Skrill Sportfogadás

Szeretne biztonságosan fogadni az online oldalakon? Akkor érdemes valamilyen online fizetési rendszert használnia! Ezek segítségével a költségeit is könnyebb kézben tartani a játék során, de rengeteg visszaéléstől is megkímélheti magát. Ami a legjobban benne, hogy sok kaszinóban akár különböző bónuszokat is kaphat a felhasználó, ha a Skrillt használja. Folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújt majd számára.

A Skrill a világ egyik legelterjedtebb online fizetési rendszere lássuk is miért:

 • Skrill-t elfogadó fogadóirodák
 • A legjobb bukmékerek Skrill fogadásra
 • Előnyök/hátrányok
 • Skrill-el való fogadás biztonságos?
 • Hogy igényeljen Skrill kártyát?
 • Hogyan kell befizetni?
 • Időtartamok, díjak, korlátozások
 • Egyéb fizetési lehetőségek
 • Összegzés
 • Gyakran ismételt kérdések

Skrill-t elfogadó fogadóirodák

6 bukmékert találtunk

 • A kezdő bónuszt akár 1 eurós befizetéstől is igénybe lehet venni
 • Sokféle számlára, így akár Netellerre, vagy valamelyik e-pénztárcába is indítható kifizetés
 • Akár 10 eurós maximum tét a nemzetközi meccseknél
 • Pénteki bónusz az izgalmasabb hétvégi játékért
 • Előfordulhat, hogy hétvégén csúsznak a kifizetések
 • Az EGBA és az eCORGA által is ellenőrzött működés, közvetlen elérhető Magyarországról is.
 • Speciális fogadási lehetőségek a BAFTA-díjtól a pápaválasztásig
 • Könnyen listázható és áttekinthető sportági kínálat
 • A magyarítás viszonylag érthető, de sajnos a gépi fordítás néhány helyen okoz félreértéseket.
1xBet

7.9/10

 • Magyarországon kevésbé ismert sportokat is megjátszhatsz viszonylag magas nyereményszorzóval. Ha szereted a gyeplabdát vagy a floorballt, jó helyen jársz!
 • Akár 30 500 Ft értékű Freebet bónuszként.
 • A kifizetés akár 10-15 percen belül is megérkezik a számládra.
 • Időjárásra is lehet fogadni , különböző repterek várható meteorológiai jelenségeit tippelheted meg.
 • Elsőre kicsit nehéz átlátni az oldalt. A zsúfoltság miatt meg kell szokni a weblap használatát.
LVbet

7.5/10

 • Napi szinten több, mint 1500 sporteseményre tudsz fogadni.
 • Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok.
 • Nagyon alacsony minimum befizetési határ.
 • Extrém fogadási események is vannak, nem csak a hagyományos sportok.
 • A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

A legjobb bukmékerek Skrill fogadásra

A Skrill fejlesztői kifejezetten egy olyan rendszert szerettek volna teremteni, amely a cinkosa lesz, ha olyasmibe fog, amit nem szívesen osztana meg a nagyvilággal. Sok kaszinó így kifejezetten támogatja a használatát. Rendszeresen előfordul, hogy kuponokat, promóciókat biztosítanak a Skrill felhasználók számára. 

Most nézzük meg valóságban hogy is működik egy-egy fogadási iroda a Skrill-el.

lvbet

Magas oddsok

Az LVbet.com 2016-ban alakult, és licencekkel jár az Egyesült Királyságban és Máltán, ahol a központ is található. A platformot házon belül fejlesztették ki, a Betconstruct Odds Feed segítségével. Az LV BET sportkönyv 94% -os versenyképes kifizetést kínál a bajnokságon, több mint 15 fizetési módot és gyors kivonást. A márka az English National League és a lengyel Wisla Krakow labdarúgó klub hivatalos fogadási partnere. Skrill fogadási lehetőség nem rég jött be az oldalra de ez ne tévessze meg, hiszen így is egyszerűen és biztonságosan kezeli ezeket.

22bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf összegben

Egy viszonylag fiatal sport fogadóiroda de így is remek választás ha Skrill=lel szeretnénk fogadni az oldalon. Az online sportfogadási palettát 2017 óta erősítő 22bet egy Cipruson bejegyzett a TECHSOLUTIONS GROUP LIMITED cég által tulajdonolt iroda. Mivel friss az oldal minden modern kori technikával rendelkezik és sokszínű fogadási lehetőséggel és kaszinóval rendelkezik. Valamint nem feledkezhetünk meg a bónuszokról sem amit az oldal kínal mint pl. a „Pénteki bónusz” avagy „Heti kaszinó bónusz”.

Előnyök/Hátrányok

A Skrill használatával nagyon gyors és kényelmes, ezért fogadja el sok oldal is ezt a fizetési módot is. Az online fizetési rendszerek meggyorsítják a valutaváltást, gyakran jobban járhatsz ezekkel a tranzakciókkal, mint a saját bankodon keresztüli utalnál. A gyors fizetésnek hála akár az élő, valós idejű, meccs közbeni fizetés is könnyen kivitelezhető.

Sokan nem szívesen adják meg a kártyaadataikat külföldi oldalakon. Vannak olyan banki szolgáltatók is, akik tiltják a “gyanúsnak” látszó tranzakciókat. Ha még sosem jártál olyan oldalon, ahol fogadni is lehet, elképzelhető, hogy a szolgáltatód biztonsági okokból megtagadja az utalás teljesítését. A Skrill erre is megoldás. A számla gyorsan elkészül, az utalás külföldre is gyakorlatilag azonnal könyvelődik, így biztosan nem maradsz le a kedvenc meccsedről.

A Skrill használatának természetesen vannak hátrányai is. Az egyik legnagyobb buktató, hogy csak az aktív számlahasználat ingyenes. Bizonyos időközönként mindenképpen mozgatni kell a pénzt a számlán, különben díjat kell fizetni a számlán parkoló összeg után.

 • Díjak

Skrill-el való fogadás biztonságos?

A Skrill teljes körű engedélyezése és szabályozása a különféle szabályozók által lett ellenőrizve szerte a világon, beleértve az Egyesült Királyságban a Pénzügyi Magatartási Hatóságot (FCA) és az Egyesült Államok Kincstárának Pénzügyi Bűncselekmények Betartatási Hálózatát (FinCEN).
Az Skrill fejlesztése ugyanolyan biztonsági és teljesítménykövetelményekkel történik, mint a banki szolgáltatásokhoz és részvénykereskedéshez használt webhelyek számára. Fiókja bejelentkezéséhez, a személyes adataihoz és az összes pénzügylethez a VeriSign által hitelesített, biztonságos 128 bites titkosítással ellátott biztonságos Socket Layer (SSL) technológia biztosított.

Hogy igényeljen Skrill kártyát?

Ha már van Skrill fiókunk nincs sok teendőnk, hogy befizessünk bármelyik online fogadási iroda pénztárcájába. Keressünk Skrill-t elfogadó bukmékert avagy az előbb említetteket. Az oldalakon részletes segítség van arra hogy hogyan kell befizetni és kivenni pénzt.

Saját pénztárcánkra rákattintva kiválasszuk a Skrill fizetési módot

Összekapcsoljuk a két fiókot csupán az email címünk megadásával

Majd az új megnyíló ablakon megadjuk a jelszavunkat

Képernyőn lesz 6 számjegy amit meg kell adnunk ( ez az automatikus hekkelések elkerülése miatt van)

Onnantól már szabadon vihetünk át összegeket a két fiók között.

Hogyan kell befizetni?

Ha már van Skrill fiókunk nincs sok teendőnk, hogy befizessünk bármelyik online fogadási iroda pénztárcájába. Keressünk Skrill-t elfogadó bukmékert avagy az előbb említetteket. Az oldalakon részletes segítség van arra hogy hogyan kell befizetni és kivenni pénzt.
-Saját pénztárcánkra rákattintva kiválasszuk a Skrill fizetési módot
-Összekapcsoljuk a két fiókot csupán az email címünk megadásával
-Majd az új megnyíló ablakon megadjuk a jelszavunkat
-Képernyőn lesz 6 számjegy amit meg kell adnunk ( ez az automatikus hekkelések elkerülése miatt van)
-Onnantól már szabadon vihetünk át összegeket a két fiók között.

LIMITEK, DÍJAK & KIFIZETÉSI IDŐK

Befizetési idők, díjak & limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Bwin

azonnali

€10

LVbet

azonnali

€10 / €5,000

EnergyBet

azonnali

€10 / €5,000

Betmaster

azonnali

€10

Kifizetési idők, díjak & limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

LVbet

24 óra

€10 / €10,000

LVbet

0-6 óra

€20 / €5,000

EnergyBet

0-6 óra

€20 / €5,000

Betmaster

0-6 óra

€20 / €1,000

Egyéb fizetési lehetőségek

 • A bankkártyák valószínűleg a leggyakoribb fizetési mód a fogadóirodáknál, közülük is a legelterjedtebbek a Visa Debit és a Solo MasterCard Debit. A bankkártyák azonnali utalást jelentenek a bankjától a sportfogadási számlájára, míg a pénz lehívás néhány napot vehet igénybe, és a legtöbb fogadóiroda nem számít fel díjat ezen fizetési opció használatakor.

  Több
 • A legismertebb és egyik legrégebben jelen lévő online pénztárca, ami mellé jár egy egyszerű kezelőfelület és nem mellesleg egy mobil app is amivel még könnyebbé teszi az egész rendszert.

  Több
 • Mindenki által jól ismert és használt módja a fizetésnek. Online sem kell aggódnunk ha ezt a módszert választjuk fogadásaink során.

  Több
 • MasterCard kártyánkat használva a legegyszerűbb módon fogadhatunk. Megadjuk a kártya adatait majd csak telefonnal meg kell erősíteni. Ilyen egyszerű az egész.

  Több

Összegzés

A Skrill fogadás egy biztonságos, diszkrét és praktikus módja a online sportfogadó oldalakon történő fizetésének. A sportfogadás Skrill használatával lehetővé teszi nagy összegek mozgatását a számláid között, anélkül, hogy ebből bármi látszanak az hagyományos bankszámlakivonatodon. A használatához szükség van ugyan egy kis technikai tudásra és fegyelemre – cserébe viszont kedvezményeket, kuponokat és komoly, és jól szervezett szolgáltatást kapsz.

faq

? Mikor éri meg Magyarországról a Skrill-t használni?

Magyarországról akkor éri meg Skrillt használni, ha rendszeresen játszik olyan kaszinókban, ahol a fogadáshoz eurót vagy dollárt kell használni. A váltás a Skrill számlán belül (például euróról amerikai dollárra) borsos árú lehet. Viszont a Skrillen anélkül lehet egyik vagy másik valutát tárolni, hogy a saját bankunkban devizaszámlát kellene nyitni. Ennek segítségével kiküszöbölhető az árfolyamingadozás.

Az online fogadás Skrill számlával talán akkor éri meg a legjobban, ha van egy-két bejáratott, azonos pénznemet használó kedvenc helye, és minden hónapban fix összegben játszana. Az árfolyamokat figyelve így a megfelelő időben töltheti fel a Skrill számláját, és aktívan fel is tudja használni az összeget.

? Mikor ingyenes a Skrill használata?

Fontos tudni, hogy a Skrill csak akkor ingyenes, ha aktívan használja a számlát, egyébként levon egy pár eurós kezelési költséget a rendszer az inaktív időszak után is. Jó, ha figyelembe veszi azt is, hogy sok kaszinó nem indít kifizetést Skrill számlára, csak befizetéseket fogad el. Ezt érdemes ellenőrizni a játék előtt.

? Látszik-e a bankszámlán, hogy online fogadott?

A Skrill sportfogadás nagy előnye, hogy teljesen független a bankszámládtól, ezért sem a nagy nyereményeknek, sem az esetleg elbukott összegeknek nem kell a bankszámlán megjelennie. Nincsenek kellemetlen kérdések és beszélgetések, ha valami nem sikerül! A Skrillen történt pénzmozgást csak a Skrill könyveli.

Az online sportfogadás Skrill befizetéssel sokszor kedvezőbb, mint nemzetközi utalást indítani. Mivel a számlák között az összegek gyorsan jóváíródnak, akár az utolsó pillanatokban is fogadhatsz. Ez főleg sportfogadásnál hatalmas fegyvertény. Nem kell aggódnia azért sem, hogy a bank szokatlan tranzakciót észlel, hiszen közvetlenül nem a bankszámláról fizet a Skrillt elfogadó oldalakon.

? Hogyan tudja a pénzügyeit kezelni a Skrillen?

A Skrill egy biztonságos rendszer. Ha ezen keresztül fizet, könnyebb kézben tartani a pénzügyeit, hiszen csak annyi összeget lehet elkölteni a számláról, amelyet előzetesen feltöltött rá. Nem tud kicsúszni a keretből egy túl jól sikerült éjszakán.