Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Rabona Magyar Sportfogadás: vélemények, bónuszok, kifizetések

8.7/10

Előnyök:

 • Rengeteg feldolgozott sportág globális fókusszal

 • Versenyképes oddsok a legnépszerűbb sportágakra

 • E-sport fogadásokban kiemelkedő

 • Számos érdekes bónuszajánlat

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással NETELLER Skrill Mastercard Bitсoin paysafecard Visa MuchBetter

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Élő sportok

  9

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  9

Rabona ismertető: Rabona ÉLŐ fogadás és Rabona ÉLŐ közvetítés

9 / 10

A Rabona ismertetőnk az élő fogadás bemutatásával kezdjük. A “valós idejű” fogadás  ennél a bukmékernél kiemelt kategória. Egyből a főoldalről egyetlen kattintással megjelenítheted az összes élő fogadási ajánlatot. Amennyiben a Sportok A-Z menüt használod, az események mellett egy ÉLŐ ikon jelzi a fogadás lehetőségét.

Az élő piacok száma a focinál, a tenisznél, vagy a kosárlabdánál is igen magas. Még a másod és harmadosztályok mérkőzéseinél is bármikor több tucat fogadási piacot és megtehető oddsok százait találod majd!

A Rabona élő közvetítés sajnos csak egy grafikus felületet jelent, de az viszont részletes statisztikákkal van megtámogatva. Az e-sportoknál viszont rendszeresen megjelenik egy beágyazott Twitch TV ablak. Sajnos a lejátszás nyelve nem mindig angol. A virtuális sportok számítógép-generálta streamje távolabbról viszont szinte megkülönbözhetetlen a valódi sportközvetítésektől.!

Népszerű élőben is fogadható sportágak

 • Labdarúgás
 • E-sportok
 • Tenisz
 • Asztalitenisz
 • Kosárlabda

rabona sports

Rabona kaszinó

9 / 10

Ugyan nem tartoznak a Mightytips fő profiljába, de a Rabona egyben online kaszinó is. Ugyanazzal a regisztrált fiókkal és a saját pénzes egyenlegeddel szabadon kipróbálhatod a kaszinójátékokat is. A kaszinóra külön bónusz- és promóciós ajánlatok érvényesek, és a bónuszt egy külön egyenlegen vezetik majd.

A Rabona kaszinó és élő kaszinó jól összerakott, mobilos játékra optimalizált oldalak. A közel 9 ezer játék egy dedikált kaszinónak is a becsületére válna! Minden kategóriában a legjobb stúdiók és játékfejlesztők termékeit találhatod meg itt.

A normál kaszinó egyetlen hibája, hogy nincsenek olyan konkrétabb kategóriák, amik megkönnyítenék a több száz ömlesztett cím között a böngészést. Szerencsére aki tudja, hogy mit keres, az a hibátlanul működő keresősávot is használhatja. A jobban kidolgozott élő kaszinót ez a hiba nem érinti. A Rabona kaszinóban az alábbi fő kaszinójátékokat több tucat változatban próbálhatod ki:

Blackjack

A blackjack hazánkban főleg 21 néven ismert. A kaszinós kártyajátékok közül ez a legelterjedtebb és a legnépszerűbb. A Rabonán akad néhány gép ellen játszható videó blackjack is, de az igazi kaszinóélményt mégiscsak az élő osztó elleni játék jelenti! A Rabonán élő osztó ellen 70-féle blackjacket is kipróbálhatsz!

Rulett

A Rabonán minden idők legnépszerűbb kaszinójátékát a hét minden napján és órájában 74 virtuális asztalnál, élő krupié mellett élvezheted! Az igazán rámenős játékosok kétgolyós és villámrulettel is kockáztathatnak. Természetesen megtalálhatók itt az amerikai és európai változatok is.

Bakkara

Az idősebb generációk számára a James Bond-filmekből ismerős bakkara ma már közel olyan népszerű az online kaszinókban, mint a blackjack. Ez a lebilincselő és más hozzá hasonló egzotikus kártyajátékok is tucatszámra várják az új élményekre vágyó játékosokat a Rabonán, természetesen élő osztó mellett!

Nyerőgépek

Az online kaszinókban is a legtöbb játék nyerőgépes. A Rabona több ezer ilyen játékában minden elképzelhető kategória képviselve van, a gyümölcsös játékoktól kezdve modern, a játékmenetet megújító megaways slotokig!

rabona casino

Rabona bónuszok & és promóciók

9 / 10

A sportfogadás bónuszok a sokat és gyakran fogadó játékosokat célozzák. A A Rabona bónuszajánlatai számosságban és minőségben is átlag felettiek. Azok is találhatnak itt számukra kedvező ajánlatot, akik csak extra játékkeretet szeretnének, azok is, akik többet hoznának ki a gyűjtőfogadásaikból, és azok is, akik kifejezetten lóversenyekre szeretnének itt tenni.

Mielőtt bármilyen bónuszt igényelsz a Rabonán, tudnod kell, hogy csak saját pénzes befizetés és játék után jár bármilyen bónusz. Magyarországon befizetés nélküli freebeteket kiadni illegális. A kiadott bónuszpénzekre többszörös megforgatási feltételek vonatkoznak majd, vagyis a befizetésed és a kapott összeget még ennyiszer kell tétekben feltenned, mielőtt kivehető nyeremény válna belőlük.

Egyszerre csak egy aktív sportfogadási bónuszod lehet. A freebet formátumú bónuszokkal szerezhető nyeremények az eredeti bónusz ötszörösében vannak limitálva. Más Rabidi-oldalakhoz hasonlóan Skrill és Neteller befizetések után itt sem tudsz bónuszt igényelni. A megforgatási feltételek teljesítésére általában 30 napod van. Arra is ügyelni kell, hogy aktív bónusz mellett egy nagy kockázatú nyeremény után ne váltsál kis kockázatú fogadásokra, mert azt a rendszer már visszaélésnek minősíti, és a bukméker megtagadhatja a kifizetést.

Kifizetés egyébként aktív bónusz mellett is lehetséges, de ilyenkor, a megforgatási feltételek teljesítése nélkül a korábban megadott bónuszpénz és a vele szerzett nyeremények is törlődnek.

100%-os első befizetési bónusz 35 000 Ft-ig + 4000 Ft freebet

A bónuszt az ügyfélszolgálatnál tudod megigényelni, miután először befizettél, és a befizetésed 1,50-es minimum oddsok mellett legalább egyszeresen feltetted tétekben. A legkisebb feljogosító befizetés 5000 Ft, ami után 5000 Ft-ot írnak majd jóvá a fiókod bónuszegyenlegén.

A kötelező megforgatás mértéke hatszoros. Amennyiben azt sima fogadásokkal akarod teljesíteni, a minimum odds, ami beleszámít a megforgatásba, sima fogadásnál 2,00, gyűjtőfogadásnál egyenként 1,50. A megforgatásra 30 napod lesz. A virtuális sportokra tett fogadások és a rendszer fogadások nem számítanak majd bele a megforgatásba. Tétenként a megforgatásba beleszámítható maximális összeg 16 000 ft.

Ha már felhasználtad a bónuszt, további 4000 Ft freebetet is igényelhetsz az ügyfélszolgálattól. A freebet összege a nyereményekből levonódik majd.

50%-os heti újratöltési bónusz 150 000 Ft-ig

Ez egy heti egyszer igénybe vehető ajánlat, nagyon hasonló feltételekkel, mint az üdvözlő bónusz. A kötelező megforgatási arány a feljogosító befizetésre és a bónuszösszegre nyolcszoros.

50%-os Lóverseny tétvisszafizetési bónusz 15 000 Ft-ig

Ezt a bónuszt akkor tudod naponta egyszer megigényelni, ha legalább 6000 Ft értékben és legalább 3,00 odds mellett kötöttél vesztes fogadást. A vesztes téted fele ilyenkor visszajárthat. A megadott bónuszra további hatszoros megforgatási feltétel vonatkozik majd.

