Golf fogadási oldalak Magyarországon [2021. augusztus]

A golf a globális szinten népszerű egyéni sportok közé tartozik, több évszázados múlttal bír, és az aktív játékosok száma napjainkban ötvenmilliónál is több. A golf populáris mivoltát kiválóan példázza, hogy az olyan tornáknak a meccseit, amelyeken a sportág „nagyágyúi” mérik össze a tudásukat egymással milliók követik figyelemmel világszerte.

Ezért cseppet sem meglepő, hogy a golf fogadás is „reneszánszát éli”, ami részben az online bukmékerek térnyerésének is köszönhető. Viszont tény, hogy korántsem mindegy hol és milyen feltételek mellett fogad az ember online erre a sportra. Ezzel a cikkünkkel a golf fogadások iránt érdeklődő olvasóinknak szeretnénk némi támpontot nyújtani, górcső alá véve az alábbi témákat:

 • golf bukmékerek listája;
 • a golf sportág és golf sportfogadás története;
 • golfos sportfogadási GYIK;
 • a legjobb odds-okat, bónuszokat és promóciókat nyújtó fogadóirodák;
 • milyen fő fogadási piacok állnak a rendelkezésedre a golfhoz;
 • élő fogadás és live golf streaming;
 • magyar sportfogadók számára elérhető fizetési megoldások.

Golf fogadás oldalak listája

Találtunk: 7 Fogadóirodák

A golf sportág és golf sportfogadás története, érdekességek

A golf sport nem mai „találmány”, és a korabeli feljegyzések szerint már a XV. században is játszották az ősi változatát a középkori Skóciában. Az újkorig a sportág nem sokat változott, és valamilyen okból kifolyólag az brit szigeteken többször is betiltották.

Az „áttörést” a XVIII. század hozta meg a golf számára, amikor is megalapításra került a legelső golfos klub (Royal Burgess Golf Society / 1735). Ezt követően a korabeli angliai uralkodóktól az „ütős-lyukas” sport zöld utat kapott,z 1800-as évek elején már komoly tornákat tartottak úgy a szigetországban, mind az USA-ban (női és férfi versenyeket is).

A golf „modernizált változatát” az 1904-es nyári olimpiai játékokon mutatták be a nagyközönség számára, és ekkortájt – bár nem igazán legális módon – már fogadni is lehetett a különböző összecsapások eredményeire.

Magyarországon a golf – amelynek meghonosítása gróf Andrássy Géza nevéhez fűződik – a XX. század elején nem igazán volt populáris (jó ideig csak az “úri nép” hóbortjának tartották). És a hazai magyar golf-szövetség megalakulásáig (1989) nem is űzték profi szinten, így fogadni sem lehetett rá. Ami a golfos fogadás lehetőségének megjelenését illeti, az gyakorlatilag egybeesik az Szrt. égisze alatt bevezetett papír-alapú Tippmix játék színrelépésével, amelynek sportfogadás ajánlatában néhány év múlva már golfra is lehetett fogadni (bár tény, hogy magas margin mellett, nem túl előnyös szorzókon).

 1. Hajdanában danában a golflabdákat toll (liba- vagy csirketoll) és állati bőr felhasználásával készítették.
 2. 1971-ben amerikai űrhajós egy Holdra szállás alkalmával üres perceiben golfozott egy kicsit az égi kísérőnk meteorok lyuggatta „golfpályáján”.
 3. Manapság egy „átlagosnak” tekinthető golftorna pénzdíjazása 6-7 millió amerikai dollár körül mozog.
 4. Tiger Woods golfozó a 2010 és 2019 közötti időszakban közel 615 millió $-t keresett, amivel világszinten a 6. legjobban kereső sportoló lett.

Viszont amikor a világháló magyarországi elterjedésének hála az netes bukmékerek is megjelentek a hazai sportág piacán, a helyzet gyökeresen megváltozott, sőt mondhatni 180°-os fordulatot vett. Ugyanis a sportfogadás oldalak kínálatában a Tippmix játékkal ellentétében temérdek megtehető golfos sportesemény szerepelt.

A bukmékerek az élő golf fogadások lehetőségét is biztosították (a cash out funkcióval együtt), valamint egyesek még a live streaming szolgáltatását is, arról már nem is beszélve, hogy a bónuszok mellett olyan promóciók is rendszeresen elérhetők lettek a magyar sportfogadók számára, amelyek kimondottan golffal voltak kapcsolatosak (pl. a US Masters verseny kapcsán).

Mindennek eredményeként az online golfos fogadás manapság igencsak közkedvelt a magyar sportfogadás rajongók körében. Évről évre egyre több hazai játékos fogad a világhálón az olyan rangos golf-tornákra, mint a US Masters, US Open, British Open, PGA Championship, Ryder Cup, stb.

GYIK

? A golf esetében van olyan buki, aminél sportfogadás tőzsde is használható?

Amennyiben nem a „klasszikus” módon szeretnél fogadni – azaz nem egy bukméker ellenében – , akkor érdemes körülnézed például a hazánkból is elérhető Betfair bukmékeriroda Sports Betting Exchange (sportfogadási tőzsde) szekciójában.

? Melyek azok a tornák, amiken a sportág legjobbjaira fogadhatok?

Számos ilyen verseny van manapság. És mérget vehetsz rá, hogy az általunk ajánlott összes bukmékernél fogadhatsz például a US Masters, a US Open, a PGA Championship, illetve a British Open mérkőzéseire, amelyeken garantáltan részt vesznek a sportág elitjébe tartozó versenyzők is.

? Magyarországi golfversenyekre is tudok fogadni online bukmékereknél?

A hazai rendezésű golfos sportesemények egyelőre – néhány kivételtől eltekintve – nem tartoznak azok közé, amelyeket az internetes fogadóirodák felvennének a sportfogadás ajánlatukba. Ezért egyelőre be kell érned a külföldi golftornákra való fogadásokkal.

? Ha Free Bet-ek kapok, azt golf fogadáshoz is fel tudom használni?

Tapasztalataink szerint igen. Viszont mindenképpen járj utána a dolognak (pl. az adott bukméker chates ügyfélszolgálatát megkérdezve), hogy elkerülhesd a kellemetlen meglepetéseket.

? Hogy lehet az, hogy egy adott bukméker sokkal jobb szorzókat ad ugyanarra a golfmeccs kimenetelre, mint egy másik?

A fogadóirodák odds mesterei sem „mindenhatók”, és bizony gyakran megesik, hogy egymástól eltérően ítélik meg az esélyeket. Így fordulhat elő az, hogy az „A” bukmékernél lényegesen magasabb szorzóval tudsz fogadni egy adott versenyező győzelmére, mint a „B” bukmékernél.

A legjobb odds-okat, bónuszokat és promóciókat nyújtó fogadóirodák

Ebben a fejezetben azon online sportfogadás szolgáltatók / bukmékerek kapcsán igyekszünk releváns információkat megosztani, amelyek egyebek mellett optimálisnak mondhatók a bónuszok és promóciók tekintetében abban az esetben, hogyha golfra szeretnél fogadni pre-match, vagy live módon.

 1. 1

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 2. 2

  10.000 Ft Bónusz

 3. 3

  100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

 4. 4

  100% bónusz akár 35.000 HUF

 5. 5

  Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Az 5 legmagasabb üdvözlő bónuszt adó golf bukméker

Az 5 legmagasabb üdvözlő bónuszt adó golf bukméker:

 • 22bet
 • Unibet
 • Campobet
 • Zulabet
 • Rabona

Unibet

10.000 Ft Bónusz

A máltai székhelyű Unibet kiváló terepet kínál a golf fogdások kötéséhez, mivel az MGA-s működési engedéllyel bíró bukmékernél az összes olyan sportesemény felkerül a fogadási ajánlatba, amit nemzetközi szinten komoly érdeklődés övez. Az Unibet-nél is adott a magyar nyelvi támogatás, valamint a mobil alkalmazások.

Fő golf fogadási piacok

Az ugyan igaz, hogy a golfhoz nincs olyan sok fogadási piac, mint a népszerű csapatsportokhoz, de azért nem lehet okunk panaszra, mivel a legjobb sportfogadás oldalak számos, különböző típusú fogadási lehetőségek nyújtanak.

Egy adott torna kezdete előtt mindig elérhető a „végső győztes / nyertes” piac, amin ha az ember nem a favoritok egyikére fogad, akkor némi szerencsével jókora nyereményeket könyvelhet el. A bukmékerek legtöbbje a „helyezés” piacokat is kínál, amelyeken arra lehet fogadni, hogy egy adott sportoló milyen helyezést ér el a torna végén (pl. a 4-6. hely egyikén fog végezni). Az egyes meccseket esetében rendszerint a versenyzők közötti „ütés különbségre” is lehet fogadni alatta / felette piacon.

Fogadás golfra élőben & live streaming

Az élő fogadási lehetőséget (live betting / in-play betting) a golf bukmékerek mindegyike kezdettől fogva biztosítja az ügyfeleinek. Ennek köszönhetően asztali gépen, laptopon vagy akár még a kedvence mobil kütyüddel is tudsz élőben fogadásokat tenni golfra. Az már más kérdés, hogy az élő fogadások esetében a piacok bukmékerenként eltérőek lehetnek, és egyes fogadóirodáknál még arra is tudsz fogadni élőben, hogy „XY” sportoló hány pontosan hány ütésből teljesít egy pályát, vagy alatta / felette piacon hány ütésből jut el egy adott lyukig.

A live streaming funkciót a golf esetében tapasztalataink alapján a legjobb sportfogadás oldalak legtöbbje biztosítja ugyan az ügyfeleinek, de rendszerint csak a kiemelt, magas pénzdíjazású tornák esetében. Ezért megeshet, hogy valamilyen alternatív neten sport streaming szolgáltatást (fizetős vagy ingyenes) kell igénybe venned, ha valós időben szeretnéd követni azt a meccset, amire élőben fogadnál.

Zulabet

100% bónusz akár 35.000 HUF

A Zulabet online sportfogadás bukméker jókora fogadási ajánlattal várja a magyar felhasználókat, amelyben gyakran több száz golfmeccsel is lehet napi szinten találkozni. Ennek köszönhetően könnyen kiválaszthatod azokat, amelyeket meg szeretnél fogadni. De persze az sem mellékes, hogy a Zulabet-nél meglepően sok fogadási piac biztosított a golfra fogadni kívánók számára.

Ajánlott fizetési módok golf fogadáshoz

A magyar sportfogdás online piacán is jelenlévő bukmékerek döntő többsége hagyományos fizetési módokat (kártyás fizetési módok, banki tranzakciók), valamint egyéb fizetési megoldásokat is kínál a regisztrált felhasználói számára. A fizetési módok kapcsán fontos tudnod, hogy mindig érdemes azt a módot használni a pénzkivételekhez, amit a befizetéseknél is alkalmazol, mivel általában így lehet a leggyorsabban letudni a tranzakciót.

A bukmékerek általában a fizetési módok használatakor nem számítanak fel járulékos költséget. De ennek ellenőrzése végett kérjük, hogy mindig nézd át az általad kiszemelt fogadóiroda webhelyének felhasználási feltételeit és / vagy GYIK (FAQ) részlegét.

 • Több munkanapot is igénybe vehet, és minimális mértékű tranzakciós költség is felszámíthatnak.

  Mutass többet
 • Elfogadják befizetésekhez, viszont bizonyos esetekben a kivétel csak VISA kártyára lehetséges.

  Mutass többet
 • Biztonságos fizetés mód széles körű elfogadottsággal A kezdő sportfogadás bónuszoktól elesel

  Mutass többet
 • Igen népszerű fizetési mód, a bukmékerek mellett az online kaszinók is elfogadják. Pre-paid kártya is igényelhető.

  Mutass többet

6 értékelés, átlag 4.7 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése