persze mindig is voltak hátsó ajtós megoldások, de az nem volt legális.

Az első törvényes UFC fogadásra Nevadában került sor, 2001. szeptember 28-án. Az UFC 33 elnevezésű verseny a Mandalay Bay Eseményközpontban került megrendezésre, és ez volt az első alkalom, amikor odds-okat nyitottak és sor kerülhetett fogadásokra . Ez tekinthető az UFC fogadóirodák megszületésének.

A mainstream siker olyan sztároknak köszönhető, mint Chuck Liddell, Tito Ortiz és Randy Couture. A szerencsejátékosok nagy izgalommal várták ezeket a mérkőzéseket, mert korábban még nem volt ilyenre példa. Az események általában kiütéssel, feladással vagy leállítással zárultak le.

A meccsekre való fogadás nagyon hasonló volt a bokszra való fogadáshoz, szinte csak a nyertesre lehetett fogadni. Csak az UFC 183 nevű rendezvény óta kezdtek népszerűvé válni az olyan fogadások, amiknek tétje valaminek az előfordulása volt, pl. ütések száma stb. Azóta az UFC események hihetetlen népszerűségre tettek szert.

GYIK

? Hogy tudok elkezdeni UFC fogadásokat kötni?

Már jó kezdés, ha rendelkezik megbízható internetkapcsolattal. Ha készen áll, hogy UFC eseményekre fogadjon, már csak egy jó bukmékert kell keresnie, ahol meg tudja tenni a tippjeit.

? Mi alapján érdemes UFC fogadási oldalt keresni?

A jó UFC fogadási oldalak általában 5%-nál kevesebb jutalékot vonnak le. Többféle módon lehet feltölteni az oldalon a fogadási egyenleget, és a kifizetések időtartama nem haladja meg a 24 órát. Győződjön meg arról, hogy törvényesen működik-e az oldal az országában.

? Melyik UFC fogadási oldalon vannak élő közvetítések?

Sajnos nincs ilyen. Az UFC sugárzásának kizárólagos joga néhány óriáscég kezében van, például a Fox Sports és az ESPN. Alternatív megoldásként lehet hozzáférést venni a www.ufc.com-on.

? Hogyan alakítják az UFC bukmékerek az odds-aikat?

Az UFC bukmékerek alapvetően az adott harcosokról fellelhető piaci információkat és az emberek fogadási hajlandóságát veszik figyelembe. Nagyon sok adatot és statisztikát dolgoznak fel, hogy minél több fogadást indíthassanak.

Az odds-okat viszont időről időre változtatják, mert megpróbálják elkerülni azt, hogy az emberek mindig csak egy bunyósra fogadjanak.

? Fogadhatok kizárólag a kedvencemre?

Bármely fogadás előtt minél több kutatómunkát érdemes végezni az adott mérkőzésről. A kedvenc harcosainkat az alapján választjuk, hogy mennyire következetesek a meccseiken, általában jó eredményeket hoznak, ritkán veszítenek stb. De ebből nem következik, hogy a következő meccsen ne üthetnék őt ki azonnal.

UFC fogadási tippek és stratégiák

Mielőtt belemerülne a fogadóirodák világába vagy bármilyen UFC mérkőzésre fogadna, fontoljon meg néhány tippet és stratégiát. Az UFC-harcokra nagyon egyszerű interneten fogadni, szinte csak egy kattintás az egész, viszont ahhoz, hogy tapasztalt, jó fogadóvá váljon, amögött már egy egész tudomány áll.

Az öt leggyakoribb tipp:

 • Találj egy jó bukmékert
 • Válassz egy meccset és harcost
 • Válaszd ki a tét típusát
 • Bizonyosodj meg az odds-okról
 • Kaszálj

Győződjön meg arról, hogy jó bukmékernél van. Nézzen utána, milyen csatlakozási / üdvözlő bónuszokat kínál friss tagoknak!

Miután kiválasztott egy fogadóirodát, keressen egy meccset is, amire fogadni fog. Szerencsére ilyenek elég gyakran kerülnek megrendezésre. Ha van kedvenc harcosa, akkor itt az ideje, hogy utánanézzen a statisztikáinak és összehasonlítsa azokat a soron következő ellenfelével.

Fogadás UFC harcokra

Többféle UFC fogadás – MMA fogadás – is elérhető, mint lehetőség. Fogadhat a végső nyertesre is, vagy csak az egyes körökre, de akár arra is, hogy kinek lesz több ütése, ki nyeri az első fordulót, stb.
UFC fogadasi tippek es strategiak
Fontos, hogy értelmezni tudja az oddsokat ahhoz, hogy kiszámolja, mennyi pénzt fog nyerni.

Itt egy példa:
A harcos: -130
B harcos: +115

Az A harcos a befutó, az ő neve mellett mínuszjel van, mert 130 dollárt kell megrakni ahhoz, hogy 100 dolláros nyereséget szerezzen. A B harcos a gyengébb, ő pluszjelű, mert minden 100 dolláros tét után 115 dollárt kereshet.

Végül pedig elengedhetetlen, hogy tisztában legyen a pénzügyi helyzetével. Nyilván nem érdemes pénzt költeni fogadásokra, ha még nem fizette ki a havi számláit. Legyen megfontolt és tudja, mikor van pénze fogadni és mikor nincs.

A legjobb UFC fogadóoldalak a legnagyobb bónuszokkal

UFC fogadás – MMA fogadás – indításához bukmékereket kell keresnie. Nyilván szeretné tudni, ki fizet a legjobban, vagy ki adja a legnagyobb regisztrációs bónuszokat. A legjobb és legbiztosabb, ha elolvasunk néhány független értékelést az adott oldalról, és összehasonlítjuk más bukmékerekről alkotott véleményekkel.

A legjobb UFC bukmékerek a legjobb bónuszokkal, nem sorrendben:

 1. 1

  Akár £100 fogadási kredit az új játékosoknak!

 2. 2

  100% üdvözlőbónusz 200€-ig az első befizetés után!

 3. 3

  £10 ingyen fogadás

 4. 4

  100% bónusz 150€-ig az első befizetésre!

 5. 5

  Magas oddsok

Az öt leggyorsabban fizető UFC bukméker

Érdemes olyan fogadóirodát választani, aki stresszmentes és gyors kifizetést biztosít, miután nyert. Mint ahogy részben már fent is említettük, a leggyorsabban fizető bukmékerek:

 • 22Bet
 • MelBet
 • Bet365
 • 10Bet
 • Unibet

22Bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf összegben

A 22Bet mindenki számára jó választás lehet, aki jó UFC fogadóirodát keres gyors kifizetéssel. Ezen az oldalon 15 percenként lehet lekérni az egyenlegünket. Plusz a 4%-os jutalék az UFC/MMA bukmékerek között a legjobb, amit csak találni lehet. A 22Bet sokféle kifizetést kínál, például e-pénztárcába, bankszámlára, kriptovalutában, és még akár utalványokban is. A 22Bet gyors és díjmentes befizetést kínál népszerű fizetési módszerekkel, és a kifizetés is gyorsan történik. A legtöbb lehetőséget nyújtja e téren a fogadóirodák között. A 22Bet emellett nem állít felső küszöbértéket a kifizetésekre sem, így nincs minimális vagy maximális összeg, amit le tudunk kérni a bankszámlánkra. A 22Bet szem előtt tartja a fogadó érdekeit, hogy gyorsan tudjuk kézhez kapni a nyereményünket.

A legjobb UFC bukmékerek mobilos fogadáshoz

Mivel az évek során egyre többen érdeklődnek a sportfogadások iránt, a fogadóirodák weboldalai már mobiltelefonról is elérhetőek. Szerencsére szinte mindegyiknek van már mobilos változata, amit elérhetünk telefonunk böngészőjéből.

Az öt legjobb telefonról elérhető UFC bukméker:

 • William Hill
 • Betsafe
 • Unibet
 • 888sport
 • Bet365

bet365

Akár £100 fogadási kredit az új játékosoknak!

A Bet365-nek kiváló mobilos applikációja van. A letöltés egyszerű, a lépéseket az oldal ismerteti. A letöltés után mindent megtalálhat mobilon is, s a kifizetést is lehet róla intézni.

18+. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Ajánlott fizetési módok UFC fogadáshoz

Ellenőrizze, hogy milyen fizetési módok elérhetőek a bukmékerénél. Fontos, hogy ne csak egyféle be- és kifizetési lehetőség legyen. A hitel- vagy bankkártyák használata csak a befizetéskor ajánlott, nem a kifizetéskor. A listában szerepló módszerekkel be- és kifizetéseket is végre lehet hajtani.

A legnépszerűbb fizetési módok:

 • Kétség nélkül a világ legnépszerűbb kártya típusa. A hitelkártyával az ügyfelek több pénzt költenek, mint amennyivel ténylegesen rendelkeznek, a bankkártyával viszont csak a saját egyenleghez lehet hozzáférni, ami nem csökkenhet 0 alá.

  Több
 • A 1998-ban alapított PayPal ez egyik első cég volt, ami elektronikus pénztárcát kínált. Népszerűségét a megbízhatóságának és pénzvisszafizetési garanciájának köszönhetően szerezte meg. A befizetések azonnal megtörténnek, és 10 dollártól/eurótól/fonttól kezdődnek.

  Több
 • Eredetileg „Moneybookers” elnevezéssel indult. Rendkívül népszerű a szerencsejátékosok körében az egész világon. Az azonnali befizetésen és az egyes bukmékereknél 15 percen belül történő kifizetésen kívül egy Skrill Mastercard-ot is kínálnak a számlához, napi 900 eurós kifizetési korláttal.

  Több
A legjobb ingyenes fogadások & ajánlatok itt Magyarország hungary

Best free bet

22Bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 HUF összegben

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

Betmaster

100% bónusz 150€-ig az első befizetésre!

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

LVbet

Magas oddsok

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

EnergyBet

100% üdvözlőbónusz 200€-ig az első befizetés után!

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

Bwin

£10 ingyen fogadás

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Best free bet

1xBet

Üdvözlőcsomag akár 1500€ + 150 FS értékben

Üdvözlő bónusz

Kérem a bónuszt

Mutasd mindet