Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

A legjobb sportfogadási oldalak Angliában

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bíráló: István P.

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

Frissítve: 10.09.2021

Ha szeretnéd megtudni, hogy az Egyesült Királyságban milyen feltételek mellett és hol érdemes fogadni, akkor a figyelmedbe ajánljuk az alábbi cikkünket, melyben bemutatjuk, hogy az angliai fogadóirodák közül jelenleg melyek kínálják számodra a legjobb szolgáltatást.

sportfogadasi angliaban

Az angol fogadóirodák listája

Találtunk: 4 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Brit sportfogadási oldalak – Átfogó útmutató

Az Egyesült Királyság rendelkezik a legnagyobb múlttal a szabályozott keretek között zajló sportfogadások tekintetében, így nem meglepő, hogy az angol működési engedéllyel büszkélkedő fogadóirodákat a legmegbízhatóbbak között tartják számon, és az általuk diktált színvonal vált irányadóvá a máshol bejegyzett vetélytársaik számára is.Az angol bukik a legnagyobb hangsúlyt természetesen a tradicionálisan brit sportokra fektetik, ezért ha téged is leginkább a futball, a tenisz, a ló- és agárverseny vagy a krikett hoz lázba, akkor a listánkban bemutatott fogadóirodák közül biztosan találsz majd kedvedre valót.

Amit a brit sportfogadásról tudni érdemes

Amit a brit sportfogadásról

A sportfogadás története egészen az ókorig nyúlik vissza. A sportesemények nézői számára természetes volt, hogy kedvenceikre fogadást kössenek egymás között, azonban évszázadokon keresztül az egyén adott szaván kívül semmilyen gát nem korlátozta a fogadások mértékét, és biztosíték sem volt a nyeremény kifizetésére.

A kezdeti időkben a Biblia volt az egyetlen, amely tiltotta a fogadásokat, ez azonban nem akadályozta az embereket abban, hogy a különböző események kimenetelére egymás között fogadásokat kössenek. 

A fogadók egyezségeit szabályozó első törvényeket az angol uralkodó, I. Richárd, és francia kollégája, Fülöp király hozta meg 1190-ben, amelyekben meghatározták, hogy kik számára és milyen mértékben engedélyezett a fogadáskötés.

Az 1600-as évektől népszerűvé váló lovassportokkal együtt a sportfogadások is egyre nagyobb közönségre találtak a középosztályban is, és az 1700-as évek végén az első olyan bukmékerek is megjelentek, amelyeknél az egyes lovakra különböző esélyekkel lehetett fogadni. 

A helyzet kézben tartása végett megindult fogadási tevékenységek erős korlátozása, ami azt eredményezte, hogy az 1800-as évek közepére bukmékerek tevékenysége nagyrészt illegálissá vált, így a középosztály számára ellehetetlenült a sportfogadás.

 1. Az angolok leginkább karácsonykor szeretnek fogadni
 2. Liverpoolban a legmagasabb szerencsejátékosok száma, de a legtöbb nyertesnek Manchester ad otthont
 3. A fogadóirodák csak akkor kapnak működési engedélyt, ha a játékosaik számára lehetőséget biztosítanak az önkizárásra
 4. A sportfogadások 45%-a online történik

A fogadóirodák működésének legális kereteit 1960-ban teremtették meg, az ezt követő 40 évben folyamatosan lazítottak a tiltásokon és finomítottak a szabályokon. Az 1990-es években például eltörölték azt a szabályt, amely kötelezővé tette a futball meccsekre történő fogadásnál a legalább 3 vagy több választás meglétét.

A szerencsejátékra és sportfogadásra vonatkozó szabályozások 2001-es felülvizsgálata alkalmával enyhítették az addig hatályban lévő adózási szabályokat: a fogadóirodák profitját nagy mértékben csökkentő fogadási illeték helyett 15%-os adót vetettek ki a bruttó profitra. 

A 2005. évi szerencsejáték-törvény elfogadása óta az online fogadóirodáknak és kaszinóknak a Brit Szerencsejáték Hivatal által kibocsátott engedéllyel kell rendelkezniük ahhoz, hogy az Egyesült Királyságban folytathassák a tevékenységüket. A törvény 2014-es módosításával pedig a külföldi székhelyű cégek számára is kötelezővé vált, hogy az Egyesült Királyságban szerzett jövedelmük után a fogadóirodák az adót az Egyesült Királyságban fizessék meg. 

Napjainkban a szabályozások nagy része a kiskorúak és egyéb módon kiszolgáltatottak védelmére fókuszál, jelentős bírságokat szabva ki azon szolgáltatók számára, amelyek nem figyelmeztetnek a felelősségteljes szerencsejátékra.

🌍 Ország

GB

👌 Nyelv

angol

💶 Pénznem

Angol font, GBP, £

⚽ Népszerű sportok

Futball, lóverseny, tenisz, krikett

⚖️ Legalitás

✔️

🏢 Szabályozó szervezet

Brit Szerencsejáték Hivatal (Gambling Commission)

🧾 Adózás

15%

💳 Legnépszerűbb fizetési módok

MasterCard, VISA, banki átutalás, PayPal

GYIK

? Fizethetek az angol bukmékereknél hitelkártyával?
A felhasználók pénzének biztonsága érdekében a hitelkártyával történő fizetést betiltották az online fogadóirodákban.
? Hány éves kortól megengedett Angliában az sportfogadás?
A szerencsejátékokban való részvétel Angliában is nagykorúsághoz kötött, ezért 18 éves kor alatt itt sem lehet fogadni.
? Milyen lehetőségeim vannak a telefonos fogadásra?
Az angol bukik erős mobil applikációkat fejlesztettek, de a mobil böngésződ is tökéletesen megfelel a kielégítő játékélményhez.
? Fogadhatok angol bukmékernél Magyarországról is?
A megfelelő engedéllyel rendelkező angol fogadóirodáknál legálisan fogadhatsz Magyarországról is, sőt, a legtöbb oldal már magyar nyelven is elérhető.
? Milyen az angol fogadóirodák ügyfélszolgálata?
A legtöbb angol fogadóiroda az e-mailes ügyfélszolgálaton kívül rendelkezik élő chattel és telefonos elérhetőséggel is, az igazán kiválókat pedig a hét minden napján keresheted a nap 24 órájában.

Hogyan válaszd ki a legjobb angol fogadóirodát

Manapság könnyű elveszni a fogadóirodák kínálatában, ezért ha még nincs túl sok tapasztalatod az online fogadás terén, a legjobb, ha szisztematikusan közelíted meg a kérdést. Összeállítottunk neked néhány tippet, hogy jobban átlásd, mit érdemes szem előtt tartani.

 1. 1. tipp: Ellenőrizd az oldal hitelességét

  A legfontosabb, hogy olyan oldalnál fogadj, amelyik rendelkezik a megfelelő engedélyekkel. Az angol bukmékerek esetében az engedélyt a Brit Szerencsejáték Hivatal állítja ki. Emellett mindenképpen nézz körbe a neten, hiszen a felhasználói vélemények sokat elárulnak egy adott oldalról.

  Ellenőrizd az oldal hitelességét
 2. 2. tipp: Határozd meg az igényeid

  Milyen sportágak érdekelnek? Mennyire veszed komolyan a fogadást? Jó, ha már előre meghatározod a rendelkezésedre álló időt és pénzt, amit erre a célra el tudsz különíteni.

  Határozd meg az igényeid
 3. 3. tipp: Hasonlítsd össze a szorzókat

  A fontosabb eseményeknél a legtöbb irodánál hasonló szorzókkal fogsz találkozni, de mindenképpen nézz körbe, hogy melyik szolgáltató milyen sportágra vagy eseményre kínálja a legjobb odds-okat, hogy a lehető legjobb esélyekkel tudj fogadni.

  Hasonlítsd össze a szorzókat
 4. 4. tipp: Nézz utána a bónuszoknak

  Ma már a szolgáltatók nagy része tekintélyes regisztrációs bónusszal várja az új felhasználókat, de érdemes hosszú távban gondolkodni. Járj utána, hogy az adott bukméker milyen sportág- vagy esemény-specifikus bónuszokat kínál a már meglévő tagjai számára, és nézd meg azt is, hogy milyen feltételekkel tudod ezeket igénybe venni.

  Nézz utána a bónuszoknak
 5. 5. tipp: Próbáld ki az oldal funkcióit

  A magas szorzók és ígéretes bónuszok mellett fontos, hogy a weboldal gyorsan betöltsön, áttekinthető legyen, és az élő események valós időben frissüljenek az asztali és a mobil verzióban is.

  Próbáld ki az oldal funkcióit

Mobil fogadás Angliában

A mobil fogadás az Egyesült Királyságban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ebből kifolyólag a szolgáltatók mindent megtesznek annak érdekében, hogy az okos készülékek böngészőjéből is éppen olyan kényelmesen lehessen fogadni, mint asztali gépről. Az angol bukmékerek előszeretettel kínálnak mobil-specifikus bónuszokat is, ezekre érdemes odafigyelni.

A mobilfogadási élmény tekintetében kedvenceink az alábbiak voltak:

 1. 1

  Sport bónusz 20.000 HUF

 2. 2

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

 3. 3

  200% sport bónusz 20.000 HUF

 4. 4

  Sport bónusz 40.000 HUF

A 3 legjobb alkalmazás az angol sportfogadók számára

A brit fogadóirodák többsége haladt a korral és fejlesztett mobil alkamazást androidra és iOS-re is. Az alábbiakban összegyűjtöttük számodra a három legjobbat:

Egyedülálló felhasználói élmény

 • Letisztult dizájn
 • Gyors válaszidős élő chates ügyfélszolgálat
 • Élő fogadás és közvetítés
 • Széles sportág választék
 • Azonnali befizetés
bwin bukmeker

Elsőrangú élő fogadás

 • Minimális helyigény
 • Felhasználóbarát felület
 • Élő fogadás és közvetítés
 • Fizetési módok széles választéka
 • Folyamatosan bővülő tudástár
Fogadj most Ismertető

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

bet365 bukmeker

Kiváló androidos alkalmazás

 • Gyors letöltés
 • Valós időben frissülő élő fogadás
 • Gyors be- és kifizetések
 • PIN kód-alapú belépés
 • Alacsony helyigény
energybet bukmeker

A legjobb bónuszokat kínáló top 3 bukméker

Nem meglepő módon az üdvözlő bónuszok mellett a britek a legjobb bónuszaikat a focirajongók számára tartogatják, ezért összeállítottunk számodra pár tanácsot, hogy a lehető legjobban ki tudd használni ezeket a bónuszokat. 

Az aktuális bónuszcsomagok sokszínűségét tekintve nálunk ez a sorrend alakult ki:

 1. Bet365
 2. Bwin
 3. LVBet

Ütőképes bónuszcsomag

 • Kiemelt biztonság
 • Fizetési módok széles választéka
 • Átlag feletti oddsok
 • Remek bónuszok különböző sportágakra
 • Élő fogadásaidat élő közvetítésen követheted nyomon 
Fogadj most Ismertető

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

bet365 kiemelt bukmeker

A 4 legnépszerűbb legálisan működő fogadóiroda Angliában

Mivel Angliában rendkívül szigorúan szabályozzák a bukmékerek működését, nem igazán fogsz illegálisan működő brit operátorral találkozni internetes kalandozásaid során. A listánkon szereplő bukmékerek kivétel nélkül bizonyították megbízhatóságukat. Mindent egybevetve legjobbjaink között az alábbi sorrend alakult ki.

 1. Bwin
 2. Bet365
 3. Energybet
 4. LVbet

Az angliai sportfogadás előnyei:

💯 Elérhető funkciók

Élő fogadás, élő közvetítés, cash out, fogadásépítő

🏇 Népszerű játékok

Sportfogadás, lóverseny, kaszinó

🗝️ Érdemes tudni

A sportfogadás Angliában hobbinak számít, és nem jövedelemforrásnak.

🔣Népszerű odds fajták

Tört számok, decimális 

📈 Előnyök

A nyeremények nem adókötelesek

📉 Hátrányok

A szigorú engedélyezési feltételek miatt néhány népszerű fogadóiroda nem érhető el az országban

Garantált minőség

Igényes mobil alkalmazások

Biztonságos fizetés és sok alternatíva

Fogadási piacok széles választéka

Élő fogadás és élő közvetítés

Rendszeresen frissülő bónusz kínálat

kiemelt bukmeker bwin

Az Angliában ajánlott be- és kifizetési módok

A legfrissebb szerencsejátékot érintő szabályozások prevenció céljából megtiltották az országban a hitelkártyával történő online sportfogadást, betéti kártyával azonban még mindig tudsz fogadni. A tiltás a hitelkártyák mellett sajnos több, a sportfogadók körében népszerű e-pénztárcát is érzékenyen érintett, de a nagy részüket továbbra is használhatod bankoláshoz.

Ha számodra még idegen a fontban történő fogadás és szeretnél többet tudni róla, a figyelmedbe ajánljuk részletes ismertetőnket a témában.

Befizetési lehetőségek:

Fogadóiroda

MasterCard

Neteller

Paysafecard

Skrill

Bwin

Min: £10

Max: £10.000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £10,000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £10,000

Idő: azonnali

Min: £8

Max: £7,600

Idő: azonnali

LVbet

Min: £10

Max: £5,000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £5,000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £1,000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £5,000

Idő: azonnali

Energybet

Min: £10

Max: £5,000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £5,000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £1,000

Idő: azonnali

Min: £10

Max: £5,000

Idő: azonnali

 • A hagyományos fizetés egyik legmegbízhatóbb módja, mellyel könnyedén feltöltheted az egyenleged.

  Mutass többet
 • E-pénztárcáddal a legtöbb online bukmékernél egyszerűen kezelheted pénzügyeidet.

  Mutass többet
 • Az egyik legnépszerűbb online fizetőeszköz, melynek segítségével gyorsan és biztonságosan intézeted pénzügyeidet.

  Mutass többet
 • Ezzel a széles körben elterjedt online banki szolgáltatással szinte azonnal megforgathatod a pénzed.

  Mutass többet

2 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bíráló

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése