Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Rabona Sportfogadás - magyar alternatív link

7.1/10

Előnyök:

 • Jókora kezdő bónusz

 • Izgalmakban bővelkedő sportfogadás promóciók

 • Magas szorzók e-sportokhoz és csapatsportokhoz

 • 24/7 rendszerű, magyarul elérhető ügyfélszolgálat

Kifizetések:

VISA MasterCard Banki átutalással Skrill Neteller BitCoin Ecopayz
Összeset

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  7.5

 • Esélyek

  7.5

 • Mobil

  6

 • Bónuszok és promóciók

  9.5

 • A fogadások típusai

  9.5

 • Megbízhatóság

  6

 • Fizetési lehetőségek

  4

 • Támogatás

  7

Rabona sportfogadás platform

7.5/10

A Rabona Magyarország online sportfogadás piacán 2019-ben jelent meg, és mindössze pár hét leforgása alatt rendkívül népszerűvé vált a játékosok körében. Az online bukmékeriroda gyors sikere egyebek mellett annak tudható be, hogy a Rabona sportfogadás bónuszai könnyen kijátszhatók, nagy összegűek.

És a cég már kezdettől fogva széleskörű fogadási ajánlatot nyújtott, valamint non stop rendszerű magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.

De emellett a mai kor igényeinek megfelelő webszájt dizájn is sokat nyomott a latban, illetve annak ténye, hogy a Rabona oldalak mindegyike le van fordítva hazánk anyanyelvére, így az idegen nyelvekkel hadilábon állók is problémák nélkül tudják használni az innovatív sportfogadási rendszert, amit a Rabona fogadóiroda nyújt.

Előnyök

Korlátozások

Jól strukturált, áttekinthető fogadási felület

Magyar nyelvű webhely

Napi szinten több száz sportesemény, piacok tömkelege

Élő fogadás lehetősége

Kiválóan optimalizált mobilbarát weboldal

Cashout lehetősége

Rabona szorzók

7.5/10

A Rabona sportfogadási ajánlatában kínált szorzók főként azok számára lehetnek optimálisak, akik szívesen kötnek élő vagy pre-match fogadásokat csapatsportokra és / vagy e-sportokra. Ugyanis a bukinál kábé 4-5.5% közötti margin mellett lehet fogadni Rainbow Six, CS:GO, illetve Dota 2 összecsapásokra.

Ami a népszerű, „hagyományos” csapatsportok illeti, elsősorban a jégkorongra szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Mivel a top ligás meccsekre (pl. svéd bajnokság, NHL) kifejezetten alacsony marginos (3.8-4.5%) fogadások köthetők a Rabona-nál az 1X2 piacon.

A labdarúgás esetében, ha ugyanezt a piacot vesszük alapul, a margin rendszerint 9-12% között mozog az élő fogadásoknál. A pre-match típusú fogadásoknál (pl. egy Serie A rangadónál) kifejezetten jók a szorzók a háromopciós végkimenetel piacon (4-5% közötti marginok).

Viszont az olyan, kevésbé populáris sportok esetében, mint például az asztalitenisz, rendszerint csak azoknál a meccseknél mondhatók igazán jónak a szorzók, amelyeken nagyjából egyforma tudású sportolók csapnak össze egymással. Emellett azt is fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a Rabona magyar meccsek esetében (pl. NB1) általában elég magas marginnal kalkulál (10% feletti), ezért hazai sporteseményekre itt nem igazán éri meg fogadni.

Rabona mobil

6/10

A Rabona mobile app kiadása egyelőre még várat magára. Mondjuk ez nem meglepő, hiszen a fogadóiroda csak 2019 óta van jelen a piacon. Viszont az operátor mobilkészülékekkel kompatibilis weboldala már kezdettől fogva elérhető a buki regisztrált felhasználói számára.

rabona mobil

A Rabona letöltés nélkül használható mobil webszájtja már egy alsó-középkategóriás okostelefonon vagy tableten is problémamenetesen működik. És nem csupán az online sportfogadáshoz, hanem a cég webhelyén lévő kaszinó és élő kaszinó szolgáltatás használatára is tökéletesen megfelelő.

Nagyszerű Rabona akciók

9.5/10

A Rabona bónuszok összege láttán megállapítható, hogy a cég szeretne minél előbb felzárkózni a piacon már hosszabb ideje jelen lévő versenytársaihoz. Az operátor által kínál üdvözlő bónusz igencsak bőkezű, és az egyéb sportfogadás promóciókra se lehet egy rossz szavunk sem.

Ezt a bónuszt a fogadóiroda kizárólag az új felhasználói számára biztosítja, és csakis egyetlen alkalommal lehet igénybe venni. Mivel 100%-os első befizetési bónusz, ezért pontosan az első befizetéseddel megegyező összeget ír jóvá a buki a belső egyenlegeden bónuszként. Természetesen a bónusz maximális összegénél kevesebbet (a minimális összeg 6000 Ft) és többet is befizethetsz a számládra, de az utóbbi esetben sem fogsz 35000 Ft-nál nagyobb értékű kezdő bónuszhoz jutni.

Emellett az üdvözlő bónusz kapcsán azt is érdemes észben tartanod, hogy csak akkor kerül jóváírásra, ha legalább egyszer fogadsz 1.50-ös szorzóval az első befizetésedet tétként feltéve. A bónuszként kapott pénzt 6 alkalommal kell megforgatnod pre-match vagy élő fogadásokon.

rabona bónuszok és promóciók

Viszont bizonyos piacokon megtett fogadások nem számítanak bele a megforgatási követelmények teljesítésébe, a bónusz kijátszására egy hónapod van, és az operátor által egy fogadásnál megengedett maximális tét 15000 Ft.

Egyéb sportfogadás bónuszok és promóciók

A bukméker által nyújtott további promóciók is igen kedvezők, és Rabona bónuszkód megadás nélkül is elérhetők a számlanyitást követően. A promóciós kínálatban az összes olyan speciális ajánlattípus megtalálható, ami manapság az online sportfogadás világára jellemző:

 • 50%-os heti újrafelötlési bónusz (max. 150 ezer Ft-os összeghatárig);
 • Többféle Free Bet-es akció;
 • Speciális promóciók virtuális sportokra;
 • Cashback (akár 10%-ig).

Sportág választék

9.5/10

Bármilyen sportra is szeretnél fogadni, mérget vehetsz rá, hogy a Rabona fogadás platformján meg fogod találni. A felhozatal megfogadható sportok és sportesemények terén szó szerint parádés.

Ha csak a labdarúgást vesszük alapul, nap, mint nap akár 1000-nél is több mérkőzéshez kínál, meccsenként több tucatnyi, különböző típusú piacon fogadásokat a buki (1X2, melyik csapat szerzi az első gólt, szögletek száma, szabadrúgások száma, lesz-e kiállítás, gólszám szerinti végeredmény, hendikepes piacok stb.).

A piackínálat a világszerte népszerű egyéb csapatsportágak esetében is bőséges (alatta / felette piacok, duplaesély piacok, ázsiai hendikepes piacok). És még az olyan sportágaknál is átlagon felüli a fogadási opciók száma, mint például a sífutás, a futsal, vagy mondjuk a gyeplabda.

Kétség sem fér hozzá, hogy a Rabona egyik „erőssége”, hogy olyan széles választékot nyújt megfogható sportok terén, amihez hasonlóval csak néhány „top kategóriás” fogadóirodánál találkozhatunk.

Megbízhatóság és biztonság

6/10

Az rabona.com webhelyet, amely Rabona alternatív link nélkül is elérhető, az Araxio Development N.V. vállalat működteti, amely Curacao-n van bejegyezve a 141409 regisztrációs szám alatt. A cég székhelye is Curacao-n található (cím: Abraham Mendez Chumaceiro Blvd. 50).

És nem meglepő módon a játékengedélyét is itt adták ki számára (8048/JAZ2016-064), amelynek birtokában a Rabona Magyarország határain belül is nyújthat online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatást.

Ugyanakkor az operátor webhelyének minden részletre kiterjedő átvizsgálása során nem találtunk arra utaló „jelet”, hogy a bukmékeriroda bármilyen független, az online sportfogadás kapcsán szóba jöhető ellenőrző szervezettel együttműködne.

A rendszer biztonsága kapcsán pedig annyit sikerült megállapítanunk, hogy a pénzügyi tranzakciók, valamint az ügyféloldal-szerveroldal között kapcsolatok védelme érdekében az operátor SSL titkosítási megoldásokat alkalmaz (128-bites titkosítás).

Emellett arra is fény derült, hogy a szolgáltató rendkívül szigorú adatvédelmi protokollt követ, aminek köszönhetően a felhasználók adataihoz a cégen belül is csak egy igen szűk kör férhet hozzá – szükség esetén.

Rabona fizetési opciók

4/10

A Rabona weboldalán rendkívül sokféle fizetési mód biztosított a felhasználók számára, amelyek között még a manapság egyre népszerűbb kriptovaluták is megtalálhatók. Viszont, ha az ember a felhasználói fiókjába belépve kiválasztja a be- vagy a kifizetések menüt, akkor egyből látható, hogy magyarországi játékosként lényegesen szűkebb a „mozgástere”.

Befizetés:

A következő Rabona befizetés opciók közül választhatunk:

 • bank- és hitelkártyák (Mastercard, VISA)
 • e-pénztárcák (NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap)
 • Rapid Transfer
 • Paysafecard

A befizetések lebonyolításakor az operátor nem számít fel extra költséget, jutalékot stb. A minimális befizetési összeg mindegyik fizetési módnál 3000 HUF, a maximális befizetési összeg (a kártyás opcióknál) 1 millió Ft / tranzakció.

Kifizetés:

A Rabona kifizetés esetében nyújtott opciói az alábbiak:

 • e-pénztárcák (NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap)
 • kártyás megoldások (VISA, Mastercard)

Az operátor a kifizetéseknél sem számít fel járulékos költségeket. A pénzkivételeknél a minimális összeg 3000 Ft, a maximális 200 ezer Ft / tranzakció.

Befizetési idő
Befizetési idő
Kifizetési idő
Kifizetési idő
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
VISA
3000 HUFAzonnali03000 HUF2-7 nap0
MasterCard
3000 HUFAzonnali03000 HUF2-7 nap0
Skrill
3000 HUFAzonnali03000 HUFKevesebb, mint 1 óra0
Neteller
3000 HUFAzonnali03000 HUFKevesebb, mint 1 óra0

Támogatás

7/10

A Rabona kapcsolat opciói között magyarországi telefonszám (+3680088037), e-mailes elérhetőség (support@rabona.com), valamint élő chat (24/7) is található. Ez utóbbit tudjuk leginkább ajánlani.
Támogatás rabona

Ugyanis, ha magyar IP-címről nyitod meg a dekstopos vagy a mobil webszájtot, akkor az esetek 99%-ban magyar ügyfélszolgálatoshoz kapcsol a rendszer. A cég ügyfélszolgálatán dolgozók munkájának minőségére nem igazán lehet panaszunk.

Mivel aránylag gyorsan reagálnak a megkeresésekre, szakszerűen teszik a dolgukat, és emellett messzemenően udvariasak is. Az viszont tény, hogy a GYIK (FAQ) részleg eléggé vérszegényre sikeredett, és mindössze egy tucatnyi alapkérdésre találhatsz benne releváns választ.

Telefon
+35 627 780 669
E-mail
support@rabona.com
Élő chat
Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő1-3 percen belül2-3 órán belül2-3 percen belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve: 19.10.2020

Összegzés

7.1/10

A Rabona bónusz- és promóció-kínálata jelenleg az ágazat élvonalában tartozik: a kezdő bónusz nagy összegű, a megforgatás követelmények nem vészesek, és számos egyéb rendszeres, illetve időszakos promóciót is nyújt az operátor.

A sportág- és fogadási piackínálat, valamint a szorzók is jók, és a cég ügyfélszolgálati rendszere úgyszintén jól vizsgázott a tesztjeinken. A mobil és a desktopos webszájt is könnyen használható, mivel mindkettő felhasználóbarát kialakítással bír, és magyar nyelven is elérhető.

A bukmékerrel kapcsolatos online Rabona vélemények is pozitívak (legalább is a túlnyomó többségük). És, ha éppen nincs kedved fogadni, akkor nyerőgépezhetsz egyet az online kaszinóban, vagy próbára teheted a szerencséd az élő osztós játékokkal.

Viszont az is tény, hogy a Rabona rendszeréhez jelenleg nincs natív mobil app, és az operátor nem nyújt élő sportesemény közvetítés szolgáltatást, ami manapság már elvárható lenne.

Korlátozások

Nincs live streaming szolgáltatás az oldalon

Kevés be- és kifizetési mód

Összegzés:

7.1/10
Rabona Vélemények

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Visszajelzés küldése regisztrálnia kell

Általános információ
Képernyőképek
Az áttekintés szerzője