Payz pénzfogadási oldalak 2024

Frissítve:

Az Payz pénz fogadás lehetősége hazánkban kevéssé ismert, pedig az egyik legrégebbi és legpatinásabb e-tárca szolgáltatóról van szó. Az ecoPayz fizetési mód a sportfogadás oldalakon nem annyira elterjedt, mint a Skrill vagy a Neteller, mégis az ilyen bukmékerek kellően széles választékot jelentenek az ilyen e-tárcával rendelkező felhasználók számára.

A következő bekezdésben a legjobb Payz Pénzfogadási Oldalak 2024-as listáját tekintheted meg.

Az Payz sportfogadás oldalak listája

Találtunk: 0 Fogadóirodák

Online fogadás Payz segítségével: a teljes útmutató

Frissítve:

Kép a Payz fogadási oldalakhoz, amely egy mobiltelefont mutat

A MightyTips pénzügyi sorozatának legfrissebb témája az Payz szerencsejáték. Ebben a cikkben először is megismertetünk ezzel az alternatív pénzügyi szolgáltatóval, összehasonlítjuk a konkurenciával, felsoroljuk az előnyeit és a hátrányait.

Az ecoPayz pénzfogadási oldalak listája, a legjobb bukmékerek és a legnépszerűbb fogadható sportágak kedvcsináló jellegű bemutatása mellett elkészítettünk egy részletes, lépésről-lépésre fogadási, befizetési és pénzfelvételi útmutatót is. Végül kitérünk más pénzügyi szolgáltatók sportfogadásra is használható termékeire, és igyekszünk megválaszolni a témában felmerülő leggyakoribb kérdéseket is.

Az Payz pénz fogadás története

Kép a Payz a fogadasok tortenete, amely egy netbookot és egy labdát tartalmaz

A sportfogadás és a távszerencsejáték világában az ecoPayz pénz fogadás a Skrill vagy a Neteller első számú riválisa. A 2000-ben létrehozott brand 2013-ig ecoCard-ként volt ismert, ekkor választotta a szolgáltatások körének bővülése miatt az angol anyacég az Payz nevet. Az ecoPayz ma több mint 160 országban, 45 különféle pénznemben kínálja az e-tárca szolgáltatását, tehát a fő profilja a gyors és egyszeri nemzetközi átutalások magánszemélyek, illetve vállalkozások között.  Ma már a termékeik közé tartozik egy feltölthető (prepaid), fizikai Mastercard és egy egyszer használatos virtuális kártya is.

Az Payz fizetési mód ugyan nem annyira elterjedt az online bukmékerek körében, mint a Skrill, cserébe a nagyobb szolgáltatók is szívesen elfogadják Magyarországról is, tehát például van Unibet ecoPayz vagy Bwin Payz befizetés és pénzfelvétel is. Mivel ez elsősorban egy e-tárca, az ilyen számla tulajdonosai élvezhetik az igen gyors tranzakciókat, és azt, hogy a banki adataikat közben teljes biztonságban tudhatják. Azonban Magyarországról Payz bet365-nél sajnos nincsen.

Négy érdekes tény:

 1. Az Payz fontos partnere a Western Union, ilyen bankszámlás feltöltésnek vagy kiutalásnak ezért nincs külön díja.
 2. Egy Payz-fióknak inaktivitás esetén van egy havi 1.5€ külön díja.
 3. Fizikai kártya igényléséhez legalább Silver csomagra lesz szükséged.
 4. Alap számlához nincsen szükség sem bankszámlára, sem fiókhitelesítésre.
 5. 2023-ban az ecoPayz megváltoztatta a nevét Payz-re
Az ecoPayz pénz fogadás története
🏙️ Alapítva 2000
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus E-tárca és előre feltöltött kártya
🗺️ Elfogadó országok 160+ország
📱 Saját alkalmazás ✔️
💯 Feldolgozási költség Fiókok közötti tranzakció ingyenes, valutaváltás 2.99%, feltöltés max. 10%, kártyás befizetés iGaming oldalakra 4% (!)
Tranzakciók gyorsasága Azonnali

Az ecoPayz szerencsejáték egy biztonságos & megbízható módja a sportfogadásnak?

Az Payz fogadás biztonságossága csak a legnagyobb pénzügyi szolgáltatókéhoz mérhető. Mivel ez egy e-tárca, illetve feltöltött kártya, ezért csak annyi forráshoz férhet hozzá bárki is, amennyit te az előbbiekhez hozzárendeltél. Az online bukméker vagy más recipiens nem férhet hozzá a banki adataidhoz, sőt, ecoPayz befizetés esetén még az utóbbi fiókhoz tartozó felhasználóneved se feltétlen látja! Amennyiben virtuális Mastercard kártyát használsz, az ráadásul egyszer használatos, és a befizetés után törlődik is a rendszerből. Az Payz alkalmazáson keresztül mindig nyomon követheted a fiókod tranzakcióit, és azonnal be is fagyaszthatod azt, ha ismeretlen tételeket találsz.

Hogyan történik az Payz befizetés?

Ha már van saját Payz-számlád, csak választanod kell az általunk listázott, illetve kiemelt bukmékerek közül. Amennyiben te gyakran és akadály nélkül szeretnél fogadni és nyereményeket felvenni, legalább “Silver” ecoPayz fiókra lesz szükséged, hiszen az alap fiókhoz nem tartozik fiókhitelesítési eljárás (az ilyesmire a bukik igen érzékenyek), és csak egy 4500€-s éves keretig használhatod azt.

 1. Regisztrálj az ezen az oldalon kiemelt bukmékerek bármelyikénél!

  Az online fogadás Payz segítségével nem bonyolultabb, mint egy bármilyen más vásárlás a neten. Fontos, hogy a regisztráció során, a játékosi fiókod létrehozásához olyan személyes adatokat adjál meg, amik az Payz-fiókodban is szerepelnek (főleg saját név és lakcím), mert ezekre a későbbiekben, a játékosi fiókod hitelesítésekor szükséged lehet. A belső számlád pénzneme lehetőség szerint ugyanaz legyen, mint amit az Payz-számlád is konverzió nélkül kezelni tud.

 2. Koppints a befizetésre

  A befizetés/deposit fült általában a jobb felső sarokban, közvetlen a fiókadataid mellett találod. Egy online bukmékernél bármilyen fogadás lekötésének - és gyakran a beágyazott live stream követésének is- a feltétele legalább egyszeri saját befizetés.

 3. Válassz egy üdvözlőbónuszt!

  Bónuszt jellemzően az első befizetés vagy még a regisztráció során egy rubrikában, esetleg bónuszkóddal tudsz igényelni. Az üdvözlőbónusz általában az első befizetésed 100%-nak megfelelő bónuszpénz, amit külön egyenlegen vezet a rendszer, és többszörös átjátszási feltételek vonatkoznak rá, mielőtt kivehető valódi pénz válik belőle.

 4. Válaszd ki az Payz-t!

  Az Payz-t az e-tárcák között találod majd. Egy ilyen számlát jellemzően be- és kifizetésre is használhatsz, és a bónuszajánlatokkal is korlátlanul élhetsz vele.

 5. Add meg meg az összeget és a szükséges adatokat!

  Az ecoPayz esetében csak a számlád felhasználónevére és a feltölteni kívánt összeg megadására lesz szükség. Add meg összeget, majd erősítsd meg a kívánt módon a tranzakciót. Amennyiben harmadik fél fizetési kapun vagy a Payz saját appján keresztül fizetsz be, akkor az érzékeny személyes adataid eleve nem a bukmékerrel osztod meg.

Hogyan tudom kivenni a nyereményem Payz segítségével?

Ha sikeres ecoPayz pénz fogadás után szeretnéd felvenni a nyereményed, a pénzkivételnek bukmékerenként eltérő feltételei lehetnek. A legtöbb helyen az első kifizetési igényed benyújtása után át kell esni egyszer egy fiókhitelesítési (KYC) eljáráson. Itt elsősorban arra kíváncsiak a bukméker részéről, hogy valós természetes személy vagy-e, illetve a megadott lakhelyed megfelel-e a valóságnak (ugyanis a távszerencsejáték nem mindenhol legális).

Hogyan teszteljük & értékeljük ki az Payz fogadás oldalakat?

A "Hogyan teszteljük és értékeljük a Payz-t" grafika a Payz logóval és csillagokkal

A MightyTips fő profilja a megbízható online bukmékerek felkutatása és kiértékelése. Ha bankolási módszerekről van szó, az első szempont mindig az, hogy ecoPayz befizetés és Payz pénz fogadás mellett ugyanazzal a móddal legyen kifizetés is. Utána azt nézzük meg, mekkora sportfogadási kínálatra milyen feltételekkel tudnál tétet tenni. Ide tartoznak a piacok száma és változatossága, az oddsok és marginok értéke a konkurenciához képest, az élő fogadás és az olyan opciók meglétre, mint a korai kifizetés.

A bónuszajánlatoknál a számosság mellett főleg az érdekel minket, hogy a  a bukméker mennyire korrekt és reális átjátszási feltételeket szab meg rájuk, és hogy vannak-e könnyen megszerezhető és kijátszható freebet ajánlatok. Fontos szempont a korlátozás nélküli mobilos használhatóság, egy teljes magyarítás megléte, és persze az is, hogy a szolgáltató milyen licenceket és szakmai tanúsítványokat tud felmutatni.

Élő fogadás és az ecoPayz

Az Élő fogadás és az ecoPayz grafika a jégkorongozóval

Az e-tárcák, köztük az Payz befizetések gyorsasága lehetővé teszi, hogy akár az adott sportesemény kezdete után is bekapcsolódhass az élő fogadásba. Ez éppúgy érvényes az esport fogadás - például csgo fogadás - eseményeire, mint a hagyományos sportágakéra. Az online bukmékerek az ecoPayz befizetésed pillanatok alatt jóváírják, és le is köthetsz egy vagy több élő szelvényt a neked szimpatikus piacra/oddsra!

A legjobb helyi bukmékerek Payz fizetéssel

A sportfogadás ecoPayz befizetés által tehát igen elterjedt a külföldi bukmékerek körében. A magyarországi, tehát a hazai szakhatóság által kiadott távszerencsejáték-engedéllyel rendelkező kevés oldal azonban a bankkártyás, illetve a hagyományos banki átutalásos megoldáson kívül legfeljebb PayPal-t fogad el, és azt is csak befizetésre. Mivel a jelenlegi kormányzat arra törekszik, hogy a sportfogadás megmaradjon állami monopóliumnak, és hogy az ezzel kapcsolatos pénzforgalmat hazai pénzintézetek folytassák le, ezért e téren a közeli jövőben nem is várható változás.

A legjobb magyar, Payz-t elfogadó fogadási oldalak

Népszerű sportágak fogadásra ecoPayz fizetéssel

Az Payz sportfogadás céljára korlátozás nélkül használható az online bukmékereknél. Ilyen e-wallettell a birtokodban a teljes fogadási kínálat, benne az összes piaccal, fogadástípussal és fogadási opcióval a rendelkezésedre áll majd! Kedvcsinálónak itt felsorolunk néhány sportágat, amikre ezek az oldalak mindig rengeteg érdekes lehetőséget kínálnak!

Foci fogadás Payz fizetéssel

Az európai kontinensen és Dél-Amerikában a labdarúgás népszerűsége felér az azt követő három másik sportágéval. A legnagyobb figyelemmel kísért nemzeti bajnokságok és nemzetközi kupák mérkőzéseire egyenként akár 1000 feletti piacon is fogadhatsz, élőben is! Ma már a legtöbb külföldi bukméker a magyar I. illetve II. osztály mérkőzéseit is feldolgozza. A foci egyben az a sport, amire a legjobb oldalakon live stream mellett is tudsz élőben fogadni!

Box fogadás ecoPayz fizetéssel

Ugyan a népszerű csapatsportokhoz vagy a teniszhez képest itt jóval kevesebb a fogadható esemény és a fogadási piac, de azért mindig 100 feletti a meccsek és meccsenként több tucat a piacok és a megtehető oddsok száma. A focihoz hasonlóan a boxnál is vannak outright piacok.

Röplabda fogadás Payz fizetéssel

A röplabda a sportfogadók között ugyan elmarad kézilabda fogadás népszerűségétől, de például a baseball-lal vagy a tél sportokkal összemérhető. A külföldi bukmékereknél elsősorban az olyan nagy röpis nemzetek bajnokságai fogadhatók részletesen, mint a brazil vagy a német, de szép számmal találni szlovák vagy lengyel klubcsapatok összecsapásait is. A fogadási lehetőségek jellemzően a meccs, illetve a szettgyőztesek, illetve ezek hendikep változatai.

Kosárlabda fogadás ecoPayz fizetéssel

A kosárlabda fogadás hagyományos sport és virtuális sport változata is népszerű. Az Payz bukmékerek esetében sem csak az NBA jelenti a kínálatot, hanem mindig megtalálod az olyan fontos nemzeti bajnokságok mérkőzéseit is, mint a spanyol, az olasz, vagy akár a lengyel liga. Egy ilyen kiemelt bajnokin még élő fogadás esetén is 200 feletti lehet a piacok száma!

Sportfogadási bónuszok és az Payz pénzfogadás

A legjobb bónuszok Payz grafika az ajándékokkal

A fogadás bónuszok online éles konkurenciaharc tárgya a bukmékerek között, ezért az ilyen ajánlatok gyakran nagyon hasonló értékűek a versenyző szolgáltatóknál. Az ecoPayz feltétlen előnye például a Skrill vagy Netellerhez képest, hogy korlátozás nélkül tudsz ilyen befizetés után bónuszt igényelni, míg ezeket az e-tárcákat és például a paysafecardot ilyen téren gyakran korlátozzák.

Befizetés és pénzkivétel Payz segítségével: bet365 kifizetés ecoPayz

A bukmékerek fiókhitelesítési igényéről már volt szó, de most részletesen leírjuk, mire kell itt a kifizetést igénylő felhasználónak számítani. Ezt a legegyszerűbben egy fényképes igazolványod/lakcímkártyád jól kivehető fotójával beküldésével/előre feltöltésével tudod elvégezni. Az ügyfélszolgálatnak beletelhet pár napjába, mire ezt elbírálják, de ezt követően a kifizetés ugyanúgy pár kattintás lesz ugyanabban a pénzügyi menüben, mint a befizetés. Egyes oldalak a befizetésed legalább egyszeri megforgatását is előírják a kifizetés feltételeként.

A bet365 Payz befizetés és bet365 kifizetés ecoPayz esetében sajnos Magyarországról nem lehetséges. A bet365 Payz-t és más e-tárcákat sem támogat. Ezen az oldalon a banki átutalás, betéti- és hitelkártyák használata mellett még a paysafecard áll a rendelkezésedre.

 • Első befizetésre még nem.
 • A Bwin sportfogadás 2022 novemberében kivonult Magyarországról, de más országokból magyar felhasználóként fogadhatsz itt. Elfogadott pénznemek ecoPayz befizetésre: CAD, EUR, GBP, USD.

Alternatív fizetési módok

Az Payz pénzfogadás tehát egy bevett és biztonságos módja az online sportfogadásnak. Ha neked netán valami oknál fogva nem tetszik ez a pénzügyi szolgáltatás, az általad preferált bukmékereknél tudnál egy másmilyen saját számlát használni, egy online sportfogadási oldalon többek között az alábbi módszerekkel is bankolhatsz.

 • Revolut:

  A Revolut egy szabályos és megbízható e-bank, ami főleg expatok és a külföldön dolgozók körében népszerű. Sportfogadásra is lehet használni, de egyre kevesebb helyen, mert ez a szolgáltató például az Egyesült Királyságban kifejezetten tiltja a termékei ilyen célú felhasználását. A nagyobb bukmékerek sorba le is veszik a Revolutot a használható fizetési módok listájáról.

 • PayPal:

  A PayPal-lel hasonló a helyzet a Revoluttal. Hiába ez a legnagyobb e-tárca és e-pénz szolgáltató brand, ha nem szereti, hogy online szerencsejátékkal hozzák kapcsolatba. Néhány nagyobb bukméker, mint például a Bwin, azért még megtartotta a PayPal fizetést.

 • Skrill:

  A Paysafe Csoport fő terméke az ecoPayz legnagyobb riválisa az iGaming fizetési megoldások piacán. Az előbbihez képest elterjedtebb, a költségei hasonlóak, valamint be- és kifizetésre is felhasználható. Hátránya, hogy egyes cégek bukméker-portfóliójában egyáltalán nem lehet ilyen befizetéssel bónuszt igényelni.

 • Visa/Mastercard:

  A betéti és hitelkártyák használhatósága elsősorban a kibocsátó bank felhasználási feltételein múlik. Ezekről érdemes mindig egyenként tájékozódni, hogy ne menet közben derüljön ki, hogy a bankunk nem hajlandó külföldi távszerencsejáték-oldalak felé megbízásokat teljesíteni. Az előre fizetett/prepaid kártyákat pedig maguk a bukmékerek nem szokták elfogadni.

GYIK

? Nyithatok-e az Payz-en forintalapú számlát?

Igen, a támogatott pénznemek között ott van a forint is.

? A bet365 Payz-t elfogad befizetésre?

Nem, sajnos Magyarországról az ecoPayz bet365-ön nem használható semmilyen módon.

? A bet365 ecoPayz befizetés mely országokban érhető el?

Magyarországról ugyan nem, de például Norvégiából vagy Németországból itt lehet ecoPayz-zel befizetni.

? A Payz és az ecoPayz ugyanaz?

A kettő ugyanaz a fizetési mód. A név egy enyhe arculatváltás során változott meg.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével