Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Rabona Magyar

7.9/10

Előnyök:

 • Jókora kezdő bónusz

 • Izgalmas sportfogadási promóciók

 • Magas szorzók

 • 24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Fizetési:

Mutass többet

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  9

Ebben a véleményben

Rabona alternatív linkek és elérése

Nincs és nem is kell. Elmúltak azok az idők, amikor egy külföldi fogadó- vagy szerencsejáték-oldalra még csak VPN-el vagy alternatív linkkel lehetett magyar IP-címről fellépni.

Néhány éve a külföldi bukmékerek is ha nem is teljesen legálisan, de szabadon kínálhatják a magyar piacon is a szolgáltatásaikat. Mivel több külföldi és hazai bírósági ítélet a legmagasabb fórumon mondta ki, hogy a külföldi oldalak korlátozása uniós jogot sértett, ezért bízunk abban, hogy a hivatalos hazai szabályozás is hamarosan leköveti ezt az új helyzetet.

A Rabona egy olyan új online fogadóoldal és kaszinó, ami egyből teljes magyarítással és magyar nyelven is elérhető ügyfélszolgálattal tört be a hazai piacra. Ami zavaró lehet, hogy az oldalt üzemeltető cég a Holland Antillák közé tartozó Curaçao-on, nem pedig egy EU-s országban van bejegyezve, és hiányoznak a főbb szakmai szervek tanúsítványai is. Nem oldalspecifikus probléma, de a hazai fogyasztóvédelem sem ad semmilyen segítséget, ha bármilyen külföldi oldallal vitád támad.

Bónuszok és promóciók

8.0/10

A Rabona bónuszok összege láttán megállapítható, hogy a cég szeretne minél előbb felzárkózni a piacon már hosszabb ideje jelen lévő versenytársaihoz. Az operátor által kínál üdvözlő bónusz igencsak bőkezű, és az egyéb sportfogadás promóciókra se lehet egy rossz szavunk sem.

Ezt a bónuszt a fogadóiroda kizárólag az új felhasználói számára biztosítja, és csakis egyetlen alkalommal lehet igénybe venni. Mivel 100%-os első befizetési bónusz, ezért pontosan az első befizetéseddel megegyező összeget ír jóvá a buki a belső egyenlegeden bónuszként. Természetesen a bónusz maximális összegénél kevesebbet (a minimális összeg 6000 Ft) és többet is befizethetsz a számládra, de az utóbbi esetben sem fogsz 35000 Ft-nál nagyobb értékű kezdő bónuszhoz jutni.

Emellett az üdvözlő bónusz kapcsán azt is érdemes észben tartanod, hogy csak akkor kerül jóváírásra, ha legalább egyszer fogadsz 1.50-ös szorzóval az első befizetésedet tétként feltéve. A bónuszként kapott pénzt 6 alkalommal kell megforgatnod pre-match vagy élő fogadásokon.

rabona bónuszok és promóciók

Viszont bizonyos piacokon megtett fogadások nem számítanak bele a megforgatási követelmények teljesítésébe, a bónusz kijátszására egy hónapod van, és az operátor által egy fogadásnál megengedett maximális tét 15000 Ft.

Egyéb sportfogadás bónuszok és promóciók

A bukméker által nyújtott további promóciók is igen kedvezők, és Rabona bónuszkód megadás nélkül is elérhetők a számlanyitást követően. A promóciós kínálatban az összes olyan speciális ajánlattípus megtalálható, ami manapság az online sportfogadás világára jellemző:

 • 50%-os heti újrafelötlési bónusz (max. 150 ezer Ft-os összeghatárig);
 • Többféle Free Bet-es akció;
 • Speciális promóciók virtuális sportokra;
 • Cashback (akár 10%-ig).

Esélyek

8.0/10

A Rabona sportfogadási ajánlatában kínált szorzók főként azok számára lehetnek optimálisak, akik szívesen kötnek élő vagy pre-match fogadásokat csapatsportokra és / vagy e-sportokra. Ugyanis a bukinál kábé 4-5.5% közötti margin mellett lehet fogadni Rainbow Six, CS:GO, illetve Dota 2 összecsapásokra.

Ami a népszerű, „hagyományos” csapatsportok illeti, elsősorban a jégkorongra szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Mivel a top ligás meccsekre (pl. svéd bajnokság, NHL) kifejezetten alacsony marginos (3.8-4.5%) fogadások köthetők a Rabona-nál az 1X2 piacon.

A labdarúgás esetében, ha ugyanezt a piacot vesszük alapul, a margin rendszerint 9-12% között mozog az élő fogadásoknál. A pre-match típusú fogadásoknál (pl. egy Serie A rangadónál) kifejezetten jók a szorzók a háromopciós végkimenetel piacon (4-5% közötti marginok).

Viszont az olyan, kevésbé populáris sportok esetében, mint például az asztalitenisz, rendszerint csak azoknál a meccseknél mondhatók igazán jónak a szorzók, amelyeken nagyjából egyforma tudású sportolók csapnak össze egymással. Emellett azt is fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a Rabona magyar meccsek esetében (pl. NB1) általában elég magas marginnal kalkulál (10% feletti), ezért hazai sporteseményekre itt nem igazán éri meg fogadni.

Mobil

7.0/10

A Rabona mobile app kiadása egyelőre még várat magára. Mondjuk ez nem meglepő, hiszen a fogadóiroda csak 2019 óta van jelen a piacon. Viszont az operátor mobilkészülékekkel kompatibilis weboldala már kezdettől fogva elérhető a buki regisztrált felhasználói számára.

rabona mobil

A Rabona letöltés nélkül használható mobil webszájtja már egy alsó-középkategóriás okostelefonon vagy tableten is problémamenetesen működik. És nem csupán az online sportfogadáshoz, hanem a cég webhelyén lévő kaszinó és élő kaszinó szolgáltatás használatára is tökéletesen megfelelő.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Használhatóság

8.0/10

A Rabona Magyarország online sportfogadás piacán 2019-ben jelent meg, és mindössze pár hét leforgása alatt rendkívül népszerűvé vált a játékosok körében. Az online bukmékeriroda gyors sikere egyebek mellett annak tudható be, hogy a Rabona sportfogadás bónuszai könnyen kijátszhatók, nagy összegűek.

És a cég már kezdettől fogva széleskörű fogadási ajánlatot nyújtott, valamint non stop rendszerű magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.

De emellett a mai kor igényeinek megfelelő webszájt dizájn is sokat nyomott a latban, illetve annak ténye, hogy a Rabona oldalak mindegyike le van fordítva hazánk anyanyelvére, így az idegen nyelvekkel hadilábon állók is problémák nélkül tudják használni az innovatív sportfogadási rendszert, amit a Rabona fogadóiroda nyújt.

Előnyök

Korlátozások

A regisztrációnál nincs jelszó megerősítés mező

Natív mobil alkalmazások hiánya

A webhelyen nem érhető el live streaming szolgáltatás

A fogadások típusai

9.0/10

Bármilyen sportra is szeretnél fogadni, mérget vehetsz rá, hogy a Rabona fogadás platformján meg fogod találni. A felhozatal megfogadható sportok és sportesemények terén szó szerint parádés.

Ha csak a labdarúgást vesszük alapul, nap, mint nap akár 1000-nél is több mérkőzéshez kínál, meccsenként több tucatnyi, különböző típusú piacon fogadásokat a buki (1X2, melyik csapat szerzi az első gólt, szögletek száma, szabadrúgások száma, lesz-e kiállítás, gólszám szerinti végeredmény, hendikepes piacok stb.).

A piackínálat a világszerte népszerű egyéb csapatsportágak esetében is bőséges (alatta / felette piacok, duplaesély piacok, ázsiai hendikepes piacok). És még az olyan sportágaknál is átlagon felüli a fogadási opciók száma, mint például a sífutás, a futsal, vagy mondjuk a gyeplabda.

Kétség sem fér hozzá, hogy a Rabona egyik „erőssége”, hogy olyan széles választékot nyújt megfogható sportok terén, amihez hasonlóval csak néhány „top kategóriás” fogadóirodánál találkozhatunk.

Golf

Snooker

Kézilabda

Jégkorong

Tenisz

Kosárlabda

Lóverseny

Foci

Olimpiai játékok

Megbízhatóság

8.0/10

Az rabona.com webhelyet, amely Rabona alternatív link nélkül is elérhető, az Araxio Development N.V. vállalat működteti, amely Curacao-n van bejegyezve a 141409 regisztrációs szám alatt. A cég székhelye is Curacao-n található (cím: Abraham Mendez Chumaceiro Blvd. 50).

És nem meglepő módon a játékengedélyét is itt adták ki számára (8048/JAZ2016-064), amelynek birtokában a Rabona Magyarország határain belül is nyújthat online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatást.

Ugyanakkor az operátor webhelyének minden részletre kiterjedő átvizsgálása során nem találtunk arra utaló „jelet”, hogy a bukmékeriroda bármilyen független, az online sportfogadás kapcsán szóba jöhető ellenőrző szervezettel együttműködne.

A rendszer biztonsága kapcsán pedig annyit sikerült megállapítanunk, hogy a pénzügyi tranzakciók, valamint az ügyféloldal-szerveroldal között kapcsolatok védelme érdekében az operátor SSL titkosítási megoldásokat alkalmaz (128-bites titkosítás).

Emellett arra is fény derült, hogy a szolgáltató rendkívül szigorú adatvédelmi protokollt követ, aminek köszönhetően a felhasználók adataihoz a cégen belül is csak egy igen szűk kör férhet hozzá – szükség esetén.

Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

1BET

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Zulabet

CampoBet

TippmixPro

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Wazamba

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

9.0/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.5/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

Fizetési lehetőségek

6.5/10

A Rabona weboldalán rendkívül sokféle fizetési mód biztosított a felhasználók számára, amelyek között még a manapság egyre népszerűbb kriptovaluták is megtalálhatók. Viszont, ha az ember a felhasználói fiókjába belépve kiválasztja a be- vagy a kifizetések menüt, akkor egyből látható, hogy magyarországi játékosként lényegesen szűkebb a „mozgástere”.

Befizetés:

A következő Rabona befizetés opciók közül választhatunk:

 • bank- és hitelkártyák (Mastercard)
 • e-pénztárcák (NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap)
 • Rapid Transfer
 • Paysafecard

A befizetések lebonyolításakor az operátor nem számít fel extra költséget, jutalékot stb. A minimális befizetési összeg mindegyik fizetési módnál 3000 HUF, a maximális befizetési összeg (a kártyás opcióknál) 1 millió Ft / tranzakció.

Kifizetés:

A Rabona kifizetés esetében nyújtott opciói az alábbiak:

 • e-pénztárcák (NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap)
 • kártyás megoldások (Mastercard)

Az operátor a kifizetéseknél sem számít fel járulékos költségeket. A pénzkivételeknél a minimális összeg 3000 Ft, a maximális 200 ezer Ft / tranzakció.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

3000 HUF Azonnali 0
3000 HUF Azonnali 0
3000 HUF Azonnali 0
3000 HUF Kevesebb, mint 1 óra 0
3000 HUF Kevesebb, mint 1 óra 0
3000 HUF 2-7 nap 0

Támogatás

9.0/10

A Rabona kapcsolat opciói között magyarországi telefonszám (+3680088037), e-mailes elérhetőség (support@rabona.com), valamint élő chat (24/7) is található. Ez utóbbit tudjuk leginkább ajánlani.

Támogatás rabona

Ugyanis, ha magyar IP-címről nyitod meg a dekstopos vagy a mobil webszájtot, akkor az esetek 99%-ban magyar ügyfélszolgálatoshoz kapcsol a rendszer. A cég ügyfélszolgálatán dolgozók munkájának minőségére nem igazán lehet panaszunk.

Mivel aránylag gyorsan reagálnak a megkeresésekre, szakszerűen teszik a dolgukat, és emellett messzemenően udvariasak is. Az viszont tény, hogy a GYIK (FAQ) részleg eléggé vérszegényre sikeredett, és mindössze egy tucatnyi alapkérdésre találhatsz benne releváns választ.

Telefon

+35 627 780 669

Email

support@rabona.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő 1-3 percen belül 2-3 órán belül 2-3 percen belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

Összegzés

7.9/10

A Rabona bónusz- és promóció-kínálata jelenleg az ágazat élvonalában tartozik: a kezdő bónusz nagy összegű, a megforgatás követelmények nem vészesek, és számos egyéb rendszeres, illetve időszakos promóciót is nyújt az operátor.

A sportág- és fogadási piackínálat, valamint a szorzók is jók, és a cég ügyfélszolgálati rendszere úgyszintén jól vizsgázott a tesztjeinken. A mobil és a desktopos webszájt is könnyen használható, mivel mindkettő felhasználóbarát kialakítással bír, és magyar nyelven is elérhető.

A bukmékerrel kapcsolatos online Rabona vélemények is pozitívak (legalább is a túlnyomó többségük). És, ha éppen nincs kedved fogadni, akkor nyerőgépezhetsz egyet az online kaszinóban, vagy próbára teheted a szerencséd az élő osztós játékokkal.

Viszont az is tény, hogy a Rabona rendszeréhez jelenleg nincs natív mobil app, és az operátor nem nyújt élő sportesemény közvetítés szolgáltatást, ami manapság már elvárható lenne.

Korlátozások

Nincs live streaming szolgáltatás az oldalon

Kevés be- és kifizetési mód

Erről a bukmékerről nem olvasni kell, hanem ki kell próbálni! Az alig kétéves Rabona egyszerre próbál meg minden online sportfogadási és szerencsejáték-igénynek megfelelni, köztük a magyar nyelvű és az e-sportok közönségnek is! Az egyetlen terület, ahol még fel kell nőnie a nagyokhoz, az a mérkőzések live streamjének a hiánya.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Milyen biztonsági intézkedések vannak a Rabona oldalán?
A Rabona felületével kapcsolatosan megállapítható, hogy rendelkezik egy SSL-tanúsítvánnyal, tehát nem kell amiatt aggódnod, hogy egy harmadik fél hozzáférhet az adataidhoz az oldalon keresztül. Ez egyébként már alapkövetelmény egy kevésbé látogatott oldal esetében is, hiszen a böngészők sem szeretik, ha hiányzik az SSL-tanúsítvány, és ezt kiemelten jelzik is a felhasználók felé. Ekkor ajánlatos elhagyni az oldalt. Természetesen a Rabona esetében nem beszélhetünk ilyen hiányosságról, így a be-és kifizetéseknél alkalmazott tranzakciós típusok sem jelentenek veszélyt az online pénztárcádra vagy bankkártyádra.
? Hogyan lehet kifizetést kezdeményezni a sportfogadó számlámról?
Ahhoz, hogy kifizetést kezdeményezz a számládról, el kell navigálnod a "Kifizetések" aloldalra. Itt ki kell választanod a neked megfelelő kifizetési módot és megadni a lekérni kívánt összeget az első mezőben. Ha ez megvan, akkor töltsd ki a második mezőt is az általad használni kívánt fizetési rendszer adataival (kártyaszám/ online pénztárca száma), majd végezetül kattints a "Kifizetés" gombra.
? A Rabona oldalán lehet virtuális sportokra is fogadni. Ez miről szól?
A virtuális sportfogadás különbözik a valódi sportfogadástól, mert a játékokat csak a számítógép képernyőjén játsszák. A végeredményt a szerencse határozza meg, nem pedig a tudás, mert nem lehet megjósolni, hogy melyik csapat a jobb, ezért sok szerencsejátékos ebben leli örömét. A fő előny az azonnali gépes eredmény. A mérkőzések szó szerint néhány percig zajlanak, és ennek a játéknak az összefoglalója grafikusan is tetszetős formában jelenik meg. A Rabona kaszinóban többek között olyan olyan sportok virtuális sportjaira fogadhat, mint a futball, a tenisz vagy az agárverseny.
? Hogyan tudok befizetni a Rabona felületén?
Ez a bukméker a játékosok számára elérhető fizetési módok egyikének legszélesebb választékát kínálja. Az első befizetéshez regisztrálj, majd fizess be egy elektronikus fizetési csatornát használva. A Rabona lehetővé teszi, hogy Visa és Mastercard hitelkártyákkal gyors befizetéseket hajts végre, emellett a kifizetések rendes átutalással és más módszerekkel is végrehajthatók. Az elektronikus pénztárcákat kedvelő játékosok fizethetnek a Skrill, az ecoPayz vagy Neteller használatával, hogy csak néhányat említsünk, valamint különféle kriptovalutákat is használhatsz.
? Megtörténhet az, hogy lekorlátozzák a számlámat?
Fórum hozzászólások és nyilvános felhasználói vélemények alapján arra jutottunk, hogy ezzel az eszközzel nem él a Rabona, így egyelőre nem kell attól tartanod, hogy korlátozzák a játékod. Ez egyébként úgy nézne ki, hogy az operátor bizonyos felhasználókat, akik viszonylag sokat nyernek, lekorlátozza, így csak kisebb tétekkel helyezhetnek el fogadásokat, vagy egyáltalán nincs továbbá lehetőségük fogadásokat tenni.

Általános információ

Info_sidebar
Cím Rabona
Hivatalos oldal rabona4.com/hu
Alapítási év 2019
Telefon +35 627 780 669
Email support@rabona.com
Kifizetések Banki átutalással, Ecopayz, Neteller, Skrill, MasterCard, BitCoin, Revolut, Bankkártya, Wise, OTP junior kártya, Apple Pay, VISA, MiFinity, Astropay, Ethereum, Litecoin
Curacao, 8048 / JAZ
Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

Rabona - vélemény a játékosoktól

Értékelés a játékosok által

alapján 1 értékelések

4.3 / 10

Megbízhatóság

1/10

Sor az előzetes meccsen

3/10

Esélyek

8/10

Sor az élőben

3/10

Kivétek

4/10

Támogatás

2/10

Bónuszok és promóciók

8/10

Mobil

5/10

Zse121

4.3 / 10

A cash-out magas értékeket ad.

A Roulettet nem szabad játszani, megnyert köröket nem ír jóvá. Nekem több 10e Ft-om maradt bent. Az ügyfélszolgálat csak húzza az időt. Borzasztó!

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése