Ecopayz Sportfogadás

ECOPAYZ SPORTFOGADÁS

A sportfogadás és az online játék ugyanúgy pénzbe kerülnek, mintha nem a virtuális térben végeznénk őket, hanem egy fogadóirodában vagy lottózóban.

Az egyre növekvő játékos kedv mellé folyamatos innováció társul, amely megjelent a fizetési megoldások piacán is. Különböző cégek azért dolgoznak, hogy pénzünket ők kezelhessék, amiért cserébe erős biztonságot, gyors és egyszerű hozzáférést – sőt, sokszor bizony szinte ingyenes hozzáférést – kínálnak.

A bankkártyával való fizetésnek tehát ma már több, komoly alternatívája is van, amelyeket érdemes megvizsgálni, mielőtt döntésünket meghozzuk.

Erről szól cikksorozatunk is, amelyben az egyes lehetőségeket mutatjuk be részletesen. Mostani írásunkban az EcoPayz pénz küldés/fogadás rendszerét járjuk körbe, és a következő témákról lesz szó:

 • Magyarországon elérhető online fogadóirodák
 • Két weboldal, ahol a legjobb az EcoPayz sportfogadás
 • Az EcoPayz használatának előnyei és korlátai sportfogadások esetén
 • Biztonságos az EcoPayz rendszere?
 • Milyen előfeltételei vannak az EcoPayz rendszerével való fizetésnek?
 • Hogyan töltsük fel egyenlegünket és jussunk hozzá a nyereményünkhöz?
 • Költségek, időtartamok
 • Játsszon a legjobb sportfogadó oldalakon EcoPayzzel!
 • Gyakran Ismételt Kérdések

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják az Ecopayz-t

9 bukmékert találtunk

7.3/10

 • Modern megjelenésű, mobilon is jól mutató weboldal
 • Egyszerű, gyors regisztráció
 • Különleges sportok a kínálatban, például a biatlon
 • Nagyon jó oddsok kosárlabdában és teniszben
 • Nincs magyarítás
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Paysafecard

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

EnergyBet ismertető

Sportfogadás befizetése Ecopayzzel a bwinnél

A bwin 1997-es alapítású, osztrák cégcsoport – immáron 20 éve a bécsi tőzsdén is jegyzik! Az online kaszinó mellett fő profiljuk a fogadás, amely azonban nem korlátozódik csupán a sport területére. A szolgáltatónál Lehetőség van akár filmes díjak jövőbeni nyerteseit megtippelni, vagy akár a kedvenc sorozatunk következő epizódjának történéseire is fogadást kötni. Weboldaluk magyar nyelven jelenik meg, és a főoldal a legátláthatóbbak közé tartozik, mellyel a 2018-as “Év Kaszinója” díjat is elnyerték.

Osztrák hátterű, innovatív fogadóiroda

20.000 Ft üdvözlőbónusz

A Bwin számtalan fizetési formát támogat. Többek között náluk is az EcoPayz az online fogadás egyik kedvenc e-tárcája. Segítségével Bwin-egyenlegünket azonnal feltölthetjük online, a tranzakciók legfeljebb 15 perc alatt be is fejeződnek. Minimum 1 eurót kell az egyenlegünkre tölteni, de valljuk be, ennél kisebb összegben amúgy sem szokás tétet tenni.

Az Ecopayz előnyei és hátrányai

AZ ECOPAYZ ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI ecopayz

Előnyök

A használata könnyű és biztonságos (ez utóbbi kategóriában 2015-ben komoly díjat is nyertek), ezért közkedvelt fizetőeszköz. Legnagyobb előnye a bankkártyákkal szemben mutatkozik meg: nincsen hozzákötve bankszámlánkhoz, így ha ezzel fizetünk, mindig kizárólag azt az összeget tesszük kockára, amennyit feltöltöttünk. Ráadásul ez limitálva is van, azaz a Classic 2.500€-ig, a Silver 15.000€-ig, a Gold 100.000€-ig, a Platinum 120.000€-ig tölthető fel (egyedül a VIP-re tehetünk korlátlanul pénzt). Ugyanakkor ezeket a kereteket az átlagos magyar játékos vélhetőleg nem fogja feszegetni.

A legnagyobb vetélytársával, a PayPallel összehasonlítva azt mondhatjuk, hogy két különbség adódik: az EcoPayz kisebb, fiatalabb vállalat, viszont csak azt a pénzt költhetjük el az ottani virtuális számlánkról, amit már feltöltöttünk.

Hátrányok

A regisztráció nem csupán gyors, de ingyenes is, ugyanakkor a használata sajnos nem teljesen. Ha banki átutalással töltjük fel számlánkat, akkor 0-7%-os díjat vonnak le, valamint 1.69%-6% + 0.25€ díjat számítanak fel a bankkártyás befizetésért.

A jó hír az, hogy befizetéskor, például ha egy fogadó irodában töltenénk fel vele virtuális keretünket, azért már nem kérnek el külön díjat.

Előnyök

Korlátozások

Nem a legolcsóbb fizetési megoldás

Más országokban lassúnak tartják a bankszámlákra visszautalt nyeremények megérkezését

Hogyan lehet saját Ecopayz számlánk?

Első lépésként regisztráljunk az EcoPayz saját honlapján, a https://www.ecopayz.com/en/ címen. Ehhez az email címünk és a telefonszámunk visszaigazolására lesz szükség, és ha még nem lenne kötelező a kétfaktoros hitelesítés, azaz a telefonos vagy emailes külön beazonosítás beállítása, mindenképpen javasoljuk az engedélyezését.

Ezt követően csupán annyi a dolgunk, hogy banki átutalással vagy bankkártyánk segítségével feltöltjük számlánkra a tervezett összeget (amelyhez kalkuláljuk hozzá a mindenkori kezelési költséget, nehogy a fogadás előtt érjen bennünket a meglepetés, hogy mégsincs annyi pénz a számlánkon, amennyit eredetileg szerettünk volna megtenni tétként).

Néhány éve az EcoPayz a Silver és e feletti ügyfelei számára biztosít Mastercard kártya igénylési lehetőséget, amelyet a honlapon keresztül tudunk megtenni.

Biztonságos a fizetés Ecopayzzel?

Az EcoPayz
egy e-tárca szolgáltatás, amely elsősorban az úgynevezett interenetes bankkártyák alternatívájaként jött létre. Mára azonban olyan virtuális bankszámlaként működik, amelyről pénzt küldhetünk másoknak és különböző valutákba válthatjuk át azt.

Néhány éve a Mastercarddal közösen létrehozták az EcoPayz Mastercard bankkártyát, így az alapvető banki funkciók egyre nagyobb részét tudják lefedni a banki kötöttségek és adminisztrációs terhek nélkül. Ez az együttműködés is erősíti az EcoPayz irányába érzett bizalmunkat, a Mastercard ugyanis nem lép partnerségre komoly ellenőrzés nélkül.

ecopayz VALÓ FOGADÁS BIZTONSÁGOS
Az EcoPayz egy olyan jól szabályozott pénzügyi környezetben dolgozik, amely garantálja, hogy nem élnek vissza az adatainkkal. Harmadik félnek személyes adatokat nem adnak ki, a csalók kiszűrésére a legmodernebb technológiákat alkalmazzák. Mind az applikáció, mind a weboldal 256 bit SSL titkosítást használ, amely bankszintű védelmet garantál minden tranzakcióhoz.

Az EcoPayz használatához kétfaktoros hitelesítést javaslunk, így könnyen elkerülhető, hogy az applikáció vagy az internetes számlánk rossz kezekbe kerüljön. Ebben az esetben a belépéskor emailben vagy SMS-ben kapott kóddal kell magunkat azonosítani, természetesen a megszokott felhasználónéven és a jelszón kívül. Különleges újítás, hogy az EcoPayz rendszeréből csak a saját bankszámlánkra utalhatjuk át nyereményünket, így zárva ki, hogy csalók – fiókunk feltörésével – a pénzünket ellophassák.

Egyenlegfeltöltés Ecopayz segítségével

A Melbet weboldalán keresztül bemutatjuk, hogyan is működik a sportfogadási egyenleg feltöltése az EcoPayz-t használva. Először regisztráljunk a Melbet weboldalán, amelyet mobilról és asztali eszközünkről is könnyen megtehetünk.

A Melbet főoldalára lépve először jelentkezzünk be. Ehhez kattintsunk a felső sávban a Bejelentkezés gombra.

A megjelenő ablakba írjuk be a felhasználói adatainkat. Ha elfelejtettük őket, akkor kérjünk segítséget az Elfelejtette a jelszavát? gombra kattintva.

A Melbet - nagyon helyesen - rögtön a főképernyőre tette a Befizetés gombot, így nem kell hozzá még a menübe sem belépnünk.

A listából kiválasztjuk az EcoPayz befizetést.

A képen látható mezőbe tüntessük fel azt a forintösszeget, amelyet majd a virtuális Melbet-egyenlegünkre szeretnénk feltölteni. A rendszer tájékoztat a minimum befizethető összegről, amely 5 euró (átváltva forintra az aktuális árfolyamon).

Végezetül a rendszer az EcoPayz weboldalára irányít át bennünket, ahol belépést követően tudjuk jóváhagyni a tranzakciót.

A befizetéssel kapcsolatos határidők, költségek és korlátok

A legjobb sportfogadási oldalak folyamatosan azon dolgoznak, hogy azokban az országokban, ahol jelen vannak, biztosítsák a gördülékeny egyenlegfeltöltést és a minél könnyebb kifizetéseket. Fenti listánkban megtalálhatóak azon online fogadási weboldalak, amelyek magyar nyelven is elérhetőek, és megbízható EcoPayz pénzküldésre is lehetőségez biztosítanak.

Az alábbi táblázatokban azt mutatjuk be, hogy a kiválasztott weboldalakon milyen határidők (Mikor jelenik meg a befizetésem a számlán?), költségek (Mennyi díjat vonnak le a befizetéseimből?) és korlátok (Mi a minimum és maximum befizetés?) mellett fizethetünk be pénzt a fogadási egyenlegünkre, valamint milyen feltételek (Mennyi idő alatt érkezik meg számlámra a nyereményem? Van-e díja a nyeremény kivételének? Mekkora a legkevesebb és legnagyobb nyeremény, amelyet a számlámra kérhetek?) mellett vehetjük ki nyereményeinket, vagy a számlánkon fennmaradó összeget.

Befizetések

FogadóirodaLetét gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

Bwin

Azonnal

Min. 1 EUR

Melbet

Azonnal

Min. 5 EUR

Unibet

Azonnal

Min. 15 EUR

Kifizetések

FogadóirodaKifizetés gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

Bwin

Legfeljebb 2-6 órán belül

Min. 1,50 EUR

Melbet

15 percen belül

Min. 5 EUR

Unibet

15 percen belül

Min. 15 EUR

További fizetési módok

 • A VISA után a második legnagyobb fizetési szolgáltató, amelyet minden online vásárláshoz bátran használhatunk.

  Több
 • A legbiztonságosabb, ugyanakkor lassú és drága fizetési megoldás, hiszen általában külföldre kell utalnunk.

  Több
 • A PayPal világszerte népszerű, hazánkban is egyre többször használják - az EcoPayz piacvezető versenytársa.

  Több

Játsszon a legjobb fogadó oldalakon Ecopayzzel!

A fenti gondolatokat és információkat csokorba szedve azzal zárjuk cikkünket, hogy az EcoPayz ugyan Magyarországon még nem elterjedt szolgáltatás, de aki biztonságra vágyik, és nem szeretné kockáztatni bankszámláját (esetleg egészségügyi vagy egyéb okokból szeretné szeparáltan kezelni a szerencsejátékra szánt összegeket), azoknak kiváló megoldás lehet.

A banki átutalásnál gyorsabb, a bankkártyás befizetésnél biztonságosabb, a PayPal-nál titkosabb megoldás, amelynek egyetlen igazi hátránya, hogy az egyenlegfeltöltés nincsen ingyen.

Ha viszont Mastercard kártyát is igénylünk hozzá (Silver csomagtól felfelé lesz erre lehetőségünk), akkor már szinte bankként funkcionál, hiszen bárhol a világon fizethetünk vele és akár ATM-es készpénzfelvételre is lehetőséget biztosít. A Mastercarddal való együttműködés egyébként is az extra biztonság jele, hiszen a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója nem ugrik bele akárkivel egy partnerségbe.

Sok online fogadóiroda és szerencsejátékot kínáló weboldal elfogadja az EcoPayz fizetési rendszerét, azonban nem mindegyik, így érdemes előzetesen tájékozódni, ha ezt a megoldást szeretnénk majd használni – erre kiváló lehetőség a fenti táblázat megtekintése.

Ha pedig feltöltöttük EcoPayz egyenlegünket, nincs más hátra, mint belépni kedvenc online fogadóirodánkba és megtenni tétjeinket a kedvenc sporteseményünkre.

GYIK

? Mi szükséges EcoPayz vásárlásához?

Egy gyors regisztráció az EcoPayz weboldalán, telefonszámunk és email címünk hitelesítése, majd banki átutalás vagy bankkártyánk segítségével fel is tölthetjük a szerencsejátékra szánt összeget virtuális számlánkra.

? Mennyibe kerül az EcoPayzzal való fizetés?

Az EcoPayzzel való fizetés minden fogadóirodában ingyenes, ugyanakkor a számla feltöltése fizetős, így érdemes ezt belekalkulálni, ha EcoPayz egyenlegünket akarjuk növelni.

? Mennyi idő alatt zajlik le egy tranzakció?

Az EcoPayz szinte azonnal elvégzi a kért tranzakciót, azonban egyes országokban (külföldön) előfordulhatnak csúszások a nyeremények kifizetését illetően.

? Hol igényelhetek EcoPayz Mastercard kártyát?

Az EcoPayz honlapján keresztül a felhasználói fiókba belépve lehet igényelni – Silver vagy a feletti felhasználóknak.

? Biztonságos sportfogadásra EcoPayz-t használni?

Az egyik legbiztonságosabb, hiszen bankszámlánk nincsen a fizetési megoldáshoz kötve, azaz sosem kockáztatunk több pénzt, mint amit az EcoPayz egyenlegünkön tartunk.

0 értékelés, átlagos 0 az 5 -ből