Extra gyűjtőfogadási nyeremény +100%-ig

A Rabona a többszörös kötéses fogadásokat extra nyereményszorzóval honorálja. A bónuszt akkor tudod igényelni, ha legalább hármas kötésben, tételenként legalább 1,40-es eredő oddsok mellett fogadtál. A nyertes fogadásod jutalma a normál nyereményen felül, hármas kötés esetén 3%, hatos kötés esetén 10%, 21-es kötés esetén 100% extra, ami azonnal jóváíródik a kivehető egyenlegeden.

10%-os tétvisszafizetési bónusz 150 000 Ft-ig

Ez egy heti bónusz, amit hétfőnként tudsz aktiválni, és ami az összes heti téted alapján kerül kiszámításra. A legkisebb kiadható bónusz 6000 Ft, tehát neked legalább 60 000 Ft értékben kell egy héten fogadnod. A kiadott cashbackre még háromszoros megforgatási feltétel lesz majd érvényes.

Sportfogadás jackpot

A Rabonán a jackpot nyereményhez a bukméker által kiemelt eseményekre kell legalább egy gyűjtőfogadást kötni, és azokban az összes esemény nyertesét el kell találni. A jackpot mérete akár 5 200 000 Ft is lehet.

100%-os kockázatmentes fogadás akár 30 000 Ft-ig

Ennek a limitált ideig elérhető promóciónak Mike Tyson a hivatalos nagykövete. Ennek a bónusznak keretein belül kockázatmentes fogadási kredit formájában visszakapod a nyertes tipped után a téted teljes egészét. Vagyis ha legalább 3 000 Ft értékben kötsz sportfogadást, és győz a fogadásod, akkor a nyereményen kívül még a tétednek megfelelő összegű ingyenes fogadást is kapsz. Az így szerzett freebet-et háromszor kell megforgatni 30 nap alatt.

100%-os kockázatmentes fogadás akár 30 000 Ft-ig

Rabona tombola

Szerezz tombola szelvényt minden 5 000 Ft befizetése után. A szelvényekkel tudsz résztvenni a tombolán. A főnyeremény 820 000 Ft. Az első három helyezett pénznyereményt, a további 10 nyertes pedig freebet-et kap.

Korai kifzetés

A bónusz segítségével nyertesnek számít a fogadásod, amint a csapatod 2 gól előnyt szerez. Csak az 1X2 piac jogosult a résztvételre. Kizárólag mérkőzés előtti fogadásokra érvényes az ajánlat.

Növelt szorzók

Fogadj azokra az eseményekre, amelyek "növelt szorzóval" vannak jelölve, és nyerj nagyot! Kizárólag 1X2 fogadási piacra érvényes az ajánlat. Más promóciókkal nem vonahtó össze.

Gól nélküli döntetlen

Ha a meccs gól nélküli döntetlennel zárul, akkor visszakpod a téted 100%-át. Csak megadott ligában és piacokon érvényes az ajánlat. Kizárólag mérkőzés előtti fogadásokra érvényes. Nincs megforgatási követelmény a valódi pénzes fogadásra.

Rabona oddsok & marginok: oddsok a végső győztesre és rabona vb oddsok a legtöbb gólt szerző játékosra

8 / 10

Ahogy egyre népszerűbb egy bajnokság vagy liga, úgy közelítenek egymáshoz az egymással bukmékerek ajánlatai. Például a kis piacnak számító magyar labdarúgás NB I oddsai elmaradnak a legismertebb hazai sportfogadási oldaltól. A legnépszerűbb kategóriákban a Rabona meccs előtti oddsai már versenyképesek, közelítik a nagy top bukmékerekét, de magasabb marginok (házelőny) mellett.

A többi csapatsport nemzetközi oddsai is az átlag felett mozognak, de nem jelentik a piac legjobb ajánlatait. A tenisz szorzók sajnos már nem ennyire jók, viszont az e-sport marginok kedvezőbbek a megszokottnál.

A Rabona foci vb fogadás és azon belül Rabona vb oddsok a legtöbb gólt szerző játékosra outright piacok is minden bizonnyal a legkedvezőbbek közé tartoznak majd! Ha te nem szeretnél addig várni, látogass el a mai foci tippek ingyen rovatunkba!

Fogadási margin

 • Horcerace

  Horcerace

  8.19%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  5.09%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  6.23%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  5.6%

 • Tenisz

  Tenisz

  6.22%

Átlagos fogadási margin: 6.3%

Rabona mobilalkalmazás: Rabona app letöltés

9 / 10

Rabona app letöltés és telepítés gyorsan lezajlik, de ez azért van, mert a sportfogadási alkalmazás sajnos csupán egy böngészős startikon. Ez nem feltétlen nagy baj, hiszen a böngészős oldal is már eleve mobilra optimalizált. A Rabona mobilon is ugyanazokat a funkciókat tudja, mint asztali gépen, csak az egyhasábos kialakítás és a kevesebb egy időben megjelenő információ miatt kissé tovább tart benne megtalálni a dolgokat.

Az asztali és a mobilos játék során is időnként ugyanazokat a lassulásokat tapasztaltuk, de ezek nem annyira gyakoriak, hogy komolyan a játékélmény rovására menjenek. Ha te mégis valódi appon keresztül játszanál, a legjobb sportfogadási alkalmazásoknak külön cikket szenteltünk!

 • Android app: van
 • iOS app: van
Játszhatsz iPhone appal

iPhone appal

Több
Játszhatsz Android appal

Android appal

Több
Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Rabona használhatóság & funkciók: Rabona cash out

8 / 10

A Rabona Magyarország területén közvetlen, VPN nélkül érhető el, az oldal hazai IP-re egyből a magyarított verziót tölti be. Az ÁSZF és az Adatvédelmi irányelvek magyarítása is teljes. Olyan angol kifejezésekkel, amiknek egyébként lenne magyar megfelelője, csak néhány fogadási piac esetén találkoztunk.

A Rabona asztali böngészős verziójának felülete a sok megjelenő információ ellenére sem válik túlzsúfolttá. A jobb felső sarokban található gyorsfogadási ablak és a “Legjobb pillanatok” kiemelt oddsai időt spórolhatnak a felhasználóknak. Nagyon hasznos még a rákövetkező sportesemények csoportosítása időrendben. Az oldalváltás és betöltés általában zökkenőmentes, de azért időnként kellemetlen lassulásokkal is lehet találkozni.

A Rabona sportfogadási funkciók közül ki kell emelni a cashoutot, ami itt “azonnali pénzkivétel” néven szerepel. Amelyik eseményeknél érvényes a Rabona cash out funkció, ott a szelvényeden az azonnali pénzkivétel rubrikát kell beikszelni. A fogadáskészítő funkcióval meccs előtti piacok kombinációjára tudsz oddsot kérni.

A Rabona live streamet az élő fogadás mellé csak az e-sportokhoz biztosít, a hagyományos sportoknál megelégszik a grafikus megoldású élő közvetítéssel. Ez utóbbi megoldás azonban számos hasznos élő statisztikával van párosítva.

Előnyök

Korlátozások

Időnként lassú lapváltás

Nincs hagyományos sportokra videós live stream

Rabona fogadható sportágak: Rabona foci vb fogadás

9 / 10

A Rabona egy közepes méretű bukméker, ami a fogadható események és azok piacai számában nem veszi fel a versenyt a piacon legnagyobb nevekkel, de a legtöbb felhasználó számára még mindig bőséges választékot jelenthet. A mérkőzés előtti és élő fogadások mellett szinte minden sportágra vannak outright piacok is.

A foci fogadás online a Rabonán mindenkoron több tucatnyi országot és azokon belül több ligát és bajnokságot is érint. Nemcsak a legnagyobb nemzetek sportélete van itt feldolgozva, hanem a focivilág másod- és harmadvonala, többek között a magyar NB I is. A megtehető események száma rendszeresen meghaladja az 1000-et, a csúcsligák fogadási piacainak a száma pedig több százra is rúghat! Sajnos ahogy távolodunk az élmezőnytől, úgy csökken exponenciálisan a meccsenkénti oddsok száma. A csapatsportok közül változatos és versenyképes ajánlatot jelent még a jégkorong és az amerikai foci.

Amiben a Rabone feltétlen többet kínál a középbukikhoz képest, az a lóverseny fogadás és az agárversenyek. Persze nem a Kincsem futamokra kell itt gondolni, hanem főleg az angolszász, olasz, francia és argentin derbikre, galopp és ügető kategóriákban egyaránt.

A Rabona erőssége a tornák és mérkőzések számát tekintvé a tenisz és az asztalitenisz fogadás! Meglepően sok még a krikett fogadás. Az olyan rétegsportok, mint a sznúker vagy a golf inkább csak mutatóban vannak. Küzdősportoknál, az MMA-ban viszont nem csak UFC van, hanem fogadhatsz a Bellator, a PFL vagy az Extrem Fighting Championship szövetségek által rendezett viadalokra is.

A Rabona az e-sportokra és virtuális sportokra is nagy hangsúlyt fektet. Az előbbiek esetében a bukméker a legnépszerűbb játékokat vette fel a kínálatába. Részletesen feldolgozottak a CounterStrike, a Valorant, és a Rocket League. Fogadhatóak még a Valorant, a Rainbow Six, a Dota 2, a League of Legends, és Starcraft-kupák és azok meccsei.

A legnépszerűbb sportágak Rabona

Hitelesség

8 / 10

A 2019-ben alapított Rabona a tulajdonos Rabidi N.V. legfontosabb sportfogadási projektje. A netes Rabona vélemények összesítve egyáltalán nem rosszak. A Trustpiloton például a Rabona saját profilt tart fenn, és nyilvánosan válaszolja meg az esetleges negatív kommenteket. A pozitív ötcsillagos értékelések így is többségében vannak, ami, tekintve, hogy a legtöbb felhasználó sajnos az ÁSZF-et se olvassa el, figyelemre méltó. A Rabona megbízhatóságát megkérdőjelező szakmai véleményekkel a csaló, rosszindulatú piaci figyelmeztető oldalakon sem találkoztunk.

A Rabona érdekességek közé tartozik, hogy a bukméker neve abból a rúgási technikából jön, amikor egy focista a támaszkodó első lába külső oldala mellett elguruló labdát keresztben a másik lábával rúgja el.

Fizetési módok: Rabona befizetés & Rabona kifizetés

9 / 10

A Rabonán jelen állás szerint az új felhasználónak Magyarországról választania kell a forintos vagy euróalapú játékosi számla között. Persze más pénznemben - többek között kriptovalutákban - is tudsz itt befizetni és pénzt felvenni, de a konverziós költségek téged terhelnek majd. Tudsz majd kifizetést kezdeményezni a kriptotárcádra is, de a váltási árfolyamot a bukméker fogja meghatározni, a tranzakciós költségek a tárca felé pedig mindig fennállnak.

Befizetések

A Rabona ezzel együtt a legtöbb modern pénzügyi szolgáltatót ismeri, és egy-két kivétellel minden fizetési módot felhasználhatsz pénzkivételre is. Rabona befizetésre a következő szolgáltatókat használhatod fel itt: Mastercard, Skrill, Neteller, paysafecard, Jeton, Mifinity. A kriptopénzek közül a Rabona a Bitcoint, Bitcoin Casht, Litecoint, Tethert, ETH-t, USD Coint, a Ripple-t és a Dait fogadja el. A legtöbb befizetés percek alatt teljesül.

A befizetés alsó limitje a választott mód függvényében 3-6000 Ft, a legolcsóbb a Skrill. A legmagasabb egyszeri befizetés értéke 600 000 Ft. A Rabona támogatja az Apple Payt is.

PayPal-t sajnos itt nem használhatsz, de ez a lehetőség más oldalakon se nagyon áll fenn. A Rabona nem fogad el Visa kártyákat sem.

Kifizetések

Az előbb felsorolt opciók Rabona kifizetésnél is mind megvannak, csak az anonim befizetéseket lehetővé tevő paysafecard jelent kivételt. A külön díjaktől mentes kifizetés feltétele a befizetések összegének legalább egyszeri átjátszása. Ha ez nem teljesül, akkor külön feldolgozási díj mellett csak az eredeti pénzed tudod kivenni.

A kifizetések alsó határa megegyezik a befizetésekével. Az egyszeri felső limitek a Skrill esetében 200 000 Ft, Mastercard kártyánál 750 000 Ft, banki átutalásnál 1 millió Ft, kriptovalutánál 600 000 Ft. Alap, nem VIP-fiókkal a napi/havi kifizetési limitek 160 000 és 2 100 000 Ft.

Egy felhasználónak egyszerre három kifizetési igénye lehet. A Rabona maga 3 munkanapot vállal a kifizetési igények feldolgozására, a további átfutási idő már az általad választott megoldástól függ. A leggyorsabbak a kriptopénzek, amelyek hitelesített fiók mellett, az igényed benyújtásától számított 1 órán belül a tárcádban lehetnek. Utánuk következnek az e-tárcák, majd a bankkártyák és a banki átutalások. Ez utóbbiak esetében összesen akár 10 munkanapba is beletelhet, amíg a pénzed megjelenik  számládon.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

paysafecard

5.000 – 350 000 Ft Azonnali 0%

Visa

5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Mastercard

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Skrill

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

NETELLER

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Jeton

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

MiFinity

5.000 – 800 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 800 000 Ft 0 – 24 óra 0%

Bitcoin Cash

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Tether

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Bitсoin

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Litecoin

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Ethereum

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Ripple

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 1 óra 0%

Banki átutalással

5.000 – 1M Ft 5 – 7 nap 0%

MuchBetter

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Rabona magyar elemzés: támogatás

9 / 10

Az ügyfélszolgálat a regisztrált ügyfeleknek van fenntartva. A Rabona ügyfélszolgálatát mi először magyarul kerestük fel. Abból ítélve, a kérdésünkre válaszként először kulcsszavak alapján, az ÁSZF-ből kaptunk linkeket, arra következtetünk, hogy az operátor nem magyar anyanyelvű volt. Ez ez ilyen nemzetközi oldalnál nem meglepő, sőt, szinte biztos, hogy egy ügyfélszolgálati csapat a tulajdonos több fogadóoldalát is kiszolgálja. A kérdésünket angolul pontosítottuk, és úgy már lényegre törő, pontos választ kaptunk.

Az élő chates operátor egyébként gyorsan jelentkezik, nem próbálnak meg először chatbottal letudni. De keresheted a Rabona magyar kérdéseket is értelmezni tudó ügyfélszolgálatát e-mailben is, ahol munkanapokon 1 órán belül már választ is kaphatsz a kérdésedre.

 • 24/7 live chat
 • E-mail: support-hu@rabona.com vagy complaints@rabidinv.com
Support contacts

Telefon

+35 627 780 669

Email

support@rabona.com

Élő chat

Hozzáértés 4 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 1-3 percen belül 2-3 órán belül 2-3 percen belül

Fiókhitelesítés

9 / 10

A Rabona kifizetésnek nem feltétele a hitelesített fiók, de az ügyfélszolgálat fenntartja a jogot arra (“Ellenőrzés”), hogy bármikor bekérhessen olyan adatokat, amikkl igazolni tudod a regisztrált személyes adatait valódiságát, és azt, hogy a felhasznált pénzügyi szolgáltatónál lévő számlád szintén a te neved alatt van.

A Rabona alapadatok, amikre szükséged lehet a fiókhitelesítési (KYC) eljárás során: saját név és lakcím, részleges pénzügyi adatok a megfelelő részek kitakarásával, esetleg jövedelemigazolás. Mindezek igazolására egy fényképes igazolvány, lakcímkártya, közüzemi számla, és ha szükséges, egy számlakivonat is alkalmas kell, hogy legyen.

Rabona sportfogadás piacok: rövid ismertető

9 / 10

A Rabona fogadás az alábbi piacokon szinte minden sportágnál lehetséges. Ezen felül a sportág szezonján kívül is tehetsz végső eredmény, “outright “fogadásokat. Például már jóval a sportesemény előtt megtehetőek lesznek a Rabona vb oddsok a legtöbb gólt szerző játékosra.

Gólszám felett/alatt

Egy meccsen a gólok/pontok számát jelzi, ami lehet egy bizonyos szám alatt vagy felett. Nem egyezik a pontos gólszám piacokkal. A piac lehet összesített vagy csapatonkénti.

Hendikep fogadások

A kevésbé esélyesnek tartott csapat extra gólokat/pontokat kap, és a fogadás kiértékelésekor ezt az összesített, fiktív eredményt veszik tekintetbe.

Gyűjtőfogadások

A Rabonán ezt kombinált fogadásnak nevezik. Több különféle sportág is kerülhet kötésben egy szelvényre. Az összes tippednek nyernie kell a kifizetéshez. A nyeremény ilyenkor az egyes eredő oddsok szorzata lesz.

Point Spread

Arra tippelsz, az adott csapat nagyobb pontkülönbséggel nyer, mint amit a bukméker hendikepként meghatározott. Egy +2.5-ös favorit point spread akkor nyertes, ha a csapatod legalább 3 ponttal nyer. Ha az underdogra teszel, ugyanez a fogadás kétgólos vereségtől nyertes.

Oddsok a végső győztesre

Végső győztes fogadáskor a győztes kilétét kell eltalálnod. Ez a legegyszerűbb piac, amivel minden egyes sportágnál és minden eseménynél találkozni fogsz.

Különleges fogadások:

Ezek olyan fogadások, amiknek nincs hatása a végeredményre. Ilyenek lehetnek a páros vagy páratlan számú gólok, szögletek száma, ki és mikor lövi az első gól, stb.

rabona live

Rabona magyar licensz és szabályozás: a Rabona Magyarországon

8 / 10

A Rabona és a Rabidi N.V. többi, Magyarországon jelen lévő bukmékere is egyazon offshore játékszervezési licenc alapján működik. Mivel a hazai kormányzat az állami sportfogadási céget akarja helyzetbe hozni, a külföldi sportfogadás oldalak Magyarországon csak 2023-tól szerezhetnek magyar licencet. Ezek egyik feltétele az EGT-s székhely és licenc, aminek az offshore bukmékerek biztos nem fognak megfelelni. Ezért valószínűtlen, hogy a Rabona Magyarországon egyhamar teljesen legális lesz.

A felhasználó ma is szabadon és legálisan fogadhat itt, azonban vitás ügyek esetében nem számíthat a hazai felügyelő- és fogyasztóvédelmi szervek segítségére.

Az oldal látogatottsága kiegyensúlyozott, és megfelel egy erős középbukiénak. A Rabona érdekességekek egyike, hogy a második legtöbb felhasználója (27%) Magyarországról érkezik.

Hogyan kell fogadást kötni a Rabonán?

9 / 10

Az egyik leggyakoribb kérdés, ami felmerül, hogy hogyan fogadj az Rabonánál. Amennyiben még nincs saját fiókod, a következő fejezetben ezt is részletesen bemutatjuk. Ha elvégezted a regisztrációt, a fogadás menete a következő:

 1. Fizess be legalább egyszer! A fogadás és a bónuszok feltétele a legalább egyszeri befizetés. A legkisebb befizetés 3000 Ft, amit pár perc alatt jóváírnak majd a játékosi egyenlegeden, abban a pénznemben, amit beállítottál.
 2. Keresd meg a téged érdeklő sportágat és eseményt! A téged érdeklő fogadáshoz több úton is eljuthatsz. Használhatod a gyorsfogadási opciókat, a sportok A-Z listáját, vagy eljuthatsz a sporteseményhez a keresőn keresztül is. Azt is beállíthatod, hogy csak élő vagy csak meccs előtti fogadások jelenjenek meg.
 3. Válassz ki egy fogadási piacot és egy oddsot! Egy eseményhez több tucat vagy annál is több fogadási piac (típus) tartozhat, amikhez aztán egy vagy több oddsot is rendelhetnek. Kattints arra az oddsa, ami szerinted nyertes lehet.
 4. Add meg a téted, és erősítsd meg a fogadásod! Az oddsra kattintással a választott esemény/kimenetel felkerül a virtuális szelvényedre. A szelvényed megnyitva tudod megadni a téted, és annak a megerősítésével tudod megkötni a fogadásod.

Hogyan kell regisztrálni a Rabona-nál?

9 / 10

A Rabona regisztrációhoz mindössze két űrlapot kell kitölteni a megszokott adatokkal A regisztrációt követően nem lesz e-mailben kiküldött megerősítő link, befizetés után egyből elkezdhetsz fogadni. A játékosi egyenleged pénznemét viszont már a regisztráció során meg kell adnod.

 1. Kattints a “Fiók létrehozása” gombra!

  A jobb felső sarokban találod a csatlakozási linket. A regisztrációs folyamat végig magyarul zajlik majd.
 2. Add meg az űrlapokon a szükséges információkat!

  Itt a megszokott személyes és valóságnak megfelelő személyes adataidra lesz szükség, mint teljes név, életkor, lakcím és egyéb kapcsolattartási adatok.
 3. És ennyi az egész!

  A Rabona regisztráció nem igényel megerősítő linkre kattintást. A fiókod az űrlapok kitöltésével és az ÁSZF elfogadásával automatikusan létrejön. A sportfogadás elkezdéséhez legalább egyszeri befizetésre szükséged lesz.

A Rabona megbízható? Rabona tapasztalatok és Rabona vélemények

8.7 / 10

A Rabona Magyarországon az egyik legnépszerűbb külföldi sportfogadási oldal. A  top sportágakban a fogadási kínálat ugyan nem egyenletesen erős, és az oddsok sem jelentik mindig az élvonalat, de ezt ellensúlyozza az oldal könnyű használata és a változatos, nem kijátszhatatlan bónuszok.

A szakmai Rabona vélemények egyetértenek abban, hogy ez egy hiteles piaci szereplő. A pozitív Rabona tapasztalatok a nyilvános véleményoldalakon is többségében vannak. Összegezve, a Rabona megbízhatóságához az offshore licenc ellenére sem férhet kétség!

 • Korlátozások
 • Az alkalmazások csak parancsikonok a böngészős verziókhoz
 • Alacsony havi kifizetési limit

Rabona fogadás GYIK

?

Hogyan tudom megszerezni a Rabona kaszinó bónuszt?

A kaszinós üdvözlő bónuszt a feljogosító befizetést követően automatikusan jóváírják. A többi promóciós ajánlatra vagy az adott játékon belül, vagy a bónusz leírásánál tudsz feliratkozni.
?

Mit fogok találni a Rabona online kaszinóban?

A Rabona online kaszinóban több mint 7000 nyerőgépet, több tucat élő osztós rulettet, kártyajátékot, kockajátékokat, és tv-show játékokat is találhatsz. Van élő póker részlegük is.
?

Mit kell tudni a Rabona fogadó oldalról?

A Rabona Magyarországon az egyik legnépszerűbb külföldi bukméker. Franciaország után a legtöbb felhasználój Magyarországról érkezik.
?

Hol találok Rabona alternatív linket?

A Rabona esetében nincs szükség alternatív linkre. Hazai IP-címre közvetlenül, egyből magyar nyelven nyílik meg.
?

Hogyan lehet regisztrálni a Rabona fogadási oldalon?

A Rabona regisztrációhoz a saját valós személyes és kapcsolattartási adataidra lesz szükség. Ezeket a “Fiók létrehozása” menüben tudod megadni.
?

Hogyan lehet befizetni a Rabona fogadási oldalon?

A Rabona Befizetés menüjét a jobb felső sarokban találod. Itt ki kell választanod a pénzügyi szolgáltatót, és meg kell adnod a befizetni kívánt összeget.
?

Hogyan lehet kifizetést indítani a Rabona oldalán?

A Befizetés menüben megtalálod a Kifizetés fület is, ahol ugyanúgy a fizetési módot és a kívánt összeget megadva tudod kezdeményezni a tranzakciót.
?

Hogyan lehet letölteni a Rabona alkalmazást?

A Rabona alkalmazásait a főoldal alján, a megfelelő operációs rendszer (Android, iOS) ikonjára koppintva tudod letölteni.
?

Melyek a legjobb Rabona fogadási funkciók?

A Rabona sportfogadási funkciók közül a leghasznosabb a korai pénzkivétel vagy kifizetés. De hasznos lehet a fogadáskészítő alkalmazás is.
?

Hogyan lehet elérni a Rabona ügyfélszolgálatát?

A Rabona ügyfélszolgálatát élő chaten vagy e-mailben tudod elérni. Mivel az ügyfélszolgálat nem magyar, ezért ajánlott a kérdésed angol nyelven megfogalmazni.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével