Golf fogadási oldalak Magyarországon

Frissítve:

A golf a globális szinten népszerű egyéni sportok közé tartozik, több évszázados múlttal bír, és az aktív játékosok száma napjainkban ötvenmilliónál is több. A golf populáris mivoltát kiválóan példázza, hogy az olyan tornáknak a meccseit, amelyeken a sportág „nagyágyúi” mérik össze a tudásukat egymással milliók követik figyelemmel világszerte.

Relatíve magas költségei miatt hazánkban még kevésbé elterjedt sportként bemutatjuk, hogyan játsszák a játékot, a golf történetét, a legjobb bukikat, illetve az általunk ajánlott fizetési megoldásokat. A cikk végére, ha nem is tanulsz meg golfozni, a sportfogadás elkezdéséhez szükséges valamennyi ismeretet elsajátíthatod. Ütőt a kézbe és kezdjünk is neki. Ezzel a cikkünkkel a golf fogadások iránt érdeklődő olvasóinknak szeretnénk némi támpontot nyújtani, górcső alá véve az alábbi témákat.

Golf fogadás oldalak listája

Találtunk: 15 Fogadóirodák

Rang Bukméker Bónuszt Igényel
1

Rabona

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF + 4 000 Ft Free Bet

2

1BET

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

3

Powbet

Sport bónusz 35,000 HUF

4

22bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf

5

Sportaza

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig + 4000 Ft freebet

6

Hot.bet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

7

SlotsPalace

Bónusz legfeljebb: 300,000 Ft Üdvözlő csomag

8

Zulabet

100% bónusz akár 35.000 HUF

9

CampoBet

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

10

Unibet

20.000 Ft Bónusz

11

Pribet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

12

Wazamba

Sport bónusz 35.000 Ft + 4 000 Ft Free Bet

13

Excitewin

Sport bónusz 35,000 HUF

14

Betrophy

100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

15

Rokubet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 300€

Online fogadások golf meccsekre - kalauz

Frissítve:

Hogyan tedd meg tétjeidet a golfozás világában, online fogadóirodákon keresztül

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy a golf szerelmesei miként fogadhatnak a különböző meccsek során, és ehhez mely online fogadóirodák közül választhatnak

Golf fogadási oldalak Magyarországon

A golf hazánkban kevésbé elterjedt sport, inkább az angolszász országokban dívik. Ez nem jelenti azonban azt, hogy a meccseket nem lehet itthonról követni - sőt, Magyarországon is az egyik legnépszerűbb fogadható sportágról beszélünk. 

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mely fogadóirodák foglalkoznak a golf versenysport változatával, és az adott online bukinál milyen lehetőségek kínálkoznak. Egy ötlépéses kisokossal bemutatjuk, hogy hogyan érdemes nekivágni a golf fogadásoknak, és további táblázatok segítségével ismertetjük, hogy melyik fogadóirodánál milyen befizetési lehetőségek érhetőek el. A cikk elolvasásával és a benne lévő tippek megfogadásával hamar a golf fogadások mesterévé válhatsz.

Minden információ egy helyen, amire szükséged lehet a golf és akár az agrárverseny fogadás világával kapcsolatban!

A golf sportág és golf sportfogadás története, érdekességek

A golf sport nem mai „találmány”, és a korabeli feljegyzések szerint már a XV. században is játszották az ősi változatát a középkori Skóciában. Az újkorig a sportág nem sokat változott, és valamilyen okból kifolyólag az brit szigeteken többször is betiltották.

Az „áttörést” a XVIII. század hozta meg a golf számára, amikor is megalapításra került a legelső golfos klub (Royal Burgess Golf Society / 1735). Ezt követően a korabeli angliai uralkodóktól az „ütős-lyukas” sport zöld utat kapott,z 1800-as évek elején már komoly tornákat tartottak úgy a szigetországban, mind az USA-ban (női és férfi versenyeket is).

A golf „modernizált változatát” az 1904-es nyári olimpiai játékokon mutatták be a nagyközönség számára, és ekkortájt – bár nem igazán legális módon – már fogadni is lehetett a különböző összecsapások eredményeire.

Magyarországon a golf – amelynek meghonosítása gróf Andrássy Géza nevéhez fűződik – a XX. század elején nem igazán volt populáris (jó ideig csak az “úri nép” hóbortjának tartották). És a hazai magyar golf-szövetség megalakulásáig (1989) nem is űzték profi szinten, így fogadni sem lehetett rá. Ami a golfos fogadás lehetőségének megjelenését illeti, az gyakorlatilag egybeesik az Szrt. égisze alatt bevezetett papír-alapú Tippmix játék színrelépésével, amelynek sportfogadás ajánlatában néhány év múlva már golfra is lehetett fogadni (bár tény, hogy magas margin mellett, nem túl előnyös szorzókon).

 1. Hajdanában danában a golflabdákat toll (liba- vagy csirketoll) és állati bőr felhasználásával készítették.
 2. 1971-ben amerikai űrhajós egy Holdra szállás alkalmával üres perceiben golfozott egy kicsit az égi kísérőnk meteorok lyuggatta „golfpályáján”.
 3. Manapság egy „átlagosnak” tekinthető golftorna pénzdíjazása 6-7 millió amerikai dollár körül mozog.
 4. Tiger Woods golfozó a 2010 és 2019 közötti időszakban közel 615 millió $-t keresett, amivel világszinten a 6. legjobban kereső sportoló lett.

Viszont amikor a világháló magyarországi elterjedésének hála az netes bukmékerek is megjelentek a hazai sportág piacán, a helyzet gyökeresen megváltozott, sőt mondhatni 180°-os fordulatot vett. Ugyanis a sportfogadás oldalak kínálatában a Tippmix játékkal ellentétében temérdek megtehető golfos sportesemény szerepelt.

A bukmékerek az élő golf fogadások lehetőségét is biztosították (a cash out funkcióval együtt), valamint egyesek még a live streaming szolgáltatását is, arról már nem is beszélve, hogy a bónuszok mellett olyan promóciók is rendszeresen elérhetők lettek a magyar sportfogadók számára, amelyek kimondottan golffal voltak kapcsolatosak (pl. a US Masters verseny kapcsán).

Mindennek eredményeként az online golfos fogadás manapság igencsak közkedvelt a magyar sportfogadás rajongók körében. Évről évre egyre több hazai játékos fogad a világhálón az olyan rangos golf-tornákra, mint a US Masters, US Open, British Open, PGA Championship, Ryder Cup, stb.

A golf sportág és golf sportfogadás története, érdekességek
🏛️ Első profi bajnokság 15. Század
🏢 Felügyelőszervezet R&A, USGA, IGF
📶 Bukméker kínálat Közepes
Népszerű Világszerte
🌎 Világbajnokság Golf az Ázsiai Játékokon, Curtis Kupa, EurAsia Kupa, Nemzetközi Korona
🏅 Olimpiai sportág Igen

Így fogadhatsz online a golf mérkőzésekre

Az alábbiakban megtudhatod, hogyan tedd meg tétedet a golf mérkőzésekre. Az alábbi öt lépésben minden szükséges információt megtalálsz.

 1. Válaszd ki a legszimpatikusabb fogadóirodát.

  Sokféle fogadóiroda létezik, és a legtöbb azonnal átlátható - ám nem mindegy, hogy számodra melyik online felület a legszimpatikusabb, vagy melyik adja a legkedvezőbb feltételeket a golf fogadásokhoz. A megjelenésen túl fontos szempont a kezelhetőség, a bónuszok elérhetősége, illetve hogy használhatod-e a kedvenc be- és kifizetési módodat. Mi az egyik legnépszerűbb iroda, a 22bet oldalán keresztül fogjuk bemutatni a legfontosabb lépéseket.

  Válaszd ki a legszimpatikusabb
 2. Lépj be a profilodba

  Mi a 22bet rendszerét választottuk a bemutatáshoz, de ezek a lépések más fogadóirodák esetében ugyanúgy érvényesek. Nyisd meg böngésződben a 22bet honlapját. A jobb felső sarokban keresd meg a Belépés gombot (ha még nem regisztráltál, kattints a Regisztráció gombra). A belépéshez add meg a regisztrációkor beállított felhasználónevedet és jelszavadat. Ezután a kezdőlaponmegjelenik a Profilod elérhetősége, ahol az egyenleged is látható lesz.

  Lépj be a profilodba
 3. Válaszd ki azt a mérkőzést vagy kimenetelt, amire fogadnál

  A bal oldali menüből válaszd ki a számodra legérdekesebb vagy legfontosabb meccset és annak fogadási opcióit. A bal oldali listából válaszd ki a Golf opciót, és tekintsd meg az aktuális eseményeket és szorzókat. Ne csak a kedvenc játékosodat keresd ki - ajánljuk figyelmedbe azt is, hogy kevésbé ismert sportolókat kövess, illetve akár a sporthírek alapján állítsd össze a stratégiád.

  Válaszd ki azt a mérkőzést
 4. Tedd meg a tétedet

  Mérlegelés után válaszd ki azt az eseményt és kimenetelt, ami a legszimpatikusabb számodra, és amelyben a legjobb nyerési esélyt látod. Bár a golf esetében jellemző, hogy csak a végeredményre lehet fogadni, akadnak olyan mérkőzések, ahol más részesemények, kimenetelek is megjátszhatóak. Ezek rendre magasabb szorzóval futnak, amely miatt mindenképpen érdemes őket megnézned.

  Tedd meg a tétedet
 5. Válaszd ki a számodra legjobb fizetési opciót

  Az egyenleged feltöltéséhez válaszd ki azt a be- és kifizetési opciót, amelyen keresztül szeretnéd pénzügyeidet intézni. Választhatod a saját VISA vagy Mastercard kártyádat, élhetsz a banki átutalás lehetőségével, vagy használhatsz kriptovalutát, e-pénztárcát is. Akármelyikre is esik a választásod, győződj meg róla, hogy nemcsak a befizetés zökkenőmentes vele, de a nyereményedet is minél előbb megkaphasd a későbbiekben.

  legjobb fizetési opciót

A legjobb odds-okat, bónuszokat és promóciókat nyújtó Golf fogadási

Ebben a fejezetben azon online sportfogadás szolgáltatók / bukmékerek kapcsán igyekszünk releváns információkat megosztani, amelyek egyebek mellett optimálisnak mondhatók a bónuszok és promóciók tekintetében abban az esetben, hogyha golfra szeretnél fogadni pre-match, vagy live módon.

 1. 1

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

 2. 2

  Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

 3. 3

  A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

 4. 4

  35.000 HUF Első Befizetés bónusz

 5. 5

  100% bónusz akár 35,000 HUF

Az 5 legmagasabb üdvözlő bónuszt adó golf bukméker

Az 5 legmagasabb üdvözlő bónuszt adó golf bukméker:

 • 22bet
 • Unibet
 • Campobet
 • Zulabet
 • Rabona

Unibet

A máltai székhelyű Unibet kiváló terepet kínál a golf fogdások kötéséhez, mivel az MGA-s működési engedéllyel bíró bukmékernél az összes olyan sportesemény felkerül a fogadási ajánlatba, amit nemzetközi szinten komoly érdeklődés övez. Az Unibet-nél is adott a magyar nyelvi támogatás, valamint a mobil alkalmazások.

Fogadj most Ismertető
kiemelt-bukmeker-unibet-384x999w

Fő golf fogadási piacok

Az ugyan igaz, hogy a golfhoz nincs olyan sok fogadási piac, mint a népszerű csapatsportokhoz, de azért nem lehet okunk panaszra, mivel a legjobb sportfogadás oldalak számos, különböző típusú fogadási lehetőségek nyújtanak.

Egy adott torna kezdete előtt mindig elérhető a „végső győztes / nyertes” piac, amin ha az ember nem a favoritok egyikére fogad, akkor némi szerencsével jókora nyereményeket könyvelhet el. A bukmékerek legtöbbje a „helyezés” piacokat is kínál, amelyeken arra lehet fogadni, hogy egy adott sportoló milyen helyezést ér el a torna végén (pl. a 4-6. hely egyikén fog végezni). Az egyes meccseket esetében rendszerint a versenyzők közötti „ütés különbségre” is lehet fogadni alatta / felette piacon.

Fogadás golfra élőben & live streaming

Az élő fogadási lehetőséget (live betting / in-play betting) legyen szó esport fogadás vagy a golf világáról, bukmékerek mindegyike kezdettől fogva biztosítja az ügyfeleinek. Ennek köszönhetően asztali gépen, laptopon vagy akár még a kedvence mobil kütyüddel is tudsz élőben fogadásokat tenni golfra. Az már más kérdés, hogy az élő fogadások esetében a piacok bukmékerenként eltérőek lehetnek, és egyes fogadóirodáknál még arra is tudsz fogadni élőben, hogy „XY” sportoló hány pontosan hány ütésből teljesít egy pályát, vagy alatta / felette piacon hány ütésből jut el egy adott lyukig.

A live streaming funkciót a golf esetében tapasztalataink alapján a legjobb sportfogadás oldalak legtöbbje biztosítja ugyan az ügyfeleinek, de rendszerint csak a kiemelt, magas pénzdíjazású tornák esetében. Ezért megeshet, hogy valamilyen alternatív neten sport streaming szolgáltatást (fizetős vagy ingyenes) kell igénybe venned, ha valós időben szeretnéd követni azt a meccset, amire élőben fogadnál.

Fő golf fogadási piacok
💯A legjobb Golf fogadóiroda 22bet
💰 Legjobb fogadási bónusz Unibet
🚀 Legnagyobb nyereményszorzó Zulabet
📣 Legjobb piaci választék Bwin
⚡ Legjobb választák kezdőknek Rabona

Zulabet

A Zulabet online sportfogadás bukméker jókora fogadási ajánlattal várja a magyar felhasználókat, amelyben gyakran több száz golfmeccsel is lehet napi szinten találkozni. Ennek köszönhetően könnyen kiválaszthatod azokat, amelyeket meg szeretnél fogadni. De persze az sem mellékes, hogy a Zulabet-nél meglepően sok fogadási piac biztosított a golfra fogadni kívánók számára.

Fogadj most Ismertető
kiemelt-bukmeker-zulabet-384x999w

Ajánlott fizetési módok golf fogadáshoz

A magyar sportfogdás online piacán is jelenlévő bukmékerek döntő többsége hagyományos fizetési módokat (kártyás fizetési módok, banki tranzakciók), valamint egyéb fizetési megoldásokat is kínál a regisztrált felhasználói számára. A fizetési módok kapcsán fontos tudnod, hogy mindig érdemes azt a módot használni a pénzkivételekhez, amit a befizetéseknél is alkalmazol, mivel általában így lehet a leggyorsabban letudni a tranzakciót.

A bukmékerek általában a fizetési módok használatakor nem számítanak fel járulékos költséget. De ennek ellenőrzése végett kérjük, hogy mindig nézd át az általad kiszemelt fogadóiroda webhelyének felhasználási feltételeit és / vagy GYIK (FAQ) részlegét.

Ajánlott fizetési módok golf fogadáshoz
Fogadóiroda Fizetési mód - Banki átutalás Fizetési mód - Neteller Fizetési mód - Skrill Fizetési mód - Bankkártya
Unibet Min: -
Max: -
Ideje: 1-3 munkanap
Min: 4.000 Ft
Max: 4.000.000 Ft
Ideje: azonnali 
Min: 4.000 Ft
Max: 4.000.000 Ft
Ideje: azonnali
Min: 3.500 Ft
Max: 4.000.000 Ft
Ideje: azonnali 
22bet Min: 3.500 Ft
Max: - 
Ideje: 1-5 munkanap
Min: 700 Ft
Max: 210.000.000 Ft
Ideje: azonnali 
Min: 700 Ft
Max: 210.000.000 Ft
Ideje: azonnali
Min: 3.500 Ft
Max: - 
Ideje: azonnali 
Rabona Min: 3.500 Ft
Max: - 
Ideje: 1-5 munkanap 
Min: 3.000 Ft
Max: - 
Ideje: azonnali
Min: 3.000 Ft
Max: - 
Ideje: azonnali
Min: 3.000 Ft
Max: - 
Ideje: azonnali
 • bank-wire-100x100sa

  Több munkanapot is igénybe vehet, és minimális mértékű tranzakciós költség is felszámíthatnak.

  Több
 • mastercard-100x100sa

  Elfogadják befizetésekhez, viszont bizonyos esetekben a kivétel csak VISA kártyára lehetséges.

  Több
 • neteller_1-100x100sa

  Biztonságos fizetés mód széles körű elfogadottsággal A kezdő sportfogadás bónuszoktól elesel

  Több
 • skrill-100x100sa

  Igen népszerű fizetési mód, a bukmékerek mellett az online kaszinók is elfogadják. Pre-paid kártya is igényelhető.

  Több

GYIK

?

A golf esetében van olyan buki, aminél sportfogadás tőzsde is használható?

Amennyiben nem a „klasszikus” módon szeretnél fogadni – azaz nem egy bukméker ellenében – , akkor érdemes körülnézed például a hazánkból is elérhető Betfair bukmékeriroda Sports Betting Exchange (sportfogadási tőzsde) szekciójában.

?

Melyek azok a tornák, amiken a sportág legjobbjaira fogadhatok?

Számos ilyen verseny van manapság. És mérget vehetsz rá, hogy az általunk ajánlott összes bukmékernél fogadhatsz például a US Masters, a US Open, a PGA Championship, illetve a British Open mérkőzéseire, amelyeken garantáltan részt vesznek a sportág elitjébe tartozó versenyzők is.

?

Magyarországi golfversenyekre is tudok fogadni online bukmékereknél?

A hazai rendezésű golfos sportesemények egyelőre – néhány kivételtől eltekintve – nem tartoznak azok közé, amelyeket az internetes fogadóirodák felvennének a sportfogadás ajánlatukba. Ezért egyelőre be kell érned a külföldi golftornákra való fogadásokkal.

?

Ha Free Bet-ek kapok, azt golf fogadáshoz is fel tudom használni?

Tapasztalataink szerint igen. Viszont mindenképpen járj utána a dolognak (pl. az adott bukméker chates ügyfélszolgálatát megkérdezve), hogy elkerülhesd a kellemetlen meglepetéseket.

?

Hogy lehet az, hogy egy adott bukméker sokkal jobb szorzókat ad ugyanarra a golfmeccs kimenetelre, mint egy másik?

A fogadóirodák odds mesterei sem „mindenhatók”, és bizony gyakran megesik, hogy egymástól eltérően ítélik meg az esélyeket. Így fordulhat elő az, hogy az „A” bukmékernél lényegesen magasabb szorzóval tudsz fogadni egy adott versenyező győzelmére, mint a „B” bukmékernél.

8 értékelés, átlag 4.8 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.